Serie A - preview 34. kola

23.04.2011, 09:01, aktualizováno 23.04.2011, 09:01
Previews
AC Milán cestuje do Brescie a výhra v kombinaci s neúspěchem Neapole v Palermu mu dá prakticky jistotu Scudetta. Inter nemá ani zdaleka jisté třetí místo a potřebuje porazit Lazio. Udinese hostí Parmu, po obědě se AS Řím pokusí porazit Chievo. Dnes je na programu kompletní 34. kolo...
AS Řím - Chievo Verona  (sobota 12:30)
AS Řím si v posledních kolech výrazně zkomplikovalo boj o čtvrté místo, v současnosti má k Lize mistrů hodně daleko, nicméně to neznamená, že by se ještě nepokusilo věci zvrátit. Na domácím stadionu vyzve veronské Chievo a bude chtít zvítězit.

Giallorossi nejspíše na čtvrté místo už nedosáhnou, tedy alespoň k němu mají v současnosti dosti daleko, takže další prioritou měl být zisk národního poháru. Jenže i v této soutěži to mají Římané nahnuté, neboť v prvním zápase semifinále podlehli 0:1 obhájci Interu. "Věříme, že můžeme příští měsíc tento výsledek zvrátit. Nebyli jsme horší než Inter, navíc v Miláně už jsme několikrát vyhráli, takže nevidím důvod, proč by se to nemělo povést. Pro nás je důležité dojít až do finále," nechal se slyšet středopolař Daniele De Rossi.

Ještě než dojde k odvetě, musejí se svěřenci trenéra Montelly soustředit na domácí soutěž, neboť zde ještě nemají jistou účast v evropských pohárech. Řím je šestý a do konce zbývá už jen pět kol. "Budeme se snažit zvládnout zbývající zápasy, ale víme, že to bude složité, neboť ztráta je velká," dodal k honbě za čtvrtým místem De Rossi.

Chievo v minulém kole porazilo nepříjemnou Boloňu a v tabulce udělalo výrazný krok k záchraně. "Byl to pro nás velmi dobrý výsledek, který nás před zápasem v Římě pořádně nabudil," řekl trenér Chieva Stefano Pioli. Jeho tým má před sestupovými vodami dostatečný zákrok, nicméně stále ještě není konec a bod z italské metropole by se přeci jenom hodil. Vzhledem k postavení obou soupeřů a vzájemných zápasů je jasným favoritem římský celek.

Trenér Vincenzo Montella bude postrádat pouze jediného hráče, a to sice stopera Mexese. To jeho protějšek na lavičce Chieva Pioli má více starostí, musí oželet starty Luciana, Jokiče a suspendovaného Rigoniho.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni, Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise, Perrotta, Pizarro, De Rossi, Menez, Vučinič, Totti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino, Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani, Fernandes, Guana, Constant, Bogliacino, Pellissier, Moscardelli.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.37 - 4.60 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AC Cesena  (sobota 15:00)
Tři prohrané zápasy v řadě znamenají nejhorší období Bologně v sezóně. Jakoby již hráči Rossoblu pomalu rezignovali a po zajištění čtyřicetibodové hranice trochu zvolnili. Přeci jen Bologna zatím přežívá dvojnásobný bodový odečet, v klubu navíc panuje nejistota ohledně budoucnosti. Proti Ceseně by se však možná v sobotu slušelo bodovat.

Co se týče oné zmíněné budoucnosti, jde o to, že pouze veterán Marco Di Vaio, kouč Alberto Malesani a sportovní ředitel Carmine Longo podepsali pod novým prezidentem nové kontrakty, u ostatních je zatím budoucnost nejistá.

Co se týče samotného zápasu, ráda by určitě Bologna napravila poslední prohru ve Veroně. Chievo dokázalo soupeře porazit i bez vyloučeného Rigoniho a zasadilo Bologně třetí porážku v řadě. Proti Ceseně bude Malesani jen bez Montelonga s Garicsem, a tak bude chtít po svých svěřencích vítězství.

Ty budou chtít i Cavallucci Marini. Sestupem ohrožený nováček naposledy v klíčovém souboji porazil poslední Bari a má dvoubodový náskok na Sampdorii, která již je v pásmu sestupu.

Po důležité výhře si trenér Massimo Ficcadenti pochvaloval variabilitu svých hráčů, které mohl využít na hřišti ve více pozicích, což přineslo ovoce. V sobotu musí základní sestavu poskládat bez zraněných Fatiče, Felipeho, Rosiny a vykartovaného Sammarca.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Esposito, Portanova, Britos, Rubin - Perez, Mudingayi, Della Rocca - Ramirez - Di Vaio, Paponi
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Von Bergen, Benalouane, Lauro - Caserta, Colucci, Parolo - Jimenez, Bogdani, Giaccherini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 1.80 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Bitvu ze středu ligové tabulky uvidí Sardinie, kde domácí Cagliari nastoupí proti Fiorentině. Oba celky mají k pohárům daleko, ale přestože už není prakticky o co hrát, to ani jeden z týmů nehodlá vypustit.

Cagliari po domácím debaklu s Udinese a domácí remíze s Brescií hodlá doma opět zabrat a získat tři body. Soupeřem bude Fiorentina, která chytila na jaře poměrně slušnou formu, přesto však na poháry s největší pravděpodobností nedosáhne. Sardiňané v minulém kole ztratili nadějné vedení 3:1 nad Lecce, když už kráčeli za třemi body, jenže Lecce dvěma zásahy v závěru vyrovnalo. "Nemůžeme takto zahodit dva body, měli jsme vyhrát a nenechat Lecce dostat se zpět do zápasu. Doufám, že moji hráči se poučí a proti Fiorentině budou hrát od začátku do konce," zlobil se po zápase v Lecce trenér Roberto Donadoni.

I Fiorentina v minulém kole remizovala, ta si pro změnu rozdělila body s Juventusem za bezbrankovou plichtu 0:0. Utkání nenabídlo příliš fotbalové krásy a pro oba celky to byla ztráta. Viola je aktuálně desátá, ale pokud na Sardinii zvítězí, půjde před svého soupeře. "Je nám to líto, zejména kvůli fanouškům. Chtěli jsme udělat našim fanouškům nějakou radost, ale v této sezoně nás decimovala zranění a bylo to těžké," truchlil po výsledku 0:0 trenér Siniša Mihajlovič.

Cagliari se bude muset obejít bez Neného a Pisana. Na druhé straně je situace podobná, zranění jsou Jovetič, Santana a Camporese.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi, Perico, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Lazzari, Acquafresca.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc, De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual, Behrami, D'Agostino, Montolivo, Cerci, Babacar, Mutu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.70 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - SS Lazio  (sobota 15:00)
Pokud nevíte, jaký zápas z italské Serie A v nabitém sobotním programu sledovat, rozhodně byste měli zvážit shlédnutí zápasu v Miláně, kde se střetne Inter a Lazio. V tradičním souboji půjde o hodně, Nerazzurri chtějí napravit nepříliš povedenou sezónu, Lazio zase útočí na Ligu mistrů.

Inter v posledních ligových duelech střídá výhru s prohrou, někdy přidá i remízu, a tak prakticky přišel o možnost obhájit titul. Ztráta je pět kol před koncem sice 8 bodů, ale pokud se někdo ještě s AC Milán o Scudetto porve, bude to Neapol. Nerazzurri se nicméně nikdy nevzdávají a budou chtít ukořistit minimálně druhou příčku, na tu aktuálně ztrácí body dva.

Poslední prohrou v Parmě o ní přišli. Pak si alespoň Leonardovi svěřenci napravili chuť v prvním semifinálovém duelu italského poháru, kde porazili v Římě AS 1:0 a mají blíže k postupu. Právě Coppa Italia je asi poslední šancí, kde letos může Inter triumfovat.

Lazio nicméně pojede na Meazzu bez bázně, Biancocelesti zažívají výbornou sezónu a cílem je kvalifikace do Ligy mistrů. Ačkoliv bude boj tuhý, formu mají v Římě skvělou. Potvrdili jí naposledy v Catanii, kde dokázalo Lazio vyhrát poprvé po 50 letech, a jakým stylem! Kouč Edy Reja si mohl libovat, že jeho mužstvo nastřílelo poprvé v sezóně čtyři branky, přičemž se prezentovalo pohledným ofenzivním fotbalem. Biancocelesti se ovšem nesmí nechat unést, na čtvrtou příčku si rovněž brousí zuby Udinese, ztrácí jen bod.

Laziu v těžkém souboji nepomohou zranění Diakhité, Sculli, Radu a Stendardo, za karty stojí také Matuzalem. Domácí jsou bez stopera Cordoby a záložníka Thiaga Motty.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Garrido - Bresciano, Ledesma - Mauri, Floccari, Hernanes - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.25 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Janov CFC - US Lecce  (sobota 15:00)
Letošní sezóna je v podání Janova velkým zklamáním, ale minulý týden se snažili Grifové alespoň trochu si udobřit fanoušci a Brescii přejeli v poměru 3:0. Nyní Janov bude chtít něco podobného zopakovat i proti Lecce, jenže to svou kůži nedá zadarmo. To ostatně prokázalo naposledy proti Cagliari.

Ačkoliv Janov už prakticky nemá o co bojovat, má na lavičce trenéra, který s největší pravděpodobností po sezóně skončí a dosud toho příliš nefungovalo, nemůže o záchranu bojující Lecce počítat s odevzdaným výkonem soupeře.

Napovědět může minulé kolo, kdy Janov porazil 3:0 Brescii a dokázal, že fotbal ještě hrát umí. Davidemu Ballardinimu se sice podařilo posunout mužstvo, které převzal po Gianu Pierovi Gasperinim, o tři místa v tabulce, ale předváděná hra bývá většinou na hodně špatné úrovni a prezident Preziosi s ním pro příští sezónu nepočítá, alespoň to tak vypadá. Nejčastěji se mluví o Antoniu Contem nebo Claudiu Ranierimu, kteří by mohli v příští sezóně Grify vést.

Ballardini ale zatím hlavu nesklápí. "S prezidentem Preziosim promluvím po Velikonocích. Jediný špatný výkon, který jsme od mého příchodu předvedli, byl proti Cagliari," troufl si říct Ballardini, ačkoliv s ním asi spousta fanoušků nebude souhlasit. Výkony jsou daleko od ideálu.

Ve zbývajících duelech může Ballardini ještě dokázat, že má týmu co dát, ale pokud se již Preziosi rozhodl, pravděpodobně nemá šanci. V sobotu, kdy je na programu kompletní 34. kolo, nemůže Ballardini počítat s Velosem, Rossim, Jankovičem a Chicem, ti všichni jsou zranění.

A teď rychle k hostům. Ti bojují o přežití, pět kol před koncem mají před sestupovými pozicemi náskok tří bodů. O tom, že nechtějí Serii A opustit, přesvědčili minulý týden. Lecce doma prohrávalo těsně před koncem s Cagliari o dvě branky, ale ve čtvrté minutě nakonec Corvia srovnával na 3:3 a vystřelil pro Salentini důležitý bod. Minimálně bod by si chtělo Lecce odvést i z Janova a šanci rozhodně má.

Salentini budou bojovat bez zraněné čtveřice Ferrario, Bertolacci, Giuliatto, Ofere.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Kucka, Milanetto, Antonelli - Palacio, Floro Flores
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Giacomazzi, Fabiano - Munari, Vives, Olivera, Brivio - Mesbah, Piatti - Di Michele
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.35 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Città di Palermo - SSC Neapol  (sobota 15:00)
Dramatickou bitvu slibuje zápas sicilského Palerma s Neapolí. Domácí ještě mohou poskočit na sedmé místo a případně se kvalifikovat do Evropské ligy, Neapol zase stále pomýšlí na Scudetto.

Palermo zažívá pod staronovým trenérem Rossim znovuvzkříšení. Tým vyhrál v Římě nad AS a v Coppa Italia remizoval na půdě milánského AC a je blízko postupu do finále. Mimo to chce domácí celek uspět i v lize a skončit alespoň na sedmém místě, což může ještě znamenat postup do Evropské ligy. Zápas Palerma s Neapolí bude pikantní pro jednoho muže - Edinsona Cavaniho. Letošní nejlepší střelec Serie A přišel do Neapole právě z Palerma. "Jsem si jistý, že se Cavanimu u nás dostane vřelého přivítání. Má výbornou sezonu a věřím, že proti nám se neprosadí," chválil kanonýra Neapole prezident Palerma Maurizio Zamparini.

Neapol v minulém kole nečekaně prohrála s Udinese, a to i když v dresu Bianconeri nenastoupili Di Natale se Sanchezem. Pro Neapol může mít tento výsledek fatální následky, její ztráta na vedoucí AC Milán se zvýšila na šest bodů, takže získat mistrovský titul už bude velice obtížné. "Tým se již soustředí na následující zápas. Do konce je ještě pět kol a my chceme udržet stávající pozici. Zápasem s Udinese jsme si cíl zkomplikovali, ale pro nás se nic nemění. Musíme pokračovat v růstu," nechal se slyšet trenér Walter Mazzarri.

Palermu budou chybět Miccoli, Liverani, Pinilla, Paolucci a vykartovaný stoper Goian. I Neapoli budou scházet klíčoví hráči, vedle kapitána Cannavara to bude zraněný Lavezzi.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu, Cassani, Munoz, Bovo, Balzeretti, Migliaccio, Bačinovič, Nocerino, Pastore, Iličič, Hernandez.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis, Campagnaro, Cribari, Ruiz, Maggio, Pazienza, Dossena, Gargano, Hamšík, Mascara, Cavani.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Parma FC  (sobota 15:00)
Už to vypadalo, že Udinese dojde po velké jarní jízdě dech, ale naštěstí svěřenci kouče Francesca Guidolina napravili dvě porážky hodně důležitým vítězstvím v Neapoli a stále bojují o Ligu mistrů.

Ačkoliv Bianconeri chyběla smrtící útočná dvojka Di Natale - Sanchez, dokázali díky pevnému středu zálohy Neapol přehrát a zvítězit. Hvězdná dvojice, která má na kontě dohromady 38 branek, nebude hrát ani v sobotu. Alespoň ne celá. Vrátit by se ale měl alespoň Alexis Sanchez. Toho v útoku doplní German Denis, který si připsal vítězný gól proti Neapoli, kde dříve působil.

Udinese pět kol před koncem ztrácí jediný bod na čtvrté Lazio a v závěru se ještě o kvalifikaci do Ligy mistrů určitě popere. Na šestý AS Řím má relativně pohodlný šestibodový náskok. Chybět budou tradičně zranění Basta s Ferronettim a potrestaní Handanovič s Domizzim.

Parma přijede na Stadio Friuli posílená posledním skalpem Interu, který doma porazila 2:0, přetrhla šňůru porážek a pomohla si v boji o udržení. Ten se Gialloblu nadále týká, pět kol před koncem má Parma náskok jen tří bodů, a tak ještě nemůže nic vypustit.

Nejlepším hráčem byl proti Interu Sebastian Giovinco, jehož forma bude pravděpodobně v boji o udržení klíčová. Hosté přijedou bez Palladina, Marquese a Paciho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Belardi - Benatia, Zapata, Coda - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Denis
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Gobbi - Candreva, Morrone, Dzemaili, Modesto - Giovinco, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Bari - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Fotbalisté Bari se pomalu loučí s nejvyšší itaskou soutěží, jejich situace na dně tabulky se totiž nemění k lepšímu a ztráta pár kol před koncem je obrovská. Kdo doprovodí Bari do nižší soutěže je stále otázkou, jedním z adeptů je právě Sampdoria, která se stále nevymanila z velké krize.

Bari se nedokázalo vyhrabat ze dna tabulky a je prvním prakticky jistým sestupujícím. "Sestup je pro nás prakticky jistotou," smutně odvětil trenér Mutti. "Jsme odhodláni podat proti Sampdorii co nejlepší výkon, chceme vyhrát pro naše fanoušky," dodal Mutti. Bari tedy hraje především o čest a pro své fanoušky, přeci jenom by se rádo rozloučilo s nejvyšší soutěží co nejdůstojněji.

Sampdoria je dalším týmem, který bojuje o záchranu, na rozdíl od Bari ještě šanci má, ovšem pokud bude pokračovat v dosavadních výsledcích, může se rovněž "těšit" na Serii B. Janovský celek prožívá velkou krizi a vyhrát potřebuje jako sůl. Blucerchiatti naposledy podlehli milánskému AC 0:3.

Poslednímu celku soutěže a takřka jistému sestupujícímu budou scházet S. Masiello, Kutuzov, Barreto, Okaka, Castillo a Ghezzal. To Sampdoria půjde do klíčového zápasu bez Martineze, Padalina a Semioliho, všichni jemnovaní mají zdravotní potíže.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet, A. Masiello, Glik, Rossi, Parisi, Bentivoglio, Almiron, Gazzi, Huseklepp, Rivas, Rudolf.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci, Lucchini, Volta, Gastaldello, Laczko, Mannini, Palombo, Poli, Guberti, Maccarone, Pozzi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.50 - 4.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brescia Calcio - AC Milán  (sobota 19:00)
Šestibodový náskok budou hájit fotbalisté AC Milán na půdě zachraňující se Brescie, ta ztrácí na nesestupové pozice čtyři body, jenže proti Milánu, který bojuje o Scudetto, to bude mít i v domácím prostředí nanejvýš obtížné.

Není žádným tajemstvím, že Brescia bojuje o záchranu. Tým trenéra Iachiniho však bojuje srdnatě a poslední dobou sbírá jeden bod za druhým, ke vší smůle však většinou remizuje, takže tabulkový posun není tak výrazný. Brescia ztrácí na Cesenu čtyři body a trenér Iachini věří, že tato ztráta se dá ještě dohnat. Jeho tým teď ale čeká těžký zápas s lídrem tabulky. "Víme, že Milán je skvělý tým. Jsou to favorité na Scudetto, ale my se nevzdáváme, naším cílem je záchrana a Milánu chceme ztížit život," prohlásil trenér Giuseppe Iachini.

AC Milán během týdne doma jenom remizoval v prvním semifinále Coppa Italia 2:2 s Palermem a tím si zkomplikoval cestu za ziskem prestižního double. Rossoneri tak budou muset v odvetě na stadionu Renza Barbery zvítězit, či remizovat 3:3 a výše. Prioritou číslo jedna však není zisk Coppa Italia, ale Scudetta. Milán je pět kol před koncem na prvním místě s šestibodovým náskokem a pokud vyhraje na hrišti Brescie, výrazně se přiblíží k titulu.

"Zítřejší zápas je zápasem sezony, je pro nás nejdůležitějším. Neměl jsem příliš času na přípravu, ale můj tým ví, co má dělat. Budeme muset být opatrní a nepodcenit tento zápas," poukazoval na nesmírnou důležitost zápasu trenér AC Massimilliano Allegri.

Domácí celek bude postrádat Dallamana, Cordovu a Zoboliho, který je vykartovaný. Co se týče Milána, tak Inzaghi s Jankulovskim si nezahrají do konce sezony, pro zápas v Brescii budou nadále chybět Pato, Nesta a Ibrahimovič, švédský útočník opět stojí za červenou kartu.
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Accardi - Zambelli, Filippini, Zanetti, Hetemaj, Berardi - Eder, Caracciolo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Yepes, T.Silva, Zambrotta - Gattuso, van Bommel, Seedorf - Boateng - Robinho, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.20 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Calcio Catania  (sobota 21:00)
Ve večerním utkání se proti sobě postaví pět zápasů neporažený Juventus a sestupem ohrožená Catania, která touží po výprasku s Laziem po nápravě. Jenže Juventus v současnosti není týmem, který může doma body rozdávat, se sicilským klubem nic jiného než výhru nebere, ve hře je totiž stále Evropská liga.

Stará dáma ještě nevzdává boj o Ligu mistrů, ačkoliv k ní má ze všech potencionálních uchazečů nejdále. Juventus by potřeboval v tomto kole naplno bodovat proti Catanii, což není nemožné, zároveň ale musí doufat ve výhru Interu Milán nad Laziem, protože právě Biancocelesti drží onu klíčovou čtvrtou pozici. "Ještě zbývá pět kol do konce a stát se může cokoliv. Nemyslím si, že Inter to proti Laziu nějak vypustí, pokud se nám podaří snížit náskok Lazia, pak je možné cokoliv. Musíme se ale soustředit na naší hru a v sobotu získat tři body," stále doufá v Ligu mistrů trenér Juve Luigi Delneri. Juventus pět kol v řadě neprohrál, naposledy ale jen remizoval s Fiorentinou 0:0.

Rovněž Catania má oč bojovat. Sicilský klub stále nemá jistotu záchrany a z Turína by se mu bod náramně hodil. Catania v minulém kole utržila debakl od Lazia a teď bude chtít napodobit rok a půl starý triumf z Turína. Tehdy si Catania odvezla vítězství 2:1. "Všichni moji hráči chtějí v této soutěži pokračovat. Doufám a věřím, že na porážku s Laziem náležitě zareagujeme," věří trenér Diego Simeone, tomu by se z Turína hodil nějaký ten bod, aby se Catania více přiblížila záchraně.

I pro tento zápas se Stará dáma potýká s početnou marodkou, mimo budou Chiellini, De Ceglie, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella, Iaquinta a Martinez. Hosté ze Sicílie jsou na tom lépe, hrát nebudou pouze Bellusci, Llama a Sciacca.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Bonucci, Barzagli, Traoré - Krasič, Melo, Aquilani, Marchisio - Del Piero, Matri
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni, Ledesma - Izco, Ricchiuti, Gomez - Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.33 - 7.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán33218459:2371
2.SSC Neapol33205853:3265
3.Inter Milán33196858:3763
4.SS Lazio33186945:3060
5.Udinese Calcio331851059:3559
6.AS Řím331581051:4753
7.Juventus FC331410950:4052
8.Città di Palermo331451450:5447
9.Cagliari Calcio331281341:4044
10.ACF Fiorentina3310131038:3543
11.Janov CFC331191334:3742
12.Bologna FC3311101234:4440
13.Chievo Verona339121232:3439
14.Calcio Catania33991531:4536
15.Parma FC338111432:4535
16.US Lecce33981638:5635
17.AC Cesena338101530:4534
18.UC Sampdoria337111526:3932
19.Brescia Calcio33791728:4330
20.AS Bari33492020:4821
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele