38. kolo
16.05.2010 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Bari - ACF Fiorentina 2:0

Fiorentina nemohl zakončit sezónu symboličtěji. Po prohře v Bari vypadla z první desítky a druhým nejhorším umístěním od návratu do Serie A korunovala špatnou sezónu. Naopak místo v první polovině tabulky převzal nováček z Bari, a tak může slavit.

Viola sice začala gólem, který v 11. minutě zařídil Stevan Jovetič, ale v době Ljajičovy přihrávky stál v ofsajdu, a tak na světelné tabuli stále svítilo skóre 0:0. Mladý Ljajič ale předváděl dobrý výkon a jeho dalekonosná střela zaměstnala Gilleta. Na druhé straně musel gólman Avaramov likvidoval nepříjemný pokus Barreta. Už po půlhodině hry skončil zápas pro Gobbiho, které byl faulován exflorentským Castillem a vystřídal ho Gamberini.

Andrea Masiello si pak málem vstřelit vlastní gól, když špatně trefil míč a jen těsně minul břevno. Po 36 minutách ale nakonec právě Galletti udeřili. Na zadní tyči se po rohovém kopu z half-voleje nemýlil Stellini. Ještě do poločasu mohl domácí vedení zvýšit Bonucci, ale Alvarezovu přihrávku poslal do boční sítě.

Po hodině hry předvedl dobrý zákrok Avramov, když dokázal vychytat Parisi a následně i Almironovu dorážku. Trefit se pak mohl Castillo, ale i on v akci jeden na jednoho proti Avramovi vyhořel. Jovetičovi se sice ve středu hostujícího útoku úplně nedařilo, ale přesto čtvrthodiny před koncem ohrozil svou střelou Gilleta.

V nastaveném čase dostal za protesty červenou kartu Gamberini a už tak nemohl sledovat, jak si Bari druhým gólem pojišťuje vedení. Kamatovu přihrávku do branky nasměroval Emmanuel Riva a rozhodl o konečném vítězství 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele