34. kolo
23.04.2011 15:00 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

Janov připomněl staré časy a v přestřelce porazil Lecce

Janov dnes svým fanouškům připomněl minulé sezóny a po šestigólové přestřelce se raduje z výhry 4:2, s prázdnou odjíždí Lecce, které musí v závěru zabojovat o udržení. Po dvou gólech dali Di Michele a na domácí straně Floro Flores s Palaciem.

Lecce sice na Marassi vyhrálo jen jednou, v roce 1998, ale dnes začalo dobře. Už ve třetí minutě zatočil levačkou parádní střelu do horního rohu Di Michele a Eduardo byl bez šance. Výstavní zakončení otevřelo zábavné odpoledne v Janově. Grifové totiž na tah soupeře okamžitě zareagovali, Floro Flores utekl obraně a překonal Rosatiho.

Salentini se nicméně nevzdali a po půlhodině si vzali vedení zpět. Byl to znovu Di Michele, kdo úřadoval. Tentokrát na zadní tyči doklepával po závaru z rohového kopu. Odpověď Janova teď na sebe nechala čekat o něco déle, ale stihla to ještě do poločasu. Ve 42. minutě zahájil akci Palacio, vyměnil si míč se spoluhráči a nakonec byl i na závěru celého tažení a vyrovnal.

Po změně stran potvrdil Palacio střeleckou formu a hlavičkou po rohu posunul Janov poprvé v zápase do vedení. Když pak deset minut na to, v 63. minutě, přidal čtvrtý zásah Floro Flores, kterému asistoval Criscito, bylo hotovo. Di Michele se sice odmítl vzdát, ale veškeré jeho pokusy už Eduardo vychytal.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele