31. kolo
19.04.2009 19:00 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Sevilla FC 3:1

Valencie ve šlágru kola porazila na domácím stadionu Mestalla Sevillu 3:1 a připsala si tak na své konto čtvrté vítězství v řadě. V tabulce to znamená posun zpět na čtvrté místo a stáhnutí náskoku na Sevillu na pět bodů.

Hosté vstoupili do utkání o poznání aktivněji než domácí a hned v páté minutě se dostali do vedení, to když Renato našel z rohového kopu nikým neatakovaného stopera Escudeho, jenž krásnou hlavičkou o tyč překonal brankáře Cesara Sancheze.

Na druhé straně pálil v 16. minutě David Silva, s jeho ránou si ale poradil brankář Palop. Sevilla poté zahrozila prostřednictvým Kanoutého, jenž pálil ale mimo domácí branku. Další šanci hostů poté spálil Perotti, jenž nechal vyniknout brankáře Cesara Sancheze. Ve 44. minutě byl v pokutovém území Sevilly faulován Juan Mata a rozhodčí odpískal pokutový kop, který proměnil David Villa - 1:1.

Do druhého poločasu vstoupili domácí o poznání aktivněji, než do poločasu prvního. Mimo hostující branku pálil Joaquin. Dále měl šanci po přihrávce Pabla Hernandeze útočník Villa, brankář Palop si ale z jeho ránou dokázal poradit. Po více než hodině hry trefili aktivní netopýři tyč hostující branky, konkrétně to byl po pasu Silvy agilní David Villa.

Domácí tlak vyvrcholil osm minut před koncem utkání, po centru Vicenteho zahrál rukou Navarro a rozhodčí odpískal další pokutový kop. Ten proměnil tentokráte Mata a poslal Valencii do vedení. V závěru se Los Ches podařilo ještě zvýšit vedení, když Vicente našel Pabla, jenž prostřelil Palopa upravil tak konečný výsledek na 3:1.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele