Serie A - preview 18. kola

22.12.2017, 08:49, aktualizováno 23.12.2017, 08:54
Previews
Větší porce zápasů je na programu také na Apeninském poloostrově. Lazio hned po obědě přivítá Crotone. Janov si to rozdá s Beneventem, Neapol hostí janovskou Sampdorii a Sassuolo poměří síly s Interem. SPAL čeká utkání s Turínem, zlepšující se Udinese hostí Hellas a AC Milán potřebuje zdolat Atalantu. Ve večerních hodinách potom přijde na řadu očekávaný šlágr mezi Juventusem a AS Řím...
SS Lazio - FC Crotone  (sobota 12:30)
Sobotní porci zápasů odstartuje krátce po obědě duel Lazia Řím a Crotone. Domácí budou velkým favoritem, přestože se jim v poslední době tolik nedaří. Zpátky v sestavě bude Ciro Immobile, autor letošních patnácti ligových branek.

Lazio vlétlo do Serie A ve velkém stylu a krátce se zapojilo i do souboje o první příčku. Jenomže v posledních týdnech se římskému celku přestalo dařit. Od konce října vyhrálo jen zápas na Sampdorii Janov a v tabulce se propadlo na páté místo za městského konkurenta AS, přičemž ztráta na něj vzrostla už na pět bodů!

Římský celek by se rád vrátil do bližšího kontaktu se čtvrtým místem a proto zápas s Crotone potřebuje zvládnout za tři body. Cokoliv jiného by bylo považováno za velké překvapení. Mimochodem římský celek už doma s výrazným outsiderem překvapivě ztratil. Na začátku sezony remizoval 0:0 se SPAL. Lazio už v tomto kole může počítat se svým nejlepším střelcem Cirem Immobilem, který proti Atalantě Bergamo v minulém kole (3:3) absentoval.

Crotone sice jede na římsku půdu v roli outsidera, nicméně v zádech má velice cennou výhru nad Chievem Verona. Hosté se díky tomu udrželi mimo sestupové pásmo, avšak nebezpečí pádu do nižší soutěže je stále velké, protože Crotone má k dobru pouze bod.

Lazio se s Crotone utkalo všudy všeho jen dvakrát a shodou okolností se oba zápasy odehrály v tomto roce, přičemž zvítězil vždy domácí celek. Zápas na Stadio Olimpico ale nebyl vůbec jednoznačný a Biancocelesti o své výhře rozhodli až v nastaveném čase a neprosadil se nikdo jiný, než obávaný kanonýr Ciro Immobile.

Laziu bude chybět středopolař Lucas Leiva, který je zraněný, stejně jako Davide Di Gennaro. Všichni ostatní už jsou trenérovi Inzaghimu k dispozici. Absence hlásí i Crotone, jemuž mimochodem nepomůže český zadák Stefan Simić i trio Tumminello, Izco, Nalini.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Patric, De Vrij, Wallace - Marušič, Parolo, Murgia, Lukaku - Luis Alberto, Milinkovič - Immobile
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella - Rohden, Barberis, Mandragora - Trotta, Budimir, Stoian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.29 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Benevento Calcio  (sobota 15:00)
Janovské FC čeká jedno z nejdůležitějších utkání podzimu, neboť na své půdě přivítá Benevento Calcio. Půjde o přímou konfrontaci týmů, bojujících o záchranu.

Janov ještě není z nejhoršího venku, ale konečně začal sbírat body a posunul se v tabulce mimo sestupové pásmo. Od poloviny prosince prohrál tým Davida Ballardiniho jen jedno utkání proti Atalantě Bergamo, jinak pokaždé bodoval. Zvítězil na půdách přímých konkurentů Crotone a Hellasu a plusové body si připsal i proti AS Řím (0:0) či Fiorentině (0:0). Janov v tomto kole přivítá Benevento a nic jiného, než tři body nebere.

Benevento je totiž stále nejhorším týmem Serie A. Mít po sedmnácti kolech pouze jeden bod je na takové úrovni minimálně evropskou raritou. Není divu, že Benevento je nejžhavějším kandidátem na sestup a po pravdě řečeno, příliš se jeho záchraně už nevěří. Dokavaď to však matematicky možné je, bude nováček soutěže bojovat.

Oba celky se spolu utkají vůbec poprvé, půjde tedy o premiérové setkání a favoritem budou určitě janovští fotbalisté.

Grifové budou postrádat pouze Miglioreho, jinak je jejich tým kompletní. Kouč Beneventa Roberto De Zerbi musí oželet starty Anteiho, Iemmella a Lazaara.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Rossettini, Zukanovič - Rosi, Rigoni, Veloso, Bertolacci, Laxalt - Lapadula, Taarabt
Benevento Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Letizia, Lucioni, Costa, Di Chiara - Viola, Cataldi, Chibsah - Ciciretti, Puscas, D'Alessandro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.69 - 8.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Zhuštěný sobotní program první italské ligy bude pokračovat také duelem třetí Neapole se Sampdorií Janov a z minulých dob jasně víme, že se můžeme určitě těšit na gólové hody. Neapol se navíc chce udržet na čele ligové tabulky.

Neapol se v minulém kole vrátila na čelo tabulky a s povděkem vzala výsledek mezi Udinese a Interem Milán. Sama se ale k návratu na špici musela přičinit, což zvládla v Turíně. Domácí střelec Andrea Belotti se sice opět probral ze zimního spánku a vstřelil jediný gól Turína, ale ten na zásahy Koulibalyho, Zielińskiho a Hamšíka stačit nemohl.

Rozdíl mezi první Neapolí a třetím Interem Milán ale činí pouhé dva body, takže Partenopei musí dál vyhrávat. Podařilo se jim na dobrou formu navázat také v rámci Coppa Italia, kde si s Udinese poradili jednoduše 1:0 a díky udrženému čistému kontu se radovali z postupu. Teď ale musí co nejrychleji zregenerovat své síly a naplno se pustit do dalšího kola.

To bude opět velmi důležité, protože Juventus Turín hraje s AS Řím a Neapol doufá v další oslabení přímého konkurenta. Nesmí ale zapomínat na svou úlohu a to vyhrát nad Dorií. Vyhrávat nad Námořníky se ale Neapoli docela daří, což dokázali čtyřikrát v posledních pěti vzájemných duelech. V týmu navíc pořád panuje optimismus a přesvědčení, že Scudetto je reálnou možností.

Dokládá to například výrok obránce Kalidoua Koulibalyho, autora první branky v minulém klání s Turínem. "Mám pocit, že jsme jako jedna velká rodina, která táhne za jeden provaz a má stejný cíl. Vycházíme spolu skvěle, máme dobré vztahy a na hřišti se to projevuje. Osobně jsem moc rád, že jsem v létě zůstal, i když jsem měl nabídky z jiných týmů. Věřím, že tento rok můžeme vyhrát mistrovský titul, pokud zůstaneme pokorní a budeme pracovat," dodal mladý obránce.

Námořníci to nebudou mít jednoduché, a to i kvůli pověstné neapolské atmosféře, která zpravidla panuje na stadionu San Paolo. Navíc se trenér hostí Marco Giampaolo bude nejspíš muset obejít bez útočníka Duvána Zapaty, který by právě proti Neapoli určitě chtěl ukázat svou cenu. Je ale zraněný, takže místo něj zřejmě nastoupí mladý útočník Gianluca Caprari. K dispozici dost možná nebude ani mladý Polák Karol Linetty, který se teprve pomalu dostává do zápasového rytmu po zranění.

Sampdoria se poslední dobou trápí herně i výsledkově a v soubojích o poháry začíná ztrácet. Stále sice sídlí na sedmém místě, které by jí po skončení ligy stačilo na Evropskou ligu, ale v posledních týdnech se Námořníkům nedaří vyhrávat. Už čtyři poslední soutěžní duely Sampdoria nevyhrála a v minulém kole dokonce dostala branku od Sassuola, jehož obranu sama nepřekonala. O to se nyní Giampaolo pokusí proti starému kamarádovi, Mauriziu Sarrimu.

A hostující trenér před utkáním ví, že jeho celek čeká náročný moment. "Je pravda, že nás dva mnozí lidé porovnávají a říkají nám, že máme podobný herní styl. Každý v něm ale máme trochu jiné vize a sázíme na jiné základy. Osobně si Maurizia moc vážím a v mnohém jsem se od něj učil. Teď ale jedeme do Neapole s cílem předvádět náš co možná nejlepší fotbal a získat konečně body. Minule jsme měli dost smůly, tak snad se teď dočkáme lepších výsledků," přeje si někdejší trenér Empoli.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Mario Rui - Allan, Jorginho, Hamšík - Callejón, Mertens, Insigne
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bereszyński, Silvestre, G. Ferrari, Strinić - Barreto, Torreira, Praet - Ramírez - Quagliarella, Caprari
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.48 - 15.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Inter Milán  (sobota 15:00)
Na Cittá del Tricolore přivítá Sassuolo třetí tým tabulky Inter Milán. Vzájemná měření sil přinášejí už tradičně zajímavé výsledky. Inter Milán je pochopitelně favoritem, ovšem ze zápasů se Sassuolem odešel z posledních pěti setkání čtyřikrát poražen!

To pochopitelně není pro tým tohoto formátu dobrá bilance. Interu se proti Sassuolu vůbec nedaří, což je velmi paradoxní, protože stejného soupeře dokázal od roku 2013 dvakrát porazit neuvěřitelným výsledkem 7:0!

Svědčí to také o výsledkové kolísavosti "pomourinhovského" Interu. Nerazzurri prožívali zlá léta a zatím to vypadá, že až příchod Luciana Spallettiho z konkurenčního Říma dokázal dát věci zase do pořádku. Inter Mílán se po letech zapojil do boje o Scudetto a především o návrat do Ligy mistrů. Nerazzurri vstoupili do sezony impozatně a vlastně až do minulého kola drželi ligovou neporazitelnost. Ta skončila možná trochu překvapivě na kopačkách Udinese Calcio. Milánští se rázem propadli z prvního místa na třetí a pokud se nechtějí spadnout ještě o jednu příčku níže, musejí na Cittá del Tricolore zvítězit.

Sassuolo letos nepodává vyrovnané výkony a poměrně dlouho to vypadalo na pořádný průšvih, protože tým zkrátka nedělal body a pohyboval se v nejspodnějších patrech tabulky. Poslední týdny to ale změnily k lepšímu. Sassuolo porazilo Crotone i Sampdorii Janov a povyskočilo na patnácté místo.

Výhodou Luciana Spallettiho bude určitě téměř kompletní stav kádru, scházet bude pouze Vecino, zatímco na marodce Neroverdi najdeme Cassatu, Sensiho, Biondiniho, Dell'Orca i Letscherta. Dokáže toho Inter využit a zvítězit nad neoblíbeným soupeřem nebo si Sassuolo připíše další překvapivý zářez?
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Goldaniga, Acerbi, Peluso - Missiroli, Magnanelli, Duncan - Berardi, Falcinelli, Politano
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D'Ambrosio, Škriniar, Miranda, Nagatomo - Gagliardini, Borja Valero - Candreva, Brožovič, Perišič - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.74 - 3.70 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SPAL 2013 - Turín FC  (sobota 15:00)
Spal zvítězil v minulém kole v rámci důležitého souboje dvou nováčků a má šanci dalšími body uniknout z pásma sestupu. Na stadion Paola Mazzy do Ferrary ale zavítá turínské FC, které si naposledy v poháru připsalo cenný skalp favorita.

Sebevědomí je teď jednoznačně na straně turínského FC. Býci sice nedávno prohráli s Neapolí, ale v krátké době za sebou porazili oba římské kluby. Nejprve si v lize poradili s Laziem a naposledy se utkali s AS Řím v Coppa Italia. Favoritem byli Vlci, ale mnohem efektivnější byli právě hráči Granaty. Díky gólům Lorenza De Silvestriho a také mladíka Simoneho Edery se mohou těšit na další fázi poháru a jejich nálada je velmi dobrá.

Svědčí o tom i slova obránce De Silvestriho, který v rozhovoru pro Gazzettu zmínil: "Máme za sebou několik povedených zápasů, ve kterých jsme získali víc bodů a prestiže, než kdokoli tipoval. Ukazuje to náš charakter a fakt, že se nevzdáváme. Umíme se prát jako tým, být trpěliví a čekáme na naši šanci. Ani proti Spalu nechceme polevit, protože odhodlaný nováček může být hodně náročným sokem, takže nesmíme nic podcenit a dál tvrdě pracovat."

Spalu patří až 18. příčka, z čehož vedení velkou radost mít nemůže, ale daří se mu porážet nejbližší soupeře a rivaly v boji o záchranu. Tým trenéra Leonarda Sempliciho to dokázal například třemi body v minulém kole, v němž změřil síly s Beneventem. Utkání se sice nevyvíjelo úplně dobře, ale díky dvěma trefám zkušeného útočníka Sergia Floccariho se lépe hrající Spal nakonec dočkal výhry.

I díky tomu ztrácí na 17. Janov CFC jen lepší skóre a šestnácté Crotone má jen o jeden jediný bod víc. Domácí trenér Semplici sice opět může nasadit zkušeného Felipeho, jenže nemůže spoléhat na trojici zraněných v podobě Bonazzoliho, Costy a Konateho. Jeho protějšek Siniša Mihajlović postrádá Ansaldiho, Bonifaziho a Ljajiće. Do hry se mu ale vrací obránce Barreca nebo mladík Sadiq.
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Salamon, Vicari, Cremonesi - Lazzari, Schiattarella, Viviani, Grassi, Mattiello - Antenucci, Floccari
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - De Silvestri, N’Koulou, Lyanco, Molinaro - Rincon, Valdifiori, Baselli - Iago Falqué, Belotti, Niang
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.29 - 3.40 - 2.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Hráči Udinese budou potvrzovat formu proti sestupem ohroženému Hellasu Verona a určitě se musejí mít na pozoru. Hosté v minulém kole nečekaně zatočili s AC Milán a body chtějí i z Dacia Arény.

Zdá se, že příchod někdejšího skvělého obránce Massima Odda na lavičku Udinese byl tím správným krokem. Zebry pod jeho vedením v lize prohráli jen jednou, ba co více, připsali si i skalp do té doby neporaženého Interu Milán a stoupají tabulkou. Ještě před několika měsíci se krčili ve druhé polovině tabulky, ale nyní už jsou dvanáctí.

Hellas bojuje o záchranu a zatímco dva klíčové zápasy se SPAL a Janovem nezvládl, slavnější AC Milán dokázal doslova zostudit. Hellas nastřílel Rossoneri tři branky a naprosto pohodlně vyhrál 3:0. Pro veronský celek to bylo teprve třetí vítězství v sezoně! Svěřenci trenéra Pecchii si sice v tabulce bodově polepšili, ale stále zůstávají na předposledním místě s jednobodovou ztrátou na nesestupové sedmnácté místo.

Udine má s Hellasem vyrovnanou bilanci, nicméně poslední vítězství si veronský celek připsal před třemi lety. Tehdy vyhrál na stadionu Friuli 2:1.

Domácí celek bude bez trojice zraněných hráčů - Angelly, Samira a Pontissa. Ještě o něco hůře je na tom Hellas. V minulém kole se zranil Cerci a přidal se na marodky mezi Bianchettiho, Zaccagnu, Farese a Valoti. To jsou pro trenéra Pecchiu už znatelné ztráty.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Larsen, Danilo, Nuytinck - Widmer, Barák, Fofana, Jankto, Adnan - Maxi López, Lasagna
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Nícolas - Ferrari, Caracciolo, Heurtaux, Caceres - Romulo, Fossati, Zuculini, Verde - Bessa, Kean
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.92 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Za poslední měsíc napáchal AC Milán už dost ostudy a nyní by před Vánocemi rád odměnil své trpělivé fanoušky vítězstvím. Jednoduché to ale nebude, protože na San Siro zavítá solidně hrající Atalanta Bergamo.

AC Milán před sezonou mohutně posiloval a mimo jiné z Atalanty Bergamo přivedl dvě akvizice - obránce Contiho a záložníka Kessiého. Zatímco prvně jmenovaný laboruje se zraněním, výkony toho druhého jsou zatím za očekáváním. Celkové výkony milánského klubu jsou těžce za očekáváním a fanoušci Rossoneri prožívají další nepříjemnou sezonu, možná ještě více nepříjemnější, než byly ty minulé.

Rossoneri totiž nejen že nevyhrávají, ale ještě si přitom zadělávají na ostudu. Kolaps v zápase s Hellasem Verona nebyl rozhodně jediným. Již před několika týdny Milán nedokázal porazit slaboučké Benevento. Nováček soutěže tak získal svůj první a zatím poslední bod v sezoně, který ještě zajistil brankou v nastavení brankář!

Gennaro Gattuso tak neprožívá vůbec šťastné chvíle a s klubem, ve kterém dříve hrával a sbíral s ním jeden úspěch za druhým bude mít co dělat. AC by potřebovalo před Vánocemi vyhrát a vylepšit své bídné vyhlídky na návrat do Ligy mistrů. Na čtvrté místo už AC ztrácí propastných čtrnáct bodů.

Na San Siro zavítá velmi těžký soupeř. Atalanta letos válí zejména na evropské scéně, ale i na té italské dokáže potrápit kohokoliv. Atalanta po loňské sezoně prodala několik klíčových hráčů, ale trenér Gian Pier Gasperini kádr správně doplnil a opět si brousí na pohárové pozice. V minulém kole Atalanta remizovala s Laziem 3:3 a v Serii A neprohrála již čtvrté utkání v řadě. Jak už bylo avizováno, Milánu bude chybět někdejší obránce Bergamaschi Conti a zranění do hry nepustí i Mauriho. Velkou ztrátou je karetní trest pro Susa a k dispozici nebude ani obránce Romagnoli. Atalantě bude chybět pouze Palomino.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Zapata, Bonucci, Rodríguez - Kessié, Montolivo, Bonaventura - Borini, Kalinić, Calhanoglu
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Beriša - Toloi, Caldara, Masiello - Hateboer, Cristante, Freuler, Spinazzola - Iličič - Petanga, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.32 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - AS Řím  (sobota 20:45)
Juventus Turín zatím poměrně často a úspěšně využívá šance odstranit své rivaly v boji o mistrovské Scudetto a většinou je přehrává. V sobotu večer se na jeho stadionu odehraje další šlágr, neboť přijede čtvrtý AS Řím.

Mimo jiné se sobotní střet ponese také v duchu nejlepší obrany v lize a nejlepšího útoku. Ačkoli byl trenér Eusebio Di Francesco často vnímám jako jasný a striktní vyznavač fotbalového pojetí trenéra Zdeňka Zemana, v jeho římském působení jsou již nyní vidět markantní změny. A to především důraz na obrannou práci celého týmu, která sice po odchodu Antonia Rüdigera a zranění Ricka Karsdorpa doznala změn, ale stále je nejlepší v lize. Vlci inkasovali po šestnácti odehraných kolech jen deset branek.

Velký podíl na tom má také univerzál Alessandro Florenzi, který úspěšně alternuje na pozici pravého beka. Římský odchovanec k prestižnímu utkání říká: "Hodně nás mrzí, že jsme vypadli z poháru, bylo naším cílem dostat se až do finále. Musíme se ale posunout dál a myslet jen na Juventus. Podle mě to nebude rozhodující utkání, ale ukáže, jak si stojíme. Juventus je vynikající mužstvo a my musíme odehrát perfektní utkání."

Juventus kontruje nejlepším útokem v lize, který nese číslo 44. Přesně tolikrát už ofenzivní letka Juventusu překonala obrany soupeřů a největší zásluhu na tom má nejlepší střelec Juve, Argentinec Paulo Dybala. I toho čeká velká zkouška, protože nedávno upadl v nemilost fanoušků, trenéra Allegriho a také spoluhráčů kvůli svému přístupu. Opět se ale zdá, že se jeho situace mění k lepšímu.

V minulém kole Serie A ještě začal jako náhradník a do hry se dostal až patnáct minut před koncem utkání za rozhodnutého stavu. I bez něj si Juve proti Bologně poradilo jasně 3:0. V pohárovém klání proti Janovu už ale nastoupil od úvodu a právě on se stal autorem první branky utkání. A když se později trefil také jeho zkušenější kolega Gonzalo Higuaín, Juventus porazil Grify z Janova 2:0 a raduje se z postupu do další fáze.

Římanům sice pohár nevyšel a proti turínskému FC mužstvo mělo kopec smůly, když kromě břevna a tyče neproměnil Edin Džeko penaltu, ale v lize se mu daří. Minulé kolo se neslo v obdobném duchu a rovněž proti Cagliari bylo AS hodně aktivní. Neefektivita jej ale stála velké nervy a rozhodla jediná branka, jejímž autorem se až v nastavení stal vysoký stoper Federico Fazio. I díky tomu je AS čtvrté a na Juventus ztrácí tři body.

Kvalit soupeře jsou si hráči Staré dámy dobře vědomi. Útočník Douglas Costa v rozhovoru pro TuttoJuve prohlásil: "Víme, že se Římané prezentují organizovanou a kvalitní hrou, mají výbornou obranu a fyzicky jsou velmi dobře připraveni. Ale my jsme Juventus Turín, jsme na úrovni Barcelony nebo Realu Madrid a naším cílem je vždycky výhra. Máme vynikající hráče a celý klub je fantastický," pochvaluje si někdejší hráč Bayernu Mnichov.

S žádným jiným soupeřem v Serii A neprohrál AS Řím tolik zápasů jako proti Juventusu, celkem si připsal 79 porážek. Stará dáma se rovněž pyšní tím, že o její branky se podělilo nejvíc spoluhráčů v lize, protože gól si letos připsalo už 13 hráčů. Z nich do utkání zřejmě nezasáhnou zranění Höwedes, Buffon, De Sciglio nebo Mandžukić. Římané stále postrádají Karsdorpa a zcela fit není ani Defrel.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanić, Matuidi - Dybala, Higuaín, Costa
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Alisson - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Perotti, Džeko, El Shaarawy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.60 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Bologna FC  (pátek 18:00)
Vánočnímu času se přizpůsobuje také italský fotbal, který začíná trochu nezvykle už v pátek. Jako první se do sebe v tomto čase míru a klidu pustí dva velcí rivalové, kteří spolu navíc sousedí v tabulce - do Verony přijede Bologna.

Bologna má za sebou hodně těžký debakl od Juventusu Turín a ani Chievo si v minulém kole rozhodně nepočínalo nejlépe. Celý souboj bude o to pikantnější, že se jedná o dva sousedy v tabulce a navíc je dělí jen skóre, neboť mají oba 21 bodů. Chievo má Felsinei co oplácet, protože naposledy se mu v utkání s Bolognou vůbec nedařilo a dostalo od ní čtyři branky!

Chievo v deseti posledních utkáních vyhrálo jen dvakrát a jeho velkým úspěchem byla také remíza s AS Řím. V minulém kole už na body nedosáhlo a kapitulovalo. Porazila jej jediná branka, kterou měl po třiceti minutách hry na starosti Ante Budimir, který rozhodl o třech bodech pro Crotone. Chievo počítalo s více body a po utkání musel mít trenér Maran hodně špatnou náladu.

Sám řekl: "Měli jsme minule dost smůly a myslím, že jsme soupeře po utkání s AS podcenili. To se nesmí opakovat. Musíme se naopak pořád soustředit a nedělat vzadu zbytečné chyby. Máme na čem pracovat. Bologna hraje hodně rychlý a kombinační fotbal, takže nebude snadné ji překvapit. Chceme ukázat, že si zasloužíme lepší postavení a také udělat našim fanouškům radost výhrou," dodal holohlavý trenér.

Ten se bude muset obejít zřejmě bez útočníka Meggioriniho, který není zdravotně zcela v pořádku. Hosté mají tu výhodu, že mohou počítat s kompletním kádrem bez větších změn. Forma ale není na jejich straně, což dokazují poslední tři zápasy bez výhry a dvě minulá klání, kdy Felsinei odešli poražení.

V minulém kole nestačili na Juventus, od něhož doma dostali tři branky a soupeřovu obranu navíc Felsinei nepokořili ani jednou. I díky zlepšující se formě Udinese tak Bologna klesla na 12. místo a poháry, které fanoušci pomalu vyhlíželi, musí na nějakou dobu zase počkat.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Tomović, Gobbi - Bastien, Radovanovic, Hetemaj - Birsa - Pellissier, Inglese
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Mbaye, Helander, Gonzalez, Masina - Poli, Pulgar, Donsah - Verdi, Destro, Okwonkwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.16 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (pátek 20:45)
Druhý páteční duel v Serii A se přesune na Sardinii, kde tamní Cagliari Calcio vyzve hosty z Toskánska. Fiorentina pod vedením zkušeného trenéra Stefana Pioliho nehraje tak dobře, jak asi fanoušci očekávali, čehož bude doma silné Cagliari chtít využít.

Cagliari už pět duelů v řadě v rámci všech soutěží nedokázalo vyhrát a v pátek se o to pokusí znovu proti dalšímu silnému soupeři. V minulém kole nečekal na Cagliari žádný lehký sok, ale sardinský celek se ve Věčném městě proti AS Řím velmi dobře bránil. Nakonec ani to nestačilo, neboť v nastaveném čase druhé půle se prosadil robustní obránce Federico Fazio. Jeho branka byla pro Cagliari hodně hořkou pilulkou, podtrženou navíc tím, že zprvu nebyla úplně průkazná.

Po dvou nadějných remízách tedy opět další ztráta a Cagliari musí začínat od začátku. Ligová tabulka není zrovna přívětivá, třebaže se Cagliari minimálně doma prezentuje jako hodně silný soupeř. Má ale dosud jen 17 bodů, což stačí až na 14. místo. Celek, který se často vyznačoval pevnou a tvrdou obranou, už inkasoval 28 branek, což by nyní mohla Viola ještě podpořit.

Trenér Diego López ale věří, že jeho hráči se po minulém bojovném výkonu zvednou. "V minulém kole mě hráči moc potěšili svým výkonem a nasazením. Nechybělo moc, abychom si s AS body jen rozdělili a podle mě by to bylo spravedlivé. Ale nedá se nic dělat, tohle utkání jsme hodili za hlavu a soustředíme se jen na další duel, který nás v pátek čeká. Ani s Fiorentinou nemáme moc dobré zkušenosti."

López se v tomhle nemýlí. A další důvod k obavám se jmenuje Cyril Théréau. Zkušený střelec a někdejší opora Udinese má totiž Cagliari dlouhodobě vedený jako jeden z nejoblíbenějších celků. Ne v tom smyslu, že by mu fandil, ale rád se do jeho sítě trefuje. V dresech Chieva a Udinese se mu to povedlo už sedmkrát v jedenácti vzájemných duelech, což je minimálně zajímavá bilance. A o další trefy stojí nyní.

"Samozřejmě vím o tom, že se mi proti Cagliari daří. Teď jsme už dlouhou dobu neprohráli a myslím, že jsme na té správné cestě za zlepšením. Věřím, že se proti Cagliari trefím a pomůžu tak celému týmu. Od toho jsem tady, abych týmu pomáhal svými brankami. Zápasy proti Cagliari bývají vždycky hodně vyhecované a padá v nich dost branek, tak věřím, že se diváci budou bavit."

Při poslední cestě na Sardinii to byl jeden z těch zápasů, padlo v něm hned osm branek a Fiorentina vyhrála 5:3. Vítězství sice není v letošní sezoně tak častým výsledkem, ale aspoň Fiorentina přestala prohrávat. V minulém kole si rozdělila body s Janovem a nyní jí patří devátá příčka.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Romagna, Andreolli, Pisacane - Van der Wiel, Ionita, Barella, Padoin, Miangue - Joao Pedro - Pavoletti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Laurini, G. Pezzella, Astori, Biraghi - Benassi, Badelj, Veretout - Chiesa, Simeone, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.28 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol17133138:1142
2.Juventus FC17132244:1441
3.Inter Milán17124134:1340
4.AS Řím16122228:1038
5.SS Lazio16103339:2233
6.UC Sampdoria1683530:2327
7.Atalanta Bergamo1766526:2324
8.AC Milán1773723:2424
9.ACF Fiorentina1765626:1923
10.Turín FC1758423:2523
11.Udinese Calcio1670926:2521
12.Bologna FC1763819:2321
13.Chievo Verona1756617:2721
14.Cagliari Calcio17521016:2817
15.US Sassuolo17521011:2817
16.FC Crotone17431013:3215
17.Janov CFC1735914:2214
18.SPAL 20131735917:2914
19.Hellas Verona17341017:3213
20.Benevento Calcio1701169:401

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (251)

Přidat komentář
Votas
Reagovat
Fridgiee

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě teoreticky by Lazio za ty prachy mohlo slušně posílit, nehledě na to, že v létě Luis Alberto půjde za 40+ pravděpodobně taky. Jen by ale museli umět slušně reinvestovat takový balík peněz.

Reagovat
Largo

Tohle Laziu vždycky šlo, Tare umí posilovat.

Reagovat
Pipo123

Ale odíde ti celá záloha na ktorej stojí naša hra, obaja majú výbornú formu, najlepšie by bolo počkať na koniec sezóny či neuhrajeme LM, ak áno tak snad zostanú a ešte nám pomôžu. Inak by to bol krok späť

Reagovat
lucius6

Pokud vážně dostaneme 100 plus mega za hráče, tak to je podle mě pro nás stejně začátke nové éry, kdy si můžeme dovolit ztratit jednu sezonu přestavbou. Jako 170 mega mi přijde už šíleně moc, ale kdyby to fakt tak dopadlo, tak si ani neodkážu představit, co by s těmi penězi bylo, na tohlw podle mě naše interní struktury vůbec nejsou připraveny.

Reagovat
Gimme

Celý FFP je naprosto směšný

Reagovat
Largo

Vlastně ten princip jen brání menším týmům, aby se rozvíjely.

Reagovat
olis

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Tak končí bohužel většina posraných regulací

Reagovat
lucius6

Regulace jsou tak v 99% případů zlo.

Reagovat
Lech

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Panděvova ofina

Tý častce snad nevěříte ne?

Reagovat
olis

po Higuainovi, Mbappem a hlavne Neymarovi uz treba ratat so vsetkym

Reagovat
Panděvova ofina

Chápu a sám to odsuzuji, ale 170 za SMS je fakt přestřel. U Neymara to tak nějak pochopíš, protože je to hvězda jak na trávnících, tak mimo ně. Mbappe OK, extrémně talentovaný hráč, který oslnil fotbalový svět v 17-ti letech. Částky jsou samozřejmě extrémně vysoké, ale za "nejlepší/nejtalentovanější hráče" logicky zaplatíš nejvíc. Byl bych strašně rád, kdyby se trh ustálil a 100 mega by byla ta nejvyšší, posvátná hranice, za kterou přestupují ti nejlepší. Když tenkrát přestupoval Ronaldo za 90, tak byl uplně jinde,než tihle.

Reagovat
Pipo123

Ako všetko je možné, Lazio a Mendes robia v posledných mesiacoch obchody a Mendes si začína v Laziu robiť silnú pozíciu. Lazio kúpilo za 26 mega nejakých mladíkov čo hrávali za B-cko Bragy + sprostredkoval prestup Keitu do Monaca. On Mendes je kurva a kludne verím že sprostredkuje aj prestup Milinkoviča či Alberta, nezastupuje ich priamo, ale Tare a Mendes idú v poslednej dobe ruka v ruke.

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Largo

To ani nejde brat vazne, je to takova tistena verze fan page Juventusu....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska oba zajimave zapasy

Reagovat
olis

Reagovat
Dejwa

To byl gól

Reagovat
10
Reagovat
Lech

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Buzna. no. Konecne udelal coming out

Reagovat
Largo

K tomu to tricko ty holky s napisem Feministe....

Reagovat
jany kozak

ken

Reagovat
h8_sfatto

prej liga o jednom týmu, jak tohle mohou PL onanisti vůbec ze sebe vyblít, když kritizují španělskou nebo italskou ligu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pipo123

Konecne je Lukaku v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Napolitánka

Reagovat
Pipo123

Hráme strašnú sračku, paradoxne domáce zápasy sú od nás v poslednej dobe hnus, vonku sa na to dá pozerať. Dnes všetci mimo a Ciro odkedy vypadlo taliansko si prestal veriť a ako keby ho to nebaví, radšej by som tam videl Caiceda

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je tam

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Nuno čomes

Spis bych dnes viděl raději v základu Japonce a cancela vpravo.

Reagovat
Dejwa

Já su na Cancela zvedavej, Coppu jsem neviděl.. a myslím, že bude hrát vpravo a D'Ambrosio LB

Reagovat
lnterista

jj nekde jsem cetl ze z japonce hodne tezi Ivanek

Reagovat
Nuno čomes

Ze santona měl možná tak maximálně nervy... Viz juve a udine.

Reagovat
Pipo123

No konečne to má nejakú úroveň, škoda že Inzaghi nemá gule na to aby posadil Parola, strašne rád by som videl zálohu Lukaku, Milinkovič, Leiva, Marušič a v predu Anderson, Alberto a Ciro.

Parolo našej hre nič nedáva, síce bojuje, ale on len brzdí hru smerom dopredu

Reagovat
Largo

.... zase je to velkej prinos pro hru soupere...

Reagovat
lnterista

nemate nekdo odkaz na Inter...oni davaji v tv neapol...to nepochopis

Reagovat
lnterista

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol - Sampdoria je určitě zajímavější zápas než Inter v Sassuolu..

Reagovat
Eldarion

Reagovat
cubinho

Barák je skvělý

Reagovat
cubinho

Dívám se na Udine a Barák tam převyšuje všechny Teď to potvrdil gólem Paráda!

Reagovat
REPLIKATOR

Barááák

Reagovat
smazaný uživatel

netrvalo to az tak dlho a stary inter je spat!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to podobně.

Reagovat
Mihal

Zas hrame otrasne Nehovorim ze sasuolo vedie zasluzene ale my sme dopredu nevymysleli vobec nic ...budicek

Reagovat
Dejwa

Škoda, že je Icardi mimo.. a Brozo dobrej vyklus

Reagovat
lnterista

To byla tutovka no

Reagovat
Nuno čomes

Jako Takovou golovku nedat plus penalta.. jak vypadá druhy poločas? Brozovic nema na to aby hrál ani 10 min.

Reagovat
smazaný uživatel

Barak ma vsechny vlastnosti na vysoke urovni, rad uvidim dalsiho Cecha v Juve, doufam ze mu vydrzi tahle stoupajici vykonnost, aby se jednou do juve mohl posunout.

Reagovat
mithro

Marek

Reagovat
Frony

Neapol

Reagovat
Komix

Nevím, proč se v souvislosti s velkýma klubama mluví zrovna s Janktem a ne s Barákem. Ten kluk je v týmu půlrok a několik zápasů po sobě je nejlepší na hřišti. Neskutečnej.

Janktovi to taky přeju, ale nemyslim si, že si to tolik zaslouží.

Reagovat
Komix

*o Janktovi, o Barákovi

Reagovat
KingMaster13

Protože Jankto ukazuje vysokou výkonost v lize už 2. rok, Barák teprve půl roku. Příští rok po něm ty velkokluby půjdou taky

Reagovat
Komix

To bych mu přičetl spíš k dobru. Přijde poprvý do zahraničí, neumí řeč.. A po půl roku si to takhle dává

Reagovat
KingMaster13

Tak jde spíš o to, že si ty kluby chtějí ověřit, že to není jednosezoní výstřel.

Reagovat
exse

Tak ve spojitosti s Janktem se o velkých klubech mluví už nějaký pátek, navíc je mladší, takže pro kluby zajímavější. Na druhou stranu je pravda, že herně poměrně stagnuje. Barák je aktuálně herně lepší, ale zase ještě 3 roky zpět hrál divizi, takže je pro větší kluby trochu neověřené zboží.

Reagovat
mastakillah

Marekiaroo

Reagovat
Deki

to je dobrá bída. když nepošle Candreva centr, gol nemá z čeho padnout. Brozovič by mohl dostat v zimě nabídku třeba z Ruska a táhnout, na jeho výklusy nejsem zvědavej. obrana taky trága, pokračujeme ve špatnym výkonu s Udine. chtělo by to tu zimní pauzu!!!

Reagovat
Pipo123

Pocut cely stadion ako kričí vaše meno a zabávajú sa musi byt lepsi pocit nez vyhrat LM, parada

Reagovat
cubinho

Barák i u druhého gólu

Reagovat
Komix

Zas Barákova akce

Reagovat
Furia Ceca

Sassuolo vydržet, Sampa vyrovnat, ideálně otočit!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
KingMaster13

A Roma vyhrát

Reagovat
Furia Ceca

Vo co ti de? Vždyť vy už jste v SA ze hry, tak co tady zkoušíš jako?!

Hrajeme doma, AS musíme rozsekat

Reagovat
KingMaster13

Ale tak zoufale si přeješ prohru Neapole a Interu, tak jsem tě chtěl poškádlit, že oni dost možná rupnou ale vy taky Jinak Roma by vyhrát mohla ať je to zajímavější

Reagovat
Furia Ceca

Zoufale?? Holt je liga v takový fázi, že se bez zaváhání soupeřů prostě neobejdeš... Nevidím na tom nic špatnýho, fandové ostatních klubů taky určitě přejou proti Juve. A navíc: nepřeju si prohru Neapole, plichta mi bohatě stačí

Nerupem My nedostáváme góly, navíc hrajeme doma... To by nebylo dobrý, protože kdyby AS vyhrálo i ten zápas, co maj k dobru, tak by šli před nás. Neskutečný, jak je to letos našlapaný

Reagovat
KingMaster13

Však mě to baví Rozhodně Serie A letos asi nejkoukatelnější soutěž v tomhle ohledu. V ostatních ligách je o titulu skoro rozhodnuto

Reagovat
smazaný uživatel

Barak pujde hned po sezone vejs. Fakt nam vyrostl svetovej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Este ani zdalek nieje svetovy....

Reagovat
10

padá Inter, něco si přej

Reagovat
REPLIKATOR

Aby spadli i korupčníci

Reagovat
10

vždyť píšu "padá Inter"...takhle si zkurvit přání

Reagovat
GEGE

K Janktovi pribalte v lednu zrovna i Baráka... dík

Reagovat
REPLIKATOR

Nepůjdou do horšího

Reagovat
olis

Mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek novy kral

to je zapas tie dva goly su na facku ale inak hrame podla mna dobre, prvy gol to padne mozno raz - dva krat za sezonu ale v utoku to slape dobre, vytvarame si sance, verim ze este jeden gol dame ale nesmieme uz dostat. Allan dnes najlepsi, neskutocne ide

Reagovat
Dejwa

No jo, když je to potřeba nejvíc, tak selhává

Reagovat
lnterista

Icardi mimo

Reagovat
10

on vás Duncan a spol. dotlačí, neboj

Reagovat
10

co to Sassuolo předvádí? nejdřív Duncan jednoduchej míč nakopne nesmyslně zpátky na roh, pak všech 5 míčů v řadě kopou do outu

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle prohra půjde Icardimu na triko fracek jeden namyšlený.

Reagovat
Furia Ceca

Icardi v Sassuolu je legendární Ještě by tam mohl nějakýmu fandovi, co sebere dítěti podepsanej dres, nadávat do zkurvenců

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Však ho nemají rádi ani fandové Interu. Jako něco v něm je ale stejnak být váma prodal bych ho a koupil třeba Belottiho

Reagovat
Deki

Perišič bez nálady, Icardi frustrovaný a Candreva dneska posílá centry jak v minulý sezoně. Dneska to vidim na jasnou prohru, Šašové ještě min. jeden dají.

Reagovat
Dejwa

Joao Mario je furt out?

Reagovat
naheCZ

Barák

Reagovat
cubinho

Ten komentátor je z Baráka úplně hotový Krásný gól opět

Reagovat
REPLIKATOR

Barááák 2

Reagovat
cubinho

2 baráky

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany interu je to hezky řečeno Hnus.

Reagovat
Deki

s timhle jsme nedali gól ani Pordenone...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka se na interu nahrábne AC v poháru a v lize skončí inter 7. a bude to hotové.

Reagovat
snuff24

Prosil bych eutanazii pro chlapce z Interu...tohle není důstojný život, jenom ae trápí chudáci jako ryba na suchu

Reagovat
Deki

Dalbert hezky vystínoval

Reagovat
eliskafan

Sampdoria pojďme vyrovnat

Reagovat
naheCZ

Jankto asistence

Reagovat
REPLIKATOR

Barák 2 góly, Vydra 1 gól, Čech včera 3 góly... ještě Schick se večer trefí

Reagovat
smazaný uživatel

Cech

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento zase přišlo o body v nastavení, to už je karma

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no nedá se nic dělat když nezvladnem zápasy se sračkama jako Udine a Sassuolo nemužem do LM..... těd AS i Lazio vyhrají a jsme v Evropské lize hold ten boj o to 3-4 místo nesmíme vypustit a bojovat dál...těd se teprve ukáže kvalita mužstva když se vysledkově nedaří Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Lupta prve minuty v Serii A

Reagovat
Panděvova ofina

Proč tu nadáváte na Icardiho?! To nevidíte zálohu? Brozovičovi se povede jeden z deseti zápasů, Gagliardini uplně mimo mísu a Borja se sice snaží, ale nic nevyslí. Perišič i Candreva se pomalu ale jistě stávají předvídatelnými. To že Icardi vede tabulku střelců není náhodou a to, že se mu nepovede jeden zápas z něj nedělá " namyšlenýho fracka" a nulu. Ofenzivní záložník musí nutně přijít už ted v lednu.

Reagovat
smazaný uživatel

No Inter sa pomaly dostáva do starých koľají eufória opadla tak LM možno dajú,AC zistili že Číňan nemá love a v januári bude pravdepodobne výpredaj hráčov aspoň Donnaruma, Bonucci isto odídu takže ostáva len spojiť AC-Inter a možno to dajú.....(sci-fi)

Reagovat
Mihal

Nikdy

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
snuff24

Taky bych to spojil mínus a mínus dává plus, takže by jsme se možná dočkali té LM

Reagovat
mojmira

o jednoho konkurenta na LM méně

Reagovat
Pipo123

Kalinic mal vidiet cervenu

Reagovat
Eldarion

Zápas keď sme jasne lepší, dostaneme gól z náhody a prvej šance a následne sa zosypeme číslo 111666x

Reagovat
smazaný uživatel

AC dnes taky úřaduje.

Reagovat
GEGE

Klasika další odchovanec nás odpálí...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

AC zatiaľ neskutočne trápny výkon, prečo nehrá André Silva,Biglia? Kalinic, Kessie,Montolivo v zálohe mimo.

Reagovat
Pipo123

Kessie sa hraje na Modrica, ten je uplne v prdeli

Reagovat
Eldarion

Frank Modrič znie super

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso vie že môže striedať?

Reagovat
Alberto Aquilani

Hm, tak ako bola ešte na začiatku leta otázka, či Kessie za 30, alebo Pellegrini za 10, poriadne by som sa nevedel rozhodnúť ani teraz. Obaja teda hodne za očakávaniami. Kessie mi nepríde výnimočný vôbec v ničom, dokonca mi pripadá ťažkopadný a Pellegrini nehrá tak, akoby som si predstavoval tiež. Teraz by som povedal Cristante Alebo Freuler, toho chalana si nejak nikto nevšíma, pritom je výborný.

Reagovat
M11

Juventus XI: Szczesny; Barzagli, Benatia, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Pjanic, Matuidi; Cuadrado, Higuain, Mandzukic

Reagovat
M11

To bude z nasi strany opet podivana

Reagovat
Pettirosso

Co to je zase za paskvil

Reagovat
mato Kreator

aspon ze hra Alex ale aj tak je Allegri vazne blbec takto neustale tlacit kukuricu a Khediru do zakladu

Reagovat
Hans82

Bez Paulita v zakladu do toho uplne vyhoreli Turek Kurvadrat po zraneni

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri nezklamal, potvrdil svoji formu.

Reagovat
smazaný uživatel

On to sabotuje úmyslně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No co, výsledky s tím ansáblem má, takže vlastně bez problémů.

Reagovat
REPLIKATOR

Schick na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra sestava, jen mohl opomenout toho Khediru.. s obranou a utokem ok, hraje to co ma nejlepsi formu.Teda doufam ze si ji cuadrado pres mensi pauzu udrzel.

Reagovat
mato Kreator

Kolko kariet bude dnes? Tagos vie hrat marias

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě celkem omyl, on sice píská každou píčovinu, ale na dávání karet jsou tam jiní experti.

Reagovat
didosh

Vždycky kdyz vidím DDR.... proti němu bych nechtěl hrát...nahecovany...žíly vystouple...

Reagovat
M11

Higuain to posere takovou nahravkou a Khedira jen potvrdi svou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Noční můra? Cuadrado, Khedira a Higuaín se společně řítí na soupeřovu branku. Všechny tři bych nejradši viděl na lavičce a ne v útočné akci v jednom z nejdůležitějších zápasů sezóny.

Reagovat
DelPiero137

Srat na takyto Juventus!!! Nemam nato nevry, dokedy tam bude najsmatlavejsi krovak vsetkych cias a mega kacco Allegri srat cele Juve

Boch hran Maxa ked nevyhra ligu, to by bol najvacsi prokauc storocia s tym co ma na lavicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma

Reagovat
M11

BENATIA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pinball woe pěkně Benatia, ale výborně Alisson

Reagovat
brenk

Chudák Allison

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Pinball wizard

Reagovat
stuff

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

To su kokoti, uz to nemam ani chut pozerat. Pozeraju sa ako jebnuti na 3 dorazky. Akoby nikdy nehrali futbal

Reagovat
stuff

popici oslava Benatia

Reagovat
Largo

Co na to říct.... chudák Alisson, Juve mělo dost štěstí. Ale celkově je hladovější a přesnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ake stastie? Ved nasi tam stali ako solne stlpy a pozerali sa ako si dorazaju. Nepochopitelne na takuto uroven, strasne mam nervy

Reagovat
10

dost štěstí?

Reagovat
Largo

Dorážka, břevno?

Reagovat
mato Kreator

Mohol to byt uz vtedy gol nie?

Reagovat
Largo

Jasně, mohl. A taky ta hlava nemusela jít do břevna. To je podle mě štěstí.

Reagovat
10

K tomu nastřelenej brankář...dost smůla, ne?

Reagovat
Largo

Dyť řikám...

Reagovat
10

tak vidíš, oba jsme spokojený

Reagovat
Largo

Myslím, že za tohohle stavu jsi o trochu, trošicku, malinko spokojenější

Reagovat
smazaný uživatel

Byt Di Francescom, tak ich za hento v kabine rozjebem na kasu

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi už fakt ujíždí...

Reagovat
Largo

Ale houby, je jen nahecovanej. První ostrej faul od něj no...

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný houby. Hraje jako kokot už dlouho. Když někoho zařízne skluzem, tak super, ale tohle jsou zákroky "bezmozků".

Reagovat
Largo

Ok, jak myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na ktoru picu stavia do takychto zapasov De Rossiho, ked je to labilny psychopat. Aky som kokot, ze som si to pustil

Reagovat
stuff

Na Higuanovi najsmutnejsie, ze on na to ma a uplne by stacilo, ze by ho niekto nenormalne zjebal

Reagovat
mato Kreator

Pipta bude dufam zrat tofu a brokolicu cez vianoce neda sa naneho pozerat ked pobehne 2-3m

Reagovat
10

S jeho rychlostí nikdy v LM nic nevyhrajeme, to ani nejde...

Reagovat
M11

Uz to nestaci ani na SA

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ta sestava není stavěná na vyšší rychlostní stupně. To je důvod, proč hraje Khedira, pak Cuadrado, anebo Barzagli na pravém beku... Přizpůsobuje se hra Higuaínovi, aby ostatním stíhal

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Aby to nebylo tak vidět ještě můžou podepsat Amauriho na podhrot místo Paulita...

Reagovat
stuff

Reagovat
Alberto Aquilani

Totálne slabučkí a bezmocní... nemáme vôbec nijaký ofenzívny systém

Reagovat
Lech

A DiFra pak rekne ze se mu to celkove libilo a byli jsme lepsi

Reagovat
cristiano.K.

Šílená nuda bez Dybaly, ten střed Juve je hrozně nekreativní.

Reagovat
DelPiero137

DelNeriho casy. Zufalost cokolvek zmenit,otasny obraz hry, vyuzivanie hracov na 20%.

Max ma obrovske stastie ze jeho kader je tak kvalitny a ze sa Benatia chytil.

Reagovat
Pettirosso

Higuain

Reagovat
DelPiero137

Gonzalo je totalne marny, nechapem ako to vedenie moze cele tolerovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne su posrati, neuveritelne

Reagovat
Dejwa

Půjde Patrik?

Reagovat
Bily

Musí... Faraon skáče jak Žáček u balónu

Reagovat
Lech

uz 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti zase sa pozeraju. Nikto tam nestrci nohu, pojebali sa do papule

Reagovat
smazaný uživatel

Mario opět dohrál...

Reagovat
Pettirosso

Zapas proti Janovu byl o tolik zajmavejsi. Toto je chodici utrpeni

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdiel v nasadeni je obrovsky, rimske panenky.

Reagovat
Largo

De Rossi je možná někdy dement, ale minimálně defenzivně dneska chyby nedělá.

Reagovat
10

Higuain nenahraje nikdy

Reagovat
M11

Hlavne ze je Dybala na lavici

Reagovat
10

Reagovat
10

Proč je tam v 70. minutě po takovým výkonu Cuadrado??? Na lavičce Dybala, Costa, Bernardeschi...

Reagovat
Largo

Mě osobně se dneska Caudrado hodně líbí a mám občas pocit, že se na něj tady až zbytečně nadává, jen tak ze zvyku. I když samozřejmě na Costu nemá a Bernardeschiho bych v sestavě viděl už jen z principu radši...

Reagovat
DelPiero137

To fakt? Ked sa mal uvolnit nespracoval, zakopol, nevie si nabehnut. Ked ide zo stoja ale ma spravit prienik pravidelne prihra dozadu a spomli celu akciu. Problem je ze on je te "free" ktory ma priestor na brejky. Naopak ked ma vyuzit svoju rychlost 1na1 prihraje dozadu alebo superovi na kopacku. Defenzivny prinos je tiez slaby.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DelPiero137

Frederico toho nema este plne zuby ze je po polovici sezony tretia volba?

Reagovat
10

Ne, naopak si pochvaluje, že se hodně učí a že s tím počítal

Reagovat
PP

Chiello... Ono to bylo skoro celé super.. skoro..

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto toho, aby Radja isiel do 16-tky, on ide do pice

Reagovat
mato Kreator

Konecne berna!!!

Reagovat
DelPiero137

to je na gulku takyto typicky Juve zapas. uz sm emali vyhravat o 3 goly a nie z nicoho nic sa pozerat na taketo akcie AS

Reagovat
10

To je marnost, pořád stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjebany spinavy skurveny juventus, oni musia mat to kokotske stastie

Reagovat
PP

Jak si hned na něj vyšlápl.. luxusní bek..

Reagovat
Mr.Jindros

Mám dojem, že Páťu asi nebudu mít moc rád.

Reagovat
Pettirosso

Onanie ceskych komentaroru?

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice uz kurva, aby mu to nevedel normalne prihrat

Reagovat
smazaný uživatel

Toto uz len spravil kokotinu, zase Under

Reagovat
Pettirosso

Skoda, mohl se trefit i Pjanic, bylo by to dokonaly

Reagovat
Bily

Čúrák Fuck

Reagovat
smazaný uživatel

Schick se mohl stát hrdinou a zazdil to jako naprostej zelenáč. Troufnu si říct, že Džeko nebo i Perotti by to proměnili levou zadní.

Reagovat
Pettirosso

Ale prd, je to juventino

Reagovat
Largo

Džeko jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i on. Protože tohle byla fakt "rutina". Času a prostoru tam bylo tolik, že by se dalo krájet.

Reagovat
Bily

E prd, alespoň vystřelil a nezkoušel nějakou klíčku. Musí Tohke ale 100% dávat jinak je tam k ničemu, alespoň po nástupu dvou útočníků se zvýšil tlak. Alison standardně chytil 2 góly, vynikající gólman! Dlouhodobě

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, že to je zelenáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Trafil aspon brankara - branu Higuain v 2 tutovkach posielal darcekove predmety na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Schick si ty kokot, tak si ich mohol zarezat

Reagovat
Kepy_FCB

Šik potvrdil co si o nem myslim dlouhodobe...

Reagovat
Pettirosso

utrpeli jsme vyhru

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Schick

Reagovat
Mr.Jindros

Mám dojem, že Páťu asi budu mít moc rád.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Roma = muzstvo bez mentality vitazov

Reagovat
smazaný uživatel

No měli jsme na mále.

Reagovat
smazaný uživatel

patrik shit panebozeeeee...za 3 dni sme skoncili v dvoch sutaziach

Reagovat
smazaný uživatel

rim proste nevie a nikdy nebude vediet vyhravat dolezite zapasy

Reagovat
Bily

Bohužel, ta připosranost je tam evidentní už pomalu od nástupu

Reagovat
Kepy_FCB

No fotbal zadna hitparad aale bavilo me to vic nez dnesni el clasico

Reagovat
Hans82

Allegri kokot takovy zapas a turecky duchodce je tam az do konce nejvic marny hrac za nim Krovak a BigMac

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, kroťte se s tim nadáváním, vyhrát nad jedním z nejlepších týmů ligy není důvod pro hejt.

Reagovat
snuff24

Ne, je to málo tady podle místní většiny Juve uplakanků by jste měli ideálně vyhrát každej zápas 10-0 ba dokonce soupeř se nesmí ani dostat za půlku natož vystřelit a nedej bože, aby trenér postavil nějakou jinou sestavu než jejich vysněnou....je to fakt směšný pořád tady brečet a nadávat když máte formu a ani ten fotbal už vypadá líp než na začátku sezony

Reagovat
10

AS to od 70. minuty klidně mohlo otočit. S ohledem na ten kádr je normální, že mají fanoušci Juve vyšší nároky než třeba fanoušci Interu. Nepřijde mi v pořádku, že Juve po vstřeleným gólu úplně rezignuje na nějakou aktivní hru a brání hluboko v 9 lidech klidně celej poločas, zvlášť doma.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc ta rezignace a přístup jsou opakované

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Kixi Syhimour

fanoušci Juve si prostě budou stěžovat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně až na posledních 10 minut to byl přesně výkon jakej v tomto zápase očekávám, nikdo nemůže čekat, že Asko budem drtit 3:0 v poločase, ale porazíme je vůli a disciplinovaným výkonem, což je pro juve naprosto typické

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, je tady někdo z Itálie, případně někdo kdo se vyzná v nákupu lístku? Je to jako v UK, že musím mít členství v klubu? Chtěl bych si koupit lístky na Calcio vs Napoli. Prosím o info do zpráv.

Děkuji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele