Zostuzení United a Tuchel s Contem v ráži: 2. kolo Premier League v kostce

18.08.2022, 12:02
Názory a komentáře
V 1. kole kousal zklamání na Old Trafford, o týden později zazvonil Manchesteru United "budíček" v Brentfordu. A nutno podotknout, že hned čtyřikrát v úvodních 35 minutách. Sečteno, podtrženo - dvě utkání, žádný bod, poslední místo. Red Devils prohráli sedm ligových venkovních zápasů v řadě (při skóre 2:21), což je nejhorší bilance klubu od roku 1936. Chelsea remizovala s Tottenhamem 2:2, ale více než o výsledku se na Ostrovech diskutuje o VARu a "rvačce" trenérů.

Spurs totiž na Stamford Bridge zachránil remízu Harry Kane po rohovém kopu v šesté minutě nastavení. Předtím ale Cristian Romero očividně zatahal za vlasy Marca Cucurellu, což uniklo pozornosti rozhodčího Anthonyho Taylora. "Gól byl neregulérní a v době videorozhodčího je to těžké přijmout. Mrzí mě, že to tak musím říct, ale sudí hrál hlavní roli, nikdo jiný," řekl trenér domácích Thomas Tuchel.

Po závěrečném hvizdu došlo během podávání rukou i k emotivní výměně názorů mezi ním a koučem hostů Antoniem Contem, což vyústilo v hromadnou strkanici. "Příště budu dávat větší pozor. Jen si potřeseme rukou. Já zůstanu na svém místě, on na tom svém," komentoval Conte, který lavičku Blues lehce provokoval už emotivní oslavou prvního zásahu Tottenhamu.

Další remízu musel přijmout Jürgen Klopp, jehož Liverpool se v pondělní dohrávce rozešel smírně s Crystalem Palace. Stoprocentní bilanci si naopak drží Arsenal a obhájci titulu z Manchesteru. Gunners pod taktovkou famózního Gabriela Jesuse (2+2) přestříleli Leicester, Citizens si doma pochutnali na nováčkovi z Bournemouthu.

Střelecké trápení West Hamu pokračovalo v Nottinghamu, kde Hammers zahodili několik šancí včetně pokutového kopu a prohráli 0:1. Forest vytěžili z minima maximum a vyprodaný stadion si užíval první vítězství mezi anglickou elitou po 23 letech. Výhodu domácího publika přetavila v zisk plného počtu bodů také Aston Villa prostřednictvím skalpu Evertonu.

Southampton smazal dvoubrankové manko a remizoval s Leedsem, který i tentokrát táhl aktuálně nejlepší střelec soutěže Rodrigo, a ve vyrovnaných zápasech Brighton - Newcastle, respektive Wolverhampton - Fulham kralovali brankáři. Za svá záda totiž nepustili ani jeden míč.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Kevin De Bruyne (Manchester City) - 9.23 / gól, asistence, 5 klíčových přihrávek, 98procentní úspěšnost přihrávek.

2. Luis Díaz (Liverpool) - 8.84 / gól, 7 úspěšných driblinků, 6 úspěšných soubojů, 3 střely.

3. Gabriel Jesus (Arsenal) - 8.69 / 2 góly, 2 asistence, 7 střel, 3 klíčové přihrávky.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Gabriel Jesus (Arsenal) - 19 bodů.

2. Rodrigo (Leeds), José Sá (Wolverhampton) - oba 15 bodů.

3. Kevin De Bruyne (Manchester City), Mathias Jensen, Ben Mee (oba Brentford) - všichni 14 bodů.

Sestava 2. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Nick Pope (Newcastle) - V dresu Burnley si dlouhodobě držel nadprůměrnou výkonnost a v nastoleném trendu pokračuje rodák ze Sohamu i v ambiciózním Newcastlu. Na Amex Stadium to byl právě on, kdo držel nad vodou bodové naděje Magpies. Famózní reflex ukázal zejména při Lallanově hlavičce z bezprostřední blízkosti a pohotové dorážce Marche. Když už ho z drtivého tlaku fotbalisté Brightonu překonali, na brankové čáře ho zastoupili Trippier a Schär. Za zmínku stojí i galapředstavení Deana Hendersona z Nottinghamu.

Pravý obránce: Neco Williams (Nottingham) - Hendersonův spoluhráč si o nominaci řekl velmi hlasitě. V utkání s West Hamem totiž zapsal z pozice ofenzivního obránce nejvíce střel, klíčových přihrávek, osobních soubojů i doteků s míčem. V konkurenci Trenta Alexandera-Arnolda by byla jeho minutáž v Liverpoolu mizivá, ale u Forest může ukázat, že na Premier League má.

Stoper: Kalidou Koulibaly (Chelsea) - Reprezentant Senegalu si reputaci ve fotbalovém prostředí vydobyl už v Neapoli. A v očekávaném nedělním šlágru s Tottenhamem naznačil, že Rüdigerův odchod nemusí mít na defenzivu Blues žádný vliv. Exceloval především v rozehrávce, v osobních soubojích jen těžko hledal rovnocenného soupeře a svůj debut na Stamford Bridge ozdobil krásným gólem.

Stoper: Joachim Andersen (Crystal Palace) - K remíze Eagles v Liverpoolu přispěl měrou vrchovatou. Ofenzivní akce Salaha a spol. dokázal hned desetkrát zastavit včasným skluzem, za cenu sebeobětování se bezhlavě vrhal vstříc střelám soupeřů a přineslo to kýžené ovoce. Opomenout nelze ani jeho "výměnu názorů" s Núňezem, po které byl útočník Reds vyloučen. Andersen po zápase oznámil, že dostal na Instagramu několik stovek výhružných zpráv.

Levý obránce: Ben Mee (Brentford) - Zcela opačné reakce fanoušků se dočkal dvaatřicetiletý rodák ze Sale, který na domácí premiéru v dresu Brentfordu zapomene jen stěží. Precizním výkonem pomohl Bees k čistému kontu proti tápajícímu Manchesteru United a zároveň se po půlhodině prosadil i jako střelec. V souboji tělo na tělo nedal šanci Martínezovi, překonal bezmocného De Geu a vyprodaný stadion dostal do varu.

Střední záložník: Kevin De Bruyne (Manchester City) - Vyprodaný stadion dostal do varu také KDB, jenž se jako už mnohokrát chopil dirigentské taktovky Citizens. Fotbalovou genialitu ukázal v plné parádě v 31. minutě, kdy v hloubi pole převzal míč, "zatančil" si s obránci Bournemouthu a utěšenou šajtlí překonal plachtícího Traverse. Krátce nato připravil trefu Fodenovi a za zmínku stojí i 98procentní úspěšnost přihrávek. Sečteno, podtrženo - Man of the match.

Střední záložník: Granit Xhaka (Arsenal) - Po příchodu Zinčenka, jehož akční rádius je zkrátka a dobře neuvěřitelný, se horkokrevnému záložníkovi rozvázaly nohy směrem kupředu. A v nové roli proti Leicesteru zazářil. Nejprve připravil oku lahodící gól pro Jesuse, který můžete zhlédnou v naší videorubrice, a v 55. minutě pohotově využil zkrat brankáře Warda. Odhodláním a vášní pro hru strhnul k lepšímu výkonu i své spoluhráče.

Střední záložník: Mathias Jensen (Brentford) - Dominantní výkon Bees proti Manchesteru United byl postaven na neúnavném presování a jeho základním kamenem byl dánský středopolař. Před prvním gólem zbavil míče Ronalda a předal ho střílejícímu Dasilvovi, druhý dal s lehkostí sobě vlastní sám po čistém souboji s krajanem Eriksenem. Pokud bude v nastoleném trendu pokračovat, v Brentfordu dlouho nezůstane.

Pravý záložník: Rodrigo (Leeds) - Raphinhův odchod do Barcelony neznamená pro Peacocks sebemenší problém a hlavním tahounem je Rodrigo, aktuálně nejlepší kanonýr soutěže. Odchovanec Realu Madrid navazuje na skvělou produktivitu v přípravě (5 branek). V Southamptonu rozvlnil síť dvakrát a řekl si mimo jiné o pozornost manažerů ve Fantasy Premier League. Cenovka 6,1 milionu, a navíc pozice záložníka, je více než lákavá.

Střední útočník: Gabriel Jesus (Arsenal) - Více než lákavá je také cenovka brazilského esa Gunners (8,1 milionu), a manažeři ji v populární hře využívají hojně. Aktuálně má totiž Jesuse v sestavě 77,7 procent z nich. Proti Leicesteru se jednalo o jeho "one man show". Od úvodního hvizdu zatápěl obraně Foxes, blýskl se dvěma trefami i asistencemi, a když v 83. minutě střídal, dočkal se ohlušujícího potlesku fanoušků vestoje.

Levý útočník: Luis Díaz (Liverpool) - Po výše zmíněném vyloučení Núňeze nastartoval Reds fenomenálním sólem, pro defenzivu Eagles byl stálou hrozbou a zaplněný stadion bavil driblinkem v maximální rychlosti. Jeho potenciál je enormní, což si bezesporu uvědomuje i trenér Klopp. Dokáže rodák z Barrancasu nahradit v ofenzivním trojzubci klubu z města Beatles dlouholetou oporu Maného?

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City22006:06
2.Arsenal FC22006:26
3.Brentford FC21106:24
4.Tottenham Hotspur21106:34
5.Newcastle United21102:04
6.Leeds United21104:34
7.Chelsea FC21103:24
8.Brighton & Hove Albion21102:14
9.Aston Villa21012:33
10.Nottingham Forest21011:23
11.AFC Bournemouth21012:43
12.Liverpool FC20203:32
13.Fulham FC20202:22
14.Wolverhampton Wanderers20111:21
15.Leicester City20114:61
16.Crystal Palace20111:31
17.Southampton FC20113:61
18.Everton FC20021:30
19.West Ham United20020:30
20.Manchester United20021:60

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (514)

Přidat komentář
Todd Boehly

Koulibali je strašná mašina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Todd Boehly

?

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam byt

Reagovat
tuny

Jak se pochválil, že koupil Koulibaliho

Reagovat
Svatej

Reagovat
Todd Boehly

Ave já!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
8lampard8

Reagovat
8lampard8

*

Reagovat
gunner123

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ZJEV

OT: Kdy bývá souhrn kola na canalsportu?

Reagovat
iamek

Simon Stone: "Manchester United have made an approach to Real Madrid to sign Casemiro in a deal that would be worth about €70m."

Reagovat
iamek

Casemiro would become one of #mufc's top earners if he decided to join. United's offer of a contract to him could extend to 2027 once the option of an additional season is added on.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

to už fakt dejme nějaký nesmysl za Rice

Reagovat
SunFells

Reagovat
LAM

5 let hráči z Brazílii kterýmu je 30

Reagovat
SunFells

4+1

Reagovat
HorajzmAmmann

= 5

Reagovat
SunFells

U vás ve třídě, tady je +1 opční ...takže =<4;5> dle rozhodnutí klubu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Na druhou stranu teď mluvíme i o možnosti 4,3 roku

Reagovat
SunFells

pravda

Reagovat
Arbiter

Nemusí to být úplně rozhodnutí klubu, ne? Třeba podmínka, že pokud odehraje určitý počet zápasů 4. rok, dostane 5. rok smlouvy navíc automaticky...

Reagovat
iamek

4 + opce

Reagovat
HorajzmAmmann

Varane, Casemiro, Ronaldo v United... jako dobrý, ale ví někdo z vedení, že není rok 2016?

Reagovat
misinho7

?

Case je jeden z naj na svojom poste ak nie naj. Varane bol tiez špička ale u vas upadol.

Len u Crisa plati no ze uz nie je rok kedy bol top.

Reagovat
HorajzmAmmann

no United jsou experti na přestupy hráčů co mají to nejlepší za sebou. Velká jména, které United podepsal tak o 5 let později, aby to byla úplná bomba

Owen, Owen Hargreaves, van Persie, Schweinsteiger, Ibrahimović, Sánchez, Cavani...

Reagovat
pedroLFC

Persieho do tohodle fakt počítat nemůžeš, ten si tam svoje s přehledem odehrál

Reagovat
HorajzmAmmann

pořád to ale nebyl hráč, který by vyřešil post na dlouhou dobu dopředu. Ok, 3 sezony si s přehledem odehrál, ale možná by bylo lepší zaměřit se na hráče co nám pomůžou na 6-7 sezon.

Reagovat
Likan7

Persie nepřišel na 5 let dopředu. Přišel s Alexem vyhrát titul. A zbytek je historie...

Reagovat
Zaschrona

Hargreaves přišel v 26 letech a pomohl jim vyhrát titul a LM. Van Persie jim vystřílel titul. Zlatan, Cavani a Owen přišli zadarmo a byli platní. Jediný fail byli Basti a Sanchez, oba ale dohromady nijak výrazný, oba přišli dost levně, problém spíš byl vyšší plat. Na papíře to tehdy smysl dávalo, nepovedlo se, děje se to každému klubu.

Mnohem horší nákupy jsou paradoxně ty drahé nákupy mladších hvězd: Lukaku, Pogba, Sancho, Maguire, Di Maria, AWB.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
pingla

Reagovat
TaLy___

Sancho je v pohodě

Reagovat
Mass

Reagovat
nani92

Zlatan keby si nezranil koleno, tak by si to ešte dával u nás 2-3 roky, škoda

Reagovat
Manchestersky Krocan

Owen, ktorý prišiel ako 4. voľba do útoku, Hargreaves, ktorý bol kľúčovou postavou v LM, Persie, ktorý doslova vystrielal ligu, Ibra, ktorý nie len že exceloval na ihrisku, ale bol skvelou vzpruhou v kabíne, rovnako ako potom v Miláne, Cavani, ktorý došiel iba ako dočasné riešenie a svoje si do príchodu Ronalda odohral...to ti zostáva Basti a Sanchez, ktorý bol práveže na vrchole, len z nejakého neznámeho dôvodu zabudol po prestupe hrať futbal

Reagovat
Busby babes

Varane ma za sebou prumernou prvni sezonu v nove lize, kdy ho trapila zraneni. uvidime jak to s nim bude dal.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Mně to teda přijde v pohodě, je to o úrovně někde jinde než nahánění Arnautoviče nebo Rabiota. Těžko jinak dostanete zásadní posilu, která má potenciál být hned vaším nejlepším hráčem, a to na postu, kde vás už dlouhodobě tlačí bota. Na příkladu de Jonga vidíte, že se k vám hráči lepší kvality jen tak neženou. Nemáte LM, nemáte jasně danou strukturu a realistický plán toho, že hraje o trofeje. Top hráči půjdou raději spíš ke konkurenci. Dostat potenciálně Casemira, jednoho z nejlepších hráčů na svém postu na světě, by byla pecka.

Navíc to dlouhodobě není tak, že byste i mladší hráče prodávali případně s jakýmkoliv ziskem nebo byli extra výhra. K čemu se hnát za nijak lepším Ricem za násobně víc peněz? Není to tak, že s takovým hráčem se posouváte kamkoliv výš. Otázka podle mě stojí tak, že buď chcete letos hrát o LM nebo taky klidně střed tabulky, pak ale musíte mít jasný plán přebudování týmu, což třeba Arsenal ukázal, vy evidentně nemáte nic. Takže první cesta je jasně lepší - na 3 sezony do 33 let mi Casemiro přijde úplně v pohodě, extra rok navíc už případně přetrpíte.

Reagovat
rave

"K čemu se hnát za nijak lepším Ricem za násobně víc peněz?"

Jak jsi k tomu přišel? Real se o částce pod 60 mega nebude ani bavit a plat bude mít podstatně vyšší, než by měl případně Rice.

Reagovat
Busby babes

jenze WHU se nebude bavit pod 150 mega.

Reagovat
Zaschrona

Rice má smlouvou do roku 2025 a reálně by ho WHU pustili tohle léto třeba za 120 milionů liber, pokud vůbec. Plat by samozřejmě měl vzhledem k tomu podobně extrémní. Rice je sice velmi dobrý, ale za ty peníze určitě nestojí.

Casemiro za 50-60 milionů liber je sice taky velká pálka, zvlášť za hráče, kterému je 30 let, ale za ty peníze na papíře dostaneš světovou extratřídu, kterou MU nutně potřebují.

Reagovat
Busby babes

tak oboje se dalo cekat. ze nebude brat almuznu je jasne. ta delka kontraktu je smesna. jako snad z nej dostanem 2-3 dobry sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Skeptický Busby, co přijde příště

Ale docela mě překvapuje reakce všech od vás tady na fóru, třeba na redditu jsou z toho docela nadšení.

Reagovat
Busby babes

skepticky... je to DM, beru. jen ta delka smlouvy se mi nelibi, ale jak nekdo psal vejs, pokud z nej dostanem 3 dobry roky, ten jeden uz nejak prekousnem. Ze nebude brat malo je jasny. Je to x nasobnej vitez LM, prichazi z Realu a je jeden z nejlepsich hracu na svete na svym postu. Takovej hrac nebude brat malo...

spis jsem zvedavy, jestli to bude fungovat jako tym no. Protoze talentovanych fotbalistu mame plnej kadr, ale jako tym to zatim nefunguje.

Reagovat
r.mrazik

at jdou do pice...fakt uz

Reagovat
nani92

to už radšej duo Lobotka - Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám horší management než ten v United.

Reagovat
celeb

ehm

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Váš dělá co může, abyste byli konkurenceschopný. Podepsali jste poměrně dost kvalitní hráče.

Reagovat
Salfovic

Everton, Sparta, ale asi vede Barca pod vedením Bartomeua.

Reagovat
Chazy

Je to vážně tak špatně? Je to špička a je to post, který vám chybí. Není to football manager, člověk nemá sezonu hotovou za pár dní. Jestli vám dá 4 top roky a zajistí kvalitu ve středu, tak to za ty prachy snad stojí

Reagovat
Busby babes

to je to, jako u kazdeho prestupu: pokud to vyjde, na prachy se muzes pomalu vykaslat. pokud ne... tak vlastne taky, mimo psomesku na EF.

Reagovat
Dawon

No ale to je dost otazka, jestli ti 30lety typek da 4 kvalitni rok...kor v situaci, kdy je ten tym v totalni srackach a sel by k nam asi ciste jen kvuli penezum.

Kdyby opravdu 4 kvalitni roky dal, tak by to byl i za ty prachy super prestup, to asi klidne jo.

Reagovat
Zaschrona

I kdyby vám dal jen 2, každý rok vyházíte tolik peněz z okna, že se vám jen těžko může nevyplatit.

Reagovat
Dawon

I takhle se na to asi da divat no

Reagovat
Manchestersky Krocan

Aj jeden keď nejaký Gibbs-White ide za podobnú sumu

Reagovat
Grahf

to, že je špička nič neznamená, ak prestupuje do united. Do pol roka ho posadí mctom

Reagovat
celeb

jedine ak by ho zrakvil na treningu. Ako chapem ze mctom je odchovanec, ale realita je taka, ze to nie je hrac, ktory by mal na to hrat v top time momentalne najkvalitnejsej ligy na svete. Aj ked pre posledny tim ligy moze mat svoj prinos.

Reagovat
Grahf

Reagovat
celeb

tak davat donekonecna sance menej talentovanym odchovancom a doplacat na to je choroba, ktorou netrpite len vy. U nas je stale Roberto, ktoreho nikto iny nechce, Riqui Puiq nakoniec musel ist do MLS, ...

Proste to nie je level Fodden, Mount, ... ale len taky sedy (pod)priemer. Ja viem, je ovela viac sexi dosiahnut uspech aj s odchovancami, vy vsak moc tieto problemy aj tak momentalne riesit nemusite

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to byla jen narážka na to, že se hráči po přestupu do united tak zhoršují, že by ho posadilo i kopyto jako je mctom

Reagovat
celeb

ok, nezaplo mi

Reagovat
alcantara

Tak tam bude problem, ze ide si primarne zarobit, motivaciu na tituly nema prakticky ziadnu, vyhral vsetko opakovane. Vysledky timu moze mat uplne v prdeli. United ale chapem, okrem penazi nemaju co ponuknut, takze rizikovej investicii sa tazko vyhnu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
PanAu

Tenhle hráč vám přesně chybí, ten tu zálohu pozvedne o 2 třídy výš, jediný čeho bych se bal, ze to je Brazilec a za rok muže být k úplně k hovnu

Reagovat
kissak

Je až zarážející kolik mufanů ví, že de Geovi ujíždí vlak a přesto vedení pošle Hendersona k Forest.

Snad už teď si drbou hlavu a po návratu z hostovačky jej udělají konečně jedničkou...... jestli on ovšem bude chtít

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

neudelame. Henderson pujde po sezone do haje, o tom jsem docela presvedceny. Ani on neni uplne idealni pro ETH, tak to i bude lepsi ho prodat a privest nekoho vhodnejsiho... ale mozna to dava az moc velkej smysl aby se to v United stalo.

Reagovat
kissak

kdyby tomu tak bylo proč by jej nepustili na přestup, aby z něj byly alespoň nějaký prachy když mu po sezoně končí smlouva

ale u vás je vše možné, jak píšeš

Reagovat
iamek

Smlouvu má do 2025 + 1 opce

Reagovat
kissak

pravda, překoukl jsem se

Reagovat
r.mrazik

smlouva mu nekonci

Reagovat
iamek

Pokud myslíš DDG, tak tomu konci po sezóně. Snad ho neprodlouzime.

Reagovat
tuny

Aby u vás na konci sezony ETH ještě byl... Ale třeba si Poche bude také chtít přivést někoho svého

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť loni to byl nejlepší hráč united! Ale chápu, že lidi rychle zapomínají. Ale souhlasím s tím, že měli jedinečnou možnost DDG udat za dobré peníze a nahradit ho perspektivním mladým angličanem, což neudělali no. Na druhou stranu David má 31, to je hovno věk u gólmanů...

Reagovat
kissak

nevím zdali úplně nejlepší, až tak nasledováno nemám, ale jeden z těch lepších

má neskutečně lukrativní smlouvu a já chápu, že nechat sedět takového hráče by se žádnému manažerovi mohlo vymstít. Nicméně po sezoně mu vyprší kontrakt a pokud mu nabídnete jeho prodloužení pak bude muset přistoupit na podstatně nižší sumu, což se mu nebude chtít

jinak samozřejmě tento věk pro brankáře nic neznamená

Reagovat
PanAu

Podle mě by vzal nižší smlouvu, vždyť je všude plno…max. Mě napadá Juve a tam by víc nedostal.

Reagovat
fenixLFC

zas to ze bol najlepsi hrac united vlani nijak nevylucuje ze by tam nemal chytat niekto iny. nenarazam ani tak na to ze cele united stalo za hovno, ako skor to, ze niektore jeho slabiny su v sucasnosti az prilis vyrazne a iny brankar pomoze celemu timu ci uz rozohravkou, citanim hry atd. inymi slovami to ze chytal dobre a mohol mat skvele cisla indiviudalne neznamena, ze kolektivne to je vyhra. vid ronaldo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
kissak

Pokud nepřijde zranění a vydrží forma Pope do brány Dúbravku jen tak nepustí.

Reagovat
Svatej

James?!?!?!

Reagovat
kissak

já to říkám furt, že tu jedenáctku sestavují trotlové

Reagovat
smazaný uživatel

https://9gag.com/gag/aRrY1G2

I když ten Romero

Reagovat
kissak

Trippier nebo Burn?!?!?!

Reagovat
Eichel

Reagovat
r.mrazik

jsem rikal,ze Koule bude pro modraky skvely prestup

Reagovat
Salfovic

To bylo jasné každému, kdo dohlédne dál než jen do PL.

Reagovat
iamek

A deal between #mufc and Real for Casemiro is progressing. He has given positive indications of his desire to join and is said to see a huge professional challenge in adding the Premier League to his resume. [@David_Ornstein]

Sources insist Casemiro has been among #mufc's main targets and they have stepped up their interest as the chances of signing De Jong have receded. Reports that he stands to double his salary at Old Trafford are thought to be wide of the mark. [@David_Ornstein]

+ Dortmund se ptá na Ronalda. Kezby tam šel

Reagovat
Busby babes

Borussia Dortmund are holding internal talks as to whether to make a late proposal to #mufc for Cristiano Ronaldo, with Jorge Mendes encouraging them to do so. Both a permanent deal and loan are being considered #mulive [

@JacobsBen

]

cmon, pojdte, je skvelej.

Jako tem recem o tom, ze Casemiro byl na seznamu celou dobu... nevim. bud byl a teda jako alternativa k FDJ, coz nedava uplne smysl nebo je to bullshit.

Na druhou stranu, alternativa k FDJ prakticky neexistuje.

Reagovat
iamek

Casemiro to #mufc is very, very hot. He has confessed to his trusted confidants that he sees himself at United. Real Madrid's coaching staff believe he will leave #mulive [@sergiofernan5ez, @Santos_Relevo, @relevo]

Tohle už vypadá vážně

FDJ prý nemá s Casemirem nic společného. Nevím. Nevěřím . Ale FDJ - Casemiro - Bruno …

Reagovat
Busby babes

to fakt nemaj fotbalisti kamose, kterym, kdyz neco reknou, to okamzite nevyblejou na net? (anebo, ze by tyhle reporty byly vycucane z prstu? )

Reagovat
Busby babes

United have also explored a move for Frenkie de Jong and a bid for the 25-year-old was accepted by Barcelona earlier this summer.

They were unable to agree personal terms, however, and while the door will remain open from United’s perspective, it is improbable that the Netherlands international would arrive in addition to Casemiro.

Sources insist that Casemiro has been among United’s main targets throughout the market and have stepped up their interest as the chances of signing De Jong have receded.

na to nebudou prachy privest oba

Reagovat
iamek

Nemůžeme prodat TV práva na tři roky dopředu? :/

Reagovat
Busby babes

jednoho Glazera. porad jich zbyde asi 5.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Eichel

Casemiro spolu s Frankiem by bol skvelý základ zálohy

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Před ně Eriksena/Bruna, jo to by mělo fungovat. Tedy kdekoliv mimo ManU.

Reagovat
Busby babes

tady je to cele:

https://theathletic.com/3519011/2022/08/18/casemiro-manchester-united-transfer-news/?source=emp_shared_article

Casemiro is one of Real Madrid’s best-paid squad members and United are believed to be making a competitive offer, including significant performance-related incentives, which would put him among their top earners.

Reports that he stands to double his salary at Old Trafford, however, are thought to be wide of the mark.

jako pokud mu postavime smlouvu na bonusech...

Reagovat
iamek

mufc want Casemiro to play this Monday against Liverpool.

Ro vypadá, že jednání jdou rychle a dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Toho jsem se obával

Reagovat
nani92

a povedal to niekto Haagovi?

Reagovat
Busby babes

jen to tvrdi zase nejaci twitch youtuberi nebo co to je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Veskery spanelsky media se kloni k tomu, ze odejde. Ja tomu zacinam verit taky no.

Reagovat
Busby babes

tak snad to tak dopadne. preci jen... no rict, ze to je o level jinde nez Scott je blbe, v tom srovnani mi prijde, ze oba hrajou jinej sport.

Reagovat
misinho7

podla mna odide..akoze nahradu mame ale bude potrebovat nejaky cas aby sa adaptoval, skor mi bude luto ze sa rozbije ta trojka KCM..veril som ze este jednu LM s nimi dame

Ale ked uz budeme mat tolko love ktore poriadne neminame tak by sme mohli skusit nejake RW ( aj ked neviem ake ) ..to je jediny post kde neni poriadne obsadeny

Reagovat
nani92

Salah ale až další rok

Reagovat
misinho7

Perez takych "dedov" nekupuje urcite ho nezoberie ked bude mat 31 a bude chciet palku..

Reagovat
SunFells

Jděte do prdele :O

Reagovat
misinho7

Saka ma napadol teraz pri sledovani tom dokumente o vas on by bol dobra posila na to RW..

Reagovat
SunFells

Jo, ale on teď prodlouží. Za 2-3 roky to zkuste

Reagovat
Mastný Chobot

https://pasteboard.co/RlkSjwL3QpyJ.png

Páči sa, tu je pripravený, môžete si ho zobrať

Reagovat
Trand

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

akoze co som tak cital tak to ze sa rozbije KCM je skvela sprava, rozbit sa mala ale odpratanim K

Reagovat
Salfovic

Kdyby jim místo C nabídli K, tak ho určitě vezmou.

Reagovat
teenz

Dopici, dopici, dopici. Achjo.

Reagovat
SunFells

Ajajaj, toto přece nemůže být od ten Haga

Reagovat
O.Giroud

toto hovno v PL som zvedavy ci aj tu sa mu budu bat davat redku

Reagovat
SunFells

it was Arteta's request for Vieira to play on the right hand-side for the U21s last night.

"They wanted him to play on that side of the pitch", Mehmet Ali said.

Tak které křídlo tím pádem kupujeme?

Reagovat
Kixi Syhimour

OT:

"Jaromír Soukup chystá další pořad. Spolu se svou partnerkou Agátou Hanychovou bude mít vlastní reality show s názvem Agáta Jaromíra Soukupa. Pořad bude vysílat TV Barrandov, a to v pondělí, úterý a středu. Každou neděli se pak diváci mohou těšit na speciál, uvádí server VIP Svět."

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Salfovic

Tady vůbec nejde rozeznat, jestli to je vtip.

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Čenda

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Infi

Reagovat
Taiger

Koho tyhle věci vůbec zajímají číst?

Reagovat
Kixi Syhimour

Článek na iDnesu, člověk se pobaví v diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš tam chytne rakovinu

Reagovat
Mass

Když čtu ty diskuse pod idnesem nebo novinkama, tak ztrácím víru v lidstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě stačí jednou týdně kouknout na MU show...

Reagovat
misinho7

Aj tak najviac vtipne bude ked uvidim ako je pre tu trojku z realu kapitanom Maguire

Reagovat
nani92

piče, podme sa najebať a kúpiť aj Benzemu rovno

Reagovat
iamek

Nottingham Forest have reached an agreement with Wolverhampton Wanderers to sign top target Morgan Gibbs-Whites. Deal worth £44.5m including addons & 22yo England youth midfielder is scheduled to undergo medical this afternoon

Kde berou ty prachy?

Reagovat
vodka

Lingard na lávku?

Reagovat
johnnie_boy

Pokud bude hrat jako doted, tak jednoznacne

Reagovat
SunFells

LOL

Reagovat
Trand

To jsou magoři fakt ale. Jsem doufal, že z tohohle přestupu zrovna sejde. Teď přivedli několik dobrých posil a zabijí to tímhle, to nemůže dopadnout dobře. Borec má za sebou jednu dobrou sezónu v champu a přestupuje za 44 milionů liber.

Reagovat
Zaschrona

Tak zabíjí, on je fakt zajímavý talent. Jestli jim to vyjde a sedne si to, můžou být klidně štika ligy a adaptovat se jako PL klub na dlouhé roky dopředu. Jestli jim to nevyjde, tak budou favorit na to se brzo vrátit zpátky, i za cenu toho, že kus těch hráčů budou muset prodat.

Za mě je to jejich léto oživení, jakkoliv riskují, je fajn vidět, že do toho taky někdo takhle šlape - léta Bournemouthů nebo Norwichů jsou nuda.

Reagovat
Trand

Jako souhlas a vím že museli přivést hodně hráčů, protože spousta z loňské sestavy byla pouze na hostování. Ale tohle je podle mě strašný risk, pokud by si to letos nesedlo a spadnuli, tak budou dle mě ve strašných problémech, ze kterých se několik let nevyhrabou. Já jim fandím od doby co jsem viděl dokument o Cloughovi, pro mě v PL momentálně druhý nejoblíbenější tým. Ale přijde mi že fakt neuvěřitelně riskujou. Naštěstí věřím Cooperovi, je to velmi kvalitní trenér co má na to je udržet, jen nevím jestli se všichni ti hráči vůbec dokážou aspoň nějak sehrát, Forest nemají moc prostoru pro experimenty. Snad jedině během MS, pokud jim velká část kádru zůstane, jen aby ale nebylo pozdě.

Reagovat
Zaschrona

Souhlasím, ale zas co jim zbývalo - nějaké rozumné levné doplňování už z dlouhodobého hlediska je podle mě méně výhodné, protože by nejspíš stejně spadli. Takhle sice riskují, ale s tím, že potenciálně z toho můžou dlouhodobě hodně profitovat. Pokud spadnou, tak budou muset prodávat podstatně víc hráčů než jen MWG, zase ale platí, že vesměs kupují mladší hráče, kde platí, že je slušná šance je zpeněžit i dál a zároveň v případě pádu zas dát dohromady tým, který se dostane nahoru dřív než za desítky let.

Co Ornstein zveřejnil strukturu peněz, tak najisto zaplatí 25 mega liber + 10 v pravděpodobných bonusech (asi když se zachrání), zbytek bonusů jsou ty méně pravděpodobné. Z tohohle pohledu to zas nevypadá tak šíleně - pokud spadnou, tak o moc víc než těch 25 nezaplatí, pokud se zachrání, tak klidně za ty peníze jim stát může, protože to nejspíš bude znamenat, že bude dobrý.

Reagovat
johnnie_boy

Cooper je naprosto klicovej pro udrzeni se, takze doufam ze se ho Marinakis nezbavi, kdyz by treba prislo slabsi obdobi. Bez nej by se to vsechno sesypalo jak domecek z karet

Reagovat
fenixLFC

osobne nemam problem s tym ze do toho slapu alebo ze chcu prave whitesa. ale davat zanho 44,5 mega je sialenstvo, za tu sumu mozu zohant vlastne akehokolvek zaloznika na svete co by k nim bol ochotny ist

Reagovat
Zaschrona

Mohli mít Aouara za 12,5 - i z toho pohledu to vypadá šíleně. Ale jak píšu výš, dohromady mi to i docela dává smysl, zvlášť tedy, pokud to fakt byl cíl číslo jedna pro Coopera.

Reagovat
Zaschrona

Chtěl jsem ho, když jsme nabízeli 22 a oni za něj dají dvojnásob.

Utrácí dopředu prachy za TV práva i na další roky. Plus majitel asi vydělává na drogách a sázkách na zápasy dost prachů, no.

Reagovat
nani92

za trio, ktoré je za zenitom Morgan, Gibbs, Whites mi to príde strašne veľa

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Hlahart

Reagovat
monkej

Cítim z toho podobný prúser ako Fulham.

Reagovat
Grahf

za noname take prachy a za tie naše hviezdy nedá nikto ani barani kokot.

Reagovat
Dawon

Simon Stone

@sistoney67

·

21s

Told by a different source initial fee is £25m. Some of the add-ons are improbable in fairness.

Reagovat
SunFells

Napadlo mě, že těch podmíněných položek tam bude asi hodně. To by bylo absolutně šílené.

Reagovat
Trand

Tak tohle zní líp.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Forrest zaplatí 20m, když United vyhrají LM?

Reagovat
martin.b

Evangelos jede posily vypadaj celkem rozumně, tohle je teda už úlet, ale jsem rád, že jsou ambiciozní, takovej klub si zaslouží v PL zůstat dlouhodobě.

Reagovat
Busby babes

tak jako jim realne odeslo pul kadru co zajistil postup, protoze byli na hostovanich ne? oni museli privest hrace, ale je to mazce no. 16. posila

Reagovat
Grahf

také niečo by sme aj my potrebovali

Reagovat
Trand

Tak tady jde spíš o tu cenu. Za těch 25 co píše Simon Stone by to bylo akceptovatelný, 44 milionů je ale šílenost (i když s bonusy no).

Reagovat
SunFells

David Ornstein

Final numbers for Morgan Gibbs-White transfer from Wolverhampton Wanderers to Nottingham Forest:

£25m payment up front & guaranteed

£7-10m to follow in likely add-ons

The remainder is more difficult to achieve but can rise up to maximum of £42.5m

I tak je to fest. Se přestávám divit, že Everton odmítl ty nabídky za Gordona.

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
johnnie_boy

Tohodle jsem se bal

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný přestup, pokud to teda znamená to, že nepodepíšou Aouara.

Reagovat
Mass

14 za hráče, 30 za to že je Angličan

Reagovat
iamek

mufc and Barcelona are interested in signing Malo Gusto - they have recently positioned themselves for him by coming into contact with his entourage.

Reagovat
juninho8

Chalan sa ledva dostal do základu Lyonu. Potrebuje sa ešte vyhrať a Lyon je preňho ideálne miesto. Bude hlúpy ak odíde. V podstate u nás nemá konkurenciu....

Reagovat
Busby babes

nas twitter by z toho byl docela nadseny. U nas by mozna tu konkurenci taky nemel.

Reagovat
juninho8

Dajte 50 mega a berte si ho

Reagovat
juninho8

A pribaľte aj Baillyho.... nám by sa zišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Guimaraes is Real Madrid’s 1st option to reinforce the midfield if Casemiro leaves. @diarioas

No to je teda dost naivni cil. Pochybuju, ze ho Newcastle po 6 mesicich proda.

Reagovat
PanAu

Real se neodmítá, ale bude to drahé.

Reagovat
Eichel

ehm, Mbappé

Reagovat
PanAu

Ten měl pistoli u hlavy.

Reagovat
Salfovic

Pár dní před koncem přestupáku je Newcastle pošle do hajzlu.

Reagovat
teenz

Nebylo by lepsi najit nekoho, kdo zvladne hrot/rw?

Reagovat
SunFells
Reagovat
havrys99

Přesně, v tomhle jsem jeho příchod vnímal nejvíc pozitivně, jak to jen šlo. Jeho přínos ve hře je oproti Lacazettovi úplná třistašedesátka

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nedáte top 4

Reagovat
Busby babes

Cristiano Ronaldo will not join Borussia Dortmund, despite wanting the move and being offered by Jorge Mendes #mulive [

@BILD_bvb

]

tak to nevyslo. pritom by stacilo kdyby vyhlasil: staci mi plat nekde okolo 100K tydne...

Reagovat
Grahf

katar volá

Reagovat
Swarley

tak to bylo jasne, ze se nedomluvi na platu... V tomhle je to patovka, neco mu platit za nejakou hostovacku je nesmysl a on s platem nejak radikalne nepujde..

Reagovat
Dawon

Ja to z jeho strany fakt ale nechapu...chce teda hrat LM nebo chce vydelavat absurdni penize? Jakoze asi uz by mu po prubehu tohodle prestupaku mohlo dojit, ze je to bud jedno nebo druhe

Reagovat
O.Giroud

sa na neho vsetci vyprdnu a na konci prestupaku nakoniec podpise Plzni

Reagovat
Salfovic

Byl by lepší než Chorý ?

Reagovat
mr.Silver

[Baz Cooper] Hull City are signing Salah Oulad M'Hand from Arsenal. Major coup after months of work behind the scenes. Loan with an option to make it permanent next season.

Neměl on být náhodou generační talent? To jsem zvědav, na jakou částku tam ta opce bude.

Reagovat
SunFells

To si ho buďto pleteš s Patinem nebo jsou v každém ročníku 3-4 generační talenti jen v juniorce Arsenalu.

Reagovat
O.Giroud

mozno len mal zaujimave meno

Reagovat
smazaný uživatel

jemu som veril, vyzera zaujimavo a sikovne

Reagovat
havrys99

Jack Henry-Francis bude lepší, podle toho jak obral Lacazetta v tréninku o míč a následně se to popralo dobrý zakončení AoN

Reagovat
SunFells

Docela mazec, že takto z odplaty pokosíš juniora na tréninku. Cedric je pro mě po Whiteovi, Granitovi a Eddiem další vítěz té série.

Reagovat
havrys99

Všichni angláni co máme v týmu se tam vykreslili jen pozitivně

Reagovat
Busby babes

stejne je to bizar. roky volame po DM, v zaloze nam hraje Scott a Fred, a pulka fans se pta, proc Casemiro...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Neutron

asi cakali, ze to bude za menej penazi, mozno niekto perspektivny...kazdopadne Scott nesmie hrat zaklad...ani Fred...

Reagovat
iamek

Hlavně mazec jak to jde rychle. První zmínka včera a dneska už je pomalu hotovo?

Reagovat
O.Giroud

nemyslm, ze problem je prave samotny Casemiro

Reagovat
mithro

teraz som bol dva dni off, kolko hracov sme podpisali?

Reagovat
Swarley

Skoro Casemira, ale tentokrat at uz prijde nebo neprijde, stejne jsme ho nechteli

Reagovat
TopinB

Reagovat
bluefan

Pre zaujímavosť a pre všetkých, ktorí tvrdia, akých má Ronaldo neschopných spoluhráčov a aký úspech bolo dať za nich 18 gólov.

Účka sezóna 20/21, 2. miesto – celkovo 526 striel, 73 gólov (63 xG)

Fernandes 3,5 striel/90min, 18g (16 xG) + 12a

Greenwood 3,3 striel/90min, 7g (7 xG) + 2a

Martial 2,6 striel/90min, 4g (7,3 xG) + 3a

Rashford 2,4 striel/90min 11g (9,6 xG) + 9a

Cavani 2,2 striel/90min 10g (8,6 xG) + 3a

James 1,7 striel/90min 3g (2.3 xG) + 1a

Účka sezóna 21/22, 6. miesto – celkovo 508 striel, 57 gólov (57 xG)

Ronaldo 4 strely/90min, 18g (17,2 xg) + 3a

Fernandes 2,6 striel/90min, 10g (9,3 xg) + 6a

Greenwood 3,3 strely/90min, 5g (4,4 xg) + 1a

Martial 2,3 strely/90min, 1g (1,2 xg) + 0a

Rashford 1,6 strely/90min, 4g (2,8 xg) + 2a

Cavani 2,2 striel/90min, 2g (3,7 xg) + 1a

Elanga 1,5 striel/90min, 2g (3 xg) + 2a

Z toho je jasne vidieť, že rovnaký počet striel ostal len Cavanimu a Greenwoodovi, ktorí toho nenahrali veľa. Celý zvyšok útoku išiel v počte striel nižšie, aby Ronaldo mohol mať svoje 4/90m.. pritom celkový rozdiel v strelách oproti sezóne bez Ronalda je zanedbateľný (3,5%), rozdiel v počte vstrelených gólov je 22%!

Za zmienku tiež stojí, že sezónu predtým predčili svoje xG o 10 gólov. Človek by čakal, že po príchode „najlepšieho zakončovateľa na svete“ bude ten xG/G pomer ešte markantnejší.. a realita? Dali toľko čo si vytvorili.

Každý môžeme mať domnienky aké chceme, ale toto je štatistika. Tá je jasná, čísla neklamú. United skrátka HRALI na Ronalda. Ten si svojich skoro 20 ligových gólov dal, ale za akú cenu? Tohtoročná preseason a prvé dva zápasy tomu opäť trošičku dávajú za pravdu.

To len na margo všetkých Mersonov a podobných expertov, ktorí tvrdia, ako by v Chelsea či City dával 30+ gólov. City nehrá na jednotlivcov, ale ako team. A v Chelsea pod Tuchelom sme Lakakovi a Havertzovi DOKOPY pripravili minulý rok 17 xG. Toľko isto, koľko pripravili United Ronaldovi

Reagovat
AlevsakNevadi

chápem to správne že CR vlastne vystrelil 152 krát za sezonu mal z toho "dať" 17 golov a reálne dal o jeden viac.

nechce sa mi to hladat nemáš náhodou koľko je napr benzema, lewa, Kane za sezonu ?

Reagovat
bluefan

vystrelil 110x... je to rozpočitane na 90 minut a on nehral každú minútu v sezóne

Inak to číslo je uňho bežné, resp. pod jeho kariérnym priemerom, ktorý je medzi 5-6 strelami / 90min

https://understat.com/player/227 - Lewa

https://understat.com/player/2370 - Benz

https://understat.com/player/647 - Kane mal minuloročnú sezonu na jeho pomery velmi zlu

https://understat.com/player/2097 - Messi

https://understat.com/player/2371 - Ronaldo

Reagovat
AlevsakNevadi

chápem správne že plus minus vsetci top ST majú rovnaké stats 4/5 striel na branu / 90min ale CR malo skoruje ? teda mimo messiho ten ma este horsie ak tomu rozumiem spravne.

pice cez 30 a tieto stats su pre mna spanielska dedina.

Reagovat
iamek

Reagovat
EZ

Štatistika je pekná ale to je slabý argument po sezóne kde dostal jeden tréner kopačky a nahradil ho dočasny, v lige úplne nový trener s inou predstavou o hre. Ronaldo je len jedna z premenných.

V podstate, skôr to hovori o tom, že Rashford stratil formu, a že Cavani s Greenwoodom neboli dostatočne nahradeni

Reagovat
bluefan

Nemyslím, že výmena Ole -> Ralf mala nejaký vplyv na priemerný počet striel jednotlivcov v zápasoch. Určite si nemyslím, že Ralf hráčom prikázal menej útočiť a menej strieľať. Ono koniec koncov kto tie zápasy aj videl, sám dobre vie, že Ronaldo bol spoluhráčmi hľadaný ako koncový hráč rovnako pod OGS aj pod RR.

A na to aj poukazuje táto štatistika. Neriešim teraz bodové zisky.

Reagovat
bluefan

Rashford strieľal o 33% menej... guess why... a či to náhodou nemá čo dočinenia s jeho poklesom formy

Cavaniho predsa nahradil Ronaldo nie? Naviac Cavani v tíme zostal, akurát dostal podstatne menší priestor.

Za zmienku tiež stojí, že Cavani v 20/21 dosiahol nižší počet minút na gól (135), než Ronaldo v 21/22 (137). Pri o POLOVICU menšom priemernom počte striel / 90.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Sandstorm

Casemiro proč ne. Moje prachy to nejsou a TOP DM potřebujeme už několik let.

Reagovat
iamek

Carrasco za 26 mega? Už by prestupak mohl skončit

Reagovat
Busby babes

uz jen 2 tydny.

Reagovat
Hlahart

To je super ne? Navíc by měli prachy na Ronalda

Reagovat
Hlahart

Ale kdyby to byla pravda, tak škoda, že se netočí All or nothing u Atletů. V pondělí dotaz na Cunhu, v úterý na Felixe, další den na Carrasca. Musíme být mega otravní svou zoufalostí

Reagovat
EZ

Za chvilu skoncite na Saulovi

Reagovat
nani92

btw. točí sa tuto sezonu nejaké mužstvo?

Reagovat
Hlahart

spekuluje se o Newcastle

Reagovat
Phillipinho

Zrovna včera byl trailer. NA Prime Video bude dokument o minulý sezoně.

https://www.youtube.com/watch?v=R1UUQMtP7nc

Reagovat
Trand

Reagovat
Sandstorm

To je dobrá cena.

Reagovat
Phillipinho

Akorat nechapu, proc by mel odchazet za takovou almuznu. Minuly rok to byl klicovy hrac tymu a Cholo na nej spoliha. Bud je to kachna anebo bude Atletico zadat klauzuli...

Reagovat
eder

Takovéto United milujeme. Snad jim to vydrží co nejdéle!

Reagovat
smazaný uživatel

When Hojbjerg’s shot was struck, Chelsea goalkeeper Edouard Mendy had a view of the ball for me. His line of vision wasn’t clearly blocked, so it was onside and 1-1.

Jak jsme se bavili. Proste berny je jen ten okamzik, kdy hrac strili. To ze ctvrt sekundy pred tim ofsajdovy Richarlison Mendymu stinil je jedno. Zajimave.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive, to ze tim stinenim dostal mendyho do nevyhodnejsi pozice. A ve vysledku mi to tak pripada spravne.

Reagovat
Svatej

Já to zrovna chtěl probrat - takže kdyby před Mendym byla zeď protihráčů, pokrývajících 90% letu dráhy míče, ale v momenty výstřelu Mendy viděl na balón, tak ani jeden z 10 hráčů v tý pomyslný zdi není v offsidu? Vždyt to je absurdní

Reagovat
vitasrp

Tam záleží, co hráč pak udělá. A je to teda taky o tom, že PL má ten výklad pravděpodobně benevolentnější, jsem někde četl, že snad v Německu takovou situaci posoudili jako ofsajd.

V podstatě teda musíš brankáři v momentě střely jasně zakrýt výhled (jasně zakryt nebyl, Mendy viděl), případně pak udělat jasný pohyb směrem k míči - to Richarlison neudělal, sice se pohnul do dráhy letu míče, ale neudělal pohyb, že by balón chtěl hrát.

Reagovat
Svatej

Hmm když nad tim premyslim, tak proč teda pri primacich nestoji par hracu soupere za zdí jak sochy bez pohybu? V podstatě na styl prodlužování zdi, akorat bliz ke golmanovi s menší mezerou, aby videl na míč?

Jasně, je to hledání díry v pravidlech, ale je to moje práce, mam to v sobě

Respektuju to, ze ve fotbale asi nejde najit dokonale přesný pravidlo, ten sport se v podstatě nedá měřit na centimetry a tak dále, ale tohle je strašně divný...

Reagovat
tuny

Možná proto, že když stojí na úrovni zdi (resp. nově metr od ní blíž k balonu) tak když jsou blíže k balonu, tak dělají větší clonu (a pokud ví, kam bude hráč kopat, tak se i tak stihnou uhnout). Chápu ale, že pokud by stáli blíž k brankáři, že by možná zabírali míň místa, ale zase by měl brankář méně času na reakci.

Reagovat
Arbiter

To vidím ale poprvé, že by se rozhoodčí nějak vrátil ke svému výkonu. Snad ne naposled

Reagovat
Whitemedia

Clattenburg se tehdy taky vrátil k zápasu Spurs Chelsea

Reagovat
jk

Legend

"But I didn't give them an excuse, because my gameplan was: Let them lose the title."

Reagovat
Nizzie

Zajímavé, přitom v tomhle rozhodnutí stojím za Deanem a chybu vidím spíše v Taylorovi, že neviděl faul, s čímž mu Dean ale pomoct nemohl. Dle mého to na redku nebylo. Každopádně respekt, že se k tomu vyjádřil.

Reagovat
Mass

Dal bych za to hráči 2-3 zápasy stop. Ale nevím jestli to podle pravidel jde, u nás asi ne, pokud někoho nezraníš.

Reagovat
Blbos_Dlaha

presne ako som vravel cely cas. vyborne odpiskany zapas trochu pokazila ta 1 evidentna chyba v zavere. myslel som ze je to problem pravomoci VARu a pravidiel ked tahanie za vlasy nie je definovane ako automaticky violent conduct a teda VAR nemohol udelit REDku a rozhodnutie sa zmenit nedalo.

Ale podla tejto Deanovej analyzy to vyzera tak ze stale mohol povedat Taylorovi aby to siel preskumat a ten by mohol nariadit priamy kop pre Chelsea a dat Romerovi zltu kartu, mozno aj cervenu podla toho ako by to vyhodnotil. Toto mi dava zmysel a tym padom to naozaj bola Deanova chyba za VARom ze to neprekonzultoval s Taylorom (ak teda mal tu pravomoc).

Ten prvy gol bol zhodnoteny presne tak ako ho musel vidiet kazdy nestranny fanusik. Faul nebol, teda sa nemala za co vracat hra (a aj tak by sa nemohla pretoze ta situacia s tou utocnou nemala nic spolocne) a ofsajd nebol tiez. Taketo situacie sa posledne roky posudzuju tak ze ak hrac jednoznacne nezakryva vyhlad alebo sa jednoznacne nezapaja do hry tak sa to pusta. Pamatam si na podobnu situacie z nedavna ked dal taky gol Xhaka alebo niekto z Arsenalu a tiez sa to pustilo. Vzdy sa tu niekto bude citim ukryvdeny, ale ten trend piskania je viac menej konzistentny a myslim ze aj fer

Reagovat
Svatej

Reagovat
Referee©

Reagovat
Infernoqt

BREAKING: #mufc submitted an offer of €80M (£67.6m) for Antony yesterday, but Ajax rejected it. [@David_Ornstein]

Ještě před měsícem by 80 brali všemi deseti, teď těžko půjdou pod sto.

Reagovat
Infernoqt

Tak prej nad 80 nepůjdeme.

Reagovat
Diskostu

Blazn...i hráč bez kvalít...nemá rýchlosť dynamiku ani palebnú silu a smiešne čísla v podradnej lige...

Reagovat
Infernoqt

Jen se ukazuje, že ty prachy tam celou dobu byly, pouze se začalo bláznit až po startu sezony, která mohla začít úplně jinak, kdyby ty přestupy řešili včas.

Reagovat
Sandstorm

Tak to jsou blázni jestli nevzali 80. To je hráč, kterýho by nahradili dalsim talentem za 10-20 mega.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Do háje, to měli přijmout

Reagovat
Eichel

Reagovat
SunFells

Pokud půjdou po Gakpovi tak snad se tomuto PSV přizpůsobí a budou chtít aspoň 70. Rozhodně kvalitnější hráč než Antony.

Reagovat
Infernoqt

Mně hodně připomíná Perišiče. Ale neznám ho blíže. Přijde mi pracovitější, komplexnější, ale méně kvalitní z toho technického hlediska, což je asi jasné.

Reagovat
Infernoqt

To porovnání patřilo ke Gakpovi s Antonym.

Reagovat
Doomblade

Takže Sinisterra za 25, Gakpo za 35 a Antony za více než 80? Z hlediska minulé sezóny nevidím důvod, proč by měl Antony stát více než zmínění hráči. Každopádně Ajax měl takovou raketu přijmout.

Reagovat
pingla

Reagovat
Infernoqt

BREAKING: Casemiro will undergo a medical with Manchester United tomorrow. [@marca]

#mufc hope to announce Casemiro’s signing in the next few days. [@JBurtTelegraph]

Reagovat
Miguel19

V pondělí hned přejede Salaha přes párky

Reagovat
avicii

Hm karma pre Romera sa ti páči co? snáď za takéto želania Chelsea nepostihnu znovu ďalšie zápasy ako proti kohutom, to bude plaču

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Snad ne

Reagovat
misinho7

sakra bude chybat...sice niekedy mi liezol na nervy tymi chybami pri rozhohravke ale co sa tyka defenzivy a liderstva a hlavne aky to bol madridista, skoda

Snad v tom United ale este daco dosiahne okrem dobrej vyplaty.

Reagovat
PanAu

Evropskou by mohl ukopat

Reagovat
Hlahart

[Adam Crafton] While Casemiro will earn slightly more at United than at Real Madrid, contract heavily incentivised on United being in Champions League in future seasons

V tom oříoadě Casemira nechápu

Reagovat
r.mrazik

Casemiro kterému je 30 za skoro za 70 Mega? Idioti...

Reagovat
blade115

Vždyť moc lepších DM na světě neběhá a vy zrovna tenhle post potřebujete posílit ze všeho nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se říkalo i u Varana. Casemiro je určitě lepší než to, co tam Manchester má, ale tohle imho není správná cesta. Čekal jsem, že s příchodem ETH začnou ty jejich přestupy dávat větší smysl, ale tohle je úplně typický přestup United z posledních pár let.

Reagovat
Sandstorm

Nezměnilo se vůbec nic. Změnit to chtěl Rangnick, kdy ty posily který vytipoval dávaly smysl. Byli to hráči mladí, s potenciálem, hladoví po úspěchu za slušnou cenu.

Reagovat
Svatej

výborný srovnání.

Reagovat
r.mrazik

Libi se mi Malacia, Eriksen zadarmo byl taky fajn...ale Martinez a Casemiro mi prijdou pitomy nakupy

Reagovat
Čenda

Reagovat
vodka

ale typologicky to takový smysl nedává, navíc já jsem tak na 80 % přesvědčený, že adaptace na PL pro něho bude docela těžká a že to ve výsledku s tou smlouvou bude flop jak Sanchez...

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

A jaký typ hráče tam je teda potřeba? Já měl za to, že vám jde o nějaký štít, aby to nebyl defenzivně takový průchoďák, a vedle něj někoho s dobrou rozehrávkou.

S tou adaptaci na PL... My poslední roky vzali hodně starších hráčů, ale i 34 letý Thiago si zvykl úplně bez problémů. Casemiro má zrovna svůj styl založený dost na fyzické hře, rozhodně to není žádný velký technik nebo rozehrávač. Asi to nebude ten, díky komu byste měli najednou bojovat o titul, ale platný podle mě bude dost.

Reagovat
r.mrazik

ktery z prednich tymu PL by koupil Casemira,pokud by chtel vyhrat titul?

Reagovat
J0EL

Taky, ktoremu by chybal do skladacky uz len DM na rok/dva. Vy mate k tomu ale daleko.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Psal jsem, že Casemiro není ten rozdíl, co ti zaručí boj o titul. Ale to ve vašem případě není žádný, vy potřebujete ten kádr obměnit mnohem víc, abyste o něčem takovém mohli uvažovat.

A je mu 30, proboha, ne 35 ...

Reagovat
r.mrazik

takze potrebujeme mnohem vic a pak koupime hrace za 70 mega na dva roky...

Reagovat
blade115

Jj, ve 32 běžné hráči končí kariéru.

Reagovat
J0EL

Nekonci, ale na top urovni v PL ich je naozaj pramalo.

Reagovat
r.mrazik

si staci vzit,jak sel dolu matic pohybove a rychlostne...

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

kdo mluvi o konci kariery?

Reagovat
blade115

Tak děláš jako kdyby za 2 roky už pomalu neměl být použitelný. Přitom zrovna on podle mě může v klidu do těch 34 hrát na té samé úrovni.

Reagovat
r.mrazik

jojo,ta sama uroven...ve 33/34 letech bude po hristi nahanet ty 20 lety kluky...to bude parada

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to totalni ulet

je kvalitni...ale je mu 30, stoji hodne a jde do nove ligy,ktera je navic fyzicky narocnejsi...

to je nakup

Reagovat
Lemiux66

Jako my vod more se nemame co smat, ale tohle je dobrej prestrel. A vlastne danej tim, ze vy musite dm posilit, real nemusi prodavat, aktualne nejste v kurzy, Harry v tymu. Jedno s druhym.

Reagovat
Sandstorm

Mám pocit, že to bude podobný příběh jako Varane.

Reagovat
Mastný Chobot

to je hrozné, čo robíte

Reagovat
FUnk

jak se blizi konec prestupaku, tak jeste neco vymysli

Reagovat
r.mrazik

totalni magorina

Reagovat
smazaný uživatel

krasny prestup, som za neho velmi rad, snad aspon take 3 top roky da, cena je mi ukradnuta, nevidiet tam McTominay, to mi aj 70 mega pride malo

Reagovat
r.mrazik

jojo,to se rikalo u matice taky a nakonec dal pulrok...

Reagovat
Swarley

Za me je ten prestup super, ale problem je, ze timhle to jakoze zalepi, zavrou hubu fanouskum a Hagovi, ze se stred posilil a zase se na to bude srat dal...

Do toho stredu musi prijit dva...

Reagovat
patas92

Je to úplná šílenost. Neumím si představit, že by to měl nějak vytrhnout. Spíš ho ta tragédie

kolem semele a vy budete mít dalšího hráče hrajícího pod svoje možnosti a o 70M chudší peněženku. Kdyby to měl být poslední dílek skládačky, tak by se to dalo chápat, ale v momentální situaci byste museli koupit asi Modriče.

Já mu teda moc nevěřím ani fotbalově. Vedle Kroose s Modričem přesně znal svoji roli. U vás to bude pro něj mnohem těžší.

Reagovat
J0EL

Reagovat
misinho7

Tiez mam pocit ze mu to nemusi vyjst ani futbalovo, on je proste defenzivne zviera ktore ma svoju rolu pri Lukovi a Kroosovi a svoje si proste odohral, co sa tyka napr rozohravky tak tam nam niekedy hodne zvysoval tlak.

Neviem ako to v United poskladaju okolo neho ale pri vsetkej ucte k ich zaloznikom..bude Case asi velmi nervovat ked uvidi co to vedla neho je.

Na druhej strane je to aj makac co nic nevypusti a ide stale na plno. Takeho hraca sucasny United potrebuje.

Reagovat
Swarley

uz jen za ten posledni odstavec je pro me neuveritelny plus, at to tam lita a řeže vse okolo

Reagovat
Miguel19

Tak ten poslední odstavec sedí i na McTominaye ne?

Reagovat
Swarley

Ten uz netrefi ani nahravku, ani balon, ani protihrace

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Miguel19

Však v minulém zápase někoho hezky přejel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

Samozrejme, ze to bude mit tezsi, o tom nikdo nepochybuje

Ale kvalitou je to hrac, ktery je uplne nekde jinde nez to, co tam v soucasne chvili mame... Tenhle prestup resi pruser, ktery je v tom stredu uz roky... Kazdy by si predstavoval nejake mlade delo, ktere se postupne rozehraje, ale to musi prijit i tak, nezavisle na Casemirovi... Mame dva hrace na dva posty, teoreticky jeste Eriksen, ale to je proste proklate malo v podstate na nejdulezitejsi pozice na hristi... O kvalite ani nemluve, navic McTom je naprosto nepouzitelny v tehle forme a Fred je velky otaznik...

Jak uz jsem psal, pokud chceme ten stred vyresit tak, at ma opravdu nejakou top kvalitu, tak prijde jeste jeden hrac... A ne nejaky backup, toho at dela Fred, ale dalsi top hrac rovnou do zakladu...

Takze s tebou i souhlasim, pokud zustaneme jen u Casemira, problem se vyresi jen z pulky a bude se spolehat na zazrak, ze se vedle nej nekdo chytne... Pokud to myslime vazne, musi prijit De Jong nebo nekdo jiny...

Za me je Casemiro pecka, ale tim to posilovani do stredu neni zdaleka uzavreno...

Reagovat
tuny

Je vůbec reálné s ohledem na váš budget, aby k vám přišli letos Casemiro i FdJ? To je tak 150 mega a milion týdně na platech

Ale záloha ve složení Casemiro-FdJ a před nim Eriksen (Eriksen >Bruno) by byla v topu i kdyby hrála třeba jen na 70% svého potenciálu.

Reagovat
Swarley

Ja bych do toho tak sel, napalil to vsechno do toho stredu a zbytek nechal na pozdeji... Porad se tu resi Antony za nejakych 70 mega liber, na to bych se okamzite vysral a otocil ty prachy na jeste jednoho hrace do stredu hriste...

Absolutne jinak by ta hra vypadala a verim tomu, ze i ta ofenziva zacla fungovat uplne jinak...

Ale uprimne to necekam... Prijde Casemiro, bude se spolehat na repre stred s Fredem... Nerikam, ze to nemuze fungovat, ale za me je to malo...

Reagovat
iamek

Jeden kus navíc je potřeba

Reagovat
iamek

150 mega máme a na platech jsme letos ušetřili balík. Mega by to navíc ani nebylo.

Reagovat
iamek

Vedle Casemira by mohl jit nahoru Fred. Co jsem četl komentáře a nějaké analýzy, tak v repre jim to docela klape.

Reagovat
Swarley

Nikdy jsem je spolu hrat nevidel, ale nekde jsem to cetl, tusim ze i Dawon to tady daval

Reagovat
SunFells

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Čenda

joga bonito?

Reagovat
Svatej

úlet, že jste k němu výbornýho partáka pustili do Juventusu Vytvořit tohle Duo před rokem, tak jste na tom moc pěkně

Reagovat
Swarley

jo, to uz me taky napadlo

Ale potom vsem je dobre, ze je Pogba pryc

Reagovat
patas92

Podle mě je u vás největší problém s rozehrávkou a výstavbou hry od obránců/záložníků. S tím vám Case imho nijak nepomůže. Určitě bude lepší, než co na tom postu máte teď, ale podle mě jste měli začít s někým, kdo to hru bude řídit. Pokud někoho takového přivede a ten Hag tomu dá systém, tak to třeba bude fungovat. Např. Eriksen - Case - Frenkie by mohlo být fajn, ale toho se snad nedožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Dle téhle logiky by do týmu mohl přijít jakýkoliv top hráč a už předem by byl k hovnu, protože ho semele naše atmosféra v týmu. Vedení by se tímhle mělo řídit a nikoho nakupovat

Reagovat
Swarley

Reagovat
vilp

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou. S Brunem a Eriksenem by mohli udelat zajimave trio. Ja jsem na to teda zvedavy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

nezalepi se nic,protoze ac je casemiro kvalitni,tak se tim nic nezlepsi...

nemyslim,ze se hodi do anglicke ligy

navic vedle sebe nema kroose ani modrice

Reagovat
J0EL

nepoucili ste sa.

Reagovat
avicii

Dobrý hráč ale uplny kreten (to je ale pomali podmienka v united)... Ale ta cena je šialená za 30 ročného hráča, ešte zvlášť Brazílčana.. Posun to ale bude oproti dvojici Pat a Mat v zálohe...

Reagovat
r.mrazik

ze je kreten mi nevadi...jen mi ten prestup prijde pitomy

misto dvou mladych hracu kupujeme jednoho starsiho...kravina

Reagovat
EZ

Nechapem ten argument s tym, ze je to brazilcan. Zrovna Casemiro je bojovnik a nie samba preslapovac balonu

Reagovat
avicii

Asi je pravda ze ten regres po 30ke je skôr u tých technických hráčoch

Reagovat
nani92

Fernandinho si to dával v pohode

Reagovat
CR7RONALDO

No ja som si istý, že bude obrovským prínosom.

Reagovat
kissak

a teď píšeš jako fanoušek MU nebo Realu

Reagovat
CR7RONALDO

V tom komentári ako MU, ale mám z toho zmiešané pocity. Som trochu smutný z toho, že odchádza z Realu, vôbec som to nečakal. Tú trojku s Modričom a Kroosom tvoril už 7 rokov a bude to bez neho určite nezvyk. Ale na druhej strane United potrebuje posily a o DM ani nehovorím. Verím, že Casemiro je jedna z najlepších ak nie najlepšia voľba na túto pozíciu, napriek veku a vyššej cene. Jednoducho má za sebou úspechy a Real sledujem celý čas, takže viem, aký dôležitý hráč vie byť. A verím, že Real ho predsalen nejako dokáže nahradiť, aj keď si niesom istý, či to bude už túto sezónu. Takže dúfam, že United jeho príchod veľmi pomôže a Realu naopak moc neuškodí.

Reagovat
O.Giroud

njn, ako Varane ci Ronaldo

Reagovat
CR7RONALDO

No ja verím, že aj Varane a Ronaldu môžu byť obrovský prínos, aj keď Ronaldova situácia je momentálne veľmi komplikovaná. Avšak nechápem prečo nehráva túto sezónu Varane. Na rozdiel od iných stoperov Untied niečo v kariére dokázal. Nedokážem si predstaviť, že by v Real uprednostnili pred ním nejakého iného stopera z United. Minulá sezóna síce nebola od neho najlepšia, bol na jeho pomery často zranený a myslím si, že to je možno hlavný dôvod, prečo sa nevedel dostať do formy. Verím ale, že keď je zdravý, tak je najlepší stoper, akého United má.

Reagovat
JohnnyBravo

Tak nehrál především proto, že byl furt zraněnej a když se uzdravil a začínal sbírat minuty tak se zranil znova

Reagovat
CR7RONALDO

To bolo minulú sezónu, ale túto sezónu je zatiaľ zdravý a ani v jednom zápase nenastúpil v základe.

Reagovat
Luc-Luc

hrac ok, ale ta cena je fakt trosku moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
srandamač

OT: CR7 do Dortmundu

Reagovat
tuny

To je varianta, která by mě nikdy ani nenapadla, ale kdyby jim vystřílel titul a ukončil nadvládu Bayernu, to by byl hodně epický závěr kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
monkej

V BVB pri ich tradičnej ofenzívnej produkcii by mohol v pohode nastrieľať 20-25 gólov.

Reagovat
iamek

Ajax have rejected a £67.6m bid for Antony from #mufc. They will now concentrate their attention on Cody Gakpo, who would cost about £34m.

No konečně

mufc have agreed a fee of €60m plus another €10m in add-ons for Casemiro - he is expected to fly in to have a medical within the next 48 hours.

To šlo rychle <3

Reagovat
Miguel19

To je slušná cena za Casemira.

Reagovat
Todd Boehly

Nemůžu se rozhodnout jestli to myslíš ironicky a jak bych to myslel já.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není ironie

Reagovat
Todd Boehly

Jako měl dobrý zápasy a často se mu křivdilo, ale obecně problémový třicátník, Brazilec (odchází rychleji).

Reagovat
Neutron

Thiago Silva je tiez Brazilcan a zatial vykonovo neodisiel, ani Cafu neodisiel po 30…nemusi ani Casemiro. To su tu zas EF sracky.

Reagovat
Todd Boehly

Napsal jsi 2 za 20 let, což mi tak nějak dává za pravdu.

Reagovat
Neutron

Ako snad necakas, ze ti tu budem vypisovat kazdeho jedneho Brazilcana proste je to kokotina.

Reagovat
Svatej

Mě jich teda popravdě tolik taky nenapadá.. Máš možnost tu udělat díru do světa a tohle mínění fotbalový veřejnosti aspon tady na EF změnit, jdi do toho tygře

Reagovat
VersaceChain

Tak jako idealni priklad netreba chodit daleko a mas tady Fernandinha. Pokud se chceme bavit o poslednich 20 letech tak z hlavy - Carlos, Cafu, Thiago Silva, Gilberto Silva, Ze Roberto?

Reagovat
tuny

Dani Alves

Reagovat
Neutron

Emerson napriklad este

Reagovat
smazaný uživatel

Dani Alves, Miranda, Luiz Gustavo, Felipe Luis..

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe (je naturalizovany Brazilec, takze bych ho i klidne pocital).

Reagovat
Svatej

Gilberto zntop top top úrovně odesel brzo, zbytek dobrej, jen je toho tak malo, ze to furt udrzuje ten dojem, vždyť jsi vybral horizont 20 let

Reagovat
Neutron

Ako necakal som, ze tak odborna futbalova verejnost ako je tu na EF potrebuje naozaj vsetkych vypisovat iba kvoli tomu, ze to v drvivej vacsine boli defenzivny hraci a nie hracicky ako Ronaldo, Rivaldo alebo Ronaldinho, ktori boli istotne viac na ociach.

Reagovat
Svatej

Nevim jestli sis tohohle vsiml, ale jseš v diskuzni sekci na webu, kde si lidi vymenuji informace, tak proč jses tak ohromenej, když ti nekdo položí otazku k doplnění u tvyho názoru

Reagovat
Neutron

Ja nie som ohromeny, ze mi niekto polozil otazku, ja som ohromeny, ze to tu tolkych sokovalo, ze tych hracov je viac ako dvaja.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

V cem konkretne je Casemiro problemovy?

Reagovat
Neutron

Nech uz idu dopice s takymito prestupmi…

Reagovat
Chittak_LFC

Tak jsem se vysmal.kamosovi, ze "jeho" United davaji 70m za Casemira a on se mi vysmal, jak je to skvelej a levnej kauf.

Reagovat
formic81

mne kamarad napsal ze Nottingham plati 40 za hrace, tak vlastne 70 neni takovej problem

u toho Nottinghamu aspon vidim mozna nejakou koncepci

Reagovat
Hlahart

To by mě zajímalo jakou teda

Reagovat
Luc-Luc

nakoupit co nejvic hracu a treba se nekdo chytne

Reagovat
formic81

vsechno krome Lingarda (kterej stejne prisel za free) a Freulera (kterej za tu cenu asi dava smysl, vzhledem k jeho kvalitam) jsou to mlady hraci, ktery i v pripadnym sestupu budou mit furt zajimavou hodnotu bud na pripadnej prodej a nebo se s nema da pracovat do budoucna. Zejmena ty nakupy z bundesligy se fakt povedly

Reagovat
Hlahart

Aha, takže ta koncepce teda spočívá - kupuj hráče do 26 let? Tak to to mají dost propracovaný.

Reagovat
formic81

spis do 25 pokud bys mel prehled o jinejch ligach, tak bys mozna vedel ze ty hraci meli za sebou dost povedeny sezony a ty prestupovy castky byly naprosto v souladu, nekde to muze vypadat i jako steal. Samozrejme jestli utrati 45 mega za Gibbse-Whita, tak jsou blazni, ale zbytek tech prestupu dava smysl.

nic uzijte si Casemira, kterej se urcite na tom hristi pretrhne za 400k tydne a stopro pomuze narovnat atmosferu v kabine, nedivil bych se kdyby to byl leader s jeho prvotridni anglictinou

Reagovat
Hlahart

Hezky si utekl od toho tvýho tvrzení o koncepci. Tak zas příště

Reagovat
formic81

a co ten klub jako mel delat kdyz prisel z Champu? koupit 4 hrace a spolehat na zbytek, kdyz ten skok mezi PL a Champem je tak ohromnej?

mohli nakoupit 10 hracu kolem 30ky, ktery by jim mozna na rok pomohli a pak by vsichni sli dolu a ta 150 milionava investice by vyletela oknem, ale to asi fanouskovi United budu tezko vysvetlovat

Reagovat
Hlahart

To je jedno co měl dělat. Směšný je v tom vidět koncepci jinou než dělejte co můžete, abyste se udrželi.

A vůbec, mně nemusíš vůbec nic vysvětlovat, mně je vlastně i dost jedno v čem koncepci vidíš, tak pokud v tom nevidíš smysl, tak se fakt nezdržuj.

Reagovat
mr.Silver

Smysl ty jejich přestupy mají, kádr je lepší než to co má k dispozici Bournemouth, Soton, Everton nebo Fulham, měli by se bez problému udržet (samozřejmě mohou hrát úplnou sračku, ještě jsem se letos neviděl). Mají rok na to zapracovat hráče, které koupili, případně příští rok prodat ty, kteří se neprosadili.

Všichni hráči budou mít klauzule, které jim dovolí odejít v případě sestupu, prodělat na tom asi nemůžou, spíše to může být pouze výhra. Takový Henderson, Dennis, Williams, Awoniyi budou mít i v případě sestupu solidní cenu, za kterou je koupí týmy, které do PL postoupí. Vše jsou to relativně mladí hráči, kteří si budou udržovat cenu.

Reagovat
Hlahart

smysl =/= koncepce

Reagovat
mr.Silver

Ani ne, není to taková sebranka jako ve Watfordu, koncepci to má.

Koukni jak nakupujou City, Liverpool nebo Arsenal, taky to jsou všechno velmi mladí hráči, které i v případě neúspěchu, půjde prodat za dobrou cenu. Samozřejmě nejde ty týmy porovnávat, ale ten koncepční základ je tam stejný.

Gibbs-White za 45 mega je samozřejmě úlet, zbytek je dle mě úplně v pohodě. Určitě ještě do konce přestupového období část hráčů pošlou na hostování nebo prodají do Champu.

Reagovat
Hlahart

Ale jo.

Reagovat
formic81

Reagovat
johnnie_boy

Spis je to zajimava kombinace hracu se zkusenostmi z PL (Kouyate, Henderson, Lingard…) a nadejnymi hraci rekneme trosku mimo radar, kteri kdyz se rozvinou, muze se z nich dale profitovat.

Reagovat
Neutron

Nakupit 16 hracov = koncepcia

Reagovat
johnnie_boy

Tak mohli zkusit odehrat PL s nahradnikama a juniorama, ale to by asi nebylo uplne cool

Reagovat
Neutron

Praveze to by bolo cool

Reagovat
Mato178178

dufam ze to nakoniec nedopadne s tym prasemirom to je zase cesta do pekel kedy preplatime stareho hraca ktoreho sa nebudeme vediet zbavit

Reagovat
EZ

Pekna skladka legiend RM sa z nich stala.

Skoda, ze miesto malaciagu neskusili Marcela, Bale na RW a o rok bude treba nahradit eriksena ktory tam z tej holomajzny dostane infarkt, tak Modric by mohol byt dostupny

Reagovat
Svatej

zábavný je, že prej zkoumali dostupnost Asensia

Reagovat
Mato178178

tak tak

Reagovat
VersaceChain

10 let v upadku a stejne dokazeme privest nejlepsiho DM na svete Dnesni den si zapamatujte jako den, kdy se United odrazili ode dna a zacali splhat zpet k vysinam Letos jasna vyhra v EL + jeden z poharu a top4. Do tri let vyhra v LM.

Nejvetsi klub na svete

Reagovat
Mastný Chobot

Jop, teším sa

Reagovat
Golasso

Šplhání k výšinám v podání MU:

https://www.youtube.com/watch?v=XzfiM11z5uQ

Reagovat
aramaki

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Mass

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

ako irónia ok

Reagovat
masina_LFC

toto musí byť sarkazmus, že?

Reagovat
bbbauch

Za to ze si porad jedes svoje

Reagovat
O.Giroud

ked date EL tak top 4 je uplne jedno

Reagovat
MCFC_8

Ze najlepsieho DM

Reagovat
monkej

Vymenuj lepších ortodoxných DM ako Casemiro.

Reagovat
masly008

Kante, rodri.

Reagovat
Heisenberg

Na tyhle časový úseky by se vám hodil ještě jeden Brazilec. Profilově sedí perfektně: starej, bez motivace, skrytý fyzický problémy, plat jak kráva, nedostatky ve hře kryli lepší spoluhráči, homosexuál...

Reagovat
Chazy

Tady je samej posměch, ale já jsem fakt extrémně rád, že uvidím Casemira v PL. A věřím, že bude skvělej, pro MU je to fakt obrovská díra v kádru a získat tam top hráče prostě jedině pomůže.

Snad se ještě v PL dočkám Messiho, Mbappeho, Neymara, Lautara, Felixe, Bellinghama nebo Viniciuse, ale asi u většiny spíš nehrozí, no

Reagovat
mr.Silver

Bellingham v PL dříve nebo později hrát bude, zbytek bez šance.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Tak klauny jako Mbappé nebo Neymar tu snad většina chtít nebude...

Reagovat
mr.Silver

Ale Viniciuse bych v PL rád viděl.

Reagovat
Chazy

Patří mezi nejlepší hráče světa, neřeším víc. Ale jde o to, že je skoro nevidím, protože L1 si nepustím nikdy a zbyde pár zápasů LM, kde stejně PSG vyletí

Reagovat
Mastný Chobot

L1 je super liga s kopou talentovaných hráčov

Reagovat
Chazy

Já tomu věřím, ona i PD je super liga, ale prostě neusleduješ víc jak jednu, no

Reagovat
Mastný Chobot

Aha ja, že to myslíš tak, že L1 si nepustíš nikdy (lebo je to farmárska piča liga)

Reagovat
Chazy

No, to upřímně asi taky ale zas věřím tomu, že pro někoho může bejt farmárská piča liga super ligou s kupou talentovanejch hráčů

Reagovat
El Cid z City

Délce nemůžeš vyloučit.

Reagovat
El Cid z City

Felixe.

Reagovat
cristiano.K.

i my jsme rádi

Reagovat
Arbiter

koukám, že v PL chceš samej charakter...

Reagovat
Chazy

No, prostě jsem furt nepřišel na to, jak při fotbalovým zápase sledovat charakter

Reagovat
Arbiter

Tak to poznáš, ne? Třeba když se někdo snaží podvádět a tak. Například takové simulování Nebo když se někdo na hřišti chová arogantně. Pokud jsi to schopný odfiltrovat/ignorovat, asi dobře pro tebe

Reagovat
Chazy

Nj, to je mi asi jedno, když podává top výkony. Mně vadí jen prasata, co neřeší, když někoho zraní, což nikdo z nich není. Pokud je to v pořádku mimo hřiště v tom smyslu, že to není násilník, neřídí ožralej, nefotí se s Kadyrovem, nepodporuje Rusko a nebo tak něco, tak whatever.

Ono taky člověk je takhle hrozně charakterní z gauče, ale dokud člověk nezakusí tu slávu a bohatství, tak sám nemůže vědět, jak by se choval na jejich místě. Třeba by byl daleko horší

Reagovat
Nikikrew

nechapem tie posmesky. Ved je to stale vynikajuci futbalista. PL bude urcite pre neho velky challenge ale stale lepsie co ma momentalne United v kadri

Reagovat
Golasso

Pro MU rozhodně super posila a docela mě štve, že jde právě tam.

Reagovat
bbbauch

konecne poradny DM, snad nas zvedne. Jen me sere, ze bude brat raketu, ale tak co cekat pro hrace jeho formatu. Snad mu tam aspon narvou velkou cast na vykonnostnich bonusech.

Reagovat
cristiano.K.

Úplně vidím lidi z Realu Madrid, jak si říkají, proč nám MU cpou 60mega +, když bychom ho dali za 40 mega i s mašličkou

Reagovat
VersaceChain

Doufam, ze sis uzil loni posledni sezonu, kdy Loserpool mohl bojovat o tituly

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
VersaceChain

Mrzi me, ze budeme muset hrat bez golmana celou sezonu, to byl veliky prokauc od ETH.

Reagovat
Nikikrew

OT

Vcera som dopozeral All or Nothing Arsenal. Musim povedat ze to bolo velmi solidne ale bohuzial ma to uplne nedostalo. Taky Tottenham mal lepsi a asi aj City. Arteta je vyborny motivator ale je usmevne pocut ako stale fuckuje pricom on ako drsnak nevyzera .

Opat tato seria dokazala ze Xhaka ma najvacsi potencial byt kapitanom muzstva. Myslim si, ze ma nato vsetky predispozicie (skoda ze to posral proti CP) ale ak ostane radsej by som ho opat videl s paskou ako Odegard ktory je este mladas a podla mna sa na tento post este nehodi.

Nic zavazne sa tam nestalo. Lacca vs Cedric bolo take jedine vzruso a Auba.

Clovek ked sa spatne pozrie na tie zapasy stale je nasraty pretoze stacilo vyhrat na Newcastli a sme tam. Mocne sme to prejebali, skoda. Vyhladky su momentalne velmi dobre, LM jediny ciel + nejaka trofej navyse

Reagovat
Trand

Jako bylo to fajn, ale čekal jsem od toho víc, nic moc jsem se vlastně nedozvěděl. Asi mi to lehce zlepšilo názor na Artetu, je vidět, že není úplně mimo, sympaticky působili ESR (nevěděl jsem, že je to takový plašan), Bukayo, Ramsdale a konekonců i White, do kterého bych to tolik neřekl. Naopak Laca z toho nevyšel nic moc, kapitán Ode nedostal žádnej prostor a ani si nevybavuju že by vůbec řekl nějakou větu v celým tom dokumentu. Xhaka působil jako největší lídr.

Artetovy předzápasový řeči mi teda přišlo dost zvláštní, třeba to s tou žárovkou, to bylo totálně wtf a myslím že ani hráči to nechápali. Garlick mi byl celkem hodně nesympatický, naopak Edu celkem fajn. Trochu mi vadilo, jak v tom dokumentu některé věci nezazněly a třeba odchod Auby byl prezentovanej jako výhra pro klub a ohromný úspěch. Takových 7/10 bych tomu dal, na jiné sportovní dokumenty se to zas tak nechytá.

Reagovat
Nikikrew

suhlasim. Odegard tam fakt nic nepovedal docela sa mi este pozdaval El neny aj Holding. Lacca presne co si napisal. Ta ziarovka bola cudna ale myslienka hlboka (skor by ma zaujimalo ci hraci vedia kto je Edison ).

Tiez som od toho cakal viac. Asi sa k tomu uz nevratim.

Reagovat
formic81

vy se taky hovno nadchnete ja zmenil nazor na hodne veci a jinak si dost zamiloval Martinelliho

Reagovat
smazaný uživatel

mne pride ze je to strasne ovplyvenene zvolenym narativom, komu daju priestor a ako ho vykreslia

Reagovat
smazaný uživatel

auba nemal ziadny priestor na svoj pohlad/obhajobu, bol tam len taky pasivny curacik

Reagovat
Trand

To mi taky přišlo zvláštní no. Edu a spol ho chtěli dostat zpátky do týmu, ale Mikel se rozhodl, že ne, tak ne. Nechci soudit, ale mohli se tomu věnovat trochu víc do hloubky. Víceméně jen řekli že Auba přijel pozdě, pak ho ukázali že trénuje sám a dali rozhovor s Mikelem, kterej řekl, že už mu nevěří. Strašně zvláštně tu kauzu zdokumentovali.

Reagovat
Trand

Jj, to je jasný. Pravděpodobně se věnovali mnohem víc hráčům a do konečného výběru vybrali jen to podle nich nejzajímavější. Ale škoda, čekal jsem nějaký pikantnosti nebo legendární momenty a nic zas tak zajímavého tam nebylo. Laca vzal pod krkem Cedrica, Bukayo si šel zakopat s tím klukem na Emirates a Arsenal hrál před zápasem písničku toho jednoho fanouška, to je tak vše, co si z toho zapamatuju.

Reagovat
SunFells

Žárovka už byl strašný tryhard, celkově to pak působilo fádně, když tam dávají každý motivační proslov, kde Arteta zdůrazňuje to stejné dokola. K tomu Mikel vyřvaný po poločase měl často už hlasivky v prdeli, takže projev šel taky dolů. Z taktiky tam nebylo nic, což asi zarazil sám Arsenal, ale z toho důvodu to byla fakt zívačka.

Spíš si člověk mohl jen trochu zlepšit dojem z pár hráčů. Nebo jsem se pobavil nad tím jak samotní hráči můžou být ohromeni Cristianem

Reagovat
SunFells

Aspoň si z toho trubky můžou odnést, že hrát za míčem nikdy nebyla instrukce.

Reagovat
vodka

co ten ode s lacou ve sprše?

Reagovat
Nikikrew

Nist...

Reagovat
Heisenberg

Že to bude propaganda bylo jasný, ale takhle nudnou sračku jsem nečekal. Buď jim ty zajímavý věci zveřejnit zakázal klub nebo jsou tvůrci oligofrenici, ve výsledku asi oboje.

Reagovat
Nikikrew

Njn bolo to fakt nudné. Ale klub si neželal asi nič specifickejsie

Reagovat
nani92

Lewandovskeho okradli o hodinky za 70000 eur, žeby Laporta?

Reagovat
vitasrp

No podle mě bude Casemiro pro Manchester United výbornej, sice jenom na pár let, ale to asi v současný situaci vem čert. Navíc ten argument, když se kupuje mladý hráč, že je to investice vlastně na deset let, tak by mě zajímalo procento hráčů, u kterých to fakt klaplo a těch deset let (nebo prostě fakt dlouho) v kádru pak zůstalo.

Sice to není typ hráče jako De Jong, ale paradoxně je to podle mě lepší - i City pod Pepkem, i Liverpool tu zálohu budují od fyzicky našlapanýho hráče, který to s míčem sice dobře umí, ale není to prostě ten typický deep-lying playmaker. Osobně si myslím, že je to kvůli tomu, že Premier League prostě má svý specifika, je fyzicky náročnější a v tý záloze by to sám takový typ (obecně techničtější a né tak fyzicky nadupaný) prostě neutáhl. Třeba u nás je Jorginho, a i když je to super hráč, v rámci celý sezóny tam cítím určitý limity a že něco prostě chybí.

No a Casemiro nakonec může suprově zkombinovat to, co potřebuje Ten Hag a co potřebuje zase na ten post z pohledu Premier Leage. S balónem to umí slušně, jinak by nehrál v Realu a jak se zapojovat do rozehrávky a co dělat v určitý momenty, to už ho zase naučí trenér. A hlavně si nebude ukopávat míče dva metry od nohy a přihrávat do autu, takže automatickej posun.

Reagovat
Svatej

Ten první odstavec jsme tu resili asi pul roku zpět, v podstatě se tahle věc povedla jen Realu s pár hracema v poslední dekádě a semtam nějaká vyjimka jako Messi i jinde, jinak ti hráči vetsinou neprelezou 5-6 let. Hazard se 7 u nas byl jeden z nejdele slozicich hráčů, přičemž většinu mladých kluku jsme.prodali do 2 let. Vlastně obecně náš tym z EL byl snad do 3 let z 90% pryc, ta rotace hráčů je šílená

Dneska je ten dlouhodobej horizont většinou jen bonus navic, ale hráči tak dlouho v klubech nezůstávají..

Reagovat
vitasrp

Nám se takhle povedl Azpilicueta, no, a to je asi všechno. A to zrovna Azpi stál drobný a ne raketu.

Si vezmi i teďka toho Pulišiče, Wernera, Havertze. Všechno že kupujem mladá děla na x let a reálně za rok mohou být všichni fuč

Reagovat
Svatej

Přesně

Pulisic pryc pujde, u nej je to víceméně jasný. U Havertze jsem to psal asi pred tydnem - cekam, ze pokud nezlepší výrazně produktivitu, tak u nas nakonec nevydrží taky. Driv nebo později zacne trenéra srat, že musí kupovat golovy hráče okolo negolovoyho, kterej to ma nejvic ze svech v popisu práce a pokud se objeví slusnej hrotak, tak je dost možný, ze se situace behem chvílemi točí a Kai bude chtít odejít sám..

Reagovat
Svatej

... takže vlastně v takovym scénáři potvrdí původní myslenku

Reagovat
r.mrazik

no,akorat za ne dostanete prachy zpatky na nakup dalsiho hrace...MU za casemira nedostane nic a po dvou letech bude potreba nahradit..

Reagovat
Mindas

Hart 12 let

Kompany 11

D. Silva 10

Kun 10

Vlastne cela osa tymu. I takovy Kolarov mel sedm let, a to take neni malo. KDB ma nyni take uz sedm let… Nemyslim, ze je to az tak malo caste. Samozrejme, ze deset let je uz extremni doba, ale uz tech pet-sedm let je na jeden klub dlouha doba.

Zaba 9

Ferda 9

Reagovat
Chazy

Jo, City, Bayern, Barca a Real tak možná můžou uvažovat, protože kam výš bys šel. Ale ostatní týmy to mají jinak

Reagovat
Mindas

Tak jasny, ze jsou kluby, ktere jsou nucene prodavat, ale k tem, od kterych uz neni kam jit vys, by minimalne ten United patrit mel, a to mozna i ta Chelsea. Tedy kluby, o kterych zde byla rec. U nich ta “dlouhovekost” hracu je vesmes spis opacnym problemem, ze je tezke se jich zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas, pokud ti odchazi takovy hrac, tak pujde za raketu. Za Casemira uz nikdy nic poradneho nedostanou, ale tak to ted asi neni jejich hlavni focus a ja souhlasim, ze to je pro ne skvely prestup. Nebo by aspon mel byt.

Reagovat
vitasrp

Chelsea se to taky povedlo v tý předchozí generaci, Lampard, Drogba, Ashley Cole, ale od tý doby už skoro vůbec ne.

Třeba Courtois tenkrát nahrazoval Čecha, protože je to brankář na 10+ let, načež vydržel 4 sezóny.

Reagovat
Mato178178

za courtoisa dostala chelsea dobre zaplatene. manchester za xasemira nedostane nic

Reagovat
vitasrp

Já to ale neřeším z pohledu resale value, tam je to jasný a chápu to.

Ale ten argument taky často zní - stojí sice raketu, ale když se prosadí, je to investice na 10 let, tak to není tolik. Problém toho ke, žei když se hráč prosadí, velmi často tak dlouho prostě nezůstane.

Reagovat
Neutron

...ale je fajn mat pocit pri prestupe, ze ten post nemusis riesit dalsich 10 rokov, hoci realne ho budes riesit o 4-5 rokov

Reagovat
Neutron

lenze ten Casemiro sa ani nekupuje na to, aby sme ho v buducnosti nejako spenazili...je to hotovy hrac, ktory ma okamzite pomoct nasej ubohej zalohe...

Reagovat
Svatej

Jak píše Víťa, tem nejúspěšnějším se povedla 1 generace, vůbec to nerozporuju, spíš byla myslenka taková, ze je to furt jasne v menšině..

Reagovat
El Cid z City

U mladších je to myšleno tak, že je můžeš v budoucnu zpeněžit,i když se přestup nepovede. U Casemira to moc nehrozí.

Reagovat
nani92

zpeňažovať môže Dortmund, nám to je jedno

Reagovat
blade115

MU jsou sportovní klub, který má vyhrávat trofeje, ne generovat zisky.

Reagovat
r.mrazik

kdyz nejaky hrace neprodas, o to mene pak budes mit na nakup dalsich...

Reagovat
vilp

Co jsem viděl United, tak záložníci nechtějí míč, neumí rozehrát na dva metry a neumí zásobovat ten předek míčema, v tom by jim ten de Jong pomohl neskutečně. Navíc na takovým hráči stál ten jeho úspěšný systém v Ajaxu.

Reagovat
Chazy

to samý řešení věku manažerů, pokud jim není 65+. Stejně už nikdy žádnej SAF nebo Wenger nebude, aby trénoval klub 20 let. Ono koho by to bavilo

Reagovat
Mastný Chobot

Simeone už má skoro 12

Reagovat
Chazy

Nj, tam je ten vztah speciální. Ale zrovna u něj by mi asi stačilo, kdyby můj tým trénoval třeba 4 roky tohle sledovat 12 let, tak se musím zabít

Reagovat
SunFells

Přemýšlet o Rodrim jako o fyzickém a ne technickém hráči je strašně neseriózní.

Reagovat
vitasrp

Tak jsem neseriózní, sorry. Rodri je technickej, ale i fyzicky našlapanej hráč, což je pro Man City bomba.

Reagovat
SunFells

Druhé je významně podřazené prvnímu.

Reagovat
vitasrp

Může být, já se nepřu.

Reagovat
blade115

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
masly008

Jorginho super hráč? To jako fakt? Na tom postu mají jen utd horší hráče z top 6

Reagovat
vitasrp

Jorginho je beze sporu dobrej hráč, v kvalitním systému s ním kolikrát ta hra funguje o dost líp než bez něj. Bohužel ale má značný atletický limity a ty jsou taky znát, já na něj taky často nadávám, ale dobrej prostě je. Akorát to není hráč, se kterým v základu by Chelsea utáhla celou sezónu na titul.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Blbos_Dlaha

Ja nechapem tie reakcie na Casemira. V sucasnej situacii United mat moznost podpisat takeho hraca za take peniaze je super kauf. Co by ste si MUfani predstavovali lepsie? Rice za 130? Ktory je sice mladsi, ale co sa tyka kvality a skusenosti co je to co MU teraz potrebuje najviac tak moze Casemirovi akurat tak lestit kopacky?

Vsak budte trochu realista Casemiro je pre United snova posila a na cenovku sral pes pri dnesnom trhu to nie je nic extremne.

Za mna konecne po strasne dlhej dobe prestup ktory dava pre United zmysel a som za to rad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Casemira opravdu rád nemám a těch důvodů je hodně, tak fotbalista je to skvělý a pro United obrovská posila. Naopak nám to zase začíná trvat a nechápu vůbec proč. Copak ten zápas s Tottenhamem nic neukázal? Spousta šancí a naprosto bídné zakončení. Zničená záloha, kdy Kova, Kanté zranění a Jorginho tak trochu víc strašidelný. Nelze hrát s takovou skleněnou a méně kvalitní zálohou o vyšší příčky. Opravdu ne. Dobře, momentálně se taháme o Aubu, za kterého však 30 zaplatit nechceme. Proč se neotočit na rok na Ronalda? Zabijáka nutně potřebujeme, to je naprosto bez debat. A co ten De Jong? Vždyť to je pozice, kterou by bylo potřeba posílit taktéž. K čemu nám bude Fofana, když podepsal Azpi a je tam Chalobah? Buď jak buď, tak to opravdu dost trvá a není to dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele