38. kolo
16.05.2010 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - Janov CFC 1:0

Catania zakončila letošní sezónu stylově vytvořením nového klubového rekordu v počtu nasbíraných bodů v Serii A. Zato Janov se po nejtěsnější možné prohře loučí s nepovedenou sezónou.

Úvod zápasu zastihl v šancích Giuseppe Mascaru a Maxiho Lopeze, ale ani jeden neuspěl. Prvního zastavil Amelia, druhý jmenovaný terč v podobě branky netrefil. Na druhé straně vypracoval šanci pro Criscita Palladino, ale Campagnolo včas zakročil. Jorge Martinez pak jako první dostal míč do sítě, ale byl v ofsajdu.

Po půlhodině hry měli Grifové velkou příležitost ke vstřelení první branky. Suazo při rychlém brejku obešel Campagnola a vyslal Palladino, ale ten nedokázal odkrytou klec trefit. Těsně před poločasem musel nadvakrát likvidovat Maxiho Lopeze na druhé straně Amelia.

Také po změně stran mohli hosté strhnout vedení na svojí stranu, jenže Robert Acquafresca nedokázal vyběhnuvšího gólmana překonat a míč napálil přímo do něj. Vzápětí šli Grifové do desíti, když druhou žlutou kartu během pár minut dostal Ivan Jurič. A Catania přesilovky okamžitě využila. Capuano našel Maxiho Lopeze a ten na zadní tyči ve skluzu otevřel skóre. Právě on má hlavní podíl na jarním rozletu Catanie, když od lednového příchodu rozvlnil síť soupeře v 17 zápasech hned 11krát. Další góly už nepadly, a tak domácí vyhráli těsně 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele