34. kolo
23.04.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Milánské AC si na své konto připsalo zásadní vítězství

Milánské AC je zase o krok blíže k titulu. V Brescii zvítězilo 1:0 brankou Robinha, na kterou si ale příznivci hostů museli počkat až do 82. minuty.

Červeno-černým navíc hraje do karet fakt, že Neapol klopýtla a přenechala druhé místo tabulky Interu. AC tak má v čele soutěže už osmibodový náskok. Bresciu čeká velmi důležité utkání příští týden, ve kterém bude hrát se Sampdorií o bytí či nebytí v Serii A.

Už při rozcvičce se hostům zranil Gattuso a jeho místo tak narychlo zaujal Flamini. A ten se hned ve třetí minutě dostal do šance, ale jeho střela mířila pouze do boční tyče. V deváté minutě pak střílel nad břevno Robinho. Obě příležitosti svým spoluhráčům připravil Cassano.

Po čtvrthodině hry střílel nad domácí branku aktivní Cassano. Domácí poprvé zahrozili až deset minut před poločasovým hvizdem, ale Éder střílel přesně do míst, kde stál gólman Milána. Největší šanci prvního dějství spálil ve 41. minutě Cassano, který z osmi metrů netrefil hlavou branku. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Lepší vstup do druhé půle měli domácí, ale Éder nebyl ani podruhé v zápase úspěšný. Jeho střela totiž mířila nad milánskou svatyni. K zakončení se poté opět dostal hostující Cassano, ale jako poněkolikáté ve střetnutí nebyl gólově úspěšný.

Rozhodující moment tak přinesla až 82. minuta. Domácí Diamanti zahrával přímý kop a trefil břevno branky AC Milán. Odražený míč si však vzal do parády Cassano a bleskově vyrazil do protiútoku. Přihrávkou vybídl ke skórování Robinha a ten se nemýlil - 0:1. Podle sobotních výsledků se navíc může nadneseně zdát, že právě tento gól zajistil hostům Scudetto.

Diamanti zkoušel ještě v 89. minutě s výsledkem něco udělat, ale jeho přímý kop zneškodnil brankář Abbiati. Milánští si tak domů vezou zásadní tři body letošního ročníku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-4

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 72.Papastathopoulos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
milanista9

0:3 Seedorf, Bommel a Robinho FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

BRESCIA: Arcari, Zambelli, Zebina, Bega, Berardi, Vass, Zanetti, Hetemaj, Diamanti, Eder, Carracciolo.

MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Robinho.

Doufám že napravíme středeční zaváhání v poháru a výrazně se přiblížíme Scudettu (KONEČNĚ)

tip 0:2

FORZA ROSSONERI

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

to si vychytal ti powem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co krutis ocami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titul sa blíži..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele