3. kolo
01.09.2018 18:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Inter Milán 0:3

Boloňa nedokázala zvítězit ani na třetí pokus, ba dokonce znovu nevstřelila ani gól. Nad síly severoitalského celku byl favorizovaný Inter Milán, který naopak až ve třetím kole zvítězil. Na Renato Dall'Ara nakonec hladce 3:0. Skóre otevřela po hodině hry nová akvizice Radja Nainggolan, aby se k němu v závěru připojili Antonio Candreva a Ivan Perišić.

Opět se tak pod trenérem Filippem Inzaghim rozkývala židle. Ne snad proto, že by jeho tým neporazil Inter Milán, nýbrž pro střeleckou impotenci. Boloňa je totiž jedním ze tří celků, který ještě nevstřelil gól. Frosinone má ale utkání k dobru a Sampdoria dokonce dva zápasy.

Přitom tomu tak vůbec nemuselo být. Boloňa měla jako první stoprocentní příležitost, ale jakou! Centr na malé vápno vracel před branku Danilo a Helander zblízka nedokázal překonat výtečného Samira Handanoviče. Slovinský brankář výrazně uchránil svůj tým od takřka jisté branky. Inter následně začal dominovat v držení balónu, ovšem za obranu Rossoblu se nedostával. A když to nešlo, zkoušel to střelbou z dálky, jako Baldé Keita, který hodně přestřelil či v samotném závěru poločasu Radja Nainggolan, kterému scházelo o poznání méně.

Luciano Spalletti ale nemohl být s celkovým výkonem spokojen. Inter byl i po přestávce lepší a tentokát i nebezpečnější. V 53. minutě rozjel akci Gagliardini a Baldé Keita z úhlu trefil boční síť. Nerazzurri se konečně dočkali až o třináct minut později. Přihrávku Politana pro sebe uzurpoval Radja Nainggolan a přesnou tvrdou ranou k tyči poslal Inter do vedení! Pro belgického záložníka parádní start v černomodrém dresu.

Odpověď mohla přijít po hlavičce Santandera, to by však musel domácí fotbalista trefit zařízení. Na druhé straně totožně selhal Baldé Keita, ale Inter to nemuselo mrzet. Osm minut před koncem poslal Perišić ukázkovou přihrávku na rozeběhnutého Candrevu, který před Skorupskim uklidil balón do sítě. Boloňa rezignovala a za chvíli inkasovala po třetí. Perišić se zasekávačkou zbavil obránce a pak neměl problém překonat padajícího Skorupskiho. Boloňa doma prohrála s Interem vysoko 0:3.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele