základní skupiny - skupina C, 2. kolo
08.11.2007 20:45 CET
6 : 1
(2:1)

Reportáž

ACF Fiorentina - IF Elfsborg 6:1

Na stadiónu Artemia Franchiho ve Florencii nebylo ani chvíli pochyb o tom, kdo je pánem na hřišti. Fiorentina hosty z Elfsborgu srazila do kolen dvěma rychlými góly a nakonec je rozdrtila vysoko 6:1.

Neuběhlo ani pět minut a fanoušci si mohli už dvakrát zakřičet gól. Hned při prvním vážnějším útoku centroval Semioli a Martin Jörgensen překonal hostujícího brankáře Wilanda. Ten se ani nestačil vzpamatovat, když Osvaldo vysunul Christiana Vieriho a ten zvýšil už na 2:0.

Švédové byli v šoku, ale během zbytku první půle se dokázali oklepat a i vstřelit kontaktní gól. Pět minut před přestávkou se po přihrávce Karlssona prosadil Stefan Ishizaki a snížil na 1:2 z pohledu Elfsborgu. Do kabin se mohlo dokonce jít za nerozhodného stavu, ale Mobaeckovu střelu zblokoval Pazienza.

Domácí vstoupili do druhé půle s odhodláním pojistit si vítězství a to se jim podařilo dalšími dvěma zásahy krátce po sobě. V 62. minutě se zdálky krásně trefil Marco Donadel, tři minuty nato usměrnil do sítě Semioliho centr Per Kroldrup.

Bylo rozhodnuto o vítězi, nikoli však o konečném skóre. To domácí vyšperkovali ještě dvěma brankami, když si další dvě asistence připsal Franco Semioli. V 78. minutě se po jeho přihrávce prosadil podruhé v utkání Jörgensen, tři minuty před koncem pak vybídl ke skórování střídajícího Samuela Di Carmineho, jenž završil na konečných 6:1.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Mělo by to být jasný. Navíc Elfsborgu už skončila liga. Tip 3:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele