36. kolo
04.05.2010 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - Sporting Gijón 1:1

Getafe sice jen remizovalo se Sportingem Gijón, ale nakonec mu i bod za remízu 1:1 stačil k posunutí do první šestky. I Sportingu bod pomohl, dvě kola před koncem se přiblížil záchraně.

Hosté začali skvěle. Carmelo González se hned v úvodu dostal do dobré střelecké pozice, ale na poslední chvíli ho skvělý blokem zastavil Miguel Torres. Diego Camacho pak mířil nepřesně. V 17. minutě už to ale Sportingu vyšlo. De las Cuevas vyslal vstříc bráně tvrdou střelu, na kterou Codina neměl. Bývalý záložník Atlética Madrid zkoušel štěstí znovu před poločasem, ale tentokrát se netrefil. Ještě do poločasu to zkoušel také Carmelo, ale ani on neuspěl ve snaze vstřelit druhý uklidňující gól.

Druhý gól nakonec nepřišel a jen dvě minuty po pauze to potrestalo Getafe. Torresův centr akrobatickým kopem přes hlavu do branky poslal Soldado. Vyrovnávací branka zcela změnila obraz hry a jestli prvnímu poločasu vládl Gijón, ten druhý byl plně v režii domácích. Adrian Gonzalez zahodil dvě slibné příležitosti, hlavičkou pak poslal míč do břevna. Ani Soldadova hlavička neuspěla, tu zastavil gólman Colinas. Sporting jen těžko odolával domácímu tlaku, ale nakonec vše přečkal. Ačkoliv mohl být rád, že Torres zblízka netrefil bránu.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele