30. kolo
30.03.2008 17:00 CET
0 : 3
(0:2)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Real Mallorca 0:3

Další katastrofální výsledek na domácím hřišti v této sezoně si dnes připsali fotbalisté Valencie, když na Mestalle podlehli Mallorce 0:3. Hosté se po vítězství nad Netopýry posunuli v tabulce na devátou pozici, domácí celek zůstává na jedenáctém místě. Pro ostrovany znamená tato výhra historicky první vítězství na Mestalle.

První šanci v utkání si vytvořili hostující fotbalisté, kreativní Ibagaza našel rozběhlého útočníka Guizu, jenž z úhlu pálil do připravených rukavic brankáře Hildebranda. Valencie zahrozila poprvé v osmé minutě, kdy z dálky napřáhl v poslední době dobře hrající Villa, jehož tvrdou ránu z více než dvaceti metrů dokázal gólman Moya vyrazit. Ve dvanácté minutě se Mallorca ujala vedení, Ibagaza vybojoval ve středu pole míč, přihrál Guizovi, jenž se prosadil přes bránícího Caneiru a přesnou střelou k tyči nedal šanci Hildebranovi zasáhnout. Ve dvacáté minutě to bylo už 2:0 pro hostující tým, stoper Ramis vymetl z přímého kopu pavučinky domácí branky a Hildebrandovi zbyly jen oči pro pláč. Poté ze hřiště odstoupil zraněný záložník Maduro, jehož nahradil útočník Morientes. Do konce poločasu viděli diváci ještě nepřesnou střelu Davida Villy, a také ránu Silvy, s kterou si poradil Moya.

Do druhého poločasu vstoupili hráči Valencie o poznání aktivněji, ránu Silvy zlikvidoval Moya. V dalším útoku pálil z voleje Morientes nad hostující branku. V 56. minutě šli ostrované už do tříbrankového vedení, k centru se dostal Ibagaza, kreativní záložník Mallorky našel znovu agilního Guizu, jenž předskočil Helgueru a přesnou hlavičkou vstřelil svůj sedmnáctý gól v sezoně. Bezzubá Valencie se dostala do jedné z mála šancí čtyři minuty před koncem základní hrací doby, kdy Joaquin pohotově rozehrál nepřímý volný kop, osamocený Morientes však z deseti metrů nastřelil jednoho z bránicích hráčů Mallorky. A když v samém závěrů mířil Joaquin z dvaceti metrů těsně nad, skončilo utkání přesvědčivým vítězstvím hostujícího mužstva.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorka to bude mít ve Valencii velice težké,ale přesto věřím,že si bod odvezou a navíc už budou kompletnií!!!Tip 1-1 Co vy jak tipujete?

Reagovat
smazaný uživatel

Neděle v 17h na sport1 live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem že valencia pojde tak 3,4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorko díky za parádní výkon a ted hurá na Madrid!Ten druhý gol to byla nádhera!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naplno se ukázala náladovost a nevyzpytatelnost Valencie. Mallorca si body na Baleáry odváží zaslouženě !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele