Reportáž

BOLESLAV PODLEHLA PANATHINAIKOSU

Fotbalisté Mladé Boleslavi ve svém premiérovém utkání ve skupině G Poháru UEFA hostili řecký Panathinaikos a podlehli mu nejtěsnějším rozdílem. Ani herně příliš nepřesvědčili, doplatili zřejmě hlavně na svou pohárovou nezkušenost.

Úroveň prvního poločasu a vlastně i celého dnešního zápasu rozhodně nezahřála zimou prokřehlé publikum. Hlavní měrou se na tom podíleli především domácí fotbalisté, kteří krom závěrečné pětiminutovky ani vzdáleně nepřipomínali Mladou Boleslav z úvodu sezony.

První poločas se odehrával především ve středu hřiště, domácí hráči se prosadili jen k několika standardním situacím, které ale většinou končily nepřesným centrem. Ke přímé, ale nikterak nebezpečné střele na branku se prosadil pouze Pecka. Naopak Panathinaikos byl při svých šancích nebezpečnější, což dokumentuje velká šance Mantziose, jehož střela pouze díky brankáři Millerovi neskončila v bráně.

Přestávku mezi první a druhou půlí prodloužil výpadek proudu, ani delší pauza ale domácímu celku nepomohla. Panathinaikos, který dnes rozhodně nehrál v nejsilnější sestavě, se zaměřil především na obranu, se kterou si hráči Mladé Boleslavi nedokázali poradit. Jejich ofenzivní neschopnost tak potrestal v 64. minutě domácí útočník Salpigidis, který po nepřesnosti v rozehrávce boleslavských utekl Rolkovi a pod Millerem dostal míč do sítě.

Právě brankář Miller podržel o několik minut později šanci na bodový zisk, když zasáhl proti kličce Lentioua i následné dorážce Salpigidise. Závěrečný tlak přinesl několik slibných šancí na srovnání, ale neprosadil se po nepřesných střelách Rolko ani Ilongo. Domácí kapitán Kulič měl v závěru k vyrovnání nejblíže, ale jeho střela ze střední vzdálenosti skončila na tyči.

Boleslavští si tak po matném výkonu ve svém úvodním představení nepřipsali žádný bod, naopak Panathinaikos je nyní velmi blízko postupu.

Autor: Petr Wojnar

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

mohl by už konečně aspon nějaký český tým porazit doma panathinaikos?

Slavia-Panathinaikos 1:2

Sparta-Panathinaikos 0:2

Liberec-Panathinaikos 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podíváš, tak Panatinaikos dal venku vždy dva goaly... nejprve nedostal žádný, pak jeden, pak dva, takže teď dostane 3 a končí

Ne ale vážně, podle mě na to MBL má, protože teď šlape... doufám že tenhle zápas bude vysílat ČT2, ikdyž sem rudokožec z ACS a rači bych viděl Spartu, ale tenhle zápas bude stát za to... Klidně bych si vsadil že to bude 1:0

Reagovat
HOST*čuník

Boleslav-Panathinaikos 5:2

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to super kdyby MB vyhrála ale teď se jí nevidařil zápas v lize tak uvidíme jak se s tim vyrovná. Můj typ je 1:1.

Reagovat
HOST*

V TV jsem slysel, ze dost hracu MB ma zdravotni problemy, je to tak nebo nejaky kec ? :o)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Marv

Presne tak Panatinaikos je minimalne o tridu vys nez Bolka Forma Boleslavi,ktera trvala skoro 3/4 roku je pryc a prichazi jedne prohra za druhou..No a to se projevi-stejne jako Jardel myslim,ze zapas skonci-1:2

Reagovat
HOST*Vonca

boleslav uhraje minimalne 1 bod ale podle mne vyhraje 3:2

Reagovat
HOST*Filip

Další kotlík pro český fotbal! Snad uhraje Liberec aspoň remizu s tou Bragou.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav muže být ráda za to sice nastřelila tyč ale taky musíme říct, že Panathinaikosu chybělo 7 hráču zakladní sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak výsledek je z českejch týmů sice nejlepší, ale popravdě řečeno mě ani Boleslav ničim nenadchla... Jediný co se mi líbilo bylo ve 2.poločase když ten černoch (zapomněl sem jeho jméno) vypálil z vápna možná trochu vylekal fanoušky Panathinaikosu... Jinak to byla nuda, nuda a nuda... Asi v 70.minutě sem usnul, což se mi u fotbalu nestalo od duelu Sparty v Plzni (a to sem Sparťan) kde Sparta předváděla bídnej výkon a předtim naposledy až na EURU 2004 při zápase Švýcarsko - Chorvatsko (0:0) Bolka de výkonostně dolu

Reagovat
Marv

Vcera to byla strasna bida. Panatinaikos nasadil vetsinu nahradniku a stejne si s Boleslavi delal co chtel. Boleslavska hra byla opravdu tragicka. Pripominalo to Spartu s Espanyolem az na to, ze ty dlouhy balony nikdy nikdo nevyhral narozdil od Doska, kterej aspon kazdou 4. A ta hra po zemi, o kterou se Bolka pokousela, byla jak na vesnici.Nevidel sem 2 presne prihravky za sebou. Klasickej vesnickej fotbal- prask balon dopredu tam nemaj utocnici sanci. Pak si s nima souper zahral chvilku bago zakoncene dalsi typickou vesnickou cinosti- tvrdym zakrokem, ktere ale vcera zustavaly bez karetniho ohodnoceni (viz. Kulic, 2*Brezinsky..). A za tento vykon dostala Boleslav ve Sportu 4 coz je na to jakou dostala znamku Sparta (2) trochu vysoke nebo spis u Sparty nizke A jeste k tem znamkam-Liberec dostal ctyrku a ve Sportu taky ctyrku A ty texty Sparta prohrala s poloamaterskyma klukama ktery si jdou podvecer zakopat na hriste To by mi ani tak nevadilo, kdyby trochu zkritizovali i ostatni tymy

Reagovat
smazaný uživatel

Do prčic vypadl mě proud ach jo to jak na stadioně

Reagovat
smazaný uživatel

????????????????,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele