Serie A - souhrn 34. kola

16.04.2010, 22:46, aktualizováno 18.04.2010, 20:29
Komentáře a souhrny
Inter Milán si doma ve šlágru kola poradil s Juventusem a je bod za AS Řím, které bodovalo naplno i v derby s Laziem. Milánské AC nestačilo na Sampdorii, která získala cenné tři body do boje o Ligu mistrů, stejně je na tom i Neapol, alespoň bod vydolovalo Palermo. Naděje na záchranu živí Atalanta, bod je málo pro Sienu...

SS Lazio - AS Řím 1:2

18.04.2010 18:30

Góly: 14. Tommaso Rocchi - 53. Mirko Vučinić (pen.), 63. Mirko Vučinić

Slavné římské derby nakonec ovládlo AS. To sice prohrávalo po brance Rocchiho 1:0, jenže branky Mirka Vučiniče znamenaly obrat. Utkání sice nevynikalo ofenzivním pojetím, přesto bylo na co se dívat. Proměněná i neproměněná penalta, branka z přímého kopu, dvě červené karty a závěrečná strkanice, to vše bylo k viděni na Olympijském stadionu. To nejdůležitější se ale promítlo v tabulce, neboť AS Řím opět přeskočilo Inter a vede!

První poločas utkání toho příliš nenabídl. Obě defenzívy pracovaly pozorně a do žádné větší šance se nepouštěly. Výjimkou byla 14. minuta, to se vyhnul ofsajdové pasti Tommaso Rocchi a při postupu sám na Julia Sergia nezaváhal - 1:0 pro Lazio Řím. Útočník Biancocelesti se octil ještě v jedné šanci, jenže místo zakončení zbytečně volil pád a div že si nevysloužil žlutou kartu za simulování. AS Řím si za prvních pětačtyřicet minut nic vážného nevytvořil a do šaten šel za pro něj nepříznivého stavu 1:0.

Druhý poločas byl o něco zajímavější, i když ani teď se nedá hovořit o ofenzivní smršti. Každopádně Lazio mělo jedinečnou možnost zvýšit vedení. Nejspíše klíčový okamžik celého utkání nezvládl Sergio Floccari, jenž neproměnil pokutový kop, který byl nařízen za faul Cassettiho na Kolarova na samé hraně pokutového území. Pochvalu si v tomto případě zasloužil Julio Sergio.

Kolarov sehrál hlavní roli i v další penaltové situaci, tentokrát v opačné roli, kdy fauloval Taddeie a nařízenou penaltu bez problému proměnil Mirko Vučinič - 1:1. Hvězdný útočník Giallorossi se nakonec stal hrdinou celého utkání, o chvíli později totiž parádně zahrál volný přímý kop a AS díky němu otočilo na 1:2. Lazio bylo zmraženo a s obranou konkurenčního AS si nevědělo rady. Ledesma pálil vedle, ale do zápasu se nakonec přeci jenom zapsal, i když negativně. Po rozporech s Menezem ho hlavní sudí odměnil žlutou a posléze i červenou kartou. V závěru utkání to vůbec vřelo a po závěrečném hvizdu došlo k několika strkanicím. Nicméně AS Řím v derby vyhrál nad Laziem 2:1 a i po tomto kole vede Serii A.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Bologna FC 1:1

18.04.2010 15:00

Góly: 90. Antonio Di Natale - 3. Cristián Zapata (vl.)

Fotbalisté Udinese Calcio doma jen remizovali s Boloňou 1:1 a ještě zdaleka nemají jistotu záchrany. Domácí velmi brzo prohrávali po vlastní brance Zapaty a už to vypadalo, že i prohrají. V nastaveném čase ale spasil Udine její nejlepší střelec Antonio Di Natale.

Utkání se vyvíjelo pro Udinese špatně, neboť už ve třetí minutě inkasovalo. Zahrávaný rohový kop se dostal k Zapatovi, ten jej chtěl zneškodnit, jenomže si vstřelil vlastní gól - 0:1. Vzápětí to mohlo být dokonce 0:2, jenže Martins Adailton nedokázal při postupu sám na brankáře zkrotit balón. První šance Udinese vznikla po volném přímém kopu Di Nataleho, brankář Viviano jí však vytěsnil na rohový kop. Další velkou šanci hostí měl na svědomí Mudingayi, po jeho zakončení zazvonila branková konstrukce. Před odchodem do šaten mohl vyrovnat Floro Flores, bohužel pro domácí mu chyběla větší přesnost.

Po změně stran se dožadoval po zákroku Pasquala pokutového kopu Marcelo Zalayeta, rozhodčí ho ale nevyslyšel. Pak se činili oba brankáři, Handanovič vychytal Adailtona a Viviano v 54. minutě předvedl skvělý zákrok, když ránu Pepeho vyškrábl na rohový kop. Postupem času se zvyšoval tlak Udinese, deset minut před koncem tečoval Di Natale přímý kop Pepeho, ale Viviano na to pohotově zareagoval. Udine se dočkalo vyrovnání až v nastaveném čase, to se totiž v pokutovém území prosadil nejlepší střelec Serie A Antonio Di Natale - 1:1. Velké dík patří také Asamoahovi, jenž si připsal přesnou gólovou asistenci. Domácí mohli dokonce vyhrát, z pětadvaceti metrů se opřel do míče Pepe a Viviano opět zasáhl.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 2:1

18.04.2010 15:00

Góly: 6. Adriano Ferreira Pinto, 69. Simone Tiribocchi - 75. Riccardo Montolivo

Atalanta Bergamo se nehodlá vzdát účasti v Serii A i pro příští sezonu a o záchranu se chce ještě hodně rvát. Dnes se jí podařilo porazit před vlastním publikem Fiorentinu 2:1 a její ztráta na nesestupové sedmnácté místo je dvoubodová. Vítěznou branku si připsal Tiribocchi.

První střelecký pokus si připsala Viola, respektive Santana, který zdálky hodně protáhl domácího brankáře Consigliho. Pak už přišel první gólový moment, Jaime Valdes poslal do pokutového území krásný centr a Ferreira Pinto ho přesnou hlavičkou přetavil v úvodní branku - 1:0 pro Atalantu. Podobně se mohl zapsat do střeleckých análů Alberto Gilardino, podobně jako na straně Bergama Valdes odcentroval Vargas a Gilardinho hlavou orazítkoval břevno.

Ve druhém poločase také zazvonila tyč, střela Tiribocchiho sice nebyla nikterak prudká, přesto pořádně vystrašila fanoušky Violy. Simone Tiribocchi si vše vynahradil v 69. minutě, když se parádně trefil z první k tyči - Sebastian Frey byl naprosto bezmocný. Nádhernou branku vstřelila i Fiorentina, Riccardo Montolivo se rovněž z první opřel do míče a také Consigli neměl nárok - 2:1. Svěřenci trenéra Prandelliho sahali po vyrovnání, další střela bez přípravy vzešla z kopačky Vargase, ovšem ke gólové radosti chyběly centimetry.

Utkání nedohrál hostující Gobbi, který byl za držení v 90. minutě vyloučen. Gobbi obdržel dvě žluté karty v rozmezí pěti minut. Viola už vyrovnat nedokázala a porážkou 2:1 se jí vzdaluje pohárová Evropa, naopak Atalantě se přiblížila záchrana.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 2:3

18.04.2010 15:00

Góly: 60. Davide Lanzafame, 62. Salvatore Bocchetti (vl.) - 33. Rodrigo Palacio, 52. Rodrigo Palacio, 73. Ivan Fatić

Janov konečně ukázal, že umí zahrát i venku a ačkoliv v Parmě málem promarnil dvougólové vedení, nakonec se raduje ze zisku tří bodů. Ty rozhodujícím gólem vystřelil Ivan Fatič. Grifové tak mají ještě teoretickou šanci na Evropskou ligu.

Hodně speciální zápas hrál Hernán Crespo, který v domácím dresu nastoupil proti klubu, za který ještě na podzim hrál. Zároveň si také připsal první střelu utkání, ale ta byla sražena. Alessio Scarpi, jenž dostal znovu přednost před Ameliou, se předvedl proti Gastaldellovi, když jeho hlavičku na čáře vytáhl.

Ve 33. minutě se proti proudu hry ujal vedení Janov. Zaccardo na vlastní polovině trestuhodně ztratil míč a Rodrigo Palacio přesnou ranou k zadní tyči otevřel skóre. Parmě v útoku něco chybělo a do druhého poločasu tak na hřiště vyběhl i druhý útočník Valerij Bojinov.

Jenže to byl znovu Janov, kdo v 52. minutě opět udeřil. Raffaele Palladino se vydal na zteč a jeho pokus byl vyražen přímo k Palaciovi, jenž jednoduše doklepl. Vzápětí mohla být Parma zpět, když se Paciho hlavička po rohovém kopu proměnila v přihrávku na Crespa, ale toho opět vychytal Scarpi. Gialloblu nakonec snížili po hodině hry, Zaccardo na zadní tyči do branky nasměroval Lanzafameho centr.

Za dvě minuty Parma dokonala návrat. Na trávníku sice ležel zraněný Lanzafame, ale jeho spoluhráči pokračovali ve hře a ačkoliv si Scarpi poradil s Bojinovou střelou, míč vyrazil nešťastně pouze do Bocchetti a ten si ho srazil do vlastní sítě. Na Stadio Enio Tardini se hrál otevřený fotbal a nedalo se předpovědět, kdo by mohl dát rozhodující gól. Sculliho sice ještě parádně vychytal Mirante, ale na střídajícího Fatiče, jenž byl na hřišti jen pár desítek sekund už neměl. Fatič se uvolnil na levé straně a vypadalo to, že bude centrovat, ale nakonec míč napálil pod břevno a rozhodl o výhře Grifů 2:3.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AC Milán 2:1

18.04.2010 15:00

Góly: 54. Antonio Cassano (pen.), 90. Giampaolo Pazzini - 20. Marco Borriello

Sampdoria porazila na svém stadionu AC Milán 2:1 a dostává se na čtvrté místo. Pro Rossoneri znamená porážka prakticky konec nadějí na Scudetto, koneckonců Milánští "odmítali" celkové prvenství už v minulých zápasech. Utkání rozhodl v nastaveném čase Pazzini, klíčovým okamžikem bylo rovněž vyloučení Bonery.

Utkání bylo ze začátku dost vyrovnané, obě strany měly několik zajímavých příležitostí, ale většinou scházela přesnější koncovka. Ve 20. minutě už ale padla první branka a vstřelili jí hosté z Milána. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Marco Borriello a Milán vedl v Janově 1:0. Zhruba za dvě minuty později se dostal ke střele Mancini, jenže stejně jako v předchozích případech scházela přesnost.

Ve 38. minutě měla Sampdoria obrovskou šanci, zakončení Cassana bylo velmi dobře umístěné, brankář Dida ale předvedl fantastický zákrok a skokem k tyči vše zlikvidoval. O chvíli později se propracoval k další hlavičce Cassano, ale přestřelil. Útočník Sampdorie si o další moment nezpracoval míč a prováhal dobrou možnost ke skórování. Domácí byli v závěru prvního poločasu lepší, nicméně na vyrovnání si museli počkat do druhého poločasu.

Po změně stran totiž došlo na pokutový kop. Obránce Rossoneri Daniele Bonera fauloval v jisté gólovce Cassana, a rozhodčí nejenže nařídil pokutový kop, ale také Boneru vyloučil. Penaltu pak proměnil samotný postižený, ale měl poměrně štěstí, neboť Dida jeho směr vystihl a jen tak tak, že penaltu nechytil. Nicméně Sampdoria vyrovnala na 1:1 a měla dobrou příležitost na zvrat v utkání. Milán sice hrál v oslabení, ale paradoxně měl více brankových příležitostí. V té první se ocitl sváteční zakončovatel Gattuso, po Ronaldinhově perfektní přihravce se dostal k zakončení, jenže Marco Storari fantastickým zákokem uchránil Sampdorii před druhou inkasovanou brankou.

O chvíli později brazilský kouzelník Ronaldinho znovu skvělou přihrávkou našel tentokrát Borriella, jenže ten nepřesně vystřelil. Nepřesná byla i Ronaldinhova střela, za kterou se Storari jenom ohlédl, Brazilcovi chybělo opravdu málo. V závěru utkání měla Sampdoria dvě obrovitánské šance a mohla rozhodnout. V té první se vyznamenal obránce Zambrotta, jenž odklidil téměř jistou branku na rohový kop. Z následující akce si Dida hodně zkomplikoval život ale míč, který směřoval do branky nakonec na brankové čáře zastavil. Sampdoria se nakonec vítězné branky přeci jenom dočkala, Pazzini nekompromisně hlavičkoval do branky a Sampdoria tak zvítězila 2:1.

Více informací k zápasu

AS Bari - SSC Neapol 1:2

18.04.2010 15:00

Góly: 76. Sergio Almirón - 28. Ezequiel Lavezzi, 57. Ezequiel Lavezzi

Ezequiel Lavezzi vrátil Neapol zpět do bojů o evropské poháry, když dvěma góly sestřelil Bari. To se zmohlo v závěru jen na snížení na konečných 1:2.

Zápas přitom možná mohl nabrat úplně jiný směr, kdyby Nacho Castillo dosáhl v úvodu na trestný kop Allegrettiho. Jenže to se nestalo a po 13 minutách naopak mohla padnout branka na druhé straně. Lavezzi připravil výtečnou pozici pro Denise, ale ten míč napálil přímo do Gilleta. Azzurri nakonec otevřeli skóre ve 28. minutě, hrdinou se stal Lavezzi, který absolutně nechytatelnou ranou zpoza šestnáctky rozjásal hostující fanoušky. V tu chvíli se Neapol posouvala před šestý Juventus. Ještě v prvním poločase musel napravovat zaváhání Campagnara, jenž poslal špatnou zpětnou přihrávkou, gólman De Sanctis, který se vrhl proti Barretovi. A obrana mu příliš nepomáhala, když chyboval i Rinaudo.

Také po přestávce byl jako první viděn v akci De Sanctis, když zasahoval proti Allegrettimu, ale Neapol ukázala mnohem větší efektivitu a v 57. minutě si pojistila vedení. Byla to znovu práce argentinské hvězdy Lavezziho, jenž další úžasnou ranou pod břevno nedal čichnout Gilletovi. Bari vykřesalo naději čtvrthodiny před koncem. To si na Alvarezův centr naběhl Almiron a přesnou hlavičkou snížil. Sforzini mohl v další akci vyrovnat, ale nedosáhl na přízemní centr. Masiellova střela byla zablokována. Nic víc již Galletti nevymysleli a nakonec těsně prohráli.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Città di Palermo 2:2

18.04.2010 15:00

Góly: 28. Andrea Cossu, 87. Jeda - 88. Fabrizio Miccoli, 90. Abel Hernández

Cagliari bylo hodně blízko první výhře od letošního února, navíc tým poprvé vedl nový kouč Giorgio Melis, ale po dvou hodně pozdních brankách Palerma se domácí musejí spokojit s remízou. Pro Rosanero je to ale obrovská ztráta v boji o čtvrté místo.

Pouze na lavičce se překvapivě objevil palermský tahoun Fabrizio Miccoli a v úvodu sledoval, jak Dessenovu dělovku vyráží Sirigu. Na druhé straně se vrhl pod nohy Cavanimu Marchetti. Ve 27. minutě rozvinul své schopnosti Marchetti naplno, když na břevno skvěle vyrazil Goianovu hlavičku, která letěla do branky nesmírnou rychlostí.

A o chvíli později se místo toho ujalo vedení Cagliari. Rohová kop našel Andreu Cossua, jenž napřáhl z voleje, ale nebýt zásadní teče Goiana, míč by pravděpodobně v brance neskončil. Druhý gól už ale mohl Sirigu odvrátit, když vytáhl Neneho hlavičku. Cossua v další akci zradilo zpracování a vše čistil Kjaer. Cagliari mělo velký problém se standardkami a těsně před přestávkou musel další Goianovu hlavičku likvidovat Marchetti.

Ve druhé půli musel nadvakrát likvidovat Neného pravačku Sirigu, Pastoreho tvrdá rána zas provětrala rukavice Marchettiho. Před domácí brankou znovu hrozil hlavičkující Goian, ale tentokrát se mezi tři tyče nevešel. Tři minuty před koncem zvyšoval po pasu Liveraniho už na 2:0 Jeda a zdálo se, že je rozhodnuto.

Palermo si to ale nemyslelo, nevzdalo se a za dvě minuty snížilo. Střídající Miccoli se jako první dostal k volnému míči a díky šťastné teči vstřelil gól. A za dalších 60 sekund to mohl být hned 2:2, ale Marchetti parádně zasáhl proti Budanovi. Na druhé straně zasahoval nohou proti Matrimu Sirigu. Ve třetí minutě nastavení vystrašil domácí publikum po Miccoliho trestném kopu Migliaccio, protože hlavičkou trefil břevno. Jenže ani tady se Rosanero nevzdali a skutečně posledním dotykem míče vyrovnalo. Běžela už pátá minuta nastavení a hlavičkou míč do branky uklidil Abel Hernandez.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AC Siena 2:2

18.04.2010 15:00

Góly: 11. Maxi López, 50. Marco Biagianti - 49. Massimo Maccarone, 69. Simone Vergassola

Sestupem ohrožená Siena dnes jen remizovala v Catanii 2:2 a její šance na záchranu se zmenšují, i když pořád žijí. Hosté ale pokaždé prohrávali, na úvodní trefu Maxi Lopéze odpověděl Maccarone, na druhou branku Biagiantiho zase Vergassola.

Diváci se v ochozech dočkali úvodní branky už v 11. minutě, to se totiž opět předvedl v parádní formě hrající Maxi Lopéz a pravačkou nedal Curcimu šanci - 1:0 pro Catanii. Za devět minut mohla Siena odpovědět, Vergassola měl ale smůlu, neboť hlavičkou nastřelil břevno. Do konce prvního poločasu ještě stojí za zmínku žlutá karta pro Morimota, ten v pokutovém území simuloval a právem byl za to potrestán.

Siena vyrovnala utkání až ve druhém poločase, Massimo Maccarone z blízka přesně hlavičkoval a bylo to 1:1. Radost Sieny trvala ani ne minutu, její obrana totiž vzápětí inkasovala druhý gól. Kombinaci Maxiho Lopéze s Biagiantim zakončil druhý jmenovaný a Catania znovu vedla, tentokrát 2:1. Domácí mohli zanedlouho vstřelit pojistku a měli k tomu opravdu blízko, Abdel Ghezzal fauloval v pokutovém území Morimota, ale nařízenou penaltu neproměnil Maxi Lopéz a následná dorážka Capuana šla mimo.

Neproměněná penalta stála domácí draho, neboť Siena dokázala opět vyrovnat. Simone Vergassola se dostal ke střele a Andujar lovil míč ze sítě - 2:2. Siena dokonce sahala po vítězství, ale volej Maccaroneho byl zneškodněn na rohový kop.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - AS Livorno 2:0

17.04.2010 18:00

Góly: 28. Sergio Pellissier, 88. Elvis Abbruscato

Chievo Verona ukončilo naděje Livorna na záchranu v nejvyšší italské soutěži a po výhře 2:0 ho s definitivní platností posílá do Serie B. Účet utkání otevřel Sergio Pellissier a v závěru zápasu přidal pojistku Elvis Abbruscato.

Cristian Raimondi měl první šanci zápasu, ovšem Vitaleho přihrávku nevyužil a brankou neskončila ani střela Bergvolda. Po střele domácího Marcoliniho zahrál Dario Kněževič rukou a Chievo se dožadovalo pokutového kopu, rozhodčí ale zůstal chladným a bylo to dobré rozhodnutí. Chievo mělo skvělou příležitost ve 21. minutě, po rohovém kopu se dostal k lavičce Davide Mandelli a brankář De Lucia vytáhl skvělý zákrok, kterým uchránil Livorno téměř od jisté branky. Fly Donkeys byli lepším celkem a více ohrožovali branku soupeře, nebezpečná byla volej De Pauly.

Skóre utkání otevřel ve 28. minutě Sergio Pellissier, kanonýr domácích se dostal k míči po rohovém kopu a pravačkou překonal De Luciu - 1:0 pro Chievo Verona. Livorno mohlo vzápětí vyrovnat, ale Pulzetti ve své šanci zklamal. Ještě do konce prvního poločasu se mohlo skóre měnit ve prospěch Chieva. Dlouhého volného přímého kopu brazilce De Pauly se zmocnil Pellissier, před brankou ale nedokázal usměrnit míč do sítě.

Šance pokračovali i ve druhém poločase a diváci v ochozech stadionu Bentegodi se měli na co dívat. Tavanova střela skončila jen rohovým kopem a další šance z pětadvaceti metrů rovněž skončila neúspěchem. Livorno vědělo, že hraje o všechno a svého soupeře pořádně zmáčklo. Jenže veronský celek má v brance Sorrentina, a ten byl tento zápas k nepřekonání. V 79. minutě předvedl první geniální zákrok po šanci Raimondiho a do konce utkání pochytal ještě několik solidních šancí soupeře. Definitivní stvrzení osudu utkání nastalo v 88. minutě. Abbruscato střelou z první využil přihrávky Jokiče a zařídil vítězství domácího celku 2:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Juventus FC 2:0

16.04.2010 20:45

Góly: 75. Maicon, 90. Samuel Eto'o

Slavné Derby D’Italia ovládl Inter Milán, ten vyhrál po brankách Maicona a Eto’a 2:0 a minimálně do neděle se posunul do čela ligy. Juventus si porážkou znovu zkomplikoval boj o čtvrté místo. Klíčový okamžik celého utkání se odehrál v prvním poločase, kdy byl vyloučen reprezentační záložník Mali a Juventusu Sissoko.

V první šanci utkání se ocitl Alessandro Del Piero, jeho střelu však Julio Cesar vyrazil. Činil se i na druhé straně Gianluigi Buffon, střela Motty byla gólová, nicméně Buffon ukázal, že i po zranění patří k světové extratřídě. Ve 37. minutě přišel vůbec klíčový moment celého utkání, Sissoko ve skluzu fauloval Javiera Zanettiho za což obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Interu se tak naskytla skvělá příležitost přesilové hry. První poločas byl sice "nahoru dolu", nicméně kýženou branku utkání nepřinesl. Bianconeri přežili konec poločasu bez úhony.

Druhý poločas začal dobrou příležitostí Samuela Eto’a, který sice postupoval sám na Buffona, jenže zakončení se mu vůbec nepovedlo, neboť kamerunský ostrostřelec přestřelil. Také další šanci měl na svědomí domácí Inter, Maicon přihrával Militovi, jenže ten dekozál ve vyložené šanci trefit míč. Také Juventus měl zajímavou příležitost, i přes oslabení se dostal ke gólové hlavičce Fabio Cannavaro, Cesar byl však na místě. Neujala se ani hlavička Samuela a ani střela Stankoviče. Lepší Nerazzurri nespasil ani Diego Milito, ten byl hlavičkou blízko první branky, zblízka ale minul. Stará dáma držela nerozhodný stav až do 75. minuty, pak si totiž s míčem pohrál Maicon a přesnou střelou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Inter Milán.

Juventus toho po inkasované brance příliš nepředvedl, přeci jenom hrál v oslabení a navíc měl i nadále štěstí. Po střele Maria Balotelli se ozvala branková konstrukce! V závěru utkání přidal druhou rozhodující trefu Samuel Eto’o, psala se už 90. minuta, když kamerunský útočník využil přihrávky spoluhráče a trefil odkrytou branku - 2:0 pro Inter Milán. Druhá branka způsobila velkou radost trenéra Mourinha a celkové vítězství Interu 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím34218561:3771
2.Inter Milán342010465:3070
3.AC Milán341810655:3564
4.UC Sampdoria34169943:3957
5.Città di Palermo341510951:4355
6.SSC Neapol341313846:4152
7.Juventus FC341561349:4951
8.Janov CFC341391255:5548
9.ACF Fiorentina341371447:4146
10.Parma FC3412101237:4446
11.AS Bari3411101341:4343
12.Cagliari Calcio341181552:5341
13.Chievo Verona341181531:3441
14.Calcio Catania349131240:4040
15.Udinese Calcio341091544:5039
16.SS Lazio348131332:3837
17.Bologna FC34991637:5136
18.Atalanta BC34971834:4534
19.AC Siena34791837:5930
20.AS Livorno34682022:5226

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (395)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zviera dalo nádherný gooool

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto je posledné to,čo dneska z Juve zostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíš?

Reagovat
Slejdy

co meles furt prosimte ? bez radsi uz spinkat

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj,nik sa ta na nic nepýtal,ale neboj,dnesnu radosť z porazky Juventusu by neprekazis

Reagovat
Slejdy

tak se zamysli co pises nejdriv

Reagovat
smazaný uživatel

vidno,že sa nemozeš spamatať ešte z tej prehry zebier a tlaku Interu

Reagovat
Slejdy

jn zrovna ja ... zmontuj se prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

jj tiez to vidim ako zavist

Reagovat
10

fakt už běž spát...

Reagovat
smazaný uživatel

už len ty si mi tu chybal

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon .. a Mourinhov beh pri druhom gole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten jeho beh vo finále LM,ked trenoval ešte Porto,tak to je nezabudnuteľný okamžik

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to spíš v osmifinále Lm, kdy dali gól Manchesteru v nastavení a postoupili? Pokud si dobře pamatuju, tak po finále ihned opustil stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, mas pravdu. José

Reagovat
M11

gratulace Interu.. rozhodla stupidita nejvetsiho drevaka.. Maicon lahudka

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že rozhodlo těch pět karet kolem dvacáté minuty. To vás úplně rozhodilo, přestali jste se hýbat a odevzdávali to zadarmo stoperům a Cambiassovi. Co přišlo potom, byla bez balonu na kopačkách asi jen otázka času.

Reagovat
M11

je to skoda.. kupodivu jsem mel do te doby dobry pocit.. podelali jsme si to sami.. ale tak zbytecnym zpusobem ze uz me to fakt neba.. skoda toho Maicona.. Inter se do te doby slusne trapil a hledal.. a veril jsem ze to nejak dokopem aspon na tech 0-0.. no.. uz at je konec sezony

Reagovat
10

přesně tak, do vyloučení jsem z toho měl taky dobrej pocit, Inter rozhodně nebyl lepší...není to poprvé, kdy Momo takhle posral zápas, minulej rok jsme kvůli němu prohráli s Palermem, kdy se nechal vyloučit v prvním poločase během 5ti minut...

Reagovat
M11

jjj

Reagovat
smazaný uživatel

proti FCB to bude tragédia s týmto výkonom,ale mám rad prekvapenia

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTERNAZIONALE MILANO 1908

Reagovat
Tsigi

Zaslouženě. Začínám Inter favorizovat. Čekal jsem, že tenhle zápas ztratí-

Reagovat
10

tohle kolo podle mě rozhodně, jestli AS zvládne derby, tak už je nic nezastaví...

Reagovat
Slejdy

mam stejny nazor,ale bude to kua tezky match

Reagovat
Tsigi

AS nevěřím, ale kdoví jak to skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pořad nějak tuším, že to Inter zase uhaluzi jako dycky, klasicky pobarcelonovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

aaa huráááá na Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

ok ale radšej bez toho hura

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa tešiť na ten zápas...budú to snad dva najdolezitejsie zápasy tejto sezony

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ten prvý

Reagovat
smazaný uživatel

Tady snad vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne

Reagovat
Mihal

S Barcou to bude tragédia, pôjdem pozerať do baru a radšej sa ožerem že neuvidím na TV lebo tu kanonádu Barcy asi ani nechcem vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

doma to ešte také zlé nebude ako si myslis(teda aspon dufam no:) )

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho666 dlchšie sledujem tvoje názory a stále sa ti niečo nepáči. Dnes hral Inter perfektne a predviedol výborný výkon. Tebe by asi ani nestačilo keby mali pomer striel 100 ku 10. Šak trošku im popraj nie.

Reagovat
smazaný uživatel

nestačily ty střely 10 ku 1?

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt?

Reagovat
Mihal

Mne sa napríklad tiež výkon interu nepozdával. Nebaví ma už pozerať sa aké 100% - né šance inter (hlavne teda Milito) zahadzuje. Je to strašne zlé, že náš najlepší strelec sa začal strelecky trápiť. Bez jeho gólov to bude Megaťažké. Všetky tri súťaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Interisti-podte sa aj vy podeliť o svoje názory na jednotlivých hráčov Interu v dnešom derby a zahlasujte na:http://inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3826&C=pagelle&L=en

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nevracejte

Reagovat
smazaný uživatel

Si zly

Reagovat
Godwinson

nejvíc hlasů asi dostane Sissokho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra sa teším na highlights...ten Maiconov gol si pustím aj 10 krát(minimálne)

Reagovat
smazaný uživatel

na tady maš kapesniček, utři si ti cakanace na koberci

Reagovat
Slejdy

Reagovat
božský John

On je na tohle moc mladej ještě...

Reagovat
smazaný uživatel

MAKE IT RAIN

Reagovat
Slejdy

dobre , tak dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

bye

Reagovat
10

komu to říkáš, když tady není žádnej Interista?

Reagovat
M11

aj kdyby byl, tak myslim ze toto nikoho nejak nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

ani mna nezaujima co ty tu napíšeš,tak ked vidim tvoj nick,tak to ani neprecitam a ani nereagujem(len v tom prípade,ak reaguješ vo vlákne a tym nepriamo aj na mna tak ako teraz)

Reagovat
Slejdy

co tu jeste delas ?

Reagovat
smazaný uživatel

s tým spaním už daj pokoj

Reagovat
M11

ted se me tak pretrhly zily, ze to vzbudilo aj sousedy

Reagovat
smazaný uživatel

155, lekar je tu hned.

Reagovat
smazaný uživatel

inak nas trener Pelle by si mohol brat od Mourinha priklad.. a nebat sa postavit naraz Ronalda, Kaka, Higuaina a Benzemu..

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska za Inter ešte chybal Ricardo...mohol ukázať aspon svoj nový učes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Msgoo

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo a Margot

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1YsaVW4g9nc

začněte se kochat, a i dobrej song

Reagovat
jtbs

co to je za song? To je ina pecka ..to chceeem

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mihal

to je fínsky?

Reagovat
kiwwi

myslim ze na svete uz neexistuje podobne "nesmyselny" jazyk s ktorym by sa to dalo pomylit

Reagovat
Komat

Ještě Estonština ;)

Reagovat
jtbs

thx

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

Ten song je fakt paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Juve může LM zamávat pro příští rok, a to mě štve jako protže Palermo nebo Doria v LM? kooficient v pr

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria na dno . Je někdo proti?

Reagovat
Tsigi

Prý si koupili Drobisze, aby jim posichroval postup do LM, ale přišlo se na to .....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslel, tady ta janovsko-olomoucká špína mi byla hned podezřelá. A ani fanoušci už za ně nebojují, jako kdysi vandertom.

Reagovat
Tsigi

Přesně, když už i takoví skalní se nevyjadřují, tak je něco hrozně špatně..........

Reagovat
božský John

Nadnárodní korporace v tom maj prsty ...

Reagovat
božský John

Je,ale má ban ..takže se moc nevyjádří ...

Reagovat
terry

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ve 23:56 očekávám vandertoma a z fleku druhej BAN

Reagovat
smazaný uživatel

ZPET

Reagovat
smazaný uživatel

To je pohodička coooo

Reagovat
smazaný uživatel

běž s tou pohodičkou do p.dele. stačí, že to musím číst na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, to je pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

juventus ,champions league=END

Reagovat
smazaný uživatel

juventus nebude hrat ligu majstrov a bude tam konečne niekto iny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tohoto týpka žeru, škoda, že už neni mezi nama

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa. Kdo bude v neděli po odehrání kola na obrázku souhrnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko

Reagovat
Tsigi

Totti

Reagovat
smazaný uživatel

rosseti

Reagovat
smazaný uživatel

Píská zítra Chievo, Impossible is Nothing.

Reagovat
10

Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka, který hattrickem během posledních 10 minut otočí zápas v Catanii

Reagovat
10

Čelůstka bude trošku na jiným ostrově...

Reagovat
smazaný uživatel

na Mordoru?

Reagovat
10

Sardegna, amico

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bude dělat?

Reagovat
10

v lepším případě sedět na lavičce

Reagovat
RickNash

Totti za hattrick proti Laziu

Reagovat
Shevchenko

Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

Miccoli

Reagovat
jtbs

Aj tak sme stále frajeri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

stale ti isti frajeri

Reagovat
smazaný uživatel

Tento ľahký úsmev

Reagovat
jtbs

nic uz len tak nesrkivi

Reagovat
smazaný uživatel

Az ked spadnes do pokrivy

Reagovat
jtbs

nam to kazis

Reagovat
smazaný uživatel

doktore, ty to fakt kazíš

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak sme stále frajeri

Reagovat
jtbs

pod pasom boli kazdy uder zvlast (uz mi pamat nesluzi, snad je to spravne)

Reagovat
smazaný uživatel

Svet nie je taká plytká mláka (jinak je to správně)

Reagovat
jtbs

asko sa ti zda, prvy krat

Reagovat
smazaný uživatel

jéé - každou fackou trochu iní sme

Reagovat
jtbs

do zivota drahe zapisneee

Reagovat
smazaný uživatel

Tento ľahký úsmev nič už len tak neskriví.

Reagovat
jtbs

AJ TAK SME STALE FRAJERI!

the end (tolko by pre dnesok stacilo) ... dakujem za spolupracu ... STANDING OVATION!

JUVE: AJ TAK SME STALE FRAJERI!

Reagovat
smazaný uživatel

taktéž děkuju, si taky fanda Juve jo? u mě je teda až na třetím místě, za Slováckem a Lechem Poznaň

Reagovat
jtbs

no Slovácku a Lechu Poznaň mozes fandit v domacich ligach a vo svete JUVE

dalsi fanda Juve sa nam sem hodi (bud si tu novy alebo som si ta nikdy nevsimol)

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sis mě nikdy nevšiml, ono já sem tady tu lásku k juve moc neproklamoval a do diskuze o serii A skoro nepříspíval

Reagovat
jtbs

nj asi som ta prehliadok

Reagovat
smazaný uživatel

jn tak já to taky ani moc často nekomentuju, jenom když je něco o Slovácku nebo o Lechu ale ted nemám co dělat, tak jsem sem zašel

Reagovat
jtbs

no tak ja do gambrinus ligy zajdem raz za uhorsky rok, takze sa uspesne miname...ja skor corgon ligu, seriu a a repre

Reagovat
smazaný uživatel

tak corgon, seriu vůbec a repre mě nezajímá ani trochu

Reagovat
jtbs

tak uz vieme kde je pes zakopany

Reagovat
smazaný uživatel

jj ve 2 ráno jsme si to objasnili, ale už si tě budu pamatovat

Reagovat
jtbs

napodobne, ale uz du asi drichmat, cuuus

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, já eště pobudu, dám si Přátele na dobrou noc eště, zatim

Reagovat
jtbs

ja mam na dobru noc Big Ben Theory

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to si ty?

Reagovat
10

ne, Sergio Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

moc mu to nejde teda

Reagovat
jtbs

na spaniela docela dobry

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by tomu zápasu slušela víc

Reagovat
smazaný uživatel

Byls pařit?

Reagovat
smazaný uživatel

byl

Reagovat
smazaný uživatel

http://feministky.com/

Progresivní .

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám zase rád třeba tohle, sice se člověk musí nadrtit ten text, ale když ho pak umí, tak je to výborný .

http://www.youtube.com/watch?v=dpwZcAmsmOs&translated=1

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

dva týmy, které nesnáším maximálně a fakt nevím, který nesnáším víc, ale asi Zlín

Reagovat
Potty

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Mihal

http://www.youtube.com/watch?v=X6uGrhUUKJ4 Táto skladba má strašne tažký text

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER ,JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Naivní fans Juve .... at žijou

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas rozhodl Sissoko.Do té doby hrálo Juve jeden z nejlepších zápasů poslední doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn ale ten výsledek je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Je ano,historie se neptá,Juve taky sehrálo určitě takové zápasy jak dnes Inter.Ale letos se prostě sere pro Juve všechno.A zdá se mě že Juve má moc hráčů kteří sou náchylní na červené karty,má tam dost raplů jako Zebina,Melo,Sissoko,Camoranesi,ti to nemají v hlavně zrovna dvakrát srovnané na hřišti.

Reagovat
božský John

Ahoj CENSORE

Reagovat
smazaný uživatel

včera to bol nádherný darček pre nášho kapitána Javiera Zanettiho,ktorý odohral svoj 500.zápas ligový zápas za Inter a taktiež pre Joseho Mourinha,pre ktoreho to bol 100.zápas na lavičke Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Za pěkné dárky se má pěkně poděkovat . Takže doufám že Momovi donesl do autobusu kůsek dortu .

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Melo a Sissoko vedle sebe . Při příchodu Poulsena se Melo zvedl . Bohužel Momo od příchodu po dlouhodobém zranění odehrál max. dva dobré zápasy . Něco podobného ho potkalo i v Liv . Je to ten typ hráče který když nehraje jde jeho forma do prd… . Takže doufám že jeden z dvojce Melo , Sissoko v létě odejde . Zatím je pro mě mírným favoritem na jízdenku z Turína Momo . Jinak včera jsem Diega vyděl párkrát tvořit hru . Doufám že na tom zapracuje .

Reagovat
10

Diego se mi včera celkem líbil, sice tam měl klasicky pár momentů, kdy to měl dát dřív, ale jinak byl v prvním poločase docela vidět a dával tomu myšlenku ...jinak po včerejšku už mi došla trpělivost a souhlasím s tím, že by měl Momo v létě odejít, s takhle nevyzpytatelným hráčem nemůžeš jít do těžkých zápasů...navíc je pořád buď zraněnej, nebo vykartovanej...

Reagovat
homeles8

Stejně je Juventus největší borec Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Jinak, pro robertacarlose, až se vrátí z Itálie:

Četl jsem rozhovor s Diegem, kde mluvil o povolání hráčů na WC. Ptali se ho na Zanettiho, proč ho nechce povolat a on jim odpověděl (přesně jak jsem říkal ), že Javier je vynikající hráč, ale on potřebuje obránce, který drží lajnu a nevysouvá se dopředu, k čemuž je lepší Otamendi (přesně jak jsem říkal ). Je možné, že bude Javier povolán jako varianta do zálohy, ale to by zřejmě nejel Cuchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam bys viděl v létě Otamendiho? Liga, klub, pozice, vytížení...

Reagovat
Tomanatura

Nejradší bych ho viděl ještě sezonu v Argentině, což ale po MS už nebude reálné. Chtěla ho ještě aspoň na rok získat Boca, no je to beznadějné.

Dle mého by se neztratil v PL, on je takový ten silový typ, kde by na RB mohl vyniknout, jenže on zase raději hrává na stoperovi. Jenže v těch týmech, kde by tam mohl hrávat (Aston Villa, Everton) je plno. Z Anglie jsem navíc nečetl vůbec žádný zájem, takže asi pasé...

Do Itálie se dle mého vůbec nehodí, má tragickou rozehrávku, není to zrovna technický typ. Mně pořád něco říká, že by se hodil do Atletica Madrid, kde mají obranu hroznou a on je přesně ten rychlý, silový typ, který nedělá moc chyb. Jen by s ním musel být někdo ve dvojici, kdo by za něj rozehrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jsem myslel, že právě není moc rychlej. Do Itálie proč ne, když to tam svědčí třeba Burdissovi. Fialky ho mohly vzít místo Muñoze, stopera by hrál v základu a kdyžtak zaskakoval napravo.

Reagovat
Tomanatura

Fialky by na něj neměli finance. Salvio stál 16 mega a ani nebyl v repre...

Jinak, teďka čtu o zájmu Lyonu .

Reagovat
smazaný uživatel

velmi divne rozhodnutia robi ten Diego.. hra so 4 stopermi atd.. mam pocit ze na tych MS vyhoria.. ale nechajme sa prekvapit

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, už jsem věřil. ten ligovej finiš jedeme na setrvačnost, hráči jsou unavení, zranění, nebo úplně z formy. snad si ten třetí flek co nejdřív pojistíme a dohrajem to v klidu...

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Titul pro INTER derby pro LAZIO !

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že sem to neviděl..

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaaaj ten divny pocit v bruchu je tu .

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo vyhraje dnéééés??...... Láázio SS

Reagovat
Alberto Aquilani

a kto si dal kvalitný matrooooš ??...... Kepy_FCB

Reagovat
Alberto Aquilani

pekne Luca ešte dalsieho obrancu daj !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

to zas ne ... nic prijemneho

Reagovat
Alberto Aquilani

len som si rypol , samozrejme som to tak nemyslel .....

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Votas

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevadi , to je lepsie ze prehravame .

Reagovat
smazaný uživatel

je to dobré

Reagovat
Rip

Pěkná blbost cos napsal takže kdyby Lazio vedlo 3-0 tak budeš uplně rád jo? bylo by to ještě lepší než 1-0?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel to tak ze teraz začnu hrat ale to by si musel pochopit

Reagovat
Rip

A už začli nebo teprv začnou?:D

Reagovat
Alberto Aquilani

ne ,ale radsej dostat v 10 minute ako v 80 . Tu je stale sanca to otocit a aspon to prinuti hracov hrat .

Reagovat
Slejdy

boze premyslej

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Lavezziho

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
Alberto Aquilani

Tagliavento je slepy buzik .

Reagovat
Slejdy

je,nevim za co mu dal tu zlutou..jasny balon

Reagovat
smazaný uživatel

kazdych 30 sekund preruseny zapas za faul

Reagovat
Kepy_FCB

15' [1 - 0] T. Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

AS se vůbec nehýbá, potřebovali by ty chodící záložníky spojit s chodícím útokem Menezem nebo Taddeiem.

Reagovat
Slejdy

presne,zatim tuzka

Reagovat
Alberto Aquilani

to je taka taktika , v 2.polocase na nich vyletia

Reagovat
smazaný uživatel

zatial sa i to nepači ziadne sance nic

Reagovat
Alberto Aquilani

trochu zivota do toho umierania

Reagovat
smazaný uživatel

samp pěkně

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja hovoril Roselle nech nepredava Aquilaniho , ze ta zaloha je strasna ,a le ona neeee ,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

teraz by bol zraneny takze to je jedno

Reagovat
Alberto Aquilani

vsak uz 5 mesiacov neni zraneny .....

Reagovat
smazaný uživatel

vraj je

Reagovat
Alberto Aquilani

vraj to vieš lepšie ty či ja ?

Reagovat
smazaný uživatel

eurofutbal par tyzdnov to tu bolo ale co ma ponom ked neni naš

Reagovat
Alberto Aquilani

asi 1 zapas , minulehral a dostal najvyssiu zbamku .

Reagovat
10

prodat hráče, kterej je schopnej odehrát maximálně 15 zápasů za sezonu za 20 mega byl od Roselly výbornej počin

Reagovat
Alberto Aquilani

no ale zrovna v takycto zapasoch by mohol spravit rozdiel .....

Reagovat
10

pokud by zrovna tenhle nebyl jeden z těch 30, kdy je většinou zraněnej, nebo po zranění

Reagovat
Alberto Aquilani

No nist , je to dobre .

Reagovat
Alberto Aquilani

Perrotta je zatial vynikajuci .....

Reagovat
smazaný uživatel

1 polčas hroza ,zle je lazio strelilo gol.po polčase chcem vidiet iny tim ktorý zapas otoči .FORZA ROMA MY TO OTOCIME A VYHRAME

Reagovat
Rip

Třeba aby lazio dalo ještě jeden gol a pak třeba AS začne hrát Co ty myslíš?:D

Reagovat
Pipo123

toto vyhráme FORZA LAZIO !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

sa urob s toho a potom znovu o pol roka vylez z dieri .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

no ty vole já tu nepíšem jak buzna 20 príspevkov ako ty tak zavri chráp a schovaj sa do vašeho brlohu

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasne ze nepises , ked pises vzdy len o Derby , totizto Vas ani nic ine nazaujima , cely trapny ten klub .

Reagovat
smazaný uživatel

PO POLčASE SA TEšIT Z VYHRY TY BUDES DNES PLAKAT ESTE

Reagovat
Pipo123

kde sa teším s výhry ? len som napísal že to vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

PREHRATE A BUDETE SI HRAT V 2 LIGE S REGINOU

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyborne Claudio ! Do nich !

Reagovat
smazaný uživatel

2 POLCAS TAK PODME ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

MENEZ NA PLAC

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
10

Julio Sergio ne náhodou vyhrál tu naší anketu

Reagovat
smazaný uživatel

SERGIOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak to kopal som zacal hajlovat a on to nedal ....... FORZA SERGIO !

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne zle to kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio na MS

Reagovat
Alberto Aquilani

RODRIGOOOO

Reagovat
10

Taddei chytře

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei tam jako pravý křídlo dost chyběl...

Reagovat
smazaný uživatel

Mirkaaaaa

Reagovat
Pipo123

jasne simuloval

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

A UZ VYHOVORKY

Reagovat
smazaný uživatel

jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLL MIRKO A PODMEEEEE

Reagovat
Alberto Aquilani

Dneska to moze rozhodnut Sergio - Julio a Flocari .

Reagovat
10

podepsal už Taddei smlouvu?

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi a Totti na hanbě

Reagovat
Slejdy

tak to klobouk YEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

tak to respekt gooool

Reagovat
10

já to věděl, že bude na fotce u souhrnu Mirko

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja hovoril ze to je dobre

Reagovat
smazaný uživatel

MIRKOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

krásne kopnuté,Flora sa moze uciť,lebo ten neda ani penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bambulák Ranieri nakoniec ten titul aj vybojuje

Reagovat
smazaný uživatel

PIPO VSAK PEKNE GOL

Reagovat
Slejdy

piskej konec

Reagovat
Alberto Aquilani

Juan

Reagovat
Pipo123

pekne AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Zarate si Riiseho strasne dava ......

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si všiml...

Reagovat
10

Menéz je největší diver v lize

Reagovat
Pipo123

Toni dneska padol asi 88x

Reagovat
Alberto Aquilani

88 to je číslo Lazia .

Reagovat
smazaný uživatel

by bylo divný aby nebyla červená v tomhle derby

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes nie .. uvidime ako bude hrať roma s blucerchiatti

Reagovat
Slejdy

to je onoo,to je derby

Reagovat
Pipo123

bože stále padajú hovada jedny

Reagovat
Pipo123

padajúce hovná vyhrali celý záaps na zemi hovna skurvené TOni nakopne Stendarda kokot

Reagovat
10

Reagovat
Slejdy

zkldini se prosimte

Reagovat
Slejdy

snad to ta mdobre dopadlo

Reagovat
Alberto Aquilani

Pipipipipipipipipipipoooooooooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

skoda , mohla byt dobra ta bitka , taky Mexes keby sa siel byt s takym Zaratem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kto sa smeje naposledy

Reagovat
Shevchenko

Titul

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Slejdy

dmnce

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa biju jak defky .....

Reagovat
doNny

co brečíte, tady nějak AS házeli zpátečku

Reagovat
Alberto Aquilani

Myslis v tej bitke ? Ono tam Lazialov bolo viac , lebo boli domaci , ale asi si fakt dobry ked si s toho šumu rozpoznal , kto vyhral .

Reagovat
doNny

nikde jsem nepsal, že vyhráli, pouze že házeli zpátečku což znamená, že měli navrch(SS) a s argumentem, že byli domácí...

Reagovat
smazaný uživatel

tvl to je italie...jednou si reknu ze kouknu na konec derby a jako trosku vyhroceny ...jako italie RULEZZ ..aspon je na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTI PALCE DOLU K FANUSIKOM LAZIA

Reagovat
doNny

doufám, že dostane po tom jehom přitepleným xichtíku SS

Reagovat
Pipo123

SS

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa kukni do rad Lázia . Ked Lichsteiner nie je teply tak si nieco zjem .

Reagovat
smazaný uživatel

na Mexése mi nešahejte jestli se chcete udržitet v Serii A, tak poražte Inter a je to

Reagovat
smazaný uživatel

Kapesník někdo? Vylezte uplakánci

Reagovat
doNny

jdi si naleštit fialovo-růžový kopačky, balkánče

Reagovat
Alberto Aquilani

ten balkánec Vám ale dnes nasádzal 2 fíky a vy len kukali . Potom uz ani Vasi fans nepovzbudzovali .

Reagovat
Pipo123

ved ste hovno hrali, 2 goly za 5 minut a 85 minut ste plakali na zemi

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked nevedia hraci Lazia hrat bez toho aby pouzuivali ruky .....

Reagovat
Pipo123

no hlavne Toni padal jak piča ešte aj zranil Stendarda

Reagovat
Alberto Aquilani

Sorry ,ale ist do hentoho s hlavou moze ist len Lazial .....

Reagovat
Slejdy

myslim ze poznas co je to BAN

Reagovat
smazaný uživatel

nauč sa prehravat

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja uplne zerem , jak ked ide protihrac odcentrovat na nabiehajuceho volneho hraca , a Juan presne vtedy spravi tak krok/skok dopredu a da ho do offsidu .

Reagovat
M11

AS titul na dosah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace vlkům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo123

18.04.2010 19:24

toto vyhráme FORZA LAZIO !!! TAK GRATULUJEM GRAZIE ROMAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

cisar zbijem ťa

Reagovat
Pipo123

nevadí ty kurvičko my fandíme stále aj ked sa nedarí, nie ako vy odrazu máte šancu na titul a už vás je až až

Reagovat
Pipo123

nevadí ty kurvičko my fandíme stále aj ked sa nedarí, nie ako vy odrazu máte šancu na titul a už vás je až až

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo jasne , hlavne ze mavate prazdny Curva Nord , hlavne ze fandite vzdy .

Reagovat
smazaný uživatel

ja fandim Rimu v dobrom i zlom ,nie ako ty laziu iba ked ho maš podany na tikete že vyhaju.a za tie nadavky to vyzerana na ban sa ukludni a neplač ako na lavičke ten vaš richtštajmel ci ak sa vola

Reagovat
frankiefcb

tak ten konec jsem nepochopil. Ale co by to bylo za derby bez nějaké potyčky, že? Jinak, co je to za hráče Lazia, ten co střídal a nepodal si ruku s trenérem a pak jaksik nezvládl ten konec? Tomu asi trochu šiblo v hlavě. Jinak jsem rád za vítězství AS, které bylo bezpochyby vydřené, remka by byla spravedlivější. Holt, když někdo nedá penaltu, tka to je pak smůla

Reagovat
Slejdy

Lichtsteiner,tak bylo to hecle,da se to chapat,zarate to ozivil mega z jejich strany...kdyby dali penaltu tak je hotovo podle me .. nedas,dostanes

Reagovat
frankiefcb

jj to máš pravdu, kdyby dali penaltu, tak by jsme to nedali dle mě. Hráli jsme docela mizerně. Ale zase na druhou stranu nechybělo nasazení. Ale i tak ten Lichtsteiner by měl popřemýšlet, jak se chovat k trenerovi, tím mě docela naštval a apk jak se choval jako smyslu zbavený .

Reagovat
smazaný uživatel

Stephan Lichtsteiner, tak to bylo jasny uz kdyz sel ze hriste jak kroutil hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Totti, ty prse, ty si nedas pokoj, co?!

Reagovat
frankiefcb

copak?

Reagovat
Pipo123

SS LAZIO

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

" totti"

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio - AS Řím 1:0 (14. Rocchi - 53. z penalty a 63. Vučinič).

Reagovat
-Kopy-

Najs, AS to přeju !

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím, jak AS nakopla ta změna trenéra, i když se zdálo, že tam snad nikdo jiný než Spalletti fungovat nemůže, tak se docela mění můj pohled na Fiorentinu a Prandelliho. Pokud seženou někoho kvalitního (Allegri, Gasperini?), tak proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

a co takhle "Dunga se vrací na místo činu" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase on pokud by zvládnul první sezonu, tak by možná chtěl výš, spíš bych tam viděl někoho, kdo si to bude aspoň 3 roky budovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda..., akorát mi Gasperini poslední dobou nejde moc pod nos a Allegriho si schovávám pro nás, kdyby náhodou

Reagovat
terry

Gasperinimu pořád věštím budoucnost v Janově. Teda ale pokud přes léto trochu nezmění taktiku a styl, poletí dřív než sezóna začne.

Reagovat
Tsigi

Podle mě to Gasperini s tím svým stylem těžko někdy dotáhne na absolutní vrchol

Reagovat
terry

Letos mu to musí dojít.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vrchol ne, to právě Fiorentině stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my jsme z kola o titul venku, škoda ale stejně sezona nade všechan očekávání a spokojenost.

V závěru sezony přeju vlkum, titul do Říma

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ztratí!

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědavý, jak AS zvládne ten konec. Příští kolo bude hodně důležitý, Sampdorii jde taky o hodně. Nechme se překvapit.

Jinak děcka nehádejte se tu!

Reagovat
Rip

jediny kdo ještě může zbrzdit Řím je Sampdorie.a nebo Řím samotný?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria

Reagovat
frankiefcb

jj s tou Sampdorií to bude peklo, ale počítám i s tím, že Lazio se vytáhne na Inter

Reagovat
Alberto Aquilani

Inter ma ten los ale lahsi no , este to bude tazke . Hlavne vyhrat nad Doriou .

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to že příští rok bude liga mistrů bez AC a Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

bez Juve

Reagovat
Slejdy

co to krmis

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio - AS Řím 1:0 (14. Rocchi - 53. z penalty a 63. Vučinič)

Reagovat
smazaný uživatel

vydržet, AS, vydržet !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Titul už je snad náš musime po dorii a vyhrat na parmě a pak už to snad vzladnem Forza ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, kolik máme najednou fanoušků, to čumím teda

Reagovat
frankiefcb

jelikož jsem na eurofotbal přibližně 2 měsíce, tak snad ti nevadí, že tu píšu o AS, jelikož AS už fandím přes 4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s úspěchem se to veze :) A pokud vyhraje AS titul, jakože doufám že se to konečně zase povede, tak jich bude ještě tak 3x tolik :)

Dneska jsem odjížděl na kolej za stavu 1:0 a když jsem tady zapnul livescore tak jsem byl štěstím bez sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konci 90.let mi připadalo, že AS fandím snad jen já a můj kamarád...jo to byly ty časy, kdy Sport1 byl placenej a internet dostupně nabízel jen žrout Telecom. Takže si člověk musel vystačit s teletextem + fotbalový magazín hattrick, abych se vůbec dozvěděl kdo dával góly xD xD

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, internet jsem neměl, takže jsem vždy v pondělí ráno koupil deník sport a tam jsem si přečet výsledek a kdo dával góly, kouknul na tabulku a to bylo vše. Navíc pak když hrávali poháry, tak je do přenosů moc nedávali. Člověk jim fandil, ale ani pořádně nevěděl, jak hrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Sem to ale píčus... Nikdy si nedělejte program kdy budete koukat na Římské derby podle programu Sprot 1 http://www.sport1tv.cz/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to taky zap az nekdy v 55. minute a puvodne se ridil jejich programem, idioti!

Reagovat
frankiefcb

jinak mě napadá, ví někdo, kdo dostal na konci tu červenou a hlavně za co? díky

Reagovat
Alberto Aquilani

Ledesma , boli tam strkanice a tak kartu dostal Menez a Ledesma - tusim este niekto , no Ledesma dalej stale nieco hovorit , sa mu nezavrela huba a dostal dalsiu - cize cervenu .

Reagovat
smazaný uživatel

CASSANOOOOOOOOO E PAZZINIIIIIIIIIIIIIII G R A Z I E

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

GRANDE ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE DORIA

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
scr

www.asroma.cz !!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

j novinkový expres a tam zpráva z půlky ledna, taky dobrý... o to se asi moc lidí nestará co? což je škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho se na tom dělalo, ale pak opadlo to nadšení nějak no Ale zase by se to mělo v nejbližší době rozjet

Reagovat
scr

trochu se to zadrhlo...ale ted uz vse pujde dobre snad :)

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.youtube.com/watch?v=GL8CVdG41hc Pozrite si 3:10 čo to vyprovokovalo ......

Reagovat
smazaný uživatel

Radu kokůtek no..

Reagovat
smazaný uživatel

nj Perrotta xD

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál "kazeťák" Cassetti?

Reagovat
Alberto Aquilani

No dneska teda nič moc , posledne ale hráva dosť dobre . Spravil penaltu a viackrat cez neho presli , celkovo dneska beci dost horeli , Riise snad este viac .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, už mu táhne na 33, a to je krajní obránce. Ještě tam máte stále zraněného Mottu. pak by se k vám mohl vrátit Rosi, ale ten by si moc nezahrál. Prý se o něj zajímá Janov...

Reagovat
smazaný uživatel

ten otloukánek ranieri to nakoniec dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím nepřítel mého nepřítele je můj přítel Letos to prostě musí vyhrát AS

Reagovat
jtbs

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tradičně znepřátelené tábory fanoušků římských klubů AS a Lazio se v rámci nedělního ligového derby postaraly o výtržnosti před zápasem, během něj i po něm. Střety mezi skupinami a s policií odnesla nezúčastněná rodina totálně zničeným autem.

Fanoušci totiž svými světlicemi po zápase zapálili vůz, v němž byla tuniská žena se svými dvěma dětmi ve věku jedenáct a devět let. Hasičům se podařilo rodinu vyprostit z auta krátce předtím, než kompletně shořelo. Z hrůzného zážitku vyvázla trojice bez vážnějších zranění.

Celkově bylo při výtržnostech zraněno deset lidí, z toho jeden člověk vážně. Jedná se o jednoho ze tří pobodaných fanoušků, jenž má ránu v krku.

opravdu úžasné, nejhorší je, že z takových idiotů někteří tady uchcávají

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdej si muze uchcavat z ceho chce, to ze ma nekdo opacnej nazor nez ty, neznamena ze je to spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud někdo uchcává z toho, že nějací idioti upalují v autě malá děcka, tak je to špatně.....tady už totiž nejde o nějaké názory ale o čistý idiotismus

Reagovat
smazaný uživatel

To se to Interu vyhrává, když hraje ve čtrnácti...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

následuj svého kapitána....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Zac zvolil špatnou taktiku. Podle mě se klidně mohlo zkusit Inter přehrát (se zálohou Mauro, Melo/Sissoko, Poulsen, Candreva). Taktika (nechat je hrát a třeba se něco povede), kterou Zac vymyslel, nebyla úplně marná, ale předpokladem je, že v záloze nebude mít psychopaty a že hráči si budou schopni přihrát na 5 metrů. První kritérium splňovali v záloze Juve 2 hráči a druhé žádný. A s tím se fakt uspět nedalo... Po vyloučení Alexe se taktika změnila na "třeba nám tam nějaká haluz spadne a Inter se netrefí".

Pozitivem tohoto zápasu byl Damato, ale bylo jasné, že se to bez červené neobejde a Sissoko byl první. Kdyby nerozdával karty takhle ze startu, zvrtlo by se to v nějaká jatka.

Jinak Giorgiovo vyjádření po zápase je skutečně k zblití.

Reagovat
Shevchenko

Ideální sestava 34. kola italské Serie A podle serveru www.goal.com: Julio Sergio (AS Řím) - Maicon (Inter), Stefano Lucchini (Sampdoria), Juan (AS Řím), Javier Zanetti (Inter) - Marco Biagianti (Catania), Michele Marcolini (Chievo) - Rodrigo Palacio (Janov), Ezequiel Lavezzi (Neapol), Mirko Vucinic (AS Řím), Simone Tiribocchi (Atalanta).

4-2-4

Reagovat
Pipo123

dúfam že Tottimu niekto doláme nohy za to čo našim fans včera ukázal špinavec jeden, mal som o nom lepšiu mienku ale teraz ukázal aká to je krysa

Reagovat
smazaný uživatel

na fašisty se musí jedině tvrdě.....

Reagovat
smazaný uživatel

většina týmů se o to pravidelně snaží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele