25. kolo
26.02.2011 18:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:2

Velmi zajímavé utkání se dnes hrálo v Madridu. Atlético v něm v souboji dvou sousedů v tabulce remizovalo se Sevillou 2:2, oba týmy tak zůstávají v boji o evropské poháry. Mírně lepším týmem bylo domácí Atlético, které ale dvakrát dotahovalo náskok soupeře, a tak může být za získaný bod rádo.

Utkání začalo svižně a již ve čtvrté minutě se do obrovské šance dostal domácí Jose Antonio Reyes, který využil skvělé přihrávky od Aguera, jenže náhradníka Varase v brance Sevilly nepřekonal.

V šesté minutě odpověděli také hosté z Andalusie, do šance se probojoval záložník Ivan Rakitič, gól ale nedal, výborný reflexivní zákrok vytáhl David De Gea. Když gólem neskončily ani příležitosti Aguera, Merodia a na druhé straně Negreda, už už to vypadalo, že do kabin se půjde s nerozhodným skóre 0:0. Čtyři minuty před přestávkou však na levé straně rozjel akci Almaro Negredo, který přetáhl centr na Navase takovým způsobem, že španělský štírek stihl vybojovat už jen aut. Po něm ale z pravé strany odcentroval Dabo přesně na Perottiho, který hrudí přiklepl míč Negredovi a ten tvrdou ranou otevřel skóre utkání.

Vstup do druhého dějství se však domácím povedl na jedničku, již po třech minutách nacentroval z pravé strany Diego Forlán, našel na zadní tyči úplně volného Merodia, který umístil svojí hlavičku tak přesně, že zapadla přímo k levé tyči Varasovy branky.

V šestašedesáté minutě šli hosté ze Sevilly podruhé v zápase do vedení, na levé straně se přes dva obránce uvolnil skvěle hrající Perotti, přenesl hru na pravou stranu na Navase, jehož zpětnou přihrávku proměnil Rakitič v krásný gól. I na tuto trefu však domácí našli odpověď, čtrnáct minut před koncem našel Antonio Polez dlouhým pasem Reyese, kterému stál v cestě už jen brankář Varas, ten ale proti umístěné střele neměl šanci zasáhnout.

Sevilla tak zůstává sedmá, o bod a jedno místo před svým soupeřem z Atlética.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
opretis

škoda, atletico mohlo vyhrat

forlan

reyes taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele