31. kolo
19.04.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Villarreal CF 0:0

Valladolid se s Villarrealem rozešel bez branek. Domácí celek je tak devátý, hosté klesli už na šesté místo, dva body za čtvrtou Valencii.

Valladolid hrál část druhé půle o deseti hráčích. Půlhodiny před koncem byl totiž vyloučen Iňaki Bea, ale Giuseppe Rossi pokutový kop zahodil. Villarrealu se v poslední dobš nedaří, poslední dva jeho zápasy skončily porážkami. Navíc vypadl i z Ligy mistrů s Arsenalem, jeho pouť skončila ve čtvrtfinále. V první části zápasu byl Valladolid jasně lepší. Dvakrát byl blízko gólu Victor Fernandez, pokus Pedra Leona zmařil gólman Diego López. Poradil si i se střelou Marcose.

Zlom v zápase mohl nastat po faulu Iňaki Bei na Josebu Llorenteho, ale nabídnutou penaltu zahodil Rossi střelou nad. A přestože hrál Valladolid oslaben, byl v závěru blíže k vítězství. Pedro Leon, Henok Goitom i Oscar Sanchez ale své možnosti neproměnili.

Na druhé stranu mohl výhru pro hosty urvat Cani, ale v poslední minutě pálil přízemní střelou jej do tyče. Valladolid je na klidném devátém místě, Villarreal bude o evropské poháry ještě tvrdě bojovat.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele