Primera División - souhrn 31. kola

18.04.2009, 22:18, aktualizováno 19.04.2009, 22:56
Komentáře a souhrny
Barcelona vyhrála v Getafe 1:0, na čele má však stále šestibodový náskok, protože Real Madrid zvítězil taktéž 1:0 v Huelvě. Valencia porazila Sevillu a drží čtvrté místo, Bilbao podlehlo doma La Coruňi a Gijón na Betisu, remízou skončil duel mezi Málagou a Mallorcou...

Málaga CF - RCD Mallorca 1:1

18.04.2009 20:00

Góly: 54. Apońo - 60. Juan Arango

Souboj celku ze středu tabulky s týmem bojujícím o poháry vítěze tentokrát nenašel. I přesto, že Malága šla do vedení, Mallorca dokázala velmi rychle odpovědět a získala proto velmi cenný bod. Pro domácí celek je to ovšem ztráta, zůstává sice na sedmém místě, do nejlepší šestice ji ovšem ještě chybí malý krůček. Ten mohl přijít právě teď. Mallorca poskočila ve vyrovnaném středu na desáté místo a opět se oddálila od sestupových vod.

Malága protáhla také velmi nepříznivou sérii před vlastními fandy, nedokázala tady zvítězit již od února letošního roku, tedy ve čtvrtém duelu po sobě. V prvním poločase byl výkon obou soupeřů velmi bídný, to se zlepšilo až po změně stran. Do první akce se dostal domácí Jesus Gamez, který tvrdě hlavičkoval po rohovém Alberta Luqueho, nicméně asi z deseti metrů minul.

Hosté se nedokázali vymanit z tlaku, krátce po půl hodině hry však mohli jít do vedení. Do vápna dostal balón Cleber Santana, ten zprava uvolnil Gonzalo Castra, ale jeho padáček minul horní roh o několik centimetrů. Po poločase zahrozil z přímého volného kopu Arango, brankář Goitia však dokázal vyrazit jednoruč nad sebe na roh.

Na druhé straně proto zahrozili úspěšně domácí. Po centru do vápna dobře odhlavičkoval ven jeden z hostujících obránců, ovšem asi z 18 metrů z volej napřáhl Apono a perfektně zavěsil do dolního rohu, brankář Lux neměl nárok. Ovšem Mallorca opravdu začala bojovat a o dalších šest minut později zmrazila domácí stánek La Rosaleda. Z přímého kopu skoro z 25 metrů zakončil Arango, jehož pokus podcenil gólman Goitia a nestačil se včas přesunout k tyči.

Domácí se poté chtěli mermomocí dostat do vedení. Hlavičku střídajícího Salva Ballesty dokázal ovšem s přehledem brankář Lux zlikvidovat. O něco později se pak po centru do vápna a prodloužení hlavou dostal k míči zcela osamocen Duda, Lux ale včasným vyběhnutím míč ukryl do své náruče. Mallorca v dalším kole přivítá Valladolid, Malága se o body popere na hřišti Osasuny.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 0:1

18.04.2009 20:00

Góly: 18. Lionel Messi

Ve 31. kole nejvyšší španělské soutěže vedoucí Barcelona vyhrála na hřišti Getafe v poměru 1:0 a stále si drží šestibodový náskok před druhým Realem Madrid. Do konce ligy zbývá sedm kol. Getafe je čtrnácté. Jediný gól utkání vstřelil v 19. minutě Lionel Messi.

Největší hrozbou pro domácí byl od první minuty Thierry Henry, a to dokázal už ve 4. minutě utkání. Po vynikajícím průniku po levé straně z úhlu řádně provětral rukavice gólmana Stojkoviče a Getafe mělo namále. Po dalších dvou neproměněných šancích Henryho přišel pro Barcu dárek v podobě gólu Messiho, který zužitkoval spolupráci se Xavim.

Další velká šance hostí přišla o tři minuty později. Po rohovém kopu Iniesty hlavičkoval velmi nebezpečně Samuel Eto'o. Jeho pokus šel jen těsně vedle levé tyče branky Getafe. Podobně to zkoušel za další tři minuty Gerard Piqué, který po centru Alvese nebezpečně prověřil z bezprostřední blízkosti Stojkoviče. Další šance Barcy domácí zlikvidovali a sami se také k ničemu nedostali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Ve druhé půli bylo ze začátku Getafe nebezpečné a v 54. minutě si dokonce vytvořilo solidní příležitost. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Daniel Díaz a jeho střela lízla břevno Valdésovy branky. Další šance přišly až v závěru utkání a všechny na straně hostí. Se střelami Keity a Eto'a si gólman Stojkovič s pomocí obrany poradil, i tak si Barca odváží z Getafe velmi důležité tři body.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 0:1

18.04.2009 20:00

Góly: 85. Pablo Álvarez

La Coruňa výrazně oživila naděje na postup do evropských pohárů. Protože v 86. minutě pro něj zařídil tři body nádhernou trefou do šibenice Álvarez, ztrácí na šestou příčku už pouze dva body. Bilbao si především díky druhé půli, ve které zásobilo několika střelami gólmana Aranzubía, alespoň bod za remízu zasloužilo.

Hosty postihla už po deseti minutách hry nepříjemná věc. Na hřišti se příliš neohřál Antonio Tomás, který utrpěl zranění, takže na hřiště musel Sergio. Jen co se objevil tento drobný záložník na hřišti, už měl roupy rozvlnit síť. Avšak jeho střela letěla pouze nad. Ve 27. minutě zkoušel vypálit Guardado, o pár chvilek později vnikl do pokutového území Lassad a jeho přízemní navštívenka Iraizozovi zamířila jen těsně kolem vzdálenější tyče.

Domácí následně kontrovali Toquerem, Yestem a Iraolou, ovšem ani jeden pokus gólem neskončil. Na druhé straně vystřelil nad z přímého kopu Sergio, podobným způsobem to také zkoušel pravačkou Javi Martinez. I přes několik šancí na obou stranách skončil první poločas bezbrankovou remízou.

Domácí začali ve druhé půli o mnoho uvolněněji než soupeř a byli to prakticky jen oni, kdo útočil. David Lopez doručil míč z rohového kopu Yestemu, jehož ránu musel zastavit až Sergio, a Toquero po centru Yesteho hlavičkou minul těsně pravou tyč. Tlak Bilbaa pokračoval i nadále. Z dálky nejprve vypálil Koikili, nicméně to, jak hráči šancemi pohrdali, ukázal pak ještě Guardado, který v 60. minutě po pasu Laureho střílel zase jen nad.

Gólman Aranzubia byl i nadále pod sprchou domácích bomb. Toqueroovy dvě hlavičky chytil skvělým způsobem, rána Davida Lopeze naštěstí pro něj letěla mimo. Ani Orbaizova volej se nakonec neujala. A pravidlo nedáš-dostaneš platilo v tomto zápase na plné čáře. Stačilo jen, aby Álvarez dostal trochu více prostoru a zakončil dělovkou do šibenice.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CD Numancia 3:0

18.04.2009 20:00

Góly: 62. Éver Banega, 79. Diego Forlán, 90. Simão

Atletico podruhé v řadě vyhrálo, když na domácím stadionu Vicente Calderona porazilo 3:1 Numancii. V tabulce to znamená posun na čtvrté místo, oproti tomu Numancie zůstává na předposledním devatenáctém místě.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a měli více ze hry. Numancia spoléhala na rychlé brejky, jeden z nich nedokázal ve třinácté minutě zakončit Goria, jenž ve vyložené příležitosti pálil vedle branky domácích. Bojovalo se především ve středu pole a v prvním poločase nebylo k vidění mnoho fotbalových akcí. Vyjímkou byla střela Maxiho, s níž si poradil brankář Juan Pablo.

Druhý poločas začal hlavičkou Sergia Aguera do břevna hostující branky. Atlético ještě více přidalo a vyplatilo se mu to v 62. minutě, když střídající Ever Banega překonal Juana Pabla. O šest minut později hosté vyrovnali, když hlavičkoval do branky Barkero, jeho gól ovšem nebyl uznán rozhodčím Mallencem. Domácí si poté utkání už pohlídali, Forlánova rána podél brankáře Juana Pabla přinesla druhou branku domácích. V poslední minutě utkání završil vítězství domácích brankou na 3:0 Simao, jenž tečovanou ranou překonal bezmocného Juana Pabla.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Real Madrid 0:1

18.04.2009 22:00

Góly: 49. Marcelo

Na Barcu dotírající Real ve 31. kole nejvyšší španělské soutěže znovu nezaváhal a drží si stále šestibodový odstup od vedoucích Blaugranas. Tentokrát si poradil na hřišti Huelvy s tamním soupeřem nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. Jediný gól utkání vstřelil v 50. minutě Brazilec Marcelo.

Od prvních minut byli hosté aktivnějším týmem a jejich vítězství bylo naprosto zasloužené. Už v 9. minutě zahrozil Arjen Robben ranou do horního rohu branky a gólman domácích Asier Riesgo se poprvé vyznamenal. Podobná akce se udála o 9 minut později. Po přihrávce Huntelaara se do těžké pozice dostal znovu Robben a dokázal znovu prověřit gólmana Riesga tvrdou střelou do středu branky. Gólman domácích byl však znovu na místě.

Recreativo hrozilo spíše z protiútoků, které se ale většinou zadrhli už ve středové řadě. Jeden z nadějných ale přišel ve 24. minutě, kdy Sisi po narážečce s Camuňasem z hranice velkého vápna nebezpečně vystřelil k tyči Casillasovy branky, který si celou situaci pohlídal. Další šance v prvním poločase v podání Marcela a znovu Robbena skončili bez větších problémů na obraně Huelvy a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Na začátku druhého poločasu padl jediný gól utkání. V 50. minutě se po autu Gaga dostal k míči Marcelo a tvrdou ranou z levé strany pokutového území prostřelil všechno, co mu stálo v cestě, a poslal hosty do vedení 1:0. Huelva se poté snažila vyrovnat, ale další velké šance se rodily spíše na straně Realu.

Nejaktivnějším hráčem hostí byl jednoznačně Arjen Robben, což dokázal znovu v 73. minutě, když po přihrávce Sneijdera obešel tři protivníky a z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Riesga. O tři minuty hlavičkoval nebezpečně Ramos, ale jeho pokus šel těsně mimo levé tyče branky domácích. Zápas se dohrál povětšinou ve středu hřiště a tak Real mohl slavit další důležité vítězství v honbě za Barcelonou.

Více informací k zápasu

UD Almería - CA Osasuna 2:1

19.04.2009 17:00

Góly: 71. Álvaro Negredo, 89. Álvaro Negredo - 84. Walter Pandiani

Almería porazila 2:1 Osasunu Pamplona a předstihla svého soupeře v průběžné tabulce. Dva góly domácích vstřelil forvard Alvaro Negredo, za hosty korigoval Walter Pandiani.

Vítězný gol dal Negredo v 89.minutě zápasu. Tento hráč je pro Almeríu letos opět klíčový, odchovanec Realu Madrid se v létě skoro jistě přestěhuje do nějakého lepšího klubu. Jeho góly by mohly udržet Almeríi mezi elitou. V neděli dal svůj devatenáctý gól, je to polovina co vůbec letos Almería vstřelila. Andalusané jsou sedm bodů od sestupových příček.

Svěřenci Huga Sancheze si výhru zasloužili, přehráli Pamplonu 16:0 na rohy. První půle byla na brankové příležitosti chudá. Do šancí se dostali Negredo a Kalu Uche, ten ztroskotal na Robertovi i na druhý pokus.

Osasuna je v posledních zápasech ve formě, kontrovala hlavičkou Soly po trestném kopu Puňala. V druhé půli byla Almería už celekm jasně lepší. Zdálky ohrozil Roberta Iriney, Soriano a Negredo mířili hlavičkami nepřesně. Skóre otevřel až Negredo v 71.minutě, když zužitkoval přiťuknutí Soriana. V dalších šancích podržel hosty gólman Roberto. Skvěle si poradil zejména s hlavičkou Ucheho, ve skórování pak zabránil i Manému i znovu Uchemu. Osasuna vyrovnala, když centr Portilla na vzdálenější tyč využil Pandiani, poslední slovo ale měla opět Almería. Po akci Ortize rozhodl hlavou Negredo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF 0:0

19.04.2009 17:00

Góly: -

Valladolid se s Villarrealem rozešel bez branek. Domácí celek je tak devátý, hosté klesli už na šesté místo, dva body za čtvrtou Valencii.

Valladolid hrál část druhé půle o deseti hráčích. Půlhodiny před koncem byl totiž vyloučen Iňaki Bea, ale Giuseppe Rossi pokutový kop zahodil. Villarrealu se v poslední dobš nedaří, poslední dva jeho zápasy skončily porážkami. Navíc vypadl i z Ligy mistrů s Arsenalem, jeho pouť skončila ve čtvrtfinále. V první části zápasu byl Valladolid jasně lepší. Dvakrát byl blízko gólu Victor Fernandez, pokus Pedra Leona zmařil gólman Diego López. Poradil si i se střelou Marcose.

Zlom v zápase mohl nastat po faulu Iňaki Bei na Josebu Llorenteho, ale nabídnutou penaltu zahodil Rossi střelou nad. A přestože hrál Valladolid oslaben, byl v závěru blíže k vítězství. Pedro Leon, Henok Goitom i Oscar Sanchez ale své možnosti neproměnili.

Na druhé stranu mohl výhru pro hosty urvat Cani, ale v poslední minutě pálil přízemní střelou jej do tyče. Valladolid je na klidném devátém místě, Villarreal bude o evropské poháry ještě tvrdě bojovat.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Racing Santander 1:0

19.04.2009 17:00

Góly: 56. Iván Alonso

Espanyol potřetí v řadě bodoval, když na domácím stadionu nejtěsnějším možným rozdílem porazil Santander. V tabulce se tak po dlouhých týdnech dostal katalánský tým z posledního místa, když poskočil před Numancii na devatenácté místo. Santander je dvanáctý.

První šanci v utkání měli ale hosté, na povedený centr Pedro Munitise si naběhl Nikola Žigič, ovšem branku svojí hlavičkou netrefil. Na druhé straně hřiště vyslal Luis Garcia Sergia Sancheze, jenž pálil těsně vedle hostující branky. V dalších akcích domácího mužstva zklamali v dobrých příležitostech postupně Alonso, Raul Tamudo a Daniel Jarque.

Na rozhodující branku utkání si museli fanoušci počkat až do 56. minuty, kdy Alonso nasměroval do hostující sítě centr Neného a poslal tak domácí tým do vedení. O pár minut později to mohlo být už dvoubrankové vedení, ovšem proti byl brankář Coltorti. Hosté se v druhém poločase zmohli jen na šanci Colsi, kterou však záložník hostující mužstva nedokázal proměnit, a tak se domácí mohli radovat z důležitého vítězství.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 3:1

19.04.2009 19:00

Góly: 45+2. David Villa (pen.), 83. Juan Mata (pen.), 90+4. Pablo Hernández - 9. Julien Escudé

Valencie ve šlágru kola porazila na domácím stadionu Mestalla Sevillu 3:1 a připsala si tak na své konto čtvrté vítězství v řadě. V tabulce to znamená posun zpět na čtvrté místo a stáhnutí náskoku na Sevillu na pět bodů.

Hosté vstoupili do utkání o poznání aktivněji než domácí a hned v páté minutě se dostali do vedení, to když Renato našel z rohového kopu nikým neatakovaného stopera Escudeho, jenž krásnou hlavičkou o tyč překonal brankáře Cesara Sancheze.

Na druhé straně pálil v 16. minutě David Silva, s jeho ránou si ale poradil brankář Palop. Sevilla poté zahrozila prostřednictvým Kanoutého, jenž pálil ale mimo domácí branku. Další šanci hostů poté spálil Perotti, jenž nechal vyniknout brankáře Cesara Sancheze. Ve 44. minutě byl v pokutovém území Sevilly faulován Juan Mata a rozhodčí odpískal pokutový kop, který proměnil David Villa - 1:1.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznání aktivněji, než do poločasu prvního. Mimo hostující branku pálil Joaquin. Dále měl šanci po přihrávce Pabla Hernandeze útočník Villa, brankář Palop si ale z jeho ránou dokázal poradit. Po více než hodině hry trefili aktivní netopýři tyč hostující branky, konkrétně to byl po pasu Silvy agilní David Villa.

Domácí tlak vyvrcholil osm minut před koncem utkání, po centru Vicenteho zahrál rukou Navarro a rozhodčí odpískal další pokutový kop. Ten proměnil tentokráte Mata a poslal Valencii do vedení. V závěru se Los Ches podařilo ještě zvýšit vedení, když Vicente našel Pabla, jenž prostřelil Palopa upravil tak konečný výsledek na 3:1.

Více informací k zápasu

Real Betis - Sporting Gijón 2:0

19.04.2009 21:00

Góly: 7. Achille Emaná, 70. Achille Emaná

Real Betis sehrál dobrý zápas se Sportingem Gijon, zaslouženě zvítězil dvěma góly Achille Emany. Přitom naposledy Betis v domácím prostředí zvítězil v listopadu. Následujících šest zápasů skončilo postupně remízami.

Nový kouč Betisu José Maria Nogues táhne svůj tým do první poloviny tabulky. Sporting Gijon je oproti tomu po posledních nepodařených výsledcích jen tři body od nesestupových příček. Stačilo jen šest minut a Betis nádherných gólem otevřel skóre. Edú s Oliveirou a Emanou rozjeli krásnou akci na jeden dotek a na jejím konci byl stejně skvělý nechytatelný volej letošní opory Betisu Emany. Hosté hrozili jen pološancemi Kike Matea a Carmela, pokus Barrala zdálky nebyl pro gólmana Ricarda problém. Domácí byli aktivnější Mark González střílel vedle z voleje.

Ve stejném duchu pokračoval zápas i v druhé půli. Nepřesní byli hostující Neru a Bilič, za domácí otestoval Cuellara Capi. V 70.minutě přidal Emana druhý gól. Cuellar centrovaný míč jen vyrazil, balon neodvrátil ani obránce Jose Angel. Edú tak nahrál Oliveirovi, jeho střela byla obráncem zblokována a do sítě tak míč doklepl až všudybyl Emana.

Domácí byli při chuti, Emana šel sám na Cuellara, ale ten mu v postupu na branku zabránil tím, že na míč sáhl rukou mimo vápno a byl vyloučen. Ale brzo byly síly vyrovnány, vyloučen byl i domácí Arzu. Gijon mohl alespoň snížit, ale Ricardo skvěle jednou rukou vyrazil mimo tyče střelu Biliče.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona31253388:2478
2.Real Madrid31233570:3172
3.Sevilla FC31176844:3057
4.Valencia CF31157958:4452
5.Atlético Madrid311471063:4849
6.Villarreal CF311310845:4249
7.Málaga CF311381048:4847
8.Deportivo La Coruña311371140:4246
9.Real Valladolid311241542:4940
10.Real Betis319101246:4937
11.UD Almería311071438:4937
12.Racing Santander31991338:3936
13.RCD Mallorca31991337:4936
14.CA Osasuna318111235:3835
15.Getafe CF318101340:4734
16.Athletic Bilbao31971540:5234
17.Sporting Gijón311102038:6633
18.Recreativo Huelva31791527:4430
19.Espanyol Barcelona316111429:4629
20.CD Numancia31841933:6228

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (113)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neskutecny...Depor jsme prehravali, celou druhou puli jsme tlacili a byli blizoucko golu a pak v podstate z jediny akce La Coruny v druhym polocase padl gol po tecovany strele

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda dneska jsem vám to přál, nebo aspoň jsem to měl na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Álvarez a jeho povedení asistenti jsou pěkné svině, boj o titul jde do finiše a jde to znát, někdo nás nechce vidět na trůnu a všichni ví, o koho se jedná. Budu na oko věřit tomu, že je jen ovlivnil promadridský tisk.

Očekávám, že Getafe ještě není vrchol, zářezů s přibývajícími koly bude víc, ale musíme se s tím porvat, dnešní výkon byl skvělý a rozhodčí, ač se snažili sebevíc, dnes neměli nárok nás o body připravit. Ke Getafe asi jen to, že pokud se souvisleji nedostanou za celý zápas na naší půlku, tak nemají v lize co dělat. Oni na tom hřišti snad nebyli, třeba Huelva na Nou Campu předvedla třikrát lepší výkon.

Messi je bůh.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

jn, real je svin

Reagovat
smazaný uživatel

zase sami plac..

Reagovat
smazaný uživatel

Že to říká zrovna fanoušek Realu, to mě zaráží

Reagovat
madridcan

ale tak ber tak z vykonu rozhodcu v zapase s ktorym nema real nic spolocne,vinit prave real sa mi zda trosku za vlasy pritiahnute

Reagovat
smazaný uživatel

ano moze za to real hlavne ze madridske denniky obvinovali ze rozhodcovia nadrziavaju barce..trapny madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dostal od Marcy nejnižší možnou známku, takže nebreč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ten zapas asik nevidel neuznany gol a neodpiskana penalta!!! ale i tak mela barca mnohem vice sanci ale nedarilo se v koncovce ale 3 body sou a to je hlavni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí podal mizerný výkon= může za to Real

Reagovat
smazaný uživatel

Příště bude pršet, a bude za to moct Real

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ti to došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Laporta se po zápase pohádal s představiteli Getafe, dokonce tam byly strkanice.

Reagovat
Dubov

A už se ví nějaký důvod? To by mně zajímalo copak se tam přihodilo

Reagovat
smazaný uživatel

dobre atletico, povinna vyhra

zitra vitezstvi ztrati sevilla i villarreal a jedem na LM

Reagovat
smazaný uživatel

jaden hlupak sem napise totalnu blbost a vsetci sa toho hned chytite

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze recreativo vypadne to je hnus muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Mě přišlo dnes velmi sympaticky hrající. (upozorňuju, že jsem to cca v 80. minutě vypnul, takže pokud se tam pak něco stalo, nevím o tom)

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dobry zapas, najlepsi hraci Iker, Pepe, Marcelo a Gago

Reagovat
Jajinek

Tak jsem se zase po čase koukl na španělský fotbal a vcelku jsem se bavil . Největší král byl ten gólman Getafe, který čapl snad i nemožné. Rozhodčí Barcelonu celkem řezal. Při utkání Realu jsem se naokpak divil, kolik toho projde Ramosovi...takovej starší Balotelli mi to přišlo...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Muňoz: "Připadal jsem si, jako kdyby měli více hráčů."

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

nuda to byla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom máš nějakej bordel...

Reagovat
madridcan

Robben Robben a este raz Robben.Moj oblubenec,ale zacina mi liezt na nervy.4 sance nepremenit a mi pripada,ze striela vtedy ked ma nahrat a nahrava vtedy ked ma strielat.No co uz dolezite body ako obvykle,ale ked takto budeme hrat v dalsich zapasoch tak to bude velmi velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe rulezzz

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se z toho Espanyol nějak dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

kouzelný je, že supertým katalanců s mimozemšťanem má jenom o 6 bodů víc než marca referee team a o 18 gólů více, řekl bych , že tak tragicky hrající tým by měl mít o něco větší bodový i gólový odstup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real se může soustředit jen a pouze na poslední soutěž, kde má alespoň teoretickou šanci na zisk trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co za debila piska tu Valencii.To je neco otresneho cervena za nehorazne prifilmovany pad.Prvni penalta uplne smesna druha ok ale ty ruce jednoho z hracu Valencie taky zavanely faulem.Buzerant mi otravil 2 hodiny zivota.Cely zapas tam pochoduje a hajluje pro Valencii to je k zbliti.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem viděl jen druhý poločas, ale bylo to super, Sevilla si ani neškrtla. Takhle to má vypadat. Jdu spokojen jíst.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto, že Villa dává góly jen z penalt?

Reagovat
madridcan

a jakto,ze po nom tak tuzite?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už si nepamatuju kdy dal góla ze hry, Vale mě zajímá, bohužel v poslední době sem jí hrát skoro vůbec neviděl ... Benítez řekl, že Villa nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Protože soupeři jsou prasata a jinak mu skórovat nedovolí.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia - Sevilla...15 žlutých karet a jedna červená

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co se tam dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

normální fotbalový mač to byl

Reagovat
smazaný uživatel

jojo normální

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejt by si skrtla kdyz hrala v 10 proti 12.Bych rek ze Valencia kope zdaleka nejvic penalt v lize.Muzou byt radi pajdaci ze to piskal takovy magor nebo by prohrali 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době jich pár bylo, ale bejvá i dost proti nám

Reagovat
-Kopy-

Konečně rozhodčí sporné situace řeší tak, že nám pomáhají. Celou sezonu šli proti nám, tak aspoň, že v posledních zápasech se to lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně nechávám subjektivní názory jako je ten tvůj bez povšimnutí. Ale ty si fakt dej facku.

Reagovat
-Kopy-

Olé olé olé!!! Paráda, čtvrtá výhra v řadě, jen tak dál chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na kopyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cela La Liga sa moze oproti Premier League strcit akurat tak do sporaku neviem co tu stale basnite aj tak titul vyhra Barca lebo tam nema ziadneho vazneho konkurenta. Real je len zbierka baletiek a priemernych hracov a napr. s tou pomalou obranou dosiahnete uspechy akurat tak v 2 spanielskej lige Barca proste nema konkurenciu v La Lige, je to o jednom ako-tak o dvoch teamoch zato Premier League je styroch dlhodobo spickovych a viete ktory klub je najvacsi, najpopularnejsi, najocenovanejsi a aktivami najbohatsi na svete?? predsa Manchester United MU FOREVER !!!

Reagovat
smazaný uživatel

di do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ti co dneska byli radi že to dotáhli s Evertonem až k penaltám a nakonec rupli tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Evertooon

Reagovat
smazaný uživatel

statecny vojin prijel propagovat svou ligu z Albionu..a skoncil s cihlou v zaludku a s prskavkou v zadku.....

Reagovat
smazaný uživatel

Takovému týmu jak MU může fandit jen chudák

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Částečně má pravdu.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
-Kopy-

Šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

co pak je to za vojáka?

Reagovat
smazaný uživatel

...soudruh Kouba se obrací v hrobě, teda spíš v Ordinaci.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedno pochopím, ano fandíš ManU majú úspechy, tituly, hrajú slušne sú bohatý. Ale proč do riti sa s tým chdíš sem vyťahovať kde to nikoho nezaujíma?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš, jako to že z Anglie do LM postoupí ty samý tými ti připadá zajímavý? mě to příde jako nuda. Ve Španělsku jsou boje otevřený až do posledního kola

Reagovat
Xavi

Jn. hlavně Arsenál hraje o titul jak sviňa. A Liverpool, který ho nevyhrál sto let.

Reagovat
smazaný uživatel

strč sa

Reagovat
smazaný uživatel

Vojak celem vzad a pochodem odchod.

Reagovat
madridcan

Nechce sa mi davat vsetkym palec hore takze chvalim kazdeho kto reagoval na nejakeho retardovaneho vojaka.okrem Mistu

Reagovat
smazaný uživatel

Mista: ten kto ma nazor taky isty ako ty o MU je chudak nezabudni, ze pises o najvacsom teame v najkvalitnejsiej sutazi. MU je dlhe roky svetovo a suverenne najpredavanejsia a najpopularnejsia znacka co dokazuju statistiky. Ozaj a komu fandis ty, zeby Valencii ci nebodaj Realu???

chlapci a nepiste tu o Evertone ked sme s nasim B-teamom boli lepsi a hrali bez najvacsich hviezd. Stavim sa, ze vase teamy by sa tam s nahradnikmi ani nedostali..

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková ostuda pro těch pár normálních fanoušků MU na tomto webu až běda

Reagovat
smazaný uživatel

slzy uz odeznely, tak si snazis namluvit, ze to SAF neprohral kvuli vlastni blbosti?

Reagovat
smazaný uživatel

sonny: SAF dobre vedel preco stavia hracov z lavicky..mame najviac zapasov zo vsetkych klubov a musime nechat odpocivat. A zober si, ze takto ako hrali nasi odchovanci a mladici by ti vasi nezahrali...na zapasy FA Cup SAF posielal vacsinou B-team a semifinale je uspech

Reagovat
smazaný uživatel

Takže třeba sestava čtvrtfinále: Sar - Shea, Rio, NV, Evra - Fletch, Anderson, MC, Park - Tevez, Rooney je B-tým? Ok...

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to najsilnejsia zostava..predosle zapasy boli prakticky B-team..SAF volil rotaciu a dnes dal sancu mladym hracom ale kedze mame velky pocet zap. za sebou musime opory setrit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přece nebude hrát pořád nejsilnější sestava. To že byli v zápasech se Spurs, Derby,Fulhamem v sestavě 3-4 změny neznamená, že dnes těch změn udělá 9 a vykašle se na FA cup před plným Wembley. Fakt nechápu tvou logiku, a sem za to rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nechapem tvoju logiku ved netvrdim, ze musia nastupovat stale ti isti, prave rotacia je super vec. A myslim, ze je fajn ze nastupili mladici, ziskali nove skusenosti, ukazali sa v dobrom svetle a tym, ze nechal odpocivat opory spravil dobre lebo cim viac sil neskor, tym lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Získali nové zkušenosti? V semifinále nejstaršího poháru světa? To mi má stačit?

Reagovat
smazaný uživatel

madridcan: odkial by mal retardovany clovek napr. taky krasny pravopis a pravdive nazory hm? to je mi teeeda logika

Reagovat
soukup

chápeš vůbec že na tvoje výlevy tu není nikdo zvědavej?

Reagovat
madridcan

Rain man

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brankar Gijonu ma snad nejake trable jinak si to jeho dnesni fopá nedokazu vysvetlit?

Reagovat
smazaný uživatel

soukup: a ty si snad vestkyna Soukupova ked tvrdis, ze nikto??

Reagovat
soukup

všiml sis snad někoho, že by na tvoje komentáře reagoval kladně? Ne, všici tě posílaj do prdele aby sis to uvědomil a nenapadlo tě sem ještě někdy psát, že fandíš MU už víme, že je to podle tebe nejlepší klub ve vesmíru taky, tak běž už spát a nemuč nás dalšími příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

MU GLORY GLORY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak Real ci Barcelona su proti nam len statisti. MU je proste The One

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa dostanete cez Arsenal s radostou vas vyprasime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"I’m not sure they have improved a lot from when we played them last season"

Tohle prohlásil sir Alex o Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

vies ako media.. ale zase SAF je stary takticky mazak

Reagovat
smazaný uživatel

prostě si přiznej že séér Alex to dneska prosr .... ééé .. prokaučoval

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem nevyhral fakt o spicku nosu.Mel jsem 4 presne vysledky v kombi od 2.Chytl jsem Lorient vsechno bylo na dobre ceste i na Herte bohuzel Naldo mi skolacky zachyboval strela tec 87min 2:1 a bylo to v cudu.Potom prislo dalsi velke sousto v podobe Vale muj tip 1:1 84min.2 pentle a bylo po nadejich.A aby melo grady tak mam Betis 1:0 vse smeruje ke zdarnemu konci.Lini domaci vedou o kyzeny gol hoste vypadaji taky spokojene ovsem pak si hostujici brankar bravurne pripisuje hokejovou terminologii 2asistenci na gol domacich a ja si rikam mam to zapotrebi?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi rulezzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Visca El Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi tu zapadlo, že včera Vale podala nejlepší výkon v sezoně Opravdu skvělá hra celého teamu. Alexis na LB lepší jak Morreti (to už asi nikoho nepřekvapí). Opravdu úžasný breaky! A taky nelze nepostřehnout, že Pablo H. vytlačuje ze sestavy Joaqina. Možná, že prodat tudle hvězdu by byl ten nejlepší tah. Největší podíl na vítěztví ale dávám Emerymu

Reagovat
smazaný uživatel

na Emeryho jsme čekali jako na smilování boží... ale včera nasral jak Joaquina, tak Villu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám osobně takový dojem, že se právě s přestupem Joaquina tak nějak počítá a proto tam v poslední době tak často nastupuje Pablo i poté co se Joaquin uzdravil. Ale to jsou čistě jen mé soukromě domněnky Jinak s tím že to byl nejlepší výkon v sezóně bych byl opatrnější, přecejen v prvním poločase Sevilla zlobila dost a ve druhým už jsme měli přesilovku. Ale pěkně hráli, to je pravda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele