3. kolo
02.09.2018 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo doma ubránilo remízu s Empoli

Chievo doma znovu nic moc neukázalo a s Empoli si jen rozdělilo body. Hosté z Toskánska byli prakticky pořád lepší, ale chyběla jim přesnost v zakončení.

Chievo potřebovalo konečně bodovat, ale ani jeho dnešní soupeř nebyl zárukou snadného výdělku. Právě naopak, protože Empoli se pod vedením trenéra Aurelia Andreazzoliho ukazuje jako velmi nápaditý soupeř. První zajímavější šanci utkání si vypracoval právě toskánský nováček v nejvyšší soutěži. Rade Krunić si naběhl na centr ze strany a hlavičkoval zajímavě. Jenže na svém místě se včas objevil brankář Sorrentino.

Už po 14 minutách musel ze hřiště odejít zraněný veterán Antonelli, jehož vystřídal ještě zkušenější Pasqual. Další zajímavou akci předvedl právě Pasqual, který kombinoval se Zajcem. Jeho centr byl ale trochu přetažený a skončil jen na síti. Jinak to ale dnes byla opět nuda, především pak ze strany Chieva.

Domácí si nedokázali vytvořit žádnou větší šanci a snad jediný pokus Valtera Birsy skončil nepovedenou ranou ze třiceti metrů. Při centru zprava na zadní tyč ubránil Tomovič La Guminu a stejný hráč zakončoval první půli hodně nepřesnou střelou, s níž si obrana poradila. Moc k vidění toho opravdu nebylo.

Druhá půle pokračovala v nastoleném trendu. Pár střel, ale kromě toho nic. Jednu takovou zajímavější ránu vypustil z kopačky Capezzi, jenže trefil jen prvního hráče před sebou, obětavého Obiho. Empoli stupňovalo tlak a málem vstřelilo první branku. Po centru Zajce zleva byl La Gumina sám před Sorrentinem, jenže zkušený brankář vytáhl parádní zákrok!

S další dělovou ránou se Sorrentino musel potýkat poté, co jeho spoluhráči nechali příliš volného prostoru Capezzimu. Jeho střelu kontroloval v letu. Dvacet minut před koncem se do míče nahraně vápna opřel Caputo, jenže v pádu mířil mimo. Domácí záložník Rigoni to zkoušel podobně, ale ani on nebyl dostatečně přesný. To se povedlo hostům, třebaže jen na chvíli.

V 74. minutě se Empoli po rychlé kombinaci a ráně Acquaha prosadilo. Balon dostal do sítě dorážející Caputo, jenže sudí dobře viděl ofsajd. Branku tudíž po chvíli odvolal a nadšení hostí bylo zbytečné. O pár minut později mířil vedle v téměř stoprocentní šanci Rade Krunić.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele