34. kolo
18.04.2010 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Città di Palermo 2:2

Cagliari bylo hodně blízko první výhře od letošního února, navíc tým poprvé vedl nový kouč Giorgio Melis, ale po dvou hodně pozdních brankách Palerma se domácí musejí spokojit s remízou. Pro Rosanero je to ale obrovská ztráta v boji o čtvrté místo.

Pouze na lavičce se překvapivě objevil palermský tahoun Fabrizio Miccoli a v úvodu sledoval, jak Dessenovu dělovku vyráží Sirigu. Na druhé straně se vrhl pod nohy Cavanimu Marchetti. Ve 27. minutě rozvinul své schopnosti Marchetti naplno, když na břevno skvěle vyrazil Goianovu hlavičku, která letěla do branky nesmírnou rychlostí.

A o chvíli později se místo toho ujalo vedení Cagliari. Rohová kop našel Andreu Cossua, jenž napřáhl z voleje, ale nebýt zásadní teče Goiana, míč by pravděpodobně v brance neskončil. Druhý gól už ale mohl Sirigu odvrátit, když vytáhl Neneho hlavičku. Cossua v další akci zradilo zpracování a vše čistil Kjaer. Cagliari mělo velký problém se standardkami a těsně před přestávkou musel další Goianovu hlavičku likvidovat Marchetti.

Ve druhé půli musel nadvakrát likvidovat Neného pravačku Sirigu, Pastoreho tvrdá rána zas provětrala rukavice Marchettiho. Před domácí brankou znovu hrozil hlavičkující Goian, ale tentokrát se mezi tři tyče nevešel. Tři minuty před koncem zvyšoval po pasu Liveraniho už na 2:0 Jeda a zdálo se, že je rozhodnuto.

Palermo si to ale nemyslelo, nevzdalo se a za dvě minuty snížilo. Střídající Miccoli se jako první dostal k volnému míči a díky šťastné teči vstřelil gól. A za dalších 60 sekund to mohl být hned 2:2, ale Marchetti parádně zasáhl proti Budanovi. Na druhé straně zasahoval nohou proti Matrimu Sirigu. Ve třetí minutě nastavení vystrašil domácí publikum po Miccoliho trestném kopu Migliaccio, protože hlavičkou trefil břevno. Jenže ani tady se Rosanero nevzdali a skutečně posledním dotykem míče vyrovnalo. Běžela už pátá minuta nastavení a hlavičkou míč do branky uklidil Abel Hernandez.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele