základní skupiny - skupina F, 2. kolo
08.11.2007 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Aris Soluň - FK Crvena Zvezda 3:0

Velké překvapení se zrodilo v Soluni. Místní Aris i díky dvěma brankám 19letého Thanasise Papazogla porazil srbskou Crvenou Zvezdu Bělehrad hladce 3:0. Všechny góly padly v poslední čtvrthodině.

Největší šanci prvního poločasu spálil Nenad Milijas. Domácí brankář Costas Chalkias si však s jeho ranou zblízka poradil. Zápas provázela velká bezpečnostní opatření. Tři fanoušci Crvené Zvedy byli dokonce ráno v den zápasu zatčeni v jedné ze soluňských kaváren.

Na pohled remízový zápas se zlomil v 76. minutě. Devatenáctiletý náhradník Thanasis Papazoglu pravačkou zpoza šestnáctky otevřel skóre. V 89. minutě tentýž fotbalista připojil pojistku, když neomylně zakončil podél Randjeloviče. V nastavení ještě přidal třešničku na dort španělský útočník Sergio Koke.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*bary72

Aris může zlobit, ale CZ Boegrad dokáže, že jim poháry svědčí. Tip 1:1.

Reagovat
HOST*Zico5

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele