25. kolo
28.02.2011 21:00 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Málaga CF - UD Almería 3:1

Dohrávka 25. kola španělské Primera División přinesla souboj poslední Málagy a předposlední Almeríe. Hosté měli v utkání zpočátku navrch, vedení ale neudrželi a svojí nedisciplinovaností se připravili o jakýkoliv bodový zisk.

První větší příležitost tohoto utkání přišla již v 8. minutě prvního poločasu a hned měla gólové parametry, hostující Sofiane Feghouli zamířil přesně svojí levačkou a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. O chvíli později už to mohlo být pro Almeríi ještě veselejší, naneštěstí pro ni ale Pablo Piatti přesnou levačku jako jeho spoluhráč neměl.

V úvodních minutách zápasu bylo na Almeríi vidět, jak důležitý zápas hrají a hráči domácí Málagy byli zjevně zaskočeni. Až ve 20. minutě první půle ohrozil hostující branku domácí Apoňo, vyrovnat skóre se mu ale nepodařilo. V následné dvouminutovce se do šancí dostali opět domácí, nejprve José Rondón a po něm Recio, bohužel pro domácí ani jedna jejich rána nezamířila mezi tři tyče.

Ve druhé části první půle domácí hráči převzali iniciativu, ve 34. minutě mohl fanoušky rozveselit Sebastián Fernandéz, do gólových parametrů ale měl jeho pokus daleko. Ke konci první půle se dvakrát do zakončení protlačil velmi aktivní Apoňo, k vyrovnání však nedošlo, hostující Almería tedy šla do kabin s jednogólovým náskokem.

Chvíli po začátku druhé půle se však již domácí dočkali, v 52. minutě Enzo Maresca svůj projektil umístil přesně a nedal gólmanovi hostů vůbec žádnou šanci. Skóre bylo v tuto chvíli vyrovnané 1:1.

Almería se opět k vážnější šanci propracovala až v 63. minutě, bohužel gólový efekt šance nepřinesla a byli to zase domácí, kteří tentokrát mohli jít do vedení, Eliseův pokus ale hostující gólman Diego Alves zneškodnil.

Hosté si velice zkomplikovali situaci v 76. Minutě, kdy Ulloa po druhé žluté kartě musel předčasně zamířit pod sprchy. Domácí této výhody využili a v 78. minutě zakončil přesně hlavičkou José Rondón a poslal svůj tým do vedení 2:1.

O definitivní šanci na bodový zisk Almería přišla v 88. minutě, kdy její další hráč, tentokrát Luna, dostal druhou žlutou kartu a následoval do kabin svého spoluhráče Ullou. Málaga šanci využila a definitivní tečku za zápasem dal Juanmi, který v 90. minutě zvýšil na 3:1. Stav se již nezměnil a po výsledku 3:1 slaví domácí velmi cenné tři body, které je posouvají blíže k pozicím zaručujících setrvání v nejvyšší španělské lize.

Autor: Martin Bečan / soccernet.com, livesport.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga zdola Almerii 3:0

Reagovat
pavel.fotbal

2:1, Malaga už musí zabrat !!!!

Reagovat
Veselac

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

tady píšou:I když jsou spíše outsideři tohoto utkání, před domácím publikem se budou chtít vytáhnout a o vítězství se poprat. a přitom je na ně nižší kurz já doufám 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele