Serie A - souhrn 38. kola

15.05.2010, 22:42, aktualizováno 16.05.2010, 17:01
Komentáře a souhrny
Diego Milito dal jedinou branku zápasu v Sieně a po poháru vystřelil Interu Milán rovněž mistrovský titul. Druhému AS Řím nestačila ani výhra ve Veroně. Smutní i v Palermu, Sampdoria totiž porazila Neapol a může se těšit na předkolo Ligy mistrů...

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:1

16.05.2010 15:00

Góly: 65. Daniele Ragatzu - 3. Adaílton

Fotbalisté Cagliari ani na závěr nevyhráli a doma jen remizovali 1:1 s Boloňou. Hosté velmi brzy vedli po brance Adailtona, jenže ve druhém poločase vyrovnal na končených 1:1 Ragatzu. Cagliari skončilo čtrnácté, Boloňa dokonce sedmnáctá.

Na stadionu Sant‘ Elia se nehrál zrovna pohledný fotbal. Šancí bylo opravdu hodně málo a diváci se po většinu utkání hodně nudili. Nebýt dvou branek, tak by toto utkání aspirovalo na nejnudnější zápas roku. Zápas přitom začal gólem, Brazilec Adailton vytěžil z dobré práce Buscého a Boloňa vedla. Vskutku nepříjemný začátek debutanta v brance Cagliari Vigorita. Mladý brankář se ale mohl i předvést v lepším světle, a to také udělal. Další ránu Adailtona parádně vychytal. V prvním poločase to ale bylo všechno, Boloňa vedla na půdě Cagliari 1:0.

Domácí borci se dostali do pořádné šance až po změně stran, a hned z toho mohla být vyrovnávací branka. Skvělý Biondiniho pas se dostal až k nehlídanému Matrimu, avšak ten selhal. Sardiňané se nakonec přeci jenom dočkali vyrovnání, zhruba po hodině hry udeřil Ragatzu a výsledek 1:1 se už do konce zápasu nezměnil.

Více informací k zápasu

AS Bari - ACF Fiorentina 2:0

16.05.2010 15:00

Góly: 36. Cristian Stellini, 90. Emanuel Rivas

Fiorentina nemohl zakončit sezónu symboličtěji. Po prohře v Bari vypadla z první desítky a druhým nejhorším umístěním od návratu do Serie A korunovala špatnou sezónu. Naopak místo v první polovině tabulky převzal nováček z Bari, a tak může slavit.

Viola sice začala gólem, který v 11. minutě zařídil Stevan Jovetič, ale v době Ljajičovy přihrávky stál v ofsajdu, a tak na světelné tabuli stále svítilo skóre 0:0. Mladý Ljajič ale předváděl dobrý výkon a jeho dalekonosná střela zaměstnala Gilleta. Na druhé straně musel gólman Avaramov likvidoval nepříjemný pokus Barreta. Už po půlhodině hry skončil zápas pro Gobbiho, které byl faulován exflorentským Castillem a vystřídal ho Gamberini.

Andrea Masiello si pak málem vstřelit vlastní gól, když špatně trefil míč a jen těsně minul břevno. Po 36 minutách ale nakonec právě Galletti udeřili. Na zadní tyči se po rohovém kopu z half-voleje nemýlil Stellini. Ještě do poločasu mohl domácí vedení zvýšit Bonucci, ale Alvarezovu přihrávku poslal do boční sítě.

Po hodině hry předvedl dobrý zákrok Avramov, když dokázal vychytat Parisi a následně i Almironovu dorážku. Trefit se pak mohl Castillo, ale i on v akci jeden na jednoho proti Avramovi vyhořel. Jovetičovi se sice ve středu hostujícího útoku úplně nedařilo, ale přesto čtvrthodiny před koncem ohrozil svou střelou Gilleta.

V nastaveném čase dostal za protesty červenou kartu Gamberini a už tak nemohl sledovat, jak si Bari druhým gólem pojišťuje vedení. Kamatovu přihrávku do branky nasměroval Emmanuel Riva a rozhodl o konečném vítězství 2:0.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Janov CFC 1:0

16.05.2010 15:00

Góly: 65. Maxi López

Catania zakončila letošní sezónu stylově vytvořením nového klubového rekordu v počtu nasbíraných bodů v Serii A. Zato Janov se po nejtěsnější možné prohře loučí s nepovedenou sezónou.

Úvod zápasu zastihl v šancích Giuseppe Mascaru a Maxiho Lopeze, ale ani jeden neuspěl. Prvního zastavil Amelia, druhý jmenovaný terč v podobě branky netrefil. Na druhé straně vypracoval šanci pro Criscita Palladino, ale Campagnolo včas zakročil. Jorge Martinez pak jako první dostal míč do sítě, ale byl v ofsajdu.

Po půlhodině hry měli Grifové velkou příležitost ke vstřelení první branky. Suazo při rychlém brejku obešel Campagnola a vyslal Palladino, ale ten nedokázal odkrytou klec trefit. Těsně před poločasem musel nadvakrát likvidovat Maxiho Lopeze na druhé straně Amelia.

Také po změně stran mohli hosté strhnout vedení na svojí stranu, jenže Robert Acquafresca nedokázal vyběhnuvšího gólmana překonat a míč napálil přímo do něj. Vzápětí šli Grifové do desíti, když druhou žlutou kartu během pár minut dostal Ivan Jurič. A Catania přesilovky okamžitě využila. Capuano našel Maxiho Lopeze a ten na zadní tyči ve skluzu otevřel skóre. Právě on má hlavní podíl na jarním rozletu Catanie, když od lednového příchodu rozvlnil síť soupeře v 17 zápasech hned 11krát. Další góly už nepadly, a tak domácí vyhráli těsně 1:0.

Více informací k zápasu

AC Siena - Inter Milán 0:1

16.05.2010 15:00

Góly: 57. Diego Milito

Inter slaví! Svěřenci trenéra Josého Mourinho dokázali udělat poslední krok za titulem, v Sieně vyhráli 1:0 a slaví páté Scudetto v řadě. Zápas jediným gólem nemohl rozhodnout nikdo jiný než Diego Milito.

Přitom pro Nerazzurri mohlo vše začít hodně špatně. Ekdal prošel skrze stopery, ale v koncovce nakonec selhal a míč poslal vedle. Přesně nezamířil na druhé straně ani Mario Balotelli, kterého skvěle našel svým pasem Maicon. Vzápětí se řítil na brankáře Curciho Milito, když utekl obráncům a brankáře obstřelil, ale do branky se míč ani tentokrát nevešel.

Curci v prvním poločase deptal soupeře skvělými zákroky. Ve 22. minutě vrátil míč hlavou před branku Balotelli a Milito se ocitl v obrovské šanci, ale bývalý římský obránce argentinského forvarda skvěle vychytal. Za osm minut se domácí brankář opět vyznamenal, když vytáhl hlavičku Samuela. Necelých deset minut před poločasem zahrozil také domácí Maccarone a donutil Julia Cesara k povedenému zákroku. Vzápětí se ale do útoku opět hrnuli černomodří a když už se Balotellimu podařilo Curciho překonat, zakročilo břevno. Poslední šanci před přestávkou měl ještě Walter Samuel, hlavičkoval úplně sám, ale ani tentokrát nedokázal přesně zacílit. Do kabin se tak šlo za bezgólového stavu a v kabině Interu určitě stoupala nervozita.

Gól ale na Stadio Artemio Franchi visel ve vzduchu. V 52. minutě sice ještě nepřišel. To Zanetti vyslal Milita, ale jeho pokus Curci vytěsnil nad břevno. Za pět minut už ale Il Principe úřadoval v celé kráse. Opět zafungovala jeho spolupráce s nesmrtelným Javierem Zanettim, po které Milito jednoduše zakončil a rozjásal tifosi Interu. Hra se pak trochu uklidnila a Nerazzurri v útočení lehce polevili, respektive už si netvořili tolik šancí. Čtvrthodiny před koncem měl slušnou pozici Dejan Stankovič, když dostal míč od Milita, ale těsně přestřelil.

Minutu nato mohl Inter definitivně uklidnit Goran Panděv, jenže jeho gól nemohl být uznán, protože byl v době Militovy střely v ofsajdu. Další šanci měl Eto'o, ale také on ztroskotal na Curcim a přestože Nerazzurri zápasu dominovali, skóre bylo pořád ošemetné. A čtyři minuty před koncem asi všem Interistům zatrnulo, když Rosi, v Sieně na hostování z AS Řím, poslal dlouhý pas, který letěl až přeletěl Julia Cesara a jen těsně skončil vedle tyče. A když chvilku na to vyřešil brazilský gólman další nepříjemnou situaci, bylo rozhodnuto. V Miláně tak mohou vypuknout oslavy, na které si Interisté v posledních letech tolik navykli. Kdy přijde jejich konec?

Více informací k zápasu

Parma FC - AS Livorno 4:1

16.05.2010 15:00

Góly: 45. Davide Lanzafame, 46. Davide Lanzafame, 49. Stefano Morrone, 90. Hernán Crespo - 72. Tomas Danilevičius

Skvělé loučení trenéru Guidolinovi přichystali hráči Parmy. Na stadionu Tardini zvítězili nad Livornem 4:1. Parma vedla už po prvním poločase, ovšem až druhé dějství nabídlo pořádnou gólovou smršť.

Do první velké šance zápasu se dostal hostující Prutsch, proti jeho parádní dělovce z první skvěle zasáhl brankář Mirante. O sedm minut později ohrozil branku Parmy Raimondi, jeho hlavičkový pokus šel pouze do míst, kde stál připravený Antonio Mirante, ovšem ten míč hned na poprvé nezkrotil a zastavil ho až na brankové čáře. Vůbec první šanci Parmy měl až ve 38. minutě Biabiany, ten zkušeně převzal dlouhý pas a střelou pořádně vyprášil rukavice brankáře Bardiho. V nastaveném čase prvního poločasu domácí vstřelili úvodní branku utkání. Lanzafame využil parádního sklepnutí a střelou z první překonal Bardiho - 1:0 pro Parmu.

Úvod druhého poločasu vyšel Parmě skvěle, hned ze začátku totiž vstřelil svůj druhý gól v utkání Lanzafame. Ten se individuálně dostal až k hranici pokutového území a nechytatelnou ranou zvýšil na 2:0 pro Parmu. Livorno mohlo vzápětí snížit, jenže dalekonosný pokus Tomase Danileviciuse skončil na pravé tyči Miranteho branky. Nevyužitá příležitost vyšla hosty draho. Ve 49. minutě totiž zvyšoval už na 3:0 krásnou přízemní střelou k levé tyči Morrone - 3:0 pro Parmu. Ofenzivní smršť Parmy pokračovala šancí Zaccarda, italský obránce měl ale stíženou pozici, neboť pálil z ostrého úhlu.

Livorno nebylo vyloženě horším týmem, mělo také dost šancí, jenže ty zkrátka neproměňovalo. Hosté se ale přeci jenom dočkali čestné branky, po rohovém kopu doslova dotlačil míč do branky kapitán Danilevicius - 3:1. Poslední slovo ale přeci jenom měl domácí celek, Božinov přihrál v pokutovém území Crespovi a ten střelou k tyči završil výsledek na 4:1 pro Parmu.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 1:0

16.05.2010 15:00

Góly: 51. Giampaolo Pazzini

Sampdoria to dokázala. V těžkém zápase i s trochou štěstí porazila Neapol a příští rok se může těšit na Ligu mistrů. Pro janovský celek to je bezesporu historický úspěch, ale dokáže v milionářské soutěži konkurovat těm nejlepším?

Hned v první minutě došlo ke krátkému přerušení duelu, když na hřiště vběhl jeden z fanoušků a na triku měl nápis "Cassano do reprezentace". Daniele Mannini měl zas pro změnu ochranou masku s heslem "Zlomili mi nos".

Blucerchiati na dálku sváděli souboj o čtvrté místo a pouze výhra jim najisto Ligu mistrů zajišťovala. A jelikož Palermo už od 12. minuty v Bergamu vedlo, musela Doria zabrat, ačkoliv těžko předpokládat, že hráčům byl výsledek sdělen. Nicméně domácím se příliš nedařilo a Neapol byla lepším týmem. Denisův střílený centr musel z brankové čáry odvracet Luciano Zauri. Velký úspěch pak mohl svému bývalému zaměstnavateli překazit Fabio Quagliarella, který nebezpečně hlavičkoval, ale Marco Storari parádním zákrokem udržel bezbrankový stav. V první půli byli janovští skutečně bezradní. Jedině Cassano se snažil s výsledkem něco udělat, ale do větší šance se nedostal.

Šest minut po změně stran už ale bylo všechno jinak. Reto Ziegler totiž zahrával skoro z rohu trestný kop, našel Giampaola Pazziniho, ten se uvolnil od Santacroceho a hlavičkou poslal Sampdorii za Ligou mistrů. Quagliarella sice byl hodně blízko vyrovnání, když obešel dva obránce, ale Storari opět skvěle zakročil. V 67. minutě byli Azzurri opět neuvěřitelně blízko, ale famózní Storari znovu exceloval. Dossenův volej na zadní tyči vytěsnil na břevno. Sampdoria už pak naštěstí soupeře k ničemu nepustila a příští rok jí uvidíme minimálně v předkole Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Città di Palermo 1:2

16.05.2010 15:00

Góly: 48. Fabio Ceravolo - 12. Edinson Cavani, 90. Edinson Cavani (pen.)

Smutná zpráva zastihla Palermo, to do posledního kola bojovalo o Ligu mistrů, jenže Sampdoria nezaváhala a Sicilanům tak byla málo platná i výhra na půdě sestupující Atalanty. Palermo vyhrálo 2:1 a skončilo na pátém místě.

Atalanta začala aktivně, ale první branku vstřelili hosté. Nejprve sice Doni přichystal dobrou příležitost pro Simona Tiribocchiho a brankář Salvatore Sirigu uchránil hosty před pohromou. Pak už přišla dvanáctá minuta a úvodní branka sicilského klubu. Javier Pastore se po skvěle předloženém pasu vyhnul ofsajdové pasti a celou akci ještě vylepšil přihrávkou na Cavaniho, jenž zaznamenal branku - 0:1 pro Palermo. O chvíli později mohlo být srovnáno, Ceravolo se zavěsil do vzduchu a Sirigu výborným zákrokem zabránil brance. Byl to už druhý výtečný zákrok v utkání. Na druhé straně pokoušel štěstí Uruguayec Abel Hernandéz, jeho střela však minula branku. V prvním poločase se ještě neujal volný přímý kop Doniho, takže Palermo vedlo po odchodu do šaten 1:0.

Krátce po změně stran narušil hostům velkolepé plány na Ligu mistrů Ceravolo. Pozoruhodným sólem se dostal do zakončení a i to bylo bez chyby - 1:1. Obrana Palerma v tomto momentě zaváhala. Vzápětí přišla další rána, neboť Sampdoria ve svém zápase vedla. Palermo se ale snažilo za každou cenu o zisk tří bodů, jenže Atalanta hrála dobře a znepříjemňovala soupeři život. Vítězství svěřencům Delia Rossiho zařídil až v samotném závěru druhým gólem Cavani. Bianco zahrál ve vlastním pokutovém území rukou a nařízenou penaltu proměnil právě Cavani - 1:2. Radost z výhry se ale nedostavila, Sampdoria totiž vyhrála a Palermu se zavřely brány Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Řím 0:2

16.05.2010 15:00

Góly: 39. Mirko Vučinić, 45. Daniele De Rossi

Sen o mistrovském titulu se rozplynul. AS Řím dokázal triumfovat na hřišti Chieva, jenomže Inter ve svém utkání nezaváhal a Scudetto zůstalo v jeho rukách. Giallorossi se tak mohou pyšnit "jen" titulem vicemistr Itálie. Zápas ve Veroně rozhodla první půle, kdy se trefili Mirko Vučinič a Daniele De Rossi.

Na stadion Bentegodi dorazilo přibližně dvacet tisíc římských fanoušků a svým miláčkům vytvořili elektrizující atmosféru. Brzy je mohl rozveselit Marco Motta, jeho střelu ale Luca Ariatti zablokoval na rohový kop. Římané měli zápas pod kontrolou, velkým štěstím pro domácí bylo, že rána Francesca Tottiho z 21. minuty neskončila gólem. Kapitán Říma se o chvíli později dožadoval pokutového kopu, jeho prosby však zůstaly nevyslyšeny.

Římané se začali prosazovat až pět minut před koncem poločasu. Daniele De Rossi vyslal krásným pasem do šance Mirka Vučiniče a ten si v pokutovém území vedl nekompromisně, střelou prostřelil domácího brankáře a poslal Vlky do vedení - 0:1 pro AS Řím. Giallorossi přidali za dalších pět minut, tedy těsně před závěrečným hvizdem, druhou branku. Parádní nechytatelnou dělovku vyslal na branku Chieva Daniele De Rossi a Řím měl dvoubrankový náskok. V tu chvíli byl výsledek zápasu Siena - Inter Milán 0:0, takže AS bylo 45 minut od zisku Scudetta.

Giallorossi druhou půli kontrolovali, a ačkoliv už neměli takovou převahu, svému soupeři prakticky nic nedovolili. Zvýšit na rozdíl třech branek mohl Brighi, jeho střela skončila jen rohovým kopem. Neujala se ani hlavička Mexese. Řím vyhrál, ale bylo to hořké vítězství, zpráva ze Sieny nebyla vůbec příznivá.

Více informací k zápasu

AC Milán - Juventus FC 3:0

15.05.2010 20:45

Góly: 14. Luca Antonini, 28. Ronaldinho, 67. Ronaldinho

Šlágr kola mezi Milánem a Juventusem nakonec dopadl stejným způsobem jako v prvním letošním vzájemném utkání, tedy výhrou AC 3:0. Hrdinou utkání se opět stal Ronaldinho, který vstřelil dvě branky svého týmu. Hlavní postavou byl ale trenér Leonardo, který opouští po sezoně trenérskou lavici AC.

Do první šance zápasu se dostal Juventus, konkrétně útočník Iaquinta, sám postupoval na Didu ale svojí střelu poslal jen těsně vedle. Na druhé straně pořádně provětral hostující obranu Ronaldinho, pozdější hrdina celého utkání. Šance pokračovali na obou stranách, Trezeguet mířil nad a Patovu hlavičku v klidu zlikvidoval Buffon. Vytáhl se i Dida, parádní střelu Marchisia vytěsnil na rohový kop. Pak už se diváci na San Siru dočkali první branky a vstřelil jí sváteční střelec - Luca Antonini. Obránce AC se dostal za obranu Staré dámy a sám proti Buffonovi se poradil jako zkušený forvard - 1:0 pro AC Milán.

Milán měl v tuto chvíli navrch a brzy přidal druhý gól. Ronaldinho v pokutovém území zamířil přesně na přední tyč Buffonovy branky a bylo to 2:0 pro AC Milán. Juventus se ale nechtěl vzdát lacino a do poločasu se snažil o snížení. Dida vyrazil těžkou ránu na roh a vzápětí zamířil hlavou vedle Cannavaro. Rossoneri vedli po prvním poločase 2:0.

Rovněž druhá půle byla v režii AC, i když tolik šancí jako v prvním poločase k vidění nebylo. Přímý kop Pata brankář Manninger zpacifikoval. Trenér Zaccheroni se rozhodl pro netradiční výměnu brankářů, šlo však jen o to, aby si i rakouský brankář zachytal na závěr sezony. Hra pokračovala a Ronaldinho zaznamenal svojí druhou branku a celkově třetí branku v utkání. Brazilská superstar zamířila krásnou střelou opět přesně k tyči a Manninger byl bez šance. Poté co Silva odrazil pokus Del Piera už se nic významného nestalo. Za zmínku však stojí rovněž druhá výměna brankářů, kdy Dida vystřídal Abbiatiho. Milán nakonec vyhrál jasně 3:0 a zároveň udělal krásnou tečku za rozlučkou s trenérem Leonardem.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Udinese Calcio 3:1

15.05.2010 20:45

Góly: 16. Thomas Hitzlsperger, 45. Sergio Floccari, 52. Christian Brocchi - 30. Antonio Di Natale

Lazio i Udinese se v posledním kole loučily s hodně nepovedenou sezónou, ale přeci jen o něco lépe na ní budou moci vzpomínat v Římě, protože Lazio zvítězilo 3:1 a svého sobotního soupeře dokonce předskočilo v tabulce. Pozitivem pro Bianconeri je jedině fakt, že se opět trefil Di Natale a s přehledem si s 29 brankami dokráčel pro krále italských střelců.

Udinese sice začalo lépe, ale z úvodního tlaku branku nevytěžilo. Nejprve Berniho zkoušel Alexis Sanchez, ale neuspěl. V 10. minutě vyslal Isla Di Nataleho, ale nejlepší ligový střelec nemířil přesně. A po čtvrthodině nakonec přišel gól na druhé straně. Hitzlspergerova střela z uctivé vzdálenosti prostřelila mladého brankáře Roma. Míč před ním tečoval Domizzi.

Hosté chtěli vyrovnat. Pepeho standardka z 22. minuty ale byla lapena Bernim. Na Pasqualeho centr zase nedosáhl Floro Flores, kterému skutečně chybělo jen pár centimetrů, aby poslal míč do brány. Vyrovnání se Bianconeri dočkali až po půlhodině hry, kdy přesnou ranou srovnal Antonio Di Natale. Za dvě minuty se debutant Romo vytáhl proti Rocchimu a nad domácím kapitánem vyhrál i podruhé, když se na něj Rocchi řítil v akci jeden na jednoho.

Ve 37. minutě však situaci Udinese notně zkomplikoval Mauricio Isla, který nejprve inkasoval žlutou kartu za faul na Rocchiho a za řeči vzápětí dostal i druhou a musel předčasně opustit hřiště. Na hosty tak čekala skoro hodina o desíti. Laziu se nakonec ještě do poločasu podařilo vrátit vedení na svojí stranu. Rocchi poslal přesný pas na Rocchiho a ten pravačkou dobře zakončil.

A pár minut po přestávce bylo hotovo. Třetí gól totiž přidal Christian Brocchi a o výhře římského mužstva už nikdo nepochyboval. Na listinu střelců se chtěl dostat ještě Ledesma, ale proti Romovi ani nadvakrát neuspěl. Na druhé straně minul odkrytou klec po Di Natalově přihrávce Sanchez. V závěru ještě předvedl tři dobré zákroky Romo, a tak zápas skončil 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán382410475:3482
2.AS Řím38248668:4180
3.AC Milán382010860:3970
4.UC Sampdoria381910949:4167
5.Città di Palermo381811959:4765
6.SSC Neapol381514950:4359
7.Juventus FC381671555:5655
8.Parma FC3814101446:5152
9.Janov CFC381491557:6151
10.AS Bari3813111449:4950
11.ACF Fiorentina381381748:4747
12.SS Lazio3811131439:4346
13.Calcio Catania3810151344:4545
14.Cagliari Calcio3811111656:5844
15.Udinese Calcio3811111654:5944
16.Chievo Verona381281837:4244
17.Bologna FC3810121642:5542
18.Atalanta BC38982137:5335
19.AC Siena387102140:6731
20.AS Livorno38782327:6129

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (465)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už by ti to taky mohli oplatit

Reagovat
M11

oplati

Reagovat
M11

gratulace AC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč to sem teď cpeš??

Reagovat
smazaný uživatel

ZAJTRA MA INTER SCUDETTO

Reagovat
irik

Ty vole, to už je trochu moc, mít záporné skóre, ne?

Reagovat
kubys

Reagovat
Shevchenko

Už mi došlo, na co M11 narážel...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROBUR!!!!!!!!

Reagovat
mastakillah

Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo, Favalli, Dida - nezapomenu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dida končí či co ? omluv mou neznalost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Hell yeah , ani nevíte jak moc mě sere Leovo odvolání. Berlusoni jde proti všem. Hlavně že prosadí svou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nic ine ako vyhru INTERU si nepripustam !!!!

Reagovat
10

sezona 2009/10 - doufám, že rychle zapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I na špatných věcech hledejme pozitiva. Horší už snad být nemohlo. Navíc, končí Secco a vrací se rodina Agnelliů. Přijde změna, cítím to.

Reagovat
10

vrací se akorát tak příjmení Agnelli, rodina klub řídí celou dobu...hlavně, on to sám nespasí, může to být důvod k optimismu, ale já si radši se soudy počkám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je důležité, že se do toho vkládají více. Dříve to byl L'Avvocato, teď snad na něho začne navazovat Andrea. Bude to trvat, ale dokud v mých žilách koluje černobílá krev a černobílé srdce tepe, budu doufat.

Reagovat
10

doufat budeme všichni, nic jinýho nám nezbývá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

tak bol to dobry zapas....druhy polcas uz len dohravali....dobry vykon podali vsetci.... bude mi luto Favalliho, Didu a Lea ale zivot ide dalej .... dakujem hracom za pekny koniec sezony GRAZIE LEONARDO

Reagovat
fabec1222

Ronaldinho to Dungovi pekne ukazal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale hráči jako Hasan Saliham., Iaquinta, Poulsen, a sposta dalších do Juventusu nepatří. Revoluce nepřichází, stejně jako je tomu u AC Milán. Začínám mít o Italský fotbal velký strach. Inter Milán je v současnosti jediným týmem, který můžu "udržet" italský koeficient nad vodou. Snažím se sledovat hodně portugalskou ligu a nemůžu pořád pochopit, proč týmy jako Juventus nebo AC nehledají nový posily právě tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Základem je revitalizace celého italského fotbalu od kořenů, tedy od mládeže. Pokud se to nestane, těžko to půjde nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Luiz, Alves, Meireles, Ramires, DiMaría, Pereira, Rolando, Veloso, Amorín, Moyeong, Míchel, Sá, Falcao, Reges, Rui Patricio, Rodriguez a strašná spousta dalších jsou k mání za relativně dobrý peníze. Příchody Poulsenů a dalších průměrných hráčů kvalitě ligy/týmů nepřidají

Reagovat
Mr.Jindros

Většina Portugalců by v italské lize shořela jako papír. Možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop jop.... Snad jednu z mála výjimek tvoří Rui Costa

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Viděl někdy někdo z vás sympatičtějšího trenéra, než je Leonardo? Já nikdy. Moje sympatie mají trenéři jako Guardiola, Prandelli (snad časem Solskjaer), ale Leonardo je jednoznačně někde jinde. Nikdy nepochopím, co se odehrává v hlavě Silva B., protože tam asi musí mít neuvěřitelný zmatek...

Leonardo Tuto sezonu jsem snad fanil i více AC, než Interu. Kvůli Ronniemu a Leovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě největší sympaťák maestro Marcello. Jinak s Leonardem souhlasím, úžasnej borec. Škoda že musí odejít, ale rozhodně nebude mít o práci nouzi.

Reagovat
Tomanatura

Už jsem četl cosi o Flamengu, ale to snad ne, má navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht. Měl by zůstat v Evropě. Nepopírám kvalitu brazilského fotbalu, ale Evropa to zkrátka není.

Reagovat
Shevchenko

My víme kam míří.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

kam?

Reagovat
smazaný uživatel

repre

Reagovat
smazaný uživatel

na "rozlučkové" tiskovce řekl, že nemá žádné nabídky a příštích pár let se trénovat nechystá...

Reagovat
Tomanatura

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

belli

Reagovat
smazaný uživatel

ta prvni je hodně luxusni

Reagovat
10

počkej na fotky z rozlučky se Zacem...jestli někdo příjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Bierhoff si chtěl jenom šáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oli :)

Reagovat
smazaný uživatel

tez ma me sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

nepiš takový věci, je mi z toho do breku... a to doslova.

Reagovat
Shevchenko

To je dneska smutný den...

Reagovat
GEGE

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A poslední věc. Ronaldinho ani Pato nejsou nominováni na MS, kde to jsme.. ?!

Reagovat
rossoneri89

ani nehovor ...Dunga sa moze vypchat .... aspon mu to dnes Ronaldinho ukazal.... a aj Pato sa snazil

Reagovat
juveforever

Konečne skončila táto nočná mora.V novej sezóne chcem vidieť úplne iný Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v nové sezoně chceme vidět Juventus. Ne úplně jiný Juventus, ale zkrátka Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

juventus gratulujem toto bola posledna sanca zabojovat o miestenky luxusnej sutaze a zlyhali ste

Reagovat
smazaný uživatel

Cože to?

Reagovat
Tsigi

arsin pořádá něco jako vlastní Ligu Mistrů ( přísně utajenou), a když dneska Juve prohrál, tak je tam nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jooo to je potom strašná smůla, z toho dneska asi neusnu

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dobra nalada nato ze ste dostali dalsiu nakladacku od rivalov v zapase o vsetko

Reagovat
Tomanatura

Normálně bych to nikdy nenapsal, ale dneska mi to nějak nedá.

JSI PROSTĚ PI*A A NECHCI, ABYS TU ZBYTEČNĚ ROZJÍŽDĚL TVOJE VOLOVINY.

Reagovat
smazaný uživatel

ano vieme ze si inteligent a slusne sa vyjadrujes, ciii jak mi to nandal

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase o všechno? Co to meleš ty chytrolíne? V tom zápase šlo jen o to, dohrát sezonu. Nic víc, nic míň. To, že jsme dostali trojku je smutný, ale v konečném důsledku to nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas proti rivalom je zapas o vsechno aj ked o nic nejde, ale v serii A take nieco ako cest nefunguje, nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Hrotíš to tady jako by někomu hořela koudel u prdele. Kámo prober se. Zápas proti rivalovi to sice byl, ale když není v týmu srdce, vůle a touha, neporazíš ani Horní dolní s Pepou Novákem jako trenérem ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější výhra, ale život jde dál... FORZA MILAN!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Příští rok bude fajn... AC snad udělá titul, Juve vyšplhá alespoň na 3. místo... pokud Inter opustí Mourinho, půjdou podle mého dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje ideály bych chtěl také sdílet

Reagovat
smazaný uživatel

mám za sebou hrozně blbej den, tak se snažím myslet pozitivně. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

I kdyby Inter s tímhle kádrem trénoval Brouk Pytlík, tak o moc dolů nepujdou. Pokud se rapidně nezvýší kvalita ostatních týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak jsem se po delší době podíval opět na Serii A, byť jen na poločas a byl jsem zklamán. Ani ne tak předvedeným fotbalem, jako výkonem obou mužstev. Velkou nevýhodou bylo, že jsem předtím shlédnul fotbalové galapředstavení v podání Bayernu Mnichov a Werderu Brémy, kde oba týmy podaly velmi dobré výkony a předvedly velké nasazení a odhodnální. To AC i Juventus již neměly o co hrát a dle toho to taky vypadalo. Co mě první uhodilo od očí bylo pomalé tempo, ani jednomu z celků se v druhé půli nechtělo hrát a posledních 20 minut se snad jen čekalo na konečný hvizd. Dále mi scházel aktivní pressink, pohyb hráčů za míčem, nabízení se, prolínání řad a v neposlední řadě vracení se. Fotbal to nebyl na pohled špatný, ale vše statické bez pohybu. Když už se něco dělo, tak se buď jeden hráč individuálně prosadil nebo si narazil, ale pak následovalo další zbrždění celé akce. Juventus byl dopředu zcela neškodný a často se uchyloval k nákopům Camoranesiho, což si stoperská dvojice AC vždy vklidu pohlídala. Co mě ale nejvíc fanscinovalo, bylo že když hráči Juventusu ztratili na půlce soupeře míč, tak ani jeden neběžel napomoc obraně, ale vklidu se všichni procházeli, jako by se nechumelilo. Ale abych jim nekřivdil, tak dva se lehkým klusem pohybovali směrem k vasltní bráně. To samé se několikrát opakovalo při útočení, kdy zase jeden hrčá vyvezl míč středem, zastavil se na půlce a čekal, až se procházející čtveřice spoluhráčů uráčí dát do pohybu. To bych od top evropského celku skutečně nečekal. Ani AC bůh ví co nepředvádělo, ale na výhru to stačilo. Hráči AC měli velmi mnoho prostoru a tak v poklidu kombinovali. Většinou jim stačila obyčejná narážečka a vmžiku se zbavili neokordinovaného "pressinku" Juventusu a pak měli moře času na vymyšlené nějaké kloudné akce. A co mě ještě překvapilo bylo hrobové tichio na stadionu, kdy kromě občasného pískotu jsem neslyšel z tribun vůbec nic. Až střídání Didy přinutilo ochozy k standing ovation, ale jinak bída. Doufám že se AC i Juve příští rok zvednou a zapracují na pressinku, prolínání řad a přechodné fázi, protože hráčské kádry nemají rozhodně špatné. Jinak tyto "mdlé" výkony přiřadím spíše závěru sezóny a tomu, že již o nic nešlo, protože jiné zápasy co jsem viděl tam to nasazení rozhodně bylo

Reagovat
smazaný uživatel

NIEKEDY SI MAL ASI VYPNUTY ZVUK

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

.... jak jsi uvedl, už o nic nešlo .... a když jde o hovno, tak proč si mazat ruce? tady to byla v podstatě exhibice a rozloučení s Leonardem a také to tak oba týmy pojali, i když si to veřejně sami nepřiznají ....

Reagovat
smazaný uživatel

*omlouvám se, pojaly, samozřejmě ty týmy... a sami hráči nepřiznají ...

Reagovat
GEGE

Ty si ale šašek,že ti není blbé v tuhle dobu tak provokovat

Reagovat
Kaze

Vždyť jenom vyjádřil svůj názor

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

a já si říkal, co mi dneska po prohře Juve a repre v hokeji ještě chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty poslední dva řádky myslím stačily . A ještě bych dodal, že odcházejí oba trenéři, asi 15 hráčů a tifosi AC jsou komplet hodně nasraní. Tento zápas nelze s finále poháru srovnávat.

Reagovat
herbage

Tak jestli to byla exhibice, tak se omlouvám Já myslel, že to byl regulerní ligový zápas dvou nejslavnějších celků Itálie, které bojují o svojí slávu a čest

Reagovat
smazaný uživatel

to by potom muselo byt Derby d´ Italia

Reagovat
Alberto Aquilani

AC je slávnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

aha,tak to oni by potom mali hrať to derby ...prečo ho hrá teda Inter?

Reagovat
Alberto Aquilani

Fakt si myslíš , že je Inter slávnejší ako AC ? Nebuď smiešny .....

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty mi ideš tu spochybniť Derby d´ Italia,tak to je teda sila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať se zeptáš kohokoliv mimo Itálii na Italské fotbalové kluby, z každého nejdříve vypadne AC a Juve... To že jste jako interisti zaslepeni, už je Vaše blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen název :) většina fanoušků považuje jako skutečné italské derby zápas právě AC - Juve. to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

názov,ktorý z niečoho plynie,naštuduj si historiu a potom to zistíš,to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

já se nesnažím zpochybnit historii ani prestiž tohodle derby :) jenom (co mám tak možnost sledovat), tak většina lidí v praxi považuje za skutečné italské derby zápas mezi dvěma nejslavnějšími celky Itálie... a to Juventusem a AC.

Reagovat
smazaný uživatel

historia je niečo iné ako ty ked to sleduješ teraz

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprostá blbost Největší zápas pro mě je sice milánské derby, ale ve skutečnosti je jendoznačně nejvíc Derby d´Italia. Zeptej se každého Itala, nebo si zajeď do Itálie. Nejslavnější a největší kluby jsou v Itálii odjakživa Inter a Juventus, mezi nimiž je největší konkurence už na 100 let, takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nevím hele... v Itálii jsem strávila v podstatě necelý půlrok (bez dvou týdnů ) a většina fanoušků mi vždycky tvrdila, že nejprestižnější zápas je mezi Juve a AC... ale možná to je tím, že Inter není oblíbený.

Reagovat
smazaný uživatel

to je další blbost. Záleží taky, kdy jsi tam byla a ským ses bavila...

Reagovat
smazaný uživatel

loni... projeli jsme celou Itálii od shora až dolů, takže těch lidí byla všehochuť... ale byli jsme na zápase AC na San Siru, a tam taky tvrdili, že nejprestižnější je pro ně duel s Juventusem... no, ale to je fuk... možná jsem prostě nenatrefila na "ty správné" lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ,když jsi byla na fotbale na AC, tak je jasný ,že je pro ně nejvíc AC. Kdyby jsi šla na Sienu, je pro ně nejvíc Siena... já tady mluvím o historické rivalitě atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v Itálii známe, dokonce to jsou fans Interu, a s oblíbeností a uznávaností je to takhle: Nej je Juve, následovaný téměř vyrovnanou dvojí Inter a AC s tím, že Inter se zvedl díky posledním pár letům. A nejsledovanější a největší zápas v Itálii je Inter: Juve, naopak mezi zahraničními fanoušky je největší zápas AC: Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, v tom případě jsem se opravdu bavila asi se špatnými lidmi. :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to prostě je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Leovi minimalne 2-3 krat skandovali, tak isto Didovi aj Favallimu aj Ronaldinhovi.....takze tak....asi komentator moc nahlas rozpraval

Reagovat
herbage

To nepopírám, možná jsem koukal na špatný kanál. Bylo sice občas slyšet hodně tlumené skandování, ale místami byly i nepřerušované pětiminutovky ticha

Reagovat
smazaný uživatel

běž do prdele kreténe (s urážkou).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Je ti lépe? Já s tebou nebudu vést konfrontační debatu, protože to nemám zapotřebí. Já se jen ze zvědavosti podíval na tenhle prestižní zápas a to nasazení mě prostě zklamalo. Jestli to bylo pojato jako exhibice a rozlučka, tak už jsem se výše omluvil, ale v jiné TOP lize si takhle odchozený prestižní zápas představit nedokážu a hráči Juventusu by se měli nad sebou zamyslet, jestli se takhle bojuje o slávu svého klubu. Ale co, stejně budete brát všechno co napíšu jako provokaci, i když jsem to myslel dobře. Serii A ujíždí vlak moderního fotbalu a tenhle zápas se ukázalo proč v plné nahotě. Smutné je, že prapor této ligy drží "prešovský beton" z Interu, jehož hrá má jakžktakž hlavu a patu a hráči k tomu přidají i důraz a nasazení. No nic, mějte se tu dobře, nebudu vám tu "nejlepší diskusi po Sluncem" dále kazit a do této sekce již nebudu přispívat, což bude pro mnohé z vás nejlepší zpráva dne

Reagovat
lnterista

ja ti dam jakžktakž...vas smrkem kdykoliv

Reagovat
smazaný uživatel

jakej beton bože? Ty jsi fakt na facku poslední dobou

Reagovat
smazaný uživatel

Jn., kdybys už dávno pochopil, že místní "Italové" Calcio milujou a chrání si ho, protože je to prostě jejich láska, tak sis moh ušetřit svoje debilní a nevhodný kecy o úrovni Serie A a celou Bundesligu si srolovat a strčit do prdele a vytáhnout a rozbalit na místě k tomu určenýmu - v diskuzi pod Bundesligou.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

belli

Reagovat
smazaný uživatel

není co dodat

Reagovat
herbage

To dávno chápu, neboj, jen pro mě asi tolik láska k fotbalu není tak velká a zároveň zaslepená, jako u vás Vy sami můžete na své kluby pindat, protože je máte rádi a vadí vám špatný stav věcí, ale já jako "cizák" to prostě dělat nemůžu, protože to hned berete jako urážku. Cílem nebylo srovnání s Bundesligou, o to bych se ani nepokoušel, protože obě ligy jsou specifické, ale v tom včerejším zápase se ukázaly neduhy Serie A v plné nahotě. Ty klub mají peníze, výborné hráče, přesto jde liga rok co rok dolů a já to připisuji právě na úkor toho slabšího pressinku a špatné fyzické připravenosti. K čemi je ti Melo za 25 mega, stejně tak Diego, když se tam pak plouží jak lemry? 10x větší nasazení měl dnešné zápas v amatérské lize, který jsme nakonec srovnali z 1:3 na 3:3, ač nás soupeř technicky a kombinačně převyšoval. Jenže rozdíl je ten, že my za to neberem peníze a nebojujem za kluby se stoletou tradicí. Já vám jen přináším náhled zvenčí, kde vidím hlavní nedostatky vaší ligy a kde je potřeba zapracovat. Třeba v Interu se už poučili a angažovali Mourinha, který týmu vštěpil nějakou tvář a ten výběr obstojí i na mezinárodní scéně. Ale když o můj pohled nestojíte, tak vám jej samozřejmě nebudu vnucovat a nebudu se sem nadále "srát", byť sem téměř nechodím a jen včera jsem se chtěl pokochat tím "takticky" vyspělým soubojem dvou slavných celků, i když koukám že jsem si opět vybral špatný zápas

Reagovat
GEGE

Klidně si říkej o kvalitě ligy co chceš ale nejvíc mě teda dostalo tohle:" A co mě ještě překvapilo bylo hrobové tichio na stadionu, kdy kromě občasného pískotu jsem neslyšel z tribun vůbec nic."

Jak jsi takový blábol vůbec mohl napsat?Tifosi po celý zápas povzbuzovali skandovali Leonardovo jméno do toho choreo,transparenty...Atmosféra byla fantastická...

Reagovat
herbage

Už jsem psal výše, že jsme měl možná špatný přenos. I robertocarlos se tu po zápase Interu s Barcelonou dokrve hádal, že na stadionu se bouřlivě fandilo, zatímco v TV bylo slyšet prd. možná je to špatnou akustikou, možná jsem měl špatný přenos. V zápase Bayern - Werder jsem slyšel celý zápas fandit tábory obou týmů, ale co jsem viděl(slyšel) včera, tak nic moc. Viděl jsem utákání od 50. minuty, kdy se hrálo už v nízké tempu a prakticky nebylo ani čemu tleskat. Kolem tak té 80. minuty jsem slyšel jen komentátorův hlas, jinak ticho a občas pískot. Fandění bylo hodně tlumené a skoro neslyšitelné. Pak ale při střídání Didy a po konci zápasu už to šlo, to nepopírám. tak doufám že ti to stačí

Reagovat
GEGE

Určitě si měl špatný přenos na bet365 to šlo slyšet parádně to samé na sopcastu...

Reagovat
herbage

Koukal jsem přes sopcast, nějaké holanďany

Reagovat
smazaný uživatel

A co si od toho jako slibuješ? Tady všichni ví, jak na tom Serie A je. Jestli sis myslel, že sem přídeš jako osvícenej génius odjinud, shodíš "objektivně" úroveň ligy a všichni si z toho sednou na prdel? Navíc to komparaticní srovnávání s Bundesligou tady bylo z tvý strany několikrát.

Tady je to všem ukradený. Když budu mluvit za sebe, tak je mi celkem jedno, že Fiorentina měla mizernou sezonu v tom smyslu, že z toho nebudu dělat drama. Mam ten klub prostě rád. Mám rád tu atmosféru ligy, i ty stadiony, ačkoliv i v Portugalsku a Holandsku mají lepší a modernější. Mám rád ty fotbalisty, ačkoliv to nutně nemusí být od pohledu sympaťáci a hvězdy.

A jestli tvoje láska k fotbalu neni zaslepená, tak to neni ani láska...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Řekl jsem někdy křivé slovo proti Fiorentině? Maximálně proti Jovetićovi, protože rád padá, jinak nic. Jinak v tom fotbale to nemusí být zaslepená láska, podívej jak to pak kolikrát končí, když se tu rozjedete a nadáváte si tu a hádáte se, jako malé děti. Jinak účelem není poučit vás nebo něco změnit, jen píšu svůj názor, od toho je diskuse, tedy měla by být

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys nemel zajem zkusit si tu fantu Tavo?

Reagovat
Al Capone

tak snad Juventus příští sezonu nedosáhne ani na EL a AC nebo AS dosáhne na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

no co se divíš, prostě je mi Juve nesympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Okay.

Reagovat
Shevchenko

GRAZIE RAGAZZI

Všechny jsem si vás strašně oblíbil, Beppe byl výborný náhradník, Interisti nám zase kvalitně vystužili řady. Dida můj nejoblibenější gólman, v minulosti patřil k absolutní špičce a i když to s ním nebo vždy lehké, mám ho moc rád. Po zápasech s Celticem nebo s Realem mi ho bylo strašně líto, ovšem jakým způsobem se dokázal vrátit (zápas s Chievem a pak serie úžasných zápasů), to byla fantazie, takže poslední sezóna z jeho strany skvělá. Leonardo...... Leo Pamatuju na ty chvíle, kdy Carlo oznámil konec a hned nástup Lea. Hodně rozporuplné pocity, do té doby jsem ho v podstatě neznal (ani jako hráče), ale už v přípravě, i když se mu nedařilo, si mě získal a to jak stylem hry, tak vystupováním... strašně sympatický člověk. Tohle prostě Silvio posral, ale k tomu se teď vracet nechci. Leonardo nás ještě bude trénovat, tomu věřím, ať je to za rok, nebo za 10 let. Teď ať mu vyjde ta brazilská repre. Dneska jsem měl slzy na krajíčku a to jsem myslel, že to budu mít spíš u Baníku. Takže ještě jednou... GRAZIE RAGAZZI !!! GRANDE BEPPE !!! GRANDE DIDA !!! GRANDE LEONARDO !!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Jen tak mimochodem s jakými jmény je momentálně spojováno AC - Jaime Valdes, Per Kroldrup, Andrea Lazzari, Nene a Eder, tak to je fakt btutální seznam

Reagovat
smazaný uživatel

Eder

Reagovat
Tomanatura

Si zvykej, u nás je to zatím relativně výborné.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazzagól

Reagovat
Tsigi

Už jich dal ve svých 26 v Serii A 9

Reagovat
10

Per-ché Kroldrup?

Reagovat
Tomanatura

100. pro Leonardo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. per calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grosso jestli nebyl nejhorším obráncem sezony, tak jedním ze tří určitě. TRAGÉDIE. Antonini úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Luca vyhrál cenu "Breakthrough of the year"

Reagovat
Mihal

Fanúšikovia Juve sú asi strašne štastní, že už je po sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MOURINHO

Reagovat
smazaný uživatel

AC.

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN PER SEMPRE

GRAZIE LEONARDO

Reagovat
smazaný uživatel

Ani přestup Kaká tak nebolel, jako odchod Lea. POslední roky děláme snad všechno špatně.

Leo děkujem Jednou se vrátíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska je to na nás. Juventus si udělal kolosální ostudu, nejhorší sezona všech dob možná pro ně. Záporné skóre! Ztrácí méně bodů na prvního sestupujícího, než na první místo! My ale hrajeme za sebe, dneska na krev!

FORZA INTER!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Co říkáte na Del Neriho? Já moc nadšený nejsem teda.

Reagovat
M11

ja vubec.. at zustane v Dorii a pokusi se o LM

Reagovat
Mr.Jindros

A co říkáš na Marottu jako nového generálního ředitele?... Navíc se spekuluje o neodkoupení Candrevy. Ten kluk do Juventusu patří. No, soudit se bude až začne příští ligová sezóna, ale tohle mě optimismem nenaplňuje. A dneska jsem si poprvé přečetl, že by Bettega mohl odejít.

Reagovat
M11

toho mista generalniho reditele se taky bojim.. Marotta nevim nevim.. ale ten Candreva me neskutecne sere.. pisu to temer vsude.. ten kluk to v sobe ma a ja chci aby u nas dostal sanci.. o Bettegovi jsem cetl par dnu zpet.. ale cert se v tom vyznej.. tech spekulaci je zase strasne moc.. maximalne se tesim na novou sezonu ale je vsude tolik otazniku az z toho mam strach..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě teda zajímalo, koho by mu koupili na křídla.

Reagovat
Alberto Aquilani

Taddeiho a na lavo by to mohol skusit Perrotta .

Reagovat
10

já jen doufám, že to nedopadne

Reagovat
Mr.Jindros

To nás bude většina.

Reagovat
10

všude píšou, že Andrea Agnelli není o jeho kvalitách přesvědčenej a že preferuje jiný trenéry (Prandelliho, ale třeba i Spallettiho), tak uvidíme, snad se to rozsekne brzo...šance na Cesareho je malá, ale pořád v ní doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Cesare by byla trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Šance, že podepíšeme Cesareho je 1%.

Reagovat
10

Benítez už byl taky pro většinu lidí jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě to byla jasná věc hned od začátku Raději jsem si nepřipouštěl že by mohl přijít, na rozdíl od těch, o kterých mluvíš ty, co považovali jeho příchod na spadnutí

Reagovat
10

já tím chtěl říct, že stejně tak může vypadat situace s Prandellim a realita může být úplně jinde...pořád věřím tomu, že se Agnelli nakonec s Della Vallem dohodne

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, jasan. Bylo by fajn, kdyby to vyšlo, ale jsem raději skeptický.

Reagovat
Mr.Jindros

Proti tomu, o čem se spekuluje teď, by byl Benitez zlatý. Já bych chtěl nejvíc Blanca, možná i radši než Prandelliho.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to já jsem raději pro Del Neriho, než pro Beniteze, holt věc názoru ... Jinak o Blancovi jsou zvěsti, že jedná se Sevillou, tak kdo ví. Ale mít na výběr, ber hned Marcella po MS. Pokud toto padlo, vzal bych Cesareho. A pokud i toto, vynaložil bych všechno úsilí na získání buď Blanca nebo Deschampse.

Reagovat
smazaný uživatel

co bys jako od Del Neriho čekal ? ve větších klubech ze zásady propadal (Porto, Roma), co teprve v Juventusu, kde bude ten tlak po letošní sezoně enormní ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem proti španělskému přílivu do našich řad. A Benitez je mi neskutečně nesympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

ale taktik vyjmečný...

U Vás by se mi strašně líbil a promě to osobně sympták je.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ten jeho kamenný ksicht úplně irituje.

Reagovat
10

takže tam radši budeš mít Itala, s kterým se dost pravděpodobně bude opakovat letošní sezona..?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není psané, že se to Del Nerimu nemusí povést. Stejně tak jako to může podělat Del Neri, může to zjebat Benitez a to samé oba můžou mít úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou, beru Rafu všemi 10

Reagovat
10

je to ale znovu risk, kterej si nemůžeme v naší situaci dovolit...u Rafy je ten risk mnohonásobně menší, protože měl úspěch všude, kde byl...narozdíl od Del Neriho, kterej většinou vyhořel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

fantazie novinářů během mercata vážně nezná hranic, už se na ty všechny pohádky těším

Reagovat
smazaný uživatel

Něco s Benzemou nemáš? Třeba do CHieva nebo tak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Digao

Reagovat
smazaný uživatel

Grazie Leonardo Je to smutný, ale teprve pod ním jsem si oblíbil AC Milán, kterej do tý doby pro mě byl jen velkej hrdej klub z Itálie a nic moc mi neřikal. Pod Carlem se mi hra tolik nelíbila, ačkoliv jsem Carla měl rád taky.

Doufám, že Leonardo bude pokračovat dál

P.S.: proč AC nebude trénovat Frank? Mě asi něco dost podstatnýho uniklo, jinak si to neumim vysvětlit. V AC hráčská hvězda, z Barcelony trenérská legenda...

Reagovat
smazaný uživatel

* Mně

Reagovat
Tomanatura

Přesně

Reagovat
M11

200. FORZA JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Škoda že nebude na MS

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne neostane ani v AC

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁ Italská liga . Byl sem v Tipu a zase neskutečné kursy na určité zápasy . To je hnus. Tam je to dnes jasné jak to dopadne...

Reagovat
M11

tak rok se s rokem sesel a Inter to bohuzel opet zvladl.. Gratulace.. AS si zaslouzi

Reagovat
RickNash

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Interu...

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Historicka sezona Sampdorie, grazie

Reagovat
Pipo123

Totiilimu padlo niečo do oka ? ked plakal

Reagovat
smazaný uživatel

v dalsej sezone bude plakat lazio ze vypadne lazio tak nesympaticky tim

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si facku...a pořádnou!!!

Reagovat
mastakillah

Cavani skvělá sezóna pro Palermo..hráli hodně pěknej fotbal...škoda..snad příští rok vyjde ta Liga mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

93.minuta penalta, měl jsem dvojku...UFF

Reagovat
mastakillah

taky sem chtěl jít vsázet neska...ale v tom počasí se mi ňák nechtělo vylízat ven

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to piskal v tom Bergamu za borca, tam musim poslat nejake to kilečko

Reagovat
mastakillah

koliks vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mi chybi Real a Barca, ale tak to sem dal na spraveni kurzu.

Reagovat
mastakillah

tak ten Real nevyšel co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

to nebylo myšlený špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim

Reagovat
Jajinek

Ze svého zcela zaujatého a neskutečnými emocemi ovlivněného pohledu si dovoluji říct, že zcela zaslouženě pro Inter!!! Vedli jsme většinu sezóny a v momentech, kdy se předpovídalo, že už je to ztraceno, jsme vždy zabrali. At uz to bylo druhé derby s AC, kdy se favorizoval soupeř, nebo těžké zápasy na konci, kdy nám nidko nevěřil, že uděláme tolik bodů. A přece to tehnle tým dokázal, i když bojoval na řech frontách.

Chtěl bych poděkovat AS, byli více než vyrovnaným soupeřem a také díky nim bylo letos Calcio takto napívané....smékám...AS...

Jinak poprvé musím uznat, že Milito dal zcela zapomenout na Zlatana, což je třeba v mém srdci neuvěřitelný počin, ve který jsem nidky nevěřil...tohle je prsotě Il Principeho titul!!!!!

Dnes se bude slavit!!! a už jen za týden Madrid

ale nyní...

Finita !!!! Campione d´Italia siamo noi!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hernán Crespo!!! Tak se nakonec dočkal i za Parmu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Mr.Jindros

Rok sešel s rokem a já bych rád také zhodnotil letošní sezónu:

Tohle už jako fanoušek Juventusu nechci NIKDY zažít.

Díky za pozornost.

Gratulace Interu, poklona AS.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lanzafame je hroznej hovaďák V posledních 3 kolech se chytí a dá 5 gólů

Reagovat
Pipo123

pre fanúšikov AS - OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Alberto Aquilani

si nebodaj fandil AS ?

Reagovat
Dejwa

Reagovat
terry

DIEGOO MILITOOO! DIEGOO MILITOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

nezaslouzenej titul fuuj

Reagovat
smazaný uživatel

fuj pre inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze Inter ziska treble aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

inter je najhorsi tym

Reagovat
smazaný uživatel

fuj inter

Reagovat
lnterista

Inter Campione D'Italia 09/10

Reagovat
Tomanatura

Gratulace

Reagovat
madridcan

No cize v sobotu Bayern-Inter 0:1 gol Milito Logicka postupka

Reagovat
smazaný uživatel

Italský titul získal tým bez Italů

Reagovat
irik

Tak tohle jsem Interu nepřál .

Reagovat
smazaný uživatel

INTEEEEEEER!! gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

parádne oslavyyyy Inter

Reagovat
terry

Hned v první minutě došlo ke krátkému přerušení duelu, když na hřiště vběhl jeden z fanoušků a na triku měl nápis "Cassano do reprezentace". Daniele Mannini měl zas pro změnu ochranou masku s heslem "Zlomili mi nos".

Reagovat
Mindas

Letošní finále Ligy Mistrů bude velice zajímavé, protože oba týmy mohou získat po vítězství treble. To se rozhodně každý rok nevidí.

Reagovat
Boban

tjn, ty trebly se zacinaji slusne rozjizdet....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fiorentina stylově zakončila úplně podělanou sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

PER SEMPRE SOLO INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně je jisté, že letos opět další tým získá velký trebl

Reagovat
smazaný uživatel

ANKETA !

Ještě jedno misto volne do fanty...Kdo by měl zajem?

Pavlíček

Tavo

Mr.Jindros

Frankie _ 8

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

Reagovat
terry

Frankieho bych bral, ale nevím, jak moc se v SA vyzná. A Tava jednoznačně, akorát sem moc nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vem si ze ja i onereal sme taky zacali jako looseri.

Reagovat
terry

Nemysli si, že já jsem začínal jinak. První sezóna pro mě byla nejen ve fantě hodně těžká. Ale tak jde o to, že Frankie podle mě Itálii sleduje hodně okrajově. Ale tak není nic jednoduššího, než se ho zeptat, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, napište mu na icq nebo na face. ja nemam na nej nic

Reagovat
smazaný uživatel

ty se v SA nevyznáš doteď a postoupils, takže

Reagovat
terry

Ale je to pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

A my stari harcovnici sme na sestup...

Reagovat
terry

Nahoře napíšeš jedno a teď tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

jedno z těch dvou je strašna lež

Reagovat
smazaný uživatel

Přednost by měli dostat opravdoví "Italové", ale pokud by nikdo jiný z dotázaných nechtěl nebo neměl čas, bral bych nabídku v potaz...

Reagovat
smazaný uživatel

Pocitame s Tebou Frankie, nikdo se neozval.

Reagovat
Godwinson

zatracená Sampdoria, přál jsem to Palermu :((

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

kyš kyš

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Swarley

jako bych tu dopoledne o něm nepsal...já k Interu zrovna nechovám nějaké extra velké sympatie, ale v kádru mají prostě borce, kterýho jim sakra závidím...Diego Milito

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

G R A Z I E D O R I A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maccarone, Miccoli..mám vytipované posily do útoku.

Reagovat
terry

Já budu stavět na tom letošním.

Reagovat
smazaný uživatel

On to ale mysli do AC

Reagovat
terry

Moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

..ale do Fanty bych taky rád vycházel z letošku - Ronaldinho, BigMac, Qua..jen zklamání v podobě Hamšíka se vyvaruji a především si sypu popel na hlavu na tragickou brankářskou trojici - nechytající Doni a pak Amelia a Scarpi

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam dobrej tym, ale nechapu to no, proč se nedaři.

Reagovat
Shevchenko

Já si zamlouvám Sculliho a příští rok z něho udělám kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ho v 1.lize neměl nikdo myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kde koukáte na známkování? Nadu třeba někde známkování za tuto uplynulou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

fantagazzetta.com a tam si najed na statistische

Reagovat
smazaný uživatel

dík moc :)

Reagovat
Shevchenko

Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pazzo je koukám blázen, rozhodl o Scudettu i o LM .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skorumpovana liga

Reagovat
smazaný uživatel

na tuto ligu !!! Inter zaslouženě,AS pěkně, AC k smíchu, Juve katastrofa.... dále to nemá cenu komentovat,ale v globálu Italská liga .... a bohužel poslední kolo dopadlo podle předpokladů sázkových kanceláří...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

když tuhle ligu nemá cenu komentovat, tak proč to pořád děláš?

Reagovat
M11

komu tim prospejete ?

Reagovat
mastakillah

i takoví omezenci se najdou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ti to nelíbí, tak to nesleduj a nekomentuj. Forza Calcio!

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš recht. Jenom sem se vytočil v sázkovce,tak sem si tu ulevil. Jenom se vám divím,že se vám to líbí... Ale proti gustu......

Reagovat
lnterista

ja se divim ze ti to stoji za to

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jako s ženami. Někomu se líbí blondýnka, někomu zrzka, jinému bruneta. Někdo rád mladší někdo starší. A Itálie má své kouzlo, jako krásná vyzrálá třicítka, mám-li to tak nazvat, je to ujeté přirovnání, ale což ... Zkrátka ... calcio, mio grande amore

Reagovat
lnterista

a hlavne pekne vasniva

Reagovat
smazaný uživatel

droga

Reagovat
smazaný uživatel

jako Petra Paroubková

Reagovat
lnterista

spis Monica Bellucci

Reagovat
smazaný uživatel

to je moje platonická láska Bella Monica

Reagovat
lnterista

na tu mi nesahej

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

jo no,to je fakt. Já nechápu jak někdo může být na zrzky.... a přitom.... možná bych se divil....

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A má třeba pro někoho největší kouzlo. Pokud ti mám oplatit stejnou mincí, tak teda píšu, že PL je mediální cirkus. Na každou ligu se dá najít výtka. Ligue 1 je moc atletická, ve Španělsku se nejvíc padá a nebrání, německá už není tak "německá" jako bývala atd.

Reagovat
irik

Německá má teď Němečtější tvář než kdy dřív .

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na nich smiesne drak má vyvolať strach u súpera,ktorý je ale aj bez toho,len trovhu ten dres posobí čínsky

Reagovat
smazaný uživatel

*trochu

Reagovat
Shevchenko

Drak ???

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prdel s tím drakem, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi je dobre, ze mi to nejde zobrazit...

Reagovat
terry

Mě to taky chvíli trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsou špatný, ale aby se někdo považoval za fanouška Interu a nevěděl, který zvíře je jejich "maskot", to už je fakt úlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

myslím,že len taký menší

Reagovat
smazaný uživatel

tak už...Pěkne dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

MSgoo zalezl do nory. Snad už nevyleze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty jsi jak Draco Malfoy, ten se taky tváří, že je hrdě oddaný Zmijozelu, přesto je chlapec dost zmatený.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Shevchenko

Zmijozel = Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Zatím si nijak nezareagoval na ten tvůj mega trapas, budeš tady trapčit dál nebo nato něco řekneš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

pozerám na oslavy titulu,ty ma teraz absolutne nezaujimas,idem pozerat na nasich skvelých hráčov

Reagovat
Shevchenko

Tak proč na mě pořád reaguješ?

Reagovat
10

ten to zase jednou zabil...

Reagovat
mastakillah

to je hnus ty dresy

Reagovat
10

jinak ty dresy jsou hrozný, vypadaj jak pro Želvy Ninja...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné exhibiční, jsem zvědav na origa...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je humus

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Ekdahl celkem vysoká známka, jsem zvědavej, co s ním bude...dneska to pěkně posral v tom prvním poločase, mohlo to být všechno jinak

Reagovat
10

*Ekdal

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadal, jako kdyby čekal další výplatu, takový dloubák a navíc vedle. To mě zvedlo ze židle..., ale něco podobného předvedl už proti Juve na podzim.

Jinak jak už říkal Malesani: Inter to neměl lehké...

...Žádný wiganský debakl se nekonal, to taky dost svědčí o kvalitách italské ligy.

Reagovat
10

to každopádně, Inter to měl dneska těžký, Siena se nemá za co stydět...čekám návrat za rok, na kterým by se mohli tradičně podílet i hráči zapůjčení z Juve, třeba Immobile a Rossi, to by mohlo prospět oboum stranám

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden Rossi z Juve už v Sieně je, to by se pletlo! Ale te Immobile, hmm, ještě kdyby se vrátil Portanova, tak by se toho vedle něj hodně naučil a vyrostl, o tom nepochybuju.

Reagovat
10

nepleteš si ho s Ariaudem? Immobile je útočník...jinak další Rossi, to by se vážně pletlo, ještě k tomu Rosi, to by byl bordel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pletu...

+ Rossettini a kdoví,co ještě hraje v primaveře...

Reagovat
mastakillah

škoda Sieny...snad se vrátí hned příští rok mezi elitu

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to je hlavní cíl. Ale nějaká pozitiva zpackané sezóny jsou: Nový majitelé, trenér, se kterým to hned lépe vypadalo ta hra... no a ve středu byl představen staronový sportvní ředitel, který pracoval jednu dobu i s velezkušeným Moggim.

Reagovat
panca

dnes jsem koukal na inter a ta oslava byla pekne hnusna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

bud rad ze je to aspon v Milane

Reagovat
smazaný uživatel

já to hned vypnul, na Morattiho v laufu nejsem zvědavý.

Reagovat
lnterista

mu to prej navic ma dneska narozky

Reagovat
panca

jak se tam porad usmival, tak mi pripadal jak po mozkove mrtvici

Reagovat
mastakillah

nápodobně

Reagovat
10
Reagovat
lnterista

a jeste s nejakou hadrou v ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Marek

Reagovat
smazaný uživatel

prichádzaju nasi borci

http://videochat.gazzetta.it/index_Live01.shtml

INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tak...už chápete proč tu na MSgooa jsem zasednutý?...má 100 příspěvků denně, hraje si na velkého Interistu...a pak z něj vylezou draci...

Reagovat
Jajinek

+ samozřejmě chybu nepřizná a jen bude házet smajlíky...

Reagovat
lnterista

jj mas pravdu musim se ti omluvit

Reagovat
smazaný uživatel

šak som priznal že to bol úlet

Reagovat
lnterista

a co to je teda?

Reagovat
smazaný uživatel

to sem jáá

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

no sa zblázni za tých drakov

Reagovat
Jajinek

kdyby to bylo o dracích...je to o tvé permanentní neznalosti většiny věcí o Calciu...což by se dalo přežít, sám vždy říkám, že toho hordu nevím...ale ty se tu projevuješ neuvěřitelně nechutným způsobem...nemá cenu to ale řešit, páč se sebereflexe opět nedočkáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

opět a opět...přicházejí jenom smajlící...místo aby jsi řekl "asi máte pravdu"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

s čím z mého textu konkrétně nesouhlasíš a proč?

Reagovat
Shevchenko

Být tebou, tak ho nechám v tom jeho světě s draky.

Reagovat
Jajinek

tak ať mi jednou poví, jaký má na svou kritiku názor a obhájí se....když se mi 200x jenom vysměje, tak už opravdu nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

tak napr že chyba to bola,tak to som sa priznal,že som to o tom drakovi zle povedal

Reagovat
Jajinek

"myslím,že len taký menší"

Tohle má být ono?..

No nic, nemá to cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo mám napísať?normálny list na ospravedlnenie sa?

Reagovat
Jajinek

dobrou noc

Reagovat
smazaný uživatel

taky,vidíme sa v sobotu,možno v nedelu pri(po) zápase LM,uvidíme,či mi to výjde s tým súhrnom,na ktorý sa tak tešíš,lebo nemám teraz veľa casu

Reagovat
Jajinek

no já pořádám doma sledování zápasu tak pro 12 lidí, nevím jestli pro tebe zbyde místo...ale jo....přijeď, někoho jako jsi ty bych opravdu rád poznal osobně...kdybys chtěl adresu...hoď kontakt...

jinak co se týče toho souhrnu...opět přátelská rada...nepouštěj se do toho...ještě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

...a žil v zemi, kde slova byla zbytečná...

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ti mám na to napísať?že budem za tebou cestovať do čr? alebo že som rád,že si ma "pozval"?alebo že si zopakoval tu svoju priateľku radu?alebo aku reakciu si odo mna cakal?

Reagovat
Jajinek

já jinou nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proste s tou priatelskou radou si ma pobavil,že zasa mi ju tu píšeš

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

akože teším sa na to stretnutie niekedy,ked tu trávime so sebou toľko veľa času(aspon pre mna)

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Shevchenko

To mě taky dostalo. Originální způsob jak přiznat chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

boží mlýny melou pomalu, ale jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, pročítám to v neskutečým deliriu po včerejšku (už dlouho jsem takto v prdeli nebyl, do rána koukám ještě na oslavy z Piazza del Duomo, ožralej jako prase), ale to co tady předvedl Msgoo, to bych fackoval. Kamaráde, ty mi o sobě chceš tvrdit, že jsi Interista, když nevíš, jaký je symbol našeho klubu? Viděl jsi někdy starý znaky Interu? Víš co je to legendární "Il Biscionte"? La bella Beneamata"?Il Serpente?? Kruci, tohle fakt nesnáším!! Když je člověk pravej celoživotní tifoso, tohle prostě musí znát. Já bych se nemohl na Inter koukat bez elementárních znalostí těchto věcí a nehcápu jak někdo ano. Musím přece vědět, kdo byl Meazza, Facchetti, Altobelli, Bini. Musím vědět, že máme San Siro a že existoval nějaký Herrera a Lorenzi, Foni, Nyers atd.. Stejně tak musím sakra vědět, že máme ve znaku HADA!! Že naše barvy jsou černá a červená! Že dřív jsme byli Ambrosiana, a že Bergomi je rekordman klubu. Jak tohle nemůžeš vědět? A ještě to zakrývat blbými smajly? Fakt jsi mě nasral a dost zklamal. Myslel jsem (asi naivně), že o klubu víš víc a máš k němu větší vztah

Reagovat
smazaný uživatel

kurva , ČERNÁ samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

kurva, vlastně modrá, já už jsem zase mimo

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

tak už jsem 3 dny v opojení věčného tekutého dábla, co bys čekal ,ale tohle bych si fakt plést neměl skara, stydím se

Reagovat
irik

Vévodství hadovo ...

Reagovat
Tomanatura

No nevim teda, ale tohle dle meho nevi dost fanousku o svem klubu. K nekomu se takove info dostalo, k nekomu jeste ne. Jednou do toho doroste, ty jsi taky urcite driv tyto veci nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel

jde vidět, že o Interu víš málo ,to sorry. Vědět, že had je základ poloviny všech klubových materiálů, znaků atd., to musí prostě vědět každý. To je jako kdyby fanda United nevěděl, že má MUTD jako symbol ďábla....

Reagovat
smazaný uživatel

červení diabli-bežne sa ten názov na označenie hráčov Man.Un. používa,kdežto u Interu sa názov s hadom bežne nepouziva,takže by som to nezrovnával

Reagovat
smazaný uživatel

ty se ještě budeš hájit? Já bych na tvém místě zalezl pod postel a učil se dějiny Interu

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý den, jmenuje se Msgoo a rád si seru do krku.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsi ty dvě fotky co posílal Massimo? Ty jsou parádní

Reagovat
lnterista

jj videl

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, což? Dal jsem to pod Josého, ať je naseru

Reagovat
lnterista

moc pekny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

tady by se nikdo nedivil, že to nevíš...jde o to, že se tu prezentuješ jako velkej Interista, máš tu nejvíc přispěvků, děkuješ tady jménem všech fanoušků, vsereš se do každé diskuze...a přitom o Interu nemáš ani páru....kolikrát ti to má člověk ještě vysvětlovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Já jsem nikde nenapsal nic o sobě, ale budiž, taky jsem to nevěděl, což mě ale nikterak netrápí.

S MU to srovnávat nejde, jelikož v přezdívce má to slovo ďábel a ve znaku je naprosto jasně viditelný. Já se bavím hlavně o tom, že prostě do toho doroste. zeptám se znovu, ty jsi to, když si začínal fandit(což on tak nějak začíná(2-3roky)) věděl, že drak je znakem Interu?

Reagovat
Tomanatura

* ku*va taky už s drakem...

Reagovat
Jajinek

ale tady nejde o nějaké "do toho doroste"...že to ve svém věku neví, je pochopitelné (navíc fandí klubu ani né 2 roky, takže bych to od něj ani neočekával)...ale když se tady rok prezentuje jako velký Interista, mluví tady našim jménem, má nejvíce přispvěků ve všech diskuzích....tak by to vědět mohl...

Reagovat
Tomanatura

To už je zas věc jiná, no. Ale jde vidět, že mu to vůbec nevadí.

Reagovat
Jajinek

právě...dál se bude jen hádat a hádat...místo aby někam zalezl...

Reagovat
smazaný uživatel

tak já to otobě napsal proto, že mi přišlo ,že jsi nepochopil ,co ten znak hada pro Inter a Interisty znamená. Had je odvěkej symbol klubu, měli jsme ho ve znaku ěnkolikrát, i ve slavných dobách ,je to prostě poznávací značka klubu, tohle ví každý, kdo Inter sleduje aspoň trochu. Taky je to ve dvou slavných přezdívkách - Il Biscionte,Il Serpente, tohle musí Interista znát lépe než schody domů... Jo, já to věděl okamžitě ajk jsem začal fandit. Respektive takto - je to už 15 let, já byl úplný prcek sotva 5 roků (ani ne celých)a dostal jsem dres Bergomiho a od tý chvíle jsem si to prostě zamiloval cleý. Původně v tom bylo dětský nadšení, nyní už nepřetržitý celožvotní pouto, který nezlomí nic a nikdo,ani ta léta bez titulů, kdy jsem musel sledovat kámoše jak si hrajou na Rivaldy a Zidany a "sbírají" tituly.... Ano, jakmile jsem začal fandit Interu, začal jsem o něm zjišťovat úplně všechno ,co jsem tehdy mohl a dokázal vstřebávat. Samozřejmě, třeba historii jsem začal studovat později, v 5 to ani asi nejde, ale věci jako znaky, symboly, hymy atd., to přece zná každej...

Reagovat
Tomanatura

Tak to já si podrobné věci začal hledat až někdy kolem 12tého roku. do té doby byl pro mě ďábel, červená a David Beckham...

Reagovat
Tomanatura

*tedy až prostě po delší době fandění, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, chápu ,to je každýho věc

Reagovat
Mr.Jindros

"Že naše barvy jsou černá a červená!"

Asi mi něco uniká.

Reagovat
10

tomu se říká "coming out"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

A alkohol prý odstranuje zábrany a "nutí" člověka říkat pravdu. Roberto je MILANISTA ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

tohle ale není vtipný, ba je to podpásový

Reagovat
Pinturicchio

Kdy se tohle stane znovu? To si prostě musím užít.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu ,ale to se přece stane, jsem se hned opravil

Reagovat
Pinturicchio

Však ono to časem vyprchá do ztracena.

Reagovat
Mr.Jindros

Vzhledem k tomu, jak podkopává mou důvěru v inteligenci a rozum zdejších fanoušků Interu, ani bych se nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

ubožák no ,co čekat, ale chápu ten midráček, taky bych byl nasranej...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

SIAMO NOI

SIAMO NOI

CAMPIONI D´ITALIA SIAMO NOI!!!

MILANO SIAMO NOI

MILANO SIAMO NOI

MILANO SIAMO NOI

SOLO NOI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NERAZZURRI ALE' ALE'

NERAZZURRI ALE'

NERAZZURRI ALE' ALE'

NERAZZURRI ALE'

TUTTI INSIEME

Reagovat
smazaný uživatel

E' vero, ci sono cose piu' importanti di calciatori e di cantanti

Ma dimmi cosa c'è di meglio

Di una continua sofferenza per arrivare alla vittoria

Ma poi non rompermi i coglioni

Per me c'è solo l'Inter.

A me che sono innamorato

Non venite a raccontare quello che l'Inter deve fare

Perchè per noi niente è mai normale

N è sconfitta nè vittoria

Che tanto è sempre la stessa storia

Un'ora e mezza senza fiato

Perchè c'è solo l'Inter.

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me...

No, non puoi cambiare la bandiera

Ela maglia nerazzurra dei campioni del passato

Che poi è la stessa di quelli del presente

Io da loro voglio orgoglio per la squadra di Milano

Perchè c'è solo l'Inter.

...E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco

Lui diceva che la serie A è nel nostro dna

Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter

C'è solo l'Inter, per me, per me...

C'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, c'è solo l'Inter, per me...

C'è solo l'Inter per me.

Překlad: EXISTUJE JENOM INTER

Je to pravda, existují mnohem důležitější věci

hráčů a zpěváků,

ale řekni mi, co je lepšího

než nekonečně trpět až k vítězství

a pak… neotravuj mě!

pro mne……JE JENOM INTER

Mně, který jsem do něj zamilovaný,

Nechoďte mi vyprávět, co INTER musí dělat…

protože pro nás nic není normální,

ani prohra ani vítězství,

vždyť je to stále stejný příběh,

hodinu a půl bez dechu

protože……JE JENOM INTER

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

Ne, nemůžeš vyměnit prapor,

Je to černomodrý dres bývalých šampionů…

a pak je stejný i těch současných,

já od nich chci hrdost mužstva z Milána

protože…. Je jenom INTER

A vrací se mi v mozku advokát Prisco,

on říkával "Seria A je v našem DNA,

nekradu ligu (**)

a v druhé lize jsem nikdy nebyl" (***)

JE JENOM INTER

pro mne JENOM INTER

JE JENOM INTER, pro mne

(*) Právník Giuseppe "Peppino" Prisco (10.12.1921 - 12.12.2001) byl víceprezidentem Interu 38 let, od roku 1963, když ještě byl Prezidentem Angelo Moratti, do roku 2001, kdy zemřel.

(**) Juventus a Milan

(***) Milan

Reagovat
božský John

Trewinn se dočkal,v Sieně se oslavoval titul ...:):)

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou mi vtípky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele