3. kolo
02.09.2018 20:30 CET
5 : 3
(4:1)

Reportáž

US Sassuolo - Janov CFC 5:3

Krásné a na branky bohaté utkání se odehrálo na Cittá del Tricolore v Sassuolu. Domácí Neroverdi zvládli přestřelku s Janovem a zvítězili 5:3. O osudu utkání rozhodl závěr prvního poločasu, během kterého domácí nasázeli čtyři branky.

Prvních deset minut vůbec nenasvědčovalo tomu, že by mohlo padnout takové množství branek. Poklidný zápas se změnil v přestřelku ve chvíli, kdy hosté vstřelili první gól. Ve 27. minutě předvedl Lirola chybný odkop a Krzysztof Piatek střelou do protipohybu gólmana načal střelecký účet. Za sedm minut ale bylo vyrovnáno. Rychlý brejk po Berardiho přihrávce táhl Babacar a posléze zakončoval k tyči Kevin-Prince Boateng - 1:1.

Závěr prvního poločasu hosté absolutně nezvládli a během sedmi minut nastříleli domácí tři branky. Nejprve střelou z dorážky strhl vedení na stranu Neroverdi Pol Lirola a o chvíli později zvýšil na rozdíl dvou branek rovněž bezprostřední dorážkou Khouma Babacar. Hrůzostrašný závěr prvního poločasu korunoval nešťastník Nicolás Spolli, který sice zastavil Babacarovu přihrávku na Boatenga, ale dezorientovaný si nakonec vstřelil vlastní gól.

Sassuolo přidalo ještě pátou branku. Po hodině hry hlavičkoval po rohovém kopu z malého vápna Gian Marco Ferrari. V tuto chvíli o výhře Sassuola nikdo nepochyboval, jenomže Janov vstal doslova z mrtvých a ještě se dokázal vrátit do zápasu.

V 70. minutě nabil chybující Lemos Goranu Panděvovi, který propálil Consigliho. V 83. minutě pak Grifové opět potrestali nedůraz domácí defenzívy a Krysztof Piatek svojí druhou brankou v zápase vykřesal naději. Janov měl na vstřelení dvou branek ještě zhruba deset minut i s nastavením. Hosté sice měli územní převahu, ale Sassuolo už si vzít výsledek nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele