25. kolo
27.02.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hércules CF - Getafe CF 0:0

V utkání mezi Hérculesem a Getafe branka nepadla, diváci se však na stadionu Jose Rico Pereze rozhodně nenudili. Domácí tak zůstávají v přímém ohrožení sestupu, na osmnáctou Zaragozu mají náskok jen dvou bodů. Getafe je desáté a může být v klidu, na evropské poháry i na sestup to má daleko.

Hned od úvodního hvizdu se hrálo ve velkém tempu na obou stranách a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se jeden z týmů dostane do vedení. O něco málo aktivnější byli přeci jenom hosté z předměstí Madridu, kteří se dostali i do první velké šance, kdy se za obranu Hérculesu dostal Miku, jenže Calatayuda nepřekonal.

Poté se osmělili také domácí, postupně to zkoušeli Thomert a Portillo, oba pokusy hráčů Hérculesu však skončily mimo hostující svatyni. A když už se v devatenácté minutě dostal Portillo k míči v pozici sám před brankářem, vychytal ho gólman Codina.

Největší šanci domácích v celém zápase měl těsně po přestávce kanonýr David Trezeguet, jeho prudká hlavička po centru Toteho ale skončila na tyči. Stejný osud potkal o pár chvil později i Adriána Colungu na druhé straně, jeho technická střela zpoza šestnáctky pro změnu orazítkovala břevno.

Když už to vypadalo, že gól v utkání nepadne, mohl rozhodnout střídající Manu del Moral, jeho dvě šance však v síti neskončily, jednu vyrazil brankář Calatayud, jedna skončila těsně mimo levou šibenici. V devadesáté minutě se ještě "blýskl" domácí obránce Pulhac, který dostal druhou žlutou kartu a ve sprchách tak byl pár minut sám. V samotném závěru zápasu jenže olízla břevno hlavička Cristiana, oběma brankářům tak musí zvonit v uších ještě teď, gól ale nedostali a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele