36. kolo
04.05.2010 20:00 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

UD Almería - Villarreal CF 4:2

Almeria udělala zásadní krok vstříc záchraně, když si v napínavém duelu poradila s Villarrealem, který nakonec porazila 4:2. Zatímco domácí se dvě kola před koncem vzdálily sestupu na šest bodů, Žlutá ponorka díky druhé prohře v řadě vypadla z první šestky.

Po prvním poločase vše vypadalo jako jasná záležitost. Almeria totiž dala tři góly a do kabin se šlo za stavu 3:0. Přitom hosté nezačali špatně a Nilmar vybídl k dobrému zákroku Diega Alvese. To se psala sedmá minuta. A od ní to šlo s Villarrealem z kopce. Levý křídelník domácích Crusat dělal soupeřově obraně problémy a ve 14. minutě otevřel skóre. Problémy hostů nabraly na vážnosti o dvě minuty později, když mladý Musacchio stáhl jako poslední k zemi Piattiho a dostal rovnou červenou kartu. Za dalších třináct minut to bylo už o dvě branky. Znovu byl do gólové akce zapleten Crusat. Tentokrát připravil dobrý pas na volného Ucheho, který na vzdálenější tyči jednoduše doklepl. V závěru prvního poločasu přidala Almeria i třetí zářez. Tečovaný míč našel opět Ucheho a ten se ani napodruhé nemýlil.

Za stavu 3:0 to vypadalo, že naděje Villarrealu na bodový zisk jsou pryč, ale Žlutá ponorka se nevzdala. Marcano dal hostům po devíti minutách hry naději. V 65. minutě navíc dostal červenou kartu za faul loktem Chico a počet borců na obou stranách se vyrovnal. Z výsledného trestného kopu se radoval Ibagaza, který dorazil Cazorlovu vyraženou střelu. Třetí gól už však byl pro Villarreal příliš. A ve snaze vyrovnat nakonec počtvrté inkasoval. V nastaveném čase utekl Ortiz, přihrál Piattimu a ten si poradil s Lopezem.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele