18. kolo
23.12.2017 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Inter Milán 1:0

Fotbalisté Interu Milán se znovu přesvědčili, že Sassuolo není jejich oblíbeným soupeřem a na stadionu Cittá del Tricolore nechali všechny body. Pro Inter je to tvrdé vystřízlivění, protože jde už o druhou porážku v řadě. Utkání rozhodl jedinou trefou Diego Falcinelli, Inter navíc neproměnil pokutový kop.

Sassuolu se v letošní sezoně příliš nedaří, ale pokud na Cittá del Tricolore zavítá Inter Milán, je to vždycky velký svátek a především výzva. Neroverdi totiž mají s Interem velmi dobrou vzájemnou bilanci a svěřence Luciana Spallettiho nečekal v žádném případě snadný úkol.

Inter od počátku zápasu udával tempo hry a stupňoval svůj tlak, jenomže branka golmana Consigliho jako by byla pro střelce Nerazzurri zakletá. Icardi ve stoprocentní příležitosti minul a Perišičovu hlavičku Consigli vyrazil. Ve 34. minutě přišel pro Inter šok. Politano potáhl rychlý brejk, do malého vápna Interu poslal nadýchaný centr a Diego Falcinelli hlavou zblízka překonal Samira Handanoviče. Inter se dostal pod tlak a musel utkání otáčet a to byl problém, protože branka Consigliho byla dál zakletá. Ve 43. minutě znovu neuspěl před Consiglim Icardi.

Největší šanci na vyrovnání měli Nerazzurri po změně stran. Po Berardiho ruce ve vlastní šestnáctce se sudí nerozpakoval odpískat penaltu a mohla přijít další hvězdná chvíle Maura Icardiho. Jenomže argentinský kanonýr trefil směr, kam skákal Consigli, a penaltu neproměnil.

Z tohoto momentu se Inter těžko vzpamatovával a jeho další hra byla hodně křečovitá. Pět minut před koncem pálil pohotově z voleje Éder, jenže vůbec netrefil branku, a to byla poslední šance, kterou si Inter vytvořil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter v s. 17-18 venku ještě neProhrál vypsaný jako favorit. Jednou vyhrál vypsaný jako outsider ve 2. kole na ASŘ. Vypsaný jako favorit prohrál v minulém kole doma ZKUŠENĚ s Udine. Ted by to mohl zvopáknout- když jsou ty Vánoce na Sassuolu .

Reagovat
smazaný uživatel

Opět ZKUŠENĚ .

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele