čtvrtfinále - 1. zápasy
03.04.2008 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - PSV Eindhoven 1:1

PSV Eindhoven si dobrou pozici vytvořil již v úvodním osmifinálovém duelu na hřišti Tottenhamu a něco podobného se mu podařilo i ve Florencii. Nizozemský mistr si z Itálie veze nadějnou remízu 1:1.

První šanci si vypracovali hosté, již ve druhé minutě hlavičkoval Koevermans a Frey v domácí svatyni se poprvé zapotil. Na druhé straně se do míče opřel z dálky Kuzmanovic a Gomes musel ze svého repertoáru vytáhnout parádní zákrok. Fiorentina měla více ze hry a ve 27. minutě si svůj souboj zopakovali Kuzmanovic s Gomesem, vítězně z něho opět vyšel brazilský brankář. První půli pak zakončil nepřesnou ranou nad Mendez.

Úvodní vteřiny druhé půle přinesly velkou šanci Afellaye. Ten se ocitl sám na malém vápně, ovšem svou střelu poslal těsně mimo. A tak trestali domácí. Na dlouhý výkop Freye si naběhl Pazzini a zaměstnal Gomese, odraženého míče se pak zmocnil Mutu a jeho rána skončila v síti - 1:0.

Inkasovaný gól měl pro PSV ještě jednu hořkou příchuť, při snaze zabránit mu se totiž zranil Gomes a do brány musel náhradník Roorda. Ten se ještě nestačil ani řádně rozkoukat a začínalo se znovu. V 63. minutě přihrál Afellay Koevermansovi a ten přesnou střelou překonal Freye - 1:1.

Domácí poté vrhli síly do útoku a snažili se dát vítěznou branku, proti ale byl Roorda. Ten v 81. minutě vyškrábl na roh pokus Mutua a rumunskému reprezentantovi zkazil radost i těsně před koncem.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

podme psv treba uhrat dobry vysledok,ktory pred odvetou da sancu na postup...podme psv

Reagovat
smazaný uživatel

možná bude i remíza, postup preju PSV, tip 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

La Viola zvítězí a postoupí , a dokráčí k vítězství v Poháru UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Mírným favoritem tohoto čtvrtfinále jsou domácí. Doma to určitě nepustí a v celkovém součtu postoupí. PSV Eidhoven sice už mají něco za sebou, ale toto bude pro ně konečná, i když to bude velmi těsné. Tip 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento výsledek samozřejmě nahrává PSV Eidhoven. Fiorentina doma zaváhala a bude mít v Eidhovenu ještě co dělat, aby si zachovala naději na postup do semifinále. Bude to moc zajímavé. Stále i po dnešním zápase věřím v postup Fiorentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych taky věřil Fiorentině,ale na PSV,dle mého názoru,to nedokáží.Myslím,že si to tulipáni pohlídají.

Reagovat
smazaný uživatel

mutu skorue, fialky vyhrajou 2:1 :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele