38. kolo
16.05.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:1

Fotbalisté Cagliari ani na závěr nevyhráli a doma jen remizovali 1:1 s Boloňou. Hosté velmi brzy vedli po brance Adailtona, jenže ve druhém poločase vyrovnal na končených 1:1 Ragatzu. Cagliari skončilo čtrnácté, Boloňa dokonce sedmnáctá.

Na stadionu Sant‘ Elia se nehrál zrovna pohledný fotbal. Šancí bylo opravdu hodně málo a diváci se po většinu utkání hodně nudili. Nebýt dvou branek, tak by toto utkání aspirovalo na nejnudnější zápas roku. Zápas přitom začal gólem, Brazilec Adailton vytěžil z dobré práce Buscého a Boloňa vedla. Vskutku nepříjemný začátek debutanta v brance Cagliari Vigorita. Mladý brankář se ale mohl i předvést v lepším světle, a to také udělal. Další ránu Adailtona parádně vychytal. V prvním poločase to ale bylo všechno, Boloňa vedla na půdě Cagliari 1:0.

Domácí borci se dostali do pořádné šance až po změně stran, a hned z toho mohla být vyrovnávací branka. Skvělý Biondiniho pas se dostal až k nehlídanému Matrimu, avšak ten selhal. Sardiňané se nakonec přeci jenom dočkali vyrovnání, zhruba po hodině hry udeřil Ragatzu a výsledek 1:1 se už do konce zápasu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele