25. kolo
27.02.2011 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Levante UD - CA Osasuna 2:1

Levante otočilo nepříznivě se vyvíjející duel s Osasounou a po výhře 2:1 se posunulo na třináctou příčku ligové tabulky, právě před svého dnešního soupeře. Rozhodující branku vstřelil útočník Felipe Caicedo.

Domácí začali o mnoho lépe a už v šesté minutě měli na dosah vedoucí branku, Juanlu však svou střelou po přiklepnutí Xisca trefil pouze tyč! Valencijský tým byl v prvním dějství lepší, potvrdil gólem to po půlhodině hry mohl Felipe Caicedo, jeho rána však skončila mimo tři tyče. Na stadionu Ciutat de Valencia se hrál pohledný fotbal, diváky bavili převážně domácí, jenže za dvě nevyužité příležitosti Xisca draze zaplatili. V jednačtyřicáté minutě totiž našel Masoud hlavu Pandianiho a hostující kanonýr propálil vše, co mu stálo v cestě.

Domácí odpověď na sebe ale nenechala dlouho čekat, už o tři minuty později, tedy v předposlední minutě prvního poločasu, se hlavou prosadil stoper Sergio Ballesteros, který využil výborného centru Valda a vyrovnal.

A těsně po přestávce již Levante vedlo, to když se úžasně dlouhém a přesném výkopu brankáře Gustava Munuy prodral k míči Caicedo a dobře umístěnou střelou zajistil domácím tři body. Ty mohl o chvíli později pojistit Juanlu, ale vypálil nad branku.

Když už to vypadalo, že stav 2:1 pro Levante bude také stavem konečným, zjevil se v druhé nastavené minutě sám před brankářem hostující Dejan Lekič, jeho hlavička však skončila pouze na tyči a Levante tak zaslouženě porazilo Osasunu. To valencijský tým posunulo na třinácté místo ligové tabulky o dva body před svého dnešního soupeře, který je patnáctý.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele