3. kolo
19.09.2010 17:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Levante UD - Villarreal CF 1:2

Villarreal je zpátky na čele tabulky, Levante podle očekávání a předpokladů bez bodu na jejím samém dně. Žlutá ponorka si dnes večer po úvodní prohře v baskickém San Sebastianu proti místnímu Realu Sociedad již druhé vítězství v řadě a může směle pošilhávat po pohárových příčkách.

Největší trpaslík a největší outsider soutěže, valencijské Levante tentokráte nepředvedlo špatný výkon, ale na svého omnoho zkušenějšího a kvalitnější soka nestačilo, přestože se poprvé v sezóně ukázalo jako konkurenceschopné.

Obě branky Villarrealu vsítil brazilský útočník Nilmar a obě dvě byly velmi podobné. Šestadvacetiletý forvard v obou případech zužitkoval přihrávku za obranu a přehodil v prvním případě možná pozdě vyběhnuvšího brankáře Gustava Munuu.

Nilmar tímto způsobem otevřel skóre již v šestnácté minutě utkání, když využil výborné přihrávky Santiho Cazorly a překonal Munuu výše uvedeným způsobem. To byla první šance utkání, posléze převzalo iniciativu domácí mužstvo. Největší šance Levante v prvním dějství si připsal obránce Héctor Rodas, který pokaždé využil přesného centru Rubena Suareze a poslal míč dvakrát těsně vedle branky.

Ve druhém poločase mělo domácí Levante několik zajímavých možností, ale na více, než na snížení Caicedem se nezmohlo. Villarreal si v závěru počínal jako zkušený mazák a svého soupeře nepustil ani před pokutové území, natožpak do něj. Zdá se, že se mezi španělskou smetánku zatoulal zbídačený pes, který se přišel ohřát jenom na jeden jediný ročník. Nebo se mýlím? Vše tomu alespoň nasvědčuje.

Autor: Jiří Lapáček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele