31. kolo
18.04.2009 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Getafe CF - FC Barcelona 0:1

Ve 31. kole nejvyšší španělské soutěže vedoucí Barcelona vyhrála na hřišti Getafe v poměru 1:0 a stále si drží šestibodový náskok před druhým Realem Madrid. Do konce ligy zbývá sedm kol. Getafe je čtrnácté. Jediný gól utkání vstřelil v 19. minutě Lionel Messi.

Největší hrozbou pro domácí byl od první minuty Thierry Henry, a to dokázal už ve 4. minutě utkání. Po vynikajícím průniku po levé straně z úhlu řádně provětral rukavice gólmana Stojkoviče a Getafe mělo namále. Po dalších dvou neproměněných šancích Henryho přišel pro Barcu dárek v podobě gólu Messiho, který zužitkoval spolupráci se Xavim.

Další velká šance hostí přišla o tři minuty později. Po rohovém kopu Iniesty hlavičkoval velmi nebezpečně Samuel Eto'o. Jeho pokus šel jen těsně vedle levé tyče branky Getafe. Podobně to zkoušel za další tři minuty Gerard Piqué, který po centru Alvese nebezpečně prověřil z bezprostřední blízkosti Stojkoviče. Další šance Barcy domácí zlikvidovali a sami se také k ničemu nedostali, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Ve druhé půli bylo ze začátku Getafe nebezpečné a v 54. minutě si dokonce vytvořilo solidní příležitost. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Daniel Díaz a jeho střela lízla břevno Valdésovy branky. Další šance přišly až v závěru utkání a všechny na straně hostí. Se střelami Keity a Eto'a si gólman Stojkovič s pomocí obrany poradil, i tak si Barca odváží z Getafe velmi důležité tři body.

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barca!!!

Reagovat
Tomtaf

3:0

celkem překvápko

Reagovat
_Blind_

BArcaaa !! bude to nudny fotbal ktery barca rohzhodne v 70 minute

Reagovat
smazaný uživatel

0:5(2krát Eto'o,2Krát Messi,Henry)

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tedka sem se moc Netrefil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele