34. kolo
18.04.2010 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - AC Siena 2:2

Sestupem ohrožená Siena dnes jen remizovala v Catanii 2:2 a její šance na záchranu se zmenšují, i když pořád žijí. Hosté ale pokaždé prohrávali, na úvodní trefu Maxi Lopéze odpověděl Maccarone, na druhou branku Biagiantiho zase Vergassola.

Diváci se v ochozech dočkali úvodní branky už v 11. minutě, to se totiž opět předvedl v parádní formě hrající Maxi Lopéz a pravačkou nedal Curcimu šanci - 1:0 pro Catanii. Za devět minut mohla Siena odpovědět, Vergassola měl ale smůlu, neboť hlavičkou nastřelil břevno. Do konce prvního poločasu ještě stojí za zmínku žlutá karta pro Morimota, ten v pokutovém území simuloval a právem byl za to potrestán.

Siena vyrovnala utkání až ve druhém poločase, Massimo Maccarone z blízka přesně hlavičkoval a bylo to 1:1. Radost Sieny trvala ani ne minutu, její obrana totiž vzápětí inkasovala druhý gól. Kombinaci Maxiho Lopéze s Biagiantim zakončil druhý jmenovaný a Catania znovu vedla, tentokrát 2:1. Domácí mohli zanedlouho vstřelit pojistku a měli k tomu opravdu blízko, Abdel Ghezzal fauloval v pokutovém území Morimota, ale nařízenou penaltu neproměnil Maxi Lopéz a následná dorážka Capuana šla mimo.

Neproměněná penalta stála domácí draho, neboť Siena dokázala opět vyrovnat. Simone Vergassola se dostal ke střele a Andujar lovil míč ze sítě - 2:2. Siena dokonce sahala po vítězství, ale volej Maccaroneho byl zneškodněn na rohový kop.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele