36. kolo
05.05.2010 20:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Valladolid 3:1

Atletiko Madrid si spravilo chuť po porážce v Seville a doma si poradilo s Valladolidem. Pro ten znamená porážka další nepříjemnost a přiblížení se k sestupu, v závěru sezony si totiž nemůže dovolit prohrávat vůbec s nikým...

Úvod přitom vyšel lépe hostujícímu celku a hodně vidět byl Manucho. Ten se nejprve dvakrát neprosadil po dobrých centrech Costy, po ráně Peleho z 22 metrů se pak výtečným zákrokem zaskvěl De Gea. Jetě lepší zákrok pak domácí gólman předvedl po dalším pokusu Manucha.

Ani Atletiko nebylo v první půli bez šancí. Střelu Cabrery vykopl Jacobo, po následném rohovém kopu se k zakončení dostal Juanito a Jacobo měl tentokráte plné ruce práce.

V první půli se nakonec jedna branka urodila a spokojenější do kabin šli domácí. Proti trestnému kopu Simaa se sice znovu předvedl fantastický Jacobo, ale když poté jeho spoluhráči nedokázali uklidit míč do bezpečí po rohovém kopu, poslal míč do šestnáctky Jurado a Juanito zblízka otevřel skóre - 1:0.

Jacobo ve svém výtěčném představení pokračoval i po změně stran, když ve 48. minutě na přední tyči vychytal Forlana. O dvě minuty později pak na opačné straně vyhrál Manucho vzdušný souboj s De Geou, ale svou hlavičku nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

A mohlo ho to mrzet, v 66. minutě obelstil Jurado Nivalda a střelou k bližší tyči zvýšil vedení Atletika. O sedm minut později pak bylo definitivně rozhodnuto, to dal svou osmnáctou branku v sezoně Forlan - 3:0.

Třináct minut před koncem se hosté dočkali alespoň čestného zásahu a byla to trochu podivná branka. Manucho z pravé strany postupoval na De Geu, vypálil a jeho pokus zastavilo břevno. Míč se následně odrazil od země znovu do břevna, od něhož zamířil na hlavu dobíhajícího Sesmy, který už neměl problém dát gól.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele