Serie A - preview 38. kola

15.05.2010, 10:44, aktualizováno 16.05.2010, 10:19
Previews
Také v Itálii bude dnes jasno o držiteli mistrovského titulu. Ze dvou adeptů k němu má blíže Inter Milán, který poslední zápas odehraje v Sieně. AS Řím musí vyhrát v Chievu, přesto to nemusí stačit. Velmi důležité utkání bude v Janově, kde se čtvrtá Sampdoria střetne se šestou Neapolí. Na zaváhání domácích čeká Palermo, které jede do Atalanty.
Cagliari Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Vylepšit své postavení v tabulce, to bude hlavní cíl obou týmu, tedy jak Cagliari tak i Boloni. Domácí Cagliari se nachází na čtrnáctém místě, Boloňa je dokonce sedmnáctá. Očekává se vyrovnaný duel, papírový favorit je ale přecee jen domácí Cagliari.

Závěr sezony se týmu Cagliari vůbec nedaří. Dlouhá série bez výhry znamenala poměrně velký propad tabulkou a hrát se na více kol, kdo ví, možná by Cagliari sestoupilo. Opravdu tak špatně si momentálně sardinský celek vede. V minulém kole hráli Melisovi svěřenci v Římě a s tamním AS prohráli 1:2. Sardiňané se dlouho drželi a na Olympijském stadionu dokonce vedli, jenže AS Řím byl celkově jasně lepší a nakonec dokázal průběh utkání zvrátit a zvítězit. Cagliari bude hrát v posledním zápase s Boloňou a v domácím prostředí hodlá učinit nelichotivé sérii konec - byla by to přinejlepším důstojná rozlučka se sezonou.

Boloňa se v minulém kole zachránila a do posledního utkání půjde naprosto uvolněna. Hosté neprohráli už čtyři utkání v řadě, ovšem z těchto čtyř zápasů vyhráli jen jediný. Ve 37. kole si Boloňa rozdělila body s Catanií. Colombovi hoši cestují k poslednímu utkání na Sardinii a jejich cílem bude skončit na lepším než aktuálním sedmnáctém místě.

Sardinský celek bude bez Agazziho, Pisana, Marchettiho a Neného. Posledně jmenovaný si odpykává karetní trest. Kompletní nebudou rovněž hosté, těm bude zase chybět Mudingayi, Mingazzini a Moras.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Lupatelli - Dessena, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Lazzari - Cossu - Matri, Jeda
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Spitoni - Zenoni, Portanova, Santos, Bassoli - Casarini, Guana, Appiah, Savio - Succi, Gimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.55 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Stejný bodový zisk mají před posledním kole Bari s Fiorentinou, ale výhra by pro každého asi znamenala trochu něco jiného. Zatímco Viola potřebuje po zpackané sezóně skončit alespoň do desítky, pro Bari by to bylo jen parádní zakončení výborné sezóny.

Ve Florencii se ale teď pravděpodobně než poslední zápas řeší jiné starosti. Velký otazník totiž visí nad budoucností trenéra Cesare Prandelliho, o němž se neustále mluví v souvislosti s italskou reprezentací nebo turínským Juventusem. Pokud by nakonec opravdu odešel, pro Fiorentinu by to byla obrovská rána, protože právě Prandelli byl hlavní postavou klubu z posledních let a dovedl ho tam, kde je dnes.

V neděli bude znovu postrádat celou řadu hráčů. Obránci Gianluca Comotto a Manuel Pasqual se na marodce připojí k Alessandrovi Gamberinimu, kde je doplní i záložníci Vargas se Santanou. Karetní trest si odpyká Kroldrup. Mimo hru je pochopitelně také Adrian Mutu.

Ani Giampiero Ventura, trenér domácího Bari, není bez problémů. Chybí Mariano Donda, Andrea Ranocchia, Antonio Langella, Vitali Kutuzov a Ricardo Meggiorini. Poslední zápas kvůli kartám neodehraje ani Nicola Belmonte.

Nicméně poslední zápas sezóny si budou moci fanoušci Galletti užívat. Vždyť jejich tým jako nováček ligy předváděl skvělé výkony a do příští sezóny jsou po zisku minimálně 47 bodů skvělé vyhlídky.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - A. Masiello, Stellini, Bonucci, Parisi - Alvarez, Gazzi, Almiron, Rivas - Barreto, Castillo
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Natali, Felipe - Bolatti, Montolivo - Marchionni, Jovetič, Ljajič - Keirrison
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.00 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Calcio Catania - Janov CFC  (neděle 15:00)
Poslední kolo proti sobě svede Catanii s Janovem a obě mužstva budou chtít vyhrát z jiných důvodů. Zatímco Catania zažila poměrně dobrou sezónu a výhrou by si vylepšila bodový rekord v nejvyšší soutěži, Grifové si chtějí po nepovedené sezóně spravit chuť.

Poté, co Catanii převzal Siniša Mihajlovič, se začalo Sicilanům dařit, Stadio Massimino se přeměnilo v nedobytnou tvrz a Catania unikla sestupu. Po remíze s Bolognou by ráda zakončila sezónu výhrou. "Chceme Janov porazit, abychom vytvořili nový rekord v počtu získaných bodů v Serii A," vysvětluje Jorge Martinez.

To Janov tolik spokojený být nemůže. Nedařilo se v Evropské lize a doufalo se, že si umístěním do sedmého místa zajistí evropské poháry i pro příští rok, jenže ani to nevyšlo. Svěřenci trenéra Gasperiniho nakonec skončí nejlépe osmí, možná i devátí. Hlavní příčinou je jasná nevyrovnanost výkonů, které Rossoblu předváděli.

"Proti Milánu hráči předvedli to nejlepší," chválil své svěřence po posledním zápase s AC, který Janov vyhrál 1:0, prezident Enrico Preziosi. "Byl to skvělý zápas a já jsem rád, že jsme dosáhli 51 bodů. Letos jsme měli po celou sezónu hodně zraněných a to nás brzdilo. Mohl bych sepsat knihu o tom, co se nám všechno stalo."

V domácí sestavě by se měl objevit Christian Terlizzi, který je na odchodu. Před Alvarezem by měl dostat přednost Alessandro Potenza. V útoku by se měl místo Izca objevit Martinez, ačkoliv nejspíše ještě není zcela fit. V hostující jedenáctce nahradí Tomovič vykartovaného Bocchettiho, do obrany se naopak vrací Criscito, takže na levý kraj zálohy se posune Jurič. V útoku by se měla objevit trojka Palacio, Sculli, Acquafresca.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Campagnolo - Alvarez, Silvestre, Terlizzi, Capuano - Ledesma, Biagianti, Ricchiuti - Martinez, Lopez, Mascara
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Amelia - Mesto, Tomovic, Criscito - Fatič, Zapater, Milanetto, Jurič - Sculli, Acquafresca, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Siena - Inter Milán  (neděle 15:00)
Už jen 90 minut a zápas se Sienou dělí Inter od historického pátého titulu v řadě a přiznejme si, jen velké překvapení by asi muselo nastat, aby Nerazzurri nevyhráli.

Sienu čeká po sedmi letech poslední zápas mezi italskou elitou, příští rok bude hrát o soutěž níž. Ohledně zápasu na Stadio Artemio Franchi se hodně mluvilo, ale prezident Roburu Massimo Mezzaroma jasně prohlásil, že jeho tým Interu nenechá nic zadarmo.

"Opouštíme Serii A a celý svět bude náš zápas sledovat. Chceme se předvést v dobrém světle a Interu nebudeme nijak pomáhat," zdůraznil. Přesto si Siena v posledních týdnech dopřávala oddychový program, mezi který třeba patřila i exhibice s týmem sponzora, který skončila 19:0. Mohla to být ale šance si odpočinout a proti Interu bude tým v plné síle. Alberto Malesani může počítat takřka s kompletním kádrem.

Také José Mourinho může počítat skoro se všemi muži, až na Santona s Cordobou. Portugalský stratég musí svůj tým připravit na zbývající dva duely sezóny, které mohou zajistit treble, což by byl velký úspěch.

K týmu se opět připojili Lúcio a Wesley Sneijder, ačkoliv není pravděpodobné, že by jejich zdraví Mourinho riskoval nasazením do základní sestavy. Mnohem důležitější roli sehrají až v madridském finále Ligy mistrů. Po boku Waltera Samuela by měl na stoperovi nastoupit Materazzi a místo Sneijdera Stankovič.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Rosi, Cribari, Malago, Del Grosso - Codrea - Reginaldo, Vergassola, Ekdal, Jajalo - Maccarone
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Materazzi, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Motta - Eto'o, Stankovic, Balotelli - Milito
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 16.00 - 8.25 - 1.11
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - AS Livorno  (neděle 15:00)
V zápase, ve kterém už o nic nepůjde, na sebe narazí Parma a Livorno. Livorno se loučí nejen se sezonou, ale minimálně na rok také s nejvyšší italskou soutěží. Favoritem bude Parma, na stadionu Ennio Tardini se očekává její vítězství.

Parma sehrála v minulém kole velký zápas. Guidolinovi svěřenci totiž dokázali vyhrát na půdě Juventusu 3:2. Výsledek samozřejmě překvapil všechny, ale pro Parmu byl naprosto zasloužený. Gialloblu skončí tuto sezonu ve středu ligové tabulky, ještě není přesně jasné, jaké místo to bude. Nejlépe mohou svěřenci trenéra Guidolina skončit na osmém místě, k tomu ale potřebují porazit beznadějně poslední a již jasně sestupující Livorno.

Jak už bylo výše zmíněno, Livorno zakončí letošní nepovedenou sezonu zápasem v Parmě. Hrát už bude jenom o čest, neboť o jejím osudu se rozhodlo už dávno před tímto zápasem. Zatímco Parmě se minulé kolo vydařilo, tak Livorno doma opět prohrálo, tentokrát s Laziem 1:2. Livorno sice sestupuje, ale ještě nemusí skončit úplně poslední, stačí vyhrát na Parmě a doufat v porážku Sieny.

Zenoni a Paci, to jsou jediné dvě ztráty Parmy. Na druhé straně je situace mnohem horší. Chybět budou Miglionico, Rivas, Tavano, Filippini, Moro, Knezevic, Esposito, Pulzetti a konečně poslední Lucarelli.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Dellafiore, Lucarelli, Zaccardo, Antonelli - Valiani, Dzemaili, Morrone, Galloppa - Jimenez - Biabiany
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
De Lucia - Bernardini, Perticone, Galante - Raimondi, Simeoni, Mozart, Prutsch, Vitale - Bellucci - Danilevicius
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.38 - 4.30 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Sampdoria stojí v posledním kole před velkým úspěchem, protože pokud porazí Neapol, už jí nikdo nevezme účast v příštím ročníku Ligy mistrů. V případě jiného výsledku se ale bude muset ještě pořádně bát.

Blucerchiati zažívají úžasnou sezónu. Původně sice měli v plánu skočit v první desítce, ale Gigi Del Neri s týmem dokázal téměř nemožné a před posledním kole drží čtvrtou pozici. Sampdoria prohrála za poslední dva měsíce jen jednou a do zápasu s Neapolí jde s bilancí sedmi zápasů bez prohry.

Del Neri přeměnil domácí stadión v nedobytnou tvrz, a to doslova. Vždyť Sampdoria v Janově naposledy prohrála 18. ledna, jenže roku 2009! Kredit ale musí jít také k Del Nerimu předchůdci Walteru Mazzarrimu.

Pro Del Neriho to pravděpodobně bude největší zápas kariéry, když možná bude hrát také o místo v Juventusu Turín, který prý o něj má zájem. Stará Dáma totiž hledá nástupce za končícího Alberta Zaccheroniho. A vedle Del Neriho by se měl do Juve stěhovat i generální manažer Beppe Marotta.

V Sampdorii by tak mohla skončit jedna éra a příliš tomu nepomáhá ani zájem Neapole o nejlepšího střelce Giampaola Pazziniho. Partenopei sice jsou pod Mazzarrim, který nahradil Donadoniho, výteční, jenže k dokonalosti jim chybí jediné - góly.

V neděli už však Neapoli o nic nepůjde, bez ohledu na výsledek skončí na šestém místě. Stejně to ale bude nejlepší umístění za posledních 16 let.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Storari - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Poli, Guberti - Pazzini, Cassano
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Santacroce, Cannavaro, Grava - Maggio, Pazienza, Cigarini, Dossena - Zuniga, Denis, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Atalanta BC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Se sezonou se dnes bude loučit i Atalanta a Palermo. Domácím už o nic nepůjde, kdežto hosté budou doufat ve svojí výhru a klopýtnutí Sampdorie. Pokud se tak nestane, zbude na Palermo "jen" Evropská liga.

Domácí Atalanta Bergamo opouští nejvyšší italskou soutěž. O osudu tohoto celku rozhodlo minulé kolo, kdy Atalanta prohrála v Neapoli a už nemůže dohnat ztrátu na nesestupovou pozici. Muttiho svěřenci si zahrají Serii A nejdříve v sezoně 2011/2012. V posledním zápase přivítají Palermo, které nadále bojuje o Ligu mistrů.

Milionářská soutěž je ale před posledním zápasem daleko. Sicilané nejenže musí bezpodmínečně porazit Atalantu, ale zároveň musejí doufat ve ztrátu Sampdorie, neboť ta momentálně drží onu čtvrtou příčku. Palermo v minulém kole právě hrálo se Sampdorií, jenže ze zápasu vzešla remíza, a ta hraje do karet janovskému celku. Palermo navíc postihla nepříjemná zpráva, zranil se totiž její nejlepší hráč Fabrizio Miccoli a v zápase s Atalantou tak bude chybět.

Atalantě bude v posledním ligovém zápase scházet několik hráčů. Zranění jsou Barreto, Zanetti a Talamonti. Nejedná se však o jediné ztráty, suspendovaní jsou Pellegrino, Amoruso a Valdes. Podobně jsou na tom i hosté, scházet budou Miccoli, Mchedlidze, Bresciano, Simplicio, Brichetto a Migliaccio.
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Capelli, Bianco, Manfredini, Belini - Ferreira Pinto, Guarente, Padoin, Ceravolo - Doni, Tiribocchi
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti - Bertolo, Liverani, Nocerino - Pastore - Hernandez, Cavani
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.00 - 3.85 - 1.52
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (neděle 15:00)
Římské AS cestuje na půdu Chieva a nic jiného než vyhrát mu nezbývá. Tedy alespoň pokud chtějí pomýšlet na titul. Giallorossi ale musí kromě bezpodmínečné výhry v Chievu doufat ve ztrátu obhájce Interu Milán.

Chievo v minulém kole potrápilo Inter Milán, i když zápas se pro něj vůbec nevyvíjel dobře. Nerazzurri vedli už 4:1, jenže Fly Donkeys dokázali postupně snížit na 4:2 a 4:3. Veronskému celku už ale o nic nešlo a o nic jim nepůjde ani v zápase s Římem. O motivaci by ale neměli mít svěřenci Domenica Di Carla nouzi, AS Řím patří v Itálii ke špičce a hráči Chieva se budou chtít vytáhnout.

Giallorossi jsou v těžké pozici, a pokud porazí Chievo, mohou ale také nemusí slavit mistrovský titul. Hodně totiž záleží na výsledku Interu, vlastně v první řadě záleží na výsledku Interu a až potom na výsledku Říma. Ranieriho hoši by ale v této pozici vůbec nemuseli být, stačilo doma porazit Sampdorii. Jenže Blucerchiatti v Římě vyhráli, a to nejspíš bude stát hosty titul. Vše je ale stále otevřené.

Domácím se proti Římu vůbec nedaří, ve vzájemných zápasech vyhráli naposledy v roce 2003. Chievu bude chybět Bianchi, Hanine, Mandelli, Morero a Pinzi. Na straně Říma zase bude scházet Doni, Baptista a vykartovaný norský obránce John Arne Riise.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Squizzi - Sardo, Frey, Yepes, Mantovani, Jokič - Luciano, Rigoni, Marcolini - Pellissier, Granoche
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Julio Sergio - Motta, Burdisso, Juan, Cassetti - De Rossi, Pizarro, Perrotta - Menez - Vucinic, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.05 - 4.55 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Juventus FC  (sobota 20:45)
Šlágrem závěrečného kola italské soutěže bude tradiční souboj gigantů mezi AC Milán a Juventusem Turín. Utkání ale nebude mít náplň boje o Scudetto, neboť jak AC, tak i Juve zažily rozporuplné a nepovedené sezony. Na lavičce Milána se po roce loučí brazilský trenér Leonardo. Konec se předpokládá i u Alberta Zaccheroniho.

Pro většinu fanoušků je to nepříjemné stanovisko, neboť trenér Leonardo se těšil popularitě mnohých z nich. Hlavní příčinou Leonardova odchodu je nepohodnutí se s Berlusconim, tedy majitelem AC. Milánský gigant si tak bude hledat nového trenéra. Posledním zápasem nejen celé sezony, ale také trenéra Leonarda bude zápas s Juventusem Turín. Rossoneri v minulém kole opět nepotěšili, neboť prohráli v Janově s místním FC 0:1. Porážka však nakonec nemusí tolik mrzet, protože AC i tak uhájilo třetí příčku a i v příští sezoně si zahraje minimálně základní skupinu Ligy mistrů, ovšem už pod novým trenérem.

Ligu mistrů si naopak nezahraje Juventus. Tradičnímu italskému velkoklubu se letošní sezona hrubě nevyvedla a Stará dáma tak bude startovat jen v Evropské lize, a to ještě zásluhou Interu a Říma, neboť tyto dva celky hrály finále domácího poháru a protože skončí na prvních dvou místech, tak pohárové místo převzal sedmý celek - tedy Juventus. V Turíně už všichni nepochybně vyhlížejí konec zpackané sezony, na závěr si však mohou dát menší dárek v podobě výhry nad AC. Zaccheroniho svěřenci to ale budou mít na San Siru hodně obtížné.

Vzájemné zápasy italský titánů netřeba více rozebírat, snad se jen sluší upozornit, že Stará dáma má Rossoneri co vracet. Letošní první vzájemný ligový zápas v Turíně vyhráli borci z AC jednoznačně 3:0. Milánu bude chybět Beckham, Kaladze, Oddo a Flamini. Posledně jmenovaný obdržel v minulém kole červenou kartu a proto do zápasu s Juventusem nezasáhne. Rovněž na druhé straně jsou jisté absence, konkrétně chybí Chimenti, Giovinco, Sissoko a Zebina.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini - Pirlo, Ambrosini - Seedorf - Pato, Borriello, Ronaldinho
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Legrottaglie, Chiellini, Grosso - Camoranesi, Felipe Melo, Poulsen - Candreva - Iaquinta, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Kdybychom měli v Serii A hledat větší zklamání než Lazio a Udinese, asi bychom pátrali marně. Poslední kolo italské nejvyšší soutěže proti sobě postaví právě tyto dva celky a až hlavní sudí po 90 minutách pískne do píšťalky, obě strany si oddechnou - černá sezóna totiž konečně skončí.

Začněme u domácího Lazia a jen stručným výčtem toho, co všechno si museli v Římě vytrpět. Zatímco loni Biancocelesti triumfovali v Coppa Italia a vzápětí získali i superpohár, letos to šlo od desíti k pěti. Lazio neustále flirtovalo se sestupem, prakticky okamžitě vypadlo z Evropské ligy, vyměnilo trenéra, prohrálo obě římská derby...

Ale co je možná nejhorší? Fanoušci. Fanoušky Lazia bych se totiž nestyděl označit za ostudu soutěže, protože to, co předvedli v posledním zápase s Interem, nad tím se nejeden pozastaví. Na Olympijský stadion přijel Inter, obhájce titulu a Lazio se proti němu mělo vytáhnout a spravit si chuť po špatné sezóně. Jenomže Nerazzurri si dokráčeli k pohodové výhře a na konci jim dokonce aplaudovali soupeřovi fanoušci. Ptáte se proč? Vždyť Inter na čele vystřídal věčného rivala AS a to nemohli tifosi Lazia nechat bez povšimnutí. Proto soupeři tleskali. Ale řekněte, tohle se sluší?

Jediné pozitivum, které si Lazio po letošku odnáší je fakt, že se zachránilo. A nutno říct, že ještě před pár týdny to nebylo zcela jisté.

Nic lepšího nezažívalo ani Udinese. Zatímco loni nepovedenou sezónu napravilo v samém závěru a nakonec skončilo se ctí, letos to tak dobře nešlo. Hlavní rozdíl byl letos v trpělivosti prezidenta Giampaola Pozza, který to nevydržel s Pasqualem Marinem a v prosinci ho vyrazil. Jenže nový Gianni De Biasi krizi Bianconeri ještě prohloubil a v únoru se pakoval i on. A jak už to v Itálii chodí, nahradil ho jeho předchůdce Marino. Jenže to už bylo pozdě a evropské poháry byly definitivně ztraceny. Do posledního kola jde Udinese ze 12. místa s jednobodovým náskokem na patnácté Lazio.

V létě se navíc bude muset Udinese poohlížet po novém kouči, protože Marino už oznámil svůj konec. Mluví se o současném trenérovi Parmy Francescovi Guidolinovi, že by ho mohl nahradit. Také v Udinese už netrpělivě čekají, kdy bude konec hrůzostrašně sezóny.

Pozitivum bychom našli snad jen na tom, že Bianconeri mají ve svém středu suverénně nejlepšího střelce ligy. Antonio Di Natale doposud nastřílel 28 branek a před druhým Militem mám náskok sedmi gólů. Trofej pro nejlepšího střelce ligy ho tak určitě nemine.

Pro zápas na Olympijském stadionu nebudou k dispozici Meghni, Bizzarri, Matuzalem a Manfredini pro domácí a hostujícímu mužstvu nepomůže gólman Handanovič, Lukovič, Badu, Obodo, Basta, D'Agostino, Coda a Belardi.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berni - Siviglia, Biava, Dias - Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Hitzlsperger, Del Nero - Zarate, Floccari
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Romo - Ferronetti, Zapata, Domizzi, Pasquale - Sanchez, Isla, Asamoah, Pepe - Floro Flores, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.07 - 2.75 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán372310474:3479
2.AS Řím37238666:4177
3.AC Milán371910857:3967
4.UC Sampdoria371810948:4164
5.Città di Palermo371711957:4662
6.SSC Neapol371514850:4259
7.Juventus FC371671455:5355
8.Janov CFC371491457:6051
9.Parma FC3713101442:5049
10.ACF Fiorentina371381648:4547
11.AS Bari3712111447:4947
12.Udinese Calcio3711111553:5644
13.Chievo Verona371281737:4044
14.Cagliari Calcio3711101655:5743
15.SS Lazio3710131436:4243
16.Calcio Catania379151343:4542
17.Bologna FC3710111641:5441
18.Atalanta BC37982036:5135
19.AC Siena377102040:6631
20.AS Livorno37782226:5729

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (817)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele