Serie A - souhrn 34. kola

16.04.2010, 22:46, aktualizováno 18.04.2010, 20:29
Komentáře a souhrny
Inter Milán si doma ve šlágru kola poradil s Juventusem a je bod za AS Řím, které bodovalo naplno i v derby s Laziem. Milánské AC nestačilo na Sampdorii, která získala cenné tři body do boje o Ligu mistrů, stejně je na tom i Neapol, alespoň bod vydolovalo Palermo. Naděje na záchranu živí Atalanta, bod je málo pro Sienu...

SS Lazio - AS Řím 1:2

18.04.2010 18:30

Góly: 14. Tommaso Rocchi - 53. Mirko Vučinić (pen.), 63. Mirko Vučinić

Slavné římské derby nakonec ovládlo AS. To sice prohrávalo po brance Rocchiho 1:0, jenže branky Mirka Vučiniče znamenaly obrat. Utkání sice nevynikalo ofenzivním pojetím, přesto bylo na co se dívat. Proměněná i neproměněná penalta, branka z přímého kopu, dvě červené karty a závěrečná strkanice, to vše bylo k viděni na Olympijském stadionu. To nejdůležitější se ale promítlo v tabulce, neboť AS Řím opět přeskočilo Inter a vede!

První poločas utkání toho příliš nenabídl. Obě defenzívy pracovaly pozorně a do žádné větší šance se nepouštěly. Výjimkou byla 14. minuta, to se vyhnul ofsajdové pasti Tommaso Rocchi a při postupu sám na Julia Sergia nezaváhal - 1:0 pro Lazio Řím. Útočník Biancocelesti se octil ještě v jedné šanci, jenže místo zakončení zbytečně volil pád a div že si nevysloužil žlutou kartu za simulování. AS Řím si za prvních pětačtyřicet minut nic vážného nevytvořil a do šaten šel za pro něj nepříznivého stavu 1:0.

Druhý poločas byl o něco zajímavější, i když ani teď se nedá hovořit o ofenzivní smršti. Každopádně Lazio mělo jedinečnou možnost zvýšit vedení. Nejspíše klíčový okamžik celého utkání nezvládl Sergio Floccari, jenž neproměnil pokutový kop, který byl nařízen za faul Cassettiho na Kolarova na samé hraně pokutového území. Pochvalu si v tomto případě zasloužil Julio Sergio.

Kolarov sehrál hlavní roli i v další penaltové situaci, tentokrát v opačné roli, kdy fauloval Taddeie a nařízenou penaltu bez problému proměnil Mirko Vučinič - 1:1. Hvězdný útočník Giallorossi se nakonec stal hrdinou celého utkání, o chvíli později totiž parádně zahrál volný přímý kop a AS díky němu otočilo na 1:2. Lazio bylo zmraženo a s obranou konkurenčního AS si nevědělo rady. Ledesma pálil vedle, ale do zápasu se nakonec přeci jenom zapsal, i když negativně. Po rozporech s Menezem ho hlavní sudí odměnil žlutou a posléze i červenou kartou. V závěru utkání to vůbec vřelo a po závěrečném hvizdu došlo k několika strkanicím. Nicméně AS Řím v derby vyhrál nad Laziem 2:1 a i po tomto kole vede Serii A.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 1:1

18.04.2010 15:00

Góly: 90. Antonio Di Natale - 3. Cristián Zapata (vl.)

Fotbalisté Udinese Calcio doma jen remizovali s Boloňou 1:1 a ještě zdaleka nemají jistotu záchrany. Domácí velmi brzo prohrávali po vlastní brance Zapaty a už to vypadalo, že i prohrají. V nastaveném čase ale spasil Udine její nejlepší střelec Antonio Di Natale.

Utkání se vyvíjelo pro Udinese špatně, neboť už ve třetí minutě inkasovalo. Zahrávaný rohový kop se dostal k Zapatovi, ten jej chtěl zneškodnit, jenomže si vstřelil vlastní gól - 0:1. Vzápětí to mohlo být dokonce 0:2, jenže Martins Adailton nedokázal při postupu sám na brankáře zkrotit balón. První šance Udinese vznikla po volném přímém kopu Di Nataleho, brankář Viviano jí však vytěsnil na rohový kop. Další velkou šanci hostí měl na svědomí Mudingayi, po jeho zakončení zazvonila branková konstrukce. Před odchodem do šaten mohl vyrovnat Floro Flores, bohužel pro domácí mu chyběla větší přesnost.

Po změně stran se dožadoval po zákroku Pasquala pokutového kopu Marcelo Zalayeta, rozhodčí ho ale nevyslyšel. Pak se činili oba brankáři, Handanovič vychytal Adailtona a Viviano v 54. minutě předvedl skvělý zákrok, když ránu Pepeho vyškrábl na rohový kop. Postupem času se zvyšoval tlak Udinese, deset minut před koncem tečoval Di Natale přímý kop Pepeho, ale Viviano na to pohotově zareagoval. Udine se dočkalo vyrovnání až v nastaveném čase, to se totiž v pokutovém území prosadil nejlepší střelec Serie A Antonio Di Natale - 1:1. Velké dík patří také Asamoahovi, jenž si připsal přesnou gólovou asistenci. Domácí mohli dokonce vyhrát, z pětadvaceti metrů se opřel do míče Pepe a Viviano opět zasáhl.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:1

18.04.2010 15:00

Góly: 6. Adriano Ferreira Pinto, 69. Simone Tiribocchi - 75. Riccardo Montolivo

Atalanta Bergamo se nehodlá vzdát účasti v Serii A i pro příští sezonu a o záchranu se chce ještě hodně rvát. Dnes se jí podařilo porazit před vlastním publikem Fiorentinu 2:1 a její ztráta na nesestupové sedmnácté místo je dvoubodová. Vítěznou branku si připsal Tiribocchi.

První střelecký pokus si připsala Viola, respektive Santana, který zdálky hodně protáhl domácího brankáře Consigliho. Pak už přišel první gólový moment, Jaime Valdes poslal do pokutového území krásný centr a Ferreira Pinto ho přesnou hlavičkou přetavil v úvodní branku - 1:0 pro Atalantu. Podobně se mohl zapsat do střeleckých análů Alberto Gilardino, podobně jako na straně Bergama Valdes odcentroval Vargas a Gilardinho hlavou orazítkoval břevno.

Ve druhém poločase také zazvonila tyč, střela Tiribocchiho sice nebyla nikterak prudká, přesto pořádně vystrašila fanoušky Violy. Simone Tiribocchi si vše vynahradil v 69. minutě, když se parádně trefil z první k tyči - Sebastian Frey byl naprosto bezmocný. Nádhernou branku vstřelila i Fiorentina, Riccardo Montolivo se rovněž z první opřel do míče a také Consigli neměl nárok - 2:1. Svěřenci trenéra Prandelliho sahali po vyrovnání, další střela bez přípravy vzešla z kopačky Vargase, ovšem ke gólové radosti chyběly centimetry.

Utkání nedohrál hostující Gobbi, který byl za držení v 90. minutě vyloučen. Gobbi obdržel dvě žluté karty v rozmezí pěti minut. Viola už vyrovnat nedokázala a porážkou 2:1 se jí vzdaluje pohárová Evropa, naopak Atalantě se přiblížila záchrana.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 2:3

18.04.2010 15:00

Góly: 60. Davide Lanzafame, 62. Salvatore Bocchetti (vl.) - 33. Rodrigo Palacio, 52. Rodrigo Palacio, 73. Ivan Fatić

Janov konečně ukázal, že umí zahrát i venku a ačkoliv v Parmě málem promarnil dvougólové vedení, nakonec se raduje ze zisku tří bodů. Ty rozhodujícím gólem vystřelil Ivan Fatič. Grifové tak mají ještě teoretickou šanci na Evropskou ligu.

Hodně speciální zápas hrál Hernán Crespo, který v domácím dresu nastoupil proti klubu, za který ještě na podzim hrál. Zároveň si také připsal první střelu utkání, ale ta byla sražena. Alessio Scarpi, jenž dostal znovu přednost před Ameliou, se předvedl proti Gastaldellovi, když jeho hlavičku na čáře vytáhl.

Ve 33. minutě se proti proudu hry ujal vedení Janov. Zaccardo na vlastní polovině trestuhodně ztratil míč a Rodrigo Palacio přesnou ranou k zadní tyči otevřel skóre. Parmě v útoku něco chybělo a do druhého poločasu tak na hřiště vyběhl i druhý útočník Valerij Bojinov.

Jenže to byl znovu Janov, kdo v 52. minutě opět udeřil. Raffaele Palladino se vydal na zteč a jeho pokus byl vyražen přímo k Palaciovi, jenž jednoduše doklepl. Vzápětí mohla být Parma zpět, když se Paciho hlavička po rohovém kopu proměnila v přihrávku na Crespa, ale toho opět vychytal Scarpi. Gialloblu nakonec snížili po hodině hry, Zaccardo na zadní tyči do branky nasměroval Lanzafameho centr.

Za dvě minuty Parma dokonala návrat. Na trávníku sice ležel zraněný Lanzafame, ale jeho spoluhráči pokračovali ve hře a ačkoliv si Scarpi poradil s Bojinovou střelou, míč vyrazil nešťastně pouze do Bocchetti a ten si ho srazil do vlastní sítě. Na Stadio Enio Tardini se hrál otevřený fotbal a nedalo se předpovědět, kdo by mohl dát rozhodující gól. Sculliho sice ještě parádně vychytal Mirante, ale na střídajícího Fatiče, jenž byl na hřišti jen pár desítek sekund už neměl. Fatič se uvolnil na levé straně a vypadalo to, že bude centrovat, ale nakonec míč napálil pod břevno a rozhodl o výhře Grifů 2:3.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 2:1

18.04.2010 15:00

Góly: 54. Antonio Cassano (pen.), 90. Giampaolo Pazzini - 20. Marco Borriello

Sampdoria porazila na svém stadionu AC Milán 2:1 a dostává se na čtvrté místo. Pro Rossoneri znamená porážka prakticky konec nadějí na Scudetto, koneckonců Milánští "odmítali" celkové prvenství už v minulých zápasech. Utkání rozhodl v nastaveném čase Pazzini, klíčovým okamžikem bylo rovněž vyloučení Bonery.

Utkání bylo ze začátku dost vyrovnané, obě strany měly několik zajímavých příležitostí, ale většinou scházela přesnější koncovka. Ve 20. minutě už ale padla první branka a vstřelili jí hosté z Milána. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Marco Borriello a Milán vedl v Janově 1:0. Zhruba za dvě minuty později se dostal ke střele Mancini, jenže stejně jako v předchozích případech scházela přesnost.

Ve 38. minutě měla Sampdoria obrovskou šanci, zakončení Cassana bylo velmi dobře umístěné, brankář Dida ale předvedl fantastický zákrok a skokem k tyči vše zlikvidoval. O chvíli později se propracoval k další hlavičce Cassano, ale přestřelil. Útočník Sampdorie si o další moment nezpracoval míč a prováhal dobrou možnost ke skórování. Domácí byli v závěru prvního poločasu lepší, nicméně na vyrovnání si museli počkat do druhého poločasu.

Po změně stran totiž došlo na pokutový kop. Obránce Rossoneri Daniele Bonera fauloval v jisté gólovce Cassana, a rozhodčí nejenže nařídil pokutový kop, ale také Boneru vyloučil. Penaltu pak proměnil samotný postižený, ale měl poměrně štěstí, neboť Dida jeho směr vystihl a jen tak tak, že penaltu nechytil. Nicméně Sampdoria vyrovnala na 1:1 a měla dobrou příležitost na zvrat v utkání. Milán sice hrál v oslabení, ale paradoxně měl více brankových příležitostí. V té první se ocitl sváteční zakončovatel Gattuso, po Ronaldinhově perfektní přihravce se dostal k zakončení, jenže Marco Storari fantastickým zákokem uchránil Sampdorii před druhou inkasovanou brankou.

O chvíli později brazilský kouzelník Ronaldinho znovu skvělou přihrávkou našel tentokrát Borriella, jenže ten nepřesně vystřelil. Nepřesná byla i Ronaldinhova střela, za kterou se Storari jenom ohlédl, Brazilcovi chybělo opravdu málo. V závěru utkání měla Sampdoria dvě obrovitánské šance a mohla rozhodnout. V té první se vyznamenal obránce Zambrotta, jenž odklidil téměř jistou branku na rohový kop. Z následující akce si Dida hodně zkomplikoval život ale míč, který směřoval do branky nakonec na brankové čáře zastavil. Sampdoria se nakonec vítězné branky přeci jenom dočkala, Pazzini nekompromisně hlavičkoval do branky a Sampdoria tak zvítězila 2:1.

Více informací k zápasu

AS Bari - SSC Neapol 1:2

18.04.2010 15:00

Góly: 76. Sergio Almirón - 28. Ezequiel Lavezzi, 57. Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi vrátil Neapol zpět do bojů o evropské poháry, když dvěma góly sestřelil Bari. To se zmohlo v závěru jen na snížení na konečných 1:2.

Zápas přitom možná mohl nabrat úplně jiný směr, kdyby Nacho Castillo dosáhl v úvodu na trestný kop Allegrettiho. Jenže to se nestalo a po 13 minutách naopak mohla padnout branka na druhé straně. Lavezzi připravil výtečnou pozici pro Denise, ale ten míč napálil přímo do Gilleta. Azzurri nakonec otevřeli skóre ve 28. minutě, hrdinou se stal Lavezzi, který absolutně nechytatelnou ranou zpoza šestnáctky rozjásal hostující fanoušky. V tu chvíli se Neapol posouvala před šestý Juventus. Ještě v prvním poločase musel napravovat zaváhání Campagnara, jenž poslal špatnou zpětnou přihrávkou, gólman De Sanctis, který se vrhl proti Barretovi. A obrana mu příliš nepomáhala, když chyboval i Rinaudo.

Také po přestávce byl jako první viděn v akci De Sanctis, když zasahoval proti Allegrettimu, ale Neapol ukázala mnohem větší efektivitu a v 57. minutě si pojistila vedení. Byla to znovu práce argentinské hvězdy Lavezziho, jenž další úžasnou ranou pod břevno nedal čichnout Gilletovi. Bari vykřesalo naději čtvrthodiny před koncem. To si na Alvarezův centr naběhl Almiron a přesnou hlavičkou snížil. Sforzini mohl v další akci vyrovnat, ale nedosáhl na přízemní centr. Masiellova střela byla zablokována. Nic víc již Galletti nevymysleli a nakonec těsně prohráli.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 2:2

18.04.2010 15:00

Góly: 28. Andrea Cossu, 87. Jeda - 88. Fabrizio Miccoli, 90. Abel Hernández

Cagliari bylo hodně blízko první výhře od letošního února, navíc tým poprvé vedl nový kouč Giorgio Melis, ale po dvou hodně pozdních brankách Palerma se domácí musejí spokojit s remízou. Pro Rosanero je to ale obrovská ztráta v boji o čtvrté místo.

Pouze na lavičce se překvapivě objevil palermský tahoun Fabrizio Miccoli a v úvodu sledoval, jak Dessenovu dělovku vyráží Sirigu. Na druhé straně se vrhl pod nohy Cavanimu Marchetti. Ve 27. minutě rozvinul své schopnosti Marchetti naplno, když na břevno skvěle vyrazil Goianovu hlavičku, která letěla do branky nesmírnou rychlostí.

A o chvíli později se místo toho ujalo vedení Cagliari. Rohová kop našel Andreu Cossua, jenž napřáhl z voleje, ale nebýt zásadní teče Goiana, míč by pravděpodobně v brance neskončil. Druhý gól už ale mohl Sirigu odvrátit, když vytáhl Neneho hlavičku. Cossua v další akci zradilo zpracování a vše čistil Kjaer. Cagliari mělo velký problém se standardkami a těsně před přestávkou musel další Goianovu hlavičku likvidovat Marchetti.

Ve druhé půli musel nadvakrát likvidovat Neného pravačku Sirigu, Pastoreho tvrdá rána zas provětrala rukavice Marchettiho. Před domácí brankou znovu hrozil hlavičkující Goian, ale tentokrát se mezi tři tyče nevešel. Tři minuty před koncem zvyšoval po pasu Liveraniho už na 2:0 Jeda a zdálo se, že je rozhodnuto.

Palermo si to ale nemyslelo, nevzdalo se a za dvě minuty snížilo. Střídající Miccoli se jako první dostal k volnému míči a díky šťastné teči vstřelil gól. A za dalších 60 sekund to mohl být hned 2:2, ale Marchetti parádně zasáhl proti Budanovi. Na druhé straně zasahoval nohou proti Matrimu Sirigu. Ve třetí minutě nastavení vystrašil domácí publikum po Miccoliho trestném kopu Migliaccio, protože hlavičkou trefil břevno. Jenže ani tady se Rosanero nevzdali a skutečně posledním dotykem míče vyrovnalo. Běžela už pátá minuta nastavení a hlavičkou míč do branky uklidil Abel Hernandez.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Siena 2:2

18.04.2010 15:00

Góly: 11. Maxi López, 50. Marco Biagianti - 49. Massimo Maccarone, 69. Simone Vergassola

Sestupem ohrožená Siena dnes jen remizovala v Catanii 2:2 a její šance na záchranu se zmenšují, i když pořád žijí. Hosté ale pokaždé prohrávali, na úvodní trefu Maxi Lopéze odpověděl Maccarone, na druhou branku Biagiantiho zase Vergassola.

Diváci se v ochozech dočkali úvodní branky už v 11. minutě, to se totiž opět předvedl v parádní formě hrající Maxi Lopéz a pravačkou nedal Curcimu šanci - 1:0 pro Catanii. Za devět minut mohla Siena odpovědět, Vergassola měl ale smůlu, neboť hlavičkou nastřelil břevno. Do konce prvního poločasu ještě stojí za zmínku žlutá karta pro Morimota, ten v pokutovém území simuloval a právem byl za to potrestán.

Siena vyrovnala utkání až ve druhém poločase, Massimo Maccarone z blízka přesně hlavičkoval a bylo to 1:1. Radost Sieny trvala ani ne minutu, její obrana totiž vzápětí inkasovala druhý gól. Kombinaci Maxiho Lopéze s Biagiantim zakončil druhý jmenovaný a Catania znovu vedla, tentokrát 2:1. Domácí mohli zanedlouho vstřelit pojistku a měli k tomu opravdu blízko, Abdel Ghezzal fauloval v pokutovém území Morimota, ale nařízenou penaltu neproměnil Maxi Lopéz a následná dorážka Capuana šla mimo.

Neproměněná penalta stála domácí draho, neboť Siena dokázala opět vyrovnat. Simone Vergassola se dostal ke střele a Andujar lovil míč ze sítě - 2:2. Siena dokonce sahala po vítězství, ale volej Maccaroneho byl zneškodněn na rohový kop.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Livorno 2:0

17.04.2010 18:00

Góly: 28. Sergio Pellissier, 88. Elvis Abbruscato

Chievo Verona ukončilo naděje Livorna na záchranu v nejvyšší italské soutěži a po výhře 2:0 ho s definitivní platností posílá do Serie B. Účet utkání otevřel Sergio Pellissier a v závěru zápasu přidal pojistku Elvis Abbruscato.

Cristian Raimondi měl první šanci zápasu, ovšem Vitaleho přihrávku nevyužil a brankou neskončila ani střela Bergvolda. Po střele domácího Marcoliniho zahrál Dario Kněževič rukou a Chievo se dožadovalo pokutového kopu, rozhodčí ale zůstal chladným a bylo to dobré rozhodnutí. Chievo mělo skvělou příležitost ve 21. minutě, po rohovém kopu se dostal k lavičce Davide Mandelli a brankář De Lucia vytáhl skvělý zákrok, kterým uchránil Livorno téměř od jisté branky. Fly Donkeys byli lepším celkem a více ohrožovali branku soupeře, nebezpečná byla volej De Pauly.

Skóre utkání otevřel ve 28. minutě Sergio Pellissier, kanonýr domácích se dostal k míči po rohovém kopu a pravačkou překonal De Luciu - 1:0 pro Chievo Verona. Livorno mohlo vzápětí vyrovnat, ale Pulzetti ve své šanci zklamal. Ještě do konce prvního poločasu se mohlo skóre měnit ve prospěch Chieva. Dlouhého volného přímého kopu brazilce De Pauly se zmocnil Pellissier, před brankou ale nedokázal usměrnit míč do sítě.

Šance pokračovali i ve druhém poločase a diváci v ochozech stadionu Bentegodi se měli na co dívat. Tavanova střela skončila jen rohovým kopem a další šance z pětadvaceti metrů rovněž skončila neúspěchem. Livorno vědělo, že hraje o všechno a svého soupeře pořádně zmáčklo. Jenže veronský celek má v brance Sorrentina, a ten byl tento zápas k nepřekonání. V 79. minutě předvedl první geniální zákrok po šanci Raimondiho a do konce utkání pochytal ještě několik solidních šancí soupeře. Definitivní stvrzení osudu utkání nastalo v 88. minutě. Abbruscato střelou z první využil přihrávky Jokiče a zařídil vítězství domácího celku 2:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 2:0

16.04.2010 20:45

Góly: 75. Maicon, 90. Samuel Eto'o

Slavné Derby D’Italia ovládl Inter Milán, ten vyhrál po brankách Maicona a Eto’a 2:0 a minimálně do neděle se posunul do čela ligy. Juventus si porážkou znovu zkomplikoval boj o čtvrté místo. Klíčový okamžik celého utkání se odehrál v prvním poločase, kdy byl vyloučen reprezentační záložník Mali a Juventusu Sissoko.

V první šanci utkání se ocitl Alessandro Del Piero, jeho střelu však Julio Cesar vyrazil. Činil se i na druhé straně Gianluigi Buffon, střela Motty byla gólová, nicméně Buffon ukázal, že i po zranění patří k světové extratřídě. Ve 37. minutě přišel vůbec klíčový moment celého utkání, Sissoko ve skluzu fauloval Javiera Zanettiho za což obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Interu se tak naskytla skvělá příležitost přesilové hry. První poločas byl sice "nahoru dolu", nicméně kýženou branku utkání nepřinesl. Bianconeri přežili konec poločasu bez úhony.

Druhý poločas začal dobrou příležitostí Samuela Eto’a, který sice postupoval sám na Buffona, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo, neboť kamerunský ostrostřelec přestřelil. Také další šanci měl na svědomí domácí Inter, Maicon přihrával Militovi, jenže ten dekozál ve vyložené šanci trefit míč. Také Juventus měl zajímavou příležitost, i přes oslabení se dostal ke gólové hlavičce Fabio Cannavaro, Cesar byl však na místě. Neujala se ani hlavička Samuela a ani střela Stankoviče. Lepší Nerazzurri nespasil ani Diego Milito, ten byl hlavičkou blízko první branky, zblízka ale minul. Stará dáma držela nerozhodný stav až do 75. minuty, pak si totiž s míčem pohrál Maicon a přesnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Inter Milán.

Juventus toho po inkasované brance příliš nepředvedl, přeci jenom hrál v oslabení a navíc měl i nadále štěstí. Po střele Maria Balotelli se ozvala branková konstrukce! V závěru utkání přidal druhou rozhodující trefu Samuel Eto’o, psala se už 90. minuta, když kamerunský útočník využil přihrávky spoluhráče a trefil odkrytou branku - 2:0 pro Inter Milán. Druhá branka způsobila velkou radost trenéra Mourinha a celkové vítězství Interu 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím34218561:3771
2.Inter Milán342010465:3070
3.AC Milán341810655:3564
4.UC Sampdoria34169943:3957
5.Città di Palermo341510951:4355
6.SSC Neapol341313846:4152
7.Juventus FC341561349:4951
8.Janov CFC341391255:5548
9.ACF Fiorentina341371447:4146
10.Parma FC3412101237:4446
11.AS Bari3411101341:4343
12.Cagliari Calcio341181552:5341
13.Chievo Verona341181531:3441
14.Calcio Catania349131240:4040
15.Udinese Calcio341091544:5039
16.SS Lazio348131332:3837
17.Bologna FC34991637:5136
18.Atalanta BC34971834:4534
19.AC Siena34791837:5930
20.AS Livorno34682022:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (395)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele