34. kolo
18.04.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - ACF Fiorentina 2:1

Atalanta Bergamo se nehodlá vzdát účasti v Serii A i pro příští sezonu a o záchranu se chce ještě hodně rvát. Dnes se jí podařilo porazit před vlastním publikem Fiorentinu 2:1 a její ztráta na nesestupové sedmnácté místo je dvoubodová. Vítěznou branku si připsal Tiribocchi.

První střelecký pokus si připsala Viola, respektive Santana, který zdálky hodně protáhl domácího brankáře Consigliho. Pak už přišel první gólový moment, Jaime Valdes poslal do pokutového území krásný centr a Ferreira Pinto ho přesnou hlavičkou přetavil v úvodní branku - 1:0 pro Atalantu. Podobně se mohl zapsat do střeleckých análů Alberto Gilardino, podobně jako na straně Bergama Valdes odcentroval Vargas a Gilardinho hlavou orazítkoval břevno.

Ve druhém poločase také zazvonila tyč, střela Tiribocchiho sice nebyla nikterak prudká, přesto pořádně vystrašila fanoušky Violy. Simone Tiribocchi si vše vynahradil v 69. minutě, když se parádně trefil z první k tyči - Sebastian Frey byl naprosto bezmocný. Nádhernou branku vstřelila i Fiorentina, Riccardo Montolivo se rovněž z první opřel do míče a také Consigli neměl nárok - 2:1. Svěřenci trenéra Prandelliho sahali po vyrovnání, další střela bez přípravy vzešla z kopačky Vargase, ovšem ke gólové radosti chyběly centimetry.

Utkání nedohrál hostující Gobbi, který byl za držení v 90. minutě vyloučen. Gobbi obdržel dvě žluté karty v rozmezí pěti minut. Viola už vyrovnat nedokázala a porážkou 2:1 se jí vzdaluje pohárová Evropa, naopak Atalantě se přiblížila záchrana.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele