Primera Division souhrn - 30. kolo

29.03.2008, 22:01, aktualizováno 30.03.2008, 23:05
Komentáře a souhrny
Real v šlágru kola porazil Sevillu a upevnil si vedení, Barcelona totiž prohrála na Betisu a přišla i o druhé místo, kde jí po hladkém vítězství nad Atlétikem vystřídal Villarreal. Dva domácí celky utrpěly tříbrankové debakly - Santander vyhrál na půdě Espanyolu a Mallorca ve Valencii. V dresu La Coruni se Xisco blýskl hattrickem a prakticky sám porazil Murcii.

Real Betis - FC Barcelona 3:2

29.03.2008 20:00

Góly: 63. Edú, 76. Juanito, 78. Edú - 13. Bojan Krkić, 15. Samuel Eto'o

Barcelona naprosto nepochopitelně ztratila dvoubrankové vedení na půdě Betisu, a nevyužila tak možnosti přiblížit se alespoň dočasně Realu Madrid na rozdíl jednoho bodu. Pro Betis mají tři body cenu zlata, v příštích kolech se jim rozhodně bude dýchat snáze.

Katalánci přitom začali jako rozjetá mašina. Už v desáté minutě zkoušel pozornost gólmana Casta Eto’o, ale to bylo jen rozehřívání. Vedoucí gól se dostavil o tři minuty později, kdy Eto’o sice napálil míč jen do konstrukce brány, ale k dorážce se včas dostal Bojan a potvrdil výbornou formu z posledních týdnů.

Dvě minuty nato už se zdálo být rozhodnuto, tentokráte už Eto’o mířil přesně, prosadil se hlavou po centru Xaviho a Betis byl na ručník. Blaugranas byli rozjetí , nechybělo mnoho a Iniesta mohl přidat třetí gól, na poslední chvíli tomu zamezil Casto.

Do konce první půle už se toho příliš nestalo, na Abidalův centr Eto’o nedosáhl a od snížení zabránil na brankové čáře Iniesta.

Co se stalo v druhém poločase, to mnoho fanoušků Barcelony ještě dlouho nevstřebá. Výkony Eto’oa, Tourého či Erica Abidala si žádají tvrdé pokuty, selhal i Lilian Thuram a řada dalších.

Řada hráčů Barcelony projevovala naprostý nezájem o hru, chyběla snaha, odhodlanost... A přišel zasloužený trest.Nejdříve zahrozili Pavone s nově příchozím Sobisem a pak se to rozjelo.

Sobis se uvolnil na levé straně, perfektně našel naprosto nehlídaného Edua na malém vápně a bylo to 1:2. Je otázkou, jak je vůbec možné, aby takhle zůstal soupeřův hráč osamocen.

Srovnáno mohlo být v 67. minutě, Abidal zcela nepochopitelně laxně přiťukl míč Thuramovi, mnohem rychleji však byl u míče rozběhnutý Odonkor a jen fantastický zákrok Valdése oddálil remízu.

Byl to znovu Valdés, kdo ještě o nějakou dobu prodloužil vedení svého týmu. Abidal si nepohlídal Odonkora, na hranici pokutového území si ho radši přidržel rukama a kopala se penalta.Velmi přísný pokutový kop sice Valdés výborně chytil, ale jeho radost dlouho netrvala. Touré o pár sekund podskočil autové vhazování a volný Juanito ve vápně krásně překonal bezmocného Valdése. 2:2.

Pokud se snad Barca chystala na tlak a vstřelení nového vedoucího gólu, rychle jí to přešlo, neboť záloha hostů zcela propadla, Edu unikl, pohrál si s Thuramem a napálil míč do levého horního růžku Valdésovy brány. Obrat byl dokonán, zdecimovaní a odevzdaní hráči Barcelony už na zvrat síly neměli. A řada z nich podle všeho neměla ani touhu.

V Ciudad Condal je zle, jak už dlouho nebylo a je otázkou, zda je toto ono pověstné dno, nebo zda může být ještě hůř.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 3:0

29.03.2008 22:00

Góly: 39. Santi Cazorla, 43. Nihat Kahveci, 66. Nihat Kahveci

Skvěle hrající Villarreal podruhé v sezoně porazil Atlético, tentokráte po dalším výborně takticky zvládnutém utkání 3:0. Žlutá ponorka tak už devět utkání v řadě nepohrála, navíc v posledních čtyřech vyhrála a v tabulce se posunula na druhou pozici před Barcelonu, která překvapivě nestačila na Betis. Altético zůstává na čtvrté pozici, zítra se však na něj může bodově dotáhnout Racing.

První nebezpečná akce utkání byla k vidění v osmé minutě, kdy Senna našel v pokutovém území stopera Gonzala, který však hlavičkoval jen do připravených rukavic gólmana Abbiatiho. Jednadvacátá minuta sebou přinesla nebezpečnou ránu záložníka Villarrealu Cazorly, jehož tvrdou střelu levačkou vyrazil s vypětím všech sil brankář Abbiati na roh. Na druhé straně pálil z dvaceti metrů Maxi Rodríguez, brankář domácího celku Diego Lopez vytáhl střelu křídelního záložníka Atlétika na roh.

V 39. minutě se Villarreal ujal vedení, Rossi nacentroval míč do pokutového území, v němž chyboval stoper Perea, k míči se dostal agilní Cazorla a z voleje nedal Abbiatimu šanci. O čtyři minuty později to bylo už 2:0, další lahůdkovou přihrávku poslal do pokutového území hostujícího mužstva útočník Rossi, jehož přizemní pas dolétl až na zadní tyč, kde útočný parťák Rossiho, Turek Nihat Kahveci, překonal bezmocného Abbiatiho - 2:0.

Druhý poločas začal hlavičkou středopolaře Camacha do spojnice domácí branky. V 66. minutě definitivně rozhodl utkání Nihat, jenž si naběhl na ideálně načasovanou přihrávku od Cazorly a střelou mezi nohy brankáře Abbiatiho si na své konto připsal čtrnáctý gól v sezoně. A když se Atlético do konce utkání zmohlo jen na nepřesný pokus Aguera, skončilo utkání vítězstvím Villarrealu 3:0.

Více informací k zápasu

Valencia CF - RCD Mallorca 0:3

30.03.2008 17:00

Góly: 12. Daniel Güiza, 19. Iván Ramis, 57. Daniel Güiza

Další katastrofální výsledek na domácím hřišti v této sezoně si dnes připsali fotbalisté Valencie, když na Mestalle podlehli Mallorce 0:3. Hosté se po vítězství nad Netopýry posunuli v tabulce na devátou pozici, domácí celek zůstává na jedenáctém místě. Pro ostrovany znamená tato výhra historicky první vítězství na Mestalle.

První šanci v utkání si vytvořili hostující fotbalisté, kreativní Ibagaza našel rozběhlého útočníka Guizu, jenž z úhlu pálil do připravených rukavic brankáře Hildebranda. Valencie zahrozila poprvé v osmé minutě, kdy z dálky napřáhl v poslední době dobře hrající Villa, jehož tvrdou ránu z více než dvaceti metrů dokázal gólman Moya vyrazit. Ve dvanácté minutě se Mallorca ujala vedení, Ibagaza vybojoval ve středu pole míč, přihrál Guizovi, jenž se prosadil přes bránícího Caneiru a přesnou střelou k tyči nedal šanci Hildebranovi zasáhnout. Ve dvacáté minutě to bylo už 2:0 pro hostující tým, stoper Ramis vymetl z přímého kopu pavučinky domácí branky a Hildebrandovi zbyly jen oči pro pláč. Poté ze hřiště odstoupil zraněný záložník Maduro, jehož nahradil útočník Morientes. Do konce poločasu viděli diváci ještě nepřesnou střelu Davida Villy, a také ránu Silvy, s kterou si poradil Moya.

Do druhého poločasu vstoupili hráči Valencie o poznání aktivněji, ránu Silvy zlikvidoval Moya. V dalším útoku pálil z voleje Morientes nad hostující branku. V 56. minutě šli ostrované už do tříbrankového vedení, k centru se dostal Ibagaza, kreativní záložník Mallorky našel znovu agilního Guizu, jenž předskočil Helgueru a přesnou hlavičkou vstřelil svůj sedmnáctý gól v sezoně. Bezzubá Valencie se dostala do jedné z mála šancí čtyři minuty před koncem základní hrací doby, kdy Joaquin pohotově rozehrál nepřímý volný kop, osamocený Morientes však z deseti metrů nastřelil jednoho z bránicích hráčů Mallorky. A když v samém závěrů mířil Joaquin z dvaceti metrů těsně nad, skončilo utkání přesvědčivým vítězstvím hostujícího mužstva.

Více informací k zápasu

UD Almería - Levante UD 2:1

30.03.2008 17:00

Góly: 2. Fernando Soriano, 36. Felipe Melo - 90. Vicente Iborra

Almeria podle předpokladů porazila na domácím stadionu Mediterráneo Levante. Domácí celek se tak po pěti utkání dočkal vítězství, díky nemuž se v tabulce posunul na osmou pozici. Levante prohrálo čtvrtý zápas v řadě a zůstává beznadějně poslední. Nováček soutěže by se po tomto vítězství měl už bez problémů zachránit v lize, naopak poslednímu Levante nepomůže už asi ani zázrak.

Domácímu týmu se povedl skvěle vstup do utkání, když už ve druhé minutě brankář Levante Vladan Kujovic špatně vyběhl proti centru a záložník Soriano měl lehkou práci. Levante mohlo vyrovnat o jedenáct minut později, Mustapha Riga ale pálil těsně nad domácí branku. Brankář Almerie Diego Alves si poté připsal úspěšný zákrok proti Juanmově střele. Uklidňující druhý gól pro domácí přinesla 36. minuta, když v pokutovém území nikým neatakovaný Felipe překonal bez problému Kujovice.

I ve druhém poločase byla Almeria lepším mužstvem. Více šancí si však vytvořili hosté. První příležitost měl domácí Soriano, který však pálil nad. Poté zahrozili hosté, útočníka Geija vychytal Diego Alves. Další šanci Levante promrhal Juanma a když ani střídající Uche nedokázal využít svoje dvě velké šance, radovali se z výhry hráči Almerie.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Zaragoza 2:1

30.03.2008 17:00

Góly: 52. Víctor (pen.), 75. Joseba Llorente - 29. Alberto Zapater

Zlaté tři body urval Valladolid na domácím hřišti proti Zaragoze. V souboji vážných aspirantů na sestup sice z počátku prohrával, ale ve druhém poločase Pucela zabrala a góly Víctora s Llorentem nechala úvodní gól Zapatera v zapomnění.

Utkání začalo poměrně vlažně, první vážnější šance přišla až ve 24. minutě a zapsali si ji hosté, konkrétně Ricardo Oliveira. Akci započal dobrým průnikem Diego Milito, přihrál Oliveirovi a jeho ráně nechybělo mnoho.

29. minuta byla tou nejpříjemnější pro Zaragozu v tomto zápase. Centr Valery na Milita se dostal k Zapaterovi a ten nezaváhal. 0:1.

Valladolid nicméně nesložil zbraně a ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky si vypracoval čtyři větší šance. Nejdříve mířil vedle Víctor v 36. minutě, o 180 sekund nato nepochopitelně chyboval Ayala, s nímž si pohrál Sisi a celou situaci musle vyřešit až brankář César.

Pucela získávala ve středu hřiště řadu míču, po jedné z těchto situací střílel nebezpečně Sesma, ovšem scházela větší přesnost. To stejné se dá říci i o poslední šanci první půle, kdy po centru Sesmy střílel mimo v dobré ale obtížné situaci Joseba Llorente.

Tlak domácích pokračoval i po změně stran, jen parádní zákrok Césara překazil radost Víctorovi. Pak už však přišel vyrovnávací gól. Llorente upadl po zákroku Paredese v pokutovém území, míč si na značku pokutového kopu postavil Víctor a neměl problémy.

Zaragoza se nedokázala vzpamatovat ani po inkasovaném gólu a stále hrála na trávníku druhé housle. Obrovskou příležitost poslat svůj tým do vedení měl domácí García Calvo, ale takřka z malého vápna poslal míč nad.

Dalo se očekávat, že tohle nemůžou Los Maňos vydržet věčně. A taky nevydrželi. V 76. minutě našel centr výborného Sesmy nejlepšího střelce Valladolidu Joseba Llorenteho a ten se nemýlil.

Zápas, který po gólu směřoval ke klidné dohrávce měl na konec dohru pěkně divokou. V 93. minutě nepochopitelně neuznal rozhodčí vyrovnávací gól Sergia Garcíi, následně na poslední chvíli zachraňoval vedení domácí García Calvo a na závěr si červenou kartu vysloužil Juanfran... Jenže výsledek už se nezměnil a poklad v podobě tří bodů zůstal ve Valladolidu.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 0:2

30.03.2008 17:00

Góly: 41. Miguel Flańo, 69. Francisco Puñal (pen.)

Getafe doma prohrálo s Osasunou Pamplona a pokud chce hrát evropské poháry i příští rok bude se muset zaměřit zřejmě již jen na Copa del Rey. Osasuna má nyní již 37 bodů, čtyři ji dělí od sestupových příček. Klíčovým okamžikem byla 29. minuty kdy byl vyloučen domácí pravý bek Contra. Getafe nastoupilo v netradiční sestavě, ves toperské dvojici opět s De la Redem a krajními záložníky Cotelem a Granerem. Za hosty hrál opět Astudillo, uzdravení Vela s Miguelem Flaňem a také, jako obvykle, ofenzivní záložník Jaroslav Plašil.

Jako první se osmělil střelou pamplonský Vela, ale Abbondanzieri neměl s jeho pokusem problémy. Domácí měli mírný tlak, ale na další šanci museli diváci čekat dlouho. Hrálo se tvrdě, domácí Tena viděl žlutou kartu za zákrok na Plašila, jeho spoluhráč Contra po faulu na Monreala druhou žlutou a tudíž červenou. Contra udeřil protihráče v souboji do tváře. Licht zase dostal žlutou kartu za faul na Puňala. V 33. minutě přišla konečně nějaká šance, volej Juanfrana ale řešil Abbondanzieri. Ve 40. minutě šla Osasuna do vedení. První šanci hostí zužitkoval Miguel Flaňo.

O poločase domácí kouč střídal, za Cotela přišel Cortés, po hodině zase další útočník Albín. Kromě toho začalo hustě pršet. Hosté hru zkušeně drobili, brankové příležitosti nepřicházely. Za Osasunu naskočil po čase opět striker Dady. V 67. minutě mohla kopat Pamplona penaltu, když ve vápně padl právě Dady a kapitán Puňal se nemýlil. Domácím se vůbec nedařilo. Naopak po přihrávce Plašila otestoval Abbondanzieriho Astudillo. Za domácí zdvihl prapor až v nastaveném čase Manu del Moral, ale Ricardo byl pozorný.

Více informací k zápasu

Recreativo Huelva - Athletic Bilbao 1:1

30.03.2008 17:00

Góly: 14. Fernando Amorebieta (vl.) - 82. Aritz Aduriz

Recreativo Huelva užuž sahalo po třech bodech, ale nezvládlo závěr a Aritz Aduriz dokázal devět minut před koncem zařídit jeden bodík i pro Athletic Bilbao. Baskové se přesto propadli na desáté místo, Huelva zůstává osmnáctá.

Utkání začalo lépe pro domácí, ti už ve třinícté minutě orazítkovali břevno, když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Sinama-Pongolle, scházely jen centimetry. Ty už ovšem nechyběly u hned následujícího rohového kopu. Ovšem nebyl to nikdo z domácích, kdo umístil míč do sítě, nýbrž hostující nešťastník Amorebieta.

Jen o čtyři minuty později došlo málem k dalšímu vlastňáku, naštěstí pro Athletic byl ale Iraola méně "přesný” než jeho kolega. Bilbao o sobě dalo poprvé vážnějí vědět až po půlhodině hry, Susaetův centr jen tak tak že nenašel volného Gabilonda na zadní tyči. Chybělo opravdu málo, Gabilondo by pak měl před sebou prázdnou bránu... Do konce poločasu ještě párkrát zahrozila Huelva, ale nic podstatného se již nestalo.

Los Rojiblancos asi v kabině dostali pořádně za vyučenou, protože do druhé půle se uvedli mnohem lepším způsobem. Už po mintuě hry mohl z rychlého protiútoku srovnat Aduriz, jenže výborně zasáhl Sorrentino.

Jak se hosté snažili tlačit a vyrovnat, mělo Recreativo stále více volného prostoru, jehož se snažilo využít. V 55. minutě zachraňoval na poslední chvíli Del Horno, poté pálil těsně nad Rubén, následně ještě těsněji Sinama-Pongolle.

Jenže nezapršelo, a tak přišel trest. Llorente vybojoval míč pro Adurize a ten v perfektní pozici v 81. minutě nezaváhal. Útočník hostí dokonce mohl vstřelit i vítězný gól, ale včas zasáhl Poli. V nastaveném čase ještě uviděl Bouzón svou druhou žlutou kartu a šlo se do sprch.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Racing Santander 0:3

30.03.2008 17:00

Góly: 15. Óscar Serrano, 25. Pedro Munitis, 90. Iván Bolado

Espanyol prohrál vysoko s Racingem Santander a zůstane sedmý. Hosté naopak stoupají tabulkou, jsou pátí a od čtvrtého Atlétika Madrid a Ligy mistrů je dělí jen horší skóre.

Domácí mírně pozměnili sestavu, ve středu zálohy se objevil Lola Smiljanič, na levém kraji zálohy Coro. V útoku zpět Raúl Tamudo. Sestava Racingu byla tradiční, nyní s útočnou dvojicí Tchité a Munitis.

Jako první zahrozil Espanyol, po centru Valda hlavou míč jen tečoval Tamudo, ale vedení svému týmu nepřinesl. V deváté minutě zase pálil nad Valdo o chvilku později vyrazil na roh Toňo střelu Luise Garcíi. První gól dal ale Racing. Na akci měli velký podíl Jorge López a Tchité, do branky ale dopravil míč Serrano. V další šanci neuspěl jeho spoluhráč Colsa. Útočili ale i hosté, Tchitého ještě odzbrojil Torrejón, pak byl ale nejrychlejší Munitis, dopravil míč za Kameniho záda a Santander vedl 2:0. Ve 32. minutě měl velkou šanci Espanyol, po přihrávce Valda ale neuspěl Luis García, o minutu později zachránil Toňo na roh před Tamudem. Domácí měli velký tlak, další střelu Tamuda stihli hosté ztečovat, pak se už Tamudo trefil, ale sudí viděl faul na Moratóna.

Čtyři minuty po změně stran nejprve zachránil hosty opět gólman Toňo, jinak se ale Santander dobře bránil a domácí kouč Valverde poslal na trávník Rieru za Valda. Tamudo se sice dostával do šancí, ale nedával góly. V další akci pálil jen nad. Nebezpečný pas pak poslal do vápna Racingu Riera, ale Toňo si pro něj dobře došel. Gólman si poradil i se střelou Moisése. V 89. minutě pak ještě trefil hostující Duscher břevno! Nastavovaly se čtyři minuty, Kameni nejprve chytil další dobrou střelu Duschera, po akci Bolada ale kapituloval potřetí. K němu se dorazil míč po rohovém kopu a objev letošní sezony skóre zpečetil.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Real Murcia 3:1

30.03.2008 19:00

Góly: 23. Xisco, 46. Xisco, 49. Xisco - 2. Enrique de Lucas

Deportivo La Coruňa porazilo Murcii a je na patnácté příčce průběžné tabulky, hosté stále předposlední. Depor má na sestupové příčky nahrané čtyři body, Murcii se naopak sedmi bodů nedostává. Hosté vedli, po čistém hattricku Xisca ale domácí skóre otočili.

V brance Deporu opět nastoupil zkušený Aouate, o ofenzivu se starali Lafita, Wilhelmson a Xisco, murcijští se opět spoléhali jen na jediného útočníka, jímž byl Ivan Alonso. Prohráli všech sedm zápasů na Riazoru ve své historii.

Hostující tým Javiera Clementeho vypadal, že naváže na výhru nad Espanyolem v minulém kole a také šel do vedení. To totiž centr Daniho zužitkoval hlavičkující De Lucas. Pak ale otěže zápasu převzalo Deportivo. Xiscovu hlavičku nejprve zlikvidoval gólman Carini. Ten samý hráč pak znovu hlavbičkoval po rohu a opět se vyznamenal hostující gólman. Střela zdálky De Guzmána šla nad, tu Sergiovu zblokoval Mejía. Ve 20. minutě zase velkou šanci minul zblízka Coloccini. Vyrovnáno bylo až po centru Wilhelmsona, kdy se se štěstím trefil Xisco, i když si pomohl ofsajdovým postavením.

Další dvě branky a řešení tajenky tohoto zápasu přišly krátce po změně stran. Ve 47. minutě poslal Depor do vedení po centru Manuela Pabla opět hlavou Xisco. Další jeho pokus Carini ještě vyrazil, potřetí ale kapituloval po další hlavičce mladého hráče, tentokrát po centrovaném rohu Sergia. Domácí byli v pohodě, další velkou šanci Lafity zmařil pozorný Carini, stejně tak i pokus Luise Felipeho. V 81. minutě z ojedinělé akce hostí pálil nad Peňa. La Coruňa kontrovala Filipeho břevnem a nebezpečnou hlavičkou Pabla Ama. Poslední slovo měl murcijský Dani, ale jeho střely byly jen propagační.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 3:1

30.03.2008 21:00

Góly: 7. Gabriel Heinze, 39. Raúl, 65. Gonzalo Higuaín - 38. Frédéric Kanouté

Real Madrid nechal zapomenout na předchozí matné zápasy a po zlepšeném výkonu porazil ve 30. kole La Ligy doma Sevillu 3:1. Vítězstvím se Bílý balet vzdálil "Žluté ponorce" z Villarrealu na šest bodů a Barceloně na sedm.

Poprvé v této sezóně dosáhl Real vítězství nad Sevillou. Co může těšit jeho příznivce víc, že tak docílil rozhodně lepší hrou než v minulých utkáních. Zlepšení přinesl zejména výkon zálohy ve složení Guti – Sneijder – Gago, která stála za všemi góly domácích.

Oproti očekávání trenér Schuster mírně pozměnil sestavu, když na levém beku nastoupil místo Torrese Marcelo, ve středu zálohy dostal přednost Gago před Diarrou a místo Robinha hrál od prvních minut na hřišti Robben. V dresu hostů se objevil na pravem beku místo Alvese Crespo a Brazilec zase nahradil na pravé straně zálohy Jesúse Navase.

První šanci zápasu měl Capel, kterého vysunul Adriano, ale nebezpečí zažehnal včasným vyběhnutím Casillas. Poté přestřelil Higuaín a centr Capela odvrátil Heinze. V 7. minutě už ale gólově udeřilo. Po faulu Crespa na Robbena, za který si vysloužil žlutou kartu, zahrával přímý kop z levé strany Sneijder, našel hlavu Heinzeho a Argentinec vstřelil svůj premiérový ligový gól v dresu Realu.

O dvě minuty později mohli domácí vést už o dva góly, ovšem včasný zásah Prieta znemožnil skórovat Gutimu, kterého ideálně uvolnil Sneijder. Sevilla se příliš do šancí nedostávala, ve 21. minutě odvrátil po chybě Heinzeho centr Fabiana Cannavaro. O tři minuty později zachránil andaluský celek brankář Palop, když zneškodnil postupně v krátkém sledu střely Higuaína, Raúla a Sergia Ramose. A za další dvě minuty zabránil Palop ve vstřelení branky Raúlovi, kterému přihrával po pěkném průniku Higuaín.

Ve 32. minutě se přece jen dostala ke slovu Sevilla, ale do střely Fabiana se vrhl Heinze. O pět minut poté však už bylo vyrovnáno. Alves zahrával roh, míč vrátil "do ohně" hlavičkou Keita a zcela volný Kanouté prostřelil zblízka Casillase. Reakce Realu byla blesková. Sneijder našel pasem ve vápně Raúla, ten se obtočil kolem Adriana a strhl vedení opět na stranu Bílého baletu. Byla to 290. branka Raúla v dresu Realu, který tak vyrovnal střelecký účet jiné legendy klubu, Santillany.

Do konce poločasu ohrozil svatyni Casillase pouze Navas, a tak šli domácí do kabin s jednogólovým náskokem. Po přestávce přišel místo Poulsena Renato a Sevilla se vrhla do útoku. Několik centrů do vápna odvrátila obrana Realu, největší možnost promarnil Kanouté, který místo střely volil kličku do ideálnější střelecké pozice a přitom uklouzl.

Na druhé straně nevyužil tři příležitosti Higuaín. V 58. minutě minul o kousek centr Sergia Ramose a o minutu později dokonce ani nadvakrát nepřekonal výborného Palopa. Nakonec se ale "Pipita" přece jenom prosadil. Po akci osvědčené dvojice Sneijder – Guti, doklepl mladý Argentinec v 65. minutě přesnou přihrávku za záda Palopa. Guti se ujal vedení v soutěží o nejlepšího nahravače La Ligy.

Pak zahrozil znovu Raúl, kterého vychytal znovu Palop. Do hry se dostali Diarra, Koné a Robinho, nicméně úroveň hry oproti první půli znatelně upadla. Real si hlídal dvoubrankový náskok a Sevilla se marně snažila dát kontaktní gól. Největší příležitost měla po centru výborného Navase na Fabiana, jehož hlavička v 83. minutě šla těsně vedle.

Madrid dosáhl velice důležitého vítězství, kterým si upevnil vedení před Villarrealem a Barcelonou, zatímco Seville po nevýrazném výkonu chybí pět bodů do vytoužené Ligy mistrů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid30212764:2965
2.Villarreal CF30185752:3759
3.FC Barcelona30177660:2958
4.Atlético Madrid301551050:3650
5.Racing Santander30148834:2750
6.Sevilla FC301431358:4245
7.Espanyol Barcelona301361140:4245
8.UD Almería301191028:2942
9.Real Mallorca30913849:4240
10.Athletic Bilbao3010101030:2940
11.Getafe CF301161337:3939
12.Valencia CF301161334:4639
13.Real Betis301081236:4338
14.Osasuna Pamplona301071332:3337
15.Deportivo La Coruňa301071336:4237
16.Real Valladolid30981335:5035
17.Real Zaragoza30891341:5133
18.Recreativo Huelva30891332:4933
19.Real Murcia30681627:4826
20.Levante UD30542125:5719

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (253)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Nechápu je

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Betis sice pořád rozdává body, ale na gigantech šetří . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že příští sezonu na nás zbyde předkolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to bude bez některých žoldáků, kterým je dres Barceloyn u řitě, tak to za to stojí.

Reagovat
herbage

No ty krávo, já viděl naposled stav 0:2, ale tohle mě příjemně překvapilo. Real s Barcou se předháněj, kdo ztratí více bodů, na jaře jim to jde oboum náramně. Je zábavné každý týden pozorovat fanoušky Barcelony, jak po každém kole buď slaví titul nebo se už odepisují a předávaj ho Realu. Myslí, že se rozhodne v jejich vzájemném souboji.

Reagovat
smazaný uživatel

aby se ve vzájemnym souboji nerozhodlo, že titul veme Villarreal . . .

Reagovat
fantomas

jo, ten bych taky ještě neodepisoval

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na to podle mě nemá.

Reagovat
Dubov

no, aby jsi ho nepodcenil

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych nerad, jen si myslím, že jim ta forma nevydrží až do konce.

Reagovat
-Kopy-

Nejlepší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

vravel som že Barca klopítne,ale že klopítne ked už vyhráva 2-0 tak to som nečakal

Reagovat
smazaný uživatel

Potřetí za sebou děkujeme za nabídnutou šanci, jestli tohohle nevyužijeme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

PRosím využijte, vy budete mít itutl, my se zbavíme páýr nádorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám v titul, ve vhodné doplnění kádru a v dalším mnoholetém působení Rijkaarda u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard je jen neschopná oběť, nazval bych ho loutkou.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. To je na delší rozpravu, na kterou nemám čas. Já jen doufám, že u vás zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

mi povedz ktory nas super v to nedufa

Reagovat
smazaný uživatel

po 15 minutách byli hráči Betisu na ručník...pak sem šel do sprchy a něco dělal a došel na 65.minutu a masakr.. ..dneska celkem den obratů

Reagovat
herbage

To nic není, jednou jsem čuměl na Newcastle - Portsmouth, kde straky vedli 1:0, pak si odskočím asi v 7.minutě na velkou, vrtátim se kolem 13.minuty, promnu oči a Portsmouth vedl 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tam viedol Portsmouth v 13.minute 3:0, až potom znížili Straky na konečných 1:3. Nevyšlo.

Reagovat
herbage

jo tak takhle to bylo, omlouvám se

Reagovat
Shevchenko

Tobě to nevyšlo, Portsmouth dali ještě ve druhém poločase čtvrtý gól a vyhráli 4:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vic jak hodina ve sprse, pekny

Reagovat
herbage

být tam s pěknou slečnou tak třeba dvě

Reagovat
smazaný uživatel

O tom zadna...ono vlastne vsichni fanousci Barci meli celej druhej polocas poradne studenou sprchu

Reagovat
Maritazzi

já byl v chomutově na hokeji a to byl teprv obrat, v 51. minutě vedem 5:2, ale zápas de do prodloužení a nakonec ještě prohrajeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Prvotriedny cirkus, s ktorym Rijkaard nic neurobil, pritom ta laxnost bola jasna uz od zaciatku druheho polcasu. Okamzite von !!!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Na nic bych nečekal a zbytek sezony bych využil k zkoušení niovejch variant. Frank by si měl zachovat zbytek důstojnosti a zabalit to sám. Tohle už nemá konce. Tolik neskutečnejch selhání jsem ze strany Barcy zažil snad až letos a loni. Ale leto je to k neuvěření

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, doufám, že sám rezignuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ked je chlap tak sam od seba musi odist..a ked nie je tak Laporta ho musi vyrazit..dost bolo rozdavania dobra na vsetky strany

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to už před týdnem. Prostě Barca je totálně labilní tým, kterej může zklamat opravdu vždy. A to ikdyž vede po půli 2:0, což je už opravdu trapas. Po dnešní druhý půli bych nejen blil, ale hlavně brečel nebo jen bezvýznamě čuměl do zdi. Tohle je Barca? Tohle je parta brigádníků, tohle nemá s hrdým blaugranas dresem nic společnýho. První půlka totálně exhibice, ale ve druhý nás Betis zašlapal do trávníku.Fakt si to neumím vysvětlit. A Frank? Jen bezmyšlenkovitě čuměl jako piča a nic nezkusil z mužstvem udělat. Ještě mě někdo bude přesvědčovat, že mu mám dát další šanci? Po dnešku ....? Nenechte se vysmát. Na některý naše bych použil sprostý slova, ale chcei, aby zde můj příspěvek zůstal, proto říkám, že za nás hráli pouťový kašpárci. Neskutečný. Neskutečný. Neskutečný. NESKUTEČNÝ

Reagovat
smazaný uživatel

A jéje, varování poradí mi někdo, jak mám slušně napsat hodnocení tohoto zápasu?

Reagovat
smazaný uživatel

"Na Eurofotbalu máme rádi fotbalisty", to teďvyloženě zní jak ironie. Proč bychom některé jedince měli mít za tohle rádi?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jste ty hrůzy smazali. To už fakt trošku hraničí s banem. U monitoru si můžu myslet, co chci, ale psát to na takový web? To by mě teda v životě nenapadlo. I já mám větší respekt k hráčům Barcy než někteří z vás.

Ve čtvrtek první lehčí trénink po repre a v sobotu už zápas. Některým hráčům zkrátka došly síly.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Spoustu z nich nemají co nosit barcelonský dres. Nejsou toho hodni, jsou to jen prodejné... doplňte dle libosti.

Chudák Stoichkov či Guardiola, pravíé srdcaři, teď takoví zrádci a ubožáci oblékaj ístejný dres, za který oni tak dřeli.

Joan Gamper se musí v hrobě obracet.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis by bylo se zamyslet, kdo by ten dres ze soucasnyho kadru smel nosit dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Puyolovi se třeba ted dost nedaří, ale to se prostě nedá nci dělat, je to úplně něco jiného...

Reagovat
fantomas

leda Valdez a Puyol

Reagovat
smazaný uživatel

jen

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny ale v sestave musis mit aspon 11 hracu, co by meli bejt hrdy na to, za koho hrajou....

Reagovat
fantomas

njn

Reagovat
smazaný uživatel

mere, bez urážky, ale tohle bylo zneuctění dresu, klubu a hlavně fandů. Tohle byl výbuch, tohle byla ostuda. A hlavně tohle nebyla Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč bychom měli mít respekt k některým odporným žoldákům ,kteří berou těžké prachy za to, aby zneúctili dres, za který srdcem bojovalo a za který dýchalo tolik hráčů.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pokuty, v létě v klubu pořádné zemětřesení a jestli né, tak...to se ještě uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Rijkaard žádná odpuštění od fanoušků, tak na to ať rovnou zapomene.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu to odpustim ked rezignuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by hned teď oznámit, že po sezoně končí a je to.

Reagovat
smazaný uživatel

skoncit by mal uz ted...nech ma Mourinho cas na prestavbu muzstva (hernu prestavbu)...vykaslat sa na lig majstrov..aj tak to nevyhrame..ManU nas zahanbi este viac

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nás nezahanbí, v Lize mistrů se i ti žoldáci budou chtít ukázat a budou hrát dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

schalke porazime..ta hanba pride s ManU..

Reagovat
fantomas

vypadnete už se Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

Bez problémů postoupíme.

Reagovat
fantomas

silná slova

Reagovat
smazaný uživatel

silná slova siláka nedělají

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko může tým jak barcelona nepostoupit se Schalke. Na titul to už bohužel nebude, ale

tenhle dvojzápas bude o něčem jiném. Podle mě je Barcelona vůbec tím největším favoritem na zisk poháru v Moskvě.

Reagovat
smazaný uživatel

proč až po sezoně. Hned ať rezignuje. Stejně už o nic nejde. Konec ligy ať dotrénuje někdo jinej z klubu, horší než Frank to nebude. Já bych na ty naše lemry možná povolal urhovna. Ten by jim zvedl mandle

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že horší to být nemůže, ale já bych ho tu tragédii nechal dodělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě máte ve hře LM ne? To je veliká motivace . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Ta třeba mně je teď po tohmle ukradená.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chápu tvojí naštvanost, vim co je srdcový fandění . . . Ale tak Schalke porazíte i s touhle skvadrou a pak už je to vo štěstí . . .

Reagovat
smazaný uživatel

LM je vic prestizni...Podivej se na ACM - loni hral v lize ho..., ale nakonec byl Ancelotti trener roku

Reagovat
fantomas

tak to sou taky ankety

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to mi teď opravdu nejde.

Reagovat
fantomas

nic jinýho ti nezbývá, zdá se

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti jde o to, aby Barca nic nevyhrala a po sezone bylo nejaky zemetreseni, tak musis mit z dnesniho vykonu radost

Reagovat
fantomas

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvím o zemětřesení, chci po hráčích Barcelony, aby si uvědomovali, co to je, nosit ten dres. Co Barcelona zanmená a že je více než každý z nich.

Takovéhle opobrhování těmito barvami je naprosto neodpustitelné. Hrdost hrát za BArcelonu je mnohem důežitější než nějaká LM.

Reagovat
smazaný uživatel

To už pak jde samo . . . když hraješ srdcem tak vyhraješ i tu Ligu mistrů! Máš pravdu, Barca je nadklub a tak bys měl podávat nadvýkony . . .

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, pokdu hraješ srdcem, hraješ srdcem v lize i v Lize mistrů, plno hráčů hraje v Lize mistůr mnohem lépe, protože tam je možnsot se předvést, jsou tam prémie atd. Nejde mi o titul, nejde mi o výsledky (teď), jde mi o mnohem více, to stále odmítáš pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, teď si ty blbě pochopil mě! Myslel sem to stejně jak ty . . . myslim o hrdosti hrát za tak velikej a slavnej klub! Ty nadvýkony sem měl na mysli jako všeobecně, v každym zápase i v přáteláku s regionálnim soupeřem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je moc pekny, ale tak 90% hracu ve vsech velkoklubech tam hrajou spis jen pro slavu a pro penize a myslim si ze by jim bylo jedno, jestli hrajou za Barcu nebo za Real....Opravdovych klubistu v techto tymech moc neni a ani nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Barca není obyčejný velkoklub a nikdy nebyla. Blíží se k nim bohužel kvůli hráčům jako je Abidal.

Reagovat
smazaný uživatel

To klidne muzes rict treba o ManU nebo Realu - taky maji svou tradici a jsou necim neobycejny...Nemuzes vsechno svadet na Abidala, i kdyz je to peknej de....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemůžu to říct, Barca je prostě jiná, nesrovnávej to prosím s Realem a MAnchesterem, snad nejtypičtějšími představiteli opaku Barcelony.

Reagovat
fantomas

tak podle něj je Barca proste nej na svete, s tim nic nenaděláš...

Reagovat
smazaný uživatel

O tohmle to vůbec není. PRosímtě nech nás se bavit a nepleť se do toho, ano? Nic se ti nestane. Prostě se baví dva lidi a ty je necháš a bavíš se s jinými, děkuji.

Reagovat
fantomas

Vyhovím

Reagovat
smazaný uživatel

OK chapu...Ja si zase myslim ze Ronaldo (ten brazilskej) je snad nejlepsi hrac vsech dob, urcite nejlepsi, co sem videl hrat...Takze kazdej ma pro neco slabost

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, počkej, to není o slabosti.

Je to dáno historií a souvislsotmi. Barcelona zastupuje celý region, celý jeden národ. Prostě pro fanoušky Barcelony a hlavně pak ty z Katalánska je Barca strašně důležitá, protože to není jen fotbal, jen sport.

Teď jak byl rozhovor s Henrym, říkal, že je hrozně překvapen vztahem fanoušků k Barceloně. Novinář mu odpověděl, že přece musí být z Anglie zvyklý, ale Henry právě řek že ne, že tady je to úplně něco jiného, že ho neusátle lidi na ulici zastavují a říkají mu, jak je Barcelona důležitá. Že z toho jde cítit obrovská hrdost atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny...mne se zase libi to ze nemaj na dresech zadnou reklamu, to je taky uricta symbolika a odlisnost oproti vsem ostatnim...skoda ze tu hrdost neprenese Thierry do svejch vykonu na hristi...

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že seon se aspoň snaží, i dnes ztratil míč, tak prostě běžel zpátky a získal ho zpět, i kdyby ho nezískal, tak už jen to, že se vvrátil mě potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snazit se to je povinnost, i kdyz pri tom 3.golu se Lilian teda moc nesnazil

Reagovat
smazaný uživatel

No hele, todle tě pobaví. Když mi bylo 18 tak sem byl s kámošema na Costa Bravě, pár kiláků od Barcy. Seděli sme na pivu na zahrádce v baru nějakýho chlápka. Já měl dres River plate na sobě a tak sme se zašli bavit o fotbale. Byl sem mu sympatickej, tak mě vzal dovnitř, zamknul dveře, nahlídl ven jestli někdo nekouká a odemkl takovou skříňku. Z ní vytáhl programy, fotky a ročenky REALU. Byl tam z toho úplně vyklepanej. Měl tam takovou odbojářskou skříňku v srdci Katalánska . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo pár takových troufalců tam prý je.

Reagovat
smazaný uživatel

No já koukal jak bázen! Ale šlo vidět, že se necejtí bezpečně

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju jak přišel do Barcy, to byl uragán, stroj, senzace! Kolik dal v ttý sezóně gólů? Snad 32 . . .

Reagovat
smazaný uživatel

V lize 34... ale kopal i penalty a ligu nevyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn tak rikalo se, ze jeden hrac nemuze sam vyhrat ligu...Nejlepsi je se mrknout na tu jeho sezonu z Barci na youtube, to je jak kdyz ten hrac priletel z vesmiru

Reagovat
smazaný uživatel

Byl výborný... ale Romário byl lepší. A Rivaldovi zas více záleželo na klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavý je, že oba přišli z PSV . . . Taková trasa zaběhnutá, škoda, že to už nepokračovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo sel do PSV, protoze mu to Romario poradil...

Reagovat
smazaný uživatel

no a Ronaldo si to asi nechal pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo ted Patovi doporucil ACM. Mozna, ze kdyby mu dopurucil PSV tak za 2 roky moh bejt v Barce dalsi genialni Brazilec

Reagovat
smazaný uživatel

to už je osud . . . Ale proč odešel do Interu sem nějak nepochopil. Jako nic proti Interu, ale Barcelona je Barcelona viď

Reagovat
smazaný uživatel

Agenti - prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod do Interu to bylo rozhodne zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

jojo . . ničí to klubismus, aby byl hráč v jednom klubu celej život to už se jentak nevidí, škoda! Ale aspoň rozeznáš ty poctivce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Romario taky borec, Rivaldo tez famozni a Ronaldinho v uvodu svyho angazma taky, ted uz mu na fotbale asi moc nezalezi, coz je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho na ně nemá. Měl v kariéře dvě dobré sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze vic nez 2 - tak aspon 3 az 4...

Reagovat
smazaný uživatel

Měl dobrý závěr 03/04, výbornou 04/05, dobrý úvod 05/06 a už ke konci oné sezóny byly znát znaky úpadku.

Reagovat
smazaný uživatel

pak přišlo MS a najednou nic . . .je to obrovská škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom MS me neskutecne nastvala cela Brazilie a co se po tom stalo s Dinhem a Adrianem to je proste

Reagovat
smazaný uživatel

Tam byl problém u stoperů Blanca a Couta (to byli právě taky ti žoldáci), ne u Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikdy neřekl, že se nevyhrálo kvůli němu. Myslím to trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Couto byl dobrej jenom tim ze po golu umel udelat salto

Reagovat
smazaný uživatel

Sim tebe, pokud přejdeme přes Schalke, tak na ManU nemáme ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pak už vo štěstí, hele přijde zranění, nějaká tráta formy, cokoliv . .. nebo se barca semnkne! Od semifinále je to loterie . . ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění přijde tak jedině u nás a ztráta formy taky, i když...kdo tu formu teď má, aby ji mohl ztratit . A semknout se?! Těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to vypadá černě, ale zejtra bude zas nad Sagrada Famillia novej den . . . stát se může cokliv

Reagovat
smazaný uživatel

To může, ale na zázraky nevěřím. Teď už fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ManU ji ted ma...A s Barcou je to jak na houpacce, obcas jim i nejakej zapas vyjde, tak proc zrovna proti ManU (teda pokud oba postoupej)

Reagovat
smazaný uživatel

vyjde...doma proti Valladolidu . Nechci, aby to vypadalo nějak odevzdaně, ale letos na to prostě nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

si dělá prdel, ne? Po dnešku? Ani, kdyby vyhrál titul, bych jim to neodpustil. Zdvojnásobil bych teď tréninkové dávky, ale nevím, jeslti by to k něčemu bylo, protože 0 krát 2 je pořád nula, že ...? Já jsem tak nasranej, že fakt nevím

Reagovat
-Kopy-

Žlutá ponorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nihat

Reagovat
fantomas

Pires ted všem pochybovačum ukázal, že je to stále excelentní fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Messi

Reagovat
smazaný uživatel

aby ještě villareal nezamíchal s bojem o titul..no byla by to pecka

Reagovat
fantomas

to si piš že zamíchá

Reagovat
smazaný uživatel

no budu jenom rád..

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je to zajímavější co?

Reagovat
fantomas

jj a podle mě, i když je to odvážnej tip a dost možná spíš zbožný přání, vypálí gigantum ještě rybník

Reagovat
fantomas

ja taky, je z první trojky jednoznačně nejsympatičtější

Reagovat
smazaný uživatel

tak barca a real to je pořád dokola..villareal takovej nenápadnej..ale moc sympa

Reagovat
fantomas

jj

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic se od nich nečeká...nebo nic..titul po nich asi nikdo nechce narozdíl od Realu a Barcy..tak by mohli být relativně v klidu a třeba.. ..kdyby štěstíčko přálo

Reagovat
fantomas

o ted pude na 90 procent před Barcu a pak přesně - tlak na ně nebude, leda mírnej, zato Rijkaard a celá Barca bude v hrozném presu

Reagovat
smazaný uživatel

takovej třetí co se směje, když se dva perou

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli to tak bude..těším se na to ..ale zas na ně může spadnout deka a bude to v kaši...no uvidíme..8 kol je dlouhá doba

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli to tak bude..těším se na to ..ale zas na ně může spadnout deka a bude to v kaši...no uvidíme..8 kol je dlouhá doba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasný, stejně si myslim, že to schrábne Real viď . . .ale tak změna je život

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to bude podle předpokladů tak jo... ale chtělo by to nějaký oživení

Reagovat
fantomas

ufff, Atlético ožilo..

Reagovat
smazaný uživatel

tak si jdu pro ovladač a zapínám to

Reagovat
fantomas

Camacho trefil břevno

Reagovat
smazaný uživatel

mám to zaplý už .pires taky sympatáák

Reagovat
fantomas

fotbalově po všech stránkách...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.. ..aguero-forlán..celkem síla..

Reagovat
fantomas

to rozhodně

Reagovat
fantomas

Pires impozantní dneska

Reagovat
smazaný uživatel

koukám chvilku..nevím

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 a Vilareal si jde pro titul. Ne samozřejmě, ale jede pánové, před Barcou teda je, na real bude dvojtejt tlak ze strany Barcy a ponorek a to v jejich formě, já bych to tomu Vilarealu tak přál, navíc ani barcu ani real nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

jsi můj člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Můj taky

Reagovat
smazaný uživatel

ctim tradice, ale pro tyhle poctivý týmy mám slabost! Ten tým tam skládaj opravdu dlouho a poctivě!

Reagovat
fantomas

jj paráda pohledet

Reagovat
M11

tak Barca ma teda dost

Reagovat
-PeCa_08-

barca, to si říká velkoklub

Reagovat
fantomas

tak a ted te Kyslik zchladí

Reagovat
M11

vzdyt je to ostuda

Reagovat
fantomas

no to bezpochyby, ale Barca velkoklubem zustava

Reagovat
-PeCa_08-

to je jasný, že zůstává..úplně stejný jako Man Utd,Real,Juventus atd.

Reagovat
M11

sak samozrejme... to byla jen narazka... i takoveto fotbalove trapasy se stavaji normal velkoklubum.. ikdyz prave u Barci je to na povazenou

Reagovat
fantomas

nevim proč zrovna u ni, dyt už poslední vysledky nebyly zrovna přesvědčivý

Reagovat
M11

myslim jako celou tut sezonu

Reagovat
fantomas

ani start nebyl ideální, neni to proste ta Barca z lonska, předlonska

Reagovat
M11

prave ze to je to napovazenou

Reagovat
fantomas

ach tak

Reagovat
smazaný uživatel

No a bysme neměli semifinále LM United a Schalke

Reagovat
M11

tak schalke vyprovodi ikdyz jsou hodne dole...

Reagovat
-PeCa_08-

jn, nevím kdo v té španělské chce titul tento rok..

Reagovat
fantomas

žlutá ponorka

Reagovat
-PeCa_08-

jn, bych jim to aj přál..ale Real mě taky nevadí..

Reagovat
-PeCa_08-

no šak už čekám aj s teploměrem

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona není jedenáct hráčů na hřišti a pár náhradníků s trenérem.

Reagovat
-PeCa_08-

to už je trapas, co tu ty nenapíšeš..a co je barca? něco mega?

Reagovat
fantomas

viz výše

Reagovat
-PeCa_08-

jj, jdu na to..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že Kyslík má pravdu...takže

Reagovat
M11

sak ne... je to krasne mesto

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak El Barcelona, nebo Barça. Abychom to oddělili, i když ono to moc oddělit nejde a nemělo by.

Reagovat
Xavi

Tak to bylo něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponorka tituuul

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidim

Reagovat
fantomas

Reagovat
M11

ten Nihat dokaze byt taky nekdy poradny dabel

Reagovat
smazaný uživatel

Však mu strejda Róza na Euru pěkně rozčísne pěšinku .

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Betis

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal

Reagovat
smazaný uživatel

aj ten

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem mel dneska velke dilema, pri sledovani betis - braca protoze se sesli moje oblibene kluby, bylo docela divny, kdyz sem oslavoval dol barcy a stval se u nepromeneny penalty Edu..

Reagovat
smazaný uživatel

To ses asi moc dlouho neštval.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne sme mel z toho rozpoluplny pocity.. nejlepsi bude, kdyz ted real taky prohraje a ja si oddychnu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pánové,bavte se tady..jdu to dokoukat z postele dobrou noc

Reagovat
fantomas

dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Eduardo "eres furioso" Schmidt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proste a jednoduse v lete Rijkaard a Neeskens pryc a z hracu Thuram, Edmilson, Gudjohnssen, Dos Santos, Ezquerro, Henry, Ronaldinho a Abidal pryc.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jsem na nikoho nazapomnel, to by mi bylo lito

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho bych nechal...

Reagovat
smazaný uživatel

me i tak nizke ocekavani proste nenaplnuje

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale prostě když ztratí míč, tak se vrátí přes celé hřiště... tam vidím potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, to predvedl uz nekolikrat

Reagovat
smazaný uživatel

"To ne, ale prostě když ztratí míč, tak se vrátí přes celé hřiště... tam vidím potenciál."

Tato veta ma vyslovene zabila...Tu nejde o nejaku skodoradost alebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle Barca

Reagovat
One-Real

Tak jak na tu ligu koukám neni to předhánění v dobrém fotbale a ten titul snad nikdo nechce týmy se předhánějí v tom kdo udělá vetší ostudu...Fandim Realu Madrid....ale po těch výkonech co předvádíme taky si ten titul snad ani nezasloužíme...Barcelona to je stejný případ jak my taky ho asi nechce...Paradoxně si ten titul zaslouží Villareal ....

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas...je to cely takovy divný,jednou někdo prohraje,ale ne že by toho ten druhej využil-on prohraje taky Dneska to snad ale bude vyjímka

Reagovat
smazaný uživatel

A proč Villarreal? Taky na ně jednou dojde, jak je zatím na jaře sleduju, tak mají skoro v každým zápase docela kliku. A hlavně jedou ještě 5x ven, takže to asi nevyhaluzí.

Reagovat
One-Real

Samozřejmě přeju nám... ae vypadá to jako bysme ho ani nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Za co si ho zaslouží Villareal?

Reagovat
smazaný uživatel

to můžeš říct i za co si ho zaslouží Real...

Reagovat
smazaný uživatel

betis dobre , ted jeste aby deportivo a real vyhrali :) a bude to krasne kolo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je tým vyčpělých rádoby hvězd.

Reagovat
smazaný uživatel

BARCELONSKE LOS GALACTIKOS. Hlavne ze kazdej rikal ze barca ne, barca nebude jak Real. A už je to tady............

Reagovat
smazaný uživatel

"Rijkaard slowed an exemplary sanction for Ronaldinho"

"the amount that was reached was talk of half a million euros for the damage that the player was doing to the image of the team, for his misconduct, and poor performance by their limited involvement to the project blaugrana."

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

třeba ho to zvedne, i když pravda, pokutu by si zasloužil i Rijkaard

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on to právě nedovolil.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se anglicky.

Reagovat
fantomas

jj už to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl řek, že někdy my, culés, budeme toužebně volat po krku Rijkaarda a Ronaldinha, a že pro nás bude malou výhrou příchod nenáviděného Mourinha? Já už Franka nemůžu ani vidět, vzpomínat budu samozřejmě v dobrém, ale nechápu, proč sám neodstoupí. Každopádně po sezoně musí skončit bezpodmínečně!!! On na to nemá, prakticky od tý doby co odešel Henk.

Odvolání trenéra je podle mě to nejlepší, co ještě může Barcu letos počkat, protože výkony posledních dvou sezón jsou děsivé. Co se týče výsledků, morálky, po- a před-zápasovejch keců a tlachů, někdy předváděné hry... Ale nejvíc mě sere ta hnusná laxnost, to jsem snad nikde jinde neviděl!!! I Galácticos hráli s většim nasazením a chutí!

Jinak Ronaldinhovi věřim, že by se dokázal vrátit pod novým trenérem do formy, ale já už ho prostě nechci, protože pro mě je to už symbol nanicovatosti a marnostratnosti.

Jinak bych doopravdy toho Mourinha nakonec v Barce přivítal, sice ne s otevřenou náručí, ani s radostí, ale spíš s pocitem uspokojení, protože bych věděl, že přijde někdo, kdo se s těma flákačema absolutně nebude srát, někdo kdo je výborný taktik a muž, který má situaci vždy pod kontrolou, neboť je skutečným pánem týmu! To, že je nesympatickej a arogantní, že k Barce moc vztah nemá, stejně jako Barca nemá vztah k němu (narážim na zápasy s Chelsea), je věc druhá. Navíc je možný, že styl fotbalu pod ním by nebyl "joga bonito". Ale upřímně - v současné chvíli by to někomu vadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom nema Ronaldinho sancu pokracovat v Barcelone, mozno jedine v pripade nenajdenia kupcu.

Reagovat
smazaný uživatel

V létě musí přijít změny a to dost velké. Pokud asistenti dělají obrovský kus práce, tak u Rijkaarda to platí dvojnásob, Frank prostě není taktik ani motivátor. Neeskens byl výborný hráč, ale jako asistent to je těžká bída. Ale nechci to řešit tím, že Rijkaard zůstane a k němu po sezoně příjde nějaký super asistent a všechno se zapomene, Rijkaard musí po sezoně odejít, on je zodpovědný za výsledky a pokud nezískáme dva roky po sobě jedinou trofej a ještě se navíc na hřišti prezentují hráči takovým "zaujetím", tak děkujeme, odejděte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz to tady tak ctu,tak by me zajimalo,co se asi tak psalo na Nizozemskych webech po tom nasem obratu na Euru.Skoda ze ten Villareal ocesal ten rozhodci myslim z Realem,jinak by na tom bodove byly prinejhorsim stejne.Hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

taValencia je nevyspitatelna

Reagovat
smazaný uživatel

The Barcelona technical staff believes the squad has a lot of similar midfielders with a great technique and excellent passing qualities, but they think there's a lack of goal-scoring ability. Werder Bremen attacking midfielder Diego (23) is the favourite option to fill up this gap, although it looks like it's going to be a difficult race with some other European top clubs closely following the Brazilian international. The interest in Dinamo Zagreb midfielder and Croatian international Luka Modric (22) is diminishing.

Reagovat
smazaný uživatel

absence gólového záložníka mě zrovna teď až tolik netrápí

Reagovat
smazaný uživatel

RUKY PREC

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Santander by rád do ligy mistrů . . .

Reagovat
-Kopy-

To by byla bomba.

Reagovat
smazaný uživatel

YEEES Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla pokud chce ještě do LM měla by dneska vyhrát,vzhledem k formě Realu to není nereálné,ale moc v to nevěřím.jinak o Lm bude ještě pranice

Reagovat
fantomas

zaragoza to si snad delaj srandu....

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsem nejvíc koukal na divadýlko se jménem Valencie - Malorka ale Espanyol to doma prokaučoval stejně, to samý Getafe čtvrtifnalista UEFY, cose to v těch ligách poslední dobou děje, všude samý zvraty

Reagovat
smazaný uživatel

La Coruňa se těžce zachraňuje, Zaragoza sestupuje, bože fotbaloví bohové se zbláznili

Reagovat
fantomas

no...Real už si titul pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

No po dlouhé době se na to dalo dívat po celých 90 minut. Paráda!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Mít štěstí a produktivitu z podzimu a nebo aspoň Ruda, tak to skončilo minimálně o 3 branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Pěknej match, Real dobře

Reagovat
Gazza.8

vyborně real

Reagovat
Dubov

Dobrý zápas v podání Realu

Reagovat
smazaný uživatel

abych změnil notu..... Dobře Snejder

Reagovat
smazaný uživatel

Ten posledny titul ma potesil ako maleho chlapca.Ked sa podari ziskat tento,tak si len poviem "No dobre." Asi nemusim nejak vysvetlovat preco...O to viac ma hneva to vyradenie v lige majstrov.Doteraz som to nejak nestravil.

Reagovat
smazaný uživatel

každou noc se hrůzou probouzet s: http://www.youtube.com/watch?v=Y5k9WWor2WU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele