Serie A - souhrn 34. kola

23.04.2011, 14:26, aktualizováno 23.04.2011, 22:55
Komentáře a souhrny
AC Milán zvítězilo v Brescii a na čele má již osmibodový náskok, protože Neapol neuspěla v Palermu a navíc druhé místo přenechala Interu, který si poradil s Laziem. Udinese prohrálo s Parmou a přiblížilo se mu AS Řím, ztrácí naopak Juventus po remíze s Catanií. Bari prohrálo se Sampdorií a je prvním sestupujícím ze Serie A...

Juventus FC - Calcio Catania 2:2

23.04.2011 21:00

Góly: 19. Alessandro Del Piero (pen.), 38. Alessandro Del Piero - 81. Alejandro Gómez, 90+5. Francesco Lodi

Juventus dvěma góly v závěru ztratil vyhraný domácí duel s Catanií a bere tak pouze bod za remízu 2:2. Obě branky domácích vstřelil ještě v první půli Alessandro Del Piero, deset minut před koncem však snížil Gomez a v nastavení vyrovnal Lodi.

První příležitost utkání měl v sedmé minutě domácí záložník Claudio Marchisio, jeho střelu z úhlu však gólman Andujar vytěsnil mimo tři tyče. Na první branku se tak čekalo do devatenácté minuty, to po rohovém kopu zahrál v pokutovém území rukou Spolli a kopala se penalta. K její exekuci se postavila Alessandro Del Piero a s klidem sobě vlastním poslal Andujara na druhou stranu.

Běžela osmatřicátá minuta, když se na pravé straně uvolnil Krasič, odcentroval na Del Piera a od jeho hrudě se míč odrazil do branky. Juventus vedl 2:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že by mohl o výhru přijít, zvlášť když Catania byla v útoku bezzubá. Ovšem již o minutu později o sobě hosté dali výrazně vědět, do míče se z velké vzdálenosti opřel Alejando Gomez a míč zatřásl břevnem! Dvě minuty před přestávkou to ještě zkoušel z volného přímého kopu Del Piero, Andujar však byl na místě.

Del Piero byl nezastavitelný, hned po přestávce to zkoušel pro změnu levačkou, ovšem minul. Za obranou Juventusu se pak zjevil aktivní Gomez, slabou hlavičkou však Buffona nenachytal. Gomez pálil i z těžkých pozic, jako v šestašedesáté minutě, kdy se opřel do balonu a Buffon měl hodně co dělat, aby konečky prstů vytěsnil míč ke Spollimu, ten však stál v ofsajdu.

Na druhé straně hlavičkoval Toni, ale bez tolik potřebné razance. V osmdesáté první minutě si za domácí obranu naběhl Bergessio, připravil míč před prázdnou branku Gomezovi a ten se dočkal své zasloužené branky. Bianconeri pak šli tři na jednoho, Krasič poslal do šance Pepeho, ten si však míč dlouho zpracovával a jeho rána byla zblokována.

V poslední nastavené minutě dostali hosté příležitost rozehrávky volného přímého kopu z výhodné pozice. K míči se postavil střídající Francesco Lodi a perfektní technickou ranou nedal Buffonovi šanci. Catania si bodem pomohla na patnáctou příčku tabulky Serie A, Juventus zůstává sedmý.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - AC Milán 0:1

23.04.2011 19:00

Góly: 82. Robinho

Milánské AC je zase o krok blíže k titulu. V Brescii zvítězilo 1:0 brankou Robinha, na kterou si ale příznivci hostů museli počkat až do 82. minuty.

Červeno-černým navíc hraje do karet fakt, že Neapol klopýtla a přenechala druhé místo tabulky Interu. AC tak má v čele soutěže už osmibodový náskok. Bresciu čeká velmi důležité utkání příští týden, ve kterém bude hrát se Sampdorií o bytí či nebytí v Serii A.

Už při rozcvičce se hostům zranil Gattuso a jeho místo tak narychlo zaujal Flamini. A ten se hned ve třetí minutě dostal do šance, ale jeho střela mířila pouze do boční tyče. V deváté minutě pak střílel nad břevno Robinho. Obě příležitosti svým spoluhráčům připravil Cassano.

Po čtvrthodině hry střílel nad domácí branku aktivní Cassano. Domácí poprvé zahrozili až deset minut před poločasovým hvizdem, ale Éder střílel přesně do míst, kde stál gólman Milána. Největší šanci prvního dějství spálil ve 41. minutě Cassano, který z osmi metrů netrefil hlavou branku. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Lepší vstup do druhé půle měli domácí, ale Éder nebyl ani podruhé v zápase úspěšný. Jeho střela totiž mířila nad milánskou svatyni. K zakončení se poté opět dostal hostující Cassano, ale jako poněkolikáté ve střetnutí nebyl gólově úspěšný.

Rozhodující moment tak přinesla až 82. minuta. Domácí Diamanti zahrával přímý kop a trefil břevno branky AC Milán. Odražený míč si však vzal do parády Cassano a bleskově vyrazil do protiútoku. Přihrávkou vybídl ke skórování Robinha a ten se nemýlil - 0:1. Podle sobotních výsledků se navíc může nadneseně zdát, že právě tento gól zajistil hostům Scudetto.

Diamanti zkoušel ještě v 89. minutě s výsledkem něco udělat, ale jeho přímý kop zneškodnil brankář Abbiati. Milánští si tak domů vezou zásadní tři body letošního ročníku.

Více informací k zápasu

Bologna FC - AC Cesena 0:2

23.04.2011 15:00

Góly: 48. Emanuele Giaccherini, 84. Dominique Malonga

O tom, jestli Bologna závěr sezóny skutečně vypouští, se můžeme pouze dohadovat, ale čtvrtá prohra v řadě mluví sama za sebe. Dnes Rossoblu nestačili na Cesenu, pro kterou jsou tři body za vítězství 2:0 nesmírně důležité. Boj o záchranu bude ještě velký.

První poločas na Stadio Dall'Ara příliš vzrušení nepřinesl. Dalekonosný pokus Mudingayiho se nedostal ani k brance, Meggioriniho výzvu zase nezužitkoval Di Vaio. Vášně vzplanuly poté, co Mudingayi odmítl přestat hrát, když na zemi ležel Lauro. V závěru úvodní pětačtyřicetiminutovky ještě zahrozil Meggiorini, jeho trestný kop olízl brankovou konstrukci.

Po změně stran však okamžitě udeřila Cesena. Až na třetí pokus byl Viviano překonán. Jimeneze domácí brankář zastavil, stejně tak následný pokus Giaccheriniho, ale na ten třetí už neměl, to už mohl Giaccherini slavit. Sedm minut před koncem si pak naběhl na Casertův pas Malonga, uklidil míč do sítě a rozhodl a velice důležité výhře pro Cavallucci Marini.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 1:2

23.04.2011 15:00

Góly: 46. Andrea Cossu - 45. Alessio Cerci, 50. Alessio Cerci

Fiorentina veze poměrně překvapivé body ze Sardinie. Vítězství Violy je stejně nečekané jako hned dvojitý zásah Alessia Cerciho, který zajistil těsnou výhru 2:1. Fiorentina dokázala Stadio Sant'Elia dobýt teprve potřetí z 32 pokusů.

Úvod duelu ozdobilo Gilardinovo volání po penaltě za Astoriho držení za dres, ale neuspěl. Stejně si vedl se svou střelou Montolivo. Jen půlhodiny zvládl odehrát Marco Donadel, pak se zraněním odkulhal a na hřiště naskočil D'Agostino. Na první gól museli diváci čekat až do samého závěru prvního dějství. Z vnitřku šestnáctky se přesně trefil levačkou Cerci.

Vedení Fiorentiny trvalo jen o přestávce. Třicet sekund po změně stran totiž Andrea Cossu srovnal. Přihrávku Acquafrescy totiž vzal levačkou z halfvoleje a parádní ranou nedal šanci Boručovi. Cossu to zkoušel vzápětí znovu, ale tentokrát už polský gólman uspěl.

Ani tento stav ale netrval dlouho. V 50. minutě překvapil Cerci, když dal už svůj druhý gól, ačkoliv se dosud trefil v lize jen jednou. Tentokrát stál hostující útočník ve správný čas na správném místě, když dorážel Behramiho vyraženou střelu. V závěru dokonce mohl Cerci zkompletovat hattrick, ale Agazziho mu takovou radost nepovolil.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SS Lazio 2:1

23.04.2011 15:00

Góly: 40. Wesley Sneijder, 53. Samuel Eto'o - 24. Mauro Zárate (pen.)

Ačkoliv to Inter neměl vůbec jednoduché, dokázal klíčovou bitvu závěru sezóny vyhrát a posunul se na druhou místo. To jednak díky těsné výhře nad Laziem a také ztrátě Neapole, ta prohrála v Palermu. Nerazzurri museli nepříznivě se vyvíjející duel otáčet bez vyloučeného Julia Cesara, ale nakonec to zvládli.

Zápas začal výborně pro hosty. Ve 21. minutě podklouzl Ranocchia a sám na bránu šel Zarate. Julio Cesar proti němu vyběhl a seslal ho nešetrným zákrokem k zemi. Za to dostal červenou kartu a navíc byla proti Interu nařízena penalta. Do branky musel rychle místo staženého Milita Castellazzi, který si se Zarateho penaltou neporadil, ačkoliv nebyl daleko od lapení.

S vlastní první šancí přišel Inter až ve 27. minutě. Musela musel likvidovat nepříjemný projektil Sneijdera, který kvůli oslabení hrál zleva. Zarate na druhé straně znovu obešel Ranocchiu a na bližší tyči musel zasahovat Castellazzi. Pět minut před přestávkou přišel čas Wesleyho Sneijdera. Nizozemský záložník opět předvedl svou vytříbenou kopací techniku a střelou z trestného kopu nedal Muslerovi šanci, v poločase byl stav vyrovnaný 1:1. Ještě před poločasovým hvizdem zamrazilo domácím, protože se zdravotními problémy se potýkal náhradní gólman Castellazzi, ale nakonec to rozběhal.

Krátce po změně stran musel střídat Stankovič, nahradil ho Mariga. Po Eto'ově asistenci pro změnu hrozil Sneijder. Inter dokázal i v desíti soupeře tlačit a v 53. minutě slavil další gól. Biava uklouzl, nedokázal zastavit Zanettiho, který poslal míč Eto'ovi a Kamerunec obešel Musleru a zakončil do prázdné brány.

Až pak konečně začalo útočit také Lazio. Od Maicona se odpoutal stoper Dias, pálil ovšem do boční sítě. Ofenzivní snahy Biancocelesti překazil v 66. minutě Mauri, který se podobně jako v první půli Cesar poroučel do sprch. Červenou kartu dostal za faul na Nagatoma. Čtvrthodiny před koncem nicméně měl obrovskou šanci na vyrovnání střídající Libor Kozák, ale nastřelil břevno. Inter nakonec těsné vedení v desíti ubránil a poskočil na druhé místo. Lazio si naopak zkomplikovalo boj o Ligu mistrů, ačkoliv má štěstí, že ztratilo také Udinese.

Více informací k zápasu

Janov CFC - US Lecce 4:2

23.04.2011 15:00

Góly: 10. Antonio Floro Flores, 42. Rodrigo Palacio, 54. Rodrigo Palacio, 62. Antonio Floro Flores - 3. David Di Michele, 30. David Di Michele

Janov dnes svým fanouškům připomněl minulé sezóny a po šestigólové přestřelce se raduje z výhry 4:2, s prázdnou odjíždí Lecce, které musí v závěru zabojovat o udržení. Po dvou gólech dali Di Michele a na domácí straně Floro Flores s Palaciem.

Lecce sice na Marassi vyhrálo jen jednou, v roce 1998, ale dnes začalo dobře. Už ve třetí minutě zatočil levačkou parádní střelu do horního rohu Di Michele a Eduardo byl bez šance. Výstavní zakončení otevřelo zábavné odpoledne v Janově. Grifové totiž na tah soupeře okamžitě zareagovali, Floro Flores utekl obraně a překonal Rosatiho.

Salentini se nicméně nevzdali a po půlhodině si vzali vedení zpět. Byl to znovu Di Michele, kdo úřadoval. Tentokrát na zadní tyči doklepával po závaru z rohového kopu. Odpověď Janova teď na sebe nechala čekat o něco déle, ale stihla to ještě do poločasu. Ve 42. minutě zahájil akci Palacio, vyměnil si míč se spoluhráči a nakonec byl i na závěru celého tažení a vyrovnal.

Po změně stran potvrdil Palacio střeleckou formu a hlavičkou po rohu posunul Janov poprvé v zápase do vedení. Když pak deset minut na to, v 63. minutě, přidal čtvrtý zásah Floro Flores, kterému asistoval Criscito, bylo hotovo. Di Michele se sice odmítl vzdát, ale veškeré jeho pokusy už Eduardo vychytal.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - SSC Neapol 2:1

23.04.2011 15:00

Góly: 38. Federico Balzaretti, 45. Cesare Bovo - 2. Edinson Cavani (pen.)

Pokud někdo řadil Neapol jako adepta na titul, může si jí po dnešku z této listiny odškrtnout. Partenopei totiž nezvládli poslední dva klíčové duely s Udinese a Palermem, oba prohráli a přišli o druhé místo. Nestačila ani rychlá branka Cavaniho.

Hosté byli v Palermu bez důležitých hráčů základní sestavy - kvůli kartám chyběli Lavezzi a kapitán Cannavaro. Vrátil se alespoň Cavani, který nastoupil proti svému bývalému zaměstnavateli. A začal skvěle. Mattia Cassani stihl ještě v první minutě faulovat v pokutovém území právě Cavaniho, který sám pokutový kop proměnil a poslal Neapol do důležitého vedení.

Cavani se pak ještě několikrát snažil přidat druhý zásah, ale buď zařízení netrefil, nebo dobře zasáhl Sirigu. Na druhé straně mohl skórovat Bovo, ale zblízka přestřelil. Druhý gól nakonec přišel ve 38. minutě. Cassaniho dlouhý centr našel Balzarettiho, který zcela nebráněn nádherným volejem překonal De Sanctise. Jako čertík z krabičky pak po zákroku Pazienzy na Bacinovič skákal u lajny kouč domácích Delio Rossi, kterému se nelíbilo, že Pazienza unikl druhému žlutému trestu. Palermský trenér byl natolik rozzuřený, že si to šel vyříkat na hřiště s hlavním rozhodčím a byl vykázán.

Atmosféra před poločasem houstla, což potvrdila i závěrečná akce. Pastore našel patičkou Migliaccia a ten byl v šestnáctce faulován. Nocerino sice ještě akci gólem zakončil, ale ten sudí neuznal, když předtím odpískal penaltu. Tu nicméně proměnil Bovo a poslal Palermo do vedení.

Hned po změně stran mohli Rosanero náskok navýšit, Balzaretti trefil břevno. Neapol věděla, že musí dát gól, ale proti Hamšíkovi vyběhl Sirigu a poradil si také s Cavanim. Tři body mohlo naopak pojistit Palermo, jenomže Pastore trefil pouze boční síť. Neuspěl ani Abel Hernandez, kterému stačilo překonat De Sanctise, a tak naděje Neapole do posledních minut žily, ale když výtečně proti Mascarovi a Garganovi zakročil Sirigu, mohli se radovat domácí.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Parma FC 0:2

23.04.2011 15:00

Góly: 13. Amauri, 90. Amauri

Udinese sice minulý týden porazilo Neapol, jenže dnes, když mělo výhru potvrdit, vyhořelo. Bianconeri na domácí půdě podlehli Parmě a mají štěstí, že prohrálo i Lazio. Ztráta na pozice zajišťující Ligu mistrů tak je nadále jednobodová. Vítězstvím Gialloblu zajistil výtečný Amauri.

V domácí brance se objevil Emanuele Belardi, protože jednička Handanovič byla v trestu. Do základní sestavy se vrátil také Alexis Sanchez, jeho parťák Di Natale byl schopen začít jen na lavičce.

Ačkoliv byla Parma outsiderem, soupeře se vůbec nezalekla a začala agresivně. Útok hostů opět vedl Giovinco, který nabral velkou formu, ve 12. minutě centrem našel Amauriho a ten skóroval. Gól jde na vrub Belardimu, před kterým míč skočil a přeskočil ho. Parma vedla na Stadio Friuli, kde nevyhrála deset let.

Ve 20. minutě se situace pro Udinese ještě zhoršila. Gokhan Inler nejprve dostal žlutou kartu za faul na Giovinca a byl tak rozzloben, že šel vehementně protestovat k sudímu, a když se s ním pustil čelo na čelo do křížku, musel dostat červenou kartu.

Oslabené Udinese do druhé půle vyslalo na hřiště Abdiho a po dalších 13 minutách také Di Nataleho, ale nebylo to nic platné, ačkoliv Bianconeri tlačili. Sanchez se dožadoval penalty, ale místo toho dostal jen žlutou kartu za filmování. Pak Sanchez kopal standardku, hlavičkujícího Islu vychytal Mirante. Další výtečnou příležitost měl Abdi, ten svojí hlavičkou Miranteho dokonce překonal, ale na čáře překazil radost domácím Paletta.

Naopak na 2:0 z pohledu Parmy mohl zvýšit Amauri, ale Belardi předvedl dobrý reflex. Nicméně to nebylo domácím nic platné, protože v nastaveném čase opět úřadoval brazilský útočník a svým druhým gólem v zápase pojistil pro Gialloblu tři body.

Více informací k zápasu

AS Bari - UC Sampdoria 0:1

23.04.2011 15:00

Góly: 59. Nicola Pozzi (pen.)

Jeden z nejdůležitějších zápasů dne se hrál na Stadio San Nicola. Velká sestupová bitva nakonec vyústila v potvrzení pádu Bari a udrželo naději pro Sampdorii, která se bude v posledních zápasech snažit sestup odvrátit. Galletti už ani matematickou šanci nemají.

Sampdoria s bojem o záchranu na začátku sezóny určitě nepočítala, jenže poté, co v lednu prodala hvězdný útok Cassano, Pazzini, se její hra naprosto rozpadla a když sesbíráte ze 42 možných bodů pouhých pět, nemůžete pomýšlet na úspěch. Dnešní duel byl pro Sampdorii rozhodující, Bari už stejně mělo jen teoretickou naději.

Přitom Blucerchiati naposledy na San Nicola vyhráli v roce 1998, takže vyhlídky nebyly úplně pozitivní. Jako první hrozil ze standardní situace Parisi, na druhé straně likvidoval Gillet pokus Pozziho. Nepříjemný pokus Husekleppa směřující na vzdálenější tyč musel vyrážet Curci, podobně se předvedl také Gillet opět proti Pozzimu.

Pozzi byl hlavní hrozbou hostů, jeho skvělý volej mířil jen pár centimetrů nad břevno. Laczko se pak sice trefil, ale byl při zakončení v ofsajdu. Sampdorii pak mohl znenadání uklidnit Andrea Poli, který se v krátkém sledu ocitl ve dvou velkých příležitostech. Nejprve levačkou orazítkoval břevno, když na něj míč vytáhl Gillet, a pak byl ve vápně faulován Husekleppem a vybojoval penaltu. V rozhodujícím momentě nezklamal Pozzi a rozjásal janovské fanoušky.

Vyhráno ale ještě Dorie neměla. Andrea Masiella však naštěstí pro hosty pohrdl velkou šancí po Parisiho trestném kopu. Svou šanci neproměnil ani Gergely Rudolf. Vítězství nakonec v závěru zkalil Poli, který na lavičce za protesty dostal červenou kartu.

Více informací k zápasu

AS Řím - Chievo Verona 1:0

23.04.2011 12:30

Góly: 4. Simone Perrotta

Naděje týmu z věčného města na Ligu mistrů stále žije. Fotbalisté AS Řím totiž dokázali porazit Chievo a čtvrtou příčku v tabulce mají stále na dosah. O osudu utkání rozhodl už ve čtvrté minutě Perrotta.

Domácí si nemohli přát lepší start do zápasu. Už ve čtvrté minutě našel Di Rossi v pokutovém území Perrottu, který přízemní střelou překonal gólmana hostů Sorrentina - 0:1. Římané mohli vzápětí přidat i druhou branku, ale Vučinić z pěti metrů netrefil branku Chieva. Brankář hostů pak musel zasahovat i proti Vučinićově dalekonosné střele.

Vučinić zřejmě v sobotu neměl svůj den, protože ve 20. minutě opět zahodil dobrou šanci po vybídnutí Tottiho. Zbytek poločasu poté žádnou vážnější příležitost ke skórování nenabídl.

Chievo začalo v druhém dějství hrát aktivněji a v 53. minutě se dokonce mohlo dočkat vyrovnání. Uribe, který byl na hřišti jako střídající hráč pouhých pár minut, se objevil sám před brankou Říma, ale balón poslal mimo tři tyče.

Aktivní Vučinić se snažil napravit zaváhání z první půle po hodině hry, ale jeho projektil zneškodnil strážce svatyně hostů. Dvacet minut před koncem zápasu střílel nebezpečně domácí Totti, jeho pokus se však zastavil na horní tyči branky Chieva.

Domácí sice utkání dotáhli do vítězného konce, ale v průběhu utkání zahodili několik dobrých příležitostí a výsledek tak nebyl jistý do poslední chvíle. Hosté po dnešní prohře stále zůstávají vzdáleni jen pár bodů od sestupového pásma.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán34228460:2374
2.Inter Milán34206860:3866
3.SSC Neapol34205954:3465
4.SS Lazio341861046:3260
5.Udinese Calcio341851159:3759
6.AS Řím341681052:4756
7.Juventus FC341411952:4253
8.Città di Palermo341551452:5550
9.ACF Fiorentina3411131040:3646
10.Janov CFC341291338:3945
11.Cagliari Calcio341281442:4244
12.Bologna FC3411101334:4640
13.Chievo Verona349121332:3539
14.Parma FC349111434:4538
15.AC Cesena349101532:4537
16.Calcio Catania349101533:4737
17.UC Sampdoria348111527:3935
18.US Lecce34981740:6035
19.Brescia Calcio34791828:4430
20.AS Bari34492120:4921
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (433)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Strašná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sice ten zápas neviděl, ale podle výsledku si myslím že to Řím jen ukopal, jestli se pletu tak mě opravte.

Reagovat
smazaný uživatel

strely 21:1......na branu 11:1

Reagovat
smazaný uživatel

sem ted četl že Vučinič zahodil znova tutovku. Už mi ho je líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len jednu A že 20 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

AS doplatil na nepremenené šance.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ted to čtu omlouvám se, znova Vučinič zahodil tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš byl neskutečně impotentní v zakončování šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to skončit klidně 5:0, kdyby nebyli Římané tak neschopní. Ale pravda, že Sorrentino zachytal slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, škoda že Chievo nedalo gol. Asi by to pak Římany mnohem víc naštvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio a Palermo dnes vyhrají a my si večer poradíme s Brescii. Titul bude náš!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Asistence Giovinco

Reagovat
M11

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

preco im to nemohlo takto padat aj unas....

Reagovat
One-Real

Cavani

Reagovat
Tigerinho

Inler

Reagovat
smazaný uživatel

Za co ji dostal?

Reagovat
Tigerinho

netušim... těsně před tim mi to spadlo a už mi ten přenos nenaběh...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, nevadí, díky za odpověď.

Reagovat
REPLIKATOR

dement, mám po tiketu

Reagovat
Francesco Totti AS

měl jsme za to že se hraje až zitra ale stejně bych to neviděl i tak..

podle toho co čtu jsme mohli vyhrát klidně víc...je to škoda ale důležité jsou 3 body...GRAZIE ROMA!

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

deja-vu

Reagovat
Francesco Totti AS

Parma Inter ( )ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol ide na titul s kapitanom Hamsikom

Reagovat
Yanek

Tak co kluci Neapolští, pořád máte na titul?

Reagovat
One-Real

Já myslim že tady žádnej fanda Neapole o titulu nemluvil, já jsem reálně mluvil o LM, ale o titulu ani náhodou.

Reagovat
Yanek

Narážím na výkřiky hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Za vše můžou jejich manželky!

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Francesco Totti AS

Neapoli a Udine nějak dochází dech

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výkon jako celek se mi hodně líbil, tenkrát všichni hráli naplno, snad Leovi došlo, že Mariga je lepší než Kharja (alespoň co se obranné fáze týče). Nagatomo předvedl snad nejlepší výkon co jsem ho viděl, dozadu to nebylo 100%, ale dopředu super. Bez Eto´a bychom byli nahraní, Wesley až na ten přímák se mi extra nelíbil. Štěstí tam samozřejmě bylo, ale to je potřeba snad vždy.

Forza Inter!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Cesena taky paráda, snad to zvládnou a udrží se.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas so všetkým, čo ku kvalitnému duelu treba: penalta, červené karty, nervy, brutálne zákroky, emócie, obrat, standovations pre Inter, úplne vypískanie rozhodcu, plno brejkov, brvno, gól z priameho kopu, Nagatomo, ktorý burcoval fanúšikov atď....FORZA INTER!!! Najlepší hráč-Etoo, Najhorší-Ranocchia.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Interisti, jak je to s Tevezem? Argentinskej tisk psal, že už je to prakticky hotovka.

Reagovat
Tomanatura

Není, ale prý je to fakt v jednání. Argentinský tisk zprávy ze světa nemá tak ověřené, ovšem o informacích z domova mají prakticky vždycky pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chcu stejně do Barcy . Boca legend

Reagovat
FC Porto FC

NEeee Lazio a Udinese

Reagovat
Al Capone

to jenom nahrává do karet AC

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne AS .. k tomuto zapasu neni potreba komentar , videl sem sice jen prvni polocas ale Rimani si celkem v pohode zahrali . Ty pohary budou snad nakonec z ligy , Coppa naz. je past

Reagovat
Dejwa

Tak jsem došel z hokeja, fakt paráda někdo inteligentní kdo by mi popsal zápas Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

taktez :) proto jen ten polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si souhrn nahoře. Od toho je. Nebo když tak moje krátké hodnocení, čekal jsem obsáhlé Jajinkovo, ale zatím nic.

Reagovat
Dejwa

Tak neviděl jsem nikde popsi jednotlivců, kdo zklamal atd

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, ve zkratce bych to asi napsal takto: (měl jsem občas výpadky přenosů - bylo jich více, a stejně to blblo - takže se možná někde seknu)

Julio dostal přísnou červenou po 23 minutách (nebo kolik to bylo), takže moc nejde hodnotit. Castellazzi celkem těsně nechytil penaltu, pak měl párkrát i štěstí, ale nedostal jinak gól, takže dobré.

Nagatomo - pro mě nejlepší výkon v jeho podání, létal tam šíleně, má opravdu obrovský fyzický fond, v bránění ale občas chyboval

Ranocchia - udělal chybu před penaltou, nic moc výkon, ale popravdě moc jsem ho nesledoval

Lúcio - líbil se mi, je neuvěřitelně obětavý, nevypustil snad nic a i za stavu 2:1 šel třeba do protiútoku, a pak mašíroval zase zpátky

Maicon - dopředu se snažil, posílal centry, když tak ho zaskočil Javier (klasicky), ale jednou neuvěřitelně zaspal a mohl to být gól

Cambiasso - klasický výkon, odebíral míče, ale opět moc jsem ho nesledoval, pár klíčových skluzů

Stankovic - střídal, jinak se opět snažil tlačit dopředu, střílel, ale tentokrát asi slabší výkon než v posledních dvou zápasech, kdy byl skvělý

Zanetti - líbil se mi po všech směrech, hrál dobře dopředu i dozadu, prostě nestárne

Sneijder - až na excelentní přímák se mi moc nelíbil, když měl střílet, nestřílel, když neměl, střílel

Milito - po červené střídán, jinak nic nepředvedl (ale nestihl jsem úplný začátek utkání), ani neměl moc času no

Eto´o - famózní zápas, nejprve z levé strany, poté jako hrot, navíc dal gól, skvělý pohyb, bojovnost, hodně se mi líbil (mohl přidat i další gól, ale třeba v jedné dobré pozici mu Obi nepřihrál atd.)

Střídající (vyjma Castellazziho)

Mariga - střídal Stankoviče, který vypadal jako zraněný, dozadu hrál dobře, dopředu už to tak slavné nebylo, útočili v závěru utkání ve třech (plus občas Maicon a Nagatomo) - Obi, Mariga a Eto´o

Obi - vlétl tam, měl jednu pěknou střelu (ale podle mě mohl přihrát Eťákovi), jinak neměl moc času předvést se.

Celkově po tom, co jsem chytil přenos, tak to byla vyrovnaná hra, pak Júlio červená, gól z penalty, poté se Lazio celkem zatáhlo a Inter dal tedy gól z přímáku, poté z protiútoku Eto´o (po Zanettiho přihrávce tuším), pak dal Kozák břevno a dost se bránilo, ale protiútoky nebyly úplně tak marné jako proti Romě, ale chtělo by to zlepšit.

Asi tak, takhle jsem to viděl (z toho neplynulého přenosu). Snad bude stačit.

Reagovat
Dejwa

Dik

Jinak Cuchu hrál tak jak v Coppě klasickýho DZ a Ranocchia kiksoval nebo to šlo? Dal Maicon aspon 4 pořádný centry a byl Sneijder nějak platnej kromě přímáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to tak přišlo, že Cambiasso hrál DM, alespoň v druhé půli, a hrál opravdu dobře. Jak jsem napsal, Ranocchiu jsem moc nesledoval, ale jestli se nepletu, tak po jeho chybě se stala penalta, jinak výraznější byl určitě Lúcio, vybojoval hodně míčů. Co si vzpomínám, tak Maiconovy centry jsem viděl dva (ale určitě jich bylo více) a jeden byl dobrý a druhý ne; u Wízlyho jsem psal už při tom hodnocení, že kromě opravdu pěkného přímáku místo toho, když měl střílet, tak přihrával, a když přihrát, tak střílel vedle, ale určitě se zase snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze,jajinek 2

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem o to požádán, jinak bych to neudělal, příště se podívej, v jakém je to kontextu a možná Ti to i dojde.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

neplac

Reagovat
Ragazzo d'oro

Když už jsme u toho, co je špatného na tom, že se někdo kdo tomu rozumí rozepíše?

Reagovat
Yanek

BRESCIA: Arcari, Zambelli, Zebina, Bega, Berardi, Vass, Zanetti, Hetemaj, Diamanti, Eder, Carracciolo.

MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Robinho.

Bojim se zálohy, bojim, znovu a opět!

Reagovat
Shevchenko

No ty se bojíš furt, takže v pohodě.

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

Kdepak, jenom zálohy Bommel - Gattuso proti outsiderům.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak díky Yanku, že ses dneska díval na Inter.

Reagovat
Yanek

UŽ TO NIKDY NEZAPNU!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je sranda videt dva brousice vedle sebe , jen souperum se to asi moc nelibi

Reagovat
Shevchenko

Nevíte někdo v jakých časech se bude hrát příští kolo?

Reagovat
Dejwa

sakra Inter na čarodky, zas to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ti když tak zase napíšu co a jak.

Reagovat
Shevchenko

Super časy

Reagovat
smazaný uživatel

Titulek v bleskovkách: Coutinhovi hrozí rok vězení Celkem jsem se lekl...

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
Yanek

Brescia dobrý betonek...

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že je jen otázkou času, kdy dá Milán gól.

Reagovat
lnterista

mam cernej puntik

Reagovat
Pinturicchio

Kaňku přes půl stránky

Reagovat
lnterista

nestihacka proste vubec(moc se omlouvam)...fantu nevim jak bude disciplinarka resit ale hlavne ze milacci vyhrali

Reagovat
Pinturicchio

V pohodě, může se stát. Prostě to nahoď a hotovson.

Reagovat
lnterista

podle pravdepodobnych sestav...a kazdy asi vi co davam ze akorat dnes bych dal do branky Castellazziho

Reagovat
Pinturicchio

Budiž.

Reagovat
lnterista

ne dal jsem Cesara...a sestava je cestna

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Stejně zase dostanu kotel tak jako tak.

Reagovat
lnterista

jedinej kdo me drzi nad vodou

Reagovat
lnterista

ted koukam ze dal Di Michele dva goly...tak ja tam dam Di Nataleho

Reagovat
Pinturicchio

Záleží na Tobě ( mně to bylo docela jedno právě proto, že sem hrál s Tebou ... takže sem podobný výsledek trochu očekával )

Reagovat
lnterista

je tam Antonio...nastoupil aspon?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, nastoupil, od 58'.

Reagovat
lnterista

tak aspon tak

Reagovat
panca

dal bych ti odpocet 3 bodu v konecne tabulce

Reagovat
lnterista

klidne...i tak jsem smutnej

Reagovat
Pinturicchio

A tak on se Ti ten Di Michele bude počítat tak jako tak, Pazzini nenastoupil.

Reagovat
lnterista

tak je to asi osud

Reagovat
Yanek

Zdá se mi, že borci přišli a ono se to vyhraje samo...zatim výklus

Reagovat
lnterista

Amauri si to nejak dava

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ho tam svlíkl

Reagovat
smazaný uživatel

bych se pochcal, kdyby Prince zasunul a dostal žlutou za sundanej dres

Reagovat
smazaný uživatel

takový přáteláček na půl plynu..., borci asi berou tu družbu doslovně . určitě se není kam hnát, ale byla by děsná škoda tady nevyhrát, takže doufám, že na to půjdem agresivněji...

FORZA MILAN !

Reagovat
panca

brescia je v obrane hodne sĺaba... jen to chce vyssi nasazeni. Gol nam snad nedaj

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tlepšit koncovku a a góly musí přijít. V Pokutovém území Brescie je strašně moc volného prostoru, to by byl opravdu hřích nevyužít. Nejlepší hráč je pro mě zatím MvB. On je prostě výborný.

Škoda toho, že ten Prince nedal gól. TO by byla velká paráda

Reagovat
Yanek

Málo využíváme pravou stranu, Zambro tam lítá a Abate se drží vzadu, nevim proč. Záloha jakž takž v poho, ale v průběhu druhé půlky bych tam dal Urbyho, potřebujem to zrychlit a hlavně dát co nejdřív gól, protože pak to bude trápení. Brescia betonuje a prasí co to jen jde, a ten Eder mi nahání hrůzu. V útoku vyloženě chybí ÚTOČNÍK, Cassa s Robinhem se snaží, ale něco tomu chybí.

Reagovat
Yanek

tempem mi to připomíná přátelák proti Al Ahli nebo komu na soustředění v Emirátech.

Reagovat
Shevchenko

Hoďte mi pls nějaký dobrý link, já jsem musel první poločas přetrpět.

Reagovat
smazaný uživatel

já to samý, dneska sou ty přenosy hrozný

Reagovat
Yanek

http://atdhenet.tv/36810/watch-brescia-vs-ac-mila%20n

Ne jen dneska, já to pozoruju už asi třetí zápas.

Reagovat
Shevchenko

Díky.

Reagovat
lnterista

100. Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je to naše. Jsem v hrůze zase čekal, že to vezme Pinturicchio.

Reagovat
lnterista

taky jsem cekal ze me nekdo preskoci...pred odeslanim mi spadl hlodavec

Reagovat
Dejwa

Reagovat
panca

to je vuuuul

Reagovat
lnterista

Binho?

Reagovat
panca

cassano dve hlavicky z malyho vapna a 2 krat to posle do nikam. A te zabrzdi nadejnej protiutok

Reagovat
lnterista

remiz vam bohate staci

Reagovat
panca

to mozna jo, ale neda se na to divat. Nuda

Reagovat
lnterista

tak si dej Wozniackou

Reagovat
panca

ma pekny triko

Reagovat
lnterista

cela pekna

Reagovat
panca

jen telo...

Reagovat
lnterista

oblicej neni takova hitparada to je pravda ale nejhezci jednicka co si pamatuji

Reagovat
panca

to jo vsechny strasny. Jedine Maria

Reagovat
lnterista

zase telo nic moc

Reagovat
panca

pro me akorat

Reagovat
lnterista

ty nemas rad nadra?

Reagovat
panca

mam, ale ji bych je odpústil a po kariere by si je nechala udelat

Reagovat
Yanek

Klasika.

Reagovat
panca

to je nasazeni na

Reagovat
smazaný uživatel

Taková blamáž

Reagovat
Yanek

Reagovat
panca

rychle pirlo in, seedorf se druhyho polocasu nezucastnil

Reagovat
Ragazzo d'oro

Urby za Prince?

Reagovat
Yanek

Ten Cassano mě tak neskutečně sere...žolík, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec se mi to nelíbí..., první poločas beru, ale druhý fakt ne

Reagovat
Yanek

Brescia sou obyčejné prasata, ubetonované. Humus ta jejich hra. A naše taky.

Reagovat
panca

proc prasata?

Reagovat
Yanek

milion faulů, hlavně na Boatenga, s úmyslem. Zejména v první půli.

Reagovat
panca

uplne v normalu. Hraji defenzivne, nic zakernyho naproti slapaku bommela

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Ragazzo d'oro

DO háje proberte se už!! Brescie nás přeci nemůže zatlačit...

Reagovat
Yanek

co je moc, to je moc...

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva je...

Reagovat
Yanek

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

Brescia zapomněla, že hraje proti AC. A já už myslel, že to ten ušatej brazilskej nedá.

Beretta do hry!!!

Reagovat
GEGE

ROBINHOOOOOOOOOOOOOO OLEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak Diamanti ztratil balón tak jsem tušil že dáme gól

Teď to hlavně udržet !

Reagovat
Yanek

Ambro

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dost mi zatrnulo, když byl zrovna ON sám na brankáře. Ale zhostil se toho výborně

Reagovat
Yanek

Kde bysme byli bez Abbiatiho do prdele!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Abbi

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

CHRISTIAN ABBIATI !!! ty vole on už nemusí nikomu nic dokazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou přesně ty momenty, proč je jedničkou on...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

Je neskutečnej.

Reagovat
Shevchenko

Odejdu od přenosu a pak zapomenu že se hraje.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Famózní Abiatti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doufám že se Brescia udrží v SA nehrajou špatně

Reagovat
lnterista

vyhraje Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
panca

ja nalozim na prvni gol juve

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden titul ? pokud Inter zavaha je to naše !

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl děsný zápas, ale dokázaly jsme vyhrát což je nejdůležitější. Brescia hrála dobře, ale neproměnila šance. Bez Abbiatiho bychom nevyhráli!

Reagovat
panca

dík bihno dnes prevzal stafetu cassano jinak druhej polocas hnus velebnosti jedinej se mi libil bommel. Jen skoda, ze si nemuze v kazdym zapase odpustit 1-2 zakerny fauly

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jaký měl posledni dobou zákerny fauly?

Reagovat
panca

pokazdy do nekoho zajede, slapne nebo neco podobnyho. Nic velky´ho, ale dotycnyho to musi pekne bolet

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto ho nemám rád, nevadí mi hráči, kteří hrají do těla, ale takoví, kteří třeba i mimo záběry kamer někoho okopnou apod. A úplně nejhorší jsou Ti, kteří se pak při faulu na ně (nebo i nefaulu) složí k zemi a brečí, jak jim bylo strašně ublíženo.

Reagovat
lnterista

Marcoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou i výjimky.

Reagovat
lnterista

kdyby nehral v Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomenu na jeho střídání proti Chelsea.

Ale upřímně, Thiago Motta mi přijde dost podobný v tomto.

Reagovat
lnterista

Matrix to dovedl do dokonalosti

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
lnterista

kdyby nehral v Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

OMG Co to zase moje Lazio dneska vyvádělo

Reagovat
Yanek

Měli sme štěstí, a ne málo. Byl to špatnej výkon a jenom Abbiatimu můžeme děkovat za to, že máme tři body. Vůbec sem nepochopil Cassana, on opravdu nemá asi na víc, než lavičku. Dneska mě strašně zklamal, možná mu víc svědčí CAM, nevim. Robinho si to ke konci dost odběhal, sem rád, že konečně dal z tutovky gól, fakt už by mi jeblo, kdyby to nedal. Boateng hrál nejhorší zápas za AC, pomalu mu nevyšlo skoro nic, doufám, že si to vybral na dost dlouho. Van Bommel kraloval hlavně v první půli, pak se vykartoval, tak musel opatrněji. Proti Bologni nebude, ale vrací se Ambro. Obrana jakž takž, Eder to větral hodně a ani božský Thiago ho 2x nezastavil. Abbiati je nejlepší golman tohoto ročníku Serie A, kolik on nám už zachránil bodů.

Hodně mi to připomínalo Catanii, Brescia moc sympaticky nehrála, ale co udělali při tom golu. Netuším, kam se jim poděla obrana.

Proti Bologni bych to viděl na Pirla a Ambra, snad to stihne Pato a Inzaghi. Škoda, že nedostal šanci Beretta, přál sem mu to. Už sme fakt blízko, tak to hlavně neposrat.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny nervak ale nakoniec sme to ukopali 3 body su nase to je hlavne vykon nebol najlepsi ale ako pisem 3 body FORZA MILAN!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 8 bodů už prostě nemůžem pustit, nechci předbíhat ale titul je náš. Konečně.

Jinak dneska to byl jeden z nejhorších výkonů sezony, ne-li ten uplně nejhorší, ale vyhráli sme a to je samozřejmě hlavní. Díky Abbiatimu

Reagovat
smazaný uživatel

takhle se potit u Brescie..., bez Ibry půl bídy, ale ještě navíc bez Pata, to už je asi vážně moc, hlavně venku. druhý poločas jsem trpěl, ale ZLATÉ 3 body..., takové zápasy holt občas musí přijít, o to víc si pak člověk zařve. je to těžké hrát bez středu v útoku, tentokrát už se to vážně projevilo, týmu to stěžuje práci, i když si myslím, že v první polovině druhé půle ze sebe někteří určitě mohli dostat víc..., pak už se zase dřelo, o tom žádná. Abbiati je fenomén, dnes muž zápasu, s ohledem na celou sezonu jeden z nejdůležitějších hráčů týmu..., nevypadne mu jedinej centr, v klíčových chvílích podrží, celou tu dobu s výrazem "co asi večer dávaj v telce ?". když se příliš nedostává ke hře nohou, je to prostě paráda. tuhle sezonu nám celkem padaj mýty..., na San Paolu jsme vyhráli, z další upocené remízy s Brescií jsme udělali 3 body, Robson proměnil samostatný nájezd..., hezky. 4 zápasy, 8 bodů náskok..., při troše štěstí můžem slavit příští víkend doma a na přípravu máme celej týden, takže si pro to pojďme ty woe.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Ragazzo d'oro

Naprostý souhlas.

Abiatti nás je skvělý celou sezónu. Narozdíl od Amelíi přidává k obvyklému výkonu i to něco navíc, jako dnes proti Diamantimu. Ale bohužel se stejně pořád najdou lide, kteří budou jeho kvality snižovat.

Reagovat
Yanek

Jestli tím narážíš na mě, tak já pouze chtěl, aby sme se začali připravovat na nahrazení Abbiatiho, protože už má pokročilejší věk a Amelia není špatný golman. Abbiati je letos famozní a doufám, že bude i příští sezonu, ale Van Der Sar se rodí jednou za x roků.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Možná trochu, ale především jsem tím chtěl říct, že Christian je jeden z nejpodcenovanějších hráčů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Abbia zraje jako víno, škoda, že nebyl tak dobrej za mladších let

Reagovat
smazaný uživatel

byl podobně skvělej při cestě za Scudettem 1999, pak ale občas seknul chybu a pro sezonu 02/03 ho vystrnadil Dida, který byl na tu jedničku našroubovanej tak trochu přes závit, vedení ho prostě chtělo. tehdy mi to přišlo jako škoda, ale Dida se ukázal taky výbornej...

Abbiati měl za mlada problém, když mu někdo dýchal na záda..., potřeboval být jasná jednička. teď už to zvládá s přehledem, Amelia se ho letos vůbec nedotknul.

Reagovat
smazaný uživatel

05/06, když byl Gigi dlouho mimo hru, tak zaskočil taky skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

V té době jsem byl malý...

Když jsem si našel cestu k AC, tak v té době Abbi jen pendloval po hostovačkách Juve, Torino ...

Dida byl taky výbornej, minimálně patřil do TOP 10 né-li do top 5 (2003 - 2007), ale Dida měl zase problém, že sem tam udělal velký kiks, zato Abbi je vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by to po těch dlouhých 7 letech zase přišlo, o tom už nepochybuju, na takový úspěch už čekáme fakt dlouho, při minulém titulu mi bylo sotva 10 let...

Proti Bologni při troše štěstí by to mohlo vyjít a vyhrát by chom mohli pěknou Sambou

Na další zápasy pak už by byl čas a klid nasadit mladíky jako Berreta, Vilá a další.

Titul na nás čeká, tak si pojdme pro něj co nejdřív !

Reagovat
panca

dekuji rozdocimu. Vsadil jsem na 1. gol juve a 30 sekund na to odpiska penaltu

Reagovat
lnterista

ja nemam ani kacku...vsechno jsem dal na Barcu

Reagovat
panca

na konecnej vysledek?

Reagovat
lnterista

ze vyhraji akorat...ale zatim hraji nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak vedou.

Reagovat
lnterista

ale si zahravaji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nějak jsem to nepochopil. To bylo za ten loket ve vápně?

Reagovat
panca

ani nevim. \nepiskal ruku? Rozhdodci pak ukazoval jak ten hrac tou rukou pohnul, ale v zaberech to neslo moc videt

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, z toho opakovanýho záběru nejsem zrovna moudrej. No nic, hlavně že vedeme...

Reagovat
M11

DEL PIEROOOOO

Reagovat
homeles8

Alex!

Reagovat
smazaný uživatel

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEX

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké to je zatím utkání? Podle střel nic moc. Má cenu se na něj dívat (pro nefandu)?

Reagovat
smazaný uživatel

neřeknu, protože sis takhle dal před doustovku

Reagovat
Yanek

Já to přepínám mezi Marseille (kvůli Taiwovi) a Juve a jakž takž se to dá, rozhodně poutavější než AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Taiwo ?

Reagovat
Yanek

Neni špatnej, dost tam lítá...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

200. per INTER

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem prostě musel.

Reagovat
smazaný uživatel

200. per Calcio

Reagovat
homeles8

200. pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Il Capitano!!! 2:0

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

DEL PIEROOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taká haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážnému štěstí přeje

Reagovat
smazaný uživatel

Alessandro mi zachraňuje fantu tak pojeď, hattrick dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

žolík

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jsem po čase našel červencové číslo Forza Milan! z roku 2004, který uchovávám jako svatou relikvii. Je věnováno 17. Scudettu a na jeho titulce jsou Sheva a Ricky Kaka s trofejí. Konečně se blíží (jen to nezakřiknout) sladké pokračování. Po 7 dlouhých letech... Kdybych já mohl hráče, kteří by měli tu čest být na titulní straně, jedním z nich bych byl Christian Abbiati. Prožívá životní sezonu a strašně mu to přeju.

Reagovat
Yanek

Já teda sbírám profootball až od roku 2006, od té doby mi neuniklo jediné číslo, ale zdá se mi, že poslední dobou se víc zaměřujou na AC a italskou ligu než kdysi. V příštím čísle by dokonce měl být vystavenej talent Merkel. Snad po výhře Scudetta bude pořádný plakát, který budu moct nalepit na zeď v pokoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ne, tohle není profootball, Forza Milan! je oficiální klubový časopis koupený přímo v Itálii. Je to italsky a překládal jsem si to se slovníkem, ale o to je to cennější... Jinak profootball jsem jeden čas kupoval pravidelně, ale už je to několik let (tak 5) zpátky...

Reagovat
Yanek

Aha, tak to jo. Ani nevim, že takový časopis existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

forzamilanonline.com

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrý, škoda že není u nás v češtině. To bych si ho klidně za 150 kč koupil.

Reagovat
M11

uuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, škoda...

Reagovat
mickey mouse

Neviděl jsem to ale prohra bolí

Reagovat
Il Architetto

Alex hraje fantasticky, jen tak dál! Forza Alex

Reagovat
M11

teda ti mu davaj

Reagovat
Shevchenko

To je škody že to Lazio dneska neuhrálo a že bylo sakra blízko. Aspoň že příští týden hrajem až po Interu, takže budem vědět, jestli budem moct slavit nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Motta - out .. Soe - in

Reagovat
M11

Fabio si to slusne dava

Reagovat
Yanek

Taiwo gól, moc pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdost a čest, že mohu fandit tak dokonelému klubu jako je AC MILÁN! Věřím, že už po příštím kole oslavíme vysněné Scudetto! Trošku mě přepadla nostalgie, protože když jsme získali poslední titul tak se u nás teprve rozkoukával Kaká, Pirlo a Gattuso ještě nebyli třicátníci atd. No prostě už je to dávno, o to sladší je ta letošní sezona. Škoda jenom tý Brescie, do serie A prostě patří!

Reagovat
Yanek

Ty sezony se dost podobají, steně jako teď, i tehdy sme měli strašně nadupaný kádr a v Evropě sme překvapivě vypadli brzo s outsiderem. Škoda, že ten čas letí tak rychle, když si vzpomenu na ten tým, ženou se mi slzy do očí. Seedorf za chvíli končí, Andrea už není co býval, Rino zdaleka ne, Cafu skončil, Dida taktéž, Sheva kope v Dynamu evropskou ligu, Kaká v Realu neustále zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tenkrát to byl nejlepší tým na světě. 2003 LM, 2004 scudetto, 2005 finále LM a 2007 sladká tečka. Bohužel čas nezastavíš. Když za AC hráli Van Basten, Gullit byl jsem moc malej, ale navždy si budu pamatovat grande capitana Paola, Superpippa, Ševu, Kaká, Cafúa, Andreu, Rina, Seedorfa, Didu, Bilyho, Serginha, Ruie.... Stejně je ohromný jak dlouho ta kostra týmu zůstala pohromadě. Věřim, že nyní začíná nová éra!

Reagovat
smazaný uživatel

to je obrana ... levá strana zcela odkrytá... do háje, Fabio, Claudio

Reagovat
M11

no hlavne sorensen

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ale tam byli ve vápně 3 obránci Bonucci, Barzagli, Grosso a úplně na hovno a Claudio reagoval pozdě a už to nestihl doběhnout... ale Grosso byl strašně zataženej ... a pak na druhé straně nejsme schopní dát naprosto jasnou situaci převahy 3 na 1

Reagovat
M11

Krasic je spatny.. mel by se do pristi sezony zbrchat

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte do prdele chlapci, opravdu že ano do hajzlu, 3 na 1 a co z toho je? nic....

Reagovat
homeles8

4 na jednoho

Reagovat
M11

piskej konec radsi at muzem jit spat

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ta Juve dela v utoku

Reagovat
homeles8

no, a předtim v obraně

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a zase!! Do háje co to je?? proč bráníme se 3 stopery a Claudio se musí tolik vracet dozadu? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisia sem za celej zapas ani jednou nevidel... Sorensen se na kraji trapi... Krasic, Melo, Aquilani zoufali v rozehravce... a tak dal a tak dal... budme radi za Del Piera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi se asi špatně díval...

Reagovat
smazaný uživatel

kez by... cela juve marna... po druhym golu prestali uplne hrat... tenhle zapas fakt posrali

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se zapomněli o přestávce v šatně, jako kdyby na tom hřišti ve druhé půli vůbec nebyli.

Reagovat
homeles8

a už mi to raději vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
Sosi

Co to ten Juventus zase vymamlasil?

Reagovat
M11

no jeste aby jsme vyhrali.. i ten bod je moc..

stydim se za takove vykony..

!!! FORZA JUVE !!!

!!! GRANDE ALEX !!!

Reagovat
smazaný uživatel

posledni 2 zapasy to je fakt tragedie... nechapu proc mame problem udrzet stabilni vysledky... vzdycky zahrajem 2-3 zapasy skvele a pak 2-3 zapasy totalne odhodime do hajzlu uz aby skoncilo tohle trapeni

Reagovat
smazaný uživatel

Taktická zaostalost celého týmu!

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA! ... Gratuluji chlapci k naprosté neschopnosti, kterou předvádíte celou sezonu! Melo - Aquilani, ty dva spolu hrát ve středu nemůžou, to je na pěst! Grosso v první půli skvělý a ve druhé půli nepochopitelně retardovaný! Od odchodu Alessandra to šlo celé do ...... No nic, nebudu se rozčilovat, i když jsem neskutečně vytočenej!

Reagovat
Il Architetto

Co odpískal rozhodčí to fakt nikdy nepochopím, achjo zase jdu spát nasranej!

Reagovat
Sosi

Nedvěda na vás, ten by vás dal do latě... Když dokázal i Alexe poslat do prdele, když si to zasloužil, tak nevím, co by teď dělal s tím zbytkem...

Reagovat
smazaný uživatel

presne... Nedved odesel a juve sla do sracek... ale co si tym neuvedomuje je ze nepotrebujem najit novyho nedveda, ale vzpamatovat se a hrat jako tym do pr**le... takhle hrat zatlaceny v obrane to je fakt nesmysl... obzvlast kdyz ty protiutoky vypadaj tak ze dem 4 na jednoho obrance a Krasic posle prihravku Pepemu skoro do autu...

a ten primak posledni neexistoval... Melo rukou nezvetsoval plochu zdi takze to je naprostej nesmysl neco takovyho pisknout... ale zas se tim vykompenzovala ta penalta ktera uprimne asi nebyla...

do haje s poslednima dvouma sezonama... to i sezona v serii B byla pro fanousky lepsim obdobim

Reagovat
Sosi

tim nemyslim najit hrace typu Nedveda... jen rikam, ze on, kdyz byl na hristi, tak si nikdo nedovolil to prosrat tak jak se stalo, nikdo si nedovolil do toho jit jen napul...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Juve Juve kam to spěje

Reagovat
homeles8
Reagovat
lnterista

moc mlada

Reagovat
Al Capone

pěkně AC titul už by vám neměl uniknout

Reagovat
Al Capone

ještě AS se musí aspoň porvat o 4 místo

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud nezačne Vučinič proměňovat ty 120% šance, tak těžko.

Reagovat
homeles8

jinak chudák Alex

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled co jsem dal na Italskou ligu, fakt že jo Opravdu nechutný, co se tam může dít Kdyby Juventus chtěl, tak to udrží, to je snad všem jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

co tím chceš říct?

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsem prohrál 5 litrů, ačkoliv ještě 10. minut před koncem vedl poslední tým na tiketu 2:0

Reagovat
Al Capone

jako, že kvuli tobě to vypustili

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale hlavně Tvůj problém, že neumíš vsázet. Kdybys déle sledoval Juve, tak bys věděl, že se jim podobné výpadky letos stávají celkem běžně. To ani není now-how, podle čeho jsi to snad vsadil?

Reagovat
smazaný uživatel

A že to bylo takhle domluvený snad nemusím nikomu vysvětlovat, nechat si vyrovnat od takovýho týmu v posledních minutách není náhoda Alspon jsem poučenej a vím, že smysl má sázet jenom na Spartu, Nadala a Barcelonu...

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi borec co sazi na ligu ve ktery se naprosto nevyzna a pak nadava ze to je vsechno podplaceny

Reagovat
Al Capone

to, že se v Itálii uplácí je více než jasné, ale kdyby jsi sledoval fotbal tak íš, že takové výsledky se stávají

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš v hlavne riadne nasraté

Reagovat
smazaný uživatel

VAFFANCULO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Bez komentáře k Juventusu, další začátek, další posily a taky reálná šance dalšího vyhoření. Fakt nevim, co v takové situaci. Jedinej Moggi by snad věděl jak z toho ven, ale když chce Manciniho?

Reagovat
smazaný uživatel

originalni barva Juventusu... ale asi nevis o cem mluvim...

Reagovat
homeles8

nevim

Reagovat
homeles8

ani jsem o tom nic nenašel

Reagovat
smazaný uživatel

co chces najit? puvodni barva ve ktery juve nastupovala byla ruzova... nez to zmenili na cerno bilou... dokonce meli par sezon zpatky venkovni dresy v ruzove...

Reagovat
smazaný uživatel

Alex je stále nejlepším hráčem na Apeninském poloostrově

Reagovat
smazaný uživatel

asi nakonec bude prece jenom problem v Del Nerim... tohle neni tim ze by hraci byli spatni... oni nevedej kde se hejbat... Del Neri furt experimentuje se sestavou... kazdej zapas jina formace a jini hraci... bral bych mozna toho Manciniho...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co to tady furt řešíte. Juventus si nechal vyrovnat naschvál, je to italská liga, proboha lidi nebudte naivní To je jako kdyby si Sparta nechala dát v posledních 10. minutách na 2:2 od Slovácka...

Reagovat
Yanek

Ty seš uplně mimo, zabal to a nesázej, když nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

bez si brecet jinam uz konecne... ani si ten zapas nevidel se vsadim... nemas sazet kdyz nemas koule na to abys prohral

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň tady laskavě spamovat kvůli tomu, že neumíš sázet. Absolutně nikoho to nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože ? Ses zbláznil ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Cretino !

Reagovat
Al Capone

to tu zase jeden malý kluk vsadil všechny své uspory a teď tu brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nevím jak může taková liga někoho zajímat. Ta snad zajímá jenom mafiány, co si na ní nahrabávaj A kvůli nějakýmu nebrečím, jenom mě se..re že jsem to neodhad dřív a nechal si takhle utíct zajímavý prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som zistil,že som asi mafián....

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ty mi zvedas naladu kdyz uz ne ta juve... fakt se smeju... a este tvrdis ze nebrecis fakt prestan nebo se rozbrecim taky

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Calcio a Inter

Reagovat
smazaný uživatel

omg co ma Inter spolecnyho s Italskym fotbalem?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to, že jako jediný tým nikdy nesestoupil ze Serie A do Serie B?

Reagovat
smazaný uživatel

serie B neni Italskej fotbal? nepobiram tvoji myslenku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, každopádně nechápu ten Tvůj příspěvek. Jaký je tedy Inter tým, rakouský?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze vetsina to pochopila... a doufam ze ty taky a na blbecka si jen hrajes, protoze esi si nepochopil ten vtip a doopravdy se domnivas ze si myslim ze Inter je tym z jine zeme nez z Italie tak te lituju... samozrejme sem narazel na italsky hrace kterych se v interu vetsinou moc nevidi...

doufam ze sem ti to dostatecne vyjasnil a promin, ale jak sis mohl vsimnout nemam po dnesnim zapase Juve moc dobrou naladu a na kom si to lip vybit nez na Interistovi???

Reagovat
smazaný uživatel

Popravdě nevím, chodí sem plno malých děcek, které často napíší podobnou kravinu, a Tvůj nick jsem si s Juventusem ještě nespojil, tak se omlouvám, vtip jsem nepochopil a strojově jak debil se snažil opět něco vysvětlit.

Reagovat
Al Capone

to jako chceš říct, že Inter je jenom jediný?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ještě? Rád se nechám poučit.

Reagovat
Al Capone

no já nevím, proto se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, podle mě jediný je.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, Inter je jediný klub, ktorý nikdy nezostúpil do Serie B.

Reagovat
smazaný uživatel

těch týmů bude daleko, daleko víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad?!

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba všechny, které ještě nepoustoupily do Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítaj si celé vlákno a dozvieš sa, že sa tu bavíme o Serii A a B.

Reagovat
smazaný uživatel

ale on ma pravdu tymy ktery nikdy nebyli v serii A automaticky nikdy nesestoupily do serie B

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro serii A pred 10ti lety...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ty trapný italové podle toho vypadaj v pohárech Celá liga je domluvená předem a pak nejsou tamní týmy schopni porazit Spartu, nebo Lech

Reagovat
Al Capone

jak dlouho chodíš na EF? asi ne moc, protože takový blity bych si musel pamatovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, promiň, kdo je posledním vítězem LM? Ty mě fakt bavíš.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ma zacinas nudit docela... ale pokracuj esi si myslis ze to tady nekoho zajima...

Reagovat
maras93

Koukam , že Filip12 pustil k počítači bráchu. Tobě už bude asi 10 let že mužeš být do půlnoci , že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa niekde ukľudni, prehral si, vieme to, ale všetko má svoje medze. Zapni porno, vyhoň si a budeš spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme nikdy (okrem minulého roku) som si tak neprial, aby sa už sezona skončila.....utrpenie....

Reagovat
smazaný uživatel

Som totálne znechutený...takto pokaziť výsledok... ...radšej podme písať o iných veciach, trebárs o wrestlingu... ....ale nie, Forza Juve !

Reagovat
maras93

Jsem rád , že jsme dnes i přes nevydařený výkon vyhráli v Brescii a že se konečně Robinho trefil z tutovky. Myslím , že s 8 bodovým náskokem už si to kluci nenechají utéct .. doufejme.Co se týče Cassana , nejlepší volba je pro něj žolík a to vidí snad každý. Základ nezvládá a vůbec tempem nestíhá.. snad se dá na příští zápas do pořádku Pato , protože Cassa je fakt marný.

Forza MILAN !

Jinak škoda Juve , přeji jim EL a doufám , že to ještě urvou ikdyž to budou mít hodně těžké. Rád bych je v té EL viděl , protože věřím , že příští sezonu půjdou nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska potešili: INTER, Parma, Palermo a Catania. No čo viac si priať? Už len tú Bresciu, ktorej to skoro vyšlo na remízu. Ale tak titul sa stratil hlavne s Benitézom

Teraz nás čaká týždeň voľna-konečne po dlhom čase budeme mať rovnako veľa priestoru sa pripraviť na zápas ako ostatné týmy.

Samuel už s týmom trénuje cca 3 týždne, buď na budúce alebo na to ďalšie kolo už očakávam jeho návrat na miesto Ranocchiu. Konečne obrana bude klapať ako za starých čias

Reagovat
Al Capone

co víc si přát? snad pro fanouška Interu prohru AC

Reagovat
Yanek

Evidentně už s titulem moc nepočítá...

Reagovat
Al Capone

no to je snad jedno, já bych Barceloně nikdy něpřál výhru i kdyby už nebyla ani teoretická šance na titul

Reagovat
Yanek

Tak já reagoval spíš na to, že "sa titul stratil hlavne s Benitézom", to je takovej typicky odevzdanej kec. Každopádně ani on nikde nenapsal, že by si přál výhru AC.

Reagovat
Al Capone

blbě jsem to napsal, kolo nikdy není ideální když vyhraje rival

Reagovat
smazaný uživatel

Už len tú Bresciu.....

Reagovat
Shevchenko

V posledním zápase pod Benitézem jste na nás ztráceli 13 bodů a měli jste 2 zápasy k dobru, pod Leonardem ztrácíte 8 bodů. Připadá mi to trapné všechno házet na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Leží mi v žalúdku doposiaľ a čo sa týka tejto sezóny, tak som nasratý naňho viac ako napr na Morattiho, ktorý v lete nekúpil posilu do útoku, pričom peniaze boli, jednak z predajov a jednak z LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Když měl spoustu zraněných, tak to prostě nešlo, Leo má až na Waltera často skoro celý kádr plus mu přišly posily.

Reagovat
Tsigi

HAHA JUVENTUS

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně AC, moc jste mě potěšili, tedy výsledkem. Výkon to byl hodně utrápený, hlavně druhý poločas mi přišlo, že takhle se o scudetto nebojuje, ale je to tam! Myslím, že už to nepustíme Hodně taky potěšila výhra Caseny, doufám, že se zachrání, stejně jako Doria. K Juventusu se snad ani nemá cenu vyjadřovat...o ligu mistrů to bude ještě boj, AC/Inter/Napoli jsou jasní, na 4. flek bych tipoval pořád ještě AS.

Reagovat
lnterista

je to to mozne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je vidět, není to nemožné

Reagovat
niflheim

Palermo jede

Reagovat
DelPiero137

co sa vcera dialo na ihrisku? jak to ze 2-0 stratili?! to dokaze riadne nasrat...

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to skoncit hur...

Reagovat
Pipo123

Zápas som nevidel, ale podla zostrihu ma to nasralo, hlavne druhý gól, takto si to posrať, Inter sa dal poraziť, naštastie ale zaváhala aj konkurencia. Mauri dosť prísne ale to už je jeho blbost....

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tu takovou malou anketu pro fanoušky AS Roma. Vadilo by vám, kdyby nový majitel změnil klubový znak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanoušek Romy, ale více než ten současný se mně líbí tento: http://theitalianj0b.wordpress.com/2010/11/25/what-does-romas-badge-represents/ (nalevo)

Každopádně jsem zvědavý, co se s Romou přes léto stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se mi taky líbí víc. Tohle je vůbec věc, kterou bych si rád nechal vysvětlit. Proč má AS dva znaky? To se jako jeden používá ve všední dny a druhý o víkendech?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nalevo jsem poprvé viděl ve Fife 2002, ale příjde mi takový nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!! Konecne SCUDETTO Inac Juve toto nechapem to by ste neboli vy

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to píšeš zrovna sem? Jinak mám dojem, že Zurix je interista.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem mě popravdě začínáš štvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela i vadilo, na tenhle znak sem si dost zvyknul a mám v plánu si nechat vykérovat tu vlčici s Romulem a Rémem někam na záda

Reagovat
smazaný uživatel

To nedělej, největší blbost co můžeš udělat. Spíš si tu symboliku AS nech zakomponovat do nějakého vkusného motivu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako mít vlka na bicáku, nebo někde na zádech,spousta lidí si to ani s fotbalovym týmem nespojí a vidí v tom jenom toho vlka a ti co si to s tím spojí, tak to pochopí

Reagovat
smazaný uživatel

furt mi to příjde lepší než mít někde na ruce A S R

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je další hloupá varianta.

Reagovat
10

wtf? co to zase bylo? podle sestřihu se Bergonzi zase vytáhnul...jinak co tam zase zazdil Miloš za akce, to je neuvěřitelný, na jaře většinou zvolí to nejhorší možný řešení...takhle se před nás dostane i Palermo a Fiorentina...ať už jdou Marotta a Delneri dělat provinční tým někam jinam

Reagovat
M11

zpet do Dorie

Reagovat
smazaný uživatel

o obraně mám do příští sezony celkem jasnou představu..., vykašlal bych se na Mexése, za ty prachy se nevyplatí, přivedl bych jen Astoriho a prodloužil Yepese, pustil Legra a jednoho z dvojice Papastathopoulos/Bonera. co se týče krajů, Janku s Oddem odchod, Didac určitě na hostování a příchod akorát Taiwo. Antoniniho bych nepouštěl, na téhle užší soupisce odchovanec nebude překážet..., Zambrottu bych nechal dojet smlouvu, oba univerzálové.

RB - Abate, Zambrotta, Antonini, Sokratis / Bonera

CB - Nesta, Thiago, Yepes, Astori, Sokratis / Bonera

LB - Taiwo, Zambrotta, Antonini

9 hráčů, 10tý případně z Primavery (Albertazzi, Ely, Tiago Ferreira, De Vito).

základní složení:

ABATE - NESTA - THIAGO SILVA - TAIWO

co se týče útoku - pokud podepíšem Ibru, stačí přivést akorát Gansa a pokud náhodou neprodloužíme Pippa, přivedl bych podobně laděného hroťáka na lavičku. další změny prakticky nejsou nutné...

v záloze je tolik otazníků, že si na nějaké konkrétní predikce netroufám. nejreálnější je odchod Pirla a pořád ještě bych pustil Seedorfa i přes dobrou formu posledních zápasů..., dokážu si živě představit jeho výkonnost příští sezonu, s další trofejí v kapse. variantou by mohlo být stažení Prince do zálohy, pokud trequartistu obsadí Ganso. Bommela asi nechat, to je zkrátka až příliš dobrá výkonnost na odchod..., uvidíme, jestli dokážou ko-existovat s Ambrem, u kterého ovšem taky není 100% jisté, že neodejde. Rino s Flamstrem nejspíš zůstanou, Merkela tipuju taky, Strasser nevím. za Pirla a Seedorfa by to samozřejmě chtělo náhradu (Fernando, Inler, Lazzari, Constant, Nainggolan, Montolivo, Sahin).

Abbiati je pro příští sezonu prakticky jistý, Amelia a jeho výkupné 7 mega na takových 90% neprojde, nahradit by ho měl Marchetti, který nás výjde levněji, je mladší a podle mě o něco lepší, když se rozchytá..., Roma asi zůstane.

není to rozhodně nesplnitelné mercato a asi bych s ním byl spokojený, zamotanou hlavu mám vážně jen ze zálohy, ale předpokládám, že Galliani tuhle problematiku zvládá o něco lépe než já.

Reagovat
smazaný uživatel

Pověz, tyhle italské referáty...to zavedl Jajinek ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne..., tyhle italské referáty Jajinek nezavedl.

Reagovat
smazaný uživatel

V živote by ma nenapadlo, že niekto si dokáže robiť srandu aj z takýchto vynikajúcich príspevkov ako napr. tento od GATTUSA.... epic fail z tvojej strany....

Reagovat
smazaný uživatel

Já nesnižuju kvalitu jeho komentáře.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto elaboráty nájdeš pod každou ligou, možno nie pod Holandskou, kde nikto takmer nechodí, ale napr pod PL je ich pomerne dosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, PL nesleduju, tak ani nečtu články. Jen mi přišlo, že delší rozbory zápasu oblíbeného týmu je hlavně Jajinkova parketa a pak se přidali další. Nechápu, že proč obyčejná otázka tak rozhodila. Nemyslel jsem to zle.

Reagovat
Yanek

GATTUSO píše takové "články" od nepaměti...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě na tom není nic špatného.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych možná místo Pippa ani nikoho nekupoval. Talentů máme v Primaveře dost a postupně času by mohli dostávat šanci oni. Ta záloha bude opravdu hodně zajímavá, jelikož zda odejde Pirlo, Seedorf možná Rino tak rozpouštíme něco hodně velkého, co nás doprovázelo poslední desetiletí. Ale bude hodně zajímavé jak se to poté budou chtít postavit, jelikož zda zůstane Boateng na AM, tak nám bude vzadu chybět kreativita, kterou Flamini rozhodně dohnat nedokáže.

Na Taiwa se hodně těším, to už je takřka hotová věc a na Gansa jdou výborné reference. Chtěl bych, aby vyšel i Inler ale potom by měl odejít jeden z dvojce Flamstr/Rino za předpokladu že zůstane Bommel. Osobně bych se přikláněl k Flamstrovi, za sezonu toho stejně moc neodehraje a má nestálou formu. Rino sice v LM moc nestíhá, ale tu už by mohl hrát Bommel a na ligu by stačil. A navíc, jinde si ho představit neumim... A snad už se povede letos Lazzari.

Reagovat
smazaný uživatel

o Inlerovi se v souvislosti s vámi mluví, nebo to jsou čistě jenom vaše spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem o tom četl jen jednou na něakém zahraničním webu zrhuba měsíc zpět... Takže to zase tak reálné ve skutečnosti nebude... Třeba se ti tu ozve někdo, kdo pochytil informací více

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj Galliani to posklada a bude to zase ten MILAN co vyhraval trofeje treba tam iba par zmien a bude to OK FORZA MILAN!!!

Reagovat
Yanek

Tak k té obraně, pokud si necháš Yepese a budeš to považovat za náhradu, tak s tím možeš hrát tak v Serii A. My potřebujeme našlapaný mančaft, konkurenceschopný na všech frontách. Nesta by měl být až třetí stoper, protože jak sám řekl, už nezvládá hrát každý zápas a Astori je nezkušený na to, aby zaujmul jeho pozici. Tzn. buď přivést Sakha, nebo někoho takového a nebo tam dát ještě někoho z primavery, ale to je prakticky jak varianta Astori. Takže na stopera to určitě chce hráče a pokud by neměl vyjít Sakho nebo Vertoghen, tak klidně ten Mexes, ať to stojí co to stojí. Jankul odejít, u Odda bych váhal, je to spolehlivý náhradník s malým platem, Legro odejde. Didác by měl v nadcházejících zápasech rozhodně dostat šanci, abysme vůbec věděli jak na tom je, potom popř. hostovačka. Já totiž stále nechápu, jak může hrát až třetí beka za Antoninim, když hraje základ U21 Španělska a za průměrný tým La ligy, možná lehce nadprůměrný.

Co se týče zálohy, Seedorf by měl asi odejít, jak píšeš, on je v těchto věcech fakt nevyzpytatelný. Na druhou stranu jeho zkušenosti v LM, jako náhradník by ještě mohl být užitečný. Otázka je, jestli chce střídat a jaký chce plat. U Ambra bych řekl, že je tutovka, že zůstane, je to Milanista, podává dobré výkony. Kdyby za něj měla přijít náhrada, tak bych možná váhal, jestli ho podržet. Jako náhradu bych si představoval Fernanda, nebo Inlera. Dál bych zapracoval Merkela, ten kluk na to má a doufám, že se bude čím dál víc prosazovat, je to tvořivý záložník, přesně hráč, který nám chybí. Je na ně ještě dost poznat ten věk, ale o není žádný výrazný problém. Rina bych rád pustil, ale myslim si, že tak to nebude. V mých očích už na to nemá. I když je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů vůbec, věk se prostě nedá zastavit a v případě odchodu do Ruska by to bylo výhodné pro všechny tři strany, z finančního hlediska.

Pirlo, co s ním. Kdyby místo něj na tutovku přišel Sahin, tak bych ho asi pustil, ale Montoliva, Lazzariho a ostatní takové, to nejsou náhrady. Andrea je moje srdcovka, ještě daleko víc než Gattusa. Už to není ten Pirlo 4 roky zpátky, ale pořád nám má co dát, to je neoddiskutovatelné.

Bommela nechat, kdo by čekal, že to bude náš nejlepší záložník. Urbyho pomalu zapracovat, já v něm vidím Seedorfa, musí ubrat na zbrklosti, ale ono to nějak půjde. Určitě je to přínosný hráč.

K Útoku, tam asi netřeba změn, jedině přivést Gansa, ten by zaujmul roli CAM, ale nedával bych ho jako jedničku, jelikož Binho hraje tuto sezónu parádně a vyhazovat ho ze základu jenom kvůli tomu, že přišla drahá posila, to nee. Navíc na CAM je parádní Boateng, který se přesně hodí do systému na brejky (tak jak proti Interu), Gansa sem párkrát viděl, zhlédl pár videí a nepřijde mi nějak extra příliš rychlý, možná by z něj mohl být CM. Robinha nechat, Cassana taktéž, Pippa podepsat. Ibru taky, ale musí se o základ snažit, protože jistý ho mít určitě nebude, teda aspoň v to doufám. Situace s tím, že potřebuje odpočinek a Allegri to směle ignoruje se doufám!!! už nikdy nestane. Berettu pomaloučku polehoučku začít zkoušet, doufám, že dostane šanci ještě v tomto ročníku.

V primaveře máme pak ještě pár nadějí, ale na to je čas. Nejvíc si slibuju od Calvana, Elyho a Fossatiho.

Moje ideální sestava na příští rok (kvalitn zdvojená na každém postu)

Abbiati (Marchetti)

Abate (Oddo) - Mexes/Sakho/Vertoghen (Nesta) - Thiago (Astori) - Taiwo (Zambro)

Boateng (Flamini) - Van Bommel (Ambro/Fernando/Inler) - Pirlo/Sahin (Merkel/Urby)

Robinho (Ganso/Cassano)

Ibra (Pippo) - Pato (Beretta)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký má Inzaghi plat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Mexese? Neustále rotuje mezi základem a lavičkou v AS, jelikož jeho výkony kolísají jako jízda na horské dráze a my si ho naverbujeme za jeho obrovskej plat aby nám seděl taky? Jednoznačně NE. Nesta sice neodehraje vše, ale Yepes letos ukázal, že jako náhradník je výborný a ze svých jistých výkonů z minulé sezóny absolutně nepolevil. Navíc tam je dále Bonera, který na stoperu dokáže obstojně zahrát taky.. Takže na stopera bohatě stačí Nesta, Thiago, Yepes, Bonera a případně Astori...

Reagovat
Yanek

Bonera i Yepes sou hráči, kteří stačí na Serii A. Ale ne na ligu mistrů, tam potřebuješ opravdovou kvalitu, kterou podle mě Mexes zaručuje, vedle něj by se učil Astori. Ten by sice mohl klidně překvapit a dávat parádní výkony, tak jako Nesta když přišel z Lazia, ale řekl bych, že daleko pavděpodobnější je to, že by dopadl jak Ranocchia. Prostě bych to nehnal a přivedl jistotu - v dobrém věku se zkušenostma. Navíc sis určitě všiml, že sem vyjmenoval ještě Sakha a Vertoghena, Mexes neni uplně ideální, ale mně by stačil. Kdo chce víc,...

Reagovat
smazaný uživatel

na ligu mistrů stačí bohatě stoperská dvojce Nesta - Tiago a Yepes by tam určitě taky obstál, přeci jen je to spíše podobný tip k Sandrovi a Tiago by to okolo něho obdběhal.. Navíc hráč, který nehraje ani Italskou ligu nebude zase taková jistota do LM...

A Sakho by byl tak maximálně z hríše snů a koupit takového hráče na lavičku.. Byla by ho škoda. To Vertoghen by byl daleko lepší a to tím, že dokáže zahrát u v záloze a jeho cena a požadavky by nebyli takové, ale ten spíše půjde do Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč za 25 mil eur (minimálne) príde na lavičku?

Reagovat
Yanek

Jo, prostrou dostane tak či tak dost. Zranění, výkyvy formy, toho všeho bylo tuto sezonu dost. Navíc je stále dost mladý, takže až budou Cassano s Robinhem dávno za zenitem, tak on bude v ideálním věku.

Reagovat
smazaný uživatel

No, kupovať náhradníka za min. 25 mil eur na lavičku, to budete pomaly už ako City A že šancu dostane, to je fajn, ale za takéto prachy by podľa mňa mali prichádzať hráči rovno do základu.

Reagovat
Yanek

Čteš co ti píšu? On se do hry dostane. Je zbytečné kupovat za takovou sumu borce, kterému je třeba 26, ale Gansovi je 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to píšem, že šancu dostane a to je fajn, ale ty ho píšeš na lavičku a teraz mi povedz, že ktoré týmy, kupujú hráča za min. 25 mil eur na lavičku? Snáď už s takými hráčmi by sa malo počítať do základu Nepríde ti to ako plytvanie peňazí plus taktiež zabíjanie talentu Gansa ?

Reagovat
Yanek

Hraje se LM, Coppa, liga. Tuto sezonu byl dvakrát vykartovaný Ibra na dost dlouho, Robinho hraje skoro všechno, Pippo zraněný, Cassano nemá kondici, Pato ze skla, Boateng párkrát taky zraněný. Přijde mi nefér, strkat Robinha na lavičku, když letos hraje parádně, je to jeden z hráčů, díky kterým jedem za scudettem, každý zápas lítá nahoru dolů a má pro tým velký přínos.

Opakuju to naposled, v Miláně je spousta hráčů, od kterých toho hrozně pochytí a dost se toho naučí, vzhledem k tomu, jak sezona náročná to nebude náhradník v pravém slova smyslu, ale prostě ne první volba. Každý, kdo přišel do Milána (kromě Zlatana), musel dokázat, že na to má, i Robinho, který stál 18 mega a už mu není 21. Tak proč by měl být Ganso vyjímka.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
Pinturicchio

Za 25 mega hráče na lavičku, navíc, když "už" je mu 21 a bude potřebovat co nejvíc hrát?

Za 1) - nejste Barcelona ( která tak s náhradníky pracuje a věřím, že ses "našel" v případu Mascherano )

Za 2) - vycházíš z toho, že Ganso prostě MUSÍ do AC

Msgoo má pravdu.

Reagovat
Yanek

Já názor MSgoo chápu, zní to logicky, ale vidím to prostě jinak. Aby si ostatní řekli jó tak přišla hvězdička z Brazílie za 25 mega tak se z ní teď všichni poserem. Robinho nedává gólovky a už je starej, tak si sedne. Jediné, o co mi jde je to, aby nezačínal v základu a popral se o to, stejně jak Pato, stejně jak Robinho, protože ti už něco dokázali, kdežto Ganso je za hvezdu "jenom" v Brazílii.

To, že Ganso pujde do AC ještě jisté není, ale všechno tomu nasvědčuje...

Reagovat
Pinturicchio

Výš píšeš něco úplně jiného, respektive ten důvod, proč u něj lavička, je naprosto jiný. Jinak kdyby přišel za 150 milionů Ronaldo, tak bys ho taky nechal na lavičce, aby si někdo nemyslel, jak jsou z něj všichni posraní? ( Ono asi vaše vedení ví, proč za něj dát 25 mega, být z něj "posraní" a stavět ho na 90% do základu )

Reagovat
Yanek

Jak můžeš srovnávat hráče, který vyhrál ocenění pro nejlepšího fotbalistu světa, doposud hrál (hraje) za v současnosti dva TOP kluby a všude byl/je největší hvězdou týmu a střílel/střílí branky skoro v každém zápase s hráčem, který se dokázal prosadit v Brazílii natolik, že po něm jde Evropa?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by nemoh...

Reagovat
Yanek

Tak já v tom vidím rozdíl, posadit Ronalda a posadit Gansa.

Reagovat
Pinturicchio

"který se dokázal prosadit v Brazílii natolik, že po něm jde Evropa". A ještě jednou, pro jistotu, uvádíš dva rozdílné důvody, proč nechat Gansa na lavičce. Tak si ujasni i tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco sa tu hadate Este neviete ci ti hraci doziju

Reagovat
Shevchenko

Ta záloha je strašně moc ofenzivní, takhle se hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

juventus

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofa. První zápas letošní sezony, co jsem neviděl a asi jen dobře. Milose nakopat do řiti. Alexe je mi vyloženě líto, že poslední roky kariéry musí protrpět v tomhle cirkusu.

Marotta s Delnerim ať se seberou a táhnou od Turína jak daleko to jen půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

snazil sem se dlouho nedavat vinu Del Nerimu, ale tyhle vysledky sou proste jeho chyba... vyhravame proti Interu a AS a pak nejsme schopny doma prehrat Catanii nebo Bolognu... a venku sme schopny prohrat s Lecce a remizovat s Cesenou... Del Neri jakoby pripravoval hrace jen na tezsi zapasy a slaby soupere hrozne podcenuje...

ale celkove neni z juve vubec citit ten tymovy duch... hraci flakaj rozehravku, malo napadaj, vetsinu zapasu sou stazeny na vlastni pulce a cekaj na protiutoky a kdyz maj protiutoky tak tam bezi jen par hracu, kteri to stejne poserou... proste vsechno veci, ktery by si mel trener ohlidat aby se nestali...

timhle zapasem proste u me Del Neri skoncil... do ted sem veril, ze vysledky pudou nahoru, ale s nim to asi nepude... potrebujem znova polozit novy zaklady a zacit od zacatku... jinak to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Del Piera

Reagovat
Yanek

Pěkně sis na to nahrál

Reagovat
smazaný uživatel

nesnesl bych kdyby to sem soupl zas nejakej Interista

Reagovat
lnterista

az tak jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Si sympaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

to zcela jiste sem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Luuuuuuuuuuuuuuuc

Reagovat
smazaný uživatel

On je spíše křídlo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Evidovaný je ako hrotový útočník, ale čo mám o ňom informácie, tak dokáže zahrať aj z krídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Myachi taky podává prý dobré výsledky, tak snad se chytne v Arsenalu.

Reagovat
lnterista

Ty ses novy Interista? Jak dlouho sem prispivas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Interista ne (ale dlouhodobý taky ne, bezbolestně přiznám, že Interu fandím někdy od roku 2007, paradoxně mě na Serii A (ne Italskou repre) upozornilo Calciopoli, a jelikož byl tehdy můj 2. nejoblíbenější hráč Zlatan (po Henrym; nemusím snad ani dodávat, jak mě tehdy štvalo, že oba odešli do Barcelony, přičemž u Zlatana mně už to ale nevadí, ta výměna byla skvostná), tak jsem se touto cestou stal fanouškem Interu, mimo to se mi totiž líbil i přístup k cizincům + historie a nezapletení se do korupčních afér, a do té doby jsem fotbal skoro nesledoval, ani jsem neměl doma internet, takže jen teletext - takovým tím fanouškem co sleduje co nejvíce zápasů může, kupuje si věci apod. jsem se stal definitivně s příchodem Mourinha) ale přispívám sem cca 3 týdny, několik měsíců jsem si rozmýšlel, jestli si mám vůbec založit účet (měl jsem ho na fotbalportalu, ale tam přispívalo strašně málo lidí a tady jsou lepší články a komunita), protože s diskusí na internetu nemám zrovna nejlepší zkušenosti, ale tady je to až na výjimky celkem v pohodě, i když bohužel u Premier League se diskutovat nedá.

Reagovat
lnterista

jj v pohode kazdy nejak zacinal

Reagovat
lnterista

takovy prehled nemam...ja na nej koukal spis proto ze jsem mel vsazeno ale jak rika MSgoo tak hral na rotu

Reagovat
mastakillah

Uznávám, mílil jsem se, idkyž jsem jim věřil...ale Neapol s těmihle boji o titul a nějvyžší pozice cemá žádný zkušenosti...věřím, že to třetí místo se už udrží...a vykope se ta Liga mistrů.. Tenhle rok by mohl být odrazovým můstkem do dalších snad uspěšných let

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

kdyz udrzite hrace a vhodne doplnite tak nevidim problem

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nájdem štatistiky návštevnosti v tejto sezóne Serie A aj B?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli to pořad funguje, ale zkus soccer stats

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ako som čítal ten Zurixov post vyššie, napadlo ma že by sa tu niekde mohla vytvoriť nejaká sekcia pre užívateľov, aby sa tam predstavili a napísali niečo o sebe...napr. od kedy fandia svojmu tímu, ako sa k fandeniu dostali atd....viem že toto nie je forum, ale bolo by to iste zaujímavé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele