3. kolo
18.09.2010 22:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Šťastný gól rozhodl o vítězství Realu v San Sebastianu

Real Madrid se nejméně do zítřka ujal vedení španělské Primera División. Rozhodlo o tom jeho těsné vítězství na půdě San Sebastianu. Velice vyrovnaný zápas rozhodl přímý kop Cristiana Ronalda a teč Pepeho.

Domácí baskický tým podal proti favoritovi statečný výkon a řádně ho potrápil. Všechny góly padly ve druhém poločase, nejprve otevřel skóre Di María, veterán Tamudo zanedlouho vyrovnal a o osudu utkání rozhodl trestný kop Ronalda.

Oba týmy nastoupily v očekávaném složení a otěže zápasu měl zprvu v rukou hostující Bílý balet. Khedira střílel nad, Ronaldo vedle a pokus Xabiho lapil gólman Bravo. Na druhé straně velmi nebezpečně hlavičkoval Griezmann po centru Prieta. Na sklonku první čtvrthodinky pálil z voleje do skrumáže těl Ansotegi, ale neuspěl.

Pak se dožadovali hosté penalty za možnou ruku Zurutuzy, ale píšťalka sudího zůstala němá. Snaha Realu se tříštila o pozornou obranu domácích, naopak ti zahrozili další šancí Griezmanna a poté nacvičeným signálem, který zakončoval kapitán Aranburu. V těchto fázích zápasu měl více ze hry San Sebastian, vedený zejména skvělým Xabi Prietem.

Ten připravil vyloženou šanci Tamudovi, kterému v poslední chvíli ukopl míč Carvalho. Domácí hru kontrolovali až do poločasu, který zakončil pěknou střelou aktivní Xabi Prieto.

Začátek druhého dějství ale vyšel lépe Bílému baletu. Z levé strany se prokličkoval v 51. minutě na roh vápna Di María a jeho střela pravačkou skončila v šibenici Bravovy branky. O dvě minuty pálil mimo Xabi. Pár minut nato střílel z dálky nad Khedira a o chvíli později ho napodobil Cristiano Ronaldo.

Ovšem domácí se nevzdali a dostalo se jim odměny. V 61. minutě zahrával Griezmann přímý kop, na který si naběhl Tamudo a stehnem usměrnil míč do Casillasovy branky. Další střela Ronalda se stala kořistí Brava, Griezmann na druhé straně střílel nad. Real však opět převzal kontrolu zápasu.

V 75. minutě strhl Bílý balet vedení na svou stranu. Cristiano Ronaldo střílel z přímého kopu a jeho pokus se odrazil od Pepeho zad do sítě Brava podruhé. Domácí se pustili do útoku a hosté hrozili rychlými kontry, takže se na Anoetě hrál svižný fotbal.

Největší šanci měl po chybě Ramose Griezmann, ale jeho centr se otřel o břevno. Pak těsně přestřelil Xabi Prieto. Real odpověděl průnikem Higuaína, který zmařil Bravo a vzápětí dorážku Ronalda vykopl z brankové čáry Martínez. Poté se prokličkoval vápnem Marcelo a z nulového úhlu minul. Poslední šanci zápasu měl na levačce Benzema, ale Bravo zachránil.

Autor: Jaroslav Smrž / www.marca.es

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra Realu 0:2!!Hala Madrid!!

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

kua proč to davaji tak pozde 22:00 tip:.0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 jedem REAL!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

hala madrid ! :)

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID:...Real dneska ukáže svou sílu a vyhraje celkem přesvědčivě 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně :)

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid vyhraje 3:0 góly: özil,higuaín,ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ronaldo zase výstavní trefa..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jsem to videl poprve, te tece jsem si nevsiml, ale i tak nechapu. ono je to tady i napsany a presto je za strelce golu oznacen CR, divny..

Reagovat
Novasik

Ronaldo je oficialnim strelcem golu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprav te si to !!!!!!!!!!!!! podle deníku MARCA, který vyhlašuje anketu o trofej Pichichi, je autor golu Cristiano Ronaldo !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele