Serie A - souhrn 3. kola

31.08.2018, 22:30, aktualizováno 02.09.2018, 23:24
Komentáře a souhrny
Juventus vydoloval vítězství v Parmě díky trefě Matuidiho. Inter po nevýrazné první půli nastřílel Bologni po změně stran tři branky a zajistil si všechny body. Poprvé v nové sezóně bodovaly AC Milán a Lazio, Neapol naopak shořela na půdě Sampdorie.

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 0:1

02.09.2018 20:30

Góly: 45. Nicoló Barella

Atalanta doma nestačila na Cagliari, které sice nebylo lepší, ale proměnilo jednu velkou šanci. Domácí působili mnohem aktivněji, ale dnes neměli v zakončení potřebný klid ani štěstí.

Po výtečném utkání minulého kola a trochu nešťastném zápase předkola Evropské ligy se Atalanta dala opět do boje. V základu se objevily opory jako Berisha, Masiello, Hateboer, Freuler, Pašalić, De Roon či Zapata. Toho podporoval naposledy výtečný Emiliano Rigoni. Cagliari vsadilo na hráče jako Cragno, Srna, Romagna, Klavan, Barella, Sau a Pavoletti.

Atalanta od začátku určovala tempo utkání. Trenér Gasperini věděl, že jeho hráči musí opět sázet na rychlost a nápaditost, protože ve vzduchu je Cagliari tradičně hodně silné. Za dlouhým pasem od Pašaliće se hnal Duván Zapata, ale nakonec mu byl balon odebrán. Už v 11. minutě se musel pořádně ukázat mladý brankář Alessio Cragno, protože po rohovém kopu přistál míč na hlavě Djimsitiho a Cragno fantasticky vyrážel!

Atalanta presovala hodně vysoko a nebezpečně, což dělalo Cagliari při pokusu o rozehrávku velké potíže. Mladý obránce Mancini poslal do vápna dobrý centr, na který si naskakoval Zapata. Zkušený útočník sice balon dokázal tečovat, ale jeho zakončení nebylo dostatečně prudké. Na opačné straně se osmělili Ionita a posléze také Castro, leč ani jedna rána nebyla přesná.

Castrova další nabídka z levé strany přistála přesně na noze Saua, jenže ten místo střely ještě špatně nahrával. Na dobrý centr Manciniho si ve vápně naskočil Zapata, který ovšem mířil těsně vedle. Když už se zdálo, že do kabin půjdou obě jedenáctky za nerozhodného stavu, trochu překvapivě udeřili hosté. Měli k dispozici volný přímý kop a nádhernou technickou střelou se o vedení postaral mladík Nicoló Barella. Balon ještě lehce lízl hlavu Pašaliće.

Po první půli vedlo Cagliari, ačkoli lepší byla Atalanta. Její herní projev sice působil lépe, ale domácí dnes nebyli příliš efektivní. Změnu měl na hřiště vnést veterán Alejandro Gómez, který dlouhodobě táhne Atalantu. Místo mu na hřišti udělal obránce Djimsiti. Pašalić dostal pár minut po změně stran na levé straně hodně prostoru, kterého využil k technické střele. Ta se chorvatskému záložníkovi ale příliš nepovedla.

Alejandro Gómez svým typickým pohybem zkoušel pozornost brankáře Cragna, ale na něj si nepřišel. Duván Zapata se pak krásně uvolnil a centrem hledal volného Rigoniho, jemuž nevyšel krok. Další Zapatovu akci zakončoval Remo Freuler jen těsně vedle. Deset minut před koncem utkání se do zajímavé šance dral Pavoletti, jenže trefil jen výborně postaveného obránce Masiella.

Na levé straně se po přihrávce Barelly zjevil zcela osamocený Farias, proti jehož přízemní střele musel zasáhnout brankář Berisha. Atalantě zbývající čas nevycházel, její akce se rozpadaly už před vápnem kvůli dobré a pozorné obraně Cagliari.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Empoli FC 0:0

02.09.2018 20:30

Góly: -

Chievo doma znovu nic moc neukázalo a s Empoli si jen rozdělilo body. Hosté z Toskánska byli prakticky pořád lepší, ale chyběla jim přesnost v zakončení.

Chievo potřebovalo konečně bodovat, ale ani jeho dnešní soupeř nebyl zárukou snadného výdělku. Právě naopak, protože Empoli se pod vedením trenéra Aurelia Andreazzoliho ukazuje jako velmi nápaditý soupeř. První zajímavější šanci utkání si vypracoval právě toskánský nováček v nejvyšší soutěži. Rade Krunić si naběhl na centr ze strany a hlavičkoval zajímavě. Jenže na svém místě se včas objevil brankář Sorrentino.

Už po 14 minutách musel ze hřiště odejít zraněný veterán Antonelli, jehož vystřídal ještě zkušenější Pasqual. Další zajímavou akci předvedl právě Pasqual, který kombinoval se Zajcem. Jeho centr byl ale trochu přetažený a skončil jen na síti. Jinak to ale dnes byla opět nuda, především pak ze strany Chieva.

Domácí si nedokázali vytvořit žádnou větší šanci a snad jediný pokus Valtera Birsy skončil nepovedenou ranou ze třiceti metrů. Při centru zprava na zadní tyč ubránil Tomovič La Guminu a stejný hráč zakončoval první půli hodně nepřesnou střelou, s níž si obrana poradila. Moc k vidění toho opravdu nebylo.

Druhá půle pokračovala v nastoleném trendu. Pár střel, ale kromě toho nic. Jednu takovou zajímavější ránu vypustil z kopačky Capezzi, jenže trefil jen prvního hráče před sebou, obětavého Obiho. Empoli stupňovalo tlak a málem vstřelilo první branku. Po centru Zajce zleva byl La Gumina sám před Sorrentinem, jenže zkušený brankář vytáhl parádní zákrok!

S další dělovou ránou se Sorrentino musel potýkat poté, co jeho spoluhráči nechali příliš volného prostoru Capezzimu. Jeho střelu kontroloval v letu. Dvacet minut před koncem se do míče nahraně vápna opřel Caputo, jenže v pádu mířil mimo. Domácí záložník Rigoni to zkoušel podobně, ale ani on nebyl dostatečně přesný. To se povedlo hostům, třebaže jen na chvíli.

V 74. minutě se Empoli po rychlé kombinaci a ráně Acquaha prosadilo. Balon dostal do sítě dorážející Caputo, jenže sudí dobře viděl ofsajd. Branku tudíž po chvíli odvolal a nadšení hostí bylo zbytečné. O pár minut později mířil vedle v téměř stoprocentní šanci Rade Krunić.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Frosinone Calcio 1:0

02.09.2018 20:30

Góly: 49. Luis Alberto

Roli favorita splnilo Lazio a po zápase s Frosinone získalo první tři body. I přesto, že byl římský celek po většinu zápasu lepší, na výhru se nakonec nadřel. Ke třem bodům stačila jediná branka Luise Alberta krátce po změně stran.

Lazio potřebovalo po dvou porážkách s Neapolí a Juventusem už zabrat a Frosinone bylo ideálním protivníkem. Inzaghiho svěřenci začali hodně dobře a brzy slavili první branku, i když zbytečně. Hlavičkující Milinković-Savić stál v ofsajdu. Po čtvrthodině hry spálil velkou tutovku Parolo, který si naběhl na centr Luliće a zblízka trefil tyč. A Lazio dál zahazovalo jednu tutovku za druhou. Po přihrávce Milinkoviće-Saviće nepřekonal hostujícího brankáře Ciro Immobile a stejný muž o chvíli později pálil z malého vápna před odkrytou brankou vedle. Před koncem prvního poločasu pak střílel opět těsně vedle Milinković-Savić.

Biancocelesti zahodili v první polovině obrovské množství gólovek a trenér Simone Inzaghi se dost možná obával, aby jeho tým z náhlé akce soupeře neinkasoval. Lazio ale vytrvalo v aktivní hře a ve 49. minutě se konečně dočkalo. Po centru Luliće nastal ve vápně Frosinone velký zmatek, který ukončil až tvrdou a přesnou střelou Luis Alberto.

Domácí byli nadále lepší a mohli navýšit náskok, jenže se vrátili k zahazování. Zblízka nedokázal trefit branku Acerbi a i další příležitosti zůstaly nevyužity. Frosinone v závěru vycítilo šanci a tlačilo se dopředu. Stačila jediná nepozornost v obranných řadách Biancocelesti a mohlo být vyrovnáno. Naštěstí pro domácí Tifosi si Lazio hubené vedení vzít nenechalo a nakonec získalo důležité tři body.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 3:0

02.09.2018 20:30

Góly: 11. Gregoire Defrel, 32. Gregoire Defrel, 75. Fabio Quagliarella

Sampdoria Janov se postarala o překvapení kola, neboť si doma s favorizovanou Neapolí poradila naprosto suverénně. Trenér Ancelotti dnes strávil hodně nepovedený den a jeho obrana dostala tři branky.

Janovská Sampdoria stála dnes večer před těžkým úkolem. Měla zastavit rozjetou Neapol. A těžší to mohla mít i proto, že Neapol zatím ve všech zápasech ukázala charakter a schopnost otáčet i hodně nepříznivý výsledek utkání. Proti Partenopei se postavili hráči jako Audero, Tonelli, Murru, Ekdal, Linetty, Saponara, Defrel nebo Quagliarella.

Trenér Carlo Ancelotti ještě v této v sezoně nepostavil stejnou jedenáctku dvakrát za sebou a dnes v tomto trendu pokračoval. Novými muži na trávníku byli Diawara s Allanem, zatímco o ofenzivní část se starali především Insigne, Milik, Verdi a Zieliński, jenž se stává nepostradatelným pilířem zálohy.

Ani dnešní utkání nebylo jiné a Neapol opět nechytala jeho úvod. Jako první se pokoušel o nebezpečné zakončení Polák Karol Linetty, ale neuspěl. Přesto se mohla Doria záhy radovat. Rychlý brejk dostal míč až ke Grégoirovi Defrelovi, který s ním ještě uběhl pár metrů a krásnou ranou nedal brankáři Ospinovi šanci zasáhnout!

Neapol zase prohrávala a Doria byla na koni, mohutně podporovaná svými fanoušky. Po dvaceti minutách se Linetty opět pokusil vypálit a jeho ránu ještě sebral Fabio Quagliarella. Také jeho rána mířila mimo bránu, takže si Neapol mohla oddechnout. Vzadu ale dnes rozhodně nepůsobila jistým dojmem. Na opačné straně zahrozil Lorenzo Insigne z volného přímého kopu, ale ani on nepálil přesně.

Po třiceti minutách to vyzkoušel zpoza vápna Arkadiusz Milik, ale brankář Audero neměl s jeho chabým pokusem větší problémy. Dnes to v podání Neapole opravdu nebyl dobrý úvod. Vše potvrdil opět Grégoire Defrel, který se převtělil do role noční můry Partenopei. Po centru ze strany zpracoval míč Fabio Quagliarella a nahrál jej neobsazenému Defrelovi. Někdejší hráč Sassuola se bez váhání prosadil - 2:0.

Ještě do konce první půle postihla Dorii smutná zpráva, protože ze hřiště musel zraněný Riccardo Saponara. Na jeho místě se na pár minutek první půle objevil Gaston Ramírez. Neapol potřebovala pořádně zabrat, ale Doria se nevzdávala šancí ani po změně stran. Aby se Neapol trochu rozhýbala, sáhl trenér Ancelotti hned ke dvěma střídáním. Stáhl Insigneho s Verdim a dal šanci Ounasovi s Mertensem.

Jejich nasazení dopřálo trochu méně pozornosti a tím pádem více prostoru Milikovi, který se pár minut po změně stran pověsil do vzduchu. Hlavičkoval však jen do míst, kam Audero dosáhl. A Neapol se začala stále častěji dostávat do zakončení. Střídající Dries Mertens si naběhl do levé části vápna, aby ostrou ranou opět prověřil brankáře Dorie. Audero byl dnes často v permanenci, ale jen zřídkakdy to bylo opravdu nebezpečné.

A když nemohl Audero, zaskočili za něj obránci. Jako například při ráně Diawary, kterou také blokovala hradba těl Sampdorie. Pak se do hry dostal také Jakub Jankto a jen o minutu později se Sampdoria prosadila znovu! Totální debakl Neapole pokračoval díky brance Fabia Quagliarelly, který opět jednou ukázal svoji genialitu. Střílený pas od Bereszyńského patičkou tečoval mimo dosah Ospiny!

Neapol se v obraně vůbec nechytala a v útoku to nebylo o mnoho lepší. Sampdoria naopak působila velmi vyrovnaně a cílevědomě. V samém závěru si ještě do vápna naběhl Arek Milik a mohl alespoň snížit, ale v obrovské šanci selhal.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Janov CFC 5:3

02.09.2018 20:30

Góly: 34. Kevin-Prince Boateng, 38. Pol Lirola, 41. Khouma Babacar, 45. Nicolás Spolli (vl.), 62. Gianmarco Ferrari - 27. Krzysztof Piątek, 70. Goran Pandev, 83. Krzysztof Piątek

Krásné a na branky bohaté utkání se odehrálo na Cittá del Tricolore v Sassuolu. Domácí Neroverdi zvládli přestřelku s Janovem a zvítězili 5:3. O osudu utkání rozhodl závěr prvního poločasu, během kterého domácí nasázeli čtyři branky.

Prvních deset minut vůbec nenasvědčovalo tomu, že by mohlo padnout takové množství branek. Poklidný zápas se změnil v přestřelku ve chvíli, kdy hosté vstřelili první gól. Ve 27. minutě předvedl Lirola chybný odkop a Krzysztof Piatek střelou do protipohybu gólmana načal střelecký účet. Za sedm minut ale bylo vyrovnáno. Rychlý brejk po Berardiho přihrávce táhl Babacar a posléze zakončoval k tyči Kevin-Prince Boateng - 1:1.

Závěr prvního poločasu hosté absolutně nezvládli a během sedmi minut nastříleli domácí tři branky. Nejprve střelou z dorážky strhl vedení na stranu Neroverdi Pol Lirola a o chvíli později zvýšil na rozdíl dvou branek rovněž bezprostřední dorážkou Khouma Babacar. Hrůzostrašný závěr prvního poločasu korunoval nešťastník Nicolás Spolli, který sice zastavil Babacarovu přihrávku na Boatenga, ale dezorientovaný si nakonec vstřelil vlastní gól.

Sassuolo přidalo ještě pátou branku. Po hodině hry hlavičkoval po rohovém kopu z malého vápna Gian Marco Ferrari. V tuto chvíli o výhře Sassuola nikdo nepochyboval, jenomže Janov vstal doslova z mrtvých a ještě se dokázal vrátit do zápasu.

V 70. minutě nabil chybující Lemos Goranu Panděvovi, který propálil Consigliho. V 83. minutě pak Grifové opět potrestali nedůraz domácí defenzívy a Krysztof Piatek svojí druhou brankou v zápase vykřesal naději. Janov měl na vstřelení dvou branek ještě zhruba deset minut i s nastavením. Hosté sice měli územní převahu, ale Sassuolo už si vzít výsledek nenechalo.

Více informací k zápasu

Turín FC - SPAL 2013 1:0

02.09.2018 20:30

Góly: 52. Nicolas N'Koulou

Turín si doma nakonec i přes mohutné nápory deště poradil se SPALem a čekání na dohrání zápasu určitě stálo pro jeho fanoušky za to. O třech bodech pro Býky rozhodl obránce Nicolas N'Koulou, který se prosadil v 52. minutě nakonec jako jediný hráč.

Úvodní nákop hledal urostlého útočníka Antenucciho, který by býval balon stihl. Včas jej ale dostihl obránce Moretti, který zajímavou akci rázným odkopem ukončil. O chvíli později vymyslel Iago Falqué krásnou patičku do běhu Belottimu, jenže mladý italský kanonýr nepropálil Alfreda Gomise!

Opět Mirko Antenucci byl hráčem, který nejvíc zlobil obranu Turína. Tentokrát to zkoušel vzít sám na sebe, drzý průnik ale zastavil pozorný stoper Izzo. Stadion v Turíně zkrápěl hodně vydatný déšť a začaly se na trávníku tvořit tak silné kaluže, že se hra stala nemožnou. I proto se sudí Pasqua rozhodl v 19. minutě přerušit utkání a vyčkat, zda si to živel rozmyslí.

Nakonec to trvalo asi hodinu, než se počasí umoudřilo a obě jedenáctky se mohly vrátit na trávník. Možná víc prospěla pauza hráčům hostí, kteří se stali aktivnějšími. Cionek hlavičkoval nepřesně a mladý hrot Petagna pálil jen do náruče brankáře Sirigua, který působil hodně jistě. Po pětadvaceti minutách se od Antenucciho dostal balon k Petagnovi, který vypálil. Jeho technický pokus ale směřoval těsně vedle tyče!

Lazzari si narazil s Antenuccim a posléze posílal do šestnáctky nadýchaný centr, který zlikvidoval na poslední chvíli vracející se De Silvestri. Petagna si pak dokázal tělem odstavit protihráče a posílal dloubáček do vápna, kam si zabíhal Lazzari. Ten však jeho úmysl nepochopil a k míči se nedostal.

Pár minut po změně stran se málem rychle dostal do vedení domácí tým. Z pravé strany přiletěl centrovaný míč přímo do míst, kam strčil nohu domácí útočník Andrea Belotti. Brankář Alfred Gomis ale parádním zákrokem zmařil jeho šance na gól a míč vyrazil! Turín tou dobou hrál mnohem aktivněji a jeho hra působila hodně živě.

Za svou aktivitu byly Zebry odměněny v 52. minutě. Turín rozehrál rohový kop nakrátko, načež do šestnáctky přeci jenom přiletěl centr. K němu se dostal obránce Nicolas N'Koulou, který razantním výskokem získal výhodu. Kromě toho přesnou hlavičkou poslal balon za záda brankáře Gomise a ten neměl žádnou šanci - 1:0 pro Turín.

Ani SPAL se samozřejmě nevzdával, i když jeho úloha nebyla vůbec snadná. Lazzari se pokusil alespoň vystřelit, i když tahle rána neměla na úspěch šanci. Po hodině hry rozehrál volný přímý kop Fares pomocí nacvičeného signálu a Sirigu měl plné ruce práce, aby s tím něco udělal. SPAL málem srovnal v 80. minutě, když se k rozehrávce volného kopu postavil Kurtić, a jen výtečný Sirigu zachránil pro domácí tři body.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 1:0

02.09.2018 18:00

Góly: 73. Marco Benassi

Fialky nakonec vybojovaly velmi cennou výhru a slaví tři body po zápase s Udinese. Zebry neodehrály vůbec špatné utkání, ale vše rozhodla 73. minuta, v níž se jako jediný hráč trefil záložník Marco Benassi.

Fiorentina byla proti Udinese jasným favoritem a její fanoušci se hodně těšili, až hráči Fialek předvedou další povedenou show. V útoku opět nastoupili Chiesa, Simeone nebo Eysseric podporováni Gersonem a Benassim. Udinese mohlo počítat s Pussettem, De Paulem, Machísem nebo Lasagnou.

Giovanni Simeone v součinnosti s Federicem Chiesou hodně zlobili obrannou řadu Zeber a od úvodu patřili mezi nejlepší na hřišti. Jejich kombinace nedávala Zebrám vydechnout. Vyložených šancí jsme se ale dlouho nemohlo dočkat. Když už se Chiesa rozběhl, musel jej zastavovat Samir často za cenu faulu. Jeho rozehrání si vzal na starosti Valentin Eysseric, který dělovkou prověřil brankáře Scuffeta!

Stejný hráč se o pár minut později probojoval ve vápně k akrobatickému zakončení, které ještě z dorážky zkoušel vyšperkovat Biraghi. Ani jeden z nich ale nebyl ve své snaze úspěšný. Tou dobou na hřišti dominovala jen jedna jedenáctka, ta domácí. Zebry se vepředu hodně trápily.

Biraghi milimetrově přenesl hru ke Chiesovi, jehož centr levačkou nepříjemně skákal do šestnáctky, v níž balon jen stěží odklidil Troost-Ekong. Minutu před koncem pálil z uctivé vzdálenosti mladík Gerson, ale jeho dělovka prosvištěla těsně vedle tyče! Jednoznačně aktivnější Fiorentina pokračovala v dobrém výkonu také po změně stran, ale na větší šanci stále čekala.

Pět minut po návratu na hřiště se k zakončení hlavou protlačil Gerson, kterému posadil balon na hlavu Eysseric. Brazilský talent však mířil těsně vedle. Chiesovu nabídku prodloužil za sebe opět aktivní Gerson, načež před poloprázdnou brankou na míč nedosáhli Pezzella s Milenkovićem.

Po hodině hry Eysseric z otočky našel lépe postaveného Marca Benassiho, jenž velkou šanci nevyužil. Namířil svou ránu jen do míst, kde se vyskytoval brankář Simone Scuffet. Ten byl u tyče včas a balon lapil. O chvíli později se na hřiště dostal také mladík Pjaca, který se chystal hodně zatápět obraně Zeber.

Málem mu to vyšlo v 65. minutě. Pjaca rozjel protiútok Violy, kdy posunul míč na Gersona. Brazilský záložník našel volnějšího Biraghiho, jehož ráně mnoho nescházelo. Na opačné straně se hodně toužil ukázat polský útočník Łukasz Teodorczyk, jemuž ale zakončení po rychlé akci Udinese nesedl.

Hodně špatně zahraný rohový kop Udinese stál na začátku jeho pádu. Rychlý protiútok vedle Federico Chiesa, se kterým se nikdo nevracel dostatečně důrazně. Měl tak dostatek času poslat krásný pas za obranu na sprintujícího Benassiho. Mladý záložník po skvělém sprintu míč zpracoval a z úhlu tvrdou ranou prostřelil Scuffeta - 1:0 pro Violu.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - Juventus FC 1:2

01.09.2018 20:30

Góly: 33. Gervinho - 2. Mario Mandžukić, 58. Blaise Matuidi

Juventus i ve třetím ligovém zápase získal všechny body, když těsným rozdílem uspěl proti Parmě. Stará dáma byla po většinu zápasu dominujícím celkem a tři body brala zaslouženě. Po hodině hry se o to postaral Blaise Matuidi. Už před ním skórovali Mario Mandžukič a za domácí Gervinho.

Úvod zápasu vyšel Juventusu na jedničku. Stačily totiž pouhé tři minuty, aby obrana Parmy nedokázala zareagovat na Cuadradův centr a Mario Mandžukič si zblízka s brankářem Sepem poradil. Pokud si domácí trenér něco nepřál, pak rychle inkasovaný gól.

Ale Ducali se nesložili, i když tlak Juventusu nadále trval. Cristiano Ronaldo dál čekal na svůj premiérový gól, ale šance měl. Po jedné z nich pálil vedle a o chvíli později zase hlavičkoval těsně nad. Parma bránila v hlubokém bloku, ale pokud vystrčila růžky, stálo to za to. Po půlhodině hry si tentokrát neporadila s centrem obrana Staré dámy, načež Gervinho uklízel do branky tečovaný míč Ingleseho. Juventus chtěl ještě do šaten vedení zpátky, znovu se nastěhoval před Sepeho branku, ovšem gólu se nedočkal. Naopak, mohl inkasovat, ale rychlý kontr nezakončil Rigoni ideálně a Szczesny jeho pokus kryl.

Parma držela po prvním poločase velmi nadějný výsledek, avšak aby ho udržela, čekalo jí ještě spousty práce. Tím spíš, že Juventus i po přestávce stupňoval svůj tlak. A dočkal se v 59. minutě. Alex Sandro rozehrál akci, kterou krásnou patičkou posunul Mandžukič na Blaise Matuidiho a francouzský záložník tvrdou střelou pod břevno nedal Sepemu nárok.

Allegriho svěřenci pak v tlaku polevili a Parma začala nepříjemně kousat. Do závěrečného náporu se ale nedostala. Juventus si těsné vedení na Ennio Tardini pohlídal a dle očekávání zvítězil Znovu to však bylo bez gólového příspěvku Cristiana Ronalda.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Inter Milán 0:3

01.09.2018 18:00

Góly: 66. Radja Nainggolan, 82. Antonio Candreva, 84. Ivan Perišić

Boloňa nedokázala zvítězit ani na třetí pokus, ba dokonce znovu nevstřelila ani gól. Nad síly severoitalského celku byl favorizovaný Inter Milán, který naopak až ve třetím kole zvítězil. Na Renato Dall'Ara nakonec hladce 3:0. Skóre otevřela po hodině hry nová akvizice Radja Nainggolan, aby se k němu v závěru připojili Antonio Candreva a Ivan Perišić.

Opět se tak pod trenérem Filippem Inzaghim rozkývala židle. Ne snad proto, že by jeho tým neporazil Inter Milán, nýbrž pro střeleckou impotenci. Boloňa je totiž jedním ze tří celků, který ještě nevstřelil gól. Frosinone má ale utkání k dobru a Sampdoria dokonce dva zápasy.

Přitom tomu tak vůbec nemuselo být. Boloňa měla jako první stoprocentní příležitost, ale jakou! Centr na malé vápno vracel před branku Danilo a Helander zblízka nedokázal překonat výtečného Samira Handanoviče. Slovinský brankář výrazně uchránil svůj tým od takřka jisté branky. Inter následně začal dominovat v držení balónu, ovšem za obranu Rossoblu se nedostával. A když to nešlo, zkoušel to střelbou z dálky, jako Baldé Keita, který hodně přestřelil či v samotném závěru poločasu Radja Nainggolan, kterému scházelo o poznání méně.

Luciano Spalletti ale nemohl být s celkovým výkonem spokojen. Inter byl i po přestávce lepší a tentokát i nebezpečnější. V 53. minutě rozjel akci Gagliardini a Baldé Keita z úhlu trefil boční síť. Nerazzurri se konečně dočkali až o třináct minut později. Přihrávku Politana pro sebe uzurpoval Radja Nainggolan a přesnou tvrdou ranou k tyči poslal Inter do vedení! Pro belgického záložníka parádní start v černomodrém dresu.

Odpověď mohla přijít po hlavičce Santandera, to by však musel domácí fotbalista trefit zařízení. Na druhé straně totožně selhal Baldé Keita, ale Inter to nemuselo mrzet. Osm minut před koncem poslal Perišić ukázkovou přihrávku na rozeběhnutého Candrevu, který před Skorupskim uklidil balón do sítě. Boloňa rezignovala a za chvíli inkasovala po třetí. Perišić se zasekávačkou zbavil obránce a pak neměl problém překonat padajícího Skorupskiho. Boloňa doma prohrála s Interem vysoko 0:3.

Více informací k zápasu

AC Milán - AS Řím 2:1

31.08.2018 20:30

Góly: 40. Franck Kessié, 90+5. Patrick Cutrone - 59. Federico Fazio

Páteční šlágr na San Siru ovládl AC Milán. Rossoneri podali velmi dobrý výkon a AS Řím nakonec zaslouženě udolali brankou Patricka Cutroneho v páté minutě nastavení 2:1. Oběma celkům nebyla v průběhu utkání uznána jedna branka.

Zápas v ochozech zaplněného San Sira sledoval i legendární triumvirát Leonardo, Kaká, Maldini a mohl být spokojen. AC Milán podal v prvním poločase velmi dobrý výkon. Byl mnohem častěji na balónu a především díky Calhanogluovi si vytvářel brankové příležitosti. Olsen však odolával a s ním i celá defenzíva Vlků. Platilo to po ráně Calhanoglua, pokusu na přední tyč v podání Higuaína i tvrdé ráně Susa. AS Řím směrem dopředu nepředvedl vůbec nic a nakonec byl ještě v poločasu potrestán. Rodríguez u postranní lajny nevzdal situaci, zmocnil se balónu a naservíroval ho přímo před branku, kde byl v náběhu Kessié. Římská obrana zaspala a Olsen neměl šanci. AC zaslouženě vedlo 1:0.

AS Řím začal druhý poločas o něco lépe, ale stoprocentní šanci si nevypracoval. V 59. minutě přesto vytěžil z minima maximum. Defenzíva AC nedokázala definitivně odvrátit nebezpečí po rohovém kopu, takže Calabria jen odvrátil k Federicu Faziovi, který prudkou střelou k tyči překonal Donnarummu. Vyrovnání ale nemuselo trvat dlouho. Do rychlého úprku se dal Higuaín, zbavil se Olsena a střelou do prázdné zakončil. Hosté reklamovali ofsajd a sudí pro jistotu celou situaci zkonzultoval. O ofsajd se skutečně jednalo, byl však velmi, velmi těsný a sudí se rozhodl branku neuznat.

Od neuznaného milánského gólu tempo hry trochu opadlo, dokud nedošlo k dalšímu spornému okamžiku. Po rohovém kopu Říma si propadlý balón našel cestu k N'Zonzimu a ten překonal Donnarummu. Mělo to ale háček, N'Zonzi nepatrně hrál rukou a sudí se s pomocí videa rozhodl, stejně jako na milánské straně, branku neuznat. Milán vycítil, že to je jeho šance a v závěru Vlkům ještě zatopil. Na Olsenovu branku však bušil marně. Ve třetí minutě nastavení pak pálil vedle Džeko a Rossoneri si museli oddechnout. A pak to přišlo. V páté minutě nastavení rozjelo AC poslední akci a skvěle zafungovala útočná spolupráce Higuaína se střídajícím Cutronem. Gattuso měl šťastnou rukou, Higuaín nehamounil, Cutronemu poslal krásnou kolmici a mladý útočník uklidil balón k tyči!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC33007:39
2.US Sassuolo32108:57
3.ACF Fiorentina22007:16
4.SPAL 201332012:16
5.SSC Neapol32015:66
6.Atalanta Bergamo31117:44
7.Inter Milán31115:34
8.Empoli FC31113:24
9.AS Řím31115:54
10.Udinese Calcio31113:34
 Turín FC31113:34
12.Cagliari Calcio31113:44
13.UC Sampdoria21013:13
14.AC Milán21014:43
15.Janov CFC21015:63
16.SS Lazio31022:43
17.Parma Calcio30123:51
18.Bologna FC30120:41
19.Frosinone Calcio30120:51
20.Chievo Verona30123:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (201)

Přidat komentář
Lech

AC to ted nakopne, DiFrancesca snad vykopne

Reagovat
smazaný uživatel

Na cele s Monchim. Toho kokota vystrelit na Mars. Rozjebal co sa dalo

Reagovat
Eichel

ako môže takto niekto zhadzovať Monchiho Ten chlap vie dlhodobo predávať hráčov a nachádzať adekvátne náhrady za zlomok ceny. Daj jeho posilám čas, určite vie, čo robí

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to vidime. Vie predat hracov, o ktorych je zaujem. To vie kazdy. Za zlomok ceny myslis Pastoreho a Nzonziho? Neverim mu ani nos medzi ocami. Tieto hokusy-pokusy nech si robi v Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

On dělá co umí. Přišel, proto že Palotta chtěl přesně toto.

Asi byla chyb čekat něco víc..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne je jasne, ze najvacsie zlo je Pallotta, ale to ho neospravedlnuje. Ja cakam len na to vyhlasenie Pallottu pri nastupe, ze do 5 rokov bude scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Palotta by měl mlčet navždy.

Monchi e nezmění.

Reagovat
Stannis Baratheon

jste moc namlsaný po loňským uhaluzeným semifinále LM.

Reagovat
Oxbow

Vubec nevim proc vytahujes semifinale LM. Jasne, semifinale LM nebudeme hrat kazdy rok, to je kazdymu snad jasny. Ale ani se nechceme celou sezonu strachovat o to, jestli LM budeme vubec hrat .... o to jde. Tak si nech ty svoje kydy o nejakym "namlsani".

Reagovat
Stannis Baratheon

za prvé, hoď se do pohody

za druhé, prostě mi příjde směšné, že tu brečíte nad Monchim, že rozjebal co se dalo, přitom takový potenciál v tom týmu dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec právě, každý si uvědomuje, jak moc to bylo nad naše možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

AC zaslouženě dneska. Lepší po 90% zapasu.

Gattuso>Di Francesco

Calabria napravil svou neduslednost u golu na 1-1, kdyz sebral totalne nezodpovednou prihravku Nzonziho, u tak zkušeneho založnika bych to nečekal. Totalni selhani

Tohle AC se mi libi, rychly svižny fotbal, přesne přihravky, překvapiva řešení, mělo to vysokou uroveň, hráči o sobě věděli, věděli, kam si maji naběhnout. Jen tak dal, pane Gattuso, jen tak dal.

Schick je dobrej, silnej, rychlej, neztrati moc balonu, vi jak si odstavit obrance. Kež by dostaval vice šanci.

AS dneska zklamani, jak kdyby nevěděli co maji hrat a ani nechtěli, obrana mi přišla pomala, letargicka. Zas tak napraskanej program zatim nemaji, aby se šetřili.

Reagovat
Yanek

Na Calabriu se dobře dívá, je produktivní, ale ty errory si už musí odpustit. Jinak má našlápnuto solidně.

Reagovat
Kucka

Viděl jsem druhou půli a byl to dobrý fotbal, AS to tlačilo dost dopředu, padly ještě dva správně neuznané góly. Nzonzi hovado, takhle to odfláknout v poslední minutě

Schick skoro nebyl ve hře, nějak jsem nepochopil jeho pozici. Hrál něco mezi RW a SS, kde více méně stínoval Džeka, ale u míče byl tak 5x za půli, všechno se tahalo středem nebo přes dvojici El Sha - Kolarov.

Reagovat
bobis21

v prvním poločase hráli na 2 hroty Džeko - Schick, ale po poločase to změnili a potom jsem taky za celý druhý poločas nepřišel na to, jaké hráli rozestavení - nevím jakou pozici hrál nikdo z té ofenzivní čtveřice (Džeko, Schick, Pastore, faraon)

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej poločas 4-3-3 podle mě, Pastore byl volnej, od obrany až do ofenzivy. Schick prave křidlo

Reagovat
Kucka

EdF z toho do druhé půle asi prostě udělal 4-2-4, žádný sraní

Reagovat
Lech

a to bud rad ze si nevidel tu prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě se to rve přes trequartistu na levém beku. Loni celý rok.

Furt si myslím, že Patrik může hrát s Džekem, ale celý ten blok by musel být pružnější, víc měni pozice a tím vytvářet prostor. Je to statické.

Nzonzi sotva běhal už v 60. minutě, měl jít dávno dolů, EDF měl nechat Pastoreho pod útočníky, pořád může z hovna vymyslet bič, narozdíl od ostatních, Cristante by to vedle Daniho uhrál.

Reagovat
Lech

S obema to ale nejde hrat pak tolik pres kridla, jak je ten tym zvykly hrat x let. Vcera to byla bez kridel a katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi slabinou v teto setone bude zaloha, resp. prechod mezi obranou a utokem, strootman s naignolanem budou chybet a dle meho adekvatni nahrada za ne neni, zejmena pri tom slavnem rozestaveni 4-3-3. Hlavne ze v soucasnosti maji asi 6 ofenzivnich kride. Dale se ukazalo, ze se Schick na tom kridle zabiji, proste on je hrotak nebo podhrotak, ale proste pres Džeka se tam bude tezko dostavat, on ma neotresitelnou pozici v AS. No uviidme casem jak se to bude vyvijet, zapasu bude mnoho

Reagovat
bobis21

Cutrone opět přesně tam kde má být Pippo II.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tak tento zapas mal GULE ! tak ako za starych cias ked oba kluby hrali paradny futbal Som velmi stastny, ze to nakoniec dobre dopadlo pre AC, uz proti Neapolu si nezasluzili prehrat. Ked im toto nasadenie vydrzi tak LM musime tento rok dat Ked dostal Higuain tu loptu som myslel, ze z tej frustracie to tam napali do obrancu ale on vymyslel genialnu prihravku ako na zlatom podnose, parada ! forza MILAN !!!

Reagovat
Kaka14

Forza Milan

Hlavne pokračovať v nasadení aj v dalších zápasoch a nepolavovat keď vyhravame

Reagovat
doshcz

Řím Schicka zabíjí. Nechápu ty pozice na který ho stavěj a co po něm vlastně chtěj. Má přes metr osmdesát tak chtěj aby chodil vyhrávat hlavy do vápna a prát se s obráncema nebo co. To vůbec není jeho styl. Měl by hrát mezi Džekem a zálohou, jako to hráli proti Barceloně. Tohle je hrozný.

Reagovat
Tuard.MUTD

Super zápas, Cutrone a Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore, Nzonzi, Christante spatni, Kluivert jeste nedostal sanci, Mercano ji snad uz nedostane a Santon, to je hodne spatny vtip...

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva roku jsme prodali hrace za 200M+ a stejne mame tym prumeraku bez rozdiloveho hrace. Monci by se hodil do Anglie do Evertonu nebo nekam, kde to je standard...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by sa hodil do vyroby na 3 zmeny. Co on dokazuje, je vrchol vsetkeho. Totalny kokot

Reagovat
Mars

Tvle tolik sprintu neudělal Higuain za 2 roky u nás....nebudu to snad ani komentovat. Čekal jsem ale lepší fotbal dnes.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo hoši! Bravo Rino za střídání Doufám, že Bakayoko už si nekopne, nechápu, co by dělal v té naší záloze, která funguje na té dynamičnosti....

Gonzalo dneska potěšil, snad mu to tam začne padat

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci neumějí využít Patíka jasně nejlepší jejich útočník a bodou to šudlit přes kopáče. Škoda, v přípravě to hráli na něj a Páťa střílel góly ze srandy, teď se na něj domluvili a skoro mu ani nehpřihrají! #freeshick

Reagovat
dave30

Další příspěvek fanouška (většinou kamaráda) který popisuje, jak našemu skvělému hráči v zahraničí kazí kariéru trenér a spoluhráči. Opakuje se to celkem pravidelně...

Reagovat
mojmira

Tak je to sice troll, ale to, že ho AS naprosto nesmyslně zabíjí na křídle, je prostě fakt.

Reagovat
dave30

Nechci komentovat konkrétně Patrika. Jde mi o to, že trenér vidí hráče každý den na tréninku a on je zodpovědný za výsledky týmu. Pokud by některý hráč byl tak dobrý, tak si nemůže dovolit ho nestavět (ať je to Čech, Ital, Brazilec). Takže tyto nářky mě vždy dostanou.

Reagovat
FuckT

Suhlas, ale moze ho nestavat ked je cca rovnako dobry ako ostatni, kvoli svojim preferenciam. Avsak ako si povedal, keby to bol Ronaldo tlsty alebo Ronaldinho tak urcite hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, trenéři jsou jenom lidi a mají svoje zažité představy, předsudky, oblíbence, hrdost atd. Mnohokrát jsem viděl, že trenér zatvrzele sázel na urcité hráče nebo rozestavení, na úkor jiných, i když všichni okolo viděli jinou variantu jako lepší a nakonec se ukázalo, že měli pravdu oni a nikoliv trenér, který třeba zaplatil i vyhazovem. Vůbec bych nepodceňoval fanoušky co sledují svůj tým podrobně, analyzují si výkony atd. a na rozdíl od trenéra se na věc dívají s určitým odstupem. Taky spousta hráčů je skvělá na tréninku a neumí to prodat v zápase a naopak. Navíc u Patrika není problém, že by nedostal šanci, jde o to že trenér preferuje určitou formaci a jelikož Džeko neni použitelnej jinde než na hrotu a je to zkušený gólový útočník, kterého chce Di Francesco na hřišti mít, tak dává Schicka jako mladšího a rychlého útočníka na křídlo. Jenže možná by nebylo marné zkusit hrát staré 442 nebo 4311

Reagovat
smazaný uživatel

Za 4-3-1-1 určitě by tím soupeře překvapil, nastoupit v 10 lidech

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, byl jsem po noční.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 4-4-2 nemáme úplně typy do zálohy.

A na lávce by zůstaly všechnyy křídla snad kromě Perottiho, který by LZ zahrál, Pastore lávka, a napravo by museli hrát Ricky a Florko za sebou. Bohužel Radja Kevin by v tom systému byli fajn.

Ale určitě se dá vymyslet něco jako 4-3-2-1, což zahušťuje střed, kryje záda Pastoremu, ale zároveň se ta záloha roztahuje do krajů, ale ani nepřekáží bekům ve výpadech, Patrik by byl pod Džekem s Pastorem a všichni tři by se museli vepředu hodně hýbat, aby nezůstali na chumlu obklíčení stoperama a DM, a pokrývat celou šířku, ale to by měl Flaco usnadněné díky té záloze za ním. Patrik by nemusel hrát zády k brance a hodně by to muel doplňovat další ze záložníků, tohle by mohlo být na míru Cristantemu.

Za mě stromeček

Reagovat
GEGE

Rino včera trenersky na výbornou. poučil se z chyb v Neapoli kde sám uznal že střídání Biglia byla klíčová chyba... celý týden se mluvilo,že nastoupí Caldara nakonec tam zkušeně nechal Musacchia. Caldara si na debut počká proti slabším a pak může ukázat,že patří do základu...Biglia po kritice v Neapoli včera na pána a druhý poločas byl zatím jeho nejlepší v ACM...Nutno dodat, že ASR včera hrálo hrozně pod své možnosti a tím to měl i dost jednodušší...Jack snad udrží standart a bude dál tahoun... Kessie je lepší než loni ale pořád čekám víc... Horší je,že lavička je tragická pokud jde o zálohu... jakmile někdo s téhle trojky vypadne tak bude velký problém... Pipita je v dobré kondici ale neměl by se tak moc stahovat pro balóny...Calha včera dobrý,nikdy bych nečekal,že s něj bude tak pracovité křídlo... jaký rozdíl oproti Susovi, který si jede pořád svoje výkyvy... ASR ale velká spatenka...ten tým hraje dost pod svoje možnosti

Reagovat
GEGE

Faraon je definitivně mrtvý...ten včera zkurvil na co sáhl a to už je několikátý zápas co ho vidim hrát takovou bídu...a střed Nzonzi DDR je vtip to Di Fra nemůže hrát od začátku...

Forza Rossoneri!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta záloha bude velký problém, na lavičce fakt není nikdo, kdo by tu laťku základu dokázal udržet, jinak ten tým vypadá velmi slušně.

Reagovat
CubONE

V tej zalohe v pridade zranenia je snad prva moznost, ze Hakan sa stiahne a na kridlo pojde Borini/Castillejo. Teoreticky by lavu meazzalu mohol zahrat aj Laxalt.

Tej trojke Bakayoko/Bertolacci/Mauri neveri asi nikto.

Reagovat
GEGE

Hakana tam zkoušel už Montella a hrál tam špatně ale dost se změnil za tu dobu takže by to mohlo být lepší...Mauriho je škoda...od něj sem si dost sliboval ale zatím nedostal pod žádným koučem šanci takže asi na to fakt nemá...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Casti vcera za tech cca 15 minut ukazal celkem solidni veci. Dobre stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso nebude titulový trenér, ale klobouk dolů, jak udělal třeba z Calhanoglua komplexního hráče.

Líbilo se mi, jak posouváte míč, ale chybí tomu ta finálka, to bude na Nuovo Flaco, aby dělal co Icardi dělá pro Inter už pár let.

Reagovat
danko10

To som zvedavý, kto ten bordel po Di Francescovi uprace. Tak bezradného trénera Rím v ére po Francovi ešte nemal. Aj ten záhradník aspoň vedel čo chce hrať. Tretí zápas, tretie rozostavenie. Hráči o seba zakopávajú, absolútne sa neponúkajú do priestoru. Aj v rozostavení 4312 sa lopta topí v rohoch ihriska.

Nech už sa to skončí, preboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste dvojicky?

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
danko10

Ja chápem, že vyjadriť nesúhlas civilizovane je mimo tvoje možnosti. Čo chápem menej, je prečo to stále skúšaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko pochopitelná situace.

Jestli zahradník má být Aurelio, ten hrál loni v B fantastický fotbal, a vůbec by mi nevdilo, kdyby - pokud to potvrdí i v A, došel. Ale během sezony budeme těžko někoho shánět.

Reagovat
danko10

Asi je mi už jedno kto to bude.

Reagovat
10

včerejší Džeko pohybující se prvních 30 minut na pravým křídle + zápas na Anfieldu už i mě přesvědčil o tom, že je zbytečný se Di Francesca zastávat ale ten kádr mi pořád nepřijde ideálně složenej...

Reagovat
danko10

To ani netvrdím, ale som presvedčený o tom, že má ďaleko na viac.

Reagovat
10

to každopádně, hůř už skoro hrát nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dalo by se z kádru vytřískat mnohem více, včetně pohledné hry.

Reagovat
CubONE

Ja som bol na opacnej strane stadiona a bez okuliarov, videl som len Schicka vpredu a zistil asi az v 60.minute, ze Dzeko hra.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslis vazne, ze Di Francesco kazal hrat Dzekovi kridlo . Hral na dvoch utocnikov. Dzeko bol zmäteny, lebo Pastore mu neustale behal do priestoru a potom tam splasene pobehoval aj po kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Tifosi vyvesili po zapase transparent: Ake scudetto, aky pohar majstrov. Vase trofeje su zisky a predaje.

Presne to vystihli. Uz by konecne mohli nabehnut do Trigorie a urobit tam bordel.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli by niekam uniesť a zatvoriť Di Francesca

Reagovat
smazaný uživatel

Na cele s tebou a zaliat ta do betonu

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja by som sa obetoval, keby zaliali aj hipstera...

Reagovat
Gimme

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by radsej Monchiho s Pallottom

Reagovat
Lech

Vsak hraci byli nahrazeni dostatecne, soupisku mame naslapanou. Ocividne tomu chybi spravny clovek co tomu da smer, hokusy pokusy nedela Monchi ale DiFrancesco. Oukej, at si hraje to svoje 4-3-3 ale at si za tim stoji a stavi na tom i pres horsi vysledky. Ta bezradnost je strasne okata

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ta sestava co máme hrála na hranici svých možností jako loni Inzaghi s Laziem (nenávidím se za to přirovnání, ale je to nasnadě), hráli bychom v pohodě o dvojku a stříleli hafo gólů.

Ten kádr zdaleka není tak hrozný, nabízí spoustu variant hry, což třeba Neapol nebo Inter nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli, aka naslapana supiska?? Daj tie mena. Mame slabsie muzstvo ako minulu sezonu. Ked hra 4-3-3 picujete, ked nieco zmeni tiez. Vcera to posral, ale s tymto materialom nikto nic lepsie neurobi

Reagovat
Lech

90% zakladni jedenactky je top na svy pozici v Serii A, ale hrajou pod svy moznosti. Pro tebe ja kazdej smatlak, ja vim

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Pipo123

Zase chce to reálne očakávania, já som stále názoru že ste spravili skvelé mercato, no ten team nemá na LM ani Seriu A, myslím na celkovú výhru, aj bohatšie či slávnejšie kluby než AS sú nútené predávať, tak to proste je, pozri sa aké finančné problémy má Inter či AC a to sú pritom marketingovo a finančne ďaleko silnejšie kluby než AS. Súhlasím že to chce iného trénera, tá hra je hrozná, no očakávania o Scudete či LM sú mimo.

Reagovat
Alberto Aquilani

akože očakávania, že vyhráme LM? To aj niekto naozaj má? A keď je to myslené ako kvalifikovanie sa do nej, tak to musí byť samozrejmosť.

Reagovat
Pipo123

Ale veď LM spravíte v pohode, no každopádne sám Di Francesco si na seba trošku uplietol bič úspechom v minulom ročníku, myslím samozrejme parádnu cestu v LM, čo tu dlho od AS nebolo. Tie očakávania aj pred sezónou boli veľké, a aj keď hodnotím rivala, tak uznávam že spravili skvelé mercato, no stále to nie je na titul, proste Juve je úplne niekde inde. Každopádne to nič nemení na tom že hráte pod svoje možnosti, až keď vám tečie do topánok tak sa ukazovali vaše možnosti kedy ste stupnovali výkon, btw Di Francesco je podľa mnohých v taliansku taktický génius, aj keď já by som to krotil, v LM sa ukázal ako skvelý stratég, no v lige to bola slabota už minulú sezónu.

Reagovat
Alberto Aquilani

no, ved z dlhodobého hľadiska nám tá LM skôr uškodila. Zabudlo sa na to, ako sme sa trápili v lige aj minulý rok, ako tam nič nefungovalo. Vypadnúť z nej skôr, viac by sa zameralo na to, ako EDF ten team nikam už vyše rok neposunul.

Reagovat
smazaný uživatel

Scudetoo sna letos poprvé nikdo nezmínil, ale logicky, vyhrát ho chce každý, jinak by nehráli fotbal.

LM je nemožné zopakovat. Postup ze skupiny, max. jeeden v playoff jsou realistické cíle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam ziadne ocakavania od tohto vedenia. Pallotta povedal, ze do 5 rokov bude scudetto. Tak nech netrepe picoviny.

Ale my sme toto mercato ziadne financne problemy nemali, nemuseli predavat kvoli FFP. A predal 3 hracov zo zakladu. Ktoreho klucoveho hraca predal inter? Mozes mat trenera akeho chces, ked kazdy rok mas 10 novych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné možné řešení, pokud se do měsíce nezačne nic dít.

https://bit.ly/2NJwCeU

Reagovat
Lech

Conte pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy.

Reagovat
Lech

Roma ‘consider Conte & Montella’

Reagovat
smazaný uživatel

Conte by byl drahý, a Monty.. já nevím, furt mě nijak nepřesvědčil, že na to má, i když v Catanii hráli, pokud si pamatuji, fajn fotbal. A ve Viole vydržel, protože ten tým stejně na nic moc více neměl.

Conte by jim přisvítil, ale prostě nechci, aby přišel, těžko si představit jeho ksicht na lavičce s giallorosso Sparco sedačkami..

Reagovat
smazaný uživatel

Nieee, za jeho ery sme hrali nechutny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Narozdíl od současnéého nechutnéo fotbalu bychom měli výsledky.

Jeho styl jde na dřeň základům, ty vždycky fungují.

Máme dostatek hráčů, kteří umí vstřelit gól, když vzadu ubráníme.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hráli jsme dobre, ale tragické AS nam to hodně usnadnilo, rozhodne se nenechat opít timhle vitezstvim. Gonzalo ukazuje jak hrozně velký boost oproti našim útočníkům v minule sezone bude. Hakan navazuje na velmi provedenou druhou půlku minule sezóny a s přehledem strká do kapsy Susa, který zatim nehraje vubec nic a měl by se rychle probrat.

Reagovat
CubONE

Ja sa bojim, ze idealnu dobu na predaj Susa sme toto leto premrhali. Ta jedna klucka mu pri jeho rychlosti nebude fungovat donekonecna, v podstate nas nuti hrat 433, lebo nic ine nezahra a pride mi posledny polrok az prilis casto frustrovany na ihrisku.

Reagovat
Eldarion

Castillejo vyzeral za tých 10 minút skvelo, Suso ma akceleráciu ropného tankera a minimálne boj o post by mu pomohol. Calhanoglu - Higuain - Castillejo má myšlienku, skúsenosti a aj rýchlosť vo forme Castilleja, som zvedavý na taký útok.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ta jeho klucka je uz obohrata pesnicka a tiez si myslim ze budeme nakoniec lutovat ze sme ho nepredali uz teraz, na lavicku bude dobry

Reagovat
Ragazzo d'oro

S tim 4-3-3 souhlas, pokud bychom ho v létě střelili, tak jsme ted mohli mit krasne 4-3-1-2 s Hakanem na trequartistovi a Patrickem+Gonzalem na hrotu...

Já mam ale Susičku strasne rad a doufám, ze ho i konkurence Castilleja probudí. Při nejhorším ho za min. 40 do Anglie prodáme

Reagovat
CubONE

A pri 4312 by sa este aj Silvio spokojne usmial.

Reagovat
Ragazzo d'oro

On se podle mě začal spokojeně smát pro prodeji panu Li

Reagovat
Mrvinho

Poslal jsem ti zprávu

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Jeden zápas mu nevyjde a už ho odrovnávate, hlavne že proti neapolu išli oba góly cez neho. je prvda že kvôli nemu sme viazany na 433, ale jeho prínos by som určite nepodceňoval. Radšej si nechať hráča ktorý ma istú kvalitu ako ho predať a znovu experimentovať..

Reagovat
Yanek

Reagovat
Alberto Aquilani

to ako sú tu ľudia schopní meniť názory (z hocijakého fanklubu) po jednom zápase je neuveriteľná vec.

Reagovat
CubONE

Ja som Napoli nevidel bohuzial, ale Suso sa mi nepozdava uz dlhsie, pride mi, ze ho to ani poriadne nebavi.

Cisto teoreticky mi nevadi, ze tu je a ani ho silou mocou predat nemusime, ale musi sa spamatat, lebo Castillejo ho vcera strcil do vrecka za 15min.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Biglia stats vs Roma: 98.2% pass accuracy, 56 successful passes, 70 touches, 5 interceptions and 0 fouls.

Vcera fakt super.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co places, nic nie je stratene. Aj ked ori Spallovi by som plakal tiez

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Mandžu > Ronaldo

Reagovat
Pipo123

Seria A uz davno nema tak kvalitne obrany a on si Ronaldo ani neškrtne, co by potom robil v ére Maldiniho, Nestu atd?. Supak je to

Reagovat
smazaný uživatel

Soudíš po tom co odehrál v Itálii 3 ligový zápasy po přestupu ? To chceš aby měl na kontě už aspon 9 gólů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom závidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuventusFC1897

Khedira je hrozne drevo a k tomu pomaly jak hovno.

Reagovat
Furia Ceca

No zrovna dneska tam pár rychlých sprintů měl... Docela jsem čuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nedostava mice pred prazdnou, proto nedava goly. Vlastne pardon, minulej zapas dostal

Reagovat
The Krupy

V Parme sa vždy nadrieme, bez ohľadu na tom, v akom rozpoložení sú. Takže super, tri body sú doma. Cana by som chcel vidieť v základe namiesto Khediru. Sami je síce sympaťák, ale viditeľne na to nemá a mal hrať niekde v MLS alebo v menšom klube v BL. Poliak je fakt priemer, ako tu už odznelo, dúfam že Max vytiahne hlavu z prdele a dá šancu Perinovi.

Chytám sa za hlavu zo stavu obrany, to je proste smutné vidieť, Juventus sa vždy mohol pochváliť top obranou ale teraz tŕpnem pri každom útoku súpera. Ale celkovo mám pocit, že ten káder hrá na 25 percent svojich možností. Cris bol dnes dosť frustrovaný, je vidieť, ako veľmi chce dať gól, no nesmie sa z toho zblázniť, ono to pôjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zatial hra sracku. Ronaldo nothing special. Vyzera to tak ze ostatny hraci sa nesnazia na silu vsetko tlacit na Ronalda na svoj ukor, prave ze ho maju dost na haku a kazdy sa snazi zlepsit strelecky ucet sam sebe. Chyba mu tam ten Benzema co kazdu sezonu obetoval 10 golov pre CR. Ked hra na hrote tak len caka a vobec sa nezapaja. 2 najlepsi hraci (Dybala,Costa) dojdu az v 80tej minute Bieda jak svina. Este ze Gervinha nepochopitelne stiahol trener uz v 60 minute inac by sme sa este bali o vysledok. CR by dobre fungoval podla mna v 442(co by bola az prilis drasticka zmena), alebo 352 co by mohlo byt priamociarejsie, rychlejsie a viac sustredene na CR

Reagovat
The Krupy

Jo, to som zabudol dodať, že stiahnutie Gervinha nám pravdepodobne vyhralo zápas neviem, čo ten tréner fajčil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konecne vyhra!

Cez zapas som povedal len tak na volnobeh myslienku, ze by som tam dal Candrevu a ten da isto gol. No a ono to vyslo hha..som zanho velmi rad.

ale spat k zapasu, az do golu to bolo nic moc. potom to uz islo lahsie. Myslim si, ze Bologna je strasne mizerny tim, aspon podla toho co dnes predviedli a ten Inzagiho vabank..no neviem.

Je dolezite, ze sme vyhrali, z posil sa mi najviac paci Asamoah, od neho som to cakal, velmi milo ma prekvapil Politano ako hra,

Reagovat
celestial-

Najhoršie je, že ten stred poľa je čistá bieda. Škoda, že nevyšiel ten Modric / Vidal, my by sme však potrebovali asi oboch pri súčasnej neschopnosti ostatných. Myslel som, že dnes prehráme, neviem či to bude dobrá sezóna, mám z toho zlý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem prvnich 40 minut jen, ale bologna nebyla vylozene zla, parkrat tam interu zatopila, hlavne ze standartek. Jinak mi přišlo, že se Radja, Ivan i Politano motali moc na stredu, u lajny kridla jednu chvili ani nebyla. Kdyz uz tam teda nejsou, tak tam ma nabihat Asa s Danilem, jenze ti stali na pulce a tim padem to bylo hodne odstrihnuty a litaly tam nesmyslny prekopavany miče. Keita nic, nula.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
olis

rozhodca

Reagovat
technecium

Ronaldo hrál?

Reagovat
Rip

Ronaldo nestřílí goly a Benzema překonává jeho rekordy.

Reagovat
technecium

Aspoň se ukazuje, jak moc byl závislý na všech svých spoluhráčích

Reagovat
Anacron

Jo no, nedal gól neskutečný TŘI zápasy .

Reagovat
technecium

Nejlepší hráč všech dob si nemůže dovolit nedat gól tři zápasy v řadě při takovém množství střeleckých pokusů. Tu laťku si nastavil sám těma debilníma egoistickýma kecama. Tak ať tomu čelí

Reagovat
10

try harder

Reagovat
FuckT

Tak v tomto ma podla mna pravdu, ak niekomu chyba skromnost a pokora a vyhrava ego tak si taketo nazory na seba vlastne sam pritahuje... A podla toho ako ho "poznam" si to mozno mysli tiez.

Reagovat
10

Nevypadá, že by ho to nějak sralo

V tomhle případě jde ale spíš o to, že mě nebaví číst furt dokola tyhle sračky od postižených fanoušků Barcelony (čest výjimkám jako Hristo), který žijou jen pro ten souboj Messi-Ronaldo a teď sem furt lezou rozdávat rozumy k Ronaldovi, přestože předtím nikdy do diskuse k Serii A nechodili, což samo o sobě svědčí o trošku zoufalé posedlosti...

Reagovat
FuckT

Tak to chapem. Ja osobne nemusim ani jedneho z nich, ale ja moc nemusim nikoho. Ja som ako Jezis, vsetkych milujem ale nemam rad takmer nikoho, lebo ja som sa tak nejak narodil selfless a dnes je v mode selfish, snad este viac ako kedykolvek predtym. Ale piesen Demokracie rozkveta od chudaka Karla ktoreho po zmene rezimu snad muselo aj skoro porazit to vyborne vystihuje. Kazdopadne nepotrebujem kazdemu stale rozpravat, ze co vsetko sa mi nepaci a uz vobec nie sa tu hadat o nejakych 2 hviezdickach, takze uplne rozumiem tomu, co myslis a pride mi to ubohe, ale tomu sa bohuzial dnes nevyhnes, takych ludi je dnes az prilis vela.

Reagovat
jany kozak

neotravuj tu

Reagovat
valek9610

Ten Juventus jako nic moc no letos to si jako tam řekli máme Ronalda titul je doma ? no snad Inter,AC,Neapol jim dá zabrat.

Reagovat
DelPiero137

Najvacsia slabina sucasneho Juve Allegri. Mozeme mat najlepsich hracov na supiske, on tam aj tak posle najvacsich tragedov. Zbavil sme sa jedneho neposaditelneho hraca aby sme priviedli druheho.

Cuadrado to iste na akejkolvek pozicii, Matuidi je zbytocny hrac (nech si dava golov kolko chce), Khedira je svojim tienom z pred dvoch rokov (mozno sa dockame aj tento rok jedneho zapasu kde bude excelovat).

Este by som bol zvedavy koho napad bol dotiahnut spat Bonucciho a nechat v obranu v takomto stave. Stavim sa ze najvacsi podiel ma natom kral trollov Max. Ak mu to nebodaj vyjde, tak to bude zazrak ale nie jeho zasluha.

Dufal som ze konecne bude vzrusujuce sledovat zapasy Juve, ale opak je pravdou. Neverim ze sa to zmeni pod sucasnym trenerom.

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, Cuadrado přihrál na první gól a Matuidi dal vítězný. O Allegriho bilanci ani nemluvě.

Měli byste se trochu uklidnit, tady to brečení i po výhrách už začíná být ohraný.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cresposuper

Reagovat
DelPiero137

Jasne a to je maximum co tento kader dokaze? Kupujeme novych, lepsich hracov ale stale sa trapime herne proti akemukolvek superovi so starou gardou. Pride LM a opat bude zufaly az trapny, vid minuly rocnik. Je jedno kto da gol ked hrajeme zle, aj ten najhorsi hrac dokaze dat gol. To nezname nic.

Reagovat
danko10

Zúfalý a trápny? Eusebia na vás, mládenci...

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, vyhráli jsme titul, pohár, z LM jsme vypadli z Realem jen tak tak, teď máme po třech kolech 9 bodů.

Reagovat
stuff

Po zasluhe sme nemali ist dalej cez Tottenham

Reagovat
ED91

Našťastie sa stále dutbal hrá na góly a nie na zásluhy.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

plne suhlasim, to len k tomu vypadnutiu len tak tak

Reagovat
DelPiero137

A preto sme vypadli s Realom a prehrali s nimi finale. Ale nas trener s evidentne nechce nic spravit. Okrem toho ze ma CR7 k dispozicii, co ale nemusi stacit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mihal

čo sme to mali za prípravu, keď nám teraz hráči vypadávajú na svalové zranenia...užili sme si radju na jeden zápas a teraz bude mimo zas na dva mesiace

Reagovat
Pettirosso

23 - Cristiano Ronaldo has zero goals from 23 shots this season in Serie A with Juventus, which is the same number as his total shots and goals in his first three La Liga games last season with Real Madrid. Dejavu.

A vsichni vime, jak to pak dopadlo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Cely podzim nic moc

Reagovat
Eldarion

Že Real skončil v tabulke tretí Tak viete čo vás tento rok čaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Víťazstvo v LM?

Reagovat
Alberto Aquilani

17 bodov za Barcou

Reagovat
10

kterou porazí i AS, který zase porazí i AC, který zase porazí i Benevento...tzn. Ronaldo < Brignoli a taky Albert < Rimskyvlk

Reagovat
Alberto Aquilani

ale páči sa mi, že zas reaguješ len na mňa, po vlkovi ďalší tromfík do zbierky

Reagovat
10

reaguju jen na tvoje sračky, proto tak často asi...

Reagovat
Alberto Aquilani

Nenervi sa tolko. Týmto len hráš moju hru. Carpe diem bratino

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tromfik , sak sa v noci zo mna postavas

Reagovat
Yanek

Úctyhodná logika

Reagovat
Alberto Aquilani

tak dobrá ako to, že by sa Higuainovi offsidy nemali pískať? :-)

Reagovat
Yanek

Doufám, že si ty poznámky zálohuješ

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

v sezoně 2010-11 taky nedal v prvních 3 kolech gól...nakonec jich jen v lize dal 40

Reagovat
Visca el barca

No ale to hrál pořád v Realu, kde se hraje ofenzivní fotbal. U vás tolik gólů nikdy nedá

Reagovat
10

nedá, no...a je mi to celkem jedno, hlavní je LM

Reagovat
Visca el barca

Tu nevyhrajete neboj

Reagovat
10

ok, tak už zase odtáhni

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
papanegra

Tady se jasně ukazuje, jak jsou ve španělsku děravý obrany... V itálii už je to trochu i o taktice a už mu to tam nepadá..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz len ten Carlo nas spasi . A Defrel dva goly, fajin

Reagovat
Alberto Aquilani

A stále má o 2 body viac jak hipster. Navyše ani to s tým Defrelom ti nezapadá do koncepcie, že vina je všade inde, len nie v Di Francescovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Wau o 2 body viac po tretom kole. Neuveritelny sampion ten Carlito. Lebo pod nim v Sassuole goly nedaval . Ved uprednostnoval tvojho oblubenca Dzeka, tak by si mal ziarit stastim

Reagovat
Alberto Aquilani

O 2 body viac a predovšetkým 12 mesiacov menej na lavičke, a to je hlavné, ale to si už ty dať do rovnice nedokážeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat Grega. Protiútoky jsou mu šité na míru a útočný pár s Quagsem taky.

U nás to bude zase stejné.

Reagovat
The Krupy

Eta Beta

Reagovat
olis

odhliadnuc od jebnuteho rozhodcu ktory nas okradol o gol sa mi pacilo ze sancu dostali Diawara a Verdi. Neviem ci hadzat dnesnu prehru na nich dvoch, Diawara odohral standart ako Hamsik, nic extra ani katastrofa, Verdi sa snazil, nebol najhorsi, ale nieco tomu chybalo. Najhorsi jednoznacne Insigne. Co sa mi pacilo najviac boli striedania po polcase, Ounas, Mertens za Insigneho a Verdiho. Hrali jednozacne lepsie ako Insigne a Verdi v prvom polcase ale hlavne konecne isiel dole Insigne ked hral zle, to muselo byt pre neho velke prekvapenie. V obrane sme na tom stale zle, ostava sa len modlit aby sa to zlepsilo. Dost ma prekvapuje ze Marek nebol ani na lavicke, nepisalo sa ze by mal nejake zranenie ani nic take, snad nejde o nic vazne

Reagovat
olis

http://www.calcionapoli24.it/notizie/sampdoria-napoli-al-minuto-52-tonelli-devia-il-tiro-di-ounas-con-un-n372136.html

uz nech sa na to vyseru a zrusia to, zbytocne to natahuje cas a pouzivaju to ako sa im hodi, raz riesia kazdy milimeter a kazdy detail, potom zase pustia jasnu vec, raz pri tesnom ofsajde nechaju dohrat akciu, v inom zapase zase piskaju hned vsetko a akciu nenechaju dohrat. Pouzivaju to ako sa im to hodi, su len dve moznosti, bud su to totalny idioti a treba ich vymenit alebo tam prebieha realne ovplyvnovanie vysledkov a v takom pripade ich treba zavriet do basy

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky fanty 3.kola na foru.

Reagovat
smazaný uživatel

Všeci budou ztrácet venku.

Letos nejlepší paralympiáda všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

Výskedky fanty na fóre

Reagovat
smazaný uživatel

RIP pre všetkých čo dali Cristiana do fanty za 49 miliónov

Reagovat
smazaný uživatel

(zatiaľ)

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Votas

Kuriózní potrestání hrozí záložníkovi Fiorentiny Marco Benassimu za nadávky po utkání s Udine . Podle Il Messaggero Veneto jej zachytily televizní kamery, jak po své brance na 1:0 sprostě kleje, což ho může stát stopku na jeden zápas.

Hroznej troglodytysmus. Polovina zápasů se hraje na horších brambořištích, než okresní okopávaná JZD, ale problém je, že 4 odezírači ze rtů si všimnou, že ten kluk při zápasu nemluví úplně distiguovaně jako na návštěvě anglické královny, ale spíš jako Zeman když mu zrovna balzamovači šlehnou ampulku adrenalinu a probudí ho z klinické smrti do jeho klasickýho hejtrauše.

Reagovat
10

...nějak se s tím roztrhl pytel, v minulým kole za to dostal stopku Mandragora

Reagovat
Votas

jj...to si zase něco našli. Už je asi nebavila "geografická diskriminace" fanoušků Neapole. Hlavně aby se nevyřešil nějakej skutečnej problém.

Reagovat
Kixi Syhimour

mašťáci

Reagovat
DelPiero137

Celkom smutna doba ze si nemozes zanadavat ani sam pre seba. Co pride dalej, sledovanie myslienok a trestanie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele