30. kolo
30.03.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Recreativo Huelva - Athletic Bilbao 1:1

Recreativo Huelva užuž sahalo po třech bodech, ale nezvládlo závěr a Aritz Aduriz dokázal devět minut před koncem zařídit jeden bodík i pro Athletic Bilbao. Baskové se přesto propadli na desáté místo, Huelva zůstává osmnáctá.

Utkání začalo lépe pro domácí, ti už ve třinícté minutě orazítkovali břevno, když se po rohovém kopu dostal k hlavičce Sinama-Pongolle, scházely jen centimetry. Ty už ovšem nechyběly u hned následujícího rohového kopu. Ovšem nebyl to nikdo z domácích, kdo umístil míč do sítě, nýbrž hostující nešťastník Amorebieta.

Jen o čtyři minuty později došlo málem k dalšímu vlastňáku, naštěstí pro Athletic byl ale Iraola méně "přesný” než jeho kolega. Bilbao o sobě dalo poprvé vážnějí vědět až po půlhodině hry, Susaetův centr jen tak tak že nenašel volného Gabilonda na zadní tyči. Chybělo opravdu málo, Gabilondo by pak měl před sebou prázdnou bránu... Do konce poločasu ještě párkrát zahrozila Huelva, ale nic podstatného se již nestalo.

Los Rojiblancos asi v kabině dostali pořádně za vyučenou, protože do druhé půle se uvedli mnohem lepším způsobem. Už po mintuě hry mohl z rychlého protiútoku srovnat Aduriz, jenže výborně zasáhl Sorrentino.

Jak se hosté snažili tlačit a vyrovnat, mělo Recreativo stále více volného prostoru, jehož se snažilo využít. V 55. minutě zachraňoval na poslední chvíli Del Horno, poté pálil těsně nad Rubén, následně ještě těsněji Sinama-Pongolle.

Jenže nezapršelo, a tak přišel trest. Llorente vybojoval míč pro Adurize a ten v perfektní pozici v 81. minutě nezaváhal. Útočník hostí dokonce mohl vstřelit i vítězný gól, ale včas zasáhl Poli. V nastaveném čase ještě uviděl Bouzón svou druhou žlutou kartu a šlo se do sprch.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Athletic Bilbao snad zápas ukočíruje a ještě více přišpendlí domácí na sestupové pozici. Tip 1:2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele