Serie A - souhrn 1. kola

19.09.2020, 20:13, aktualizováno 21.09.2020, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus vykročil za další obhajobou titulu výhrou nad Sampdorií. Úspěšná byla rovněž Neapol, která veze body z Parmy, naopak AS Řím se rozešel smírně s Hellasem Verona. Fiorentina přetlačila Turín FC, doma zvítězily také Janov a AC Milán...

AC Milán - Bologna FC 2:0

21.09.2020 20:45

Góly: 35. Zlatan Ibrahimović, 51. Zlatan Ibrahimović (pen.)

AC Milán vstoupil do nové sezony výhrou 2:0 nad Boloňou a vlastně navázal tam, kde skončil loňskou sezonu. Spolehnutí bylo na Zlatana Ibrahimoviće, který vstřelil oba góly. Nejprve hlavou využil centr Thea Hernándeze a při druhém momentu proměnil pokutový kop. Boloňa měla šance až v závěru utkání, ale všechny pochytal Gigi Donnarumma.

Kouč Stefano Pioli prozatím nechal na lavičce náhradníků posily Sandra Tonaliho i Brahima Díaze a vsadil na osvědčenou jedenáctku s Ibrahimovićem na hrotu. Utkání mělo od začátku pomalejší tempo a dá se říci, že celý první poločas zas tolik záživný nebyl. Šance však přinesl a to zejména na domácí straně. Ve 13. minutě poprvé zahrozil Ibrahimović, po Calabriově přihrávce střílel těsně vedle tyče. Po půlhodině hry po Švédově uvolnění zase nezakončil do odkryté klece Bennacer.

Poloprázdné San Siro se dočkalo ve 35. minutě. Theo Hernández načechral balón do šestnáctky a Ibrahimović hlavou otevřel skóre. Nic dalšího první poločas nepřinesl, takže kouč Pioli byl o přestávce spokojenější, než jeho protějšek Mihajlović.

Boloňa se ani ve druhém poločase nemohla dostat do optimálního tempa a Ibrahimović mohl hned na začátek zvyšovat. Po přihrávce Saelemaekerse se opřel do balónu a Skorupski musel vyrážet. V 50. minutě došlo uvnitř šestnáctky k zákroku na Bennacera, po kterém sudí odpískal faul a po shlédnutí videa dokonce penaltu. Ibrahimović předvedl z penaltového puntíku suverénní kop pod břevno a AC Milán vedl už 2:0.

Ibrahimović mohl dokonce završit hattrick. Po rychlém brejku dostal přihrávku od Calhanoglua, zbavil se brankáře, ale v koncovce neměl patřičný klid a branku minul. Třetí gól nedal ani Theo Hernández, jehož pumelenici z druhé vlny vytěsnil Skorupski. To už byli na hrací ploše i Sandro Tonali a Brahim Diaz.

Boloňa začala hrát až v závěrečné desetiminutovce a několikrát donutila k zákroku pozorného Donnarummu. Konec všech nadějí přišel s červenou kartou, kterou uviděl dvě minuty před koncem Mitchell Dijks. AC Milán si pak dvoubrankový náskok pohlídal a zaslouženě zvítězil.

Více informací k zápasu

Juventus FC - UC Sampdoria 3:0

20.09.2020 20:45

Góly: 13. Dejan Kulusevski, 78. Leonardo Bonucci, 88. Cristiano Ronaldo

Juventus vykročil za obhajobou mistrovského titulu tou správnou nohou. Doma při trenérské premiéře Andrey Pirla zvítězil nad Sampdorií Janov 3:0, když se prosadili nejprve Dejan Kulusevski a po něm ve druhém poločase Leonardo Bonucci s Cristianem Ronaldem. "Námořníci" byli důstojným soupeřem, prosadit se však nedokázali.

Andrea Pirlo vsadil na poměrně překvapivou sestavu a od základu se nebál postavit mladého Frabottu i nové akvizice McKennieho a především Dejana Kulusevskiho. Claudio Ranieri podobně neexperimentoval a v jeho sestavě nechyběl i Jakub Jankto. Pouze na lavičce náhradníků začal veterán Fabio Quagliarella.

Juventus začal velmi aktivně a již po sedmi minutách vystrašil soupeře nebezpečnou dělovkou v podání Danila. Balón naštěstí pro hosty prosvištěl těsně nad a tak se na změnu skóre muselo ještě čekat. Nebylo to na dlouho. O šest minut později si počkal na odraz Dejan Kulusevski a takovou nenápadnou střelou k tyči překvapil brankáře Audera. Tím aktivita "Staré dámy" nekončila a ve 25. minutě orazítkoval tyčku Cristiano Ronaldo. Snad ještě větší příležitost se Ronaldovi naskytla o několik minut později, kdy si nabíhal na střed vápna a minul poloodkrytou branku.

Poločas skončil vedením domácích a Andrea Pirlo mohl být prozatím spokojen. Kdo spokojen být nemohl, byl pochopitelně Claudio Ranieri. Sampdoria si v prvním poločase nic nevytvořila a s příchodem druhého poločasu přišli i tři noví hráči.

"Námořníci" skutečně vyrovnali hru a často byl vidět u balónu i český reprezentant Jakub Jankto. V 58. minutě nepřesně pálil Colley a na druhé straně už dvacet minut před koncem o milimetr netrefil branku střídající Mattia De Sciglio. Sampdoria byla poměrně dlouho v kontaktu, ale v 78. minutě vyrobil chybu obránce Bereszyński a i když Audero stihl vychytat McKennieho, na dorážku Leonarda Bonucciho už byl krátký. Dvoubrankový náskok Juve prakticky znamenal hotovo.

Sampdoria se sice mohla vrátit do zápasu, ovšem dezorientovaného Bonucciho při obraném zákroku vychytal Szczęsny. Výborný byl i Audero, který zneškodnil pokus McKennieho. Gólový zápis si nakonec připsal i Cristiano Ronaldo. V 88. minutě ho vyslal do šance Ramsey a Portugalec tentokrát nezaváhal a zvýšil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Cagliari Calcio 1:1

20.09.2020 18:00

Góly: 87. Mehdi Bourabia - 77. Giovanni Simeone

Zajímavý duel mezi domácím Sassuolem a Cagliari měl jasného favorita, ale byli to překvapivě hosté, kdo se ujal vedení. To však nakonec nevydrželo, protože nádhernou ranou z přímého kopu srovnal na konečných 1:1 záložník Mehdi Bourabia.

Na souboj těchto dvou týmů jsem byl zvědavý, protože Sassuolo už v minulé sezoně ukázalo, jak moc umí být aktivní a jak jeho jednoduchý fotbal může bavit. A Cagliari si od trenéra Di Francesca slibovalo mnohem ofenzivnější projev, takže bylo na co se těšit. Někdejší trenér právě Sassuola začal svou tradiční sestavou s Nándezem v roli pravého útočníka.

Jako první byl v permanenci brankář Alessio Cragno. Už ve druhé minutě Domenico Berardi ve vápně Cagliari vybojoval míč a poslal jej zpět do druhé vlny na Manuela Locatelliho. Mladý záložník s povedenou minulou sezonou se nerozpakoval a napálil balon jen těsně vedle tyče! Tu opačnou zase málem nastřelil Domenico Berardi, který zakončoval o dvě minuty později po odraženém míči.

Aktivita Sassuola postupně přeci jen trochu ustoupila a Cagliari se začalo stále častěji objevovat ve slibnějších pozicích. Ránu Nahitana Nándeze nakonec brankář Consigli řešit nemusel a s útokem Răzvana Marina mu pomohla jeho obrana, jmenovitě stoper Vlad Chiricheş. Ten se o pár minut později dostal dokonce do vápna Cagliari a až ke střele, která z jeho pohledu nastřelila Klavana do ruky. Sudí ale tuhle situaci jako penaltovou neposoudil.

Dvě minuty před koncem půle zahrávalo Cagliari velmi zajímavý roh. Po signálu se míč dostal k Pedrovi, který s pomocí Ragnara Klavana našel ještě lépe postaveného Giovanniho Simeoneho. Jeho hlavička ale skončila těsně nad břevnem. Podobným způsobem kontrovalo i Sassuolo. Neroverdi předvedli velmi rychlý atak, centr na zadní tyč si našel Lukáš Haraslín a jen sledoval, jak brankář Cragno jeho hlavičku bravurně vyráží mimo.

Pět minut bylo ukrojeno z druhé půle, když se do míče ze střední vzdálenosti opřel Nández. Narazil ale na neméně pozorného brankáře Consigliho. Chvíli bylo ticho, ale to je předznamenávalo bouři. Pasivnější Cagliari se totiž v 77. minutě ujalo vedení. Na levé straně se dostal k balónu João Pedro, který odcentroval na vzdálenější tyč. Tam do balonu trkl Giovanni Simeone a radoval se z gólu.

Podobná situace se opakovala taky v 81. minutě, kdy se Cagliari dočkalo druhé branky. Jenže tentokrát zhatil hlavičkujícímu Simeonemu radost ofsajd. Když už hosté začali věřit ve výhru, přišel trest. Defrel byl faulován u vápna a k míči se postavil Mehdi Bourabia. To sice není nějak excelentní střelec, ale tentokrát se mu to opravdu povedlo. Míč nádherně zakroutil přesně za záda brankáře Alessia Cragna a připsal si krásnou vyrovnávací branku.

Více informací k zápasu

Janov CFC - FC Crotone 4:1

20.09.2020 15:00

Góly: 6. Mattia Destro, 9. Goran Pandev, 34. Davide Zappacosta, 75. Marko Pjaca - 28. Emmanuel Rivière

Tak tohle se Janovu opravdu povedlo. Vyšlo mu prakticky všechno, protože v premiéře Rolanda Marana na lavičce se prosadily hned tři nové tváře. Celkově se diváci dočkali pěti branek a luxusního utkání.

Janov se toho rozhodně nebojí a trenér Maran, novic na lavičce, vsadil taky na nové tváře. Do hry se od začátku dostali například Zajc, Zappacosta nebo Badelj. I Crotone sehnalo pár povedených hráčů a od začátku dostal šanci třeba zkušený útočník Rivière. Začátek to byl opravdu turbulentní. Bezbrankové skóre totiž na tabuli vydrželo jen pouhých šest minut. Pak se totiž po šikovném centru ze strany objevil před brankářem Cordazem Mattia Destro a nemýlil se.

O pouhé čtyři branky později navíc nezkušená a nově poskládaná obrana Crotone nechala utéct Gorana Pandeva, který míč bleskurychle posunul do běhu a před Cordazem si vychutnal parádní lob! Dvě branky za 11 minut a s Crotone to rozhodně nevypadalo dobře. Navíc se ve 27. minutě málem prosadil opět Destro, který však po parádní ráně nastřelil jen břevno. A Crotone se trochu zvedlo. Jen o minutu později totiž vpadl do vápna Janova Emmanuel Rivière a ve skluzu poslal pas ze strany za Perinova záda - 2:1.

Jenže první poločas patřil jednoznačně domácímu týmu, který své vedení zase rychle zvýšil. Davide Zappacosta se dnes postavil na opačnou stranu, než na jakou byl zvyklý, ale moc mu to nevadilo. Svůj dravý průnik po levé straně zakončil krásnou ranou, za níž brankář Cordaz plachtil marně.

Crotone se snažilo zvednout, ale jeho psychika byla hodně pochroumaná. Molinův pas vyrazil brankář Perin, Magallánova hlavička se zase nevešla do brány. Jinak ale Grifové svého soka prakticky nepouštěli do větších akcí a kontrolovali pohodlný náskok.

Ten se jim navíc povedlo ještě zvýšit. V 69. minutě se na hřiště dostal i věčný marod Marko Pjaca, kterému na první branku v dresu nového zaměstnavatele stačilo jen šest minut. Velmi rychlý atak z půli hřiště poslal míč právě k Pjacovi, který si naběhl na kraj vápna a střelou ke vzdálenější tyči překonal brankáře Alexe Cordaze počtvrté.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SSC Neapol 0:2

20.09.2020 12:30

Góly: 63. Dries Mertens, 77. Lorenzo Insigne

První duel nové sezony mají za sebou také celky Parmy a Neapole. Pohledný fotbal to zrovna nebyl, minimálně první půle zůstala daleko za očekáváním, ale nakonec Neapol díky větší individuální kvalitě slaví výhru.

Parma byla jedním z měst, kde diváci mohli na fotbal alespoň v omezené kapacitě. Po tak dlouhé době se hráči konečně dočkali tváří, které tolik potřebují k dobrým výkonům. Jenže ze začátku utkání rozhodně nebylo cítit, že by přítomnost fanoušků nějak zásadně nakopla obě jedenáctky. Naopak se hrálo v pomalém, loudavém tempu bez větších emocí a především bez šancí.

Neapol se snažila dostat utkání pod kontrolu, ale jak dobře věděla z minulosti, Parma není tým, proti kterému by se hrálo nějak snadno. Ofenzivní manévry Parmy se často odbývaly ve stylu Kucka nakopává míč na Corneliuse, který se vepředu snaží, ale většinou se nachází v ofsajdu. Partenopei se v kombinaci, která je po dlouhou dobu zdobila, ztráceli v nepřesnosti a své ataky nedokázali procpat zpravidla ani k vápnu.

Deset minut před koncem se alespoň nějaké emoce dostavily, když dle mínění hostí zahrál domácí kapitán Bruno Alves ve vlastním vápně rukou, leč sudí Mariani měl jiný názor a ruka dle něj byla jen nastřelená. První půli z pohledu Neapole tak uzavřel Hirving Lozano, který v poslední akci poločasu napálil jen couvajícího Iacoponiho.

Po změně stran už to bylo o poznání lepší. Trenér Gattuso zřejmě nechal naplno promluvit svou výbušnou povahu, kterou neztratil ani jako kouč. Parma se odvážila ke střele, kterou ze svých kopaček vypustil Juraj Kucka. Nemířil vůbec špatně, ale jeho rána přeci jen prolétla kousek nad bránou.

Misky vah se na stranu Neapole začaly silněji naklánět vlastně až v době, kdy se Gattuso odhodlal k první velké změně. Poslal na hřiště hráče, který si pomalu získává fanoušky Neapole a je odhodlán umlčet kritiky poukazující na jeho vysokou cenovku. Demmeho nahradil Osimhen a jen o tři minuty později se Neapol konečně ujala vedení. Nebyl to sice mladý útočník, ale co na tom. Lozanův centr se odrazil k nohám Driese Mertense a ten už si s podobnými situacemi umí poradit - 1:0.

O pět minut později mohla Neapol vést o dvě branky, jenže Insigneho ránu zastavila tyč za Sepeho zády. Další pas za obranu si sebral Osimhen, jenže zpracoval jej až příliš do běhu. Přesto se Neapol dočkala ještě jedné trefy. Definitivní podobu výsledku dal hostující miláček Lorenzo Insigne, který byl ve správnou chvíli na správném místě. Obrovský kus práce odvedl Lozano, který vypíchl míč směřující na obránce a hnal se s balonem do zakončení. Jeho ránu z úhlu Sepe ještě vyrazil, ale dorážku Insigneho už prostě mít nemohl.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - AS Řím 3:0k

19.09.2020 20:45

Góly: -

Hellas Verona s AS Řím si nakonec jen dělí body. Šance byly k vidění na obou stranách, leč gólu se fanoušci nedočkali ani jednoho.

Ve Veroně se utkaly dva týmy, které prochází poměrně razantní obměnou a které jsou poměrně zásadně nekompletní. Oba trenéři si na to stěžovali v průběhu předzápasové konference, ale oba s tím museli něco dělat. Domácí trenér Ivan Jurić využil ofenzivní trojku ve složení Danzi, Tupta a Di Carmine, zatímco Římané vsadili poměrně překvapivě na Pedra, Pellegriniho a Mchitarjana v roli falešné devítky.

Že by se jeden z týmů mohl přetrhnout, aby dodal divákům opravdu ofenzivní a luxusní podívanou, to se rozhodně říct nedalo. První minuty naopak plynuly hodně pomalu a bez větších akcí na obou stranách. Římané sice drželi míč na svých kopačkách v mnohem větším časovém úseku, leč nebylo jim to nic platné. Buď jejich akci přerušil brankář Silvestri, nebo místo něj zasáhl jeden z jeho obránců, zpravidla Günter.

Hellas se každopádně nespoléhal jen na bránění. Portugalský veterán Miguel Veloso vyslal po odrazu míče od hlavy beka tvrdou střelu z pravé strany, ta však zapadla vedle vzdálenější tyče. Špatně obsazený Henrik Mchitarjan sice zůstal po další akci AS osamocen, jenže svou ránu namířil jen do brankáře Silvestriho. Dost práce měl i brankář Mirante, který musel o pár minut později likvidovat vlastně stoprocentní šanci Verony.

Deset minut před koncem se ozvalo velké jméno evropské kopané, Pedro. Španělského veterána našel chytrou nahrávkou Spinazzola, jenže Pedro z první pálil těsně vedle tyče. Dvě velké šance na obou stranách se urodily až v závěru poločasu. Nejprve Adrien Tamèze těžkopádně procpal míč do vápna a balon se k němu po zpětné nahrávce dostal zpět. Jenže někdejší hráč Atalanty pálil mimo!

Mrzet ho to mohlo ve třetí nastavené minutě. To se totiž k míči dostal hostující obránce Leonardo Spinazzola a po kličce ve vápně pálil těsně vedle tyče. Druhá půle už se odbývala v o poznání pomalejším tempu. Římané sice byly jasným favoritem, leč branku se jim dát nepovedlo.

Zkušený bek Davide Faraoni měl na noze první gól deset minut po změně stran, když si obhodil beka na pravé straně. Antonio Mirante sice vyběhl, ale domácí fotbalista si až moc předkopl balón kolem brankáře a z úhlu pálil mimo.

Patnáct minut před koncem utkání se balon dostal k Lorenzu Pellegrinimu, který si balon posunul a pravačku a střelou po zemi pořádně protáhl brankáře Silvestriho. V nastaveném čase se ještě málem prosadil bek Dimarco, který pálil jen do tyče!

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Turín FC 1:0

19.09.2020 18:00

Góly: 78. Gaetano Castrovilli

Gaetano Castrovilli se stal autorem prvního gólu v novém ročníku Serie A 2020/2021. Fiorentina díky jeho trefě udolala Turín FC 1:0 a do ligy vstoupila vítězstvím. Samotné utkání přineslo dva rozdílné poločasy, přičemž šancí bylo tak jako tak pomálu.

V sestavě Violy nechyběly největší opory v čele s Federicem Chiesou a Franckem Ribérym. Kouč Giuseppe Iachini vsadil od základu i na novou posilu Giacoma Bonaventuru. Turín čekala premiéra pod novým koučem Marcem Giampaolem.

Začátek utkání ale nebyl záživný a oba celky se na hrací ploše spíše hledaly a k vidění byla jen jedna velká příležitost až na samotném sklonku prvního poločasu. V nastavení se totiž hlavou opřel do balónu Kouamé a naneštěstí pro Fiorentinu trefil tyč.

O poznání lepší byla druhá půle. Dvě minuty po změně stran poprvé rozvlnil síť Biraghi, jenomže radost domácím zkazil odmávaný ofsajd. Viola získávala postupně větší a větší převahu a čtvrthodinu před koncem vstřelila rozhodující gól. Federico Chiesa zrychlil hru a stříleným centrem našel před brankou úplně volného Gaetana Castrovilliho, jemuž stačilo jen uklidit balón do prázdné.

V závěru zápasu mohli domácí výsledek pojistit, ale střídající Cutrone křižnou ranou protáhl brankáře Sirigua. VIolu to mohlo mrzet, v nastavení totiž zakončil jednu z mála akcí Granaty Belotti, ovšem sudí odmával ofsajd. Fiorentina nejtěsnější vedení uhájila a na startu Serie A získala první tři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Janov CFC11004:13
2.Juventus FC11003:03
3.AC Milán11002:03
 SSC Neapol11002:03
5.ACF Fiorentina11001:03
6.Cagliari Calcio10101:11
 US Sassuolo10101:11
8.Hellas Verona10100:01
 AS Řím10100:01
10.Atalanta Bergamo00000:00
 Inter Milán00000:00
 SS Lazio00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 Spezia Calcio00000:00
 Benevento Calcio00000:00
16.Turín FC10010:10
17.Bologna FC10010:20
 Parma Calcio10010:20
19.FC Crotone10011:40
20.UC Sampdoria10010:30
Zbývající zápasy
30.09. 18:00Benevento Calcio - Inter Milán
30.09. 18:00Udinese Calcio - Spezia Calcio
30.09. 20:45SS Lazio - Atalanta Bergamo

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (51)

Přidat komentář
Recoba Inter

Na fotce 2 nejlepší hráči Fiore

Reagovat
M11

Tohle muzu.. Pirlo v nicem nekecal a co rekl to presne dnes ukazal.. tesim se na dalsi zapas.. Ramsey odehrál vyborne utkani a jeste nam asi ukaze..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně ten pressink po ztrátě byl fakt dobrej.

Reagovat
Mr.Jindros

Docela slibný zápas, ale ještě rozhodně je hodně na čem pracovat. Plus teda Sampa ve vší úctě není moc směrodatný soupeř.

Reagovat
ED91

Zdielam tvoje pocity. Hlavne nás teraz čaká AS a Neapol tam sa skôr ukáže ako sme na tom.

Reagovat
Melchior

Sice jsem viděl až od druhého poločasu, ale za mě dobrý. Hodně se běhá a pohyb je určitě efektivnější než za Sarriho. Trochu se bojím přemotivovanosti na začátku, aby se někteří hráči v půlce sezony neutavili. No a pak taky kraje obrany/zálohy. Tam nás bude proti lepším týmům tlačit bota.

Reagovat
To som ja

V základe McKennie 22 rokov,Frabotta 21 rokov a Kulusevski 20 rokov

Reagovat
Furia Ceca

První zápas v SA a výhra 3:0 po sympatickým výkonu. Přesně takhle jsem si to pro Pirla přál

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Pirlo za tohle predstaveni. Jsem nadsen z taktiky,nasazeni a výkonu všech hracu do jednoho.Vypichnul bych ale nove tvare Mckennie,Kulusevski,Frabotta kluci dvacetileti se neposrali a predvedli spickove výkony.Ze zahraje supr Chiellini sem cekal, ale ze uvidím hrat famozne uz i Ramsyho to je uz příliš štěstí na první zapas.Pirlo díky za krasny večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je bůh.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
teenz

Reagovat
Mastný Chobot

Rambo top vykon? Len si ho vazte, kkti

Reagovat
ED91

Zas kluuuud

Reagovat
stuff

Kiezby si ho uz mohli vazit v nejakom dalsom klube. Doprial by som toho degesa aj inym

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

top v rámci jeho možností, tj. lehce průměrný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Koukám, že další dva zápasy AS a Neapol... jsem zvědavej jako za poslední roky nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nehrál ten Arthur

Zdá se to jen mě, nebo ten Rabiot nebyl vůbec vidět?

Reagovat
M11

Rabiot roste.. momentalne jediny ze stredu.. ktery ma jisty zaklad

Reagovat
10

Jen aby po včerejšku nebojoval o místo s Bentancurem, protože McKennie byl včera všude.

Jak včera řekl Andrea na tiskovce, máme 4 záložníky, který hrajou nejlépe v dvoučlenným středu, ze slabiny by se tak v tomhle systému najednou mohla stát velká síla. Navíc McKennie 22 let, Bentancur 23 let, Arthur 24 let, Rabiot 25 let. Bylo by fajn to stejně jako obranu vyřešit na příští roky během jednoho mercata.

Reagovat
M11

To jsou pak prijemne starosti

Reagovat
ED91

Možno nenápadný výkon, ale podla mňa hral fajn. Celkovo tá záloha včera fungovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna EF liga Serie A na fantasyseriea.com?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně to byla slast pro oči sledovat v záloze McKennieho. Viděl sem ho hrát poprvé v životě, ale takovej bojovník, rychlý, technický, umí vyslat dlouhý pas, balón mu nepřekáží. To byl balzám pro moje oči když to srovnám s Matuidim :D A Kulusevski ? božeee tak krásně se mě stávalo když sem viděl borce co nemáchá rukama a bojuje a jezdí jak pila, skvělej fyzickej fond, takovej rozdíl například od Higuaina. Bože jen houšť takových výkonů. A ten Chiellini dej mu bože zdraví, ten chlap ne že neprohraje souboj, ale ta šmakozní rozehrávka. Normálně mám radost. Pirlo na lavičce v krásným obleku slušně se chovající. Jen tomu chybí diváci..Ale prostě že je pryč Pjanič,Matuidi,Higuain a nevidím Khediru je to vše krásný.

Reagovat
10

koukám, že Pirlovi se nepodařilo vrátit nadšení jen mezi hráči...mám to stejně, ale možná by to chtělo trošku ubrat

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba nám teď Řím nastaví zrdcadlo, těžko říct. Ale my nezahráli rok pomalu pěkný zápas proti komukoliv a teď rázem tam bylo tolik pozitiv, že se člověk raduje i s takové výhry proti Sampě. Mě bylo tak krásně na duši vidět toho Pirla a ne tak špinavého upoceného Sarriho žvýkající tabák. Ten Pirlo bude trefa, cítím to v kostech, mě příjde že ta atmosféra je teď taková čistá..Jasný pořád trnu jestli to nebyla jedna vlaštovka, ale já třeba věřím že Pirlo probere letos i Alexe Sandra. Danilo na stoperu taky mě nepil krev a dovedu si ho tam představit. On jako rychlej a silnej je. Třeba se budeme divit, ale já sem optimista.

Reagovat
10

Vidím to stejně, měl jsem tenhle pocit už z toho přáteláku s Novarou, kdy to bylo ještě předčasnější, ale některý věci prostě napoví hodně rychle a ty prvky z těch dvou zápasů jsme opravdu neviděli 4 sezony.

Nechci se nechat unášet, ale včera jsem to cítil stejně pozitivně jako první zápas pod Contem s Parmou, což už je teda neuvěřitelných 9 let, ale přijde mi to jako včera. To nasazení, rychlost a nadšení hráčů mi přišlo jako deja vu. A najednou ti "tragédi", který pod Maxem a Sarrim byli na jasnej odchod, nejsou takový tragédi. Ta degradace reálných kvalit hráčů pro mě byl největší problém posledních let.

Reagovat
DelPiero137

Jasne, na nejake savery je cas ale tu jasne vidiet ze v nasom pripade to nebolo prevazne o hracoch ale trenerovi. Tolko kecov ze ako “z tohoto Juve by ani Conte a Kloppom viac nedostali lebo ten hracsky material je slabucky”.Uvidime, mozno Pirlo prekvapi ako onkho casu Conte ked si vedel vytipovat hracov ktorych inych nechceli.

Reagovat
Zark

Reagovat
db18

Jsem rád, že to McKenniemu šlo. Tak snad se nezraní a odehraje toho dost na to, aby ho Juve "muselo" vykoupit.

Reagovat
10

proč si to přeješ?

Reagovat
db18

(relativně) oblíbený fotbalista - a byla by škoda, kdyby musel hnít v tragickém Schalke.

Reagovat
10

aha, teď to dává smysl

Reagovat
10

9 let po debutu za Juventus Arturo Vidal podstupuje zdravotní prohlídku v Interu

bohužel pořád hodně dobrá posila...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde i s tim svým tetováním do pr….

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem ho měl v Juve rád

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt pred deviti rokama se dusoval, ze ho chtel Bayern ale on v Nemecku za jiny klub nez Leverkusen nechce hrat... Proste velkohube prohlaseni/prehnana gesta.

Reagovat
10

ano, já to beru z mojeho pohledu a vztahu k němu, ne z jeho vyjádření, to beru u všech hráčů s rezervou

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekám od něj žádný zázraky. Na seznamu vysněných posil nebyl.

Reagovat
Morgue

To je hráč ten Zlatan!

Reagovat
smazaný uživatel

AC ked je v zakladnej zostave tak vyborne, po striedaniach tam bolo vidiet ako sla kvalita dole. Sealemaekers zbrkli, niektore sance mal riesit lepsie.

Tonali velmi slabo dnes, vela nepresnosti.

Duarte ako keby tam ani nebol. To CB, najlepsie do zakladu musi urcite prist.

Diaz na zaciatok par dobrych driblingov a potom zacal robit chyby a zbytocne stracal loptu, este sa musi zzit so systemom.

Krunic neprekrocil svoj tien o com svedci zlta po prvom dotyku s loptou resp. hracom

Skoda, ze Ibra netrafil prazdnu branu, hattrick v prvom zapase (aj ked na Ronalda s penaltou) by bol parada.

Velmi dobre zahral Calabria dnes, urcite nepredavat. Velmi platny vzadu aj v predu, taky Conti z Atalanty...

Hakan tiez velmi platny a Hernandez sa zlepsil v braneni aj ked ku koncu uz nestihal.

Rebic dnes nic moc, nastastie Leao je uz von z karanteny

Reagovat
LesyJePan

Vcera 3 body bo vybornom timovom vykone osobne sa mi najviac pacil Calabria ale dobry vykon podali viac menej vsetci az na Castilleja. Treba povedat ze Bologna nam to dost ulahcila.

Z debutantov bol lepsi Diaz, silny na lopte, taky ten hracik co to vie v predu rozhybat. Naopak Tonali mi pride strasne splaseny, je urcite troska v strese, toto nie je Brescia.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

Vcera tam bylo trochu nervozity, ale overall slusny, agresivni vykon. Bologna pekne kousala, coz se po tom predchozim debaklu dalo cekat. Spickove vykony cela obrana (hlavne Kjaer a Calabria), Bennacer a Ibra. Mam velkou obavu, co se stane, kdyz se zrani stoper nebo Zlatan. Ta EL bude prokleti.

Reagovat
Kaka14

Tak Zlatan je v skvelej forme lepsej ako minulu sezonu, Hakan trosku zaostaval za vykonom z minulej sezony, tak hadam sa rozohra, ale vyzera ze tim si udrzal formu vsak vdaka aj malej prestavke :-)

Celkovo super vykon, kde sme zahodili kopu sanci a Donarumma vytial zase skvele zakroky na konci .... ten Diaz vyzera dobre, hadam to bude druhy Theo z Realu :-)

Ale bolo vidno, ze nam chyba stoper, to musi este Maldini doriesit...

A najdolezitejsi hrac nasho timu Bennacer za ktoreho nemame adekvatnu nahradu ....

Na zaciatku mame lahkych superov, tak hadam do nedokasleme a dodame si sebavedomie ako na konci minulej sezony

Suhlas ze Zlatan je nas klucovy hrac, ale aj Bennacer (tiez este potrebujeme nahradu) a stoper verim ze este pride, vidim to teraz najviac na Ajera zo Celticu, kedze z Florenciou sa tazko vyjednava o Milenkovićovi, a Pezzellovi

Reagovat
LesyJePan

A co z toho Diaza ked nemame opciu?

Reagovat
Kaka14

to hej, ale asi sa Real poucil z prestupu Thea ... tak aspon mame posilnenu ofenzivu na tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

je predpoklad, ze ked sa chyti AC bude s Realom rokovat o trvalom prestupe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele