31. kolo
19.04.2009 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

UD Almería - CA Osasuna 2:1

Almería porazila 2:1 Osasunu Pamplona a předstihla svého soupeře v průběžné tabulce. Dva góly domácích vstřelil forvard Alvaro Negredo, za hosty korigoval Walter Pandiani.

Vítězný gol dal Negredo v 89.minutě zápasu. Tento hráč je pro Almeríu letos opět klíčový, odchovanec Realu Madrid se v létě skoro jistě přestěhuje do nějakého lepšího klubu. Jeho góly by mohly udržet Almeríi mezi elitou. V neděli dal svůj devatenáctý gól, je to polovina co vůbec letos Almería vstřelila. Andalusané jsou sedm bodů od sestupových příček.

Svěřenci Huga Sancheze si výhru zasloužili, přehráli Pamplonu 16:0 na rohy. První půle byla na brankové příležitosti chudá. Do šancí se dostali Negredo a Kalu Uche, ten ztroskotal na Robertovi i na druhý pokus.

Osasuna je v posledních zápasech ve formě, kontrovala hlavičkou Soly po trestném kopu Puňala. V druhé půli byla Almería už celekm jasně lepší. Zdálky ohrozil Roberta Iriney, Soriano a Negredo mířili hlavičkami nepřesně. Skóre otevřel až Negredo v 71.minutě, když zužitkoval přiťuknutí Soriana. V dalších šancích podržel hosty gólman Roberto. Skvěle si poradil zejména s hlavičkou Ucheho, ve skórování pak zabránil i Manému i znovu Uchemu. Osasuna vyrovnala, když centr Portilla na vzdálenější tyč využil Pandiani, poslední slovo ale měla opět Almería. Po akci Ortize rozhodl hlavou Negredo.

Autor: Radek Nosil / www.sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Špilmachr

Sakra jednou nehraje Plašan a je to 16:0 na rohy to by mě zajimalo v procentech drženi miče

Reagovat
Špilmachr

Nebo to je chybějicimi Iránci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele