25. kolo
26.02.2011 18:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 4:1

Espanyol rozstřílel Real Sociedad 4:1 a minimálně do zítřejšího večera se dostal zpět na páté místo ligové tabulky, hosté jsou devátí. Real Sociedad se sice dlouho držel, v závěru však odpadl a nakonec si odváží asi až příliš krutý výsledek.

První velkou šanci zápasu měl až po půlhodině hry hostující Zurutuza, jeho dělovka ze střední vzdálenosti však skončila těsně vedle pravé tyče domácí branky. Vedení se domácí ujali ve čtyřicáté první minutě, kdy se na pravém rohu pokutového území dostal k nikým nehlídanému míči Alvaro a jeho prudkou střelu si do vlastní branky srazil Daniel Estrada.

Ten samý hráč svou chybu napravil hned o tři minuty později, kdy si na rohový kop Griezmanna naběhl Demidov a sklepl ho právě k Estradovi, jehož pruská střela z malého vápna nedala Kamenimu v brance Espanyolu žádnou šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Netrvalo to však dlouho a domácí znovu vedli, to když dostal devět minut po přestávce skvělou přihrávku mezi stopery Sergio García a propálil gólmana Brava. V ten moment začalo ofenzivní snažení hostů, kteří svého soupeře výrazně přestříleli. Neuvěřitelná je pak statistika střela na branku, protože zatímco Real Sociedad zamířil na Kameniho desetkrát a vstřelil jen jeden gól, domácí vypálili za celý zápas jen pětkrát a dali čtyři góly!

Ten třetí vstřelil devět minut před koncem José Callejón, který se uvolnil na pravé straně a jeho chytrá křížná střela se od tyče odrazila do sítě. V tu chvíli bylo prakticky rozhodnuto, domácí však nepolevili a v samotném závěru přidali ještě jeden gól, to když volný přímý kop z dvaadvaceti metrů nádherně zakroutil k tyči Javi Marquez.

Domácí tak rozstříleli Real Sociedad 4:1 a čekají na odpověď Athleticu, hosté touto prohrou dost možná definitivně přišli o šanci poprat se o evropské poháry.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

San Sebastian vyhraje 1:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Dani měl asi solidní první poločas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele