Hattrick za 13 minut a "školáček" Nwaneri: 8. kolo Premier League v kostce

21.09.2022, 16:54
Názory a komentáře
Hung-min Son (© AFP)
Střelecké trápení ukončil Son Hung-min ve stylu hodném nejlepšího kanonýra loňského ročníku Premier League. Do uplynulého víkendu ani jednou neskóroval a čelil nemalému tlaku, ale všem kritikům poslal v utkání proti Leicesteru ráznou odpověď. Z pozice střídajícího "žolíka" zazářil hattrickem a výraznou měrou se podepsal pod jednoznačné vítězství 6:2.

Spurs i jeho zásluhou drží neporazitelnost, ale ze třetího místa se výše neposunuli. Roli favoritů totiž na stadionech soupeřů ustál jak Manchester City, tak Arsenal.

Obhájci titulu dali ve Wolverhamptonu gól už v 1. minutě, a nakonec s lehkostí sobě vlastní vyhráli 3:0. Hvězdný Erling Haaland opět rozvlnil síť a s jedenácti brankami suverénně vede tabulku střelců před Harrym Kanem z Tottenhamu a Aleksandarem Mitrovićem z Fulhamu.

Ligovou tabulku nicméně i nadále vede Arsenal, který se po stejném výsledku radoval v Brentfordu. Jednu z tref zaznamenal Portugalec Fábio Vieira, jehož ve druhé minutě nastaveného času vystřídal patnáctiletý Ethan Nwaneri a stal se nejmladším hráčem v historii Premier League. "Myslíme si, že má opravdu neskutečný talent, který je třeba rozvíjet. Tenhle moment si zasloužil," prohlásil trenér vítězů Mikel Arteta.

Za zmíněnou trojicí mužstev se po neděli vytvořila čtyřbodová propast, ale zejména proto, že tři zápasy byly odloženy včetně šlágru Chelsea - Liverpool nebo prestižního "derby růží" mezi Manchesterem United a Leedsem.

Do top 6 se i proto posunuli fotbalisté Fulhamu. V bláznivém střetnutí nováčků rozjásali třikrát během šesti minut hostující sektor a přestříleli Nottingham 3:2. Vynikající formu potvrdil João Palhinha, jehož oku lahodícím zásahem se můžete pokochat v naší tradiční videorubrice.

První skalp soupeře v sezoně oslavil Everton, který udolal West Ham, a hubené vítězství 1:0 zaznamenala také Aston Villa v nezáživném měření sil se Southamptonem. Pozici "remízového krále" potvrdil Newcastle, jenž se rozešel smírně s Bournemouthem.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Son Hung-min (Tottenham) - 9.32 / 3 góly, 4 střely na branku, 18 doteků s míčem.

2. Rodrigo Bentancur (Tottenham) - 8.90 / gól, asistence, 3 zablokované střely.

3. Jack Grealish (Manchester City) - 8.62 / gól, 4 úspěšné driblinky, 94procentní úspěšnost přihrávek.

TOP hráči dle Fantasy Premier League:


1. Son Hung-min (Tottenham) - 19 bodů.

2. William Saliba (Arsenal) - 15 bodů.

3. Rodrigo Bentancur (Tottenham) - 12 bodů.

Sestava 8. kola:


Autor: Marek Ustohal


Brankář: Neto (Bournemouth) - Už podruhé v sezoně si místo v sestavě rezervoval odchovanec brazilského Paranaense, jehož si fanoušci pamatují z působení v Juventusu, Valencii či Barceloně. Z původního "záskoku" za Marka Traverse, který v loňském ročníku výrazně přispěl k postupu, je nečekaně x faktor Cherries. S ním v brance totiž ve třech duelech v řadě neokusili porážku. V Newcastlu (1:1) inkasoval jen z pokutového kopu a blýskl se zejména tygřími skoky proti nebezpečným střelám Joelintona a Ryana Frasera.

Pravý obránce: Nathan Patterson (Everton) - Zdá se, že Toffies našli adekvátní náhradu za dosluhující klubovou legendu Séamuse Colemana. Dvacetiletý rodák z Glasgow byl v utkání s West Hamem stoprocentní v osobních soubojích, na pravém křídle neúnavně podporoval ofenzivu a opomenout nelze ani záchrannou brzdu při závěrečné šanci střídajícího Maxwela Corneta, kterého v rozhodujícím momentu zneklidnil v zakončení.

Stoper: William Saliba (Arsenal) - Na svou šanci si musel u Gunners počkat, ale jakmile ji po úspěšném hostování v Marseille dostal, chytil ji za pačesy. V Brentfordu "vymazal" z trávníku Ivana Toneyho, exceloval v rozehrávce i ve vzduchu a další z vysoce nadprůměrných výkonů ozdobil druhou trefou v sezoně. Podle ostrovních médií si dokonce vysloužil novou smlouvu s platností do roku 2027. Za zmínku stojí také jeho progres ve Fantasy Premier League (FPL), kde je s cenovkou 4,9 milionu nejproduktivnějším obráncem.

Stoper: Tyrone Mings (Aston Villa) - Ještě o šest desetin levnější je ve zmíněné hře anglický reprezentant, který výrazně přispěl k prvnímu čistému kontu Villans po 11 zápasech, za což si mimo jiné vysloužil maximální počet bonusových bodů v FPL. Po červencovém rozhodnutí trenéra Stevena Gerrarda, jenž ho zbavil role kapitána, nepůsobil na trávníku bůhvíjak přesvědčivě, ale proti Southmaptonu byl jako skála. Na zemi i ve vzduchu neprohrál ani jeden osobní souboj.

Levý obránce: João Cancelo (Manchester City) - Nejlepší krajní obránce Premier League v loňském ročníku pokračuje v nastoleném trendu i v letošním. Ve Wolverhamptonu připravil spoluhráčům dvě zajímavé šance, navzdory menší postavě kraloval ve vzduchu, svědomitě si plnil defenzivní povinnosti a elegantním driblinkem v maximální rychlosti bavil zaplněný sektor hostujících fanoušků.

Střední záložník: Kevin De Bruyne (Manchester City) - K ligovému rekordu Thierryho Henryho v počtu asistencí v jedné sezoně (20) už se několikrát přiblížil. Na Molineux Stadium sice KDB nezopakoval květnové čtyřbrankové galapředstavení, ale naservíroval gól Jacku Grealishovi a Philu Fodenovi. "Áčko" zapsal už pošesté a v této statistice vládne všem. Dokáže tentokrát legendárního Francouze překonat?

Střední záložník: Rodrigo Bentancur (Tottenham) - "Když hraje Rodri (Bentancur) dobře, hrajeme dobře i my," smekl po duelu s Leicesterem spoluhráč Eric Dier. Po lednovém přestupu z Juventusu potřeboval uruguayský reprezentant delší čas na aklimatizaci, ale v posledních týdnech už naplno ukazuje svůj potenciál. Ve středu pole je důrazný, zároveň kreativní a proti Foxes i produktivní - v dresu nového zaměstnavatele se poprvé střelecky prosadil a přidal i asistenci.

Střední záložník: João Palhinha (Fulham) - Nového zaměstnavatele si možná co nevidět bude moci vybírat i červencová akvizice Cottagers z lisabonského Sportingu. Sedmadvacetiletý záložník totiž vlétl do Premier League jako drak do Králova přístaviště. Ve středu pole dominuje, neuhne z jediného souboje a zároveň je cítit v ofenzivě. Na City Ground v Nottinghamu přispěl k vítězství hostujícího týmu krásnou trefou.

Pravý útočník: Son Hung-min (Tottenham) - V osmi soutěžních duelech za sebou neskóroval. Jakožto nejlepší kanonýr loňského ročníku Premier League proto čelil nemalé kritice, ale po sobotní "one man show" z pozice střídajícího hráče je zaslouženě honorován. Hattrick za 13 minut je totiž k vidění jen výjimečně. První i druhý gól můžete zhlédnout v naší videorubrice a stojí za několikeré zopakování.

Střední útočník: Gabriel Jesus (Arsenal) - Síť soupeře, konkrétně počtvrté v sezoně, rozvlnil také rodák ze São Paula, který nečekaně schází v aktuální nominaci brazilské reprezentace. Na stadionu Brentfordu byl od úvodního hvizdu neustálou útočnou hrozbou, jeho příkladná práce v presování nutila stoperskou dvojici Ben Mee - Pontus Jansson k chybám a za svou aktivitu byl odměněn i gólem, když přesnou hlavičkou zužitkoval přesný centr Granita Xhaky.

Levý útočník: Jack Grealish (Manchester City) - Stomilionová cenovka je mu stále připomínána. O to víc, když v Premier League vstřelil branku po 125 dnech. Výkon ve Wolverhamptonu nicméně snesl nejpřísnější měřítko, přestože byl Grealish nemilosrdně knockoutován kung-fu kopem Nathana Collinse. Driblinkem v maximální rychlosti i poté "terorizoval" domácí obránce, vytvářel šance pro spoluhráče a opomenout nelze ani 94procentní úspěšnost přihrávek.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC760117:718
2.Manchester City752023:617
3.Tottenham Hotspur752018:717
4.Brighton & Hove Albion641111:513
5.Manchester United64028:812
6.Fulham FC732212:1111
7.Chelsea FC63128:910
8.Liverpool FC623115:69
9.Brentford FC723215:129
10.Newcastle United71518:78
11.Leeds United622210:108
12.AFC Bournemouth72236:198
13.Everton FC71425:67
14.Southampton FC72147:117
15.Aston Villa72146:107
16.Crystal Palace61327:96
17.Wolverhampton Wanderers71333:76
18.West Ham United71153:94
19.Nottingham Forest71156:174
20.Leicester City701610:221

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (124)

Přidat komentář
Front hell

Saliba snad jsou ty zprávy o prodloužení pravdivé. Díky bohu,že jsme se tenkrát nebáli prihazovat,když slepice šponovali cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si nezahrál LM?

Reagovat
Vlkoslav

?

Reagovat
SunFells

Wow.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Tak to se moc nepovedlo,no.

Reagovat
Salfovic

Abyste se ještě nedivili.

Reagovat
Front hell

A nebo se může divit on a nebo třeba ty. Což nic nemění na tom že to bylo že slabšího soudku

Reagovat
Salfovic

Tak já se divit nebudu ani jedné verzi. Ale fans Arsenalu by po snovém začátku byli asi v pěkném šoku.

Reagovat
SunFells

Zrovna fans Arsenalu, jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

jj ako keby sme si uz nezvykli za tie roky

Reagovat
SunFells

Tu rozhodně.

Reagovat
Front hell

Nic ve zlém, ale to vypadá jako by jsi tady byl týden i s cestou.

Reagovat
SunFells

Snad nás Modřín příště udiví snaživějším šťouchancem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sere mě, jak se vám daří, zatímco náš majitel řeší all star utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pomýlil si si Arsenal a United

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to funguje ve fantasy? Dohrávka 8. kola se pak přičte k aktuálním výsledkům za toto kolo? Hraju poprvé, tak nevím

Reagovat
Seydou Doumbia

taky hraju poprvé a radši jsem se do toho nesral a nechal to tak takže taky netuším

Reagovat
DannyKing

Bohužel ne, kucí Já hrál poprvý vloni a doufal jsem v to stejný, ale odložený zápasy se pak přidají do některého kola, kde budou týmy prostě mít dva zápasy v těch kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde se smejeme Baniku? Toho Letacka bych ve 40.minute vyndal a zrusil mu smlouvu. Co to je za kokota ?

Reagovat
Seydou Doumbia

proč by ses chtěl smát baníku, zrovna po víkendu kdy jste dostali deboš od plzně...není důvod se někomu smát, postoupili, zbytek nikoho nezajímá

Reagovat
Spasitel

Arsenal s nákupom Jesusa spravil dobrý krok hádam top 4 ukopú tento rok

Reagovat
Seydou Doumbia

Od kolika let je vlastně možný nastoupit v utkání PL? Můžou tam nasadit i nějakého pětiletého fakana nebo jaká je spodní hranice?

Reagovat
Jkb

Nikde jsem nenašel přesně definovanou hranici, ale mám dojem, že EL může hrát až od 16 let a profesionální smlouvu může mít snad až od 17 let.

Každopádně Nwaneri má být velký talent.

Reagovat
Seydou Doumbia

to ten týpek co loni odehrál pár zápasů za barcu při neformě a tisicu zranění taky byl a od té doby jsem o něm nic nečetl...Abdessamad Ezzalzouli...v tom věku to nic neznamená

Reagovat
Gazdo

Abde teda ziadny talent svetoveho formatu nikdy nebol

Reagovat
Jordi Alba

Je v Osasuně a za chvilku mu bude jednadvacet, 16 fakt neměl.

Reagovat
Gazdo

Myslim ze raz urcite mal

Reagovat
Seydou Doumbia

Reaguji na talent , ne na věk

Reagovat
Jordi Alba

Jo takhle, tak ten talent je víc mimo, že jo. Toho tam měl ze všech co dostali šanci možná nejmíň, ale uměl běhat.

Reagovat
Kluivert9

Věk si asi pleteš s Gavim...

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagoval jsem na ten talent a na to že nasazeni v áčku na pár minut nebo zápasů nehraje žádnou roli, talent netalent to moc neznamená ať to je 15 nebo 20 let...

Reagovat
Salfovic

Nemá Boehly nějakého synáčka? Jestli jo, tak to třeba brzo zjistíme.

Reagovat
Golasso

Spodní hranice je, když ženský začne děcko v břiše kopat a při správné konstelaci může teoreticky trochu posunout balon. To z něj v podstatě dělá alternativu na moderní DM.

Problém je hlavičkování, tam je potřeba si počkat aspoň na začátek porodu.

Reagovat
rickroll

Reagovat
Smreky

Ahojte. Kde nájdem diskusiu k fante? Vďaka

Reagovat
Salfovic

Koukám, že Coufal se Součkem dohvězdili

https://www.hammers.news/club-news/five-west-ham-players-who-absolutely-must-not-start-vs-wolves/

To jsem na ně v repre zvědavej.

Reagovat
O.Giroud

Kral ich znicil, ale tak Soucek si svoje odohra len proste ked uz West Ham chce byt skor tim, ktory chce hrat o TOP6 tak by radsej chceli asi trochu iny typ zaloznika ked tam maju stale Declana. Ono uz na zaciatku prestupoveho ked sa spekulovalo o JWP tak uz tam okolo Soucka bola taka nalada 50/50 ci ma hrat alebo nie.

Reagovat
Jkb

Rice jim odejde, má smlouvu do 2024 a je tam opce na další rok, takže v podstatě v létě okolo něj bude rušno, pokud jej nechají jít do posledních dvou let smlouvy tak riskují pokles ceny, případně, že by odešel zdarma a takového hráče nenahradíš snadno.

Celkově West Ham nemá moc dobrý skauting mi přijde. To, že se jim povedlo být v horních patrech tabulky bylo dáno tím, že měli hráče na vrcholu sil a další kluby zrovna byly trochu v úpadku.

Z mého pohledu, třeba Crystal Palace má lepší přestupovou politiku s Vieirou, Brighton nebo Brentford utrácí méně a jde vidět, že to má hlavu a patu.

Za Hallera dali balík, Felipe Anderson, Nikola Vlašić, za tyhle 3 dali 110 mega.

Reagovat
Vlkoslav

Necetl jsem nejak dukladne a ani West Ham nekoukam kazdej zapas, ale prijde mi to jako nejakej nazor mudrlanta tady na EF, kdo by presne vedel, jak tu zakladni 11ku ma poskladat a koho potopit...ale na PL je skvely, jak tenka hranice je mezi uspechem a neuspechem a co fungovalo loni, letos platit nemusi, ale west ham a ani soucek s kufalem urcite odepsani nejsou, a stale jim verim na stred tabulky, letos ale bohuzel bez poharu..

Reagovat
mimi_united

Saliba za rok za dva smer City, Madrid

Reagovat
Mastný Chobot

Tak za rok? za dva? City? Madrid?

Ty naozaj musíš byť žena

Reagovat
Jkb

On myslí na zápas Ligy mistrů proti Madridu a City. Už i fanoušci United vidí, že to Arsenal dělá dobře a i s hodně mladým týmem se dá hrát dobrý fotbal.

Reagovat
EZ

Za rok city, za dva madrid

Reagovat
Front hell

Pravda. Na city hrajeme příští rok v dubnu a madrid za dva roky ve finále LM (Jedná se pouze o vtip,ať tady zase někteří nepíšou,že fanoušek Arsenalu po pár vyhraných zápasech už myslí na finále LM)

Reagovat
bbbauch

Chvili hrajete dobre a uz se vsichni vidite ve finale LM

Reagovat
Jkb

Nikdo se nevidí ve finále LM. A já bych netvrdil, že chvíli hrajeme dobře. Prakticky od příchodu Odegaarda, tenkrát ještě na hostování se hra Arsenalu hodně zlepšovala, bylo potřeba zbavit se hráčů, kteří neměli potřebnou kvalitu, nebo přístup, bylo potřeba hodně pracovat na trénincích, změnit mentalitu celého klubu, dostat fanoušky na svoji stranu, to všechno je dlouhodobá práce celého klubu.

Proto jsou fanoušci Arsenalu nadšení, to není jen o zápasech, daří se nám hostovačky hráčů, standartní situace, skauting vypadá skvěle, celé to má hlavu a patu, což se pár let zpět říct nedalo.

Reagovat
bbbauch

Vazne?

Reagovat
Vopi11

do očí bijící sarkasmus, mě ten vtípek pobavil, super reakce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
mistr129

Reagovat
J0EL

Vas tam musia v tych liecebnach klonovat uz dpc Tieto "nadsazky" su vtipne uz len pre tych jednoduchsich (a ti sa uz chytili ako pozeram)

Reagovat
bbbauch

Nedelej generala po bitke

Reagovat
jk

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Infi

Reagovat
Jollae

Že zrovna ty ideš niečo hovoriť o liečebni.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Akože je prielietavá kurva?

Reagovat
SunFells

Madrid City?

Reagovat
Free_player

Tohle by Sona mohlo trošku probrat ... na druhou stranu Lester je fakt letos marný až to smrdí pádem ...

Reagovat
wild

Paul Scholes’ 18 Questions with Gary Neville | Overlap Xtra

https://www.youtube.com/watch?v=ciOfU8f1V-I

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Jesus

Reagovat
Front hell

Nechci ti brát iluze, ale 4 góly a 3 asistence je víc než 0 gólů a 2 asistence. Pokud však myslíš cenovku hráče tak to máš dobře. To jsi šikulka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti brát iluze, ale Richarlison > Jesus

Reagovat
Front hell

Ano byl dražší. Za to jsem tě už pochválil. Momentálně i naši dva stopeři jsou lepší střelci než ten váš zázrak

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison > Jesus

Reagovat
Front hell

Z tebe by měl Putin radost

Reagovat
celeb

si to nepochopil. Owny sa snazi naznacit, ze Riso je vyssi=vacsi hrac ako Jesus. O nic ine mu nejde.

Reagovat
jk

Richarlison má 2+2, ale je mi jasný, že fans woolwiche góly v lize mistrů neuznávaj.

Reagovat
Front hell

Tak pořád překvapivě je 4+3 >2+2. A není to ani o tom že bych je neuznával, akorát pod článkem PL v kostce jsem řešil jen PL..

Reagovat
jk

Na p/90 je tam rozdíl 0.1 v gólech. A Richarlison dal 2 nutmegs/90, o tom si Jesus může nechat jen zdát

Reagovat
Front hell

Wow . Myslím že o budoucím držiteli zlatého míče je rozhodnuto tady není o čem.

Reagovat
jk

Saliba?

Reagovat
Front hell

Co ten má společného s těma dvěma?

Reagovat
masly008

Má víc gólů v PL než Richrlison

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Tak to má i Gabriel. Já nepochopil že tady řešíme ty dva a najednou přeskočí k salibovi. Docela zajímavé myšlenkové pochody má chlapec

Reagovat
jk

Tyvole tak se prober, co tu meleš o zlatém míči? V produktivitě je Richarlison o 0.1 gólu horší než Jesus a k tomu má pro tým přínos v jiných částech hry. Podle té tvojí pošahané logiky je lepší než Jesus i Mitrovič a ten váš superstriker je na úrovni Rodriga tvle.

Reagovat
Front hell

To byla samozřejmě nadsázka,pokud si nepochopil tak se omlouvám. Já nemám absolutně čas sledovat tyhle statistiky,ale opravdu v rámci PL má v produktivitě Richarlison o 0.1 horší než Jesus. A beru že má přínos v jiných částech hry. Tak samo ale zase bude mít i Jesus přínos v jiných částech hry oproti Richarlisonovi. Ale jinak když v té mojí posahane logice minulý rok bojoval Son tak zase tak posahana nebyla.

Reagovat
jk

Jesus má víc žlutých karet no...

Pokud sečtu G+A+GCA/90 tak je na tom Richarlison dokonce líp než Jesus (1.32 vs 1.3). Takže útočný přínos mají oba stejný, akorát z toho je jasný, že každý hraje úplně jinak.

Reagovat
Front hell

Takže z hlediska útočného přínosu napsal owny blbost?

Reagovat
jk

Ani ne. 1.32 > 1.3

Reagovat
Front hell

Tak je všeobecně známo že fanouškům spurs stačí málo ke štěstí tady dokonce dvě setiny

Reagovat
Front hell

0+2 > 4+3

Reagovat
jk

2+0 > 0+0

Reagovat
Front hell

Ještě tady můžeš dát statistiky LM za celou kariéru

Reagovat
Nizzie

Ty vole

Reagovat
jk

Richarlison > Jesus

Reagovat
Nizzie

*clap* *clap*

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Hlavně tady jde ještě z Tebe dělat blbce, přitom na porovnání gólů a asistenci začne házet nutmegs a podobný píčov*ny, nepochopí nadsázku zjevnou jako čapí hnízdo a ještě bude říkat, ať se ty probereš.

Reagovat
Front hell

Každý to máme nějak

Reagovat
Nizzie

Ou

Reagovat
Nizzie

Tady s tou matematikou pozor, někteří s ní dokáží velkou magii.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Richarlison = Jesus, na oba se nedá dívat

Reagovat
Mastný Chobot

To je tvoj prejav ateizmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, autismu.

Reagovat
Nizzie

za sebereflexi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by ti neuškodila, hlupáku.

Reagovat
Nizzie

Pro hlupáka každý hloupý. :-*

Reagovat
Jkb

V Itálii se spekuluje, že Juventus vyhodí Allegriho a skočí po Contem. To by byla krása.

Reagovat
smazaný uživatel

You wish

Reagovat
Jkb

Máš pravdu. Velmi bych si to přál.

Reagovat
Salfovic

To je hezké, ale on nemá důvod odcházet z kurníku do Jurínu.

Reagovat
Neutron

Bude v tom srdiecko

Reagovat
Salfovic

U něj zajisté

Reagovat
jk

Já četl, že Juventus chce Artetu.

Reagovat
Front hell

Momentálně nevidím ani jeden důvod proč by tihle dva měli chtít odejít do Juve.

Reagovat
Mates_Matesović

Fakt právě Hojbjerg zranil Perišiče?

Reagovat
sunakashi

OT: chlapi nevite kde sehnat listky na Partizan-Slovacko? Chtel bych tam jet ale na strankach Slovacka ani zminka...

Reagovat
Bandita_Harry

Kamo na stadione v okienku

Reagovat
rominhoFCB

https://www.fichajes.net/noticias/arthur-pelea-reconducir-carrera-liverpool-20220923.html

Podla denniku Marca si Arthur Melo najal kondicneho trenera a osobneho fyzioterapeuta, aby mu pomohli dostat sa na pozadovanu fyzicku uroven, ktoru tempo Premier League vyzaduje...no uvidime. Myslel som si, ze hra v Liverpool v sucasnosti asi najlepsej lige sveta bude pre neho motivacia, lebo keby hral tak ako on dokaze, tak by mohol patri k poprednym hracom ligy podla mna.

Reagovat
Bandita_Harry

Snad ano, ta opcia je ale nastavena dost vysoko to by sa musel do tej formy dostat asi velmi rychlo aby sme to uplatnili

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele