34. kolo
23.04.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Fiorentina veze díky Cercimu tři body ze Sardinie

Fiorentina veze poměrně překvapivé body ze Sardinie. Vítězství Violy je stejně nečekané jako hned dvojitý zásah Alessia Cerciho, který zajistil těsnou výhru 2:1. Fiorentina dokázala Stadio Sant'Elia dobýt teprve potřetí z 32 pokusů.

Úvod duelu ozdobilo Gilardinovo volání po penaltě za Astoriho držení za dres, ale neuspěl. Stejně si vedl se svou střelou Montolivo. Jen půlhodiny zvládl odehrát Marco Donadel, pak se zraněním odkulhal a na hřiště naskočil D'Agostino. Na první gól museli diváci čekat až do samého závěru prvního dějství. Z vnitřku šestnáctky se přesně trefil levačkou Cerci.

Vedení Fiorentiny trvalo jen o přestávce. Třicet sekund po změně stran totiž Andrea Cossu srovnal. Přihrávku Acquafrescy totiž vzal levačkou z halfvoleje a parádní ranou nedal šanci Boručovi. Cossu to zkoušel vzápětí znovu, ale tentokrát už polský gólman uspěl.

Ani tento stav ale netrval dlouho. V 50. minutě překvapil Cerci, když dal už svůj druhý gól, ačkoliv se dosud trefil v lize jen jednou. Tentokrát stál hostující útočník ve správný čas na správném místě, když dorážel Behramiho vyraženou střelu. V závěru dokonce mohl Cerci zkompletovat hattrick, ale Agazziho mu takovou radost nepovolil.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele