Serie A - souhrn 18. kola

22.12.2017, 19:56, aktualizováno 23.12.2017, 22:43
Komentáře a souhrny
Inter Milán začíná klopýtat a po prohře s Udinese tentokráte podlehl Sassuolu, to zaznamenalo třetí výhru v řadě. Neapol i přes problémy udolala Sampdorii, Juventus přehrál AS Řím, Fiorentina veze body ze hřiště Cagliari, Lazio v druhé půli přejelo Crotone, v dresu Udinese zářil Antonín Barák. Další nezdar zaznamenal AC Milán...

Juventus FC - AS Řím 1:0

23.12.2017 20:45

Góly: 18. Medhi Benatia

Juventus dokázal nejtěsnějším možným rozdílem porazit AS Řím a potvrdil, že na domácí půdě se mu proti návštěvě z Říma dlouhodobě daří. Po celý zápas aktivnější domácí poslal do vedení jedinou brankou obránce Medhi Benatia.

Šlágr kola v Turíně měl napovědět mnoho o tom, v jaké situaci se nachází hostující AS Řím, i jak silní jsou domácí. Vlci z Věčného města nikdy mnoho štěstí v Turíně neměli a mimo jiné na to domácí Stará dáma spoléhala. V prostředí Allianz Stadium Bianconeri prostě neprohrávají.

Trenér Massimiliano Allegri si opět "dovolil" posadit Paula Dybalu a dokonce zvolil nepříliš tradiční rozestavení, do něhož se vešli Cuadrado, Mandžukić, Pjanić nebo Sandro s Benatiou. Stará dáma patří mezi hlavní favority na zisk mistrovského Scudetta a obdobný sen hýčkají také Římané.

Trenér Eusebio Di Francesco naposledy zklamaně odcházel jako poražený v duelu s druhým turínským celkem a věřil, že jeho svěřenci se dostatečně poučili. Od prvních minut se do dresů oblékly opory Nainggolan, Florenzi, Manolas, Džeko, Perotti nebo Kolarov s Alissonem. Úžasná atmosféra ukazovala, jak fanoušci vnímají tradiční souboj dvou velikánů, nyní povzbuzený jen tříbodovým rozdílem.

První zajímavou šanci rozjel Matuidi, který našel parádním pasem sprintujícího Juana Cuadrada. Ten si nabíhal mezi tři hráče a o míč přišel vinou zákroku Federica Fazia, jenže k balonu se před bránou dostal Sami Khedira a Řím měl štěstí, že německému záložníkovi střela nesedla. Římané se na polovinu dobře hrajícího Juventusu téměř nedostávali a když už ojedinělý útok v menším počtu mužů podnikli, skončil nepřesnou střelou.

Stará dáma se naopak stále častěji dostávala do hloubi pole AS. Postupujícího Gonzala Higuaína, který se vyhnul ofsajdové linii, musel na poslední chvíli zastavovat pozorný Federico Fazio. Ani jeho centimetry ale nezastavily Medhiho Benatiu, někdejšího hráče právě AS Řím. Po Pjanićově rohovém kopu mělo AS dost smůly, protože Chiellini hlavičkoval do Alissona, odražený míč napálil Benatia do břevna a měl dostatek štěstí, že se k němu balon znovu odrazil - 1:0.

Ve 27. minutě hosté málem srovnali, když se do šance hnali Perotti s El Shaarawym, jenže toho vychytal parádním zákrokem Wojciech Szczesny. Kromě toho jsme ale byli svědky především emotivní hry, která často hraničila se zákroky oceňované kartami. Aby brankář Alisson nevyšel ze cviku, střelou z větší vzdálenosti jej na svou přítomnost upozornili Medhi Benatia a Miralem Pjanić.

Záložník Staré dámy začal individuální akcí také druhý poločas, třebaže neúspěšně. Juventus mohl přesto vést o dva góly, kdyby mířil Gonzalo Higuaín po skvělé nahrávce Samiho Khediry přesněji. Jenže rychlou akci Staré dámy poslal hodně vysoko nad bránu. Zkušenému Argentinci se dnes příliš nedařilo a většina jeho snahy končila nepřesností.

Na opačné straně posílal zajímavý centr do vápna Alessandro Florenzi, jenže o dlouhána Džeka se s chutí postaral Medhi Benatia, který odvrátil balon mimo nebezpečí. Gonzalo Higuaín měl mnoho příležitostí, ale většinu z nich s podivem spálil. A ten zbytek zlikvidoval brankář Alisson, obdobně jako zasáhl proti velké šanci Blaise Matuidiho.

Stejně tak se ale vedlo Edinu Džekovi, který se sice dostal po nahrávce Nainggolana do obrovské šance, ale místo nahrávky na volného Perottiho pálil vysoko nad! Do hry se postupně dostali Bernardeschi nebo Marchisio, čeští fanoušci mohli mít radost z přítomnosti Patrika Schicka.

Vyrovnat mohl po obrovské chybě Giorgia Chielliniho Alessandro Florenzi, jenže střelu římského rodáka zastavilo břevno! Stejně tak na druhé straně krásný pokus Miralema Pjaniće, i když v tomto případě se vyznamenal brankář Alisson.

Více informací k zápasu

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:2

23.12.2017 18:00

Góly: 32. Bryan Cristante, 71. Josip Iličić

Na další problémy si zadělal Gennaro Gattuso. Jeho AC Milán nezvládl další zápas, tentokrát prohrál doma s Atalantou Bergamo 0:2. Bergamschi se ujali vedení už v prvním poločase zásluhou někdejšího hráče AC Bryana Cristanteho, druhý zásah pak přidal ve druhém dějství po rychlém kontru Josip Iličič.

Utkání s Atalantou v lecčems připomínalo střetnutí s Hellasem. AC Milán byl v průběhu prvního poločasu lepším týmem, ale měl smůlu v koncovce a Atalanta následně těžila maximum z minima. Díky videotechnologii navíc nebyl Milánu uznán první gól, neboť v klíčový moment hrál Cutrone rukou. Vedení na stranu AC mohl zařídit svojí přízemní střelou Montolivo, ale brankář Beriša se dobře natáhl. Ve 32. minutě zažilo San Siro šok, po centru Gómeze hlavičkoval Caldara, Donnarumma jeho pokus vyrazil, ale na dorážejícího Bryana Cristanteho už neměl nárok. AC Milán si tak opět začal komplikovat život.

Svěřencům Gennara Gattusa se ve druhém poločase vůbec nedařilo, ale nutno pochválit Atalantu, která dobře bránila. Kouč Gian Pier Gasperini svůj celek výborně připravil. Milán se v 66. minutě zmohl pouze na nepřesnou střelu Fabia Boriniho a v 71. minutě bylo po veškerých nadějích. Po rychlém kontru se před Donnarummou prosadil Josip Iličič a bylo rozhodnuto. Druhá branka Atalanty byla jako přes kopírák těm brankám, které AC schytalo od Hellasu.

Zápas už se k nelibosti domácích Tifosi jen dohrával. AC znovu prohrálo a v tabulce se dál propadá. V tuto chvíli mu patří až jedenácté místo. Atalanta je sedmá.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Benevento Calcio 1:0

23.12.2017 15:00

Góly: 90+2. Gianluca Lapadula (pen.)

FC Janov dál uniká co nejdál od sestupových pozic. Grifové udolali jedinou brankou Gianlucy Lapaduly Benevento až v nastaveném čase.

Byl to každopádně velmi důležitý zápas a přímá konfrontace celků, které jsou namočeny do bojů o záchranu. V lepší formě byl Janov, Benevento totiž dosud získalo jen jeden bod.

Na stadionu Luigi Ferraris ale mohlo vést, kdyby se Puscas nezamotal do dobré přihrávky. Janov žádnou drtivou převahu neměl, ale před koncem poločasu si vytvořil velkou příležitost. Goran Panděv v jasné pozici orazítkoval tyč! Hosté ještě přečkali několik závaru před vlastní šestnáctkou a v Janově udrželi poločasový nerozhodný výsledek.

Ani druhý poločas z počátku žádné závratné tempo nepřinesl. Hostující celek dobře bránil a po Panděvově další tutovce stále držel nadějný stav 0:0. Proti makedonskému útočníkovi skvěle zasáhl brankář Belec. Zhruba dvacet minut před koncem zápasu začaly šance domácího týmu přibývat a nebyly malé! Panděv s Lapadulou ale dál zahazovali a to mohlo domácí pořádně mrzet, kdyby Chibsah potrestal minelu domácích, jenže jeho balón směřující do branky zastavil na brankové čáře jeden z domácích.

Benevento se blížilo k zisku svého teprve druhého bodu v sezoně, jenže fotbalový bůh jim připravil krutý osud. V nastaveném čase fauloval brankář Belec a sudí odpískal pokutový kop. Gianluca Lapadula ho ve druhé minutě nastavení proměnil a rozhodl o nějtěsnější výhře Janova 1:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 3:2

23.12.2017 15:00

Góly: 16. Allan, 33. Lorenzo Insigne, 39. Marek Hamšík - 2. Gastón Ramírez, 27. Fabio Quagliarella (pen.)

Neapol sice doma rychle prohrávala a nedařilo se jí vzdorovat nástupu janovských Námořníků, ale nakonec potvrdila své kvality. I díky jedné trefě Marka Hamšíka, pro něhož to byla trefa velmi speciální, Neapol bere tři body a její náskok na Juventus Turín se zvyšuje na čtyři body.

Na San Paolu se domácí předvedli ve velké parádě a trenér Maurizio Sarri chtěl fanouškům dopřát velkolepou sváteční podívanou. I proto nastoupili hvězdní hráči Partenopei jako Reina, Albiol, Koulibaly, Jorginho, Hamšík, Callejón, Mertens nebo Insigne. Ani hosté nepřijeli v sestavě, kterou by bylo možné podceňovat. Zapata sice zůstal na lavici náhradníků, ale do hry se zapojili Viviano, Silvestre, Strinić, Torreira, Praet, Ramírez či Quagliarella.

Favorit ale do utkání nevstoupil ideálně. Už ve druhé minutě se k balonu při příležitosti volného přímého kopu postavil Gaston Ramírez a ačkoli čekal přímé ohrožení brány Pepeho Reiny kvůli vzdálenosti asi málokdo, přeci k němu došlo. A po nádherné ráně, terá se Ramírezovi opravdu povedla, brankář Reina plachtil vzduchem nadarmo - 1:0 pro Dorii.

O chvíli později málem domácí srovnali krok, což byl výsledek jejich zvýšené aktivity. Španělský křídelník José María Callejón dostal parádní křižný pas vzduchem na zadní tyč, kde se do míče opřel z voleje, jenže brankář Viviano byl pozorný a ukázal velkou mrštnost. Ve dvanácté minutě se podobná situace opakovala, teď však byl adresátem Dries Mertens. Šikovný Belgičan si zpracoval míč na prsa a pálil, ovšem tentokrát těsně vedle.

V šestnácté minutě se do útočení pustil také Allan, který byl úspěšný. Nejprve Dries Mertens obral u vápna obránce o míč, předložil jej Allanovi a ten rozjásal dosud nepříliš nadšené fandy Neapole srovnávací brankou!

Po pětadavaceti minutách se balon dostal k Lorenzu Insignemu, který se rozhodl pro křižnou ránu na zadní tyč a Viviano musel míč vytáhnout na rohový kop. O chvíli později ale Neapol opět prohrávala. Elseid Hysaj se totiž ve vápně střetl s Gastonem Ramírezem a ten dokonce po dvou faulech na svou osobu upadl. Sudí okamžitě pískal penaltu, kterou populární veterán Fabio Quagliarella proměnil - 2:1.

Ani to ale Neapol nezlomilo. Obrana Sampdorie totiž dnes rozhodně nebyla jistá v kramflecích a po další zbytečné chybě se balon dostal k Mertensovi. Ten nacvičenou kombinací vyslal do šance Insigneho, který z voleje pravačkou zamířil přesně a srovnal!

Ještě do konce první půle San Paolo málem neustálo akci Marka Hamšíka, protože domácí diváci mohli vybouchnout nadšením. Slovenský záložník totiž pět minut před koncem vstřelil nádhernou třetí branku Neapole a překonal legendárního Diega Maradonu svou 116. brankou v barvách Neapole!

Fabio Quagliarella neproměnil velkou šanci, respektive mu byl odmáván ofsajd. Po akci Insigneho a centru Jorginha mohl po levé straně postupovat vpřed Hamšík, jenže svou další branku dnes nepřidal. Do velké šance se o chvíli později řítil opět Allan, kterého ale zablokoval včasným vyběhnutím brankář Viviano. Marek Hamšík se později dočkal velkých ovací, když byl dvacet minut před koncem utkání střídán Zielińskim.

Poté se k míči dostal Lorenzo Insigne, ale nakonec jeho centr na volného Callejóna byl opět nepřesný. Hostům ještě svitla naděje na srovnání, když se v 77. minutě nechal po druhé žluté kartě vyloučit Mário Rui, ale do konce utkání už brankář Reina spolu se svými obránci nepovolil. Naopak se ještě málem prosadil Dries Mertens, který opět jen nastřelil vynikajícího Viviana.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Inter Milán 1:0

23.12.2017 15:00

Góly: 34. Diego Falcinelli

Fotbalisté Interu Milán se znovu přesvědčili, že Sassuolo není jejich oblíbeným soupeřem a na stadionu Cittá del Tricolore nechali všechny body. Pro Inter je to tvrdé vystřízlivění, protože jde už o druhou porážku v řadě. Utkání rozhodl jedinou trefou Diego Falcinelli, Inter navíc neproměnil pokutový kop.

Sassuolu se v letošní sezoně příliš nedaří, ale pokud na Cittá del Tricolore zavítá Inter Milán, je to vždycky velký svátek a především výzva. Neroverdi totiž mají s Interem velmi dobrou vzájemnou bilanci a svěřence Luciana Spallettiho nečekal v žádném případě snadný úkol.

Inter od počátku zápasu udával tempo hry a stupňoval svůj tlak, jenomže branka golmana Consigliho jako by byla pro střelce Nerazzurri zakletá. Icardi ve stoprocentní příležitosti minul a Perišičovu hlavičku Consigli vyrazil. Ve 34. minutě přišel pro Inter šok. Politano potáhl rychlý brejk, do malého vápna Interu poslal nadýchaný centr a Diego Falcinelli hlavou zblízka překonal Samira Handanoviče. Inter se dostal pod tlak a musel utkání otáčet a to byl problém, protože branka Consigliho byla dál zakletá. Ve 43. minutě znovu neuspěl před Consiglim Icardi.

Největší šanci na vyrovnání měli Nerazzurri po změně stran. Po Berardiho ruce ve vlastní šestnáctce se sudí nerozpakoval odpískat penaltu a mohla přijít další hvězdná chvíle Maura Icardiho. Jenomže argentinský kanonýr trefil směr, kam skákal Consigli, a penaltu neproměnil.

Z tohoto momentu se Inter těžko vzpamatovával a jeho další hra byla hodně křečovitá. Pět minut před koncem pálil pohotově z voleje Éder, jenže vůbec netrefil branku, a to byla poslední šance, kterou si Inter vytvořil.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - Turín FC 2:2

23.12.2017 15:00

Góly: 42. Federico Viviani, 69. Mirko Antenucci (pen.) - 1. Iago Falqué, 10. Iago Falqué

Domácí prostředí Spalu proti Turínu svědčilo a ačkoli nováček soutěže ve Ferraře prohrával po dvou trefách Iaga Falquého, nakonec se raduje alespoň z bodu. Ten mu zajistily branka Vivianiho a úspěšně proměněná penalta Antonucciho.

Byl to docela šok, na který domácí dlouho neuměli reagovat. Možná čekali lepší atmosféru nebo shovívavějšího soupeře, ale k tomu nedošlo. Po pouhých třiceti vteřinách hry si na dlouhý pas od Molinara naběhl Iago Falqué a protože jej ve vápně nikdo nedostihl, povedlo se mu prostřelit z úhlu brankáře Alfreda Gomise! V první minutě domácí prohrávali o jednu branku.

A nebylo to vůbec lepší. Právě Iago Falqué hodně zlobil nováčka soutěže a jeho nepozornou obranu. Andrea Belotti poslal hlavou míč do šance na Baselliho, proti kterému se ještě Gomis vytáhl a balon vyrazil. Jeho obránci ale opět selhali a proti dorážce Iaga Falquého nic nepodnikli. Zkušený křídelník tak mohl jen snadno doklepnout míč do sítě - 2:0 pro Býky.

Od té doby bylo pro domácí Spal stále těžší a těžší něco vymyslet, i když minimálně duo Lazzari - Viviani se o to ve středu pole pokoušelo. Ani střelba se domácím příliš nedařila a brankář Salvatore Sirigu prožíval velmi klidné chvíle. Niang na opačné straně odcentroval do vápna, kde zasáhl Gomis rukama proti zakončení Belottiho. Pár minut před koncem první půle se málem prosadil Belotti, jehož pravačka těsně minula tyč.

Zdálo se, že vedení Turína nikdo neohrozí. Jenže následně se po faulu Lyanca na Floccariho postavil ke standardní situaci záložník Federico Viviani a ten podobné situace umí dokonale. Ukázal to i dnes, když krásnou ranou nedal brankáři Siriguovi šanci zasáhnout - 2:1.

To byl najednou impuls do chátrajících žil Spalu, jenže Turín nedával domácí moc času na oddych. Velmi zajímavou kombinaci Rincóna s Valdifiorim zakončil Belotti těsně mimo, Falqué musel být zdvojen, aby nestřílel. Brankář Sirigu časem musel být stále více ve střehu a pořádně ho protáhl například Grassi. Ani Sirigu už ale nestačil, když dvacet minut před koncem upadl ve vápně Turína Grassi a sudí si pomohl videem. To ukázalo penaltu pro domácí a úspěšně ji kopl veterán Mirko Antenucci - 2:2.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Hellas Verona 4:0

23.12.2017 15:00

Góly: 28. Antonín Barák, 44. Silvan Widmer, 68. Antonín Barák, 80. Kevin Lasagna

Antonín Barák se stává nepostradatelnou součástí základní sestavy Udinese Calcio. Byl to právě výtečný výkon českého záložníka, který měl lví podíl na vysoké výhře Zeber 4:0 nad Hellasem Verona. Hosté se tak po senzační výhře nad Milánem vrátili zpátky do reality.

Někdejší záložník pražské Slavie dal na sebe poprvé upozornit v 15. minutě, když popotáhl balón a kolmicí vyzval ke skórování útočníka Lasagnu, jenž naštěstí pro Hellas promáchl. O deset minut později si Barák uvnitř šestnáctky převzal balón, obtočil se kolem svého strážce a přízemní ranou překonal Nícolase. Barák měl podíl i na druhém gólu Zeber z konce prvního poločase, protože jeho střelu Nícolas vyrážel a nejprve neuspěl s dorážkou Lasagna, ale hned vzápětí dal na 2:0 z druhé vlny nabíhající Silvan Widmer.

Udinese si po přestávce hýčkalo dvoubrankové vedení a pokud možno chtělo utkání co nejrychleji rozhodnout třetí brankou. Jankto naservíroval balón Lópezovi a výtečný zákrok předvedl Nícolas. V 68. minutě už Udinese vedlo o tři branky. Lasagna šikovně sklepl balón pro Antonína Baráka, který ranou pod břevno vstřelil svůj druhý gól v zápase.

Hellas si v utkání prakticky nic nevytvořil, snad jen Giampaolo Pazzini se dožadoval branky, když ale balón vůbec nepřešel brankovou čáru. Deset minut před koncem zasadil poslední hřebík do veronské "rakve" Kevin Lasagna. Po přihrávce Jankta zvolil tvrdou střelou pod břevno a Nícolas neměl nárok. Udinese zvítězilo vysoko 4:0.

Více informací k zápasu

SS Lazio - FC Crotone 4:0

23.12.2017 12:30

Góly: 56. Jordan Lukaku, 78. Ciro Immobile, 86. Senad Lulić, 89. Felipe Anderson

Lazio si konečně spravilo chuť a o záchranu bojující Crotone přejelo bez problémů 4:0. Všechny branky padly na Stadio Olimpico až po změně stran a to z kopaček čtyř různých střelců. Brankáře Cordaze postupně překonali Lukaku, Immobile, Lulić a Felipe Anderson.

Domácí byli před zápasem považováni za velkého favorita, byť s Crotone mají ve dvou zápasech vyrovnanou bilanci. Poslední vzájemný zápas na Stadio Olimpico rozhodl až v závěru Ciro Immobile a ten byl postrachem hostující defenzívy i tentokrát.

Lazio se v prvním poločase prosadit nedokázalo, přestože šance na to mělo. Po krásném centru zprava uklízel balón k tyči střelou z první Luis Alberto, ale Cordaz byl včas na místě. Crotone sice nebylo v první půlhodině nijak výrazněji aktivní, přesto se mohlo ujmout vedení. Útočník Trotta se na malém vápně dostal k hlavičce a naštěstí pro Lazio přestřelil domácí svatyni. Těsně před koncem poločasu pak rozvlnil pouze boční síť kapitán domácích Marco Parolo a oba celky šly do šaten za nerozhodného stavu.

Svěřenci trenéra Inzaghiho se skutečně dostali do vedení až po změně stran, kdy se po rychlém kontru rozeběhl Immobile a přesnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování Jordana Lukakua! O chvíli později mohli domácí zvýšit, nebýt zásahu brankové konstrukce. Crotone si ve druhém poločase vytvořilo možnost vstřelit vyrovnávací gól, jenomže Trotta se z tutovky netrefil mezi tyče a Strakoša si po ohlédnutí mohl oddechnout.

Trottova zahozená šance byla klíčovým okamžikem, neboť Biancocelesti vstřelili zanedlouho druhý gól a tím bylo v podstatě vymalováno. Ciro Immobile si naskočil na Lulićův centr a hlavou zvýšil na 2:0. Obrana Crotone se pak uplně sesypala a nakonec si odvezla z Říma debakl. Lulić přesnou ranou uvnitř vápna zvýšil na 3:0 a okamžik později uklidil do branky přihrávku Luliće Felipe Anderson. Lazio zvítězilo 4:0 a minimálně do večera snížilo ztrátu na čtvrtý AS Řím.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 0:1

22.12.2017 20:45

Góly: 83. Khouma Babacar

Fiorentina veze ze Sardinie cenné tři body, i když se o ně s domácím Cagliari notnou míru utkání přetahovalo. Nakonec se trenéru Piolimu vyplatilo střídání, protože deset minut po svém nástupu na hřiště rozhodl o třech bodech útočník Khouma Babacar.

Fiorentina stále nemůže být spokojená s umístěním v lize a dnes měla velmi dobrou šanci zlepšit svou situaci. Nečekalo ji ale nic jednoduchého, neboť Cagliari doma umí hrát i s lepšími celky a její tvrdý až nepříjemný fotbal umí dělat potíže. Opět se v domácím dresu dostalo na stálice jako Cragno, Andreolli, van der Wiel, Barella, Ionita nebo Pavoletti, zatímco hosté kontrovali Sportiellem, Biraghim, Astorim nebo dvojicí Chiesa - Simeone.

V jedenácté minutě málem mohli jít hosté do vedení, když se Benassi ocitl ve skvělé šanci a mohl osamocen zakončovat z pravé strany. Místo střely ale volil nahrávku a jeho úmysl nikdo ze spoluhráčů nepochopil. Jinak jsme ale sledovali hodně pasivní až neatraktivní utkání, v němž se šancí rodilo jen velmi málo a ani jeden z celků nemohl mluvit o nadvládě na hřišti.

Fialky se postupem času začaly osmělovat stále více a Cragno konečky prstů musel udržet míč po Semeoneho hlavičce před brankovou čárou. Hodně aktivním hráčem hostující ofenzivní baterie byl také přirozeně mladík Federico Chiesa. Obletovaný mladík a syn slavného otce ale pálil pár minut před koncem první půle těsně vedle, stejně jako jeho zkušenější kolega ze zálohy Jordan Veretout.

Další z mnoha pokusů mladíka Chiesy zamířil vedle tyče i s přispěním obránců domácího Cagliari a po krásném pasu od veterána Cyrila Théréaua hlavičkoval ve výskoku záložník Milan Badelj těsně vedle. Brankář Alessio Cragno by v tomto případě asi jen marně sledoval balon letící do sítě. Cagliari nebylo ve druhé půli příliš aktivní a nevycházela mu ani střelba tak jako v poločasu prvém.

I v dresu hostujících Fialek to na sebe často braly vyčnívající osobnosti, než že by se jednalo o ucelený nátlak celého týmu. Mladý hrot Giovanni Simeone sebral míč soupeři, naběhl s ním před pokutové území a pálil, jenže naneštěstí pro hosty se balon odrazil od obránce Cagliari za čáru ještě oředtím, než stihl ohrozit brankáře Cragna. Další zajímavý pokus Milana Badelje pak skončil vedle.

Přesto se Viola dočkala, když se na hřiště dostavil mladý útočník Khouma Babacar. Deset minut před koncem mladík Federico Chiesa poslal centrovaný míč před bránu, kde obránci Cagliari zapomněli pohlídat právě střídajícího Babacara. Ten to měl sice na dlouhou nohu, ale přesto dokázal využít chvíle volna i svých centimetrů a poslal balon do sítě! V závěru ještě dostal červenou kartu domácí hráč João Pedro.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 2:3

22.12.2017 18:00

Góly: 32. Roberto Inglese, 85. Fabrizio Cacciatore - 4. Mattia Destro, 50. Simone Verdi, 90. Mattia Destro

Bologna dokázala vyhrát ve Veroně a v rámci páteční předehrávky 18. kola nejvyší italské ligy získalo tři body na velmi náročné půdě. Ty hostům zajistily především dvě branky kanonýra Mattii Destra, kterého jedním zásahem podpořil také Simone Verdi. Felsinei vyhráli i přesto, že museli dohrávat v početním oslabení.

V prvních minutách se jako hodně aktivní jevil obránce Masina, který nejen zvládal své defenzivní povinnosti, ale často velmi nepříjemně hrozil pomocí své rychlosti a centrů ze strany. I díky jeho aktivitě hosté už ve čtvrté minutě vedli, neboť zahrávali v krátkém časovém rozmezí dva rohové kopy a na ten druhý si úspěšně naskočil Mattia Destro. Přesnou hlavičkou zmátl brankáře Sorrentina a hosté vedli!

Na opačné straně chtěl Jaroszynski dalekonosným pasem najít svého útočného kolegu Ingleseho, jenže ten se ocitl v ofsajdu. Přímý volný kop v podání Valtera Birsy se sice kopal ze zajímavé vzdálenosti, jenže ani tak zkušený exekutor dnes neměl svůj den. Hned poté se málem prosadil Ladislav Krejčí, který však po centru ze strany nechal vyniknout brankáře Sorrentina!

Po třiceti minutách se domácí konečně dočkali a odpověděli stejným způsobem, tedy rohovým kopem. Další z nich zahrávali domácí výtečně na hlavu Roberta Ingleseho a jeho náběh nikdo z hostí nezaznamenal - 1:1.

Jinak toho ale první půle mnoho nenabídla a do jejího konce se musel brankář Mirante ukázat v plné parádě reflexivním zákrokem jen jednou. Poločas druhý už byl mnohem zajímavější a začal jej pět minut po změně stran Simone Verdi. Hráč s dost možná nejvyšší kupní cenou kádru Felsinei se totiž včas dostal k vyražené střele a brankáře Stefana Sorrentina dorážkou bez potíží překonal - 2:1.

Domácí mužstvo se okamžitě pokusilo o rychlou odpověď, jenže Roberto Inglese, ač zkušený kanonýr, dnes až velmi často nehlídal svůj ofsajd. A tak si další zajímavou střelu připsal Simone Verdi, který tentokrát mířil těsně vedle brány! Na opačné straně protáhl brankáře Miranteho Hetemaj, který ale dělovkou zpoza vápna mířil těsně mimo.

Verdi byl neustálým nebezpečím pro domácí bránu. Nejprve obdržel kolmici za obranu, přehodil si míč na silnější nohu a lobem zkoušel překonat brankáře Sorrentina. Za něj ale na brankové čáře zaskočil Tomović. Stejná situace na opačné straně vyústila v zásah Filipa Helandera. Následně si hosté zkomplikovali cestu za výhrou, protože se nechal vyloučit zkušený záložník Poli.

Početní převahy domácí využili o pár minut později, když Fabrizio Cacciatore potáhl míč po délce vápna a krásnou ranou nedal brankáři Mirantemu šanci! Jenže to nebyl konec, protože domácí darovali soupeři vedoucí branku. Právě Cacciatore upadl s míčem u nohy, daroval balon číhajícímu Destrovi a ten v klidu propálil brankáře Sorrentina - 3:2!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol18143141:1345
2.Juventus FC18142245:1444
3.Inter Milán18124234:1440
4.AS Řím17122328:1138
5.SS Lazio17113343:2236
6.UC Sampdoria1783632:2627
7.Atalanta Bergamo1876528:2327
8.ACF Fiorentina1875627:1926
9.Udinese Calcio1780930:2524
10.Turín FC1859425:2724
11.AC Milán1873823:2624
12.Bologna FC1873822:2524
13.Chievo Verona1856719:3021
14.US Sassuolo18621012:2820
15.Janov CFC1845915:2217
16.Cagliari Calcio18521116:2917
17.SPAL 20131836919:3115
18.FC Crotone18431113:3615
19.Hellas Verona18341117:3613
20.Benevento Calcio1801179:411

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (238)

Přidat komentář
eleven11

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bologna umi vyhry jen uhaluzit, nic jineho

Reagovat
Pablos

hmm krejčí v 59min. střídanej ...to bude asi formička docela... škoda

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že konečně nastoupil v základu...snad bude nastupovat pravidelněji

Reagovat
Pablos

z Tebe jsem zmatenej čoveče... o Schickovi tvrdíš, že vyhoří i s takovým jakoby nepřehlédnujícím skoro pocitem, že mu to přeješ ....tak jsem si říkal.. oká oblíbené Slavia ..dobře bere to asi tak, že klubismus hlavní a nezajmá mě u toho hráče ani, že je v zahraničí. A teď tu najednou u Ládi, snad budu nastupovat pravidelněji ....tak teď už fakt nevím co si o Tobě myslet (a nemyslím to zle)

Reagovat
smazaný uživatel

to si mysli, co chceš...

Krejčí není špatný hráč, prostě mu to přeji, ač je sparťan. Vím, že ho repre potřebuje..

U Schicka prostě nevím, přijde mi, jako strašné kopyto. Už i v repre dokázal, že potřebuje neskutečné množství šancí, aby vsítil branku...upřímně se domnívám, že na AS MOMENTÁLNĚ v žádném případě nemá a je to jen otázka času, kdy si nezahraje a bude sedět...nicméně AS do něj vrazilo hodně peněz a proto to s ním tak nějak po zranění zkouší, ale uvidíme, jaké budou zítřky...

Budu rád, pokud se mýlím a bude z něj v AS gólostroj...jsem přesvědčen, že do takového stavu určitě nedozrál

Reagovat
smazaný uživatel

Schick má parádní zakončení a skvělou techniku. Je to suveréně nejtechničtější českej hráč.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

dnes si zhodnotíme tu jeho suverénní techniku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, tak ta česká hvězda konečně sedí mezi náhradníky už došla trpělivost i trenérovi a vy si tady plácejte, co chcete, znalci...

nejtechničtější český repre hráč

Reagovat
Lech

Reagovat
Uwe háže buly

Ty si dement

Reagovat
icka

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mayday

Tak Schick ti přijde jako kopyto a Laďa Krejčí není špatnej hráč? Schick na svou vyšší postavu je skvěle technicky vybavenej. Naopak Krejčí je naprostý kopyto, který umí rychle utíkat a který mělo dvakrát třikrát ve Spartě ,,jakejsi chvilkovej Lauf". Že se dokázal dostat do zahraničí a v první sezóně se docela adaptovat, to je mu k dobru, ale letošek už napovídá, že bude brzy návrat do HET.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem ho taky rád když začínal ve Spartě ale jestli to sleduješ tak bylo jasné že je jen otázka času kdy ho vyndají ze sestavy..nehraje uplně zle ale je totálně neproduktivní..vzhledem k tomu že hraje levé křídlo ..strašně málo golů,asistencí..nic..když porovnáš s jinýma hráčema na jeho postech křídla tak je to bohužel bída..např Jankto je daleko produktivnější..to nemluvím vubec o lidch jako Insigne,Candreva atd.ti jsou samozřejmě jinde..bohužel no..

Reagovat
smazaný uživatel

Několik měsíců zraněn. Má za sebou sotva sedm zápasů. Nechápu co sis myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o krejčím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha V tom případě souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak ho hodnotíš doposud ?? (Schicka)..nebo počkáme za rok ? kolik je pro tebe doba hodnocení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl trochu herní výpadek, což je v tomhle věku pochopitelné. Navíc byl dlouho na podzim zraněn. A nepomáhá mu totální neforma AS. Ale proti Sampdorii teď nejlepší hráč AS. Škoda, že se zranil. Ale to souvisí s tím létem. Dříme v něm obrovský potenciál. A bude to dobrej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s timto se da souhlasit az na posledni vetu...nevis, jak moc ho takova zraneni budou brzdit a v jake forme se vrati a tim padem,.jestli neskonci nekde na hostovacce apod

Reagovat
smazaný uživatel

Na hostovačce může skončit. To by ale neznamenal konec. Mohla by mu pomoct. Řekl bych ale že na ní nepůjde.

Reagovat
Pipo123

Felipe musí hrať, tá trojica Anderson, Milinkovič, Alberto musí hrať spolu, ideálne posadiť Parola. Basta a Lulič by mali byť tiež na lavičke, Marušič a hlavne Lukaku sú beštie, obehajú toho strašne veľa a pôsobia živšie. Ideálne by som to videl takto Strakosha - Wallace, De Vrij, Radu - Marušič, Leiva, Milinkovič, Lukaku - Anderson, Alberto - Immobile.

Reagovat
dave30

Co je ze Simičem? Už třetí zápas nehraje z toho poslední dva ani na lavičce (a mezi zraněnými uveden není). Zase nějaký zasedlý trenér na našeho hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel trenér Zenga a odtavil ho. Bohužel Simič není žádný zázrak, takže to chápu, navíc je to hráč na hostování

Reagovat
dave30

Tak jsem doufal, že se zvedne v repre konkurence na nejslabším místě a v poslední době nehraje ani Brabec ani Simič ani Pokorný...

Reagovat
mayday

Řekněme, že je nadějněj. Že to není úplně extra, s tím souhlasím. Ale nejmladší už úplně není, potřebuje hrát a hrát, bohužel že se nedokáže výrazněji prosadit u dna série A něco vypovídá, u něj jsem si to maloval jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, radši se vyjadřuj jen k tomu, čemu rozumíš. Simić nejprve byl na lávce kvůli problémům s kolenem, ty ale neustupovaly a následně několik dnů vůbec netrénoval. Až tento týden začal konečně lehce trénovat, ale na to, aby odcestoval s týmem, to ještě nebylo. Bude muset se dostat do tempa, což může zase několik dnů trvat. S trenérem to nemá nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tonda Barááááák..parádní

Reagovat
dave30

Reagovat
lnterista

skoda tohle se melo vyhrat...Icardi si vybral slabsi moment ale neva nemuze to porad padat. Problem vidim asi ve stredu zalohy a chce to nekoho kreativniho ta hra pres kridla je moc citelna a to je jenom centr centr centr. To breceni mistnich interistu

To pujde ja mam z toho porad dobrej pocit jen ten tym zacit ladit

Reagovat
Dejwa

jinak dnes Joao Cancelo dost dobrej výkon, hlavně dopředu.. v gólů měl sice prsty, ale ten centr neměl přijít, na beku má úplně jinej přínos a může vyvážet, ne jak když čeká na křídle

Reagovat
snuff24

bdyt to byla totální sračka ve stylu dřívějších let a tohrajeme od zápasu s Juve

Reagovat
olis

kua tak museli byt nervy na zaver, na jednej strane ma tesi ze sme to v pohode kontrolovali aj v oslabeni, na druhej strane sme mohli dat este pred cervenou kludne dva goly a mohol byt klud, sance sme si vypracovali aj v oslabeni ale ani to sme neboli schopny premenit takze stale je co zlepsovat ale tri body su samozrejme najdolezitejsie a celkovo spokojnost

Forza Napoli!

Reagovat
Pablos

ten Barák se dobře rozjel ...klobouček, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

kedze uz nejaky ten piatok fandim interu skusim to zrhnut:

- z tejto krizy sa uz standardne nedostaneme

- vybojujeme aspon baraz do europskej ligy, ktoru budeme mat v pici a nepostupime zo skupiny

- borja valero umrie na ihrisku na starobu

- icardi po sezone odide do realu madrid za 43 milionov lebo wanda mu vyjedna novu vykupnu klauzulu

- za 40 mega kupime Duncana, ktory sa zrani uz v priprave

- joao cancelo sa vrati do valencie kde ho po skvelej sezone kupi real madrid za 80 milionov a stane sa hviezdou a nebude dobre spominat na inter

- spallettiho vyhodia v marci a vrati sa stramaccioni ktoreho akurat vyhodila sparta

- cesky komentator bude mat konecne moznost mat sex s barakom

- skriniar pojde na hostovanie do ziliny

- kapitanom sa stane Santon

- pridu novi majitelia, ktori budu velki fanusikovia hokeja

- sme v pici

- preco nie som taky clovek co vie zacat fandit klubu len tak ked sa dari?

- dik za dojebane vianoce

aj tak fandim

FORZA INTER!!!

Reagovat
lnterista

ze ti to vubec stoji za to psat takovy hovna

Reagovat
smazaný uživatel

ano, toto sa deje kazdy rok. nech idu dopice uz fakt. ja len dufam, ze sa mylim ale uz som vlastne aj zvyknuty.

videl si poslednych 5 zapasov? tragedia

Reagovat
AlexAssasino1908

B

Reagovat
smazaný uživatel

ked chceme hrat o LM nemozem stracat body s udinese a sassuolom kurva. nebud hipisak

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale každej tým ztrácí. Po letech nějak hrajete a máte trenéra na úrovni, chápu že teď ty dvě ztráty zamrzí, ale s jídlem roste chuť. Kde bys říkal že budete na začátku sezóny....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš to moc černě!!! ,nemužeme na základě dvou výsledkově nepovedených zápasu psát že jsme tam kde minulou sezonu.....s Udine nas zařezal rozhodčí penaltou do té doby jsme mohli vest klidně 4:1.....a dnes jsme zas penaltu nedali...klidně mohl být bod.... prostě smula....věřím že se chytnem v derby s AC a zas to pujde Forza Inter..

Reagovat
smazaný uživatel

proti Udine bola uplne dobre odpiskana penalta. to ze sme nedali prvy polcas vitazne to je tak isto pravda. len kriza je aj to, ze ked tim nevie dat gol :)

musi prist kvalitny zaloznik, inak sme v prdeli.

Reagovat
Kang & Kodos

To by bylo krásný, vyhodit ho už v březnu

Reagovat
db18

Krásný by bylo, že byste mu dali odstupný a on hned na to šel do Interu a kdybyste byli trpělivější, dostala by komepenzaci Sparta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lech

Reagovat
Eldarion

Reagovat
10

Minimálně 94% z toho se splní

Reagovat
Pasha

a čo tak skľudniť hormón a dať si varené vínko?

Reagovat
Stiksxx

Tyo..skvěle Barák s Janktem. Ani jsem netušil, že jim to takhle poslední zápasy jde. Fakt skvělé vidět, jak to Čechům v zahraničí jde.

Reagovat
mayday

Bohužel asi jen těm dvěma momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je píčovina.

Reagovat
Achašveróš

Kterým jiným krajánkům kromě brankářů se daří?

Reagovat
smazaný uživatel

To je myšleno vážně tahle debata? Ve formě hrají Vydra, Kadeřábek, Gebre, stabilně teď hrají Schick, Vaclík, Suchý, Pavelka, Čelůstka.. u všech se dá říct, že se jim daří.

Reagovat
Stiksxx

Reagovat
jany kozak

Schickovi sa dari hej?

Reagovat
dave30

Jarolímovi stacilo, aby hráč zahrál 2-3 zápasy a byl v repre (Hovorka, Kadlec)...

Reagovat
icka

Schick stabilne?

Reagovat
Uwe háže buly

Byl zraněnej, jinak stabilně hraje.

Reagovat
dave30

Aha, takže proto nominoval Jarolím Hovorku. Protože on stabilně hrál, pokud nebyl dlouhodobě zraněný...

Reagovat
Uwe háže buly

Chceš říct, že Schick stabilně nehrál? hrál skoro celý jaro základ a teď po zranění nastoupil skoro v každym zápase.

Reagovat
dave30

Vždyť to říkám. Hovorka měl asi po 3/4 roce 2 zápasy a byl v repre. Schick má po půl roce asi 4, tak je to v pohodě... Ne, nechci to zlehčovat. Přeji Patrikovi (a nejen jemu), ať nám fanouškům v následujícím roce dopřejí trochu více té fotbalové radosti.

Reagovat
mayday

Tak ano, Vydra + Němci a Švýcaři ano, těm se daří. Ty ostatní bych zatím pominul, Schick teprve začíná hrát, Pavelka + Čelůstka, k těch celej rok neslyšíš, i když hrají stabilně v zahraničí, tak ano, počítejme je. Ale i tak, cca 10 lidí? To je neskutečná bída. Hráče v Polsku a Dánsku apod nepočítám, to nejsou nejsilnější ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Graffin Vlašim (CZE) 27 1843 5

Udinese Calcio (ITA) 15 1228 6

FNL > Serie A

Reagovat
Realita

To Benevento jsou hrozní chudáci..zase taková smůla

Reagovat
cr7sux

Na posraného aj hajzl spadne

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Barák

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Barák

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
cetto

Všude na zahraničních webech píšou Barák 1 gól s Jankto gól+asistence. Tak jak to ve skutečnosti je?

Reagovat
Pablos
Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal, GG na AC absolutně nemá...prý potřebuje čas, tady mě hoši fakt bavíte, někteří

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Gattuso nikdy nebude mat ako trener na top klub ani v ukrajinskej lige, nie to este v serieA. To co hraju teraz, na to sa neda pozerat, nieco strasne. Perfektne nakupy, fakt dobre utratene peniaze Budu radi ak skoncia do 10 miesta!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nákupy AC zatiaľ nič neukázali možno stačilo doniesť troch kvalitných hráčov a nie dvanásť .

Reagovat
mojmira

Barák Jankto Hamšík AC

Šťastné a veselé všem, já jdu dělat něco produktivnějšího, než sledovat tu sračku

Reagovat
smazaný uživatel

profíci tady psali, že výsledky nebudou hned..GG prý potřebuje čas tak vydrž

Reagovat
REPLIKATOR

AC

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ad Barák - tam nejde jen o ty góly, ale i to, jak se snaží hrát a vytvářet a ne jen alibisticky přihrávat dozadu. Navíc hraje fakt od vápna k vápnu. Ten pokrok, co udělal za dva roky, je fakt neskutečnej. Doufám, že takhle bude pokračovat dál, protože těch hráčů, co se uspokojili a dále na to dlabali, už jsme měli fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Recenze / Detroit https://meanwhileinthecinema.com/2017/12/23/recenze-detroit/

Jinak Barák jede jak blázen a přestup se blíží.

Reagovat
paver

Přesně tak, po 15 zápasech by se měl posunout do lepšího týmu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Barák > Jankto

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to teďka může znít hodně směšně, ale Barák mi trochu herním stylem připomíná Hamšíka. Bylo by super, kdyby nastartoval podobnou kariéru.

Reagovat
Komat

Až na to, že Hamšík v jeho věku už pět let v Neapoli hvězdil. Ale bylo by to fajn, kdyby si výkony minimálně udržel a třeba ještě něco přidal.

Reagovat
olis

vraj ho sledujeme

Reagovat
Robbie

AC koupilo 12 primeraku no

Reagovat
wiggum

A jak se slusne zadluzili. Jenom jak z toho ted ven? Zadny pohar, stred tabulky...

Reagovat
Setwo

chce to poriadneho trenera, ale neviem ci je vobec niekto volny alebo ochotny pocas rozbehnutej sezony k nam ist... podla mna keby je teraz v AC Mihajlovic, tak ten tim ma ovela lepsie vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Karol Marko je volnej

Reagovat
Pasha

Ten by bol ideálny, on je odbroník na taliansky futbal

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, pokusy s byvalymi hracmi nevychadzaju kazdemu muzstvu a Gattuso to je asi najhorsie riesenie zo slavnej 11ky AC, ja by som bral Ranieriho napr. ten vie aj z priemernych hracov vytrieskat vela. A takych hracov ma AC teraz vela. smutne ale pravda

Reagovat
Setwo

jj Ranieri by bol naj volba si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prostě není kvalita vzadu, kromě Kolarova s De Rossim tam nikdo neumí bránit. Na tu top úroveň, kde AS chce být, to bude chtít pořádnou posilu na stopera, vůdčí typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže si myslím ze ten De Rossi je úplne z formy von

Reagovat
smazaný uživatel

Tam stačí, že je na hřišti, je to obrovská autorita. Dodnes nechápu, proč ho tehdy Zeman chtěl odstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra hrozne. Autorita to je, ale túto sezónu je úplne mimo. Robí hrubku za hrubkou. Zeman ho chcel odstaviť pre to isté, prečo ho chcel odstaviť Garcia. Mal by to už zabaliť, aby sa rozlúčil dôstojne, nie ako v reprezentácii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pockej az nastoupi ceskat supeeerstaaar...to bude obrat Ja se proste tesim na ty jeho technicke kousky. Cesky sampion

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ako Slovák si myslím ze hral dobre keď nastúpil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jo. Ale na takovy klub to je stale malo. Je to talent, ale porad to neni zadny top hrac, ani CR spasitel, jak tady z neho pitomci a hlupaci delaji...jestli se potvrdi moje domnenka a bude mene a mene hrat, tak budeme hovorit opet o vyhaslem talentu.

A reci, ze to je nejtechnictejsi cr hrac, to je k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ho nemáš rád, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě mu píchá starou, no. Klasika. A nebo je to klasické české pyskování jen tak, ze zvyku.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Higuain je momentalne parodie na utocnika svetoveho kalibru..

Reagovat
smazaný uživatel

Barák jede jak dělo tvl

Reagovat
DelPiero137

Max a jeho stalice nesklamali, provincne myslienie...

Akonahle nie je Gonzalo v 16 zasypavany centrami, prihravkami je nepouzitelny.

Claudio a jeho pohyb, technika, prinos je balzam na dusu optori zbytku.

Madzukic je mega dolezity a mega blazon co dokaze

To nase si zahranie, mozeme dakovat hracom AS ze nas nevytrestali.

Reagovat
smazaný uživatel

To AS je zoufaly uz sem videl na podzim snad 10 zapasu a strasna krec ,staticka nakopavana na feka na konci tam nasrat 5 prumernejch utocniku a snad neco spadne ,potrebujou naky SOZ poradny a jinyho trenera

Reagovat
cristiano.K.

dva rozdílný poločasy, první nuda, druhej zábava.

Reagovat
Andis

Po hrubce Juve, Schick sám na golmana..........

Sem přesvědčenej že být tam El Sharawi který Schicka střídal tak z toho dá gol

Reagovat
Lech

Ten jo

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ten dřevák Sharawi to měl proměnit?

Reagovat
Airus

zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Zkuste si ještě uvědomit jednu věc, a to, že Schick tu rozehrávku vystihl. Nikdo jiný by to nemusel vystihnout, mohli by být úplně v jiné pozici a k tomuhle by vůbec nedošlo. Takže takové vaše přesvědčení můžou jít leda tak do prdele.

Reagovat
Coutinho10

velka skoda Schick, ze to nesrovnal

Reagovat
Alberto Aquilani

Well done... rozhodol ex sráč a ešte sa nám budú smiať za Paťa...

Reagovat
Lech

Budto krec do dalsi minimalne ctvrtky sezony/zlepseni o 100% jak po Neapoli. Skromne tipuju krec

Reagovat
smazaný uživatel

Najradsej by som rozjebal notebook. Bez ohladu na priebeh zapasu sme nemuseli prehrat. Nebyt 10 kokotov, co sa vo vlastnej 16-tke prizera dorazkam supera. Banda sracov, na mesiac by som ich zavrel ku psychologovi. Jediny, kto si zasluzi pochvalu je Alisson. A aj De Rossi za dnes. Neviem, aky trener musi prist, aby z nich spravil hracov s vitaznou mentalitou. Dzeko opat parodia na utocnika, zaloha ziadna kreativita. Trochu az po prichode Pellegriniho. Muzstvo, ktore ma gule, by takyto zapas neprehralo

Reagovat
smazaný uživatel

Celý první poločas byla naše hra neuvěřitelně statická. Dostat balón, stát a čumět, přijít o něj, to bylo kompletní schéma naší hry... No nakonec jsme měli za zápas 3 tutovky plus pár dalších dobrých náznaků, každopádně na celé Perottiho a Kolarovo snažení stačil jeden Kvadrádo nebo jak se píše a o levý straně jsme do příchodu Patrika nevěli. Nicméně se jednalo rozhodně o jedno z lepších vystoupení v Turíně, posledních 20 minut se Juve klepalo. Pokud nepřijde pořádný křídlo a dokud bude Džeko na hřišti je mentalita defacto jedno páč nám chybí jakákoliv útočná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy rok to iste. Pridu na juventus s rozklepanymi nohami. To je najvacsi problem. Ak by hryzli travu od zaciatku, nemozu prehrat. Chybaju kolmice, zrychlenie hry, rozohravka. Stredny utocnik, ktory bude neustale mat snahu dat gol a vybojovat akukolvek loptu. Po zapase na Chelsea som myslel, ze tento rok to pride

Reagovat
smazaný uživatel

* o pravý straně samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, kolem 60 minuty sme meli utkani rozhodnout, potom dosel Schick a AS na konci sahalo po bodu..Schick tam byl urcite platnejsi nez poskakujici Sharawy s kterym si nasi beci vytirali rit, ze to Patrik nedal je vec druha.Co se tyce nas do 70 minuty ok, potom panika...ohromne dulezite tri bod.Musim se moc omluvit Pjanicovi ze zacatku sezony, momentalne s Mandzukicem a BenAtiou nasi nejlepsi hraci.

Reagovat
Pipo123

Jedna vec ma prekvapuje ako sa Pjanic, Scesny a Benatia tešili po golu, som si myslel ze budu mat v sebe Aspon trosku to Rímske DNA.

Reagovat
olis

nebud naivny, hocikto kto je tam ochotny prestupit z popredneho ligoveho klubu nemoze mat v sebe ani kusok slusnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benatiovi sa necudujem a henti dvaja nemaju ziadny vztah k AS, su to len zoldnieri za prachy

Reagovat
Pipo123

Na 4 body od Interu a pritom zapas k Dobru, ani ta menšia kríza nam moc neublížila, verim ze to 4 miesto nakoniec dame.

Reagovat
lnterista

To jeste 10x zmenis

Reagovat
Pipo123

Ako ja chcem verit, najmenej verim Interu, sa obávam ze teraz zafunguje ta légia okolo Icardiho a bude im znovu jebat. Jajinek to tu predpokladal nedavno, ale ono presvedčivo nehraje ani Neapol a AS, bude to zaujimave

Reagovat
lnterista

Ja si nemyslim ze to byla nejaka sracka minule a ani dnes...jakou legii mas na mysli?

Reagovat
Pipo123

Icardi, Brozovic, Perisic

Reagovat
lnterista

Nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Schicka mám rád a fandím mu, ale regulérně mě obral svým neproměněním naprosté tutovky o 450Kč Velká chyba, měl čas, mohl klidně jít i do kličky... Božee!

Reagovat
smazaný uživatel

Schicka mám rád a fandím mu, ale regulérně mě obral svým neproměněním naprosté tutovky o 450Kč Velká chyba, měl čas, mohl klidně jít i do kličky... Božee!

Reagovat
Mr.Jindros

Takže si v tom zahučel dohromady za 900?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, vsadil jsem 12Kč. Nejistil jsem to, jelikož to byly poslední peníze na kontě, co jsem měl na fortuně.

Reagovat
smazaný uživatel

450Kč byla výhra z 12, se musíš podívat na odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se nestydis davat tikety za takovy ubohy drobny...

Reagovat
FuckT

Planeta nam zacina davat vystrahy, skromnost je myslim si momentalne na mieste, ci uz si miliardar alebo priemerny clovek. Bohuzial to ale zatial vyzera tak, ze ti nad nami chcu zit na Marse alebo pod zemou...

Reagovat
smazaný uživatel

o 450Kč

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
10

jak tě mohl obrat o něco, co si neměl? přišel si o 12 Kč

Reagovat
Alberto Aquilani

Alisson je momentálne náš najhodnotnejší hráč. Ak sa v Brazílii nezbláznia a nechajú ho chytať aj na šampionáte, jeho cena ešte stúpne. Neskutočný výkon aj dnes, ešte aj to Pjanicove brvno on vytesnil, inak by to šlo do kasy. Na druhú stranu, veľkú konkurenciu nemá. Radja je polovičný a Schick ehm....

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Brazílie má po dlouhý době od dob Julia Césara world class brankáře a dokonce dva, což je poprvý, co si pamatuju.

Reagovat
PP

by tu byl dnes za boha..

Reagovat
M11

Vyborny golman

Reagovat
Furia Ceca

Ten vám brzo odejde. Trochu mě překvapuje, že po něm zuřivě nejde PSG, ti se tam z Brazilců můžou posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Prehypovany Schick Nastoupil tam jak mistr sveta a nedal sanci, kterou by dal i hrac okresni souteze Jemu to je ale stejne jedno, hlavne, ze jde skvely plat No, trvalo to, ale fail roku 2017 nakonec prisel. PATA SCHICK

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel hovna! Klasicky cesi. Nas hrac, tak na nem nenecham nit suchou...

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych to stejne, kdyby to byl pakistanec. Proste je to prehypovanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň někdo to vidí střízlivým okem jako já...ovšem ta technika je brilantní

Reagovat
dinss

Ty jsi ale čůrák.

Reagovat
Maritazzi

Páťa s Pellegrinim to dokázali skvěle rozhýbat, na tom se dá stavět. Nejhorší věc by byla teď dávat Patrikovi všechno za vinu, po tom, co přišel, tak to oživil, fotbalově je o několik levelů před Džekem, kterýmu navíc souhra s ním dost pomáhá. Když dostane ještě chvilku času a trpělivosti, tak náš útok potáhne brzy on. Včera Juventus do 70. minuty v klidu udělal s tý naší "vertikalizace" svojí zbraň, přes přehuštěnej střed jsme balony jen odevzdávali, včera se k tomu přidaly nefunkční kraje, hlavně ElSha s Florem byli tragičtí, zase do příchodu Schicka byl Flore poloviční.

Nutně potřebujeme někoho kreativního, za mě je ideální posila asi Badelj a Gonalons pryč, nemá týmu co dát. Každopádně prohrát se určitě nemuselo, za těch dvacet minut jsme měli víc šancí než za poslední tři roky na Juve.

Reagovat
10

Reagovat
dave30

Vůbec nemá cenu srovnávat Patrika s Džekem. Patrik nemůže hrát na pozici hrotového útočníka (alespoň momentálně nee). Jinak samozřejmě velká škoda, ze tu šanci neproměnil. Mohlo mu to velice pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Schick nemohl hrát na hrotu?

Reagovat
Largo

Kde jinde by mel hrat?

Reagovat
dave30

Na pozici hotového útočníka nemá především kila (a asi ani zkušenosti). Rád se budu mýlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že se mýlíš. Schick je především hroťák a jako hroťák může být naprosto top. Na křídle to není ono.

Reagovat
Reggie

To je prece blbost, jako kdyby hrali na hrotu jenom udelani (tezsi) borci. Shick ma podle me super kombinaci dobryho vyberu mista a techniky a zakonceni ma taky paradni. Se podivej treba na Davida Villu (priklad, ne srovnani), kterej byl naprosto TOP. Tech hracu je samozrejme daleko vic

Reagovat
dave30

Nejsem žádný nepřející jedinec a opravdu budu rád, pokud bude můj nazor chybný. Ale já bych ho na hrot momentálně necpal.

Reagovat
Reggie

Muze byt, ja AS moc nesleduju. Ale rict, ze je na hrot slabej nebo ze nema kila je blbost, kdyz na hrotu dokazou na top urovni hrat hraci jako Villa, Eto´o atd atd.. Opakuju, ze nesrovnavam, akorat rikam, ze to rozhodne neni o kilech...

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pippo tiež

Reagovat
Largo

Messi taky není úplný sumo, to samý Suárez, atd.... Vlastně mě teď napadá snad jen Gonzalo Higuaín a pokud vím, tak fanoušci Juve to rozhodně jako přednost neberou

Reagovat
smazaný uživatel

Argentinský špíček je rozhodně těžkou vahou ve svém oboru. Ale že by mu to pomáhalo k lepším výkonům, to se říct nedá, daleko spíš naopak. Ale v leckterých disciplínách fotbalového útočníka je skutečně TOP na světě - polehávání, šetření sil do útočné fáze, rozhazování rukama, hádání se s rozhodčími.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí hrát klasickou 9, ale klidně staženou. Jde o to, aby zapadl do hry týmu, ne o to, aby byl přesně charakteristickým "hrotem z papíru". Tu šanci proti Juve zazdil proto, že nemá zkušenosti, ne kvůli tomu, že by nebyl dostatečně kvalitní. Fotbalově je na tom zatraceně dobře. Až se vyhraje, bude tyhle šance proměňovat se zavřenýma očima.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc tyhle šance neproměňují i mnohem zkušenější a lepší hráči. Prostě to se stane každému. Ale je to hrubka. Jako když si dá obránce vlastňáka.

Reagovat
M11

Reagovat
10

ta poslední věta je o to víc vypovídající i v kontextu toho, že Inter na Juve před 14 dny neměl střelu na bránu, Neapol si doma taky vypracovala míň šancí...podle mě AS odehrálo určitě jeden z těch lepších zápasů za poslední roky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Lech

Flore byl lepsi az kdyz odesel Mandzukic. On umi dopredu ale branit hruza. Vlastne prvni sanci zazdil on, kdy to mohl namazat faraonovi do prazdne. Gonalons nema co dat, ale to ani ElSha, Under, Peres a naslo by se jich vic kteri jsou ve stinu svych drivejsich vykonu (Naingg, Kevin, Dzeko, Florenzi).. Ale SOUHLAS se vsim

Reagovat
Maritazzi

Tak na Mandžukiče nechce hrát snad nikdo na světě, Flore je pořád nejlepší řešení a myslim si, že akorát neumí spolupracovat s Faraonem, kterej je vpravo poloviční (a souhlas, není to hráč do základu, ale svoje místo v kádru má). Under zase ukázal potenciál, na něj se v jeho věku, s jeho zkušenostma a aklimatizací těžko může někdo spoléhat. Peres je obrovskej fail a to nás letos zatím trápí nejvíc.

Nedělal bych z toho nějakou tragédii, dá se na tom stavět, horší byly výkony v posledních týdnech. Těžko čekat, že v přestupáku přijde víc lidí, ale posunula by nás výměna Politano x Under na hostování, někdo kreativní na střed zálohy nebo pravej bek a Flore na křídlo.

Reagovat
Largo

i za Badelje, navic za takovy prachy, paradni posila.

Reagovat
M11

Andrea Barzagli playing his 3rd match in 6 days and averaging the highest sprint speed (34.5km/hr) of ANY player on the pitch

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně smutný a tragický z komplexního pohledu našeho týmu.

Reagovat
10

36 let...ale asi to ani moc nepřekvapí, protože tam nikoho jinýho ve sprintu nevidíš, všechno je statický do nohy a pak zasekávačky, zpomalování...spíš je to smutný z pohledu zbytku týmu, jak píše Bianco

Reagovat
Pettirosso

v té včerejší sestavě se ani nedivím

Reagovat
Houfi

Ta nekreativita zálohy a celková nepřímočarost je problém. Džeko opět ve starých kolejích. Bude to chtít posily. Kreativní záložník směrem dopředu, pravý křídlo je povinnost.

Reagovat
Baronne

Na to pravý bych zkusil Schicka, však on hrál i v Sampě hodně často zprava aby si to mohl vodit na střed.. Ale jasně, spolíhat se na něj zatim nemůžete..

Reagovat
Houfi

Osobně si nemyslím, že Schick vpravo je dobrá varianta. To už bych ho spíš při změně rozestavení viděl jako podhrot. Na kraj bych si představoval nějaký rychlostní typ co zároveň nezakopává o balón. Přál bych si Mahreze, ale to asi nebude varianta. Často se píše o Verdim, moc ho následovaného nemám, ale přišlo mi, že má dost výkyvy formy. Další kdo mi pije krev je Bruno Peres, kdyby za něj dal někdo 10+, pakoval bych ho.

Reagovat
Largo

Navíc si myslím, že Verdi by ve větším klubu nepodával takový výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Verdi je výkonnostně průměrný. Aniž bych se chtěl dotknout fanoušků Lazia, tak si myslím, že klub jejich úrovně by pro něho byl absolutní strop. Na TOP klub nemá.

Reagovat
Lech

Reagovat
maras93
Reagovat
smazaný uživatel

Barák ale Zlatý míč samozřejmě vyhraje zase Péťa "Gott" Čech, i když žádný gól to dřevo nikdy nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dave30

Argument hodný opravdového fotbalového odborníka

Reagovat
smazaný uživatel

je to lempl, nevybavuju si kdy naposledy dal gol nebo alespon pripravil spoluhraci sanci.

Reagovat
dinss

Reagovat
Nuno čomes

D'Ambrosio zraněný, asi jediný způsob jak ho odstavit ze základu.

Reagovat
snuff24

jj je to bomba , protože na lavičce máme Maicona

Reagovat
Nuno čomes

Proč nedat prostor nově příchozím, když ta šance nastane? Danilo je průměr a když to člověk vidí na vlastní oči tak to jde vidět 2x víc. Zoufalost od někoho kdo se tím živí.

Reagovat
snuff24

protože Albert mi přijde ještě horší, koneckonců proto asi nehraje .... Danilo má i občas světlé momenty, ale průměr to je to se hádat nebudu..No ona je to tak nějak zoufalost ode všech hráčů poslední dobou, třeba dvojice Perišič Brožovič, mě pije krev neskutečně.. víc než Danilo od něj totiž nemám žadná očekávání

Reagovat
Nuno čomes

To je ale spatne, nemít očekávání od hráče co hraje základ v Interu Možná se dalbert chytne, těžko rict. Nicméně zlatý Naga. A to jsem ho už několikrát zabil pohledem Brozovice nebudu komentovat, větší lemru a lenochoda neznám. Nechápu, ze má tolik minut

Reagovat
smazaný uživatel

#PSG, #Pastore: "My agent has had contacts with Inter but we're still talking about initial proposals, there's no agreement yet. If I decided to leave PSG, I would like to get back in Italy and Inter could be a side I'd like. I have a sincere friendship with Sabatini and we hear each other often, he was the one to bring me in Italy""

Reagovat
Nuno čomes

Co z toho usuzujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nic. Jen mě to jeho vyjádření zaujalo. V PSG hraje pravidelně a být na vyšších místech v jejich klubu, tak se ho snažím za každou cenu udržet, je to vynikající hráč, řekl bych trošku nedocěný. U vás by mohl zapadnout a nemusel, kdo ví. Netroufám si hádat. Každopádně si myslím, že máte problémy na jiných pozicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Borci přítelkyně koupila lístky do CurvaNord na Lazio Juventus.

Nedostanem tam jako turisti do držky? Btw. fandím Juve, ale to bych tam asi dávat vědět neměl

Reagovat
smazaný uživatel

To ti tady nikdo neřekne, tady jsou klavesnicovy fanousci

Reagovat
M11

Kluci z Calcia.. KRASNE VANOCE VSEM.. užívejte

Reagovat
mastakillah

díkec, tobě také

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
olis

podobne

Reagovat
10

Tobě (nejen) taky

Reagovat
Eldarion

podobne

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

i Tobě a všem ostatním

Reagovat
Carrick

nejlepší sekce na EF

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus

opožděně díky... klidné svátky všem

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně mě Češi nepřestanou fascinovat, nastupuje nám hráč v jednom z top týmů v Evropě, určitě top 3 v Itálii, je mu teprve 21, ale Češi stejně budou neustále pičovat a kritizovat. Vzpamatujte se už někteří. Nežijeme v době kolem Euro 2004.

Reagovat
Pipo123

De Vrij mal oznámiť že na konci ročníka odíde zadarmo, podľa tých posledných správ chcel predĺžiť ale mať výkupku len na 15-18 mega, zatiaľ čo Lazio trvalo na 25-30.

To mi príde docela blbosť, aj keby to bola pravda, tak nechápem prečo na to Lotito a Tare nepristúpili, stále lepšie získať v lete za neho aspoň 15 mega než nič. Ďalší prepadák Lotita podobne ako v prípade Keitu

Reagovat
Pasha

Má Stefan na ozajstný veľkoklub? Môže byť lídrom špičkovej obrany?

Reagovat
Largo

když bude zdravej, tak určitě.

Reagovat
Pasha

A čo jeho hra? nemám ho nasledovaného, z krátkych zostrihov sa nič nedá zistiť.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Eldarion

5:31

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele