34. kolo
18.04.2010 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Bari - SSC Neapol 1:2

Ezequiel Lavezzi vrátil Neapol zpět do bojů o evropské poháry, když dvěma góly sestřelil Bari. To se zmohlo v závěru jen na snížení na konečných 1:2.

Zápas přitom možná mohl nabrat úplně jiný směr, kdyby Nacho Castillo dosáhl v úvodu na trestný kop Allegrettiho. Jenže to se nestalo a po 13 minutách naopak mohla padnout branka na druhé straně. Lavezzi připravil výtečnou pozici pro Denise, ale ten míč napálil přímo do Gilleta. Azzurri nakonec otevřeli skóre ve 28. minutě, hrdinou se stal Lavezzi, který absolutně nechytatelnou ranou zpoza šestnáctky rozjásal hostující fanoušky. V tu chvíli se Neapol posouvala před šestý Juventus. Ještě v prvním poločase musel napravovat zaváhání Campagnara, jenž poslal špatnou zpětnou přihrávkou, gólman De Sanctis, který se vrhl proti Barretovi. A obrana mu příliš nepomáhala, když chyboval i Rinaudo.

Také po přestávce byl jako první viděn v akci De Sanctis, když zasahoval proti Allegrettimu, ale Neapol ukázala mnohem větší efektivitu a v 57. minutě si pojistila vedení. Byla to znovu práce argentinské hvězdy Lavezziho, jenž další úžasnou ranou pod břevno nedal čichnout Gilletovi. Bari vykřesalo naději čtvrthodiny před koncem. To si na Alvarezův centr naběhl Almiron a přesnou hlavičkou snížil. Sforzini mohl v další akci vyrovnat, ale nedosáhl na přízemní centr. Masiellova střela byla zablokována. Nic víc již Galletti nevymysleli a nakonec těsně prohráli.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele