34. kolo
23.04.2011 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Řím - Chievo Verona 1:0

Naděje týmu z věčného města na Ligu mistrů stále žije. Fotbalisté AS Řím totiž dokázali porazit Chievo a čtvrtou příčku v tabulce mají stále na dosah. O osudu utkání rozhodl už ve čtvrté minutě Perrotta.

Domácí si nemohli přát lepší start do zápasu. Už ve čtvrté minutě našel Di Rossi v pokutovém území Perrottu, který přízemní střelou překonal gólmana hostů Sorrentina - 0:1. Římané mohli vzápětí přidat i druhou branku, ale Vučinić z pěti metrů netrefil branku Chieva. Brankář hostů pak musel zasahovat i proti Vučinićově dalekonosné střele.

Vučinić zřejmě v sobotu neměl svůj den, protože ve 20. minutě opět zahodil dobrou šanci po vybídnutí Tottiho. Zbytek poločasu poté žádnou vážnější příležitost ke skórování nenabídl.

Chievo začalo v druhém dějství hrát aktivněji a v 53. minutě se dokonce mohlo dočkat vyrovnání. Uribe, který byl na hřišti jako střídající hráč pouhých pár minut, se objevil sám před brankou Říma, ale balón poslal mimo tři tyče.

Aktivní Vučinić se snažil napravit zaváhání z první půle po hodině hry, ale jeho projektil zneškodnil strážce svatyně hostů. Dvacet minut před koncem zápasu střílel nebezpečně domácí Totti, jeho pokus se však zastavil na horní tyči branky Chieva.

Domácí sice utkání dotáhli do vítězného konce, ale v průběhu utkání zahodili několik dobrých příležitostí a výsledek tak nebyl jistý do poslední chvíle. Hosté po dnešní prohře stále zůstávají vzdáleni jen pár bodů od sestupového pásma.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4-2

Reagovat
Slejdy

3-1

Reagovat
Francesco Totti AS

zas 12:30?! nepříjemný soupeř ale vyhrajem FORZA ROMA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele