Primera Division - souhrn 36. kola

04.05.2010, 21:54, aktualizováno 05.05.2010, 23:54
Komentáře a souhrny
Barcelona si doma poradila s Tenerife a ligu vede o bod před Realem, který vyhrál 4:1 ma Mallorce. Ta naopak přišla o čtvrté místo, které nyní drží Sevilla. Valencia si poradila s Xerezem a má skoro jistou třetí pozici. Atlético Madrid doma zvládlo duel s Valladolidem v poměru 3:1, stejný rezultát měl i zápas mezi Osasunou a La Coruní. Zaragoza se po výhře s Espanyolem může radovat z takřka jisté záchrany.

RCD Mallorca - Real Madrid 1:4

05.05.2010 22:00

Góly: 16. Aritz Aduriz - 26. Cristiano Ronaldo, 57. Cristiano Ronaldo, 72. Cristiano Ronaldo, 82. Gonzalo Higuaín

Real Madrid opět nezaváhal a ani po 36. kole nepustil Barcelonu do trháku. Lví podíl na vítězství měl Cristiano Ronaldo, autor hattricku. Mallorca si tak zkomplikovala svou účast v Lize mistrů.

Bílý balet se stal třetím týmem, co vyhrál v letošním ročníku La Ligy ve svatostánku Mallorcy. Domácí se sice dostali do vedení, ovšem skvělý výkon a střelecká potence Cristiana Ronalda strhly vedení na stranu hostí. Real dosáhl již deváté výhry v řadě na hřištích soupeřů.

Domácí nastoupili s jedinou změnou, když Weboa nahradil Víctor, hostující jedenáctka vyběhla na trávník Ono Estadi v očekávaném složení. Mallorca začala odvážně, gól Castra nebyl uznán pro ofsajd, naopak Aouate nadvakrát chytil střelu Ronalda.

Mallorca ještě dala Realu jedno varování. Valero vyprášil svou levačkou Casillasovy rukavice. V 17. minutě se ale už domácí mohli radovat. Víctor usměrnil po rohu přihrávku na trestuhodně neobsazeného Adurize, který se nemýlil a otevřel zblízka skóre.

Real se postupně dostával do útoku, přes hráz domácích, ovšem první tutovku neproměnil Higuaín. Nicméně ve 26. minutě už Bílý balet oslavoval vyrovnání. Dalekonosný pas Ramose našel ve vápně Mallorcy Cristiana Ronalda, který elegantním obloučkem přehodil Aouateho.

Za pět minut nato Portugalec hlavičkoval mimo a na opačné straně se pro změnu vyznamenal Casillas, který zachránil svůj tým při šanci Castra. Svůj dobrý výkon potvrdil brankář Realu o dvě minuty později, tentokrát se blýskl před Adurizem, kterého pěkně našel Borja Valero. Real odpověděl hlavičkou Higuaína po centru Ramose, což byla do konce poločasu poslední příležitost.

První akcí v druhém poločase byl možný faul Rubéna na Granera v pokutovém území, nicméně penalta se nepískala. Real se do domácích od počátku obul, o čemž svědčily dvě příležitosti Higuaína, žel pro hosty nevyužité. V 57. minutě ale už strhli hosté vedení na svou stranu a opět u toho byli Ramos a Ronaldo. Prvně jmenovaný našel Portugalce ideálním pasem a ten bodlem překonal Aouateho.

Real neustával v tlaku a dúkazem byl volej Granera mimo a bomba Higuaína, kterou zneškodnil Aouate. V 69. minutě nepřihrál Higuaín v brejku na zcela volného Granera. Další příležitost přišla až v 72. minutě a vyústila ve třetí gól hostí. Všudypřítomný Ronaldo se zbavil tří hráčů a zkompletoval hattrick.

Čtvrtý hřebíček do mallorské rakve zatloukl v 81. minutě Higuaín, který po pěkném pasu střídajícího Gutiho jemným obloučkem přehodil Aouateho. Mallorca prohrou přepustila čtvrté místo v tabulce Seville a o Ligu mistrů se musí ještě poprat. Real stále čeká na klopýtnutí vedoucí Barcelony, která hraje příští kolo právě na horké sevillské půdě.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 1:1

05.05.2010 20:00

Góly: 4. Gaizka Toquero - 19. Duda

Athletic si znovu zkomplikoval boj o Evropskou ligu, když po Mallorce doma neporazil ani Malagu. Baskové tentokrát sice brali alespoň bod, vzhledem k tomu, že o víkendu cestují na půdu Realu Madrid, je ovšem i remíza 1:1 málo. Malaga se stále drží nad sestupovou propastí.

Zápas začal pěkně zostra a už ve čtvrté minutě se měnilo skóre. Toquero dostal přihrávku od Iturraspeho, uvolnil se a dokázal překonat Munuu - 1:0.

Malaga přijela na San Mames poctivě bránit a rychle inkasovaná branka na tom zase tak moc nezměnila. V desáté minutě se hosté poprvé osmělili a mimo pálil Valdo. V 19. minutě už vyrovnáno bylo, Duda zahrával rohový kop a k překvapení všech skončil míč až v síti - 1:1.

Athletic byl v první půli lepší a ve 23. minutě mohl jít znovu do vedení, velkou šanci ovšem neproměnil Llorente. Přesně seřízená mířidla pak při své hlavičce neměl ani Lopez.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Obrovskou příležitost měl Susaeta, skvělý zákrok ovšem vytáhl Munua.

Domácí se hodně složitě prosazovali proti pečlivě bránícím Andalusanům a o šance byla nouze. Do závěrečného hvizdu se stav již nezměnil, oba týmy tak berou jenom bod.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Espanyol Barcelona 1:0

05.05.2010 20:00

Góly: 78. Adrián Colunga (pen.)

Zaragoza udělala rozhodující krok směrem k záchraně v Primera Division, když doma porazila Espanyol. Jedinou branku dal z penalty Adrian Colunga, který je tak hrdinou domácích - o víkendu totiž rozhodl i o výhře v La Coruni.

V zápase padla jenom jedna branka, především v úvodu ovšem o šance nabyla nouze. Jako první zahrozil Moises, Roberto ale byl připraven podobně jako na druhé straně Kameni při pokusu Eliseua.

Vyhrát potřebovala Zaragoza, nebezpečnější ovšem byl Espanyol. Z dobrých pozic nemířili přesně Osvaldo a Callejon, Osvaldo pak úspěšně nesložil ani reparát, když nejprve mířil nad a jeho další střelu výtečně zneškodnil Roberto.

Největší šanci první půle měli i tak domácí. Těsně před odchodem do kabin vyzrál na hostující obranu Colunga a postupoval sám na Kameniho, situaci ale nezvládl a netrefil ani branku.

Po změně stran už byli aktivnější domácí. Blízko ke vstřelené brance měl nejprve Eliseu a po něm i Arizmendi, ani jeden z nich neuspěl. I tak se Zaragoza důležité branky dočkala. V 76. minutě si na trestný kop na zadní tyči nabíhal Herrera, jehož poslal na zem Pareja. Ten za svůj zákrok dostal žlutou kartu a jelikož až příliš protestoval, odměnil ho sudí Iturralde González ještě jedním žlutým dárečkem a poslal ho předčasně do kabin.

Kopala se navíc penalta a sebevědomím v domácím týmu v posledních týdnech oplývá Colunga. Španělský útočník se také postavil tváří v tvář Kamenimu a počínal si hodně zkušeně, kamerunského brankáře poslal k jeho pravé tyči a pomalou střelou na opačnou stranu zajistil domácím cenné tři body. Na jejich majiteli již nic nezměnila ani šance Alonsa.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Deportivo La Coruña 3:1

05.05.2010 20:00

Góly: 11. Javier Camuñas, 24. Walter Pandiani, 32. Juanfran - 15. Riki

Deportivo La Coruña ze sebe stále nemůže shodit deku špatných výsledků, které stále trvají. Ve středu Depor nezvládl duel v Osasuně, prohrál 3:1 a sen o evropských pohárech je definitivně pryč. Osasuna se naopak na svého soupeře dotáhla na rozdíl dvou bodů.

Domácí začali skvěle, po deseti minutách se radovali z vedení. Camunas si naskočil na Pandianiho centr z levé strany a poslal Osasunu do vedení. Deportivo však za pět minut vyrovnalo. Po přihrávce Juana Carlose Valeróna se přesně trefil Riki. Pro Depor to byl první gól v pěti zápasech, což jen dokazuje špatnou formu.

Jenže druhý gól hosté přidat nedokázali. Ve 24. minutě se naopak zpátky do vedení dostala Osasuna, opět hlavičkou. Tentokrát se nemýlil Pandiani. Riki na druhé straně hlavičkoval nad břevno a ve 32. minutě domácí definitivně rozhodli o podobě výsledku. Arandův centr poslal do branky Juanfran. Do přestávky ještě mohl kontrovat Valeron, ale ani on se hlavičkou netrefil.

Osasuna i po poločase hrozila, ale Camunas, ani Pandiani do branky nezamířili. Na druhé straně došlo k další hlavičce, Alberta Lopa ale zastavila branková konstrukce a nadějím Deporu byl konec.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sevilla FC 1:5

05.05.2010 20:00

Góly: 60. Mohamed Tchité - 2. Álvaro Negredo, 21. Frédéric Kanouté (pen.), 46. Jesús Navas, 48. Diego Capel, 88. Álvaro Negredo

Sevilla si i bez svého dvorního střelce Luise Fabiana hladce poradila s Racingem Santander. Ten na Estadio El Sardinero rozstřílela vysoko 5:1 a díky zaváhání Mallorcy získala čtvrté místo zajišťující Ligu mistrů. Santander se naopak na jediný bod přiblížil sestupu.

Andaluský celek začal raketově, už ve druhé minutě, kdy zblízka prostřelil Coltortiho. Značně zaskočení domácí poprvé zahrozili v 11. minutě, Canales poslal míč na Bolada, ale ten hlavičkoval vedle. Racing dělal co mohl, aby vyrovnal, ale ani Diopova střela nebyla gólová. A ve 20. minutě přišel druhý gól Sevilly. Nasief Morris ve vápně za žlutou kartu fauloval Capela a pak už jen přihlížel, jak Kanoute proměňuje pokutový kop.

Režii hry pak na chvíli opět přebral Santander, jenže v zakončení nebyl tak účinný. Boladovu střelu vytáhl Palop a po půlhodině hry pálil nepřesně Colsa. Palop neměl větší problémy ani s Morrisovou levačkou. Těsně před přestávkou mohl zvýšit vedení hostů Adriano, ale Coltorti vytáhl skvělý zákrok a míč vytěsnil z branky.

Do druhého poločasu Racing nastoupil s jasným cílem, který však vzal rychle za své. Jen pár sekund po rozehrávce si totiž Navas naběhl na centr Capela a hlavičkou zavěsil. O dvě minuty později to bylo už 4:0! Opět byl v gólové akci zapleten pár Navas, Capel. Tentokrát si však oba role vyměnili a gól vstřelil Capel. V 60. minutě si alespoň čestnou branku konečně připsali domácí, radovat se mohl Tchité. Poslední slovo ale stejně měla Sevilla, minutu před koncem trefil parádní volej Alvaro Negredo a upravil na konečných 1:5.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 3:1

05.05.2010 20:00

Góly: 43. Juanito, 66. José Manuel Jurado, 73. Diego Forlán - 77. Jonathan Sesma

Atletiko Madrid si spravilo chuť po porážce v Seville a doma si poradilo s Valladolidem. Pro ten znamená porážka další nepříjemnost a přiblížení se k sestupu, v závěru sezony si totiž nemůže dovolit prohrávat vůbec s nikým...

Úvod přitom vyšel lépe hostujícímu celku a hodně vidět byl Manucho. Ten se nejprve dvakrát neprosadil po dobrých centrech Costy, po ráně Peleho z 22 metrů se pak výtečným zákrokem zaskvěl De Gea. Jetě lepší zákrok pak domácí gólman předvedl po dalším pokusu Manucha.

Ani Atletiko nebylo v první půli bez šancí. Střelu Cabrery vykopl Jacobo, po následném rohovém kopu se k zakončení dostal Juanito a Jacobo měl tentokráte plné ruce práce.

V první půli se nakonec jedna branka urodila a spokojenější do kabin šli domácí. Proti trestnému kopu Simaa se sice znovu předvedl fantastický Jacobo, ale když poté jeho spoluhráči nedokázali uklidit míč do bezpečí po rohovém kopu, poslal míč do šestnáctky Jurado a Juanito zblízka otevřel skóre - 1:0.

Jacobo ve svém výtěčném představení pokračoval i po změně stran, když ve 48. minutě na přední tyči vychytal Forlana. O dvě minuty později pak na opačné straně vyhrál Manucho vzdušný souboj s De Geou, ale svou hlavičku nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

A mohlo ho to mrzet, v 66. minutě obelstil Jurado Nivalda a střelou k bližší tyči zvýšil vedení Atletika. O sedm minut později pak bylo definitivně rozhodnuto, to dal svou osmnáctou branku v sezoně Forlan - 3:0.

Třináct minut před koncem se hosté dočkali alespoň čestného zásahu a byla to trochu podivná branka. Manucho z pravé strany postupoval na De Geu, vypálil a jeho pokus zastavilo břevno. Míč se následně odrazil od země znovu do břevna, od něhož zamířil na hlavu dobíhajícího Sesmy, který už neměl problém dát gól.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Xerez CD 3:1

04.05.2010 22:00

Góly: 45. Juan Mata, 58. Juan Mata, 68. David Silva - 37. Emiliano Armenteros

Valencia sice s posledním Xerezem prohrávala, ale pak dvěma góly otočil Juan Mata a třetí pojistku přidal David Silva, čímž Netopýrům zajistil nejen umístění v první čtyřce, ale s největší pravděpodobností i třetí místo zajišťující přímý postup do Ligy mistrů. Xerez je naopak na odstřel.

Přitom hosté nezačali zle. Ve 37. minutě se dostal k míči dříve než brankář Cesar Sanchez jeho jmenovec Victor, stihl ho postrčit na Armenterose a ten zakončoval do prázdné branky. V tu chvíli se v Xerezu radovali, protože v případě výhry by byla záchrana relativně reálná. Jenže Valencia stihla ještě do poločasu vyrovnat. Těsně před hvizdem vystřihl nádherný trestný kop z 25 metrů Mata.

V 57. minutě si Mata připsal i devátý gól sezóny, když korunoval dobrý vstup domácích do druhé půle. Před Matou totiž neuspěli Žigič, Banega, ani Pablo. Mata už se ale po přihrávce Silvy nemýlil a vystřelil pro Valencii vytoužené vedení. A právě Mata se Silvou si prohodili role v 68. minutě. Mata poslal do vápna centr, který lehce tečoval jeden ze soupeřů a míč nakonec spadl k Silvovi, který se rovněž nemýlil. Dvoubrankové manko už Xerez nedokázal nijak zredukovat a odjíždí s prohrou. Frustraci hostů prokázal v nastaveném čase červenou kartou Redondo.

Více informací k zápasu

UD Almería - Villarreal CF 4:2

04.05.2010 20:00

Góly: 14. Albert Crusat, 28. Kalu Uche, 42. Kalu Uche, 90. Pablo Piatti - 54. Iván Marcano, 66. Ariel Ibagaza

Almeria udělala zásadní krok vstříc záchraně, když si v napínavém duelu poradila s Villarrealem, který nakonec porazila 4:2. Zatímco domácí se dvě kola před koncem vzdálily sestupu na šest bodů, Žlutá ponorka díky druhé prohře v řadě vypadla z první šestky.

Po prvním poločase vše vypadalo jako jasná záležitost. Almeria totiž dala tři góly a do kabin se šlo za stavu 3:0. Přitom hosté nezačali špatně a Nilmar vybídl k dobrému zákroku Diega Alvese. To se psala sedmá minuta. A od ní to šlo s Villarrealem z kopce. Levý křídelník domácích Crusat dělal soupeřově obraně problémy a ve 14. minutě otevřel skóre. Problémy hostů nabraly na vážnosti o dvě minuty později, když mladý Musacchio stáhl jako poslední k zemi Piattiho a dostal rovnou červenou kartu. Za dalších třináct minut to bylo už o dvě branky. Znovu byl do gólové akce zapleten Crusat. Tentokrát připravil dobrý pas na volného Ucheho, který na vzdálenější tyči jednoduše doklepl. V závěru prvního poločasu přidala Almeria i třetí zářez. Tečovaný míč našel opět Ucheho a ten se ani napodruhé nemýlil.

Za stavu 3:0 to vypadalo, že naděje Villarrealu na bodový zisk jsou pryč, ale Žlutá ponorka se nevzdala. Marcano dal hostům po devíti minutách hry naději. V 65. minutě navíc dostal červenou kartu za faul loktem Chico a počet borců na obou stranách se vyrovnal. Z výsledného trestného kopu se radoval Ibagaza, který dorazil Cazorlovu vyraženou střelu. Třetí gól už však byl pro Villarreal příliš. A ve snaze vyrovnat nakonec počtvrté inkasoval. V nastaveném čase utekl Ortiz, přihrál Piattimu a ten si poradil s Lopezem.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CD Tenerife 4:1

04.05.2010 20:00

Góly: 17. Lionel Messi, 62. Bojan Krkić, 77. Pedro, 90+3. Lionel Messi - 39. Román Martínez

Barcelona se sice proti Tenerife hodinu bála, ale pak dokázala dát tři góly a nakonec získala pohodlné vítězství 4:1. Dvěma góly se znovu blýskl Lionel Messi. Barca tak vyvinula tlak na druhý Real Madrid, který musí vyhrát proti čtvrté Mallorce.

Kouč Katalánců Pep Guardiola před zápase říkal, že to bude těžký zápas, avšak až tolik možná nečekal. Mělo se jednat o podobný zápas jako ten minulý, kdy se Barcelona střetla s posledním Xerezem a také se jí příliš nedařilo. V útoku domácích se objevil Messi, Bojan a kritizovaný Ibrahimovič. A právě až když vytáhlý švédský útočník nebyl na hřišti, začala hrát Barcelona nejlepší fotbal.

Svůj 100. start teprve ve své druhé sezóně si připsal Dani Alves, který se snažil ve 13. minutě vyslat Messiho, ale hvězdný Argentinec na jeho pas nedosáhl. O čtyři minuty však tato dvojice kombinovala znovu a tentokrát z toho byl vedoucí gól. Pravda, Alves sice nejprve z první našel Ibrahimoviče, ale zakončoval Messi, který neměl s Aragonesesem problém. Messi se pak znovu snažil překonat soupeřova gólmana, ale nezacílil přesně. Barca se sice snažila tlačit, ale v deštivém počasí se jí to nedařilo tak jako obvykle. Ve 35. minutě vytáhl proti Maxwellovi skvělý zákrok Aragoneses a nastartoval své spoluhráče k vyrovnání. Chyba v komunikaci mezi Puyolem a Tourem nechala projít Komeho, který nahrál Romanovi a ten prostřelil Valdese.

Barcelona stále nemohla najít ten správný rytmus. Na gól se načekala až do 63. minuty. Zakladatelem celé akce byl dobře hrající Alves. Tentokrát poslal míč na kopačku Bojana, jenž obnovil vedení Barcy. Ibrahimoviče pak vystřídal Busquets a Barca hned vypadala nebezpečněji. Ve své první šanci sice o poločase vystřídavší Pedro v akci jeden na jednoho na Aragonesese nevyzrál, ale o deset minut později už sbíral míč ze sítě. Messiho chytrá přihrávka mu připravila dobrou pozici, ze které prostřelil brankáře. V tu chvíli si už mohla Barcelona konečně oddechnout, dvoubrankový náskok už nebyl v silách soupeře, aby ho dohnal. Tenerife nakonec dostalo i čtvrtý gól. Byl to znovu Alves, kdo našel Messiho a ten si vzápětí připsal už 44. gól sezóny.

Barcelona má alespoň dočasně na čele čtyřbodový náskok, Tenerife zůstává v pásmu sestupu a pokud se bude chtít udržet, musí nejspíš vyhrát oba zbývající zápasy.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Sporting Gijón 1:1

04.05.2010 20:00

Góly: 47. Roberto Soldado - 17. Miguel de la Cuevas

Getafe sice jen remizovalo se Sportingem Gijón, ale nakonec mu i bod za remízu 1:1 stačil k posunutí do první šestky. I Sportingu bod pomohl, dvě kola před koncem se přiblížil záchraně.

Hosté začali skvěle. Carmelo González se hned v úvodu dostal do dobré střelecké pozice, ale na poslední chvíli ho skvělý blokem zastavil Miguel Torres. Diego Camacho pak mířil nepřesně. V 17. minutě už to ale Sportingu vyšlo. De las Cuevas vyslal vstříc bráně tvrdou střelu, na kterou Codina neměl. Bývalý záložník Atlética Madrid zkoušel štěstí znovu před poločasem, ale tentokrát se netrefil. Ještě do poločasu to zkoušel také Carmelo, ale ani on neuspěl ve snaze vstřelit druhý uklidňující gól.

Druhý gól nakonec nepřišel a jen dvě minuty po pauze to potrestalo Getafe. Torresův centr akrobatickým kopem přes hlavu do branky poslal Soldado. Vyrovnávací branka zcela změnila obraz hry a jestli prvnímu poločasu vládl Gijón, ten druhý byl plně v režii domácích. Adrian Gonzalez zahodil dvě slibné příležitosti, hlavičkou pak poslal míč do břevna. Ani Soldadova hlavička neuspěla, tu zastavil gólman Colinas. Sporting jen těžko odolával domácímu tlaku, ale nakonec vše přečkal. Ačkoliv mohl být rád, že Torres zblízka netrefil bránu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona36296191:2293
2.Real Madrid36302496:3392
3.Valencia CF36208858:3868
4.Sevilla FC361861260:4460
5.RCD Mallorca361781157:4359
6.Getafe CF361571453:4752
7.Villarreal CF361571453:5452
8.Athletic Bilbao361491347:4851
9.Atlético Madrid361371656:5746
10.Deportivo La Coruña361281634:4744
11.CA Osasuna361191635:4342
12.UD Almería3610111539:5041
13.Espanyol Barcelona3610111527:4341
14.Real Zaragoza3610101641:5840
15.Sporting Gijón369121535:4839
16.Málaga CF367151440:4536
17.Racing Santander368121639:5736
18.CD Tenerife36981938:7135
19.Real Valladolid366151535:5733
20.Xerez CD36792034:6330

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (269)

Přidat komentář
X-bano-X

Visca el Barcaaaa!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GETAFE

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje, to byly zas nervy

Ta naše dnešní rozehrávka smrděla chybou skoro v každý okamžik. Že by takhle pracovala nervozita? Ještě že nám dneska zahráli alespoň prckové přes střed a Alvés na křídle.

Dál nejsem schopen hodnotit. Opravdu bych potřeboval chvilku na zklidnění. Snad zítra.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
RickNash

podepsal bych vsecko, co napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messiáš hrající legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, snad mu taková forma vydrží ještě hodně sezon...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

to je teda legenda

Reagovat
smazaný uživatel

proti Tenerife hej

Reagovat
stas87

skore barcy zajtra:mallroca-real 1:1 aduriz-higuain inak dufam ze athletic bude mat este sancu na el a proti realu sa vytiahne a malaga snad bude bojovat bo jej ide o udrzanie

Reagovat
madridcan

ano a este dopln,ze sevilla posle na travnik miestnych vozickarov,nech barca lahko vyhra a bude to kompletne

Reagovat
X-bano-X

Zapas o nervy ale zvladli sme ho. Uz len 2..tak blizko a zaroven tak daleko. Dnes ma preklapil Alves, krasne centroval snad po roku. Co nam v prvom polcase nepadalo to sa vynahradilo v druhom. Zas tu mame modu nadavat na Ibru....dnes hral dobre sice staticky ale prakticky skoro vsetky centre sklepaval, nahral na prvy gol, 2 krat si pekne nabehol len nedostal loptu o Maxwellovej akcii nehovoriac.

Reagovat
smazaný uživatel

není to móda nadávání na Ibru, ale když vidíš, s jakou lehkostí (většinou) zakončuje svoje šance Bojan (a taky s jakou lehkostí se do nich dostává ...), tak je prostě čas na to, aby si Ibra šel sednout, dokud nebude zase lepší ... Jeho velké plus je důležitost při standartkách, ale nevynahradí to Bojanovy zásahy

Reagovat
X-bano-X

neber to v zlom, ja mam Bojana velmi rad mozno najradsej z celej Barcelony ale Ibru sme kupovli z urcitych dovodov. Ked vidim ze na neho leti center, on ho sklopi a vsetci stoja....nikto necaka nahravku, nikto nenabieha, nikto nejde do vapna na hlavicku. Co ma teda spravit nahra najblizsiemu a zas to tahame do sirky. Zda sa mi ako keby hraci neverili ze Ibra nieco vymysli naopak ked ma loptu Xavi tak kazdy nabieha....Dnes mal Ibra peknu kombinaciu s Leom na 1 dotyk kde ak by mu tu loptu Leo vratil tak je Ibra vo vapne nekryty. Leo namiesto toho strielal a zblokovali mu to. Maxwell to ani nevravim. Skoda ze nevieme ake ulohy ma Ibra na ihrisku...casto ho vidiet zbiehat si po loptu az do stredu, potom hra z kridla alebo hrotaka.....

Reagovat
smazaný uživatel

určitě není chyba jen v Ibrovi. To ael nikdo netvrdí. Nikdo tady nepíše, že je to dřevo a nic neumí (kromě ár uslintanejch antikristů, ale oni se na něčem ukájet musejí, tak to přejdi). Prostě ho Pepek plně nezařadil do hry. I po roce na sebe nejsou hráči zvyknutí. Je to s podivem, ale je to tak.

Já Zlatana neodepisuu v nejmenším, ale momentálně nám dává Bojan to, co potřebujeme - pohyb, náběhy, koncovka, góly ...

Reagovat
smazaný uživatel

takto by mal reagovat spravny fanusik !!!! kritika je na mieste v Zlatanovom pripade ... a nikto nepochybuje ze Bojan si miesto zasluzi ... ale aj tak verim ze sa Zlatan zobudi a bude to ten stary dobry Zlatan ....

Bojan Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

btw viděl jsi Villarreal?

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem samo na Barcu

Reagovat
homeles8

no jo, já sem kretén.... sorry

Reagovat
smazaný uživatel

jseš. V poho

Reagovat
homeles8

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
homeles8

jo ona je tam tečka

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Oxbow

nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti do toho mluvit, ale ten poslední odstavec plně sedí na Eto'o. Nikdo tady neříká, že Ibra stojí za úplný hovno, ale stylem hry do Barcy moc nesedí, tam seděl právě ideálně Samuel. Prostě sami musíte vidět, že to byl mega zpackanej přestup, kterej ještě stál nemálo peněz. Ale nevěšte hlavu, třeba se chytne a k tomu my takových přestupů máme daleko víc a stejně jsme lepší, takže žádnej konec světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

U Ibru to nie je len o tom, že mu spoluhráči neveria. To je skĺbenie viacerých problémov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Barca a Valencia, zejtra Real a budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

buď je tvoje fanouškovské spektrum neskutečně široké, nebo jsi sázkař, co má ty tři na tiketu. V obou případech vcelku kroutím hlavou. Dát na Barcu za 1,08 chce odvahu

Reagovat
domingo

Nebo fandí Valencii a zastává názor, že liga by měla být kontinentální :))

Reagovat
smazaný uživatel

No v poločase jsem byl trochu nervozní

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to se ti nedivím. Já byl nervní taky. Hlavně při těch našich hrubkách. To mě omývali

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ten kurs na barcu byl hroznej, to mas pravdu, ale taky jsem si ji dal do tiketu, protoze jsem to bral jako 100% tutovku

Reagovat
smazaný uživatel

tak výhru jsem bez pochyby čekal, ale za 1,08 nesázím. Riziko mi nepřijde adekvátní kurzu

Reagovat
smazaný uživatel

HCP 1.25 to jenom,aby jsem nebyl uplně spokojený kdyby jsme vyhrali o gol

Reagovat
alegre

Mallorca zítra nezklame a bude minimálně remizovat! I když věřím ve výhru domácích!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud bude dneska Valencia pokračovat tímhle stylem, tak už mi to bude jedno

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem v tomhle vždy opatrný, ale Mallorca před vlastníma fandama ty body zadarmo snad nedá a pokud na ně nastoupí, jak nastoupila na nás, ztráta je určo možná. Nicméně primární je, si to uhrát sami bez pomoci druhých.

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou býváme v koncovkách napínavých sezon na všech stadionech doma, ale tentokrát nám prý tolik lístků nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro hrající legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to sem patří?

Reagovat
homeles8

pěšky

Reagovat
alegre

♥Cukroušek♥, sladkej, sladkej, rozpustnej... Hrající legenda? V tom případě Cukroušek je legenda mezi žijícími návštěvníky tohoto webu!

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to nervy, Tenerife vůbec nepřipomínalo mužstvo z dolních pater tabulky. Jsem rád za Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

nutno dodat, že jsme to Tenerife dost ulehčovali svými nepřesnostmi .

Reagovat
alcantara

44+10 nistelrooy dal v jednej sezone tiez 44, famozny ronaldo 47, existuje este niekto podobny s tymito neuveritelnymi cislami?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo 42 za Manchester v sezone 2007/2008 a to hral myslim az od patyho kola

Reagovat
smazaný uživatel

měl bilanci 49 mačů a 42 gólů. Messi má teď 51 mačů a 44 gólů. Ten gólový průměr je na pár setinek totožný.

Je jen otázkou, kolik tenkrát těch kusů dal Krystýna z pentlí. Co já si pamatuju, tak je v MU kopal on. Nemá někdo ještě tohle číslo?

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier League 4 z penalty, v LM 1 z penalty a v poháru 1 z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

To není zase taková darda. A Leo letos? Z paměti dal z pentlí 3 góly. Mám recht?

Reagovat
alcantara

v superpohari, mallorce a...?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím ani. Něco mi říkalo, že tři

Reagovat
smazaný uživatel

A to hraje nejakou roli, jestli gol byl z penalty nebo ne? Mne to teda prijde jedno, gol jako gol :) to uz muzem rovnou zacit polemizovat, jestli je jednodussi davat goly v Primera Division kde je mezi teamy na spici a zbytkem propastny rozdil + hraje se utocny fotbal a malo se brani oproti Premier League... ale to uz je podle me zabihani do zbytecnyho flamu

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru jako vhodné doplnění statistiky . Jinak samo gól z pentle jako gól normál

Reagovat
smazaný uživatel

A co minulý rok Eto'o? Ten mel taky dost golu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

52/36. Výborné, ale žádná hitparáda

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to neni tak slavny. Ale rozhodne lepsi, nez tenhle rok v Interu

Reagovat
C0br

Kdyby Ronaldo letos neodehral jen asi 3/5 zapasu, tak je na tom s Messim stejne. 32 zapasu, 29 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

no a nebo taky ne. Na Barce i na Realu jsou ty zápasy v nohách vidět čím dál tím víc.

Reagovat
domingo

Mario Jardel?

Reagovat
alcantara

teraz pozeram na tie cisla, 54 resp. 55 je to sice "len" portugalska liga, nicmenej obdivuhodne

Reagovat
smazaný uživatel

uf. V Portu 169/166

Ve Sportingu dokonce 62/67

Jen ta turecká mu moc nesedla 43/34

Borec jako prase

Henrik Larsson - Celtic 2000-2003:

144/120 ...

Reagovat
domingo

Nj, turecká mu nesedla, takový šmatlavý čísla

Reagovat
smazaný uživatel

pan sniper

Reagovat
smazaný uživatel

Larsson, Makaay

Reagovat
blaugrana

Vo výsledkovom servise Barcelonu ukrátili o gól.

Reagovat
smazaný uživatel

to je škandál

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona to zvládne a na konci bude mať 99 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

a 99 golů

Reagovat
smazaný uživatel

s toho keby dal aspon 2 Zlatan tak by som bol nenormalne rad

Reagovat
Xavi8

Tak po polcase som bol dost vytoceny, potom ma potesil Sport 1, ale nakoniec vsetko ajtak dobre dopadlo

Reagovat
-Kopy-

LM je doma, díky kluci.

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

nepřežeň to s alkoholem

Reagovat
-Kopy-

Já pít umím, tohle si říkej frainkíííímu či spanhelovi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je vlastně pravda. Jsem si tě s Frankiem spletl. To víš, vy dlouháni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš sis ráno neumyl pořádně brejle.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Valencie pořádají alkoholová soustředění, my to umíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

lol úplně stejná reakce snad ve stejnou sekundu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba z toho srazu máme stejný pocity

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda... oba máme z toho srazu...

Reagovat
Kily

vožralové...

Reagovat
smazaný uživatel

Uznání odborníka potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Amunt

Reagovat
smazaný uživatel

blba mallorca, uz jsem moh otevirat sampano, ale neee, oni museli vyhrat v bilbau a zejtra jim navic nejde nefandit i kdyz plichta by nebyla marna...

Reagovat
smazaný uživatel

A hned nám tam dali Matu

Reagovat
-Kopy-

Je vidět kdo kdo vládne EF !

Reagovat
smazaný uživatel

to je zneužití pravomoce ...

Reagovat
-Kopy-

Ja tomu říkam nejvěrnější fanoušci z celého EF

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou noc nejen netopýrům..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Valencii. Sice mě Villa svým chováním v zápase se Slavii naštval, ale pořád je to velesympatický tým a poslední, který sebral titul Barce a Realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty kule byly spíš nehoda, než úmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedna otázka zůstává nezotpovězena... Bude Kopy zejtra fandit baletkám? (samotnýho by mě to zajímalo)

Reagovat
Shevchenko

Proč proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

protože pokud Baletky zplichtěj nebo vyhrajou tak má Valencia 100% jistotu účasti v LM

Reagovat
Shevchenko

To by Mallorca musela vyhrát všechny 3 zápasy a Valencie zbytek zápasu prohrát. Myslím, že Kopy není tak hloupý.

Reagovat
smazaný uživatel

opatrnost a hloupost my nepřídou jako to samé

Reagovat
Shevchenko

Kopy je hrdý antimadrista, za chvíli mi to potvrdí (snad).

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy je hysterický antimadrista, ač jsme v tomto případě zachránili jemu a všem netopýrům jejich blanitou prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no na druhou stranu... věřím že Valencie je schopna si 3. místo zajistit i bez baletek a navíc vidět Mallorku v LM je zajímavá představa

Reagovat
-Kopy-

To bych si nechal uříznout hlavu rači, než fandit Mordoru...

Tak jako tak, Mallorka všechny mače nevyhraje a my všechny neprohrajem. Už jsem si 100% jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

sprvávně, vožralo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mata Hari

Reagovat
smazaný uživatel

preji dobrou noc vsem katalancum na EF

Reagovat
kiwwi

di Maria do Realu?

Reagovat
Xavi

Bojan do základu místo Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal Valencia LM celkem pojištěná , ted aby neodešel do Barcelony Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju pomoc. Hraje se celá víkendová Primera opravdu v neděli od 21:00?

Reagovat
Mercury

v sobotu ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dík všem. Moc mě to nepotěšilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorcaaaa aspon na X to date

Reagovat
berger321

jake X 3:0

Reagovat
madridcan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO milujem ta fakt ta milujeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na slovnik,bo cukrousek bude ziarlit

Reagovat
madridcan

som ochotny sa onho pobit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berger321

doprdeleeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

kdo jiný

Reagovat
Mercury

Ronaldo je vynikající fotbalista, ale celkovy jeho projev na hristi je hrozny a absolutně mě nebaví sledovat. Je to sice otázka vkusu, ale milovat Ronalda a potažmo celý Real - to je svým způsobem diagnóza...

Reagovat
madridcan

ano to ako robi parady,maka,beha ako blazon,v reale sa snazi hrat pre tim...to je fakt hrozne

Reagovat
Mercury

to s tou hrou pro tým beru jako pokus o vtip...

Reagovat
madridcan

aha...pan ho videl naposledy v manchestri

Reagovat
smazaný uživatel

A to mě právě jeho projev baví, aspoň se na hřišti něco děje a je nějaká show, vyvoláva emoce (ať už kladné - obdiv nebo negativní -pískání). Prostě to není nuda

Reagovat
Mercury

špatně jsem se vyjádřil...nemyslel jsem to tak, že by mě nechával chladným, nebo mě nudil...to vubec ne...je to velka osobnost a technicky skvely hrac...ale vsechno kolem je pro mě už jen minus...cely jeho styl, zpusob jakym hraje a jakym se prezentuje se mi proste nelibi...

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, moc mi tvoje veta nedava smysl a spis mam pocit, ze fandis Messimu (Barcelone?) a Ronaldo ti proste leze krkem kvuli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo má neskutočnú formu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Teď to řekl komentátor hezky, Ronaldo a Casillas, hlavní a jedinej motor Realu, to je fakt tragédie ta obrana. Arbeloa už mi leze krkem, Ramos hrůza, Albiol gigsy, záloha o ničem, Kaká z formy Pojďme pro 3 body, Ronaldo je to opět na tobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Colunga.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

Jinak když dvakrát vyhrajem, budem mít 74 bodů, to občas i stačívalo na titul a letos třetí místo s takovou ztrátou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Valencie půjde přímo do LM, snad se vám díky tomu podaří udržet současné opory, hlavně Mata a Silva nesmí odejít.

Jinak co Mathieu, patří stále mezi nejlepší beky ligy?

Reagovat
-Kopy-

Ten už je pár měsíců zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat
madridcan

Alves zatienuje vsetkych bekov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co znamená zetienuje?

Reagovat
Xavi

Zastíní...

Reagovat
alcantara

napriklad pred desiatimi rokmi by ste s prehladom(rozdiel 5 tich bodov) trhli deportivo

Reagovat
madridcan

toto ofsajd nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ten regulérní gól Mallorky, co neplatil? A nebo ten ofsajd Higuaina?

Reagovat
madridcan

Ano myslim ten neojsafd Higuiana a ten gol to asi vytahujes preto,aby ste mali naco po zapase plakat ked to pri troche stastia to dotiahneme do vitazneho konca...to bol ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde jsi to viděl ty. Já koukám na Arena Sport a i v poločase to rozebírali a shodli se na tom, že ofsajd nebyl. A plakat nebudu. Mně je celkem jedno, jestli bude v lize mistrů Mallorca nebo Sevilla...

Reagovat
madridcan

na Sport 2

Reagovat
smazaný uživatel

"regulérní"

Reagovat
blaugrana

Tak Casillasa vy mali vyhlásiť v Madride za svätého, ebyť jeho, tak je to 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

San Iker ...

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tak davno stalo

Reagovat
madridcan

Cristiano a Iker Ramos ja to proste nepochopim.Naco sa je*e dopredu ked spravi jeden bycikel,zasekne a i tak nahra dozadu a uz vobec nechapem tie centre ked po zemi by sa mozno dalo lepsie kombinovat.Toto bude dlhych 45 minut...akoby som mal hodinu fyziky

Reagovat
X-bano-X

alebo slovenciny ze bycikel

Reagovat
madridcan

nechapem...

Reagovat
blaugrana

píše sa bicykel, nie bycikel

Reagovat
madridcan

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Už osm gólů dali v tomto kole naši studenti. Snad to Borjita nedá na devět.

Reagovat
Mercury

OT: http://www.livesport.cz/detail/soccer.php?match=372315&gmt_offset=-7200&tab=1

aneb kterak se ani za stavu 2-6 nevzdat :)...to muselo byt neco pro divaky

Reagovat
madridcan

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

Perezovo nejlépe utracených 94 milionů

Reagovat
Mercury

:D

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
madridcan

CRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS ♥♥♥♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Granero

Reagovat
madridcan

dneska by uz mohol Ronaldo hattrick dat

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nedal Ronaldo gol

Reagovat
Mercury

hrozny diver :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - 33z. - 31g.

Reagovat
Mercury

hezky, konecne se taky dockal hattricku...ale je fakt, ze ti obranci tam ted byli uplne zbytecni...

Reagovat
madridcan

ci boze Higuain nesebciiiiii uz nas to stalo krk proti lyonu

Reagovat
Mercury

Higuain je dnes fakt tragický...v kontrastu s vybornym vykonem CR...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo hrá božsky

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ho.no

Reagovat
madridcan

hattrick!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
X-bano-X

Ta obrana Malorky je dnes jak emental co gol to diera ....

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, řídí ji náš odchovanec .

Reagovat
smazaný uživatel

takými odchovancami by som sa nechvalil

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec nedal Ronaldo gol...

Reagovat
madridcan

Higuain dobehnuty v goloch Hovorte si co chcete,kludne namna nadavajte,ale keby Cris nebol mimo tie dva mesiace,zlata kopacka vyzera uplne inak

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je Boh! ... čo tam po dákom mimozemšťanovi

Reagovat
madridcan

Daj tam Karima!!!

Reagovat
smazaný uživatel

33z. - 32g.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny

Reagovat
-Kopy-

Ronaldo je genius

Reagovat
madridcan

tak predsa len PIPITA

Reagovat
Mercury

Ronaldo dnes odehral skvely zapas. Nutno ale říct, že obranci Mallorcy mu to vyrazne usnadnili, jejich pristup byl az nepochopitelne laxní. Kazdopadne (kdyz pominu vecne teatralni padani ve vapne) dneska si CR zaslouzi od Pellegriniho velkou pochvalu. Ode mě ji má, přestože ho jinak rád nemám.

Reagovat
madridcan

Cakal som od Mallorcy viac,ale po veducom gole uplne vypli a iniciativu sme prebrali my.Nakoniec z toho bola jednoznacna zalezitost ako pred rokom Som spokojny,velmi velmi spokojny.Sevilla ste na rade

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ... Sevilla si urcite zoberie priklad od Mallorcy

Reagovat
madridcan

...a nepohrdne moznostou hrat ligu majstrov

Reagovat
X-bano-X

Ronaldo krasne goly ale ako uz bolo pisane takto hrat obrancov som uz dlho nevidel. Uvidime ako to bude v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aj tá 100vka golov padne

Reagovat
berger321

ja myslim ze 100ka je urcite hezka ale co naplat bude k nicemu

Reagovat
gonzalesl_is_back

Tak Mallorcu jsme JEDNOZNAČNĚ přehráli oproti tomu, co tu předvedla Barcelona Ta si tu zasloužila tak maximálně bod. Na začátku klasické gigsy v obraně, ale po prvím gólu jsme jim nedali šanci. CR bezkonkurenčně nejlepší hráč zápasu . Ramos dozadu nic moc, centry Higuain do golu , Gago Guti narozdíl od minule Diarra a Mallorca za vůli vyhrát na domácím hřišti 3x Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

tak po prvnich 20.minut jsem snad i veril, ze tady ztratime, prvni polocas Malorca hodne kousala, a i diky Ikerovi byl stav jen 1:1.....ale 2.polocas se naopak Iker upe nudil a zlatej Ronaldo

pro me to je fotbalovej buh, Hala Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

a je jen skoda ze takle Ronalado nerozehral driv(a taky jeho absence na zacatku sezony) ted by on mohl byt suverene nejlepsim strelcem ligy, skoda

Reagovat
Mercury

to jsou jen kdyby...si myslis, ze by dal 40 golu a ani by nemrkl nebo co? :P

Reagovat
smazaný uživatel

sak uz teraz ma 32 .. čo je to 8 golov

Reagovat
Mercury

ja se bavim o lize...Messi ted ma celkem 44, coz je zase o necem jinem...to zraneni sehralo svoji roli, ale i tak neni nikde psano, ze by Ronaldo na podzim hral ve stejne forme jako ted ke konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked sa bavíme o lige tak Messi má 31 golov ...

Reagovat
Mercury

no dyt jo, ja reagoval na tve pocty celkovych golu za sezonu...to srovnani je asi zbytecne..rozhodne to jsou dva nejlepsi golovi hraci v PD

Reagovat
smazaný uživatel

+ Messimu sú tam započítané aj 4 goly zo srandacupov a inak ja tam pri nom vidím číslo 43 .. ale hej je to zbytočné vlastne

Reagovat
Mercury

kdyby ty superpohary hral Real, vsadim se, ze by to srandacupy nebyly :)...kazdopadne dulezite nakonec bude, kdo vyhraje titul...myslim, ze Messiho Zlata kopačka urcite potesi, ale neni to pro něj priorita

Reagovat
smazaný uživatel

to netvrdim(i kdyz za Man Und dal 42)..ale urcite by nam pohoml, a ty zbytecne ztracene body by se ted docela hodili ale to je jenom kdyby na kdyby se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla sa nájsť aj lepšia fotka

Reagovat
Mercury

to teda :D ten obrance Mallorcy vypada jak handicapovany...

Reagovat
Kily

neuvěřitelné, jak velký nejenom bodový, ale i herní rozdíl je mezi druhým a teď už pátým týmem tabulky. Dneska, ve chvíli, kdy končí sezona, nám namontovali Sport2, tak jsem se mohl podívat i na Mallorku, tu může mrzet to, že v prvním poločase nedala několik šancí, ve druhém pak byla marná. Na Ronalda se pěkně dívá, zrychlení a sebevědomí je neuvěřitelné, i když ke gólům mu pomohly chyby domácích (u prvního Aouate moc dlouho váhal, u druhého se moc nesnažil pokrýt co největší prostor na zemi a hlídal si jenom jesličky a třetí ani nemá smysl komentovat, to byla parodie na prvoligovou obranu ), čtvrtý gól mě mrzí nejvíc, protože zase neušetřim za prací prášek u vandertomů a budu si muset hadry vyprat sám

Reagovat
Mercury

nevite jak je to v sobotu s přenosem na Sport 1? je jednotny čas od 21.00 pokud se nemylim, tak by me zajimalo, zda budou davat na jednicce Barcu nebo Real, dvojku bohuzel nechytam :/

Reagovat
smazaný uživatel

sport 1 - barca

sport 2 - Real

Reagovat
Mercury

to je jiste? diky za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne, 3 body su doma .. aj ked to bol taky nemastny neslany vykon, hlavne prvy polcas to bola slabota.. vyborne nas tam podrzal Iker a aj Ronaldo si paradne nasprintoval na ten prvy gol .. v druhom polcase uz sme Mallorcu do nicoho nepustili a Ronaldo pokracoval v kanonade a krasnom vykone .. pacil sa mi aj Guti, Ramos mal 2 asistencie .. naopak slabo hral Kaka a do toho golu aj Higuain

Reagovat
Mercury

Higuain byl dnes skutecne tragicky, golem nelze zachranit zpackany zapas. V tomto kontextu nemuzu nezminit Zlatana - to je podobny pripad, prestoze Gonzalo je letos mnohem golovejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=XWoD-FOWzhI

kluci je to tam!!! poprve od koemangate, to uz dneska vypada jako cela vecnost

Reagovat
smazaný uživatel

bída, Baleáři

Reagovat
smazaný uživatel

1.polocas hrali vyborne kdyby jsme nemeli Ikera tak, by jsme prohravali

Reagovat
smazaný uživatel

ale konec slabota

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak. Měl jsem na půlku jedničku, takže doporučuješ, abych poslal fakturu za ušlý zisk Casillasovi?

Reagovat
Xavi

Higuaín měl v prvním poločase taky tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes to zkusit, myslim ze by ti to i rad zaplatil

Reagovat
smazaný uživatel

bych si za to pak koupil dres Messiho. Iker by pak měl určitě velkou radost

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz Messi neda zadnyho gola a celkove Barcelona ztarti na Seville tak myslim ze by to Ikerovy bylo i jedno a mozna i on sam by ti ho koupil

Reagovat
smazaný uživatel

♥Cristianek♥

Reagovat
C0br

Gol kazdych 85 minut? Je to cvok Skoda, ze ty 2 mesice marodil.

Reagovat
smazaný uživatel

je to velka skoda no

Reagovat
mastakillah

Ronaldo je jedinečnej

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už som na to prišiel Cristiano Ronaldo je batman Madridu. Cez deň je to namachrovaný, bohatý frajírek ako Bruce Wayne a cez noc zachraňuje Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

neco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

snad Barcelona ztrati v Seville, ale nevim proc ale moc tomu neverim, myslim ze si to pohlidaj a je to skoda at uz vyhraje titul Barca bo Real, mit tolik bodu a zkonict 2

Reagovat
homeles8

dobře Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

,,Valencia si po dvou letech zahraje Ligu mistrů. Svěřenci trenéra Emeryho mají ve španělské lize dvě kola před koncem na třetím místě nedostižný náskok.´´ to se dá číst celej den

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Proto to možná Ibrovi tolik nejde, prožívá nešťastnou lásku. Doufám, že se to na Piquém taky trochu projeví v posledních zápasech sezóny, přecejenom vybrat si mezi Ibrou a Lisou...jsou v životě jednodušší rozhodnutí.

http://www.bharatwaves.com/portal/uploads/original_Lisa-Snowdown_48e61d3847625.jpg

x

http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/195605.png

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Po shlednuti vsech fotek jsem konecne uplne pochopil nekolik veci.

1) Uz rozumim tomu, co to znamena, kdyz se rekne, ze La Masia uz od mala vychovava hrace k obrazu Barcelonskemu. (Proto mozna uz nektri odchazi pryc, ze Fabregasi?)

2) Proc se rika, ze je v Barcelone jeden z nejlepsich kolektivu na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 94 mil. se vracej ne jenom na hristi(nikdo nemuze pochybovat o tom ze by se Ronaldo neprosadil, nebo ze by to byly zbytecne vyhozeny penize) ale take na dresech, kdyz si vemu ze jen v madridu se prodalo 1mil dresu, a jeden dres stoji tak 80-100eur, tak se to jen na tech dresech vratilo, Cristiano Ronaldo Perez

Reagovat
madridcan

tak nieco ide aj Adidasu,neide vsetko len realu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny, ale realu toho jde dost a dresy se prodavaj po celym svete, ja myslim ze se jim to vrati(z dresu, vykonama ani nepocitam).....a jinak adidas musi mit radost no, diky Ronaldovy se jim zvysil zisk a hlavne ho"prebrali" firme Nike

Reagovat
madridcan

neprebrali...Ronaldo robi Nike reklamu stale dokonca podpisal novu 5-rocnu zmluvu,ale ked myslis Manchester-Nike a Real-Adidas tak to ano

Reagovat
smazaný uživatel

no to jsem myslel, jinak vim ze ma novou smlouvu, dyt mu udelali i sochu:)

Reagovat
smazaný uživatel

o tom milionu dresů v Madridu jsem slyšel své ...

Ono to tak nějak napadne, že to asi nebude jen tak, ale to už je každýho věc

Reagovat
smazaný uživatel

Copak jsi slysel? Nerikej, ze si snad kupuje Perez sam

Reagovat
madridcan

Inak sa mi velmi paci kontrast s fotkou ktora je pri previewe a ktora je pri suhrne A ten isty hrac je na oboch fotkach len akosi za inych okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo .. dufam ze si zastriela aj v sobotu

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia dufam ze udrzia davidov matu a spol

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dosť nepochopiteľné pozerať sa na skore FCB a Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca mě zklamala .. dřeva jedny

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca

Reagovat
madridcan

inak doma vsetci v poriadku?

Reagovat
smazaný uživatel

barce se to hraje s mimozemšťanem v týmu, sakra ta barca nemuže být neporazitelná, někdy už musí v tej lize klopýtnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele